Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου Νο 81-Los coloteroritas!!!!

Recommended Posts

http://www.123-mpomponieres.gr/p.TSANTE ... 84015.html

http://www.weddinggallery.gr/product_de ... 1&extLang=

Αυτο αν δεν ειχε τα αρκουδια θα ηταν ιδανικο..εχει και τσαντακι νηπηαγωγειου

Μ'αρεσουν και αυτα τα μοτιβα επειδη δενε ιναι πολυ φορτωμενα με τουλια κλπ

http://www.ladopano.gr/2-12652-set-agor ... azoie.html

http://www.ladopano.gr/1265-set-agori-v ... azoie.html

http://www.ladopano.gr/set-baptisis-ago ... -1621.html

Την καπελιερα καλε τι τηνκανει στο μαγαζι η αδελφη σου;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΕΧΕΙ βαλει μαξιλαροθηκες μεσα...χαχχαχα

εεεε μα τοτε διαλεγε η τοτε γκομενα του νονου...

αφου και το φορεμα ηταν τοοοοοοοοοοοοοοσο φουντωτο που ουτε αγκαλια δε μπορουσαμε να την πιασουμε

Ωραιο ειναι αλαλ δε ταιριαζει με το θεμα μας..

εγω θα το αγοραζα και ετσι σαν παιχχνιδι..ειανι και σε μια ηληκια τωρα ο λεο που θα του αρεσουν πολυ κατι τετοια

Θου εμφανισου...

ποτε ειπαμε οτι εχεις Β επιπεδου....

Αν ειανι ροζ ξες..Νονα εχεις ;););););)

τι γελατ εκαλε..

δε μπορω να ειναι ολα τα βαφτηστηρια μου μακρια μου..

ο ενας μεγαλωσε και με εχει χεσμενη ..

ο αλλος φευγει το φθηνοπωρο γι ατην αλλη μερια του Ατρλαντικου...

ο Λεο ειναι κατι χιλιομετρα μακρια μου..

θελω και ενα κοριτσακι....

Γειααααααααααααα!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Καλό Μεσημέρι και καλό σας Μήνα!!! :mrgreen::mrgreen:

Τι κάνετε;;;Ευχαριστω πολύ για τις ευχες!Να ειστε και εσεις καλα!!! :x:x

Γιωτα ετοιμαζεστε και εσεις γαι τη βαπτιση σας ε;;;Με το καλο!!! :D:D

Και για μια ακομη φορα..περαστικα. :?

Κουμπαρα θα σε παρω το απογευμα.Ειχα μαθημα και μετα δεν ειχα μπαταρια.

Τελικα Ρε Βικυ και Αφρο και Γωγω τι θα κανουμε;Εγω λεω την ωρα.11!!!Εσεις βρειτε το μερος.Εγω θα ειμαι μονη και θα μπορω να παω οπουδηποτε ανεξαρτητως καιρου...οποτε σκεφτειτε τι μπορειτε και που ,λαμβανοντας υποψιν οτι θα εχουμε μαζι μας την ετοιμογεννη και τα μωρα σας...Αληθεια στο the mall βολευεστε;;; :roll::roll:

Βικυ μου..19-06..Τελεια!!!Ελπιζω μονο η φιλη μου η Μιμικα να μην βαπτιζει τοτε το γιο της. :?

Χρυσα και εγω τα Σκ μια απο τα ιδια..Εχεις δει ανθρωπο να παρακαλαει να ερθει η Δευτερα να ξεκουραστει;;Ε..αυτη ειμαι εγω...

Αν και χθες περασαμε ωραια μαζι με τον Νικολα.Το πρωι πηγαμε θεατρακι και μετα στη κουμπαραφιλη μας.Ητανε τελεια.

Αφρο μηπως εχετε αυτο το βιβλιο "ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΕΣΥ";;;

Χρυσα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εγω παντως για αυτο φαγωθηκα να βαφτισω το Κατερινακι.Ηθελα να βαφτισω κοριτσακι οπωσδηποτε...Να το πηξω στα φιογκακια.. :lol::lol::lol::lol:

Α οχι εγω το Λεωνιδακου μου δεντονα λλαζω με τιποτα..

αυτο το μωρο ειναι σαν παιδι μου...χαχαχ..

σαν τον Γιαννακη..ειναι σαν να εχω εναν ακομα Γιαννη..

τοσο χαριτωμενο..τοσο...τελειο...

Αλλα θελω και ενα εξησου τελειο κουρτσουδι...

αλλα κοντα..

να μου φυγουν ολα μου τα αποθημενα!!!!

τι κανετε.?

παναγιωτα ολο σε ξεχναω..μια ζωη εγω..σορυυυυ

χρονια σας πολλααααα με υγεια πανω απο ολα..με το καλο να του χαρισεις μια αδερφουλα ;););)

σημερα μετα απο ενα μηνα πηγε παιδικο..ε δε θα παει κ πολυ ακομα..μετα το πασχα τελος..ε πιο μετα εχουμε κ μετακομισει..πατρικο θα παμε κτλ

τελειο ειναι γωιτα..το εχει κ η κουμπαρα μου..κ ειναι τελειο..

καλε χρυσα πας καλα..στανταρακι αγορι εχω...με τετοια κοιλια..πφφφφφφφφφ..ιδια με τις αλλες..

για τα παιδια μου καλο θα ναι να ειναι αγορι παντως...

αργι κριμα το λουκακο..η ρεα δε συγκινηθηκε? :lol:

κ μεις χθες παναγιωτα πηγαμε με ιουλια κ ειδαμε θεατρο..

χαχαχαχ..γιατι καλο μου...

και αν ειναι κοριτσι;;;;

αν ειναι ειπαμε..την καπαρονω απο τωρα..

οχι οτι εχω προβλημα με το φυλο..αλαλ ολα μας τα βαφτηστηρια συν 2 παιδια ειναι αγορια...

απο τονα δελφο μου δε βλεπω προκοπη να κανει παιδια..αφου κοιμαται ορθιος..

οποτε ολα μου τα αποθημενα θα τα βγαλω στη βαφτηστηρα..μιλαμ εθα την εχω σαν μια κομψη και σικ πριγκιπσσα..

Τελικα μετακομιζετε πατρηκο;;;..

ποσο πιο μεγαλο ειναι απο αυτο που μενετε τωρα;;;

και αυτο τι θα το κανετε;; θα το νοικιασετε;;;;

Τηναλλη Κυριακη τι κανεις;;;

αν ολα πανε καλα θα σας ερθουμε για καφε...

αλλιως θα κανονισω να παω στη Λεν απου και αυτηνης χρωσταω επισκεψη

τεταρτη εχω β επιπεδου

ειναι 10 τετρ πιο μεγαλο..αλλα οχι σε δωματιο..γενικα..

αυτο ανννν το νοικιασουμε του χρονου..φετος θελω να κανω τη εδω υγρασια να τελειωνω..μετα βλεπουμε

αν ειναι κοριτσι θα παθω σοκ..στανταρ,,γτ δε το περιμενω με τη καμια,,

τη αλλη κυριακη παμε καβαλα..πρωτα ο θεος..

θες τη παρααλλη?

οντως εινια ιδιος Ο γΙΑΝΝΗς!

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

Παναγιωτα...δεν ξερω ακομαα...

συνεφα λεει ο καιρος για τεταρτη

παντως εγω και mall βολευομαι...θα ερθω εμ προαστιακο!

μαλλον θα εχω και τον Λεο μαζι!

αλλα και στη Γωγω βολευει...

Θουλη...ποτε β επιπ?

αργι κριμα το λουκακο..η ρεα δε συγκινηθηκε? :lol: ..

η Ρ. όχι :roll::roll::lol::lol::lol::lol:

λοιπόν: έκλαιγε ο Λ., έκλαιγε ο πεθερός, έκλαιγε η πεθερά, συγκινήθηκε ο άντρας μου :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: μια ωραία ατμόσφαιρα δλδ είμασταν!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γιώτα μου άρεσαν αυτά που πήρατε....με το καλό :x και ..... περαστικά σας :x

τι ψέμα είπαν εκεί στην Ελλάδα? εδώ είπαν ότι αν φουλάρεις με 50λτ βενζίνη τα 10 είναι δώρο :roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol: ......πήγαμε στο βενζινάδικο και ένας ρωτάει τον βενζινοπ. "το πληρώνω όλο?" :lol::lol::lol::lol: μα πόσο αφελείς είναι κάποιοι?? :roll::roll::roll:

εν τω μεταξύ το βενζινάδικο είχε βάλει ανακοίνωση ότι δεν ισχύει φυσικά :roll::roll::roll:

εμείς σήμερα πήγαμε στο Γερμανικό μουσείο φυσικής, έρευνας και τεχνολογίας :D:D:D πολύ ωραίο, είχα ξαναπάει με την αδελφή μου όταν είχαν έρθει εδώ! ;) .....λέμε να κάνουμε τα γενέθλια του Λ. εκεί φέτος.....για να δούμε ..... :roll::roll:

και τώρα περιμένουμε πότε θα τελειώσει ο Λ. το φαγητό να πάμε έξω για παγωτάκι :D:D:D έχει ωραία μέρα, ήλιο και 9 βαθμούς! ;):D:D

α! Σισσιώ πλάκα έκανε ρε, σιγά μην είσαι και υποχρεωμένη να πεις "καλημέρα" αν είσαι ονλάιν!!! :roll::roll::roll::roll:

στο the mall βολεύει και μένα ;;);;);;);;);;);;)8-}8-}8-}8-}

γεια σας!!

είμαι σπίτι και προσπαθώ να ασχοληθώ με την εργασία μου :D

ο Γ πήγε τα κορίτσια μπαλέτο, πάω να κάνω τον καφέ μου.

Σήμερα είχαμε πάαααλι κατάληψη αλλά τα κορίτσια μπήκαν κανονικά στο σχολείο τους.

να μαι!

μολις γυρισα απο τη σχολη γονεων!

ΕΡΩΤΗΣΗ(Υποθετικη μιας και τα οαιδακια μας ειναι μικρα):

θα ψαχνατε το κινητο-φ/β-τσαντα-δωματιο-ρουχα του εφηβου παιδιου σας?

το θεωρειται κακο αν γινεται?

καλησπερες!

τί τελεια μερα!! :D

θου την παρααλλη παρασκ. πας καβαλα,οχι την επομενη ρε! 8-)8-)8-)8-)

θα παμε στο κυνηγι θησαυρου αυτη την κυριακη;την παρααλλη μικρο πριγκιπα,αν δεν πας καβαλα,που τοτε θα πας καλε!,παμε! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

η κοιλια της ειναι μια γλυκα!! :D:D:D

εγω δε τη λεω αγοριστικη..ειναι μικρη κ ξεκινα απο χαμηλα..η δικια μου ας πουμε..ειναι πιο απλωτη κ ξεκινα απο ψηλα..εγω εχω μαλλον αγορι..αρα η θου εχει πιθανοτητες για κοριτσι! ;):):):):)

ειναι η ωρα του γιωργου για υπνο,αλλα με τετοιο ηλιο δε τον κοιμιζω :roll:

πηγαμε κ μουσικοκινητικη,εφαγε,καναμε μπανιο..κ τωρα παιζουν με τον χ...μαλλον κατα τις 8 θα τον βαλω..

βικυ νομιζω πως θα εψαχνα..διακριτικα μεν..αλλα μαλλον θα το εκανα..εφοσον θα ειχα και καποια..ενδειξη οτι υπαρχει θεμα..

ξερω ολες τις θεωριες υπερ του αντιθετου κ τις υποστηριζω ενθερμα..αλλα νομιζω παντα,πως οταν αφορα εμας τους ιδιους..θα εκανα την "εισβολη¨αυτη :oops: ελπιζω να μη με ανακαλυπταν μονο..

σας φιλώ!

επισης χρονια πολλα στον νικολα παναγιωτα!!

να τον χαιρεσαι,να τονκαμαρωνεις ..κ να απολαμβανει καθε στιγμη της ζωης του!! :D:D

ασχετο..αλλα ειχες ρωτησει..

εγω δημοτικα δε θα επελεγα,αν φυσικα γινοταν να επιλεξω,που δε γινεται στην περιπτωση μου...μιλαω εκ του ασφαλους ομως,επειδη συμπληρωνει η ειδικοτητα μου ωραριο ευκολα..δεν ξερω..τί θα κερδισεις αν δηλωσεις;πιο κοντινο σχολειο;

λενιω χρονια πολλα στον ανασταση!!! :D:D:D:D:D:D

η θου μου ειπε οτι με επαιρνες τηλ. :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

μα ουτε πηγε το μυαλο μου,αν κ θυμομουν οτι καπου στον μαρτη ηταν.. :oops::oops::oops:

Συμπεθέρα εγώ δεν θα έψαχνα ! :?

Αλλά σπό πριν θα είχα μπλοκάρει κάποιες σελίδες στο ΝΕΤ, όπως Τσατ rooms κλπ!

Κινητό δεν θα ειπ ε smart phone!

αλλά θα ήθελα τα παιδιά μου να με εμπιστεύονται και να τους εμπιστεύομαι

Να μου τα λένε όλα!!!

Θέλω, δεν ξέρω τη θα γίνει στο μέλλον!!! Φυσικά !!!

Χαιρετεεεε..

πηγαμε παιδιατρο...

Ο ζαν..τι παιδι..μα εντελως παχυδερμο...τιποτα δεν καταλαβε παιδια....

η καινουρια παιδιατρος ειναι ετσι και ετσι...αλλα 25 ευρω επισκεψη μια χαρα εκατσε..

Βικη..στανταρακι θα το εκανα....

αλλα διακρητικα και...στο ασχετο..αλλα ποτε δε θα ομολογουσα οτι το εψαξα..θελει διακρητηκοτητα και οχι ομολογια..

ξες για το θεμα που λεγαμε το προι..πιστευεις οτι ο κουμπαρους μου αν ηξερε...δε θα απαγορευε τετοια συμπεριφορα στο φεις;;;;...

απλα ισος να μη τον ενδιαφερει..

\

ε εμενα με ενδιαφερει....

ΔΕΝ πρεπει....διοτι μεχρι το τελος της εφηβειας χτιζουμε τη σχεση με το παιδι μας...και πρεπει να του εχουμε εμπιστοσυνη....

ΑΛΛΑ....για εμενα δεν ειναι οτι απαραιτητα δεν θα εχω εμπιστοσυνη στο παιδι μου αλλα σε αυτα που περιστρεφονται γυρω του...

θελω να μου τα λεει ολα...αλλα δεν θα μου τα λεει...οπως δεν τα ελεγα και εγω...επησις δεν μπορει να διακρινει τους κυνδινους που κρυβονται γυρω του...

αρα εγω θα πρεπει να ειμαι εκει ..να το προφυλλαξω...

ΑΛΛΑ και αυτο ειναι ΛΑΘΟΣ οπως λεγεται...

ουφ......

Χρυσα...αν ηξερε πιστυεω δεν θα το επετρεπε....αλλα και το παιδι αν ηξερε η αν ειναι αλλα εφοδια δεν θα το εκανε...

μάλιστα... :roll::roll::roll::roll: οι ψυχολόγοι που τα λένε αυτά στη θεωρία ας μας πούνε τι κάνουν οι ίδιοι στην πράξη, γιατί κι εγώ μπορεί να σου πω, σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στο παιδί και στο γονιό και μπλα μπλα μπλα αλλά όταν βλέπεις τα δύσκολα τι κάνεις?? Ακολουθείς το ένστικτο σου και αν το ένστικτο σου λέει ότι κάτι τρέχει και πρέπει να το ψάξεις το κάνεις και προσέχεις μη σε πάρει χαμπάρι :?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είμαι και εγώ υπέρ των νέων γιατρών.. εν προκειμένω όμως είναι θέμα νοοτροπίας/κουλτούρας.. στην Ελλάδα σχεδόν το 70% καταλήγει με κ.τ χωρίς να συμπεριλάβουμε ποσοστά άλλων ιατρικών παρεμβάσεων.. δεν είναι τυχαίο.. Ο γιατρός εντωμεταξυ είναι 32-33.. τώρα τελειώνει την ειδικότητα και φεύγει Αγγλία αρχές '25 για ειδίκευση εμβρυομητρικου δίπλα στο Κύπρο Νικολαιδη.. φοιτητή ιατρικής μου μένει μόνο να δοκιμάσω..🤣🤣🤣 Όντως μαργαριτάρι ακούσαμε.. αλλά δεν είναι ώρα ακόμα.. ας γεννησουμε με το καλό και θα σας τα πω όλα!! Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει και είναι μαζί μου..! Sorry δεν προσπαθώ να σας το παίξω μυστήρια και έτσι..😅 απλά δεν έχω αντοχές να συνεχίζω να υπερασπίζομαι και να εξηγώ τις επιλογές μου.. Όχι όχι.. τη παρασκευή ο γιατρός..!! Άσχετα με τις αρτηρίες... Στο δεύτερο Doppler και στον αγγειολογο που πήγαμε μου είπαν σχεδόν το ίδιο πράγμα.. πιθανόν το μωράκι πίεζε τις αρτηρίες την ώρα της μέτρησης και αν δεν τις ξαναμετρησε ο εμβρυομητρικος τη πρώτη φορά (όντως μια φορά πήρε μέτρηση, είχε πολύ κόσμο) να έδειξε ψευδώς αυξημένες αντιστάσεις.. ο δε αγγειολογος εκνευρίστηκε κιόλας γιατί λέει πάνε αγχωνουν τις γυναίκες ενώ δεν είναι κάν η ειδικότητα των εμβρυομητρικων να μετράνε τις αρτηρίες και τις αντιστάσεις!! Δεν είναι πήρα μια μέτρηση τυχαία και αυτό είναι.. Αλλά δεν στέλνουν τις γυναίκες σε αγγειολογους ώστε να γίνει αξιόπιστα και η μέτρηση.. Τεσπα όχι καλά είμαι τώρα! Έχω κάνει τα πλάνα μου και τις επιλογές μου... απλά κουρασμένη ψυχολογικά νοιωθω από το στρες όλης της εβδομάδας.. να σκεφτείς αν δεν ήμουν σε κάποιο ραντεβού, σχεδόν όλη μέρα ήμουν στα τηλέφωνα και έκοβα βόλτες πάνω κάτω στο σαλόνι.. τα πόδια μου πόνεσαν από το τόσο περπάτημα!! 😂 Εντωμεταξυ έχετε πιάσει και ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης βρε κορίτσια μου... P.S Έτσι για το κερασάκι στη τούρτα.. ο σύζυγος λίγο νωρίτερα βγήκε θετικός στο covid!! 😱 Έτσι για να κλείσει όμορφα αυτή η υπέροχη εβδομάδα..!! 😅 Ευτυχώς έκανα δύο τέστ διαφορετικών εταιρειών και είμαι αρνητική.. Τώρα καραντίνα και από απόσταση.. πφφφφ..
    • Ουφφ όλα καλά με εξετάσεις girls νομιζω 🙏🏼 Μικρόβια τίποτα, κατακερματισμός πολύ καλά 10%. Άρα στη δική μου περίπτωση μπορεί τελικά να ήταν όλα τυχαία τι να πω.  Ο,τι προλαβαίνω από αυτόν τον μήνα 😂 ωορρηξία ή έγινε χθες η σήμερα 
    • χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
    • εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...