Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υμενίτιδα


Recommended Posts

Καλημέρα μαμαδούλες!!! Θέλω τα φώτα σας... αν και διάβασα κάποια post σχετικά με το θέμα μου... να τα πάρω όμως από την αρχή

Από την Παρασκευή 31/05/13 έχουμε υμενίτιδα στο ποδαράκι. Είμαστε αγοράκι 2 ετών. Το παιδάκι μου ξύπνησε και κούτσαινε έτσι ξαφνικά! Πήραμε τον γιατρό και μας είπε να του δώσουμε algofren. Επειδή όμως ήταν εξωτερικό και δεν μπορούσε να τον δει και ο μικρός συνέχισε να κουτσαίνει τον πήγαμε την Κυριακή 2/6 στον Παίδων και από εκεί μας είπαν Υμενίτιδα και αυστηρή ακινησία. Καταλαβαίνετε πως ένα παιδάκι 2 ετών δύσκολα το κρατάς ακίνητο! Μέχρι στιγμής τα ψιλοκαταφέρνουμε όμως και το παιδάκι τα έχει δει όλα και γκρινιάζει γιατί φυσιολογικά εκείνο θέλει να σηκωθεί και να παίξει. Πηγαίνουμε συνέχεια βόλτες με το καρότσι, τον βάζουμε στο καρεκλάκι, τον βάζουμε και να παίξει αλλά καθόμαστε δίπλα του για να μην σηκώνεται.... τώρα είναι καλύτερα δεν κουτσαίνει αλλά ο γιατρός μας είπε προσοχή να μην υποτροπιάσει. Εσείς πότε ξενοιάσατε από την υμενίτιδα; Έχει περάσει 1μιση βδομάδα που το έχει πάθει, πότε λέμε ότι περνάει και δεν θα υποτροπιάσει;

Ακόμα φοβάμαι να τον αφήσω ελεύθερο να κινηθεί μην ξανα γίνει και μετά φτου και από την αρχή. Το παιδάκι περπατάει κανονικά μόνο 2 μέρες... να τον κρατήσω και αυτή την εβδομάδα με προσοχή;

Θέλω τις γνώμες σας...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Περαστικα στο αγορακι σου και ολα να πανε κατ ευχην!!!!!!!!!!!! Δεν γνωριζω το θεμα αλλα ευχομαι γρηγορα να περασει!Θα σου προτεινα να κανεις οτι λενε οι γιατροι αν και θεωρω πως ειναι δυσκολο ενα 2χρονο να το κρατας σε ακινησια..αλλα οι μανουλες τα καταφερνουμε με διαφορα κολπακια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

περαστικα σας! πως εγινε αυτο που λες? απο τραυματισμο? δεν το εχω ξανακουσει σε παιδι! εγω θα προτεινα οτι αφου ηδη σηκωθηκε ο μικρος σου να τον περιοριζεις πιο λιγο τωρα πλεον στην κινηση. μην το παρακανετε βεβαια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ ΜΙΚΑ και ΜΑΡΣ να είστε καλά! Τώρα είμαστε καλά! Την Παρασκευή μας είπε ο γιατρός να ξεκινήσουμε πάλι όλες μας τις δραστηριότητες (πηγαίνουμε και κολυμβητήριο). Τον κρατήσαμε 2 εβδομάδες τελικά με σχετική ακινησία (πλήρης δεν γινόταν!) και από την Δευτέρα ήταν καλά, λόγω όμως κινδύνου να μην υποτροπιάσει τον κρατήσαμε μέχρι και την Παρασκευή.

ΜARS μου, όχι δεν προήλθε από τραυματισμο, ξαφνικά μια μέρα ξύπνησε και κούτσαινε! Ο γιατρός μας είπε ότι συμβαίνει γενικά δεν είναι κάτι περίεργο και εγώ δεν το είχα ξανά ακούσει μέχρι που το έπαθα! Δεν έχει γενικά κάποια στάνταρ αιτία γιατί συμβαίνει, μπορεί από την κούραση, από έντονο παιχνίδι, μια απότομη κίνηση, μια ίωση.... εμείς ίωση πάντως δεν είχαμε υποθέτω από το παιχνίδι ή κάποια κίνηση να την έπαθε. Γενικά δεν είναι κάτι σοβαρό θέλει όμως πολύ - πολύ προσοχή γιατί μπορεί να γίνει σοβαρό αν δεν προσέξεις και υποτροπιάσει γι' αυτό και γω ήμουν μες το άγχος. Τέλος καλό όμως όλα καλά χαλάλι όλη η κούραση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...