Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου Νο 81-Los coloteroritas!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τι να κάνουμε, προσαρμοζομαστε Στις καταστάσεις.

Ευτυχώς δεν έχουμε θέματα ανοικτά μόνο 2 που μπορώ να τα κάνω και εγω πχ ανανέωση της καρτας μου (είναι μακριά και χωρις λεωφοριο αλλα θα περπατήσω πολυυυυυυ) και παιδιατρος στο ΝΝΑ για παραπεμπτικο και αυτός για λογοθεραπεια. Κάτσε να δούμε θα φύγουν όντως η θα πούν τελευταία στιγμή οτι δεν φεύγουν ...και αν φύγουν για πόσο δεν ξέρουμε θα το μάθουμε στην πορεία .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρακι δεν μπορεις να περιμενεις τοσο,ισως και παραπανω,του γιωργου ηταν ο πισω τραπεζιτης,γιατι θα προχωρησει το σαπισμα,θα κανει αποστημα κ ο,τι αυτο συνεπαγεται..

επισης..δεν κανει να κανεις εξαγωγη προωρη,αφου θα βγει καποια στιγμη ετσι κ αλλιως,γιατι επηρεαζει τη θεση των υπολοιπων δοντιων,μπορει να στραβωσουν ετσι.. :roll:

αφρο υποθετω συνηθισε ο μανωλακης,οπως συνηθισες κ εσυ..

ειμαι σιγουρη οτι στην αρχη σου φαινοταν πιο δυσκολο,αλλα τωρα ειμαι επισης σιγουρη οτι τα καταφερνεις καταπληκτικα..προσαρμοζεσαι οπως ειπες..

Μα καλά ρε Θου σε αφήνει ο πνευματικός σου να νηστεψεις;;; μου φαίνεται απαραδεκτο...Εμένα μου είπε να μη νηστεψω και να πάω να κοιν νήσω. Και τώρα που θηλάζω αυτό κάνω. Δε νηστευω τις τροφές, νηστευω τα παθη μου και επειδή πάθη δεν έχω πολλά, προσπαθώ να δειχνω εγκράτεια στα νεύρα και απ έχω από τα γλυκά που είναι καιτο μοναδικό μου παθος , εδώ που τα λέμε...

Το ζήτημα της νηστείας είναι πολύ παρεξηγημένο. Κατα την γνώμη μου κακώς νηστεύει.

Αργύρουλα και Χρυσα ΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!! Οι τοξότες σας έφτιαξαν!!!

Μαράκι μη στεναχωριεσαι ρε.... Θα δεις τι θα κανεις αααααν και εφόσον ιππείς, που φυσικά το απ εύχομαι.

Ιουλία κι μπράβο του Γ. Όταν πήγα την Χ στον οδοντίατρο έκανε ΜΙΑΜΙΣΗ ωρα να ανοίξει το στόμα της!!!!!! Ευχαριστουσα τον καλό Θεούλη που ηταν σ ε άριστη κατασταση και δεν χρειάστηκε να κανει καποια επεμβαση., γιατί αλλιως δε θα την έβγαζαν καθαρή...

Αυτή τη στιγμη που σας γράφω δεν ξέρετε τι τραβάω με την Χ και τα νεύρα της...

Ιουλακι μλυυυ..δε θελω να σ εστεναχωρισω...οτι θες..

εξαλλου ειναι ομορφα να γινονται τετοιες σχεσεις στο τρενακι..εμενα μου αρεσει πολυ που δενομαστε ΚΑι ετσι σηγα σηγα...

εξαλλου η Θου αποφασιζει!!!!!!!! 8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)

Αφρο :(:(:(:(:(

κ :( ιμα..οντως μπορει να συνηθησε ο Μ...

τον καημενο...

Μαρακι πρεπει να σφραγιζονται γιατι θα σαπισουν και τα διπλα δοντια και θα πεσουν πριν της ωρας του ετσι δημιουργουνται μη κανονικα κενα :( ε μετα στραβωνει η οδοντοστοιχια κλπ κλπ κλπ...

Καθαρισα 4 μεγαλα καλαμαρια....θα τα κανω πιλαφι..

=p~=p~=p~ καλαμάρια και πιλάφι ε?? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλά δε σας φαίνεται περίεργο που ο Γ νηστεύει και από λάδι?? :o και όχι μόνο τώρα και κάθε Τετάρτη-Παρασκευή (εκτός σαρακοστής) :roll: έτσι νομίζω

Σίσσυ εγώ μαζί σου είμαι

Και ο Γ λείπει από το απόγευμα. Πήγε για ξομολόγηση. Να μηδενίσει το κοντερ που λεω εγώ :lol::lol::lol:

Εμενα οχι...ο Ο νιστευει απο Λαδι τεταρτη και Παρασκευη εντος σαρακοστης..

μονο φετος δε νιστευει γιατι εβαλα βετο...

ε με επριξε...

του ειπα η θα τρως καθε μερα βραστες πατατες με ελιες και μακαρονια νεροβραστα η θα κανεις μια συνηθη νιστεια

o Γ δεν έχει πρόβλημα τρώει ότι να 'ναι τα ετοιμάζει και μόνος του,

μπορεί και 3 μέρες να τρώει το ίδιο φαγητό, δε με προβληματίζει.

Δεν υπήρχε περίπτωση να ετοιμάζω φαγητά

να μαι!

αργα αργα!

κουμπαρα...ναι καφε επινα σημερα...!

αλλα στεναχωρηθηκα!

εμαθα οτι ενα 2ος ξαδελφος μου...που μενει επαρχεια...οποτε δεν βλεπομαστε...ενω εκανε εκανε ενα κοριτσακι εκτος γαμου...και ειχαν πεσει ολοι επανω τουν να μην το κρατησουν γιατι ειναι μικρος κλπ(εκεινος τους ειχε πει οτι οκ δεν θα το κρατουσαν και την ωρα που γεννουσε η κοπελα τους τηλεφωνησε οτι γινεται πατερας)...αμεσως μετα τη γεννηση εμφανησε καρκινο στους ορχεις...και εκανε αφαιρεση στον εναν...ποσο τον αλλαξε ολο αυτο...!

Κορίτσια καλημέρα.

Τι είναι αυτο! Έχω ενα μεγάλο μπουκομα και έναν απίστευτο βήχα που μου γυρνάει σε εμετό και δεν μπορώ να πάρω ανάσα. Έχω κανει απο τις 4 ορο στην μύτη 6 φορές και δεν έχει ανοίξει, έχω πάρει σιρόπι αλλα τιποτα. Σινεχεια φυσαω, συνεχειμπουκομενη είναι μαι συνέχεια βήχα ....τρέμω απο αδυναμία, θα πέσω κάτω.

Καλημερα...

Αφρο οτρινιβ καλε...

Βικη αυτα να τα βλεπουν οσοι του ελεγαν να μη το κρατισουν...

μα τι ανθρωποι θεε μου...

τι ειναι το μωρο..τσιμπλα στο ματι;;;

Ουτε σημερα μας βλεπω να πληρονωμαστε...

ε ρε γλεντιαααααα ...

Ενημερωσα τον παιδικο απο βδομαδα τα λεφτα....

Καλημ`ερα σας :x

Αφρο τ`ωρα που εφυγε ο Κ. σε επιασε!!! :(:(

μα τι δουλεια και αυτη ρε γμτ!!! και καλα αν εισαι ελευθερος, δεν σε πολυνοιαζει....με οικογενεια ομως!! :?

περαστικα :x

καλη σας ημερα!!!!!!!!

τι κανετε;;;;

εμεις ετσι και ετσι...γιωργος και ιασονας αρρωστοι.....

κατ αλλα καλα ειμαστε....δε ξερω για ποσο βεβαια...

μωρη θου ελεος πια με το φυλο..... :twisted::twisted::twisted::twisted:

αφρο περαστικα

Γιωτα....αμαν πια ...σας πηγαινει...μπιπ μπιπ

μακαρι να μην ειναι τιποτα και να γινουν γρηγορα καλα!

πρεπει να κανω γενικη στο σπιτι και βαριεμαι παρα πολυ!

φανταστικη κουμπαρουλα...μηπως να ερθεις μετα να τα κανει ςκαι σε μενα.;;;;;

μπουχαχαχαχαχ....

Αυτο που ο ΟΗΕ απομακρινει το προσωπικο του απο την ΒΚ πολυ με ανισυχει...

απο χτες το βραδυ ειμαι σε μαι περιεργη ψυχολογικη φαση...

Βικακη παιζει να ερθουμε νομνο εγω και ο Ο..

να ερθουμε Σαββατο και να φυγουμε τριτη μεσιμερακι

ΑΧ με το ζορι κανω τα δικα μου!

θελω να σηκωσω χαλια...ειναι νωρις λετε?

αλλα δεν μπορω αλλο με πνιγουν!

κουμπαρουλα...γιατι μονο οι 2σας? :(:(:(:(

εκτος αν θελετε να απολαυσετε ηρεμια/ και σεξ.... ;);););)

Ναι τι να σου πω..καργα σεξ...ουυυ μεσα στο σεξ θα ειμαστε...

Κοιτα μπορει να παρω μονο τον Γιαννη μαζι μας και αυτο επειδη θηλαζει ακομα..ευτυχως..το μωρο μου...

ρε δε πορω αλλο..με εχει σπασει τα νευρα μαμα και πεθερα..ειναι ανυποφορες...

λες και θα τα παρω για αναβαση στο Θηβετ...

τι κανετε?

περαστικα σας ρε γιωτα..ελεος..

..εμεις καλα..εγω εχω απιστευτο βηχα /ολοι με βηχα ειναι οσους ακουω..περαστικα μας λοιπον..

ξεχασα να σας πω..οτι το μωρο βαραει παντα χαμηλα..εκει που ειναι το λαστιχο απο το βρακι..

ρωτησα το γιατρο αν πειραζει κ αν ειναι οντως χαμηλα κ ειπε ειναι χαμηλα ναι αλλα οχι ανυσηχιτικο

ρε ιουλια τελεια..μα πως καθισε στο ιατρειο?εκανε ανισθησια κ δε μπλανταξε στο κλαμα???????????ποσο σας πηρε?

βικυ ναι κουκλος ειναι ρε :x:x:x

χρυσα ποτε θα πας κατω?

αφρο τελικα εφυγε ο κ?αχ δυσκολα να ειναι με γκριναι ο Μ μεχρι να κοιμηθει..δε αντεχεται η γρκινιαααα

γωγωκα που εισαι καλε??????????????

Γιατι βρε χρυσα σου τα πριζουν τόσο και γιατι τις ακούς? Που το δύσκολο να πας ταξίδι με τα παιδιά σου? Τι σου λένε?!!! Δεν ξέρω τέτοια ακούω και φρικαρω ...υπάρχουν και δυσκολοτερες καταστάσεις και ολα τα καταφέρνει κάποιος. Τιβσου λένε οτι δεν θ κουμανταρετε τα παιδιά σας? Και αν δεν είχες κάπου να τα αφήσεις τι θα έκανες?

εγω πάντα για μένα σκευτωμαι οτι είμαι μόνη μου κιι πρεπει να τα βγάλω πέρα .... πχ στον θηλασμο στην αρχη έλεγα "οκ ειμί σε σπηλιά και δεν έχω φορμουλα πρέπει να μεγαλώσω το παιδι μου τελος " ...... η τωρα "ειμασιε οικογένεια πάμε παντού μαζι πρέπει να ταβαλω πέρα δεν έχω κανένα χερι βοηθείας " μόνο σε πολύ εκτακτες περιπτώσεις ζητάω βοήθεια εκει που δεν έχω άλλη λύση.

Έχω το καλύτερο νινί του κόσμου, είμαι χάλια σήμερα και με έπιασε υπνιλια, με πήρε ο ύπνος στον καναπέ και καθωταν δίπλα μου κιι έπαιζε ήσυχο για ώρες ...άνοιγα το μάτι κατα διαστήματα τον έβλεπα και ξανά έκλεινε ..... σηνηλθα λίγο αλλα δεν μπορώ να μιλάω μου έρχεται βήχας.

Αφρο γεννικα σπασιμο νευρων...

κοιτα εγω τα παιδια τα θελω μαζι μου..

ναι ΟΚ θα ταλαιπωρηθω λιγο αλλα ΟΚ οταν κανεις παιδια ξερεις οτι θα ταλαιπωρηθεις..και εμενα δ εμε πολυκαιει..

δε μπορω τοσες μερες χωρις τα μωρα μου το ομολογω...ειναι ακομα πολυ μικρα και με θελουν..αμα τωρα ηταν 12-13 χρονων που στην τελικη θα με εχουν χεσμενη ΟΚ ρε παιδι μου να τα αφισω...

Το κακο ειναι πως και ο Ο συμφωνει εν μερη μαζι τους οχι ως προς την ταλαιπωρια..

πχ ο πεθερος μου - με τσατησε απιστευτα ο κατσικοποδαρος- λεει πως ειναι κατηγορηματικα αντιθετος στο να ταξηδευει ολη η οικογεννια μαζι μη δε παθυουμε κατι :evil::evil::evil::evil::evil:

τους σιχτιριζει ςολου ςμαζι η οχι...

που θα με γκαντεμιασουν στο τελος...

ξεκινας ωραια ωραια να πας καπου και θα πας με τις γρουσουζιες τους..

δηλαδη οταν παμε διακοπες τι θα κανουμε..θα φευγει ο Ο με τον Ζαν μια μερα πριν ακι μετα εγω με τον Χ;;;..δεν ειναι βλακεια;;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...