Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου Νο 81-Los coloteroritas!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τι φορεματα θες;;;;

http://www.raxevsky.com/homepage.aspx?lang=en

ΑΛΛΑ αν κατευεις Αθηνα..να πας στο καταστημα στοκ τους..εχει πολυ καλες τιμες

Καλουτσικα φορεματα εχει και το netx

http://search.nextdirect.com/shop/gatt2 ... 2_01_02_02

και φυσικα το

http://www.asos.com/Women/Dresses/Cat/p ... 99&via=lhn

και τα Ελληνικα

http://toi-moi.com/store/?render=products&show=1

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυρουλα γιατι ΠΡΕΠΕΙ να μαθει χωρις βοηθητικες απο τωρα;

εννοω να πιεστει..πειραζει αν κανα δυο χρονια ακομη κανει ετσι;

ή εννοεις οτι τα περισσοτερα παιδακια εκει,επειδη το χρησιμοποιουν πολυ,ξερουν απο νωρις;

κοίτα όλα τα παιδιά εδώ στην ηλικία της Ρ. ξέρουν ποδήλατο κανονικά, ακόμη και μικρότερα φυσικά!!! :roll::roll::roll::roll:

στο θέμα ποδήλατο εμείς είμαστε πίσω, αλλά δεν με αγχώνει.....δεν το θεωρώ και το απαραίτητο εφόδιο στην ζωή!!! :roll::roll::roll::roll:

η Ρ. δείχνει να θέλει, αρκεί κάποιος να της δείξει σωστά....και ήμουν εγώ αυτή που της έδειχνε αλλά βαρέθηκα και εκείνη ήθελε κ.λπ, κ.λπ :roll::roll:

ενώ ο Λ. δεν ξέρω πού είνι η δυσκολία του.....βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν έχει και πολύ δύναμη :? .....αλλά πιστεύω με καθημερινή πρακτική θα τα καταφέρει.....ένα άλλο πρόβλημα είναι ο άντρας μου, που δεν έχει υπομονή και φωνάζει :roll::roll::roll:

για αυτό λένε καλύτερα να σου μάθει ξένος και όχι ο γονιός!!! :roll::roll::roll:

εμένα ο άντρας μου, μου έμαθε στην Λάρισα :roll::roll::roll::roll::roll:

και πού έμαθα μεγάλη τι έγινε? μια χαρά κοπέλα έιμαι!!! ;;);;);;);;);;);;);;):geek::geek::geek::geek::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

πηρες γαλλικο καφε;;;;;;;;;;;;;; :geek::geek::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:-p:-p:-p:-p:-p

όχι βέβαια ..... ε ας πιεί τον δικό μας.....καλέ έχω γαλλικό αλλά είναι 2 ετών πειράζει??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κοριτσάκια καλησπέρα....Δε σας διάβασα....Μια ερωτησούλα γιατί έχω αγχωθεί... :roll::roll::roll::roll:

Πήγα για υπέρηχο...Όλα καλά με τον μπεμπούλη...Δόξα το Θεό...

Είναι ήδη 2.965... :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o Ο γιατρός που μου τον έκανε είπε όλα καλά...

Μετά όταν πήρα τη διάγνωχη στα χέρια μου έλεγε πλακούντας: πρόσθιος... :?:?:?:?:?:?

Ενώ μέχρι τώρα ήξερα ότι είναι οπίσθιος.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Τι σημαίνει;;Μπορεί να επηρεάσει τον τοκετό;;;;; :roll::roll::roll::roll:

ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ!

ΠΑΛΙ!

συμπεθερα να σου στειλω φιλακι? :lol::lol:

καλε εφαγα τσιχλες και λοιπα αρωματικα!

δεν κανω πουφ απο τη σκορδαλια!

Αφρο και εμενα πολυ δυσκολο μου φαινεται!

οσο για το χρονο...τωρα που ειναι εδω ο Κ. δεν εχεις χρονο?

Παναγιωτα....τελεια...!

αλλη μια δεμενη κουμπαροφιλια!

καλε ο Λεο δεν ξυπνα επειδη πειναει...αλλα θελει μαμα...γι αυτο κα δεν ξυπα οταν η μαμα λειπει!

αλλα ουτε για κατουρημα δεν μπορω να παω!

με το που αναβω φως ορθιος!

καποιες φορες παω στα σκοταδια!

αχ πλησιαζει ο καιρος για τη βαφτηση και εγω ακομα τιποτα!

ιΟΥΛια...τελεια περασατε ...μπραβο σας!

να το κανετε συχνα!

απο που οι φιλοι?

Γιωτα...εκει δεν εχει τιποτα να δεις για φορεμα?

εισαι ετοιμη?

μανα εισαι εσυ που γυριζεις στις 6:00?

Γωγω το προβλημα δ ενομιζω να ειναι οτι ειναι προσθιος..αν ηταν προδρομος αυτο ναι ειναι εναθεμα και νομιζω οτι σε τετοιε ςπεριπτωσεις πανε για προγραμματησμενη καισαρικη..συνθως...

καλα ρε Βικη..πλακα μου κανεις;;;

εγω ειχα σκοπο να παω για σταυρο στο τελος οτυ μηνα..

αλλα παιζει να μη παρουμε λεφτα μεχρι να σταθεροποιηθει η κατασταση στην Κυπρο οποτε αναβαλετε για λιγο

ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΜΕ ΔΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟς ΣΤΟΝ Η.Υ.

εχω θεμα νομιζω..

τίθα κανατε;δεν ξερω να το χειριστω..

καθως επιστρεφουμε απο σχολειο ειναι απο πισω μας ενα παιδακι,συμμαθητης,με τη μαμα του..

και αρχιζει κ λεει στον γιωργο¨ε ηλιθιο,ηλιθιο,ηλιθιε"

ο γιωργος δεν απαντα,μου κρατα χερι κ συνεχιζει να προχωρα..

εγω δε λεω τιποτα,τί να πω;η μαμα του ηταν διπλα..

του ειπε μονο σε καποα φαση..μα δεν εχει ονομα το παιδακι,αλλα με υφος σα να ελεγε"θα φας πατατες ή πιτσα";

οταν φυγανε,ειπα στον γιωργο μπραβο που δεν απαντησε κ να μην κανει παρεα μαζι του γιατι μιλαει ασχημα..κ ο γιωργος μου ειπε οτι αυτο ολο αντιμιλαει..

τί θα κανατε;

εμενα μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι κ ηθελα να διαολοστειλω το παιδακι..κ τη μανα του μαζι :twisted::twisted:

εκανα καλα που δεν ειπα τιποτα; τί να ελεγα ομως που να μην παρεξηγηθει αυτη;

ενα αλλο..

ο γιωργος εχει γρατζουνιες στο λαιμο..

μου ειπε τις εκανε ο μανωλης,ενα κ@λοπαιδακι,συγγνωμη για την εκφραση,αλλα ειμαι συγχισμενη..

εντωμεταξυ με το ζορι μου το ειπε..φοβαται να μου τα λεει,το καταλαβα..

τί σκατα να κανω;;;;;;;;;;;

βικυ απο τρικαλα ειναι οι φιλοι

Ιουλια..δεν ξερω..

ο Βασιλης ενας φιλος του Χ του παθαινει να λεει διαφορ ατετοια "γαλλικα"..τις προαλες ειπε τον πεθερο μου φυγε σκουλικι..του ειπα Χριστοφορε δενκανει να λεμε τετοια ασχημα λογια..οπαππους στεναχωριεται...

εχει και αυτος χτηπηματα και γρατζουνιες απο τον βασιλη και τονΜηχαλη που συνεχεις μου ειπε η δασκαλα του οτι πλακονωνται

εγω παντως στη γιορτη του σχολειου το ειπα στις μαμαδες τους και ειχαμε μια εποικοδομητικη συζητηση..η μαμα του Β ειχε ενα πολυ επιθετηκο υφος του στιλ τι θα ειναι το δικο μου το κοιμησμενο..αλλα η μαμ ατου Μ εδειξε προβληματισμενη..

το κακο ειναι οτι ο Χ παρασερνετε ευκολα και θελει να μπαινει σε παρεες

καλα εκανες και αδιαφορησες ..πιστευω ετσι

βρε αφρο τί να ελεγα;που να μη το επιαρνε προσωπικα η μαμα;

αληθεια δεν ξερω..

τί σχεση εχει που ειμαι εκπαιδευτικος;οσο ευγενικα κ αν ελεγα κατι..τί να ηταν αυτο;;

Γωγω δεν υπάρχει κάποιο θέμα με τον πλακουντα, άπλα δεν θα νιώθεις δυνατά το μωρό αφού έχεις τον πλακουντα μπροστά.

Κούλια το είπα αυτο οτι θα έπρεπε α πεις κατι γιατι όσο δεν λέμε τιποτα δεν συμαζευουν τα παιδιά τούς κάποιες.

χρυσα δηλαδη εισαι ετοιμη...και ελειπε ο σταυρος?

νομιζω πρεπει να κινητοποιηθω συντομα!

Ιουλια ...η αδιαφορια ειναι οτι καλυτερο ...αλλα δεν ξερω αν και κατα ποσο πιανει στο αλλο παιδακι!

καλα κανιες και τον επαινεις....θα πρεπει να νοιωθει καλη διαθεση και αυτοεκτιμηση...και να τον επαινεις οταν σου το λεει...

καλο νομιζω θα ηταν να το συζητησεις και με τη δασκαλα...προς αποφυγη πιο σοβαρων τραυματισμων!

επησις να του περασεις το μηνυαμ οτι υπευθυνη ειναι η δασκαλα και θα πρεπει να γνωριζει...αρα να την ενημερωνει...να μην φοβαται!

αλλα να μην κανεις τον Προστατη του ΕΣΥ..δεν θα εισαι εκει για ολα!

Επησις θα μπορουσες να πεις(μιλοντας παντα στο Γ.) "χαιρομαι που στην οικογενεια μας δεν χρησιμοποιουμε κακες λεξεις"

Γωγω..ολα οκ!

ο προδρομος εχει θεμα!

λογικα απο την αλλη εβδομαδα θα εχω αδεια...

κανονιστε καφεδακι ...!

Κι εγώ από Δευτέρα άδεια... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif] Ναι, να κανονίσουμε καφεδάκι... :mrgreen::mrgreen: Αλλά προτιμώ πρωί.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Το γκρουφαλο θέλω να κάνω δες http://www.myminimonsters.co.uk/junior- ... d_931.html

Αφρο να το κάνεις ρε.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Είναι πολύ ωραίο και αλλάζει το δωμάτιο...;););) Κι εγώ έχω παραγγείλει με κουρτινάκια τέτοια της Μαρτίνας... 8-)8-)8-)8-)

Επίσης, αν δεν έχεις εσύ χρόνο που όλη μέρα εισαι σπίτι μόνη ποιος έχει;;;; :roll::roll::roll::roll: Κατάλαβες πως στο λέω...Έτσι θα απασχολείσαι και δημιουργικά... 8-)8-)8-)8-)

Επίσης, πόσο κόστος να έχει ρε;;;Να έχει και 20 ευρώ;;;; :roll::roll::roll::roll: Καντο!!!!

Παναγιώτα θα γίνεις νονά ρε στο κοριτσάκι μας το όμορφο.....Μπράβο...Πόσο ζηλεύω... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Το συζητούσα το Σάββατο με το Γιώργο και έδειξε και αυτός να θέλει, αλλά προβληματιζόμασταν για τα οικονομικά... :roll::roll::roll:

Σίσσυ είσαι σίγουρη μωρή για την επιλογή σου;;;; :?:?:?:?:?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ιουλία καλά έκανες και δεν απάντησες....Δε φταίει τόσο παιδάκι, όσο η ηλίθια μάνα που δεν του έβαλε φρένο... :twisted::twisted::twisted::twisted: Αει στο διαολο δηλαδή... :twisted::twisted::twisted:

Εμένα μου είπε η Ιω ότι μια μέρα την έφτυσε το παιδάκι με το down... :?:?:?:? Και το έβαλε η δασκάλα της στην καρέκλα της σκέψης..Εγώ της είπα να τον αγαπάει και να του πει ότι δεν είναι σωστό να φτύνουμε... :roll::roll::roll::roll::roll:

Αρτζι μωρή θα τον δηλήτηριάσεις τον άνθρωπο... :lol::lol::lol::lol::lol: Α, με τη σκόνη έχω κι εγώ θέμα... :roll::roll::roll: Πάντα κοιτάω αν έχει... :roll::roll::roll: Και στο σπίτι μου το ίδιο κάνω και αν δω κάνω παρατηρήσεις στο υπηρετικό προσωπικό που δεν ξεσκόνισε... :lol::lol::lol::lol: Αν πάλι, περιμένω κόσμο, ό,τι και να γίνει, ένα ξεσκόνισμα θα το ρίξω... :roll::roll::roll::roll::roll:

ααααααααα καφες με τη Γωγω οχι σε σπιτι ...

θα κοιτα για σκονη!

σκεφτομαι οτι φτανουν τα γενεθλια της μ-ι και δεν μπορω να της κανω αυτα που της εκανα!

και αυτη θελει 3-4 κοριτσακι ααπο το σχολειο

ατιμη κριση...

πηγα ρωτησα στα γκουντις ...αλλα ρε γμτ θα φανε μαλακιες ...και καλα εγω την ταιζω που και που ...να ταισω κα τα παιδακια?

στα παιδακι εχει 1 τζουνιορ

επησις οι γονεις τιποτα?

δεν ειναι γυφτια μομνο καφες?

απο την αλλη λεωσ πιτι/...χωρις θειαδες ...μονο τα ανηψια μου και τα κοριτσακι που θελει...και να φταιξω: τυροπιτοειδη, κοτομπουκιες, τοστακια, κεφτεδακια,χαμπουρκερακια...αλλα δεν ειναι λιγα?

παλι δεν ειναι γυφτια?

αχ και ποσο το θελει!

Αχ Βίκυ κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι.... :roll::roll::roll:

Θα ήθελα να τους κάνω κανονικό πάρτυ με πολλά παιδάκια, αλλά μάλλον θα γίνουν σε πολύ πολύ στενό κύκλο... :roll::roll::roll: Και αυτή θέλει να καλέσει μερικές φίλες από το σχολείο της, αλλά εγώ κολλάω στο ότι δεν ξέρω τους γονείς τους και αν "κολλάμε".... :roll::roll::roll::roll: Και δεν είμαι σε mood τώρα να δεξιωθώ ξένο κόσμο... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Γεια σας!!!

Γωγω [smilie=tongue3.gif][smilie=tongue3.gif][smilie=tongue3.gif] ..ναι μωρη ...εγω θα τη βαφτισω τη μικρη γοργοναααααα...γιατι βαζεις λογια στην κουμπαρα μου;;; [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif]Μια χαρα σιγουρη για την επιλογη της ειναι. [-([-(

Ρε συ για τον πλακουντα δεν καταλαβα..Δηλαδη απο πανω πήγε κάτω;;; :?:? Γινετε αυτο;;;Τι grade σου ειπε οτι είναι;;;Δεν παιρνεις κανα τηλ και τον γιατρό σου;;;

Θελετε να βρεθουμε την αλλη βδομαδα;;; :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Εγω πρωι μπορω Τεταρτη μετα τις 11.Σας βολευει;;;

Αφρο..ευχαριστω για τις ευχες... :D:D Οχι ομως καλοταξιδη βρε...Παντα αξια λενε :lol::lol::lol:

Δεν εχω καταλαβει τι θες να κανεις;;;να αλλαξεις διακοσμηση;;;

Βικυ κανονιστε ρε για καφε.Εσυ μπορεις Τεταρτη;;;Νομιζω ειναι μικρα τα παιδακια για να ερθουν χωρις γονεις στα γενεθλια... :roll::roll:

Η Βαπτιση ποτε ειναι..Στις 11 βαπτιζει και η πρωτη μου ξαδερφη τον μπεμπη της.

Συνεχιζω σε λιγο...

:lol::lol::lol::lol: Γωγω είμαι τόσο σίγουρη όσο θα ήμουν αν μου το βαφτιζες εσύ η η Δημητρούλα!!! :x:x:x

Μιλήσαμε με την Παναγιώτα με ρώτησε αν είμαι σιγουρη :lol::lol::lol: είπα το Αι ντου και μετα το ανακοινωσαμε στους συζύγους! :mrgreen::mrgreen:

Αν μη τι άλλο θα της μαθει πως να τρίβει το πλάκα κι με την οδοντόβουρτσα και να το κανει λαμπικο!!! :lol::lol::lol::lol:

Και αλλά πραγματα βεβαίως βεβαίως.... :mrgreen::mrgreen:

Πάντως και ο κουμπάρος είναι πολύ θετικός.

Σας αφήνω, ξύπνησε!!

γωγουλα αλλο ρε συ να εχει νταουν ενα παιδακι..κ αλλο να ειναι υγιεστατο κ να χτυπαει..

δεμ ξερω κοριτσια..

οσο υπερηφανη ημουν για τον τροπο που εξελισσεται ο γιωργος..τοσο εχω δευτερες σκεψεις αν εκανα καλα :roll:

οσο κ αν του λεω να ενημερωνει τη δασκλα,ξερω οτι δεν το κανει..

η ξαδερφη μου την παρασκευη,οταν πηγαινε τον ανιψιο,τον πετυχε να κλαιει,τον ειδε η δασκαλα,τον ρωτησε γιατι,της ειπε οτι τον χτυπησε ο μαωλης κ εκεινη μαλωσε αρκετα αποτομα μαλιστα τον μανωλη κ τον εβαλε να ζητησει συγγνωμη..

η δασκλα δεν ειδε την ξαδερφη μου..

σε εμενα η δασκαλα,αλλα ουτε ο γιωργος,δεν ειπαν τιποτε..

αν δηλ. δε τον εβλεπε η δασκαλα ,δε θα ελεγε τιποτα..και ενω του λεω πια να χτυπαει οταν τον χτυπουν..καταλαβαινω οτι δε θελει..κ δισταζει να μου πει αν τον χτυπησε καποιος..

λετε μεγαλωνοντας να αλλαξει;; :roll:

βικυ γιατι γυφτια κ λιγα αυτα που θα ετοιμασεις στο σπιτι;;μια χαρα ειναι ρε συ!

Παναγιωτάκι μου πλάκα κάνω ρε... :x:x:x:x:x:x:x Είσαι αστεράκι και γαμώ τα άτομα και καλά θα κάνει να σε κάνει νονά της κορης της η θεούσα κουμπάρα σου... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Α, εγώ την άλλη Τετάρτη είμαι μέσα για καφεδάκι...Εκτός απροόπτου βεβαίως βεβαίως.. :mrgreen::mrgreen:

Ψηλέγκω έχεις γενέθλια;;;;; :mrgreen::mrgreen: Χρόνια πολλά, καλά, τυχερά, ευτυχισμένα κι ερωτιάρικα τρελοκόριτσο.... :x:x:x:x:x Να σε χαίρεται η κοράκλα σου και όποιος άλλος θέλεις...Να παραμείνεις θεάρα...Και να βρεις μια σούπερ δουλειά που θα σου αποφέρει χιλιάδες ευρώ :lol::lol::lol::lol: και με το καλό να πάρεις και το προφίσιενσι.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Επίσης, ήθελα να ευχηθώ στη Μαρία και τη Νατασούλα αν και καθυστερημένα να χαίρονται τα κοριτσάκια τους τα όμορφα.... :x:x:x:x:x

Θούλη τον ξέχασα τον Ντόντο... :oops::oops::oops::oops: Χρόνια του πολλά!!!!Να τον χαιρόμαστε τον παίδαρο... :x:x:x:x

Γωγώ ετοίμασε το κομποδεμα σου να μου βαφτίσεις το τρίτο!!! :lol::lol::lol:

Βίκυ μου τρεξαν τα σάλια μωρη! Λιγα είναι αυτά!?!?!?

Ιουλία κι μου και γω μάλλον δε θα ομιλούσα, αλλά ενα βλεμματακι απο τα δικά μου, τα θανατηφόρα, θα εριχνα.

Χρόνα πολλά ψηλεγκω μας! Να σε χαιρομαστε!!! Μας αξιζεις!!!!

Να ανεβω δλδ το άλλο ΣΚ;;;;; :twisted::twisted::roll:

Τι κανετε ομορφιες μου!!!!

μαρι Βικυ.ακομα ρε...2 μηνες μηναν δε μειναν καλεεεεεε

ε το πολυ πολυ να μας τον βαφτησει τον Λεο ο συμπεθεροκουμπαρος!!!

Σισσιωνι τηνκαλυτερη επιλογηεκανες..δε το συζητω!!!

παντως μ'αρεσει..και εμεις με τη Βικυ εμεις το αποφασισαμε..και μετα το ανακοινωσαμε στους συζηγους...χαχαχαχαχα

Κοιτα Βικακη ετοιμη...ΟΚ..τα παιδια εχουν ρουχα- ο Χ δεν εχει παπουτσια αλλα ΟΚ..

εγω ειμαι σε διαιτα- ελπιζω να χωραω καπου...χαχα...

Βαφτηστικα εχω σχεδων επιλεξει..μενει να βρω λιγο χρονο και ειμαστε ΟΚ...

Εγβαλα φωτος των παιδιων στο φεισ

Κοριτσαρες μου τι κανετε???

Ευχαριστω για τις ευχες σας!!!

Χαρηκα πααααααααααααρα πολυ με την κουμπαριά Σισσυς-Παναγιωτας!!!!!! :D:D:D Με το καλο!!!

Σισσυ θα ανεβεις σαλονικα????

Ιουλιακι μου εγω κατι θα ελεγα σιγουρα!Ειδικα αν δε μιλουσε η μαμα...

Βεβαια δε θα ανησυχουσα για τον Γ γτ το αντιμετωπισε παααρα πολυ ωριμα!!! :shock::D:D:D Και ΔΕΝ χρειαζεται νομιζω ουτε η δασκαλα αλλα ουτε ο Γ να σε ενημερωνει για καθε καβγαδακι μεταξυ των παιδιων..υποθετουμε και ελπιζουμε πως το θεμα αντιμετωπιστηκε οπως επρεπε... ;) Οσο κ αν σε πληγωνει(κ μενα θα με πειραζε αν ηταν η Α) πρεπει να του δειξεις εμπιστοσυνη πως τα καταφερνει...κ αν καποια στιγμη κατι τον πειραξει πολυ σιγουρα θα στο πει!

Μαρια να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!

σας φιλω!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...