Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου Νο 81-Los coloteroritas!!!!

Recommended Posts

καλα ο πεθερος ασχολιαστος...

εεεεεε να μην πατε καθολου διακοπες....

ρε συ δεν ειναι τοσο πολυ ταλαιπωρια...εγω σου ειπα η Μ-Ι δεν καταλαβε τιποτα...κοιμηθηκε κι ολας ...ο Λεο ηταν ο καλυτερος...

εγω πλεον δεν ενημερωνω και πολυ!

πχ οταν ηρθαμε ....μου ειπαν και εμενα να αφησω τη Μ-Ι...χαχαχ

επησις παντα μου λενε να μην κουβαλαω μαζι τα παιδια στην Τηνο...και πως ο Π. με αφηνει να τα παιρνω μαζι...

αλλα εκει παντα τοιυς εχω απαντηση " αν μας θελει ολους μαζι η Παναγια καλως να μας παρει"

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ταλαιπωρία ειναιπολλα στην ζωη αλλα τα κάνουμε, γιανα διασκεδασουν θα πάνε οχι στα χωράφια.

καλά αυτο με το να μην ταξιδεύει όλη η οικογένεια μην το σχολιασω ..... τότε να μην κάναμε καθόλου παιδιά μην πάθουν η μην πάθουμε κατι. Η να τα δεσουμε στο σπίτι γιατι ακόμα κιι μέχρι το σούπερ μάρκετ κατι μπορεί να πάθουν.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκευτωντ και γιατι ανακατςυοντ συνέχεια.

Δηλαδή δεν θα έχεις τα παιδιά σου σε τέτοιες χαρές μην τυχών και κουραστούν στο ταξίδι? Και θα ακούνε ,ο μεγάλος, για βάφτιση και μωρό και δεν θα τα δει δεν θα δει τιποτα!!! Δεν έχω να πω τιποτα άλλο ....ειληκρινα δεν ξέρω πως αντέχεις να ακούς το μακριά και το κοντό του καθενός τούς.

Δεν αντεχω...τους απανταω καταλληλως..

και καλα ΟΚ τη μανα μου πιο ευκολα τη βαζω στη θεση της αλλα αυτοι...

δε με νοιαζει ρε παιδι αγι ατην ταλαιπωρια..εκανα παιδια ξεροντας οτι θα πηγαινω μαζι τους παντου..με την ιδια λογικη οπως λες αφρο και ΣΜ να παω να τους κρατανε..

αλαλ εμεις μια χαρα περναμε και στο ΣΜ οι τρειας μας κι'ολας..χωρις τον Ο ..

τεσπα...το μονο που με απασχολει μη λυγησει ο Ο..γιατι τα παιδια ειναι ετοιμα..ρουχα εχουν, εισητηριο δε πληρωνουν..και δε ξερω εγω πιστευω πως θα το χαρουν το ταξιδι με το τρενο θα τους αρεσει..

ε το πολυ πολυ να μη παρουμε το νυχτερινο, να παρουμε αυτο των 18:00 και να διασκεδασουν λιγο εκει με τον κοσμο και να κοιμηθουν...

Θα γνωρισουν και συγγενεις..θα τους δουν οι παππουδιγιαγιαδες που τον Γ δεν τον εχουν δει παρα σε φωτογραφια.

Γιατι στη βαφτηση θα ερθουν μονο οι θειες του Ο και τελος..δε θα εχω αλους καλεσμενους...

Αντε και εναν ξαδελφο μου και αυτος ΑΝ..

δε θα σχολιασω οτι κανεις τους δεν ερχετε μαζι μας...

μονο ο μπαμπας μου προθυμοποιηθηκε..η μανα μου δε θα ερθει..η πεθερα οχι ο πεθερος επισης..

ε αντε να σκασουν τοτες και να μη μιλανε...

Καλά εγω σκευτομουν αυτοκίνητο ...καλέ με τρένο και λένε μην παθετε κατι έλεος!!! Και πολύ πιο ξεκούραστα και άπειρος πιο ασφαλες.

Αστους χεστους...

το αν θα παρω η οχι καποιον μαζι μου θα εξαρτηθει απο μενα..

Αν δω οτι δεν..ε θα ερθουμ μονοι..

αλλα το λεω..δε μπορω χωρις τα παιδι αμου εγω..το ομολογω..μου λειπουν...

Κάθομαι και σκευτωμαι αν θα έλεγαν κατι τέτοιο οι δικοί μου αλλα οχι δεν θα έλεγαν ...καλά οι γονείς μου ποτέ γιατι πάντα μαζι τούς πηγεναμε όλοι. Τα πεθερικά μου μπορεί να μας προτιναν να κρατήσουν τα παιδιά για να μείνουμε μόνοι μας αλλα οχι για τα ατυχήματα. Η πεθερά μου είναι πολύ αισιόδοξος άνθρωπος και ποτέ δεν θέλει και δεν βάζει στο μυαλοβτης το κακό και νευριάζει μεβοσους το κνουν και γρουσουζευουν.

Βικηηηη./..θα μου απαντησεις ρε σε αυτο που σε ρωτησα;;;;

για τα ρουχα του Λεο και για τα παπουτσια...

Καλε πληρωθηκαααααα!!!!

μα τι ευτυχισμενη που ειμαι...χαχαχαχαχα...

Αφρο ναι ρε συ...αυτη τη γρουσουζια δεν τη μπορω ουτε εγω...

λεει πως ειναι κατηγορηματικα αντιθετος στο να ταξηδευει ολη η οικογεννια μαζι μη δε παθυουμε κατι :evil::evil::evil::evil::evil:

δηλαδη οταν παμε διακοπες τι θα κανουμε..θα φευγει ο Ο με τον Ζαν μια μερα πριν ακι μετα εγω με τον Χ;;;..δεν ειναι βλακεια;;;;

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

έτσι κάνει ο Ομπάμα ρε και οι βασιλικές οικογένειες :roll::roll::lol::lol::lol:

Καλησπέρα.....

λοιπόν αν ο ΟΗΕ απέσυρε το προσωπικό του, σημαίνει ότι και η Φρανίτα φεύγει :? ........

οι πρεσβείες πάντως - άκουσα - αποσύρει το προσωπικό :?

και εδώ ένας ΒΚατης έφυγε από την πρεσβεία του και πήγε σε δημόσιο κτήριο και ζήτησε άσυλο!!! :?

καλέ η Γωγώ μήπως και γέννησε???? :roll::roll::roll:

Ναι καλε..δεν το ηξερες...ειμαστε απογωνοι των Βουρβονων...

γι'αυτο και λατρεια μου σε σολωμους...χαβιαρια...γκουρμε μαγειρηκη...μπουχαχαχα...

Εγω ομολογω ατι απο χτε ςτο σκεφτομαι συνεχεια..και στεναχωριεμαι ...μαλλων...φοβαμαι...

post-16244-13873940230442_thumb.jpg

Γειααααααα! τι κανετε?

Εμεις καλα.. ολα καλα.

Βρε Χρυσα τι καθεσαι και τους ακους? Και σιγα την ταλαιπωρια ρε συ. Εδω εμεις πηγαμε με αυτοκινητο Γαλλια 800χλμ. πανε και αλλα τοσα ελα και με τα 2 μικρα μαζι και ολα οκ. Και ο Γιωργης ηταν μονο 7 μηνων ;) Καλα για αυτο που ειπε ο πεθερος τι να πω! αν ειναι ετσι ουτε σουπερ μαρκετ δεν πρεπει να πηγαινετε μαζι.

Θου και εγω αγορι λεω εχεις, μονο που ελεγε στον Α. να μην κοιταξει γιατι θα το καταλαβει κανει μπαμ οτι ειναι αγορι!

Αφρο περαστικα σου! Εφυγε τελικα ο Κ.? Ποσο δυσκολη δουλεια γμτ...

Μαρια ασε τα χαζα ρε, μια χαρα θα τα περασεις τα μαθηματα, και δειξε καμια εικονα του Γ. ρε συ! :D

Γιωτα παλι αρρωστοι? :( Μηπως να κανεις κατι να τους ανεβασεις το ανοσοποιητικο τους?Περαστικα σας!

Αργυ τα φιλια μου!

Η Φρανιτα ναι ετοιμαζοντε να φυγουν αλλα πιστευει οτι, και αν οτι γινει, αν γινει κατι βεβαια θα ληξει συντομα και θα γυρισουν γρηγορα σπιτι τους. Ακομα δεν ξερουν που θα τους πανε για λιγο...τα λεμε στην ομαδα με τις μανουλες ανα τον κοσμο που εχουμε.

Σας αφηνω να ταισω τα μικρα και να τα βαλω για υπνο. Καλο βραδυ σε ολες!

καλημερα!

ετοιμαζομαστε για το παρτυ μας!

βασικα ολοι κοιμουνται και μονο εγω ειναι ξυπνια και ετοιμαζω...στολιζω...

κουραστικα πολυ....ελπιζω να το απολαυσουν!

και εγω!

παω να βαλω τα τυροπιτακια κα να κανω μπανιο!

Καλημερα!!!!

Τι κανετε?

Βικακι να χαιρεσαι την νεραιδουλα σου!!!! Χρονια της πολλα!! [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion1.gif] Καλα να περασετε σημερα στο παρτυ σας!!!

Εμεις ολοι καλα, χθες πηγαμε ΙΚΕΑ και πηρα αρκετα πραγματακια, μου ανεβασε την ψυχολογια :D

Καλη Κυριακη να εχουμε ολες!!

Καλημέρα σας :x

Συμπεθέρα να χαιρόμαστε την έξυπνη και τσαχπινογαργαλιάρα νυφούλα μου :D:D:D:x:x

ευτυχισμένη να είναι στην ζωή της και όλα τα καλά του κόσμου να έχει

:ymparty::ymparty::ymparty: [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion14.gif]

καλά να περάσετε στο παρτάκι σας :D:D:-*:-*

Λενάκι μεγειά τα πραγματάκια σας :D;)

Αφρο τι κάνεις? είσαι καλύτερα? :)

καλέ κανένα νέο από την Γωγώ??? :roll::roll:

σήμερα έχουμε πολύ ωραία μέρα με ωραίο ηλιάκο :D:D:D

Καλημερααα..

τι κανετε;;;;...

Βοκακη να χαιρεσαι την ΜΙνι μαους ...τη κουκλιτσα τσαχπινα γλωσσου...

να μην αλαλξει καθολου οσο περνανε τα χρονια..να μινει ιδια και απαραλλαχτη!!!!

Καλημέρα σας :x

από σήμερα τα κεφάλια μέσα πάλι :roll::roll::roll:

σχολείο και δουλειά :roll::roll::roll:

συμπεθέρα πώς περάσατε? τους/σου άρεσε? :)

αχ! δεν σας είπα: τα πεθερικά θέλουν να έρθουν ξανά σε ένα μήνα, στα γενέθλια του Λ. :o:o:o:o:o:o

θα μας γίνουν και συνήθειο τώρα :?

ο πεθερός ρώτησε τον άντρα μου αν μπορούν να έρθουν γιατί ξέρουν ότι για μας είναι μεγάλος μπελάς (είπε) και αν γίνεται να έρθουν, όχι μόνο για την μέρα των γενεθλίων, αλλά λίγο πιο πολλές γιατί είναι και μεγάλη απόσταση!!! :?:?

Καλημερααα..

Αργυρω εσυ τους θελεις να ερθουν;;;;..

παιζει να κατσουν κανενα βραδυ με τα παιδια και να βγειτε;;;;

τωρα τους επιασε η καψα οτι τους λειπουν τα παιδια;;;;

κοίτα πρόβλημα ιδιαίτερο δεν έχω....δεν μου κάνουν τίποτα οι άνθρωποι, απλά ψιλοβαριέμαι πάλι τα ίδια....το πρωινό, το φαγητό....ε θέλω και την ησυχία μου λίγο :roll::roll::roll:

τώρα για το βράδυ που λες, πρέπει ο άντρας μου να τους πει ...... άσε που εμείς αν φύγουμε θα βάλουμε τα παιδιά για ύπνο πρώτα......όταν έφυγαν και είδαν τον Λ. στεναχωρημένο του είπε η πεθερά ότι μπορεί να έρθουν για τα γενέθλιά του :? ........σιγά τι στεναχωρημένο, το ξέχασε κιόλας ο Λ., αφού τα παιδιά ξεχνάνε αμέσως!!! ;) ..... έχουν και με άλλα πράγματα να ασχοληθούν....

Καλημέρα καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!! :D:D

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!

Βίκυ μου Χρονια Πολλά στην κοπελαρα σου!!! :x:x:x Να τη χαιρεστε.Πως περασατε;;Το ευχαριστηθηκε το κοριτσακι σου;;;

Αφρο τι κανεις κοριτσακι μου;;Σε ειχα παρει το Σαββατο.Ολα καλα;;;Θα σε τηλ και πιο μετα.

Ρε Χρυσα... :lol::lol::lol: μα σορυ με επιασαν τα γέλια..Μα δεν ειναι κριμα ρε να μην ειναι στη βαπτιση του Λεω ο Χ με τον Γ;;;Να καμαρωσουν τη μανουλα τους νονα;;;

Και η μαμα σου κακως δεν ερχεται... :evil: Θα σε βοηθουσε και λιγο με τα παιδια αφου στην εκκλησια θα εισαι με το μωρο.Μα ντιπ δε σκεφτονται ρε γμτ... :roll::roll::roll:

Αργυρουλα αν οι ιδιοι ειναι ανεξαρτητοι και αυτοεξυπηρετουνται δεν το βρισκω κακο να ερθουν...να σας κρατησουν και τα παιδια να χαλαρωσετε λιγο. ;) Αυτο που με κουραζει εμενα οταν εχω καλεσμενους ειναι το μαγειρεμα.ΑΝ μαγειρευουν μονοι τους δε με νοιαζεινα κατσουν και ενα μηνα.

Συμπεθερες τι κανετε;;;Χαθηκαμε μωρε..Νατασα πως πας ρε με την κοιλιτσα;;;Μητσακι μου εσυ με το μτπ;;;

Η Γωγω δε νομιζω να γεννησε.Απλως το Σαββατο ειχε και αυτη το παρτυ των κοριτσιων. :D

Εμεις το Σκ περασαμε πολυ ωραια.Χθες ρε κοριτσια πηγα στην ξαδερφη μου που εχει ενα μπεμπακο 8 μηνων...Μιλαμε ειναι τοσο ομορφος...ελιωσααααα :x:x:x:x Ξανθος με 2 τεραστια γαλαζια ματια...Αν μπορουσα να βαλω φωτο θα σας τον εβαζα να τον δειτε.

Σας αφηνω..Φιλακια σε ολες σας και ειδικα στην Ιουλια,θουλη και το Λενακι!!!

καλημερα σας και καλη μας εβδομαδα!!!!!!!!!

εμεις ειμαστε οικεγενειακως αρρωστοι :D:twisted:

βικακι να χαιρεσαι την κορουλα σου....καλοτυχη να ειναι....

ερωτηση...ποια μπορει να με βοηθησει με μια τουρτα που θελω να φτιαξω για τα γενεθλια του γιωργου;;;;ελεγα κατι σε τρενακι με ζαχαροπαστα :D

Παναγιώτα γιατί δίνεις ειδικά φιλάκι σε αυτές μόνο? :-?:-?:-?:roll::roll::roll:

ρε συ δεν μαγειρεύουν, όχι...εγώ μαγειρεύω και είναι και δύσκολοι :? .....θα έρθουν την περίοδο του δικού μας Πάσχα....

ναι καλά και μένα μου φαίνεται περίεργο να μην πάνε τα παιδιά της Χρύσας στην βάφτηση :o:o:o:o:shock::shock::shock::shock: η υπερβολή στο μεγαλείο της!!! :?

Χρύσα να τα πάρεις τα παιδιά ρε, μην τους ακούς!!! :roll::roll: εγώ πιστεύω ότι θα περάσουν πολύ ωραία και τα παιδιά!! ;)

Γιώτα περαστικά σε όοοολους!

εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω :roll::roll::roll:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...