Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ψάχνω εναν καλό γιατρό ειδικό σε υπογονημότητα


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους! Είμαι καινούρια στην παρέα σας καιπραγματικά χάρηκα που βρήκα κοπέλες με την ίδια αγωνία με εμένα! Για παιδάκι προσπαθούμε με τον άντρα μου εδώ και 3 χρόνια δυστηχώς χωρίς αποτέλεσμα.Μετά απο πολλές εξετάσεις δικές μου και του άντρα μου το αποτέλεσμα ήταν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και ότι το παιδάκι θα έρθει μόνο του κάποια στιγμή. Όμως επειδή πέρασαν κάποιοι μήνες απο τότε και τίποτα ακόμα αποφάσισα να βρώ έναν καινούριο γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο (Έλενα, Αττικό...κτλ) και να προχωρήσω ίσως σε σπερματέγχυση.Θα σας ήμουν ευγνώμον αν μπορούσατε να με διαφωτήσετε σχετικά με ποιόν γιατρό να διαλέξω. Άν ξέρετε καποιον καλο....Σας ευχαριστώ πολύ!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω εκανα εξωσωματικη και ο γιατρος που μου την εκανε ειναι ο κ.Κωστας Παντοςειναι παρα πολυ γνωστος κανει και σπερματενχυσεις.Ειναι παρα μα παρα πολυ καλος και ολοι στο Γεννεσις πολυ φυλικο περιβαλλον που σε κερδιζουν αμεσως.:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπητή Manoyla σε ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου..είμαι ξέρεις σε μεγάλη αγωνία για το ποιόν γιατρό να επιλέξω αν και για να σου πώ την αλήθεια ψάχνω μόνο σε δημόσιο νοσοκομείο καθώς δεν έχω την δυνατότητα για να διαθέσω πολλά χρήματα που χρειάζονται τα ιδιωτικά.Έχω ακούσει και εγώ πολύ καλά λόγια για το Γέννεσις και θα το έχω κατά νού. Σε ευχαριστώ πολύ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...