Μετάβαση σε περιεχόμενο

sixnoouria


Recommended Posts

vre koritsia...exo provlimatistei poli me autin tin sixnoouria...eimai sto 4o mina kai iparxoun meres pou trexo kathe 5 lepta niothontas gemati tin fouska mou kai exo mono liga oura..o giatros mou mou edose ena xapi gi auto to opoio den exo parei akoma,tha to paro aurio kai elpizo na iremiso ligo giati anisixo kiolas....eseis pos ta pate me auto to thema???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα κοπέλα μου..Νομίζω οτι το θέμα συχνοουρία ειναι συχνό σύμπτωμα εγκυμοσύνης.Εγώ είμαι 6 μηνών και μπορώ να σου πω οτι τα βράδια δεν κοιμάμαι λόγω του οτι σηκώνομαι τρεις και λίγο για να πάω τουαλέτα.Αλλά και απο την αρχή της εγκυμοσύνης είχα το ίδιο "πρόβλημα".Κατα την γνώμη μου δεν νομίζω οτι πρέπει να πάρεις χάπια,είναι συνήθες φαινόμενο η συχνοουρία.Εκτός βέβαια αν κατα την διάρκεια της ούρησης υπάρχει και έντονο τσούξιμο οπώτε υπάρχει ουρολοίμωξη.Πάντως μην ανησυχείς:) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ,

ΕΧΩ ΦΟΒΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ..

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ, ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το βασικότερο σύμπτωμα της εγκυμοσύνης από την αρχή μέχρι το τέλος. Εκτός του 2ου τριμήνου που υποχωρεί λίγο. Αν μάλιστα πίνεις υγρά προς το βραδάκι τότε επιδεινώνεται. Να προσέχεις μόνο αν υπάρχουν και άλλα συμπτώματα, τσούξιμο και φαγούρα, γιατί τότε πρόκειται για ουρολοίμωξη. Επίσης να μην αμελείς να πίνεις υγρά για να τη σταματήσεις, γιατί 8 ποτήρια νερό είναι απαραίτητα για αποφυγή ουρολοίμωξης αλλά και άλλων.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαπια για τη συχνοουρια;;;;μηπως ειναι λιγο υπερβολικο;;;;;εγω περιμενω μεχρι το τελος του μηνα να γεννησω και το περισσοτερο καιρο τον εχω περασει στη τουαλετα!αφου αν ηταν πιο αναπαυτικη η λεκανη θα κοιμομουν εκει να γλιτωνα τα δρομολογια!!Αλλα βρε qwak80 δεν επαθα κατι.Τι μπορει δηλαδη να παθει κανεις απο τη συχνοουρια ωστε να παρει χαπια;Θα ελεγα να μη τα παρεις....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι κι εμένα μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο να πάρεις χάπια για τη συχνοουρία, αν δεν υπάρχει πρόβλημα!Γιατί να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου και κυρίως το μωράκι σου με φάρμακα, ενώ μπορείς να τα αποφύγεις;;;Εμενα τους τρεις πρώτους μήνες η συχνοουρία ήταν πολύ έντονη, ξυπνούσα μέσα στη νύχτα 3-4 φορές, αλλά μπορεί να ήταν κι από το άγχος μου μέχρι να διαπιστώσω ότι όλα πάνε καλά... Τώρα, εξακολουθώ να έχω συχνοουρία, αλλά όταν ξαπλώνω το βράδυ δεν ξυπνάω με τίποτα για να πάω τουαλέτα..Κρατιέμαι μέχρι το πρωί...:P:P :P Αν και ξέρω ότι δεν είναι καλό ...Ευτυχώς δεν πίνω πολύ νερό τη νύχτα κι έτσι δεν έχω τόόόσο μεγάλο πρόβλημα!

Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κι απο μενα κοριτσακι μου!! η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν εχω ακουσει τιποτα γι αυτα τα χαπια!:dry:

καθ' ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης μου, αντιμετωπισα κι εγω ΜΕΓΑΛΟ θεμα με τη συχνοουρια!!:silly: η αληθεια ειναι οτι βεβαια επινα και πινω πολυ νερο, αλλα τι να σου πω... αγκαλια με τη τουαλετα κι εγω!:P υπομονη κοριτσακι μου! λιγοι μηνες ειναι, θα περασουν και μετα θ'αναρωτιεσαι... δε με καλει η φυση πια???:lol:

με το καλο να ερθει στο κοσμο το μπεμπακι σου!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ αυτή η συχνοουρία!!!!!!!!

Και στις δυο εγκυμοσύνες μου είχα πρόβλημα, συνεχώς έλεγα... "πρέπει να βρεθεί ένας ειδικός καθετήρας για την εγκυμοσύνη" χαχαχαχα!;):P

Τώρα στην 3η μου, που είναι κ δίδυμα έχω απίστευτο πρόβλημα κάθε βράδυ θα ξυπνήσω τουλάχιστον 2 φορές κ ακόμη είμαι 10 -11 εβδομάδων.

Για χάπια δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι, δε μου πολυαρέσει η ιδέα, η προσωπική μου γνώμη. Απλά προσπαθώ να μην πολυπίνω νεράκι πριν κοιμηθώ, όσο γίνεται δλδ γιατί συνήθως διψάω :dry::unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ 3ΜΗΝΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΙΝΩ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ 2ΜΕ 3 ΛΙΤΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΟΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Ν ΚΡΑΤΗΘΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ούτε εγώ συμφωνώ με το να πάρεις χάπι γι' αυτό το λόγο. Εγώ έχω φτάσει σε σημείο να πιστεύω ότι οτιδήποτε πιω δεν κάνει ενδιάμεση στάση.. Πάει κατευθείαν από την είσοδο στην έξοδο. Α και αυτό με τα πολύ λίγα ούρα το έχω κι εγώ! Είμαι στο τέλος του 5ου μήνα και μπορώ να πω ότι κατα περιόδους με πιάνει απίστευτη ανάγκη να παώ τουαλέτα (σε σημείο να νιώθω ότι θα τα κάνω πάνω μου) και όταν πάω στην τουαλέτα, βγαίνουν μόνο λίγες σταγόνες.. Κουράγιο! Όλα φυσιολογικά είναι!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

qwak80,ΕΓΩ ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜ ΜΕ ΣΕΝΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠ΄ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ.

ΕΓΩ ΓΕΝΙΚΩΣ ΠΙΝΩ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ.ΞΥΠΝΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΩ ΝΕΡΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΠΙ ΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΗΚΕ. ΣΗΚΩΝΟΜΟΥΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 5 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕΤΡΗΣΑ ΝΑ ΠΗΓΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΘ΄ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ, ΗΤΑΝ 15 ΦΟΡΕΣ!

ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ. ΤΟ ΖΟΥΝ ΟΛΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ(ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ) ΚΑΙ ΠΙΕΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΟΔΟΧΟ ΚΥΣΤΗ. Η ΜΗΤΡΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΟΔΟΧΟ ΚΥΣΤΗ ΜΑΣ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟ.

ΕΓΩ ΑΝΟΙΞΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ(ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ)...

ΥΠΟΜΟΝΗ...

(ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ ΟΣΕΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ, Η΄ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΠΙΑ...)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

toso poli re koritsi?k go exo alla akoma elegxete..eimai ston 7..

de to ksero ayto me to xapi alla an sto dinei o giatros sou k de epeireazei to moraki ...

ipomoni...to zori einai ootan se piezei to zouzouni ..an k krataei se mena deyterolepta niotho oti tha skasei i fouska mou:side:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγώ μια από τα ίδια, από την αρχή της εγκυμοσύνης γράφω δρομολόγια, δεν μπορούσα να πάω πουθενά που δεν είχε τουαλέτα.και το βράδυ και το πρωί, τώρα στον 6ο νομίζω ότι είναι λίγο καλύτερα απλά με πιάνει ξαφνικά μια έντονη επιθυμία να πάω λες και τα κρατούσα ώρα και πάω και είναι ελάχιστα, το βράδυ σίγουρα θα σηκωθώ άλλες φορές μια άλλες 3-4 όπου και χάνω τον ύπνο μου και βλέπω τηλεόραση στις 5 το πρωι μήπως και νυστάξω πάλι, το πρωι σέρνομαι φυσικά. Να πω την αλήθεια όσο και να παιδεύομαι αυτό που με χαροποιεί είναι οτι φεύγουν περιττά υγρά από το σώμα νομίζω οτι αν δεν πήγαινα τοσο συχνά όλα αυτά θα μεταφράζονταν σε κιλά! οταν έμεινα έγκυος είχα πρηστεί πολύ από την κατακράτηση υγρών είχα γίνει φούσκα και ούτε τα δαχτυλίδια μου μου έκαναν, οπότε καλύτερα πολύ νερό και δρομολόγια παρά πρήξιμο!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνω και εγω με τα κοριτσια για τα χαπια ,μην τα παρεις ολεσ το περασαμε αυτο ιδιαιτερα εντονα τους τελευταιους μηνες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.Κ ΕΓΩ ΠΥΟ ΕΙΜΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ .Κ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ Κ ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ.ΥΠΟΜΟΝΗ .. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ.. ;) ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...