Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου Νο 81-Los coloteroritas!!!!

Recommended Posts

ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες!\

περασαεμε πολυ ωραια!

το ευχαρηστηθηκαμε ολοι!

οκ κουραση αλλα ηταν πολυ ομορφα!

ειχαμε και νεραιδα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ρε αργυ δε υπαρχει ο πεθερος σου :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τι κανετε/

βικυ να χαιρεσαι τη κορακλα σου...πως περασατε/

αργι τι καλα να ερθουν..εσεις γτ καθες βραδυ δε βγαινετε εξω?αφου νωρις κοιμουνται μωρε

χρυσα πλακα μας κανει η κουνιαδα.. :twisted::twisted::twisted::twisted: ρε που εμπλεξες..ρε που εμπλεξες

φυσικα να παρεις τα παιδια..

εγω χθες ζουμπουσα το μεμε κ δε εβγαινε ιχνος γαλα..επαθα σοκ..η νατασα λεει ειναι λογω εγκυμοσυνης κ θα επανερθει.στεναχωεθηκα παρα πολυ

η αναστασια καλε που ειναι?

ιουλια τοσο χαλια ε?μαλιστα..ποτε θα ερθεις για καφε?

παναγιωτα τις φιλουρες μουυυ

Θου ο Παντελης αποθηλασε;;;

λογι ρε να ζουλας και να μη βγαινει γαλα..

και εμενα δε βγαινει..αλλα ο Ζαν οταν θυμαται να θηλασει καταπινει...

Θούλη τι και αν το πιέζεις και δεν βγαίνει? :? και εγώ το πίεζα, δεν έβγαινε αλλά η Ρ. έτρωγε :D:?

συμπεθέρα τι νεράιδα είχατε? :D δλδ για πες... :roll:

οχι ο παντελης ζηταει γαλα κανονικα..αλλα ρε παιδια ιχνος δε βγαινει....

μα θηλαζει κ οταν σταματησει παταω θηλη κ δε εχει τιποτα..κανονικα εστω κ λιγο θα εβγαινε :roll:

Οχι ρε θου..δε γαινει γαλα...

και εμενα δε βγαινει σταγονα..μερικες φορες νομιζω οτι δε θηλαζει απλα πιπιλαει γιατι εχει αραιωσε ΠΑΡΑ πολυ θηλασμους....αλλα ειδικα βραδυ τον ακουω το γκλου γκλου

Θούλη θα έβγαινε αν ήσουν στην αρχή δλδ αν το παιδί ήταν μηνών....τώρα μετά από 2 χρόνια τι να βγει??? :?

εξαρτάται και από την γυναίκα φυσικά, αλλά αν δεν βγει δεν σημαίνει ότι δεν έχεις....αφού πίνει, δεν πίνει??? :?::?::?:

ρε παιδιά ενα μπισκότο σαν αυτά τα μιράντα με σοκολάτα από την μια μεριά, 15 λεπτά έκανε για να το φάει ο Λ. :o:o:o:o ένα κομματάκι μικρό το είχε κόψει σε πόσα άλλα :o:o:o:o:o

αυτό θα πει απόλαυση :lol::lol::lol::lol:

άσχετο....πέθανε η Θάτσερ ....

15 λεπτα?????????????/ιιιιεγω 15 δευτερα

ε πιπιλαει κ που κ που πινει...εστειλα κ στη αγλαια μην

αλλα γκλου γκλου δεν..με τιποτα

α δε σας ειπα το μενου στο παιδικο για αυριο

σοκολατενιο ρυζογαλο

κ παρασκευη βιενεχικα μπισκοτα πορτοκαλιου..

πρωινο ε

σοκολατένιο ρυζόγαλο ε? μμμμ δεν έχω φάει :roll::roll::roll:

πολύ του γλυκού είναι ε??? :roll::roll::roll:

αφού μια πατάτα τηγανιτή μπορεί να την κόψει σε 4 κομματάκια :o:o:o:o:o

καταλαβαίνετε τώρα ε??? ~x(~x(~x(~x(

την Παρασκευή πήγε στον φίλο του, το Γιαπωνεζάκι και έφαγε πρώτη φορά στην ζωή του πατατάκια/τσιπς!!! :roll::roll::roll::roll: του άρεσαν μου είπε :roll::roll:

Καλημέρα.

Εμένα τον θηλασμο το έχει αυξήσει ιδικά το βραδυ, χθές ειχε εφιάλτες (μαλλον έβλεπε τον μπάζ κατι να παθενει χάχα) και συνέχεια ξυπνούσε τσίριζε και θηλάσει με αναφιλητά. Την μέρα θα θηλάσει τουλάχιστον 2 φορές.

Έχω τον λαιμό μου σήμερα να με πονάει πολύ ....που θα πάει δεν θα σταματήσει όλη αυτήν η βλακεία!!!

Καλημερααα

τι κανετε;;;..

εγω δενε χω και πολλα κεφια..τσαλακωσα τον πισω προφυλακτηρα σε μια γλαστρα στο σπιτι της μαμας μου- οχι μεγαλη ζημια...

Σε αυτο το γραφειο δε τρογωνται..

ηθελα να ηξερα αν δουλευαν σε κανενα αλλο γραφειο θα τα ειχαν ολα αυτα που ζητανε;;;....

μηδεν προσαρμωστηκοτητα...

ειμαι ετοιμη να κοιμηθω...

Αφρο μελάκι.....δεν σε βλέπω να αποθηλάζεις ε? :roll::roll::roll:

Χρύσα ήρθε ο Πούτιν εδώ, στο Αννόβερο....έχει έκθεση τεχνολογίας νομίζω..... και κάτι Ουκρανίδες, δύο κοπέλες, εισέβαλαν στον χώρο που βρίσκονταν και προσπάθησαν να του επιτεθούν, γυμνόστηθες και είχαν γραμμένο πάνω τους fuck dictator !!!......και ο φωτογραφικός φακός έπιασε την έκφραση του Πούτιν βλέποντάς τες :lol::lol::lol::lol: .....αν βρω την φωτό θα την βάλω :roll::roll::roll:

Αργυρω τις εχω δει τις φωτο ρεε..

αλλα η πλατη τους εγραφε Γ..σου Πουτιν και οχι fuck dictator..

ναι ειναι οι γνωστες πως να τις πω..αχαρακτηρηστες Ουρανιδες που σφουγγαριζαν την πορτα του στοσ καν

Δεν κατηγορω τα κηνητρα τους αλλα τη μορφη διαμαρτηριας..ε ΟΚ τσιτσιδονονται για να τραβηξουν τη προσοχη...καλυτερα να του εριχναν ντοματες..εγω θα το απολαμβανα περισσοτερο και πιστευω θα τον ετσουζε και αυτον περισσοτερο...

Αργυρω δεν υπαρχει δημοκρατηκος πολιτικος..η δημοπκρατια οπως την ξες εχει πεθανει. Αυτη τι στιγμη υπαρχει δηκτατορια παντου..στην Ελλαδα στην Ρωσια στη Γερμανια...

Απο τους δικους μας τους πολιτικους παντως ειναι καλυτερος, μακαρη να ειχαμε και εμεις εναν πουτιν

Χρυσα πιο σεντόνι τελικά έχουμε ίδιο?

Βαριέμαι, πρέπει να πάω σούπερ και βεριεμαι. Και τουαλέτα πρέπει νανπαω αλλα και εύτορνοι βαριέμαι να το κάνω ....μια πανα παρακαλώ λιώνω σ:ον καναπέ τωρα δεν θέλω να σηκωθω

Αυτο με τον τουτι..το κατω σεντονι..οχι ακριβως ιδιο..μαλλων σχεδων ιδιο...αν και εχω ανοιξει μονο το ενα σετ που μας εκανε δωρο η Βικυ

καλημερες!!

βροχη σημερα..!

ΤΊ ΚΑΝΕΤΕ;;

εγω..φουσκωνω..οχι απο κοιλια..αλλα απο υπερηφανεια!! :D:D

στην ενημερωση γονεων απο τη λογοθεραπευτρια,ακουσα εξαιρετικα λογια!! :D:D:D

το τεστ λεει το κανουν απο 3,9 ετων εως 4,6!ο γιωργος ειναι σχεδον 3,10,και παρ΄ολα αυτα τα πηγε καλυτερα απο ολους σχεδον!! :D:D

κανενα προβλημε στην αρθρωση μου ειπε,σε κανεναν φθογγο,ουτε καν στα διπλα,πολυ καλη εκφραση,στη διηγηση ιστοριων με εικονες δεν εκανε κανενα λαθος,τονισε το "κανενα",διηγουταν με ολους τους συνδεσμους,"για να","αφου" και τα σχετικα..και τελικα μου εδωσε στγχαρητηρια γιατι εχω κανει λεει πολυ καλη δουλεια :o και μου ειπε οτι τον ιουνιο που θα περασει για επανελεγχο των παιδιων στον παιδικο σταθμο,τον γιωργο δε θα χρειαστει να τον ξαναδει!! :D:D

καλε τωρα καταλαβα ποσο υπερηφανοι ενιωθαν οι γονεις μας οταν τους ελεγαν καλαλογια τριτοι!! :D:D

αντε σταματαω!!

να σας πω να γελασετε!

ο χ. ξυπνησε μεσα στη χαρα!ειδε στον υπνο του οτι βαφτιζαμε το φασολακι και στη βαφτιση ηρθε ο στουρναρας και του εδωσε 60000ε! :o:o:shock::shock::shock:

περιττο να σας πω ποσο ξενερωσε οταν ξυπνησε και προσγειωθηκε!! :lol::lol::lol::lol::lol:

φιλια σε ολες!!

ο χ. ξυπνησε μεσα στη χαρα!ειδε στον υπνο του οτι βαφτιζαμε το φασολακι και στη βαφτιση ηρθε ο στουρναρας και του εδωσε 60000ε! :o :o :shock: :shock: :shock:

περιττο να σας πω ποσο ξενερωσε οταν ξυπνησε και προσγειωθηκε!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

φιλια σε ολες!! :lol::lol::lol::lol:

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Εχω λειωσει μιλαμεεεεεεεεεεε

καλημέρα σας,

Χρόνια πολλά στη ΜΙ, να είναι γερή και πολύχρονη! :D:D:D

Εγώ στη δουλειά, τα κορίτσια σχολείο, τι χαζός καιρός σήμερα μακάρι να αλλάξει από αύριο :roll:

Χτες εστειλα την εργασία μου %-( έχω ακόμη μια και μετά εξετάσεις :-??

και άλλα ήθελα να γράψω αλλά ξέχασα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...