Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΛΙΓΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ???ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΑΡΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΕΡΕΕΣ ΤΡΟΦΕΣ


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΘΑ ΘΕΛΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ.Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ 7 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 8,500ΚΙΛΑ.ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΣΤΕΡΕΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΕΙΡΕ ΜΟΝΟ 200 ΓΡΑΜ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΣΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΛΙΓΟ.Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΑΛΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ.ΚΑΝΟΥΜΕ 5 ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 5 ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ Η ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ?Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΛΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 400.ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΞΕΡΕΤΑ ΑΝ ΜΕΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΑΣΙΜΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μήπως ο μικρός σου είναι υπερκινητικός; Μήπως πέρασε από κάποια ίωση τώρα τελευταία; Από κάποια φάση και μετά τα μωρά δεν παίρνουν θεαματικά βάρος.

Ο δικός μου από τριών μηνών μέχρι έξι, ήταν στάσιμος στα έξι κιλά. Μετά άρχισε να παίρνει σιγά σιγά, αλλά μη φανταστείς κανένα τρελό βάρος. Τώρα είναι δύο χρονών και έντεκα κιλά και είναι φυσιολογικότατος, δεν είναι αδύνατος.

Εσύ το δικό σου πώς τον βλέπεις; Σου φαίνεται υπερβολικά αδύνατος; Χωρίς να σημαίνει, βέβαια, ότι αυτό είναι κακό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν μου φαινεται κατι ιδιαιτερα ανησυχητικο αυτο που περιγραφεις...μπορει σε καποιο διαστημα να φρεναρει για λιγο η αυξηση του βαρους. Σιγουρα θα σου πει και η παιδιατρος σου αλλα νομιζω πως δεν υπαρχει καποιο θεμα για να αγχωνεσαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...