Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του Βυζονυχτιου Μαριε σε περιμενουμε!!!!

Recommended Posts

Αφρο...19 Μαιου στις 7:00 το απογευμα!

οποτε θα ειναι εδω ο Κ.

ΩΡΑΙΑ!

διακοπες...πηγαινε στη μαμα σου!

εγω δεν ξερω...αδεια λογικα θα παρω ιουλιο...

ηρθαν τα υλικα για τις μπομπο... τωρα εχει δουλεια!

βασικα απο δευτερα!

ηρθε μια φιλη μου και συζητουσαμε το θεμα με τους φραουλοεργατες.........μονο εγω ειμαι τοσο κακια?

Γιωτα περραστικα ...τελιακ τι μπομπο πηρες?

Κατερινα..τι κανει ο μπαμπας?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμπεθέρα ένα πράγμα θα σου πω: εσένα δεν μπορεί κάποιος να σε καταλάβει δλδ αν είσαι π.χ κατά των μεταναστών έχεις απόλυτο δίακιο γιατί ζεις σε μια γειτονιά όπου υπάρχουν αρκετοί και η εγκληματικότητα είναι αυξημένη εξαιτίας τους!!!....εγώ σε καταλαβαίνω!!!

επίσης....πείτε με ρατσίστρια ή ό,τι άλλο θέλετε......αλλά σε μία χώρα πρέπει πρώτα να κοιτάζουμε ΄και να προσέχουμε τους πολίτες της χώρας αυτής και μετά αυτούς που έρχονται από άλλες χώρες....δεν μπορούμε να δίνουμε εργασία σε κάποιον που έρχεται από αλλού όταν υπάρχουν τόοοσοι άνεργοι π.χ Έλληνες (αν πρόκειται για την Ελλάδα).....δεν μπορούμε να δίνουμε όλες τις ευνοϊκές παροχές σε "ξένους" όταν οι ντόπιοι δεν έχουν τίποτα!!!.....

εγώ είμαι αυτής της άποψης......πρώτα φροντίζεις τους πολίτες της χώρας σου, μετά της ΕΕ και μετά τους υπόλοιπους..............είμαι φυσικά κατά της βίας.....

Χρύσα από τη αρχή χαχαχαχαχα

την ομάδα δεν την βλέπει κάποιος που δεν είναι συνδεδεμένος, αλλά δεν ξέρω αν την βλέπει κάποιος που ΔΕΝ είναι μέλος!!

Αφρο αν είχες το διαμέρισμα στον Πόρο θα μπορούσες να πάρεις π.χ και υτην μαμά σου ή μια φίλη!! ;)

και θα ήσουν απραθαλάσσια, κατάλαβες?

φυσικα΄το καλύτερο θα ήταν οικογενειακώς, όπως λες.....αλλά λέμε αν αυτό δεν είναι εφικτό...

όποια έγχρωμη φατσούλα βάζεις ΔΕΝ βγαίνει!!! :mad:

Μαρία ωραίες οι φατσούλες σου ;) χαχαχαχαχα

Αρτζ πανω σε αυτο που λες...Οι ελληνες δεν προκειτε να πανε να δουλεψου εκει σε τετοιες συνθηκες εργασιας και με τετοια αμοιβη . Κανονικα ουτε οι ξενοι θα επρεπε να δουλεβουν για τετοια λεφτα αλλα αυτο ειναι αλλη φαση.

αν πάει μόνο ο Έλληνας να δουλέψει τότε ίσως να αλλάξουν και οι συνθήκες εργασίας, αλλά και οι μισθοί!!!.......εδώ, πριν, οδοκαθαριστές ήταν αλλοδαποί και κυρίως Τούρκοι.....αφού λοιπόν αύξησαν τον μισθό δουλεύουν μόνο Γερμανοί!!!......και οι συνθήκες εργασίας θα πρέπει να ελέγχονται, δεν θα πρέπει???

Αργυρώ και πως θα πηγενα? λος παντόνιο μην το αναλυσουμε ....

Έχω χαλαστεί με κατι ....έχω ξενερωσει .... νιώθω οτι καθε φορά που π;νε δίπλα τα παιδιά μου κρινοντε για το πόσο εξύπνα, τετραπέρατα και ομιλητικα είναι ..... δεν θέλω να πω τιποτα άλλο.

Διπλα;;;στη συνπμιλικη γειτονησσα του Γιαννη;;;;.. Γιατι το κανει αυτο;;;;..πολυ εκνευριζομαι με κατι τετοιο. Αργυρω το να αναλυσουμε αυτο το θεμα σε ενα μαμαδοφορουμ..δεν εχει νοημα. Αν υπηρχε κρατος να ελεγχει..τιποτα δε θα ηταν ετσι.. η ιστορια της Μανωλαδα..εγω την ξερω εδω και 5 χρονια...βαλε ποσα χρονια που δεν τα ξερω. Μεταναστες στοιβαζονται σαν σαρδελες σε απαραδεκτες συνθηκες εργασιας με αμοιβη ψυχουλα καιεννωειτε ανασφαλιστος..με την ανοχη και την επιδοκιμασια των τοπικων αρχων. Γιατι αν οι τοπικες αρχες δεν κανανε την παπια και δεν ειχαν ιδια συμφεροντα απο την πρωτη καταγγελια αυτο θα ειχε αλλαξει..αυτα σε εναν ευνομουμενο κρατος..οχι στο Ελλαδισταν. Προσφατα μου ειχ επει ενας συναδλεφος για ακτινιδια στην Κατερινη...μισθος 600 ευρω για 3 μηνες εργασια και καταλημα σε κοντεινερ σαν αυτα που δινονται σε σεισμοπληκτους...δεν εκανε αιτηση κανενας Ελληνας. Πριν απο 23 χρονια που ηρθαμε εμεις στην Ελλαδα στο χωριο που ηταν το συσκευαστηριο που δουλευε ο μπαμπα ςμου δουλευαν 4 Ελληνες και 3 Βουλγαροι σαν εποχιακοι εργατες..τωρα σε ολο το φασμα την καλλιεργιας βερικοκων δεν υπαρχει Ελληνας ουτε γι δειγμα. Ειναι ενας φαυλος κυκλος. Νομοι υπαρχουν..ΠΟΤΕ δεν εφαρμοζονται. Και τους τσιφλικαδες φυσικα και τους συμφερει να παιρνουν ανασφαλιστους "δουλους" που δεν θα εχουν δικαιομα να απαιτησουν κατι..επειδη ακριβως ειναι παρανομοι και αν γινει κατι θα κρυφτουν και δε θα καταγγειλουν ευθερεσιες..σηγα μη παρει τον Ελληνα ακομα και για τα ψυχουλα που δινει

Αφρό εννοείς την φίλη σου;;;

Και γιατί δεν της λες αυτά που μας είπες σε μας;;;

Και εγώ θα χσλιόμουν!!!

Δλδ τι τους κάνει; Ασκήσεις;;;

ααααα, δεν γράψατε ακόμη.. θα περιμένω.

Γέλασα με την Αφρο που είπε ότι αισθάνεται αόρατη. Πραγματικά γέλασα πάρα πολύ.

Λενάκι μου δεν ξέρω τι έχεις, αλλά περαστικά κοριτσάκι μου.

Φραν τίποτα δεν παθαίνει το αλαντικό, στο ψυγείο βάλτο μετά.

Φιλάκια σε όλες παιδιά! :yarr:

Ε τοτε τι νοημα εχει μια ομαδα;;;;; Ελενα ηθελα να σου πω και απο το προι..μηλες χαζομαρες..ακου μας πρηζεις. Να μας πεις νεα το συντομοτερο δυνατον. Ευχομαι τα αποτελεσματα να ειναι καλα...η τελοσπαντων διαχειρησημα. Ερη τα φιλια μου...

Καλημέρα σας

τι κάνετε?

εμείς κλασικά από τις 7 στο πόδι! :rolleyes:

γεια σου συμπεθέρα Καναδή! :)

Πρέπει να κάνουμε ένα τεστ....να βγάλουμε ένα μέλος, να μας πει αν μπορεί να διαβάσει την ομάδα και μετά να ξαναμπει μέλος!!! :rolleyes:

σήμερα δεν ξέρουμε τι έχει το πρόγραμμα.....

εσείς τι θα κάνετε Σαββατιάτικα?

Καλό Σάββατο :)

Καλημέρα.

Αργυρώ δεν χρειάζεται να βγει κάποια απο την ομάδα για να δει, μπήκα σε μια άλλη και είδα οτι φαίνωνται ολα .... έκανα κιι τα παράπονα μου στην Λενα χαχαχα

Μου ήρθε η περίοδος σήμερα και είμαι χαρούμενη!! Την περίμενα πως και πως.

Τι άλλο ...... α! Αργυρώ μίλησα με: ον Κ για τον Πόρο, γνώριζε για τα χαρτιά αλλα επειδή ξέρει το μέρος και πως είναι δεν ήθελε καθόλου να πάμε εκει. Είναι λέει μια πολυκατοικια μεγάλη στο κέντρο της πόλης παλιά δεν είναι όπως η άγια Μαρίνα, δεν έχει τιποτα άλλο μόνο τα δωμάτια και είναι χάλια μου ειπαι. Αν μπορούσαμε νπα άνε στην άγια Μαρίνα θα το κάναμε αλλα εκεί είναι μόνο για αξιοματικους. Στον Πόρο μου ειπαι είναι χάλια και χίλιες φορές στο χωριό θα περάσουμε καλύτερα.

Αφρο καλημέρα.....έκανες "σκανταλιά" και περίμενες την περίοδο πώς και πως? χαχαχαχα

ναι και εγώ δοκίμασα και μπήκα σε άλλη ομάδα......αυτό θα πρέπει να το πούμε στην Λένα!!

όσο για τον Πόρο ξέρω, είναι σε διαμέρισμα....δεν έχει σχέση με π.χ τα ΚΑΑΥ στον Πλαταμώνα ή την Αγ. Μαρίνα.....απλά είναι μία εβδομάδα διακοπών στην θάλασσα.....δεν θυμάμαι και τι άλλο αρνητικό μου είχε πει η αδελφή μου

εγώ θυμάμαι για τον Πλαταμώνα γινόταν ο χαμός.....αλλά οι ελεύθεροι έπαιρναν πάντα τον Μάη ή τον Σεπ!! .....μια χρά ήταν και τον Μάιο....όλοι νέοι και ωραίοι ήμασταν!!! ;)

μια χαρά περάσαμε!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...