Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σχετικά με τις αλλαγές στο Mammyland

Recommended Posts

καλημερα ενω κανω τα βηματα για τα τικερακια ακριβως οπως τα εγραψες μου βγαζει bbcode url is not allowed και το πρωτο τικερακι που μου το βγαζει το ειχα κανει χθες ακριβως με τον ιδιο τροπο γιατι;

Τα περνάς σίγουρα στο πρώτο παραθυράκια; Έχω την εντύπωση ότι τα περνάς στο δεύτερο. Για δες το λίγο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 146
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλησπερα εχω προβλημα με τον λογαριασμο μου δεν μου ανοιγει το email ωστε να πατησω το λινκ να δημιουργησω νεο κωδικο γιατι με το παλιο δεν ανοιγει τι μπορω να κανω???

αναγκαστηκα εκανα νεο προφιλ αλλα θελω το παλιο μου ωστε να μπορω να μπαινω και στην ομαδα μου...

sos...............

Λενα μου δεν βλεπω να υπαρχει αλλο παραθυρο ενα ειναι εκει που λεει επεξεργασια υπογραφης το βαζω, κατω που εχει τις επιλογες εκει που λεει Allow Link BB Code και HTML εχουν και τα δυο οχι μηπως φταιει αυτο;μηπως πρεπει να γινει καποια ρυθμιση;

Επεξεργάστηκε από KA1

Γεια. Καλορίζικο το νεο μαμμυ.

Μόλις συνδεθηκα και βλέπω ότι τα τικεράκια μου είναι εντάξει. Υποθέτω ότι μεταφέρθηκαν μόνα τους.

Θα γίνει το ίδιο κάποια στιγμή και με τα αβαταρς ή να μπω στη διαδικασία να το κάνω χειροκίνητα;

Γεια σας, έχω κι εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με την ΚΑ1 με τα τικεράκια. Έχω δύο τικεράκια, το ένα το είχα από το παλιό φόρουμ και φαίνεται ο κωδικός και όχι το τικεράκι, ενώ το δεύτερο τικεράκι το ξαναέκανα και το εμφανίζει κανονικά. Σήμερα, αφού το πρώτο δεν έχει μεταφερθεί ακόμα, είπα να το ξαναφτιάξω, και μου βγάζει το ίδιο με της ΚΑ1. Δεν υπάρχει πρώτο και δεύτερο παραθυράκι, ένα είναι, και από κάτω έχει τις απαγορεύσεις που λέει η Κατερίνα.

Λενα μου δεν βλεπω να υπαρχει αλλο παραθυρο ενα ειναι εκει που λεει επεξεργασια υπογραφης το βαζω, κατω που εχει τις επιλογες εκει που λεει Allow Link BB Code και HTML εχουν και τα δυο οχι μηπως φταιει αυτο;μηπως πρεπει να γινει καποια ρυθμιση;

Εκείνα σ' εμένα είναι όλα ΝΑΙ εκτός απο εκείνο που λέει allow html. Μπορείς να τα αλλάξεις σε ΝΑΙ;

Γεια. Καλορίζικο το νεο μαμμυ.

Μόλις συνδεθηκα και βλέπω ότι τα τικεράκια μου είναι εντάξει. Υποθέτω ότι μεταφέρθηκαν μόνα τους.

Θα γίνει το ίδιο κάποια στιγμή και με τα αβαταρς ή να μπω στη διαδικασία να το κάνω χειροκίνητα;

Εγώ το έκανα χειροκίνητα πάλι απο τον πίνακα ελέγχου χρήστη. Δοκίμασε και πες μου αν έχεις πρόβλημα.

Καλησπέρα Λένα......κοίτα μην ανησυχείς είναι θέμα χρόνου να το συνηθίσουμε όλοι :)

εμένα πάλι το μόνο μου κακοφαίνεται είναι ότι δεν μπορούμε να βάλουμε smiles....αν και από κάτω λέει ότι είναι σε λειτουργία.....εγώ γιατί δεν τα βλέπω???

επίσης γιατί όταν μπαίνω από το κινητό δεν βλέπω την δεξιά στήλη???

και τέλος....το στατ πού στην ευχή βρίσκεται??? χαχαχαχαχαχα

α!!! και κάτι τελευταίο: τα μηνύματα που είχαμε στο παλιό χάθηκαν???

φιλιά

Καλησπέρα Λένα......κοίτα μην ανησυχείς είναι θέμα χρόνου να το συνηθίσουμε όλοι :)

εμένα πάλι το μόνο μου κακοφαίνεται είναι ότι δεν μπορούμε να βάλουμε smiles....αν και από κάτω λέει ότι είναι σε λειτουργία.....εγώ γιατί δεν τα βλέπω???

επίσης γιατί όταν μπαίνω από το κινητό δεν βλέπω την δεξιά στήλη???

και τέλος....το στατ πού στην ευχή βρίσκεται??? χαχαχαχαχαχα

α!!! και κάτι τελευταίο: τα μηνύματα που είχαμε στο παλιό χάθηκαν???

φιλιά

argi ναι ελπίζω να το συνηθίσουν γιατί πραγματικά είναι πολύ πιο πρακτικό και ωραίο απο το άλλο.

Για τα smiles καλά που το ανέφερες, τα ενεργοποιώ αμέσως. Στον άλλο τον υπολογιστή μου ήταν ενεργά γι΄αυτό δεν το καταλαβα οτι υπήρχε πρόβλημα.

Τώρα για τα μηνύματα τα προσωπικά δεν εννοείς; Αυτά υπάρχουν στο παλιό φόρουμ αλλά κάποια στιγμή θα σβηστούν. Δυστυχώς αυτά δεν μεταφέρονται. Άν χρειάζεσαι κάποια μπορείς να τα κάνεις copy paste κάπου αλλού.

Το chat βρίσκεται πάνω πάνω στην αρχική σελίδα. Δεν εμφανίζεται σε όλες τις σελίδες. Αυτά πιστεύω να βοήθησα.

Μαρία επανέφερα τον παλιό σου λογαριασμό. Συνδέσου με το παλιό username και βάλε σαν password το 123456.

Φυσικά μετά μπορείς να αλλάξεις το password να βάλεις όποιο θέλεις. Αυτό το έβαλα εγώ προσωρινά έτσι;

Λενακι μου εμενα μου αρεσε το νεο φορουμ...χιχιχ..εχω τους λογους μου!!!!Απλα εχω το εξης προβλημα..οταν συνδεθηκα με οτν παλιο μου λογαριασμο κατι εκανα λαθος..με παοτελεσμα να μη λειτουργει σωστα το user name cesilia. Οποτε εκανα καινουρια εγγραφη με το cecilia( αλλαζει ενα γραμμα) αλλα δεν ειμαι πλεων moderator. Οποτε και παντα εφοσων το θες..η θα αλλαξεις το user name του Moderator η...δεν ξερω τι μπορει να γινει στην περιπτωση μου

Λενα ενω μου εμφανιζει τα τικερ στην υπογραφη οταν παταω υποβολη μου βγαζει bbcode url is not allowed μπορεις να δεις αν μπορεις να το ρυθμισεις σε παρακαλω;

Αυτό δυστυχώς δεν είναι κάτι που μπορώ να αλλάξω εγώ. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως τί γίνεται. Το σύστημα πάντως λειτουργεί κανονικά εφ' όσον έχουν κι' άλλες κοπέλες 2 και 3 τικεράκια. Μήπως να ξαναπροσπαθήσεις ;

Και εγω το ίδιο πρόβλημα έχω με την Κατερίνα, ΚΑ1 μου εμφανίζει τα ιδια μηνύματα.

Για παράδειγμα απο το lilypie ποια μορφή πρέπει να εχει αυτο που κανουμε copy paste στο παραθυρο που λεει επεξεργασία? ειναι σωστο το UBB Code και BB Code

ευχαριστω:)

Εγώ όταν πάω στο lillypie κάνω copy paste το url απο το PseudoHTML, UBBCode and BB Code.

καλημερα

αυτο ακριβως κανω κι εγω και το εχω ξανα κανει απειρες φορες μηπως και γινουν αλλα τιποτα παλι τα ιδια αλλα εφοσον οι ρυθμισεις λενε οτι δεν επιτρεπουν url bbcode πως να γινουν;

συγνωμμη που σε ζαλισω αλλα κι εγω δεν φταιω νομιζω..........

Μαρία επανέφερα τον παλιό σου λογαριασμό. Συνδέσου με το παλιό username και βάλε σαν password το 123456.

Φυσικά μετά μπορείς να αλλάξεις το password να βάλεις όποιο θέλεις. Αυτό το έβαλα εγώ προσωρινά έτσι;

ευχαριστω πολυ να σαι καλα!!!!!

Καλημέρα! Στα ποστ βγαίνουν τα thanks πάνω στο κείμενο και κρύβουν λέξεις....Δεν μπορεί να γίνει κάτι γι' αυτό; Ευχαριστώ!

Καλημέρα θα διορθωθεί άμεσα.

καλημερα

αυτο ακριβως κανω κι εγω και το εχω ξανα κανει απειρες φορες μηπως και γινουν αλλα τιποτα παλι τα ιδια αλλα εφοσον οι ρυθμισεις λενε οτι δεν επιτρεπουν url bbcode πως να γινουν;

συγνωμμη που σε ζαλισω αλλα κι εγω δεν φταιω νομιζω..........

Καλημέρα, στείλε μου αν είναι το url απο το τικεράκι και θα προσπαθήσω να το περάσω εγώ. Αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω τί φταίει...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...