Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Σχετικά με τις αλλαγές στο Mammyland

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
επίσης Λένα οι ομάδες συνεχίζουν να είναι ανοικτές προς όλα τα μέλη δλδ όλα τα μέλη μπορούν να διαβάσουν όλες τις ομάδες.....δεν υπάρχει επιλογή που να λέει "ιδιωτική" ή κάτι τέτοιο :?

Μπορείς να δοκιμάσεις τώρα αν μπορείς να κάνεις την ομάδα Ιδιωτική; Πρέπει να υπήρχε ένα θέμα με τις Ρυθμίσεις των Ομάδων το οποίο νομίζω ότι μόλις διόρθωσα.

Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 12.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
γεια σας!εχω θεμα με τα τικερακια.δεν μου τα αλλαζει οτι κι αν κανω.....

Βλέπω ότι έχεις στην υπογραφή σου 5 τικεράκια (τα οποία εμφανίζονται μία χαρά) και νομίζω ότι αυτός είναι ο μέγιστος αριθμός που μπορείς να έχεις.

Αν θέλεις να προσθέσεις κάποιο άλλο μάλλον θα πρέπει να αφαιρέσεις κάποιο από αυτά που ήδη έχεις.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
καλησπερα να μαι παλι με τις αποριες μου

θελω να ρωτησω στις ομαδες δεν υπαρχουν αλμπουμ για τις φωτο οπως πριν τις βαζουμε ολες μαζι ετσι χυμα;

Μέσα στις Ομάδες δεν υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας Άλμπουμ, όλες οι εικόνες εμφανίζονται συγκεντρωτικά ως Εικόνες Ομάδας.

Για να προσθέσει κάποιο μέλος μία εικόνα στην Ομάδα θα πρέπει πρώτα να την έχει ανεβάσει σε ένα προσωπικό του Άλμπουμ (Προφίλ > Προσθήκη Άλμπουμ).

Εννοείται ότι ο διαχειριστής της ομάδας μπορεί να ορίσει αν αυτές οι εικόνες (και γενικά όλο το περιεχόμενο της Ομάδας) θα είναι ορατό δημόσια ή αποκλειστικά και μόνο στα μέλη της Ομάδας και τους διαχειριστές.

Για οποιαδήποτε απορία είμαι στη διάθεσή σας.

Δημοσίευση

σβηνω ενα και τα αλλαζω αλλα παντα βρισκει λαθη και δεν μου τα αποθηκευει.....δεν παιρνει το κωδικο url λεει.να βαλω αλλο?

Δημοσίευση

Μερικές ερωτήσεις:

1. Γιατί υπάρχει περιορισμός στα smilies; Δηλ αν βάλεις πάνω από 3-4 βγαίνει μηνυμα ότι είναι πολλά και δεν σε αφήνει να κάνεις υποβολή το μηνυμα σου.

2. Στο προηγουμενο μαμμυ είχαμε τη δυνατότητα chat με τους online φίλους μας. Τώρα θα την έχουμε;

3. Άνοιξα νέο θέμα (http://mammyland.com/showthread.php/21164-%CE%A5%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82!!!) και δεν το εμφανίζει στη δεξιά στήλη που είναι όλα τα νέα θέματα. Γιατί;

4. Ήθελα να βάλω φωτογραφίες στο μηνυμα μου και δεν τις έβγαλε σε μεγάλο μέγεθος αλλά ως thumbnails. Έκανα κάτι λάθος; Πήγα στο "διαχείριση συννημένων" και ανέβασα τις φωτογραφίες.

Δημοσίευση

eixa valei tickeraki kai den allaze den metrouse to xrono kai tora den me afinei na valo..pos to vazo me ton kodiko url?kai anevasma i kateutheian ekei pou einai i ipografi..na kano copy paste ti dieuthinsi..

• 1 month later...
Δημοσίευση

kalispera mporw na rwtisw kati mporw na mpw sto palio mammy gia na parw kapoies fotografies mou mou xalase o upologistis k tis exw xasei k uparxoun mono ekei....

• 1 month later...
Δημοσίευση

γεια σας!!!

εχω ενα τικερακι και προσπαθω να βαλω αλλο ενα...δεν το δεχεται με τιποτα....

επισης προσπαθω να βαλω φωτογραφια στο προφιλ μου αλλα το ιδιο, δεν τη δεχεται....

εκανα ολα αυτα που εχετε γραψει αλλα τιποτα....

μπορειτε να με βοηθησετε;

post-15130-13873940422969_thumb.jpg

Δημοσίευση
γεια σας!!!

εχω ενα τικερακι και προσπαθω να βαλω αλλο ενα...δεν το δεχεται με τιποτα....

επισης προσπαθω να βαλω φωτογραφια στο προφιλ μου αλλα το ιδιο, δεν τη δεχεται....

εκανα ολα αυτα που εχετε γραψει αλλα τιποτα....

μπορειτε να με βοηθησετε;

υπαρχει περιπτωση να με βοηθηση καποιος;

ευχαριστω.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα mpempakos! Άν θέλεις στείλε μου με pm τα στοιχεία σου να δοκιμάσω να τα περάσω εγώ.

• 5 weeks later...
Δημοσίευση

για να ερχετε ειδοποιηση στο μαιλ μου οτι απαντησε καποιοσ στο θεμα που παρακολουθω τι ρυθμισεισ πρεπει να κανω???

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπέρα!!

Μήπως εχει κάποια κοπέλα MERIONAL που δεν τα χρειάζεται??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων............. 1.gif 1.gif

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Eπιτελους βρηκα τον κωδικο μου κ ξαναμπηκα

ειδα ωραιες αλλαγες

καλοριζικο

θυμηστε μου πως ν'αλλαξω την ωρα που ειναι λαθος????

Δημοσίευση

Καλημέρα! Προσπαθώ να αλλάξω το τικεράκι της κόρης μου κάνοντας ακριβώς τις ίδιες ενέργειες που έκανα πάντα. Δυστυχώς, όμως, μου γραφει "BB code url is not allowed". Δεν υπάρχει όμως άλλος τρόπος για signature σε forum...Τι άλλο πρέπει να κάνω;

Δημοσίευση

Να σβήσεις τη λέξη Url και από την αρχή και από το τέλος του συνδέσμου που επικόλλησες.

Δημοσίευση

Χθες το βράδυ ό,τι και να έκανα δεν το δεχόταν. Ευτυχώς σήμερα τα κατάφερα!!!

Λοιπόν χρειάστηκε να σβήσω ό,τι περιέχει η πρωτη αγκύλη , δηλ. [url....] , και την τελευταία πάλι , δηλ

Επεξεργάστηκε από fotini80

Δημοσίευση

Έσβησα και την πρώτη αγκύλη και την τελευταία και πάλι δεν το δέχεται...Έσβησα μετά μόνο το url τίποτα...Ό,τι και να κάνω τζίφος...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.