Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου Νο 81-Los coloteroritas!!!!

Recommended Posts

Καλημερα Γιωτα και περαστικα..Μην απελπιζεσαι ..ολα θα περασουν... :D

Ωραιοτατο τρενακι ειχε φτιαξει η Μαγδα (snowgirl) για τη Μαρκελίτσα.Και η Μαγδα απ οτι λεει η ιδια δεν ασχολειται και ιδιαιτερα με το μαγειρεμα αρα δεν πρεπει να ειναι και παρα πολυ δυσκολο.

Δε θυμαμαι ομως αν ειχε ζαζαροπαστα... :roll::roll:

Αργυρουλα:

Γιατι δεν τις ανεφερα καθολου :oops::oops::oops: οποτε τους δινω φιλακια :lol::lol::lol::lol:

Ααα αν δε μαγειρευουν ειναι μανικι... :?:?:? Πρεπει συνεχεια να εισαι στην κουζινα..Σπαστικο... :?:?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αχ! ξέχασα να σας πω....την Παρασκευή το βράδυ κατά τις 3.30 έρχεται η Ρ. στο δωμάτιό μας και στέκεται στην πόρτα για λίγο και μετά έφυγε και πήγε στο δικό της....το πρωί την ρώτησα και μας είπε ότι είδε να κάθεται στην καρέκλα (που έχουμε στο δωμάτιο) μία κακιά μαϊμού!!! :o:o:o:o:o φοβήθηκε και πήγε στο δωμάτιό της! :?

πάνω στην καρέκλα είχαμε κάτι πράγμτα και από πίσω και κάτω έχουμε φωτάκι....ίσως να ήταν η σκιά των πραγμάτων ..... :?

τι να είδε άραγε???? :?:?::?:

Παναγιώτα οκ ;):lol::lol::lol::lol:

κοίτα πιο πολύ με κουράζει το πρωινό, που είναι πλήρες, με αλλαντικά βαλμένα στο πιάτο, μαρμελάδες, βούτυρο, τυριά κ.λπ,.....αν και ο πεθερός πάντα μαζεύει, καθαρίζει το τραπέζι και πάντα ρωτάει πώς να βοηθήσει :roll::roll::roll:

Καλημεραααα..

Γιωτα περαστηκα σας ρεεε..και εγω αυτο θα σου ελεγα..οτι η Μαγδα εφτιαξε ενα ωραιοτατο τρενακι...

νομιζω οτι μπορει να σε βοηθησει η νατασα - Λοβι

Παναγιωτα μου βλεπεις τι τραβαω..και τι αλλα τετοια κουλα ακουω καθε μερα..δε περιγραφετε..

προχτες Σαββατο αφου σουρτουκεψαμε ολη μερα κατα το βραδακι - αρχισε να φυσαει αρκετουτσικα, ντυνω τον Χ και παμε στο ξηροκαρπαδικο να παρουμε ξηροκαρπια...

πηγαμε με τα ποδια μια χαρα.. τον κερασαν και μια καραμελιτσα με μαστιχα χιου φαγαμε μερικα καρυδια στο δρομο με το που μπαινω στο σπιτι με βλεπει η πεθερα..αααα..που το πηγες καλε το καημενο το παιδι με τετοιο κρυο εξω...παγωμενα ειναι τα μαγουλακια του....

Ο Μονος λογος να μη τα επαιρνα μαζι μου θα ηταν να ερχομασταν Κυριακη προι και να φευγαμε δευτερα προι...θα ελεγα ΟΚ θα ειμαστε στην τρεχαλα..και αυτο ποιο πολυ για μας..

αλλα απο τι στιγμη που θα κατσουμε μερικε ςμερες...εγω τα θελω...

Ειναι το θεατρο του παραλογου που ζω σας το λεω και δε με πιστευετε...

την Παρασκευη η πεθερα εκανε μουρα..για την ακριβεια εκανε η κορη της μουτρα...

οπως ξερετε η κουμπαρα μου η Τουλα εμενε Αμερικη και μου εχει δωσει πολλα ρουχαλακια των παιδιω τη ςπου ειναι μαρκες..

οπως 2 μπουφαν μπερμπερι...

ενα πολυ κουτσικο που ειναι 1-3 μηνων και ενα για 2 χρονων..

το κουτσικο δεν το φορεσε κανενα απο τα παιδια μου και το εδωσα στη συναδελφο που γεννησε τωρα Γεναρη να το βαλει μια δυο φορες...

μου το εδωσε πισω τις προαλες που ηρθε γιακαφε, δεν το φορεσαν ουτε αυτοι γιατο το μπεμπακι της ηταν ολιγον τι θρευταρακι...

και το ειδε η πεθερα και λεει αααα..που ηταν αυτο ολο το χειμωνα..λεω παρτε το αν θελετε...

και ακουω την κουνιαδα απο το παραθηρο του μπάνιου να της λεεθι τσατισμενα..τι το εδωσε..υ\θα το φορουσαμ εεμεις ολο το χειμωνα και το εδωσε και δεν το φορεσαμε..

ηθελα να κατευω κατω να κανω στκινη αλλα συγκρατηθηκα..

η πεθερα το ανεβασε αμεσως πανω και σχεδων το πεταξε στον καναπε..

ε μας ειναι μικρο...τωρα...αλλος το χαρηκε...

δε ξερετ εποσο τσατηστηκα..

ειχα αλλα που σκεφτομουν και δεν εδωσα συνεχεια αλλα οταν εφυγε το πα στον Ο δεν αντεξα..

αη σιχτιρ η βλαμενη..δενε χει αγορασει ουτε καλτσακι στο παιδι της..ΟΛΑ της τα εδωσα και εξακολουθω να της δινω..και εκανε θεμα με ενα κωλομπουφαν..που στην τελικη αμα θελω της τα δινω..

δε θα ξεχασω τρις πονηριες που εκανε η μανα της περιση που ηταν ακομα εγγυος με ενα ζευγαρι κατσοπαπουτσα του Γ που μας εκανε δωρο μια φιλη της μαμας μου...

ουτε που οποιος και να μας εφερνε δωρο μανα και κορη ηταν σουμπιτο να τα δουν και να τα σχολιασουν..

σες και εγω συμφωνω οτι χαζο να μην παρεις τα παιδια μαζι.....εκτος αν δεν το ηθελες εσυ...αλλα οχι να στο επιβαλλουν οι αλλοι...

αρτζι θα εχεις στο πασχα τα πεθερικα μαζι :? ;;;;

Γιώτα πρέπει να δούμε πότε έχει γενέθλια η Μαρκελλίτσα και να βρεις το τρενάκι εκείνο :roll::roll::roll:

έλεγε πώς το έφτιαξε και είχε βάλει και φωτό!! ;)

ναι θα είναι εδώ.....

Χρύσα, εγώ δεν θα έδινα τίποτα.....γιατί κάποιος πρέπει να εκτιμά και το γεγονός ότι λαμβάνει πράγματα....όχι να σε ευχαριστεί χίλιες φορές, αλλά να μην λέει τίποτα :? ........

δεν ξέρω αυτά που περιγράφεις δεν τα έχω ζήσει ούτε σε μένα ούτε σε κοντινό μου περιβάλλον.....είμαστε και 6 αδέλφια και τέτοια κατάσταση δεν έχω ακούσει :? .....οκ η μια μου αδελφή έχει περίεργα πεθερικά, αλλά σε άλλα θέματα :roll::roll::roll::roll:

η γνώμη μου είναι ότι ο Ο. θα πρέπει να τους βάλει στην θέση τους.... :!::!:

Ειχε βαλει φωτο..το θυμαμαι ηταν ενα τρενακι με τρια βαγονια...ενα γι ακαθε χρονο...

Αργυρω δεν μπορω να μη δοσω..μενουν απο κατω..θα ηταν μεγαλη γαηδουρια αλλα ναι ετσι καπως ειναι..

πχ ειχε κανει μουτρα η κουνιαδα επειδη δεν τηεν εδωσα το κρεβατακι του Γ..

μα αφου το χρειαζομουν...

ΟΚ λεγαμε οτι θα του παιρναμ εμονο αλλα ανεφος δεν ηταν παιδι για μονο..ακομα και τωρα πηδαει το προστατευτηκο στο κρεβατι του Χ..αφετερου εγω θελω να κανω μια και εξω το δοματι του σε μαραγκο γιατι ειναι μικρο το δοματιο με λιγους αξιοποιησημος τοιχους..και δεν εχω ακομα τοσα λεφτα..εξαλου μια χαρ ακοιμαται τη μιση νυχτα σε αυτο...

γεννικα αυτο πολυ με τσατιζει και η μονημη κλαψα τους..

δε φταιω εγω για την προσωπικη και οικονομικη του ςκατασταση...

ολα ειναι επιλογες..

εφοσων τις πηρε να κατσει να υποστει τις συνεπιες..ναι ΟΚ δε θα τους αφισω και να πεινανε..αλαλ πρεπει να κλαψουριζουν συνεχεια;;;;;...

καλημερες!

τί κανετε;

χρονια πολλα στην μαρια ιωαννα!

βικακι να τη χαιρεστε κ να ειναι παντα ευτυχισμενη και χαμογελαστη!! :D:D

εμεις σ.κ. πολυ ωραια,αλλα ξεθεωθηκαμε με δρομολογια..

βγηκαμε και με χ. σαββατο βραδυ! :D:D

κυριακη θεατρο,θου ηταν μουφα,καλα που δεν ηρθατε!,του γιωργου του αρεσε λεει..μπλιαξ ομως ηταν,τεσπα!

μετα φαγητο εξω,ολα καλα!

αργυρω εγω λεω να χαιρεσαι που τα πεθερικα θελουν να ερχονται..ειναι καλο για τα παιδια!ειδες ποσο ασχολουνται μαζι τους και στην τελικα ειναι ωραιο να εχουν αναμνησεις απο παππουδογιαγιαδες..

δενε χουν και παρε δωσε με συγγενεις εκει..ξαδερφακια εννοω,θειες,θειους,Ελλαδα δενε ρχεστε συχνα..εε..ομορφα θα ειναι!

καταλαβαινω την ταλαιπωρια σου..αλλα νομιζω πως τα θετικα ειναι περισσοτερα! ;):)

χρυσα να παρεις τα παιδια!

εγω στο μονο που θα ειχα αναστολες..ειναι το ταξιδι με τρενο..

δεν ξερω..με αμαξι μου φαινεται πιο ανετα ,με την εννοια οτι κανουμε οσες στασεις θελουμε,δεν τρεχουν πανω κατω..βεβαια δε το εχω δοκιμασει ποτε να ταξιδεψω τοσες ωρες με τρενο και παιδια,μπορει να λεω και χαζα :oops:

αυριο θα μας ενημερωσουν στον παιδικο οι λογοθεραπευτες για τα αποτελεσματα της αξιολογησης των παιδιων..

ειχαν παει την παρασκευη και επαιρναν ενα ενα τα παιδια..

ο γιωργος μου ειπε οτι του ελεγε μια κοπελα να επαναλαβει μερικες λεξεις ,οπως νερο ,θαλασσα και κλειδι,ευτυχως που λεμε πια καθαρα το ρ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::geek::geek::geek::geek: και μετα του εδειχνε κατι φωτο και ελεγε τί βλεπει..αντε να δουμε,αν και δεν ανησυχω! 8-)

σας φιλω!

παναγιωτα φιλακια!! :D:D:D

Ιουλιτσα μια χαρα με τις εξοδους..σουπερ..μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε..δεν ξερω..εγω ελεγα με τρενο κυριως για τα παιδια..

πιστευω θα τους αρεσε πολυ..θα εχουν χωρο..

επειδη μια φορα καναμε τετοιο ταξιδι με τον Χ μωρο..ΟΚ ηταν..δεν αντιλεγω αλλα και στις 2 περιπτωσεις 20 λεπτα πριν φτασουμε αρχιζαντα οργανα γιατι ειχαν κουραστει απο τις πολλες στασεις και το ταξηδι..

θα δουμε πως θα παμε..ακομα δενε χουμ εαποφασισει ουτ εποσες τελικα μερες θα μεινουμε, ουτ εποτα θα ξεκινησουμε, ουτε ποτε θα γυρησουμε..

θα τα δουμε πιο κοντα σε αυτε ςτις μερες..

μπορει να ψησω τον μπαμπα μου να εθει μαζι μας..

θα δουμε και που θα μεινπουμε..

αν επιλεξουμε να μεινουμε σε ξενοδοχειο..θα ερθουμε με τρενο ασιζιτιτι λογω κοστους...

αν πεσει - που θα πεσει-, πολυ συναισθηματικο πρηξημο απο το σοι του Ο να μεινουμε σε αυτους θα αρθουμε μαλλων με αμαξι..

αν μεινουεμ στην Αγ. Μαρινα στη Θεια του Ο ν απω την Αμαρτια μου το προτιμω..γιατι θα ερθουν στη βαφτηση και ο αντρα ςτςη θειας του αν και δεν εχουν δικα του ςπαιδια, ειναι πολυ καλος με τα δικα μου...

θα δουμε μωρε..δε με απασχολει αυτο ακομα...

για την ωρα το Σαββατο πηγα και ειδα μερικα βαφτηστικα...

πηγα στο λιτλ στορισ..αν το θεμα μας ηταν ναυτηκο..καραβι η πειρατης...ειδα ενα καταπληκτικο σετ..πολυ μου αρεσε..τα ρουχα ηταν πολυ κομψα αν κα κλασσικα...

σε εκεινο που πηρα του Γ δεν ειδα τιποτα ενδιαφερων

Πηγα και Πωρρα και Ανθοσπαρτο και ειδα 2-3 κομματια που πολυ μου αρεσαν..

ειδα και σταυρο..τελικα θα καταληξω σε εναν απλο τετραγωνισμενο διχρωμο

ειναι σχεδων ιδιος με αυτον

http://www.kosmima.gr/product_info.php? ... s_id=18169

Ιουλία ναι ρε συ δεν λέω το αντίθετο, άλλωστε δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί τους.....10 χρόνια είμαστε μια χαρά, εγώ και αυτοί....άλλωστε θα πληρώσουν όλη την τουαλέτα που θέλουμε να φτιάξουμε + όλες τις πόρτες που θέλουμε να αλλάξουμε και τις 11 ;):D:D

Χρύσα ένα μειονέκτημα σημαντικό για μένα αν πας με το τραίνο είναι η μετακίνησή σας στην Αθήνα :? πώς θα μετακινείστε εκεί με τα παιδιά? με τα λεωφορεία? ή θα μπαίνεις σε ταξί χωρίς καθίσματα??? :?:!::!::!:

ενώ με το αυτοκίνητο είστε άνετοι όσον αφορά σε αυτό το θέμα, και επίσης στις αποσκευές!!! ;)

εγώ ψηφίζω αυτοκίνητο :lol::lol::lol:

Ιουλία ακόμη και το "ρ" να μην έλεγε καθαρά δεν νομίζω ότι είναι λόγος ανησυχίας αυτός!!! ...... νομίζω ότι κοιτάζουν και την αντίληψη :?

Α εμεις δε λεμε καθαρα το Ρ ακομα..

το λεει Λ..

αν και οταν ειχαν λογοθεραπευτες ειχαν πει πως απο τι στιγμη που το λεει Λ καποια στιγμη θα το πει σωστα...

Α Αργυρω με εξαιρεση τη βαφτηση...για ολα τα υπολοιπα θα μετακινουμαστε με τα ΜΜΜ...

εγω ειμαιο πολυ υπερ αυτου..

πχ στο Αττικο Ζωολογικο παρκο θα παμε με το μετρο κλπ κλπ

Αν θα μεινουμε στη Γιαγια του Ο με τον προαστικο μεχρι Ασπροπηργο..

η σταση ειναι με τα ποδια 5 λεπτα απο το σπιτι τους..

αν παμε στη Θεια του με το μετρο μεχρι ενα σημειο..

αν παμε στους δικου ςμου συγγενεις με το μετρο μεχρι το σταθμο Δαφνης και μετα λεοφορειο...

αν ερθουμε με αμαξη..θα ξεκινησουμε Σαββατο προι και θα φτασουμε αργα απογευμα..αφου κλασσικα ο Ο θα οδιγει σαν χελωνα με τα παιδια μεσα στο αμαξι, και θα κανουμε και ενα σωρο στασεις..

προτιμω να κανω αυτο που εκανε και η Τασια..να παρω 2 φτινα καθισματακια εκει .

Βεβαια θα μιλησω και με τον ξαδελφο μου μηπως εχει να μας δωσει καθισματα αυτος απο τα δικα του παιδια...

αυτο τωρα το σκεφτηκα

Έλεγα οτι σήμερα πήγαμε οαεδ με τον πάνο και μας έδωσαν 2 άνθρωποι χαρτάκι με μικρότερο νούμερο, μα καλά τα βγάζουν 2 2 για να έχουν!!! Μεσα σε 5 λεπτά τέλειωσα. Μετα πήγαμε τζαμπο, πήρα παζλ στα πιαδια ενα γουινι με 3 παζλ μεσα απο 20 έως 60 κομμάτια για τον Μ και κατι ξύλινα για τον Π γιατι όσα είχα δεν είχα πια ολα τα κομμάτια.

του πήρα και αφροδι αυτοκιλλητα τοίχους τοι στορι που έχει τρέλλα ο Π και τωρα τα παίζει σαν φιγούρες ...μαλλον δεν θα τα κολλησουμε ..... ο Π έχει μεγάλο κόλλημα με το τοι στορι, όπως πολλά παιδάκια η τα περισσότερα με το μακουιν όλη μέρα με μια φιγούρα του μπαζ είναι στο χερι που τηνβεχουμε απο παιχνίδι για πλαστελινες. Τωρα ξετρελάθηκε με τα αυτοκολητα.

Χθές ήρθε ο αδερφός μου με την νύφη μου και τον μικρό. Μα τι όμορφο αγοράκι έγινε!!! Κοκκινομαλικο ψιλό.

θα κάτσουν γι μερικές μέρες γιατι έχει δουλειά εδω ο αδερφός μου, εύχομαι να τ ξαναπούμε.

βρε εννοειται οτι κ ναμην ελεγε το ρ δε θα ηταν προβλημα..ειναι νωρις ακομη,το ξερω αυτο! 8-)8-)

τεσπα,αυριο θα δω τί θα μας πουν!

χρυσα εννοειται μετρο στην αθηνα!εγω την ειχα καταβρει ετσι! 8-)

αργυρω οποτε επικεντρωσου στα καλα των πεθερικων..οποτε ο πεθερος ψαχνει σκονες,εσυ θα σκεφτεσαι"καινουριο μπανιοοοοοοοοοοοοοοοοοο..καινουριες ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοορτες"!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σας φιλω!

παω να παρω το καμαρι μου!! :D

Κοίταξα τις λαμπάδες γιατι θα με ρωτήσει ο νονός του Μνκαι φέτος θα του πάρει επιτέλους (τα προηγούμενα χρονια δεν θα πηγεναμε εκκλησιά και του έλεγα να μην πάρει λαμπάδα) μα τι βλακείες κυκλοφορούν!!! Τι μονσουνο μπατουγκαν, μπεν τεν και βλακείες!!! Τιποτα δεν υπάρχει!! Μόνο λ;μπαδα πλειμομπιλ είναι σόι ..... δεν ξέρω τι να του πω ....οι λουλαλουπσι μου άρεσαν περισσότερο χαχαχαχα

Καλά είμαστε χρυσα, εγω λίγο μπουκομενη. Όσο για τον Κ δεν ξέρουμε ακόμα τιποτα μπορεί να έρθει Στις 17 μπορεί και σε ενα μήνα.

Αφρο μακαρη να ερθει νωρις..

εγω ειπα παλη στη νονα του Χ να μη του παρει λαμπαδα..

αφενος δε θα παει εκκλησια..

αφετερου εννωειται πως θα φτιαξουν στοσ χολειο λαμπαδες..

εγω στον μεγαλο μου θα παρω απο το συλλογων down εχουν πολυ ωραιες χειροποιητες λαμπαδες με κεριθρα και θα τον παρω να παμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ να του παρω ενα παντελονι και μια μπλουζα, Τον βαφτηστιρι του Ο θα παρουμε σαν δωτο πικε κουβερτα οποτε θα ειναι λαμπαδα με παιχνιδι..και εγω μαλλων για πλειμομπιλ προσανατολιζομαι..

στο μεσαιο μου βαφτηστιρι θα πρω επισης λαμπαδα του συλλογου και τα βιβλια που ζητησε- τα πηρα αυτα να τα στειλω με τα ΚΤΕΛ καποια στιγμη, στον Λεο λαμπαδα δεν ξερω αν κανει να παρεις αφουε ιναι ακομα αβαφτηστο...κανει;;;...

αλλα δωρακι ειναι εκπληξη..χιχιχιχι

Δεν υπάρχει κανει η δεν κανει, και να του πάρεις δεν τρέχει τιποτα άπλα δεν έχει νόημα.

Κοιτάζω για δώρο γενεθλίων του Π http://www.toys-shop.gr/product_info.ph ... b7pn9dkfq5 χαχαχα μα μας έχει σκάσει με το τοι στορι ...τόση ωρα μιλάει στα αφρολεξ χαχαχαχα

Ιουλία ναι αυτό θα σκέφτομαι :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καθαρίζει και το τραπέζι αφού φάμε, τα μαζεύει όλα ;) και θέλει να τα βάζει και στο πλυντήριο πιάτων, αλλά εγώ λέω όχι....αφού έχω δικό μου σύστημα ;):roll::roll::roll:

έλεγα στον άντρα μου που καθάρισε το θυροτηλέφωνο και μου είπε ότι δνε τον παραξένευσε....αφού όταν ήταν Λονδίνο και είχε πρωτοπάει στο γραφείο εκεί....είχε δει στο πάτωμα στην γωνία του ντουλαπιού βρωμιά και πήρε καθαριστικά, έβαλε τον άντρα μου να σηκώσει λίγο την ντουλάπα και άρχιζε να καθαρίζει το πάτωμα σε εκείνο το σημείο :o:o:o:o:o:o:o:lol::lol::lol::lol::lol:

και όταν ήρθε η καθαρίστρια και είδε πώς καθάριζε το πάτωμα, της είπε να αλλάξει τον τρόπο καθαρισμού γιατί έτσι όλη η βρωμιά μένει εκεί :lol::lol::lol::lol::lol: και η καθαρίστρια του απάντησε ότι προφανώς δεν έχει πολλή δουλειά για να ασχολείται με τέτοια θέματα :roll::roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...