Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου Νο 81-Los coloteroritas!!!!

Recommended Posts

καλημερα!

τι κανετε?

Γωγω...φανερωσου....αυριο καφε στα maLL

ΕΛΠΙΖΩ να μην ριχνει καταιγιδες!

Σισσακι ...που εισαι?

παλι εισαι μαθητρια?

αυριο καφε!

Αφρο...για σενα ξερω...θα τα πουμε στα ΜaLL!

μολις εστιελα τη Μ-Ι σχολειο....μα τι καλο κοριτσι ειναι οταν εχει κατι να περιμενει....(βλ.παρτυ)

καλεσε και τις δασκαλες της!

και η μια συγκινηθηκε.... :lol::lol::shock::shock:

λεω να ξεκινησω να κανω τζαμια....

αρχισε να βρεχει....τα νευρα μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα σας....

λοιπον αυτα το παιδι θα με τρελανει εμενα.....χθες ο γιωργος δεν εβηξε καθολου....ουτε σημερα.... :roll::roll::roll::roll::roll: μα τι στα κομματια συμβαινει....γιατι κατι συμβαινει δεν ειναι φυσιολογικο αυτο....τεσπα.....ωρες ωρες σκεφτομαι μηπως τελικα ειναι καπου αλλεργικος :roll::roll::roll::roll:

αυτο που λετε με τα παιδια και το ψαξιμο των προσωπικων τους και εγω πιστευω οτι θα το εκανα.. :oops::oops::oops::oops: αλλα διακριτικα.....εξαλλου πως να αντισταθεις οταν ειδικα βλεπεις οτι κατι δεν παει καλα με το παιδι σου....

σες και βικυ τη θεμα θα εχει η βαφτηση....εμενα τιποτα.....ελευθερη και ωραια....σας ειπα οτι εκλεισα παγωτατζη :D:D:D:D:D:D

Καλημερααα

τι κανετε;;..

ναι διακρητηκοτητα ειναι το παν..και κυριως να μη καρφονωμαστε..δηλαδη αν βρουμε κατι υποπτο, να μη το κανουμε ανατολικο ζητημα αλλα να προσπαθησουμε με τροπο να το κατευθηνουμε το παιδι..

αχ δεν ξερω..

αλλα ειλικρινα δε με νοιαζει τι πρεπει και τι δεν πρεπει..προκειμενου να προστατεψω το παιδι μου χεστηκα για τα πρεπει και τα μη...

Γιωτα η βαφτηση μας εχει θεμα στρουμφακια

Καλε οντως που ειναι η Γωγω..εχει γουστο να γεννησε;;;;;;

Εμφανισου μαρι που εισαι;;;

επισης Ζωιτσα χαθηκε.....που γυρνας;;;

Τασια;;;;

Καλημέρα καλημέρααααααααααααα!!!!! :D:D:D

Καλε τι ηρεμια ειναι αυτη στο τρενακι;;; Καλοκαιριαζει και εχουμε ολοι αρχισει να "κοβουμε περα";;; :lol::lol::lol:

Κοριτσια τη Γωγουλα δε μπορω να τη βρω... :roll::roll: Λετε να γεννησε;;;Δε θα το μαθαιναμε;;;Θα εμπαινε απο το i phone..Ασε που θα το ανακοινωνε στο φεις... :roll::roll: Ελπιζω να ειναι καλα!!!

Της εχω στειλει και μηνυμα. Επικοινωνησα και με το Μητσακι και μου ειπε οτι αυριο θα ειναι στη σχολη απο το πρωι μεχρι τις 6...

Ιουλια μου τελικα δεν εκανα αιτηση μεταταξης...Θα δειξει αν εκανα το σωστο.

Τωρα με τον ηλιο κοιμαται ο Γιωργος τα βράδια απο τις 7;;;

Για τα πραγματα των παιδιων που λετε..εγω σιγουρα θα τα εψαχνα...διακριτικα μεν...αλλα θα το εκανα.

Παιδια λετε να γεννησε;;;;

Βικηηη...σημερα θα στο στειλω...

οσες το ειδαν ειπαν οτι ειναι τελειο..

ελπιζω να σου αρεσει

Παναγιωτααα..φιλια ρεεεε

Τελικα..ολες θα το καναμε..μπραβο κοριτσια παντως που το παραδεχομαστε εστω και σε φορουμ..χιχιχι

Ε σε παρακαλωωω..

το ρωτησ αστο γραφειο..και οι πιο πολλοι αντρες γυναικες ειπαν πως οχι..

ναι καλα...τους πιστεψα..

Ειμαι σηγουρη οτι η μαμα μου εψαχνε τα πραγματα μας..

μονο το ημερολογιο μουδ ε διαβασε ποτε..και ξερω γιατι..

θα φοβοταν τι θα διαβαζε μεσα... :lol::lol::lol::lol::lol:

Ειμαι σηγουρη οτι η μαμα μου εψαχνε τα πραγματα μας..

μονο το ημερολογιο μουδ ε διαβασε ποτε..και ξερω γιατι..

θα φοβοταν τι θα διαβαζε μεσα... :lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ε μα ηταν ολοφανερο...

ειδικα ενα διαστημα που αρχισα να βγαινω με ενα αγορι στην πρωτη λυκειου..ολο και καλα το δοματι μου συγηρηζε ολο ελεγε εχετε σκονη μαζεψε τα βιβλια σου ολα σε ενα μερος να καθαρισω...

ολο της μοιριζαν τα σεντονια και τα παπλωματα μας...

δεν ελεγε τιποτα βεβαια..δεν εβρισκε και τιποτα ποτε.....

Καλημέρα.

Η μαμά μου ποτέ δεν έψαξε τα πράγματα μας, ούτε ρηχά ούτε φανερά, εγω της είχα και της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ακόμα κιι με το ημερολόγιο μου.

Εύχομαι ποτέ ναμην έρθω στο σημείο να ψάξω τα πράγματα τούς .... θέλω να τούς έχω εμπιστοσύνη, να τούς έχω πει 2 3 πράγματα και να ξέρω ότι τα έχουν πιάσει καλά. Οκ αν δω κατι περίεργο μαλλον θα ψάξω ....

Φοβάμαι πολύ αυτήν την ηλικία γιατι απο την μια έχουν δικαιομα να έχουν κρυφά πράγματα, να κάνουν τα λαθοι τούς, τις επαναστασεις τούς τα πειράματα τούς ...αλλα ο γονιός παντα φοβάται θέλει να προστατευσει και μπορεί να τα κανει χειρότερα ....

Μωρή Γωγω εμφανισου και μας γκαστροσες!!! Χαχαχαχα

MIlhsa me Γωγω ....δεν γεννησε!

τρεχει με δουλειες...

για; αυριο στις 12 περιμενει το κρεβατι της μικρης της ...αλλα θα προσπασθησει να ερθει!

mπηκα να σας πω μια καλημερα-καλησπερα!! :D:D

τί κανετε;

εδω ολα καλα,αν κ βρεχει!!

σημερα θα παω γιατρο!!ελπιζω να μην κοιμαται παλι το φασολακι!!αν κ για πολυ υπναραδικο το κοβω! 8-)8-)8-)8-)8-)

σας φιλώ!!!

αα!αργυρω!!σημερα που εχω γυναικολογο..φυσικα μαγειρεψα τί αλλο;;;;;;;;;;;;;;;

αρακα!! :lol::lol::lol::lol:

και σε σκεφτομουν!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα!!!

Βικακι ειμαι στο χωριό και θα επιστρεψω την Κυριακή. Είμαι σίγουρη οτι θα περασετε τελεια και χωρίς εμένα! ;) Ααααχ να τανε ή ζήλεια ψώρα... :lol::lol::lol::lol:

Όταν ήμουν 14 ο πατέρας μου άνοιξε τα γραμματα που μου ειχαν στείλει τα κορίτσια που αλληλογραφουσα :shock: και είχε το θράσος να σχολιάσει κι απο πανω.... :o:twisted::twisted::twisted: Δεν του το συγχωρεσα ποτε.ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι φουντωνω. :twisted::twisted::twisted::(:(:roll:

Ενιωσα τρομερή παραβίαση και ακόμα και τώρα το μονο που μου ερχεται να κάνω είναι να τον βρίσω.

Σε καμια περίπτωση δεν θα ήθελα τα παιδιά μου να νιώσουν έτσι. :?

Και αυτό που λες Βίκυ, οτι και καλά εμπιστευεσαι το παιδι σου αλλά όχι τους αλλους είναι σορι κιόλας μεγάλη χαζομαρα και μου θυμίζει παλι τον πατερα μου ο οποίος πέταγε κάτι τέτοιες κοτσανες. Αν εμπιστευεσαι το παιδι σου, το εμπιστευεσαι και στις σχέσεις του με τους αλλους.

Και ΟΧΙ δεν θα ψαξω τα πραγματα τους, γιατί δεν θέλω ποτε να νιώσουν τόσο άσχημα όσο ένιωσα εγω και νιώθω ακόμα κάθε φορά που το σκέφτομαι.

Και δεν το λέω απλως για να διαφοροποιηθω η να το παιξωανετη. Όπως βλέπετε το βίωμα ηταν τραυματικό για μένα.

Α..οχι γραμματα προσωπικη αλληλογραφι ακλπ δε θα ανοιγα ουτε εγω...

δε μου αρεσει..

δεν ανοιξε ποτε η μαμα μου τα δικα μου ..

εγω μιλαω γεννικοτερα..τσεπες..τσαντες...

να πω την αμαρτια μου..εγω φοβαμαι για ναρκωτικα "τσιγαρα" κλπ...

ε ΟΚ αν βρω προφυλλακτηκα στην τσαντα του παιδι μου..εξαρταται σε ποια ηλικια..

Εγω ειμαι παντα της αποψης του διακρητικου ελεγχου....

Εγω πάλι τα "τσιγάρα " δεν τα φοβάμαι ...ξέρω ακριβός τι θα τους πω για αυτο το θέμα και πιστεύω οτι θα το πιάσουν αμέσως.

Φοβάμαι αλλα ..... την επανασττικοτητα ... τα τσατ .... το σεξ χωρις σκουφάκι ....

Σισσακι καλα να περνας στο χωριο...!

οσο για την εμπιστοσυνη...

ποσο εμπιστοσινη εχεις στο φιλο του φιλου που εγιναν φιλοι μεσω φ/β?

στο κινητο...κι αν κσποιος απο την παρεα του στειλει μια φωτο απο σκληρο πορνο στο μειλ-κινητο-φ/β?

η ενδοσχολικη βια? που δεν τα εκμυστηρευεται το παιδι?

κι αν η κορη σου...που εσυ την εχεις μοσχοαναθρεψει....ερωτευτει τον γοη του σχολειου που οδηγει παπακι στα 15...και ολες ειναι ερωτευεμενες μαζι ...της προτεινει να την πεταξει ως την πλατεια? ενω εσυ της εχεις πει να μην αναιβαινει σε μηχανακια?

μιλαω για καθημερινα πραγματα....

απαραδεκτο αυτο που εκανε ο πατερας σου....

αν και ο δικος μου εχει κανει πολυ χειροτερα :evil:

επησις ειμαι υπερ του ημερολογιου...

Καλησπέρα σας :x

εγώ είμαι μαζί με την Σισσιώ, όπως έγραψα και χθες το βράδυ την γνώμη μου :|

το βρίσκω τελείως παράλογο και αρρωστημένο να ψάχνουμε τα πράγματα κάποιου.....δλδ το παιδί είναι φυσιολογικό και θα ψάξω τα πράγματά του????? :o:o:o

μου φαίνεται .... αδιανόητο....όπως εμένα δεν μου αρέσει να ψάχνουν τα πράγματά μου, έτσι πιστεύω δεν θα αρέσει και στα παιδιά......όσο για το να τα προστατεύσουμε, θα πρέπει από νωρίς να τους πούμε μερικά πράγματα ..... τώρα αν κάποιος μου πει ότι το παίδί μου έχει μπλέξει....τότε αλλάζουν τα πράγματα.....αλλά επί φυσιολογικών συνθηκών ΟΧΙ φυσικά!!! :!::!::!::!:

συμπεθέρα δεν θα αγοράσω σμαρτ φον στο παιδί.....και ακόμη και αν έχει μπορείς να μπλοκάρεις μερικά πράγματα.....επίσης πάντα η σωστή ενημερωση του παιδιού παίζει τον ρόλο της.....

τι σας είπαν, όμως, χθες στο σεμινάριο? δεν μας είπες....

δεν πρεπει ....αλλα η μαγκια ειναι αν το κανεις....γιατι ολοι θα το κανουμε ...και δεν βρουμε τιποτα μεπτο ...να μην γτο ξανακανουμε...

συμπεθερα....οταν επιστρεφει απο το σχολειο ο Λ. δεςν ανοοιγεις την τσαντα του?

όχι δεν την ανοίγω :| ..... γιατί να το κάνω?......αν την ανοίξω θα είναι για να του δώσω τα μολύβια του, που΄δεν έχει πάρει πάνω στο δωμάτιό του και βαριέται να κατέβει να τα πάρει :evil::evil::evil:

γενικότερα, όμως, είναι πολύ δύσκολη η ηλικία της εφηβείας......θυμάμαι ο φίλος μας παιδοψυχολόγος, μα ςέιχε πει ότι, αν και ειδικός, είχε δυσκολίες πολλές με τους γιους του!!! :roll::roll::roll::roll:

όσον αφορά στο παράδειγμα με το μηχανάκι που είπες, δεν μπορείς να είσαι πάντα παρόν για να προστατεύσεις το παιδί σου....έχεις πει στην κόρη σου να μην ανέβει στο μηχανάκι, παρόλα αυτά θα ανέβει.....τι θα κάνεις? και αν ψάξεις στο δωμάτιό της πώς ακριβώς θα το μάθεις και πώς θα την προστατεύσεις?????

επίσης αν το παιδί καταλάβει ότι ψάχνεις τα πράγματά του, ξέχασε την εμπιστοσύνη που σου είχε....τέλος το έχασες το παιιχνίδι....και αυτό που λέτε "διακριτικά".....πολλοί άνθρωποι βάζουν σημάδια και καταλαβαίνουν αμέσως ότι κάποιος έψαξε.....

επίσης τα παιδιά θα βρεθούν μπροστά σε πολλές προκλήσεις....το αν θα υποκύψουν ή όχι ίσως να έχει να κάνει με το πόσο καλά ενημερωμένα είναι από τους γονείς :?

δεν μπορούμε να είμαστε παρόντες πάντα....για αυτό και θέλουμε να μας εμπιστεύονται γι ανα τα κουβεντιάζουν όλα μαζί μας!!! :!::!:

και όλα αυτά βε΄βαια είναι στηνν θεωρία.....εξαρτάται και από το παιδί.....

εγώ εύχομαι να ακολουθήσω αυτά που λέω τώρα

Ιουλίααααα αρακάς δαγκωτός :lol::lol::lol::lol::lol:

καλά νέα να έχεις σήμερα :);)

Ρε συ Σισσάκι ο μπαμπάς σου έκανε ένα λάθος :roll: στο είπε ότι έψαξε :o Εγώ θα το κάνω στα κρυφά, θα λάβω όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μη με πιάσουν και φυσικά δεν θα σχολιάζω εκτός αν δω κάτι σημαντικό :mrgreen:

Πριν λίγο γύρισα από το γραφείο. Σας είπα? Δίνω εξετάσεις 01/06 στις 6 το απόγευμα και στις 02/06 στις 12 το μεσημέρι είναι ο γάμος στη Σκιάθο..Τεσπα θα δω πώς θα φτάσω :? Αν και νομίζω φέτος θα κοπώ :cry: Έπαθα μεγάλο κοκομπλόκο με την ενότητα αυτή. Δεν έχω ιδέα πραγματικά τι παίζει.

Σήμερα ήρθε ο Γ να πάρει τα κορίτσια από το σχολείο και η Φ πήρε έπαινο επειδή είναι το παιδάκι που έχει δανειστεί τα περισσότερα βιβλία από τη δανειστική βιβλιοθήκη του Παιδικού Σταθμού :D Βιβλιοφάγος το πουλάκι μου σαν κι εμένα :geek:

Λέω το βράδυ να κάνω γεμιστά αλλά χωρίς λάδι θα τα πετύχω λέτε ή θα κλαίω τα υλικά??? :roll::roll:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...