Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αρνητικό τεστ και απουσία περιόδου...


yakinthos

Recommended Posts

Καλησπέρα σας και από εμένα!

Θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι κορίτσια, βρίσκομαι στην 29η μέρα του κύκλου μου και περίμενα περίοδο από χθες. Προσπαθούμε με τον άντρα μου για τρίτο και είχαμε ελεύθερες επαφές στις γόνιμες μέρες. Εδώ και δέκα μέρες έχω τραβήγματα και πόνο χαμηλά στην κοιλιά δεξιά και πόνο στο στήθος και στις θηλές.Τα συμπτώματα μου θυμίζουν τα συμπτώματα που είχα στην εγκυμοσύνη του γιου μου. Όμως, σήμερα το μεσημέρι έκανα ένα τεστ και βγήκε αρνητικό.Στο μεταξύ σήμερα είδα κάποιες ροζ εκκρίσεις, αφού είχα κάνει το τεστ, και το διέγραψα από το μυαλό μου για αυτόν τον μήνα. Το θέμα όμως είναι ότι τα συμπτώματα αυτά συνεχίζουν και περίοδος άφαντη....κι εκείνο που πιο πολύ με αγχώνει είναι το στήθος που το νιώθω πολύ ευαίσθητο και βαρύ και μάλιστα από τη μία πλευρά τρέχει ελάχιστο, απειροελάχιστο υγρό λευκό όπως τότε που περίμενα να γεννήσω.΄Έχει μήπως καμιά σας κάποια ανάλογη εμπειρία? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα και με το καλό να δεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς, κοπέλα μου. Εχεις σταθερό κύκλο; Αν οχι, υπάρχει περίπτωση να είσαι όντως έγκυος αλλά να πρέπει να περιμένεις λίγες μέρες ακόμη για το τεστ. Η 29η μέρα είναι πολύ οριακή για να σου δειξει με σιγουριά. Εγω τις πρωτες πρώτες μέρες πριν καν συνειδητοποιήσω οτι είμαι έγκυος είχα πολύ πόνο στο στήθος και στις θηλές, υγρά με ιδιαίτερη οσμή (όχι όπως όταν περιμένουμε περίοδο) και απίστευτη εξάντληση (σερνόμουν). Σε κάθε γυναίκα όπως θα ξερεις άλλωστε ειναι διαφορετικά τα συμπτώματα. Οπότε εγω στη θεση σου θα περιμενα αλλες 2-3 μερες και θα ξαναεκανα το τεστακι. Άλλωστε όταν ήμουν έγκυος στον πρώτο μου γιο, το πρώτο τεστ που ειχα ΄κανει ειχε βγει αρνητικό, ενώ το δεύτερο που εκανα μετα απο 5 μερες βγήκε θετικό. Σου εύχομαι να δεις τη γραμμουλα που επιθυμείς!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ θερμά από καρδιάς για τις απαντήσεις σας!Σήμερα ήρθε κανονικά η περίοδος και ανακουφίστηκα αρκετά.Να είστε καλά κορίτσια μου καλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...