Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου Νο 81-Los coloteroritas!!!!

Recommended Posts

γιατί να θυμώσεις ρε Αφρο? μια χαρά, καλά έκανε....προστάτευσε το κοριτσάκι ;):x:x

Χρύσα όντως πολύ αργούν....δλδ αν υπάρχει θέμα επέμβασης (ενννοώ θεραπείας) για κάποιον, δεν είναι αργά??? :?

δεν λέω για την μαμά σου, για εκείνη είμαι σίγορη ότιείναι οκ ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας

Τι διαβάζω, Παναγιωτα θα βαφτίσεις τη μικρούλα της σισσυς? άντε με το καλο!

Εμένα ποτε καμια δεν με σκέφτηκε για βάφτιση :mrgreen: αστειακι...

πάντως τον Σεμπ τον βάφτισε η αδερφη μου μαζι με τον ανιψιό μου.

Για Πάσχα διαβάζω? εχει ερθει το Πάσχα? το ελληνικο ή το καθολικό? και ποτε ειναι το καθένα?

Γωγω γεννας σύντομα? πω πω πέρασε ο καιρός, τοσο γρήγορα...

Νατασσα δεν κατάλαβα τι μαγαζι ανοίξατε. Θα πουλάτε ζωντανές κότες? κ εχει πελατεία ? δηλαδη πόσος κοσμος αγοράζει κότες ή θα πουλάτε και κατι αλλο?

Εχετε και αλλο μαγαζί? μπερδεύτηκα για αυτο ρωτάω..

Θα έρθω και εγω ελλαδα καλοκαίρι, δεν ξερω ακομα ποτε, Ιούλιο μαλλον, ελπίζω να τα πούμε...σκοπεύω να παω λιγες μερες Κρήτη με την αδερφη μου, θα αφησω το σεμπινι στη γιαγιά κ παππου και θα φύγουμε 8-)

Αφροδίτη και μένα ο μικρός ολη μερα με αγκαλιάζει, με φιλαει, και ολη μερα θα μου πει και 5-6 φορες μαμα σ αγαπάω...σε λάτρευω και διάφορα παρόμοια...

Καλα ειμαστε σε γενικές γραμμές, θα αρχίσει κ σχολείο τη δευτερα, ειναι 9 με 11.30, αν δεν του αρεσει θα τον σταματήσω, σιγα....το θεμα ειναι απλα να βλέπει παιδάκια...και στη τάξη του θα ειναι όλα μαζι 5 παιδάκια.

Αυτα...κατι έχω ξεχάσει σίγουρα αλλα ειναι και περασμένα μεσάνυχτα τωρα εδω....

Α! Αφρό γράψε λάθος!!! :roll:

Νόμισα εννοούσες τον Μανωλάκη :roll:

Ναι να θύμωσεις με τον άλλον!! :P

Φρανίτα μια χαρά Κρήτη οι δυό σας, θα περάσετε τέλεια!!!! ;)

Ο Κ πού θα πάει ;; :roll:

καλημερααα

νευρα :evil::evil::evil::evil::evil:

παιδια οι ταξητζιδες εδω δε τρογωνταιιιιι

Παιδια παιζει να ειμαι ο μοναδικος γονιως που παρκαρει μεχρι και ενα στενο πανω η κατω για να αποβιβασω επιβιβασω τον Χ με ασφαλεια για τον παιδικο..

και ας περπατισω λιγφ.

4 σειρες αμαξια...σε εναν δρομο με πολυ κακη ορατοτητα και μεγαλη συχνοτητα ατυχηματων...

μα ειανι δυνατων..παιδια αποβιβαζεις σε επικινδινη διασταυρωση..τοσο δυσκολο ειναι να περπατησερις..βαλτου κουκουλα ρε γμτ...δε θα λιωσει απο το ψιλοβροχο

Καλημέρα σας :x

εδώ αργία, Μ. Παρασκευή σήμερα,.....και το θα κάνουμε? όλα κλειστά είναι :roll::roll::roll:

χρύσα, δεν αλλάζει ο άνθρωπος....λείπει η παιδεία δυστυχώς!!! :(:(:evil::evil::evil::evil:

θα συνεχίσω μετα....

πάλι άνοιξε η μυτούλα της Ρ. :?

οι τράπεζες της Κύπρου διέγραφαν τα δάνεια που έπαιρναν οι πολιτικοί και οι συγγενείς τους ...... μέχρι και πάνω από 5εκ.ε!!! :o:o:o:o ..... ε τι να πεις τώρα!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ανοίγει ο άντρας μου το πατζούρι το πρωί και λέει "ω Θεέ μου" και μου λέει "μην κοιτάξεις έξω από το παράθυρο" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: είχε ψιλοχιονίσει, δλδ άσπρο μόνο το αυτ. και αυτό λίγο...οι δρόμοι καθαροί!!! :roll::roll::roll:

αχ τι θα κάνουμε σήμερα όλη την ημέρα????? :? πού να πάμε??? :roll::roll::roll:

Χρύσα 4 σειρές αυτοκίνητα εννοείς το ένα δίπλα από το άλλο? :o:o:o:o

έκλεισαν όλο τον δρόμο??? :o:o:o:shock::shock::shock::shock:

μη χειρότερα....και τι που βρέχει λίγο???? :?

Ναι ρε συ Αργυρω...

συνηθως πηγαινω πιο νωρις αλαλ επειδη σημερα ο Γιαννης για καποιον ανεξηγητο λογο μας εβγαλε την πιστη τπο βραδυ με την αυπνια του δεν ειχα κουραγιο..σηκωθηκα αργα και βγηκαμε σχεδων ενα τεταρτο αργοτερα,...στο πικ δηλαδη ημουν στο σχολειο 8 ακριβως..

χαμος το ενα διπλα στο αλλο με αλαρμ..εκλειναν σχεδων ολο το δρομο και μαλιστα πανω σε τυφλη στροφη με πολυ κακη ορατοτητα και σημειο που στηβει και αστικο εκει..

ελεος ρε γμτ...

αστο πιο κατω ειχε θεσεις απλα περπατουσες λιγακη εναν τετραγωνο περιπου...

και ειχε σημειο που ειχε σχολικο τροχονομο - λιγο πιο κατω εχειε να δημοτικο και νηπιαγωγειο- και ο τροχονομος δεν εβλεπε

Χρυσα ουου !! Μόνο εσένα βλέπω μεσα χαχαχα

Κορίτσια τι γνώμη έχετε για α λυποδιαλιτικα χαπακια? (Τηνβσκοτωσα την λέξη χαχαχαχ) οχι αυτα που φουσκώνουν αλλα αυτα που λένε οτι το καίνε ..... ε τι λέτε ε?

Περιμένω τον Μανώλη ....πάλι σπίτι θα έρθει!!! Χαχαχα

Ο μπαμπάς μου έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο πάλι ....με το αναπνευστικο του έχει θέμα .... μακάρι να μπορούσα να πάω να φτιάξω κανένα φαΐ στην μαμά μου που θα την βγάζει όλη μέρα δίπλα του.

Αφρο περαστικά του, τι έχει δλδ? επικίνδυνο? :?

εμένα με φοβίζουν όλα αυτά τα χαπάκια που υποσχονται χάσιμο βαρου κ.λπ!!! :? .....αν ήταν οκ, όλοι αυτά θα έπαιρναν!!! :roll::roll::roll:

Χρύσα 2000ε....υποθέτω και από τις ξένες τράπεζες το ίδιο θα ισχύει, γιατί να είναι διαφορετικά??? :?

Αφρο θα σου πω το εξης...

δεν κανουν απολυτω ςτιποτα..

μια συναδελφοε εχει δοκιμασει τα ΠΑΝΤΑ...

ενα θα σου πω,..για να αδυνατησεις πρεπει να το ραψεις και να γυμναστεις..

τελος..δεν υπαρχει αλλο ςτροπος

Καλέ δεν είπα να χλαπακιαζεις και να καθεσε στον καναπέ! Μια βοήθεια μπορεί να δεινουν για τα δύσκολα σημεία αν κανείς διατροφή και κάποια άσκηση.

Οχι δεν είναι σοβαρό αργυρώ αν ήταν δεν θα το έλεγα χάλαρα. Ειχε βήχα γιατι κρύωσε και ο μπαμπάς μου έχει άσθμα και χθές δεν μπορούσε να ναπνεύσει το βραδυ.

Την μαμά μου σκευτωμαι πιο πολύ.

Αφρο κανενα χαπι δεν καιει ληπος..ειλικρινα..δεν υπαρχει κατι τετοιο..

επισης ειανι μηθος οτι βοηθανε στα σημεια...

απλα οι ανθρωποι χανουμε βαρος περιφερειακα και αναλογα με το που αποθηκευουμε λιπος αναλογα με τον σωματοτυπο μας.

εγω οπχ τελευταια θα χασω σε μπρατσα και κοιλια επειδη ολο το λυπος εκει το εχω

Μια συναδελφο ςπου κανει μια tailor maid διαιτα και γυμναστηκη με personal trainer, ενω τρωει το καταπετασμα, εχει γραμμωσει απιστευτα..

αλλα επειδη και ο δκος της σωματοτυπος ειναι περιπου σαν το δικο μου εχει αδυνατησει απιστευτα πολυ απο τη μεση και κατω αλλα κοιλια και μπρατσα εχει ακομα

και εγώ αυτό πιστεύω, σωστή δίαιτα και σωστή γυμναστική και κάποιος χάνει......υπάρχουν και τροφές που καίνε το λίπος ;):!::!::!: π.χ το πιπέρι καγιέν (cayenne) βοηθά στην μείωση του βάρους και γενικά οι πικάντικες τροφές, ειδικά σε αυτούς που δεν τρώνε πικάντικα καθημερινά!!! :|

Χρύσα γιατί ρώτησες για τις τράπεζες?? :?

α! Λενάκι, ρε συ, δεν έφαγαν 2 πιάτα πατάτες φούρνου :roll::roll: δύο φορές έβαλαν στο πιάτο τους δλδ 2 κουταλιές!!! :roll::roll::roll:

χθες ο Λ. μας είπε να μην τον εκνευρίζουμε γιατί θα φύγει και δεν θα τον ξαναδούμε :o:o:o:o:o:o:o

στεναχωρήθηκα λίγο :(:(:(:(:(

Αργυρω αυτο πιστευω το λενε ολα τα παιδια...

και εγω σαν παιδι θυμαμαι να το ειχα πει στους γονεις μου...

Οχι γεννικα σαν πληροφρια..

επειδη κατι συναδελφοι θα ταξηδεψουν ρωτησαν αν μπορουν να βγαλουν λεφτα απο ΑΤμ στο αεροδρομιο του Μοναχου και ποσα

Χρύσα εγώ πάντως του είπα "στο καλό" :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εδώ δεν θα κοιμηθεί αν δεν του πω καληνύχτα και θα κλαίει!!! :?

μια φορά "μαλώσαμε" και του λέω δεν θα σου πω καληνύχτα...πάει πάνω και έκλαιγε :(:(:( ....τον λυπήθηκα και φυσικά επανόρθωσα ;)

Καλημερα σας :x

τι κανετε?

εμείς καλά! :)

τα παιδιά είναι όλη την ημέρα με την πεθερά, από το πρωί στις 6.34 (σήμερα :o:o:o:o ) μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθούν....παίζουν, διαβάζουν κ.λπ ;) πώς δεν βαριέται η πεθερά, δεν ξέρω.....βέβαια μόνο αυτή την δουελιά κάνει :roll::roll::roll::roll::roll: ......αύριο φεύγουν.....ίσως πω στον άντρα μου να τους πει να φύγουν Δευτέρα :?

και χθες το πρωί στο πρωινό ο άντρας μου τους έλεγε πόσα πράγματα θέλουμε και πρέπει να φτιάξουμε στο σπίτι, όπως π.χ να αντικαταστήσουμε όλες τις πόρτες του σπιτιού, 11 το σύνολο, να φτιάξουμε καινούργια τουαλέτα (και τις 3 θέλουμε, αλλά προέχει η κύρια) και τα λοιπά, και τα λοιπά.....και λέει ο πεθερός "διαλέξτε πώς θέλετε να κάνετε την τουαλέτα και θα τα πληρώσουμε εμείς" ;);):D:D:D:D:D:D:D

μιλάμε από την αρχή δλδ καινούργια πλακάκια και όλα :D:D:D

χθες είδαμε την ταινία skyfall με τον Bond, James Bond!!! :) ωραία ήταν, αλλά δεν μου άρεσε που η Μ τελικά πέθανε :roll::roll::roll::roll: φυσικά ήταν στις ταινίες από το ΄90!!! :roll::roll::roll: βαρέθηκε η γυναίκα!!! :roll::roll::roll:

Φρανίτα, ρε συ, εγώ σου είπα ότι εκεί στην ΒΚ είανι επικίνδυνα τώρα....αφού έχουμε πληροφορίες εδώ για τον πόλεμο κ.λπ :? .....πρόσεχε, αν και πιστεύω οι ξένοι θα φυγαδευθούν αν γίνει κάτι!!! :?

τι άλλα???

Καλό ΣΚ :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...