Μετάβαση σε περιεχόμενο

Επιτελους ολα τα μπεμπακια 6ου-7ου-8ου '12 θα κοιμηθουν! ν16


Recommended Posts

αυτη τη φορα ολα τα μπεμπακια μας θα κοιμηθουν ολη νυχτα!!! δεν θα ξεκινησω με τη λιστουλα μας αφου επιτελους θα καθησω να την φτιαξω!!!!

graphics-babies-028254.gif

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

kaloriziko to postaki tou upnou.....

geia sas koritsia mou.... apo to prwi sas diavazw k prospathw na grapsw alla olo kati tuxainei o mikros simera mou evgale tin pisti apo to prwi den etrwge me tpt ta frouta tou eftiaksa k duo kremes k ekeines den tis efage k imoun mes ta neura... meta piga gia ena kafe k psiloiremisa....

ari perastika k euxaristw gia tis euxes...

maraaki mou polu wraia ta papoutsia to teleutaio mou arese polu... pws eiste?

alekouko kali arxi me gumnastirio...

sofia ti kanoun oi mikroules....

este emeis giaourti den trwme akoma gia na dokimasw aurio lew na valw gala... esu twra dineis mono kseno?

elena i evelina vgazei dontaki?

den thimamai kati allo twra

aaa den thimamai ama sas eipa ekleisa k egw imerominia gamovaftisis stis 1 iouniou.. k apo vdomada prepei na vgw stin agora gia nufiko mpompo k teteia... kostoumi pirame proxthes....

sas kalunuxtw eimai ptwma tha tin pesw ligo na dw tv k na koimithw den eimai k sta kalutera mou exw xalastei polu me suziks thaa sas pw alli wra filia polla....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οποια ξεχασα συγχωρεστε με απλως στειλτε μου πμ με τα στοιχεια σας να σας περασω σονια για σενα το λεω γιατι κατα λαθος σε εσβησα η τρελιαρα μανα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλοριζικο το ποστακιον!

Πηγατε αρκετες για καφεδακι σημερα ε?

Ναταλι με το καλο!Τωρα που θα ψαχνεις τα σχετικα θα σου φανει δελεαστικος ο κινεζικος κοσμος!Εχεις σκεφτει θεμα?

Σου την εσπσε ο συζυξ?Αυτη ειναι η δουλεια τους τελικα!! :lol:

Ελενα φαγαμε και πρηστηκαμε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλοριζικο το ποστακι και...αμην! Να κοιμωνται ηρεμα θεε μου ολα τα μωρακια και να αφηνουν και τις μαμαδες να κοιμωνται.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον ας πουμε οτι σας διαβασα, γιατι σιγουρα μου θα μου ξεφυγε καμια σελιδα με τοσα που γραψατε.

Τα σημαντικα τα διαβασα ομως! Τις Kegel της ηξερα. Αλλά τα μπαλάκια τι να πω, ηξερα μονο τα άλλα τα μπαλάκια :oops:;) Και για να σας πω. Η μαλλον να προσωποποιησω την ερώτηση. Λία να σε πω μαρή, αν βάλουμε περισσότερα των δυο μπαλακιων εχουμε και καλυτερα αποτελέσματα? :lol::lol::lol:

Κατερινακι μου φαινεται λιγο υψηλη η θερμοκρασια που εχετε σπιτι. Κι εγω ηθελα παντως καποια στιγμη να διατυπωσω το ιδιο ερωτημα. Εμεις εχουμε γυρω στους 20 και το μεσημερακι που κοιμουνται φορουν ενα μακρυμανικο η κοντομανικο εσωρουχο, ενα βαμβακερο κορμακι και μια κουβερτουλα πλεχτη απο πανω. Αλλα να σου πω θελω να παω να παρω αυτες τις απαλες σαν ισπανικες που ναι. Ακτινιδιο ε? Μπραβο που βρηκες τι τον βολευει. :lol::lol::lol: Για το δακτυλο που πιπιλα. Ετσι κανει και η ΜΑρια και τη ρωρω αν ειναι νοστιμο ! Κοιμηθηκες σημερα ε? Ζηλευω!

Σταυρουλα με γεια ταδοντακια, του τα πλενεις τωρα αληθεια?

Ναταλια μπράβο του Στρατουλη σου που μπουσουλαει!! Σιγα σιγα με τα φρουτακια υπομονη και θανει καθε μερα και καλυτερα. Καλα αποτελεσματα να εχεις.

Κατερινα - Πασχαλιτσακι συνηθως τρωνε γυρα 200 , αλλα οχι και οτι δνε εχει τυχει να τρωνε και 300 και βαλε, ειδικα το μεσημεριανο, αλλα εσενα ειναι αρχη οποτε μην την πιεζεις σιγα σιγα θα δεις πο θα αυξανει την ποσοτητα. οσο για το θηλασμο, αφηνω να περασει λιγη ωρα και μετα αν το ζητησουνε.

Αριαδνη περαστικα να ειναι! Με το καλο το μπισκοτακι στο νέο δωμάτιο.

Αλέκα μπραβο για τον Πέτρο! Αντε αρχισε γυμναστηριο να βελτιωσεις την φυσικη σου κατασταση να μπορεις να τον κυνηγας!!! Θελω κι εγω να αρχισω, οχι μονο για να αντεπεξελθω στα βαρη των κοριτσιων , αλλα να αποκτησω γενικοτερη ευεξια. Για οσεσ δεν εχουν χρονο ας ξεκινησουν με kegel. :lol::lol::lol:

Ελενα και Αριαδνη αυτο με το συγκαμα και το δοντι μου το χε πει η Κατερινα. Βεβαια η Μαρια ειχε πολυ ασχημο συγκαμα που δεν τις περασε ευκολα. Αλλα αν κρινω εκ του αποτελεσματος, οτι δηλαδη μετα απο κανα δεκαπενθημερο επαθε συγκαμα και η Παναγιωτα και εχουν καμαι δεκαπενταρια εμρες διαφορα στα δοντακια, αρχιζω να πειθομαι οτι κατι τετοιο συμβαινει αν και μου φαινεται παρα πολυ περιεργο.

Ελενα βαλε το πρωτο Outfit και το κοινο θα θελει να βαφτισει εσενα :lol::lol:

Μαρακι ευχομαι πολλα περαστικα στην Αννουλα, μεγαλη ταλαιπωρια.

Νανσυ περαστικα και σε σας. Μα αν ειναι δυνατον να κολλαει μετα απο τοσες μερες. Οσο για τη γιατρο απαραδεκτη με τη συμπεριφορα.

Χριστινα εχεις μουρλαθει με την προετοιμασια φαγητων ε? Για δοκιμασε να τους ταιζεις μαζι, εμενα με εχει βολεψει και εξοικονομεις χρονο.

Εγινε η συναντηση παρα τις αντιξοες συνθηκες. Μπραβο που περασατε τοσο ωραια, αντε να ανοιξει ο καιρος να συμμετεχουμε και περισσοτερες.

Αντωνία σου ευχομαι καλη επιστροφη και τωρα που πηρες το κολαι να κανετε και αλαλ ταξιδακια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλεκακι τι να παρεξηγησω... :D σου εστειλα τα στοιχεια μου, ειναι απριλιατικες οι μπουμπουκες, βιαστηκαν να βγουν , ελπιζω να μην σας χαλω τη λιστουλα :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια η Παναγιωτα μου εχει πυρετο, μα δεν μπορουμε να ηρεμησουμε καθολου. Εφτασε και 39,5. Ευτυχως πεφτει με αντιπυρετικα. Την εχω διπλα μου στο καναπε, γιατι με το που την αφηνω στο κρεβατι ξυπνα. Δεν εχει αλλα συμπτωματα, ειναι σχετικα ευδιαθετη και τρωει κανονικα. λετε ναναι απο τα δοντακια?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kaloriziko to neo mas postakiiiiiii. emeis simera mporo na po oti fagame kala to mesimeriano mas :D

alekara kali arxi sto gymnastirio kai ego thelo polu na pao alla pote??? na kano zoumpa thelo ;)

natalaki epestrepses? teleioses me to diabasma??(exo xasei episodia :( ) kala apotelesmata sou euxomai :D

sonja mou auto prospatho na kano, na ta taiso mazi alla den ksupnane sinithos mazi to proi. o manolis sunithos ksupnaei kata tis 8 kai o tonis kata tis 9.30. siga siga tha mpoume se ena programma ;) perastika sto koritsaki sou, grigora na ginei kala ;)

auta koritsares mou den exo prolabei na diabaso sto proigoumeno postaki :?

filakia se oles :x:x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλοριζικο Καλοριζικο και καλούς ύπνος!!!!!!

Καλα να είμαστε εμεις και τα ζουζουνια μας!!!!!

Βολταραμε και το απογευμα, σε παιδοτοπο αυτη τη φορα, και επειδη μας πηρε αργα και ταβλιαστηκανε τα μικρα στο αυτοκινητο στην επιστροφη αντί για σπιτι κατευθειαν πήγαμε μια βόλτα μέχρι την Βαρκιζα.

Ναταλια με το καλο η γαμοβαπτιση τωρα που έκλεισες ημερομηνία βούρ στις αγορές για ότι θες Έλενα ειδικος ;) σε αυτα.

Σοφια περαστικα και στην Παναγιωτα μπορει να ειναι δοντακια, ακολουθεί σε όλα τη Μαρία μετα απο λίγες μερες. Το μεσημέρι και εγω τον σκεπαζω με μια κουβερτουλα και του φοραω ότι και εσυ, για το βραδυ πιο πολυ αναρωτιωμουν.

Φιλια και καλο ξημέρωμα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera kouklitses mou...

sonia den nomizw toso upsilos piretos na einai apo ta dontia kserw oti kanoun mexri dekata sunithws perastikoulia....

nai lia auti einia i douleia tous... :lol::lol::lol:

nai xristinaki teleiwsa k edwsa kiolas upomoni ligo k pisteuw na strwsoun ama koimountai to vradi idia wra giati den prospatheis to prwi na ksipnas k ton toni gia na pigainoun mazi?

polles boltitses vlepw.. emas einia xalia o kairos vrexei k den mporoume na pame pouthena... :(:(

na rwtisw pire kamia kathismataki autokinitou k an nai poio psaxnomaste ligo na paroume alla den mporw na kataluksw vasika talanteuomai sta kila mexri posa na parw....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσαροι-μανουλομάνουλα :D

Εγώ χτες δεν είχα λαπτοπ και δεν μπήκα καθόλου μάμμυ. Είδα αλλάξαμε κιόλας ποστάκι μέσα σε ένα μήνα. :D

Καλορίζικο και καλούς ύπνους. [smilie=sleepy2.gif]

Ξεκινάω με τα δικά σας.

Κατερινα-κανγκ εγώ του βάζω υπνόσακο και από μέσα ένα ολόσωμο λεπτό βαμβακερό φορμάκι. Πέφτει αρκετά η θερμοκρασία μέσα στο σπίτι το βράδυ από 18-20 βαθμούς αλλά δεν τον σκεπάζω γιατί τον εκνευρίζει. Μόνο μία φλις κουβερτούλα βάζω στα ποδαράκια του γιατί 2 φορές τα βρήκα παγωμένα αλλά το κορμάκι του ήταν ζεστό.

Έλενα για τα περιοδικά της μάνας του Στρατάρα :lol::lol:

Πάντως παρόλο που οι 2 Στράτοι είναι τόσο διαφορετικοί κάνανε καλή παρέα στην συνάντηση :lol::lol:

Σοφία εγώ έχω βρει γυναίκα αλλά το καθυστερώ ακόμα. Μου είπε 6 ευρώ την ώρα. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω το παιδί μου να το αφήσω με μια ξένη και φαντάσου ότι εγώ δουλεύω και στο σπίτι. Όχι ακριβώς στο σπίτι στο υπόγειο που έχουμε γραφείο. Ναι τα πλένουμε τα δοντάκια μας :D:D Περαστικά στην Παναγιώτα σου. Μάλλον δοντάκια θα είναι αφού δεν πάτε πουθενά σωστά?

Αρι εγώ ψώνιζα από Αμερική όπου εκεί μία φορά την είχα πατήσει και πλήρωσα τελωνείο. Όμως από τότε και μετά ψώνιζα μεχρι 70-80 ευρώ (χωρίς τα μεταφορικά) και ποτέ ξανά δεν σταμάτησαν τελωνείο. Από Hong kong έχω ψωνίσει καλλυντικά και πάλι δεν σταματούσαν τελωνείο. Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά για να λέει η Έλενα ότι δεν σταματάνε ίσως όντως να μην σταματάνε. Επίσης, παίζει ρόλο το πόσα κομμάτια έχεις παραγγείλει. Δηλαδή αν κάνεις εμπόριο εδώ με τα κινέζικα.

Έλενα από το λινκ που έβαλες για την Λέλα τα περισσότερα μπορεί να μας τα πλέξει η Νάνσυ. Νάνσυ να πλέξεις την στολή γοργόνας για την μπέμπα :lol::lol: Στολή μελισσάκι είδαμε και στα πρεναταλ στο ριβερ.

Μπράβο Κατερινάκι που κοιμηθήκατε. Όντως τα μωράκια μας αρχίζουν και στρώνουν όλα μαζί. :D

Ναταλία γιατί έτσι δεν τρώει ο Στρατούλης? Εσύ δίνεις ξένο μόνο?

Εγώ δίνω ξένο μόνο το βράδυ. Ρώτησες την παιδίατρο για το γιαούρτι? Γιατί ξεκινάει μετά τον 8ο.

Αλέκα ωραία την έκανες την λιστούλα μας. :D

Χριστίνα ζούμπα θες κι εσύ ε? Είναι της μόδας. :D Εγώ θέλω να έρθει ο Απρίλιος να ξεκινήσουμε κολυμβητήριο. Το περιμένω πως και πως.

Ναταλία η Λέλα κοιτάζει για καθισματάκι αυτοκινήτου και είπε να πάρει αυτό που είναι από 9κιλά μέχρι 36κιλά. Λέλα θα βολέψει όμως? Θα είναι και πιο ακριβό φαντάζομαι.

Τα δικά μας τώρα και γρήγορα γιατί έχει γκρίνια. Δεν μπορεί να με βλέπει στο λαπτοπ με τίποτα.

Τώρα τον έβαλα στο πάρκο και ηρεμήσαμε λίγο με ένα καινούριο παιχνίδι που πήραμε.

Εμείς τελικά χτες αλλάξαμε γάλα. Πήραμε της φρεζυλακ και μείναμε πολύ ικανοποιημένοι. Το ήπιε όλο. Μόνο που προβληματίστηκα γιατί δεν μου διαλύθηκε τελείως η σκόνη. :roll: Ή ήθελε παραπάνω χτύπημα ή πιο χαμηλή θερμοκρασία. Πάντως του άρεσε και χάρηκα πάρα πολύ. Κοιμήθηκε καλά σχετικά. Κατά τις 12 παρά ξύπνησε με γκρίνια και μάλλον ήταν τα δοντάκια γιατί ενώ τον έπαιρνε ο ύπνος ξαναξυπνούσε αμέσως. Του έβαλα τζελ και ηρεμήσαμε. Μετά ξύπνησε κατευθείαν στις 8 το πρωι. Ευτυχως κοιμήθηκα λίγο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσακια

εχω ξεπατωθει οποτε καθονται τα παιδια πλεκω πλεκω πλεκω κ πολυ φοβαμαι μη μου μεινουν 10 κασκολ στην ντουλαπα..δεν ειμαι εγω για να ανοιγα μαγαζι θα ειχα πεθανει απο το ανχος για το αν θα ειχα δουλεια..λογικα αυριο τελειωνω κ θα σας βαλω φωτο να μου πειτε γνωμες.απλα οι περισσοτερες εκτος απο την κριση δεν εχουν κ συναισθηση του χειροποιητου.15 ευρω θα τα πουλαω αλλα η νυφη μου μου εκοψε τα φτερα κ μου ειπε οτι δεν θα δωσει καμια 15 ευρω για κασκολ αλλα εχω ριξει τρελο ξενυχτι κ τα χερια μου πονανε.η ξαδερφη μου στο μαγαζι της 22 ευρω το ειχε βαλει.θα τα δειτε κ θα μου πειτε κ εσεις

ο μπεμπης μου εβγαλε κ το εξανθημα αλλα κανει ακομα πυρετους εχτες μου εκανε 39.3 η παιιατρος ειπε οτι σημερα θα ναι καλα κ αν δεν ειναι να την παρω τηλ.

βικακι τα διαβασα αυτα που εγραψες αλλα δεν προλαβα να τα σχολιασω..κοριτσακι μου απλα μου ειχε μπει αυτο στο μυαλο κ επειδη σου χα πει κ καποιες φορες για παιδοτοπο κ τοσο καιρο δεν μου το χες προτεινει κ συ για αυτο.κ ο αντρας μου μου χε πει μια κυριακη να σε παρω αλλα του ειπα δεν προκειται να ερθει..σορυ αλλα ετσι ενοιωσα κ απο την στιγμη που δεν ισχυει κατι τετοιο το ξεχναμε.η αληθεια ειναι οτι με τα παιδια κ τις δουλειες κτλ δεν ειναι ευκολο κ εγω μεχρι να μαζεψω κτλ παει μεσημερι καθε μερα..το ξεχναμε ετσι;;

πασχαλιτσακι πως παει εσενα το πλεξιμο;;απο οτι καταλαβα κατι παρομοιο με αυτα που κανω κανεις εσυ ποσο θα το πουλαγες;

αλεκαρα καλο γυμναστηριο!!!

σονια περαστικη κ σε σας

ρε κοριτσια η νενε χαθηκε εντελως;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα κοριτσια, να χουμε μια ομορφη Κυριακη. Αν και με τους πυρετους και τον καιρο εξω δεν εχει βολτα για μας.

Το βραδυ ηταν λιγο δυσκολο απο αποψη ταλαιπωριας της Παναγιωτας. Ευτυχωςη ΜΑρια ξυπνησε μονο μια φορα, ενω το Παναγιωτακι το χαμε αναμεσα στο κραβατι και ολο φωναζε , γυρναγε, εκανε ανησυχο υπνο. Της εβαλα καποια στιγμη θερμομετρο και ειχε 39 και , αλλα το πρωι επεσε στο 37.8 και ειναι πολυ ευδιαθετο. Και εμενα με προβληματιζει τοσο υψηλος πυρετος απο δοντακια, αλλα δνε εχει αλλα συμπτωματα. Τα μωρα δεν πανε πουθενα Σταυρουλα, αλλα ο αντρας μου κι εγω ερχομαστε σε επαφη με κοσμο, βεβαια ειμαστε μια χαρα.

Χριστινα λες ο Μανολης να ξυπνα πρωτος γιατι πεινα? Μπραβο για το μεσημεριανο σιγα σιγα συνηθιζουνε. Ας ξυπνουν οποτε θελουνε, δοκιμασε να δοσεις τη φρουτοκρεμα μαζι 3 ωρες μετα το ξυπνημα του πρωτου. αντε τρισιμισι αν βλεπεις οτι σε παιρνει.

Κανατε ωραια βολτουλα ΚΑτερινακι, μπραβο. Κι εμενα οταν κοιμωνται μεσα στο αυτοκινητο λεω του αντρα μου, τωρα παμε μεχρι Θεσσαλονικη δεν τις ξυπνα τιποτα. Α σας εχω πει πως οταν ειναι ξυπνιες τσαντιζονται οταν σταματαμε. Τους εχω αναλυσει τον ΚΟΚ και οτι θα πρεπει να σταματαμε στο κοκκινο, τιποτα αυτες! :lol::lol: Οσο για το βραδακυ πιστευω οτι με τη θερμοκρασια που εχετε μεστο στο σπιτι θα μπορουσε να του βαζεις απλα μια κουβερτουλα οπως και το μεσημερι, αρκει βεβαια να μην τη βγαλει.

Ναταλία σχετικα με το καθισματακι εγω τους ειχα παρει εξ αρχης αυτο http://www.britax.co.uk/car-seats/car-s ... class-plus αλλα σε αλλο χρωμα, αυτα ειναι μαλλον τελευταιες εκδοσεις. Ειναι της κατηγοριας 0-18, που σημαινει οτι το εχεις να κοιτα; πισω απο 0-13 και μετα το γυρνας μπροστα. Μπορουν να το εχουν μεχρι 4 χρονων, εξαρταται παντα απο την αναπτυξη. Βεβαια καλο θα ταν οσο μπορεις ν ακρατησεις το καθισματακι αναποδα, για να ειναι πιο ασφαλες ο αυχενας του μωρου κατα τα φρεναρισματα.

Σταυρουλα, αποτοξινωση χθες απο το μαμμυ ε? 6 ευρω την ωρα μου φαινονται πολλα. θελω να βρω μια γυναικα με το μηνα να σου πω αφου θα λειπω καθε μερα οκταωρο και απο το σπιτι. Αλλα το πιο βασικο ειναι ποια γυναικα βρισκεις. Πρεπει να ρχισω να το δουλευω το θεμα. Καλα σχετικα με τα τελωνεια και τις παραγγελειες, η Ελενα τοσα που παραγγελνει απο εξω στο τελος θα ψιλιαστουν οτι εχει κανα μικρο μαγαζο κινεζικο στιην Κρητη και κανει εισαγωγες και θα την μαζευουνε :lol::lol::lol:

Ρε κοριτσια τι ειναι η ζουμπα?

Κι εγω σκεφτομουν για κολυμβητηριο με τις μικρες και μαλιστα σκεφτομουν να πληρωναμι συνδρομη και να πηγαινα μια με τη μια μια με την αλλη, τα πλεονεκτηματα των διδυμων, :lol::lol::lol::lol: , αλλα λεω αμα ανοιξει ο καιρος να παμε στη θαλασσα μια και καλη να το ευχαριστηθει η καρδια μας.

Κοριτσια μπραβο για τα μωρακια σας που κοιμωνται, εμεις νομιζω οτι χειροτερευουμε στο θεμα αυτο και δεν ξερω τι να κανω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μια καλημέρα στα γρήγορα τώρα που πίνει το γάλα γιατί με περίμενουν δουλειες με φουντες και ένα παιδικό που χάνει η μανα το παιδί και το παιδί τη μανα!

Ναι θέλω ζουμπα να κανω αλλά είναι απογευματινά και δεν ξέρω αν θα με βολέψουν τα ωράρια....

Νανσουλα γερά παρτους τα λεφτά!

Και εμείς εστέ πριν το εβαπορέ έπινε το φρεζυλακ έχει ωραία γεύμα αλλά θελει καλό κουνημα

Μαξιμακι πάρε το μεγάλο δηλαδή το 9-36 να σου μεινει. Αν κανείς μεγάλες διαδρομές με το αυτοκίνητο να το πάρεις με ανακλιση δηλαδή να μην είναι συνεχεια όρθιο να κάνει καμπύλη όπως το κουβαδακι καρεκλακι για να μπορεί πιο εύκολα να κοιμάται και πιο άνετα

Σόνια μου περαστικουλια σας και υπομονή.... Θα σε περάσω στη λιστουλα μας το απόγευμα που θα καθήσω στο μεγάλο να τη σουλουπωσω και άλλο τη λίστα μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια καλημέρα.

Ναταλάκι ούτε γω έχω κοιτάξει για κάθισμα γιατί μου έχει πει ένα φιλικό ζευγάρι ότι θα μου δώσει, πάντως αυτό που περιγράφει η Αλέκα, να έχει ανάκλιση δηλαδή, θα με ενδιέφερε, λόγω των ταξιδιών που κάνουμε.

Αλέκα, αφού θα φτιάξεις τη λίστα, βάλε Εβίτα σε μας.Παρασκευή θα την βγάλουμε αλλά δεν θα την φωνάζουμε έτσι.

Σόνια περαστικά στην Παναγιωτούλα.Όσο για τον ύπνο που λες ότι χειροτερεύει, μήπως ευθύνονται και τα δοντάκια?

Εσύ όντως χρειάζεσαι γυναίκα με το μήνα αφού θα λείπεις τόσες ώρες.Δεν ξέρω για τιμές στην Αθήνα, στην Πάτρα παίρνουν περίπου 400-500. Εμένα ελπίζω να τα καταφέρει η πεθερά μου για του χρόνου, μετά θα την πάω παιδικό,αν βέβαια εξακολουθεί ο άντρας μου να έχει πρωινή δουλειά και να μην μπορεί να την κρατάει.

Έχω βρεί και γω μια κοπέλα εδώ με 4 ευρώ την ώρα, την οποία έχω τσεκάρει ότι είναι πολύ καλή, περισσότερο την έχω βρει αν τυχόν ποτέ αποφασίσουμε να πάμε κάπου για βράδυ ή κάτι τέτοιο.Αλλά και πάλι φοβάμαι ακόμα μήπως ξυπνήσει και έχουμε δράματα που δεν θα δει εμας.

Η ζούμπα είναι συνδυασμός έντονου χορού με αερόμπικ.

Σας αφήνω κορίτσια, θα πάμε την μπέμπα στην πεθερά για να πάμε τον καθιερωμένο καφέ της Κυριακής τα 2 μας ;)

Θα τα πούμε και μετά, φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalimera koritsia! Kaloriziko to postaki!

Sofia :lol::lol: les na theloun na me ksanabaftisoun mauto to forema?

Nai auto me to sugkama kai ta dontia koufo e? To diabasa kai se diafora site http://www.wisegeek.com/what-is-the-con ... r-rash.htm Leei oti mallon apo ta polla salia prokalei kinisei sto entero kai auto me ti seira tou mallon ekrinei kati pou to kanei pio oksino kai prokalei sugkama!

Perastikoulia sti mikroula sou...kai egw kserw oti o piretos apo dontia einai sunithos xamilos, oxi toso polu pou eipes...mipws kukloforei kamia iosi? :(

Stauro...gia tin parea pou kanane oi duo Staroi sti sunantisi....etsi ksemualizontai ta kala paidakia kai mplekoun me kakes parees :lol::lol:

Stauro mprabo pou koimithikes kai esu kai o Stratoulis kala! Tou arese to galataki e? Nai kai egw eixa meinei ikanopoiimeni me to frezylac....opws sou eipa me auto ksekinisame, apla ekneuristike o suzuks mia mera giati to psaxname kai eixan ellipsi ola ta farmakeia kai fantasou oti pigame se 3 gia na to broume...apo tote eipame oti tha prepei na mathoume allo ena pou na mporoume na to briskoume sigoura kai ksekinisame kai to frizomel. Na bazeis arketa zesto nero kai na to xtupas kala...den mou exei tuxei na min dialithei h skoni.

Kareklaki thelw kai egw na allaksw suntoma....thelw na balw ena pou na koitaei mprosta kai na einai gia perissotera kila. Alla den exw idea poio na parw. Opoia parei prwti as mas pei ti pire kai me ti kritiria na psaksoume!

Nancy emena mou eixe ftiaksei mia gnwsti, eixa dialeksei egw xrwma kai tis eixa pei oti to thelw polu makri kai mou to eixe kanei etsi opws to ithela kai to eixa parei 15 eurw kai prin kapoia xronia! Bebaia tote o kosmos ontws psonize kai pio eukola...esu dokimase na ta doseis 15 kai an deis oti den trabaei xamilwneis ligo tin timi!

Sofia :lol::lol: gia to kineziko stin Kriti!

Kala an ertheis kamia fora kai me deis se kamia fora sto dromo na krataw kanena disko kai na poulaw tipota kane tin kineza kai pes pws den me ksereis :lol:

Aleka gia pes kai alla kritiria gia to kareklaki...den iksera oti auta exoun kai anaklisi! Eides eimai asxeti...gia peite eseis pou kserete!

Ari kalo kafedaki!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

oxi voula den exw rwtisei gia giaourti akoma tha rwtisw tha parw til ti deutera na rwtisw kkati alla pou thelw .... egw dinw to vradi kseno otan ksipnaei ton thilazw i ama dw oti den exw polu gala tou dinw kseno k to prwi to gala pou exw stin katapsiksi ... mpravo pou tou arese to galataki k koimithikate kala... otan me to kalo vgaloume dontia thelw plirwfories gia to plusimo....

sonia wraio auto alla egw exw idi ena pou einai 0-13 k thelw megalutero apla auta pou einia mexri 36 kila mou fainontai ligo upervolika mexri 12 xronwn diladi tha kathete se kathismataki?

perastika stin mikri k emena etsi itan eixe mono pureto xwris sumtwmata alla k stin tetarti mera mou ekane eksanthima eutuxws gia mia mera k perase... k telika ligo pou to epsaksa mallon itan brefiki rodanthi...

gia gunaika den kserw na sou pw times katholoou....

polu gelasa me to magazaki me ta kinezika tis elenas fantazesai....

elena exeis ginei exper sto kineziko twra koitousa k egw gia mia kouberta me manikia pou diafimizoun k tin thelei o petheros mou... na rwtisw gia na paraggeleis thelei opwsdipote karta?

gia ton gamo koritsia o koumparos exei vrei ta panta leei apo ta dika tou k mou ta krataei gia eklpiksi den mou ta dixnei mou leei pws den uparxei periptwsi na min mou aresoun... einai k o stolismos mesa k me pianei ena anxos pou den to exw dei...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νανσυ σε λίγο σε βλέπω με καλους στα χερια απο τις βελονες. Να σου πω τη δικη μου γνωμη για τα χειροποιητα καλσολ. Εγω εχω συνδυασει το χειροποιητο πλεκτο με το κατα παραγγελία δωρο. Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις. Η γιαγια μου επλεκε μονιμα παραλληλα με ολο το αλλο βαρυ προγραμμα που ειχε και τα χειροποιητα κασκολ, ποδοναρια, κουβερτες ηταν ομορφα δωρακια παο τα χερακια της. Δεν ξρω αν θα αγοραζα ποτε χειροποιητα λογω αυτου. Απο την αλλη γι αυτους που ενδιαφερονται θα σου ελεγα το εξης. Αντι να τρως το χρονο σου και τα υλικα να κανεις πλεκτα ενηλικων κανε πλεκτα για μωρα - παιδια , που θελει λιγοτερα υλικα και ο αλλος για το παιδι τα δινει πιο ευκολα τα χρηματα ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sumfwnw me ti gnwmi sou gia ta plekta Sofia...egw proswpika ektos apo kanena kaskol den tha eperna kati allo xiropoiito plekto, kai auto mono mia fora to pira gia na stiriksw mia pou ta eftiaxne kai itan gnwsti mou, mono gia ti mpempa mou pou kai auta mou ta ftiaxnei h pethera...twra leei tis ftiaxnei mia fousta kai kati ekpliksi den mou exei pei...

Nataly nomizw pws theleis karta...alla den eimai sigouri pws to ekane h Maria giati auti pire kati mpalonia kai den kserw an ta pire me karta...as mas pei auti.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα ομορφιες μου :)

Ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μωρακια ακομη καλυτερα.

Σημερα εχει γενεθλια ο στρατηγος :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: Να τον χαιρομαστε μαμα και θαυματακια, να ειναι γερος και δυνατος για να μας φροντιζει και να μας προσεχει και η ζωη του απο εδω και στο εξης να εχει μονο χαρες. Σ' αγαπαμε πολυ :-*:-*:-*:-*:-*:YMHUG:

Εμεις δεν καναμε τιποτα το ιδιαιτερο αυτες τις μερες, την παρασκευη το απογευμα βγηκαμε μια βολτα στην αγορα μηπως και ψωνισουμε τιποτα αλλα δεν βρηκαμε ουτε ο στρατηγος ουτε εγω κατι που να μας αρεσει. Βεβαια ειχαμε τα μωρα μαζι οποτε ηταν κομματακι δυσκολο το σοπινγκ αλλα ξεφυγαμε λιγακι και αυτο ηταν το καλο της υποθεσης ;) . Εχθες επισης δεν πηγαμε πουθενα, χαλαρωσαμε και ξεκουραστηκαμε. Σημερα ισως ερθει ενα φιλικο ζευγαρι το απογευμα για καφεδακι, αν παλι δεν ερθει θα ξαναχαλαρωσουμε!!!!! Μαθημενοι ειμαστε αλλωστε στη μοναξια........

*******************************************************************************************************************************

Καλη αρχη στο νεο μας ποστακι και που ξερετε ισως να τελειωσει και με νεα μωρακια !!!!!!!!!

Για την ωρα ας αρκεστουμε να κοιμουνται και να τρωνε καλα τα καμαρια μας :D

Βικουλινι εκτος απο εδερφες ψυχες βλεπω οτι τα παλικαρια μας εχουν και ιδιες συνηθειες!!!! Και εμας τελευταια ο πριγκιπας εχει αρχισει τις μαγκιες. Γκρινιαζει χωρις λογο, το κλαμα το εχει ετοιμο αν τον μαλωσουμε ή του απαγορευσουμε να κανει κατι, μας "χτυπαει" οταν δεν γινει το δικο του...... και εγω δε ξερω τι να κανω μαζι του......ν αρχισω να τον "τιμωρω"? Να τον αγνοω? ΠΑντως οσο και αν προσπαθησα να το κουβεντιασω μαζι του αποτελεσμα δεν ειδα :( Και εμενα οταν κανει ετσι με εκνευριζει παρα πολυ και μου ερχεται να του δωσω καμια αλλα απλα του φωναζω και αρχιζει να κλαιει και μετα κλαιω και εγω γιατι ερχεται με παραπονο και λεει "μαμα....μαμα..... θελω να ερθω διπλα σου....." και με κανει κομματια :(:(:(:(

Εγω σας ειπα πρωτα ο θεος οσο καιρο θα περναει το σχολειο ο στρατηγος θα ερχομαι καθε 15-20 μερες κατω, ε δεν γινεται κατι θα κανονισουμε- Σταυρο εσενα θα σε παρω μαζι μου για στυλιστα! Να κανω τις σωστες αγορες ;)

ΚΑλη αρχη με το κρεατακι :D

Αριακο περαστικουλια βρε. ΚΑπου θα την αρπαξες και σου γυρισε σε ωτιτιδα...... αν εχεις ξαναπαθει και απεκτησες ευαισθησια γι αυτο αμεσως σε "χτυπησε" εκει, οπως εμενα στα λαιμα...

Και εγω εχω κολλημα και με τα 2 και ως εκ θαυματος βλεπει και ο στρατηγος το τουρκικο :lol::lol::lol:

Εμεις εχουμε εθιμο οποιος το αντιληφθει πρωτος οτι εβγαλε δοντακι παιρνει το μωρο δωρακι, συνηθως ρουχο.

Μπραβο το μπισκοτακι με το νεο περιβαλλον :)

Ελενακο αν σου βαλω ποια θελω να αγορασω και σου μεταφερω (κανω μεσω web banking και γινεται αμεσως) αμεσως χρηματα, θα μπορεσεις να μου παραγγειλεις οτι θελω για να μην κανω καμια βλακεια?????? Αν συμφωνεις μπορουμε να μιλησουμε και τηλεφωνικα για καλυτερα :)

Με γεια το δοντακι, γερο να ειναι :)

Αλεκουκο μπραβο στο παλικαρακι μας, αριστος στην αναπτυξη, πολυ ψηλος βρε παιδι θα μας βγει αυτος!!!! Κανει και τον καβουρα το γιαβρι μου. Περαστικα στην κορουλα σου.

ΚΑλη αρχη με το γυμναστηριο. Αχ και εγω θελω αλλα που να αφησω τα καμαρια μου.......Με εχει φαει η κλεισουρα λεμε :shock::shock::shock:

Κατερινακι με διαφωτισες πολυ, σ' ευχαριστω :-* Ρε συ εχουν πολυ πλακα :lol::lol: . Την παρασκευη ειχα κανει φασολαδα και οι κλανιτσες ηρθαν χθες στη νεραιδουλα. Το βραδυ που την ξεντυσα για να την κανω μπανιο και την ειχα στον καναπε, γυρισε στο πλαι και οπως ηταν γυμνη αρχισε να πιπιλαει το δαχτυλο του ποδιου και παραλληλα εκλανε και ειχε πολυ γελιο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σουπερ μαμα εξελιχθηκες και εσυ, απορω πως τα προλαβαινεις ολα, μπρααααααααααααααααβοοοοοοοοοοο ;)

Μαρακι μου περαστικα και παλι. Πως ειναι σημερα η μικρη? Εσυ πως εισαι? Βγαλατε δοντακι? Μπραβο, γερο να ειναι :)

Απο παπουτσια εμενα μου αρεσαν πιο πολυ αυτα με το λουλουδι, και αν βγαινει κιολας ολο και καπου θα τα φορεσεις και αργοτερα :)

Σονια τελειωσαν τα σεμιναρια? Τι δουλεια κανεις?

Επειδη και εγω στην αρχη που δυσκολευομουνα το ειχα ψαξει για κοπελα στο σπιτι αλλα οχι για φυλαξη βρεφους, αλλα για απασχοληση του πριγκιπα, παιρνουν περιπου 3 ευρω την ωρα.Καλυτερα ειναι ομως να κανεις μια συμφωνια για μηνιαιο μισθο και οχι για ωριαια τιμη, θα σου βγει πιο οικονομικα πιστευω.

Φαγατε ψαρακι? Τις αρεσε?

Περιμενουμε να μας πεις τι σε χαλασε.....

ΠΕραστικουλια στην Παναγιωτα. Και εγω δεν νομιζω να ειναι δοντακια, ο παιδιατρος μου ειχε πει οτι μεχρι 38 ειναι απο δοντια.

ΚΑι εμεις τετοιο καθισμα εχουμε, αλλα ειναι της κικο.

Ναταλιτσα οι ωρες οι καλες και με το καλο οι ετοιμασιες :D

Χριστινιω εφαγαν οι κουκλοι σου? Μπραβο τα γιαβρακια μου :)

Τονινο καλο ταξιδι και περιμενουμε να μας διηγηθεις το πως περασεις :)

Σταυρο πλενετε και δοντακια? Εσεις ειστε πολυ μπροστα!!!! Ρε 6 ευρω ειναι πολλα :shock::shock::shock::o:o:o

ΜΑκαρι να του αρεσει αυτο το γαλα....

ΝΑνσουιτα ξεκουρασου κοπελα μου και ασε το πλεξιμο. Περιμενουμε φωτο. Με ποιο τροπο θα τα πουλας? Οχι 15 ευρω ειναι καλα, σκεψου οτι 5 ευρω κανει μονο το νημα.... περαστικα στον μπεμπη.

Εγω δεν μπηκα στη διαδικασια να σκεφτω ποσο θα τα πουλουσα γιατι το κανω χαλαρα και για να περναει η ωρα, μονο για τους δικους μου θα ασχολουμουν. Αλλα και εγω 15 ευρω θα τα πουλουσα και το ταχυδρομειο αν τα εστελνα καπου.

ΠΑω να ξεκινησω μαγειρεμα. Ο παναης ειχε χθες κριθαρακι με μοσχαρι και για εμας θα βαλω κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο και σαλατα λαχανο-καροτο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι πασχαλιτσακι τα νηματα εχουν 5-6 ευρω η κουκλα κ αναλογα το μαλλι καποια χρειαζονται για νορμαλ κασκολ 2 κουκλες κ οντως ελεναρα για να κανεις μακρυ κασκολ στις μερες μας θελεις 25 ευρω στο νημα κ βαλε.τα εχουν πολυ πιο ακριβα τωρα αλλα βεβαια κ πολυ πιο ωραια νηματα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...