Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου Νο 81-Los coloteroritas!!!!

Recommended Posts

Θου οποτε εκλεισε το κουμαριο :lol::lol::lol::lol:

Θα τα πας καργα περιφυμα με τον κουμπαρο....

Θα νιστευετε μαζι θα ειστε θεουσοι...εγω θα παρω τη βαφτηστηρα μ ου και θα γυρναμε τις κυκλαδες και αθ γκομενιζουμε... :lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτο ηταν...παω να αγορασω ροζ κορμακι που να γραφει τριτη και καλυτερη!!!!!!

Δε θα σχολιασω τις παπαριες που ειπε ο γιατρος...

αλλα τι περιμενεις..δε θες να μαθεις τι εχω ακουσει κατα καιρους απο ασχετους παιδιατρους...

ακου εχθρικο περιβαλον!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

δλδ ρε Θούλη, τι έχεις τελικά? :roll::roll::roll: εγώ δεν κατάλαβα :roll::roll::roll:

αλλά το σημαντικό είναι: είναι όλα καλά κατά τα άλλα? :roll::roll:

κορίτσια εγώ νομίζω ότι ένα παιδί και δη το 1ο όταν γυερίζει σπίτι δεν μπορεί να κοιμηθεί διότι το 2ο (στην προκειμένη περίπτωση ο Πανούλης) είναι ξύπνιος και ο Μ θα ζηλεύει :? νομίζω, πάντως η Ρ. καμμιά φορά κοιμάται το μεσημερι όταν γυρίζει....αλλά σπάνια, αφού είναι ο Λ. σπίτι και θέλει να παίξουν μαζί!!! :roll::roll::roll:

αυτό το να κοιμάται μόλις γυρίζει μπορεί μόνο ένα μοναχοπαίδι να το κάνει!! :?

ρε βικυ γιατι πηγες στη οικονικη λυση :twisted::twisted::twisted: σε λεω νοικιαζω ντιβιβτιιιιι

αχ τι καλα περασατεεεεε

καλε με τοσα υπονοουμενα εσυ τι καταλαβες ρε αεργυρω?εγω λεω αγορι..γτ να επιμενει οτι αν το δει ο αντωνης θα το καταλαβει?

παντως ο αντωνης δε καταλαβε τιποτα...μα τιποτα :lol::lol::lol::lol:

νατασουλα κ σκ γυρνουσες 9?πω πωωω..τη παλεψες? :cry::cry::cry:

χρυσα κ γω συμφωνω με αργι..δε εχει τιποτα το παιδι..

παναγιωτα ελα εδω να φας τριγωνα..τι να μας πει ο τερκενλης 8-)8-)8-)

κανω νηστισιμα τσουρεκια..απολαυσηηηηη

ιουλια σε επιασε ζυμωση? :lol::lol::lol::lol:

χρυσα θα μονομαχισεις με τους προτινομενους κουμπαρους-νονους.τιποτα δε ειναι επισημο δηλ

αλλα καλε αγορι εχω.. :lol:

αυτό με το εχθρικό περιβάλλον δεν κατάλαβα....δλδ πριν γεννηθεί το παιδί είναι σε εχθρικό περιβάλλον?? :o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock:

μη χειρότερα, τι θα ακούσουμε ακόμη!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

εμείς πήγαμε και αγοράσαμε παπούτσια όλη η οικογένεια σήμερα :D:D:D:D

μετα του λεω οτι εγω πιστευω οτι ειναι αγορι 98% κ ο αντνωνης λεει κοριτσι..μετα απο λιγο λεει στοιχημα με το αντρα σου μη βαζεις :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: ....

άρα έχεις κορίτσι......διότι αν βάλεις στοίχημα με τον άντρα σου θα το χάσεις....αφού ο άντρας σου λέει κορίτσι...άρα?? :roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol::D:D:D

Καλε Θου τελειωσε..εγω το ειπα πρωτη...βρε..που θα βρεις καλυτερη νονα για την ΚΟΡΗ σου :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

συμφωνώ :-bd όλο φορεματάκια θα το γεμίζει ;):D:D:D

εσύ που θα βρεις τόσα λεφτά για να κάνεις δώρα στα βαφτηστήρια??? :roll::roll::roll:

ευχαριστώ :D

α χρυσα κοιτα!

αμα η θου εχει κοριτσι,θελω κ εγω να το βαφτισω ρε!! :idea::idea::idea::idea::idea::idea::D:D

ελαααααααααααααααααααααααα..εσυ εχεις τον λεο..........ασε με πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

κ οταν κανω την κορη :lol::lol::lol: ,θα σου τη δωσω να τη βαφτισεις!! 8-)8-)8-):mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κοριτσια..το τουρλου μου εγινε τελειο!

εκανα οπως η πεθερα,τηγανισα ελαφτως κολοκυθακια,μελιτζανες,πιπεριες πριν τα βαλω στο φουρνο..

δε σας λεω τιποτα..ο γιωργος εφαγε κανονικη πιαταρα ,να δειτε πώς τσακιζε μελιτζανες και κολοκυθακια :shock::shock: ,καλα αυτα τα ελεγε αγγουρακια .τα κολοκυθακια λεει δε του αρεσουν,αλλα αυτα τα αγγουρακια ηταν λεει τελεια!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

το ιδιο κ εγω κ τωρα περιμενουμε τον χ. να μας φερει γυρνωντας κ αλλο ψωμι για να ξαναφαμε!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

και καπακι φαγαμε κ μπουγατσα που εκανα!!

κλασικα δε θα φαω ως το πρωι..αλλα το ευχαριστηθηκα!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τα εβαλα σε πυρεξ μαζι με πατατες,αυτες δε τις ειχα τηγανισει πιο πριν,λαδακι,σαλτσα ντοματας,νερο,αλατι,πιπερι,μαιντανο,κρεμμυδι κ λιγο σκορδο...

οταν λεω τηγανισα,εννοω τα εκοψα οχι λεπτα,αλλα σε κυβακια κ τα περασα για λιγο απο το τηγανι,ουτε 2 λεπτα,ισα ισα να παρουν χρωμα!

αχ αργυρω και τα παιδια να μη το φανε,θα το φας εσυ κ πεισε κ τον αντρα σου κ θα γλυφεις τα δαχτυλακια σου!!!

Κοιτα δε χρειαζετε να παιρνεςι ακριβα..αρκει να ψωνιζεις εξυπνα... ;);););)

Πχ το μεσαιο μου βαφτηστηρι μου ζητησε βιβλια του Μικρου Νικο.α...

με 25 Ευρω πηρα 6 βιβλια...

τα 3 απο αυτα ειναι τα μεγαλα- βρικα ενα βιβλιοπωελιο που εκλεινε..ΟΚ δεν ειχε ολα τα βιβλια της σειρας αλλα μια χαρα

Ιουλια δε στη δινω ξεχνα τοπ..

με σενα ρε δε θα ταιριαζουν...χαχαχα..

σηγα μη κανεις εσυ κορη...εσυ θα κανεις γιους τελος!!!!!!!

το πολυ πολυ αμα θες βαφτιζουμε μαζι!!!!

Μωρή χρυσά λυσσαξες!!!!!!! :lol::lol: Άσε και κάναν άλλο να κουμπαριασει στο τρενάκι!!!! :P

Η βαφτιστηρα μου θα την βαφτίσει την κόρη της Θου και μη μου την στεναχωρεις στην κατασταση της! :mrgreen:

Εσύ μας πήρες την Βικαρα!

Γεια σας κορίτσια!

Είμαι ακόμα στο χωριό.... Σήμερα τα πήρα πολύ με τον άντρα μου για λόγους που σεν λέγονται δημοσίως. Αλλά πολύ με στενάχωρησε...

Σας διαβασα , δεν σχολιαζω αλλα γιατι δυσκολεύονται με το ταμπλετ.

γεια σας γεια σας

εγω μόνη σπίτι κάνω την εργασία μου :| ακούω και λίγη μουσική..νιώθω τόσο κουρασμένη αυτην την εβδομάδα..πιο πολύ ψυχολογικά :(

Έχει πέσει πολύ κουμπαριά λέμε :o:D:D:D

Θούλη εγώ νομίζω έχεις αγόρι και ο ντοκτορ μπλοφαρε με τα στοιχήματα κλπ..Επίσης ρε συ γιατί δεν παίρνεις ούτε ασβέστιο ούτε σίδηρο?? :shock: Εγώ δεν θα τα άφηνα, ειδικά μετά από μια συνάδελφο που σου είπα ότι είχε και έχει θέμα με το ασβέστιο και αντιμετώπισε προβλήματα.. Πώς μπορείς και νηστεύεις? Διάβασες? ο Γ νηστεύει και από λάδι 40 μέρες 8-)8-)8-) Α χάρισε μια εικόνα που έφτιαξε στον πρόεδρο του Τει και όταν είδανε κάποιοι την εικόνα στη δουλειά του είπανε ότι είναι "φωτισμένος" :mrgreen: Ερε τυχερό που το 'χω :D:D:D:D

Καλα εκανα ρε και σας αρπαξα τον Λεο μεσα απο τα χερια...χαχαχ...

ειδατε τι βαφτιστιρι εχω!!!!

Καλα λοιπον Κουλια..σου παραχορω την ΚΟΡΗ της Θου... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαρακι ειδες ρε τι αντρα τεφαρικι πηρες...χαχα..μπραβο παντως φαινετε εχει ταλεντο...

έεεελα ρε Μαρία μην κάνεις και εσύ σαν τον φύτουλα την Σισσιώ :geek::geek::geek::geek:

σίγουρα θα περάσεις ;);):geek::geek::geek::geek:

κοίτα μπορείς να νηστεύεις και να έχεις όλες τις απαραίτητες βιταμίνες! ;)

αλλά Θούλη έκανες εξετάσεις και δεν χρειάζεται ν απάρεις ασβέστιο και τα όμοια? ή από μόνη σου? :?

Χρύσα καλά σου λένε ρε, άσε να βαφτήσει και κανένας άλλος :P;):lol::lol::lol:

Σισσιώ σίγουρα εσύ έφταιγες σαν τοξότης που είσαι, αποκλείεται ο σύζυγος :P:P:P

ΜΜΜ βεβαια..ηταν να μη κανω εγω την αρχη...ζηλεψατε ολες :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Α ναι συμφωνω με την Αργη...σηγουρα εσυ σαν Τοξοτης φταις..δε το συζητω...

ε κοιτα..ψεμματα αποκλειτε να μας λες Μαρακι..οποτε..σε πιστευουμε...χχαχαχαχα

όχι σοβαρά δεν ξέρω τι μου γίνεται, δεν ξέρω αν σας είπα αλλά γράφω 01/06 στις 6 το απόγευμα και στις 02/06 στις 12 το μεσημέρι έχουμε το γάμο στη Σκιάθο (να είμαστε καλά μέχρι τότε). Τρέχοντας θα πάω..

Ναι εννοείται βιταμίνες μπορείς να πάρεις από αλλού αλλά εγώ μια χαρά δικαιολογία θα είχα την εγκυμοσύνη να τρώω ότι βλακεία θέλω :lol::lol::lol::lol:

γυρισαμε απο παιδοδοντ.

απλα καταπληκτικη! :D

ο γιωργος μπηκε ανετος,καθησε,εξετασε,εβαλε τα ειδικα γυαλια,της μιλουσε..

ηθελα σφραγισμα το δοντι που σας ελεγα..κ επειδη ηταν συνεργασιμος,το εκανε επιτοπου! :o:o

εγω κοντευα να λιποθυμισω κ να μπηξω τα κλαμματα..καλα που δε με εβλεπε το παιδι επειδη φορουσε τα ειδικα γυαλακια..

καποια στιγμη αρχισε να κλαιει,αλλα τιποτε τραγικο..το μουδιασμα τον ενοχλουσε περισσοτερο κι εκεινο που κραταει το στομα ανοιχτο..

εκλαιγε μετα στο αμαξι,τπν πηρε ο υπνος κ δεν ξυπνησε εδω..αρα σερι θα το παει,αλλα δεν πειραζει,καλυτερα να περασει κ το μουδιασμα ετσι ευκολα..

μου ειπε οτι στοπαρατσαφ το προλαβα να μη χρειαστει απονευρωση,ηταν τυχερος!ευτυχως ολα τα αλλα δοντακια καλα!

κ ο χ. πριν μπουμε ελεγε οτι αδικα πηγαμε..ποσο με εκνευριζει οταν με θεωρουν παραλογη για ολα..

χρυσα μου ρε δεν ηθελα να σε στεναχωρησω,επεσαν κ οι αλλες πανω σου!δικαιωματικα πρωτη το ειπες!κατσε να δουμε αν εχει κοριτσακι η θου κ τοτε μου παραχωρεις αν θες την κουμπαρια!Το συζηταμε τον Αυγουστο! ;):)

σας αφηνω..ασχετο..αλλα ρομπα εγινα στη παιδοδοντιατρο..οταν φευγαμε με ειδε ετοιμη να λιποθυμησω,της ειπα οτι εγω φοβαμαι πιο πολυ απο το παιδι κ μου επιασε στοργικα το χερι κ μου ειπε οτι καταλαβαινει...

αχ δε της ειπε οτι ειμαι κ εγκυος να με δικαιολογησει καπως! :roll:

νατασα να της το πεις αυριο που θα πατε! :D:lol:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, αφού αυτά τα δόντια τα αλλάζουν στα 5-6 γιατί να μπούμε σε διαδικασίες σφραγίσματος και απονεύρωσης??? :roll::roll::roll::roll:

Τι κάνετε? Εμείς καλά ...Στις 6 πήραν τηλέφωνο τον Κ ο:ι φεύγουν 9 το βραδυ έκτακτος ..... μόλις έφυγε ....

Δεν ξέρουμε για πόσο πιθανόν μήνα.

Σήμερα ο Μ ήρθε πολύ ορεξατος και χαρούμενος και δεν εμπενε με τιποτα για ύπνο με την όρεξη που ειχε.

Και πρώτη φορά δεν έκλαψε και δεν τσιριξε που έφυγε ο μπαμπάς ...ειπαι άπλα " αααα πάλι!!! " τον φιλισε του ειπαι καλό ταξίδι καλή δουλειά καλά να περαδει και καλό πρόγραμμα (αυτο δεν το κατάλαβα χαχαχα) και τωρα είναι ήρεμος και χαλαρος.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...