Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του Βυζονυχτιου Μαριε σε περιμενουμε!!!!

Recommended Posts

γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!

τα καταφερα!!

αλληλουια!!

καμια εβδομαδα προσπαθω να συνδεθω κ τωρα ειδα φως!!!πανηγυριζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

περασαμε καταπληκτικα σημερα,πηγα με τον γιωργο στους γονεις μου,λουνα παρκ,σουπερ μαρκετ,μετα εφαγα στο πατρικο,δε μαζεψα τιποτα κ επεσα ενα δυωρο να κοιμηθω!ο γιωργος επαιζε με τον αδερφο μου κ τους γονεις μου!!ξυπνησα τοοοοσο ανανεωμενη και χαρουμενη που η μαμα μου μονο που δεν εβαλε τα κλαματα ετσι ευτυχισμενη που με εβλεπε επειδη απλα κοιμηθηκα μεσημερι!!!χα χα χα!!

ηρθαμε κ τωρα ο χ. βαφει ριγες στο παιδικο...

αα!δε σας ειπα!ειχα μαστορια αυτη την εβδομαδα!σπατουλαραμε τα παιδικα δωματια,μας χαραξαν κ τις ριγες κ τωρα ο χ. τις βαφει!μεγάλος μπελας και λεπτομερεια γιατι καναμε αρκετες ριγες και σε 2 ολοκληρους τοιχους..αλλα γινεται τελειο!!επελεξα τελικα ναυτικο στυλ με ριγες οριζοντιες μπλε ναυτικο,γκρι σιελ κ λευκο!!!νομιζω οτι θα γινει πολυ ξεχωριστο!!!

δεν μπορω να βαλω φατσουλες!

Επεξεργάστηκε από LUCKY!
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα σας :)

Ιουλία μπράβο, μπράβο ...... πάντα έτσι ανανεωμένη και χαρούμενη να είσαι ;)

μεγειά τα δωματιάκια, με το καλό να έρθει και το ναυτάκι σας :)

Καλή Κυριακή

καλημερες!!

αργυρουλα το ναυτακι μας ειναι ηδη εδω!!χα χα χα!!ο γιωργος αλλαζει δωματιο,αρα και ανανεωνει τα..υπαρχοντα του!στο φασολακι θα κανω ενα απαλο χρωματακι,δε θελω να του δημιουργησω υπερενταση με ριγες και σχεδια..ακομη!!χα χα χα!!

σας φιλω!παμε εκκλησια με τον γιωργο!

να εχετε μια ομορφη κυριακη!!

Καλημέρα σας :)

Ιουλία χαχαχαχαχα μπερδεύτηκα, χαχαχαχα

τι κάνετε?

πώς περάσατε ΣΚ?

εμείς τίποτα το ιδιαίτερο, τα ίδια......αγόρασα μια ΄γλάστρα και μία άλλη για να την βάλω μέσα .......θέλω να μεταφυτέψω ένα λουλούδι που έχουμε στο σαλόνι....ήθελα να το κάνω χθες, αλλά ο καιρός δεν ήταν και πολύ καλός.....οπότε ελπίζω σήμερα, είναι και βαριά....

ο Λ. έχει δύο μέρες τώρα που, μαζί με τον μπαμπά του, φτιάχνουν ένα αεροπλάνο/μοντέλο......το είχε αγοράσει ο άντρας μου το 1996!!!!:o (έβαλα φατσούλα έκπληξης, δεν ξέρω τι θα βγει!!!) και το φτιάχνει τώρα χαχαχαχαχα

και η Ρ. χθες παραπονέθηκε ότι της πονάει το κεφαλάκι, αφού ούτε γιαουρτάκι δεν έφαγε :(

πήγε για ύπνο νωρίτερα!!

τι άλλα?

Χρύσα θα σε βγάλω από μέλος της ομάδας για δοκιμή.....πες μας αν μπορείς να δεις το περιεχόμενο!!! οκ?

Αφροοοο μας γενεθλιάζεσαι καλέ???

να τα εκατοστήσεις, με υγεία, ευτυχία, χαρά, πολλά πολλά χαμόγελα και να περνάς πάντα όμορφα :)

καλημερα σας...

το σαββατο ειχε γενεθλια ο γιωργος αλλα ηταν αρρωστος με πυρετο,....ακυρωθηκε το παρτι.....και τωρα λεω να το κανω αυτο το σκ μιας και εχει γιορτη και ο ιασονας τη δευτερα...

βικυ τελικα πηρα τα φαναρακια....

αφρο να τα χιλιασεις με υγεια......

Γιωτα...σε λυπαμαι...μα ποτε θα ειστε ολοι καλα?

μακαρι το σκ να μην εχετε τιποτα καινουριο!

τελια τ αφαναρακια

εμεις θα εχουμε αυτες σε μπλε και κοκκινοhttp://www.123-mpomponieres.gr/p.MPOMPONIERES-VAPTISIS-STIK-MANITARAKIA-KOD-MP-5010673-RD.363875.html

θα τις φτιαξω με τα χαιρακια μου!

Καλημέρα κορίτσια

Ευχαριστώ πολύ! Ναι ναι κλείνω τα 33 του χριστού χαχαχαχα

Σήμερα έρχεται και ο Κ .

Είμαι πολύ νευριασμένη με τον εαυτό μου ...έκανα λάθος διαχείριση των οικονομικών μας αυτές τις 2 ευδομαδες που έφυγε ο Κ (πρώτη φορά την πατάω) και έχουμε μεινει ταπι τωρα .... δεν ξέρω τι θα ακούσω τωρα .....και θα έχει και δίκιο .....πραγματικά δεν ξέρω τι έγινε αυτήν την φορά .... αγορές δεν έκανα ..έκανα κάποια χατίρια στα παιδιά αλλα δεν ήταν τραγικά ....πραγματικά δεν ξέρω ....

Αφρο...νομιζω δεν θα πει τιποτα μια και ειναι για τα παιδια!

δεν τα εκανες λουσα και ψωνια!

ασε που εχεις και τα γενεθλια οποτε θα ιεναι πιο χαλαρος!

Σε έβγαλα, για ρίξε μια ματιά (εννοείται να είσαι συνδεδεμένη)

καλημέρα σας!

Αργυρω δε χρειάζεται να το κάνεις. Εγώ τελευταία έμπαινα κι έβλεπα τι έγραφαν σε άλλες ομάδες χωρίς να είμαι μέλος. Δεν ξέρω αν έχει φτιαχτεί ήδη.

Γιώτα περαστικά σας, τωρα που θα μπει το καλοκαιρι ίσως να σας πάει καλύτερα.

Εμείς το ΣΚ ξεκουραστήκαμε, διάβασα το βιβλίο μου και χαλαρώσαμε στη βεράντα μας

Τώρα πάλι στο γραφείο, ελπίζω να μη νευριάσω

Γιώτα Χρόνια του Πολλά να τα εκατοστήσει....υγιής να είναι πάνω από όλα :)

και ευτυχισμένος στην ζωή του....να τον χαίρεσαι :)

ελπίζω να κάνετε το παρτάκι σας χωρίς προβλήματα :)

Συμπεθέρα πώς θα τα κάνεις? τι υλικό είναι αυτό??

Αφρο χρόνια πολλά!!!

άντε καλέ Παρασκευή δνε πληρώνεται?? εμείς κάθε μήνα ταπί μένουμε χαχαχα

να φανταστείς πληρωνόμαστε αυτή τη βδομάδα κι εγώ και ο Γ και όλο το ΣΚ ζαχαρώναμε ρούχα από το ιντερνετ να παραγγείλουμε. Και μέχρι Παρασκευή πρέπει να πληρώσω 780 ευρώ φπα. Λέμε σε κάποια στιγμή να πιστολιάσουμε φπα και να αγοράσουμε ρούχα :rolleyes:

Είχα και 100 ευρω τα γυαλιά αυτό το μήνα που υπολόγιζα να μου τα επιστρέψουν νωρίς αλλά που

Μαρία μπορεί οι άλλες ομάδες να το έχουν για όλους!!!

Αφρο καλώς να τον δεχθείς :)

τώρα για το οικονομικό....δεν ξέρω τι να πω....να μας ενημερώσεις χαχαχαχαχα

Μαρία και εμείς πολύ χαλαρό ΣΚ, αλλά εμένα δεν μου αρέσει τόοοση χαλαρότητα και ηρεμία!!!

Κορίτσια δεν έχει ενημερωση για τα μηνύματα και χάνω τι λέτε ....

Άντε έχουμε και άλλο ταυρακι στην παρέα?και εσένα ο Λουκάς σε 2 ευδομαδες έχει.

Μαρία μακάρι ο Κ να ήταν τόσο χαλαρος όσο ο Γ σου ....

Αύριο γιωρταζουν οι Γιωργιδες η μεταφέρθηκε γι κοντα στο Πάσχα?

Κορίτσια δεν έχει ενημερωση για τα μηνύματα και χάνω τι λέτε ....

Άντε έχουμε και άλλο ταυρακι στην παρέα?και εσένα ο Λουκάς σε 2 ευδομαδες έχει.

Μαρία μακάρι ο Κ να ήταν τόσο χαλαρος όσο ο Γ σου ....

Αύριο γιωρταζουν οι Γιωργιδες η μεταφέρθηκε γι κοντα στο Πάσχα?

:rolleyes:Νομίζω παέι για μετά το Πάσχα 2η μέρα, αν όχι να μου το πείτε αλλα δε νομίζω να γιορτάζει μέσα στη νηστεία

ρε Αφρο δηλ. ο Κ δεν ξέρει ότι ο μισθός φτάνει δε φτάνει κάθε μήνα και ακόμη χωρίς να κάνεις καμιά ιδιαίτερη αγορά πέφτεις έξω?? δε θα πει τίποτα, με τις κρατήσεις που υπέστησαν τι να πρωτοφτάσει ένας μισθός??? Ρευματα, χαράτσια, σουπερ μάρκετ τι??????

δε σας ειπα, το Σάββατο ζωγράφισα και την πρώτη μου λαμπάδα (με την καθοδήγηση του Γ) θα σας βάλω φωτο. Είναι για τη βαφτιστήρα μας. Ο Γ έκανε για τη βαφτιστήρα της αδελφής μου, τον Μικρό Πρίγκηπα (τέλεια έγινε) και άλλες 4 για τις δασκάλες του σχολείου μας και την καθαρίστρια. Θα βάλω φωτο αν προλάβω από τον μικρό πρίγκηπα. Είναι η πιο ωραία λαμπάδα που είδα. ;)

α η Ι μου ζήτησε για δώρο Πάσχα να τρυπήσει αυτάκια και φυσικά ακολουθεί και η Φ

Τι λέτε? Είδα στο σχολείο έχουν κι άλλα κοριτσάκια, ρώτησα και τη γνώμη της δασκάλας και είπε ναι θα είναι ωραία

:rolleyes:Νομίζω παέι για μετά το Πάσχα 2η μέρα, αν όχι να μου το πείτε αλλα δε νομίζω να γιορτάζει μέσα στη νηστεία.....

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

κορίτσια διαβάστε κάτι που διάβασα πριν από λίγο

http://redskywarning.blogspot.gr/2013/04/blog-post_7932.html?showComment=1365364811367

Μαρία εμένα δεν μου αρέσει!!! :rolleyes:

τόοοσο μικρό παιδί με σκουλαρίκι? δνε μου αρέσει η εικόνα και επιπλέον αν τυχόν παθει κάποια μόλυνση??

και η Ρ. με ρώτησε εδώ και πολύ καιρό πότε θα κάνει και της είπα.....στην εφηβεία χαχαχαχαχαχαχα

Kαλημερα κοπελιες!Τι κανετε?

Διαβασα μονο τις τελευταιες σελ...νομιζω ειστε καλα σε γενικες γραμμες!

Αφροδιτακι χρονια σου πολλα!!!

Εμεις καλα...τα γνωστα!!!

Αργυρω ποσο πολυ διαφωνω μαζι σου περι εργασιας και εθνικοτητας!Δε χρειαζεται να διαφωνισουμε μεταξυ μας για κατι τετοιο,αν ειναι δυνατον!Ομως δεν καταλαβαινω πως γινεται να το λες εσυ που ζεις σε αλλη χωρα!?Δηλαδη αν (ελπιζω να μη χρειαστει ποτε!) τυχει κατι και αναγκαστεις να δουλεψεις,θα ηθελες να σε κρινουν απο την καταγωγη σου και οχι απο την αξια και τις ικανοτητες σου???

Αν το θεμα ειναι η ανεργια να ειχαμε αυστηροτερος νομους και φυλαξη συνορων...Και μετεπειτα τους ελεγχους στα αφεντικα...

Ιουλιακι κελαηδας κοριτσι μου!!!τοσο ευτυχισμενη(σχεδον χαζοχαρουμενη!χαχαχα) εγκυο δεν εχω ξαναδει!!!!!!Φτου φτου!

Μαρια εσυ πως τ βλεπεις για το σκουλαρικι...?Δεν νιωθεις αμφιβολια????...Εγω θα κολλουσα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...