Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ8ου-9ου-10ου2010:Μαμά πότε θα μου κάνεις αδερφάκι;;


Recommended Posts

Συμπεθερα ωραιο εθιμο με τα δωρακια μεγεια τα ψωνια

δε σου κρυβω δευτερα δε βλεπω την ωρα για πισινα!!!

καλε σε τι εχει αλλεργια η νυφαδια;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα κόρες....συνάντησα Φωτεινή και μου πε εξαγριώθηκε η Χαρά και μπήκα να της μιλήσω.

Καταρχήν Χαρουλίτα sorry δεν είχα πρόθεση να νευριάσω εσένα,ούτε ξέρω αν κατα διάνοια και στη Θεσσαλονίκη τα δημόσια νοσοκομεία είναι έτσι μπάχαλο όπως εδώ.

Δεύτερον δεν αμφισβητώ τις ικανότητες των δημόσιων γιατρών που ξέρω ειδικά εδώ έχουμε τα καλύτερα team.

Όμως....εξαγριώνομαι και γω να ακούω ότι είστε όλοι απλήρωτοι 6 μήνες και δε σηκώνεται ένας να ζητήσει παραίτηση.Καλά τη ζεσταίνουν όλοι τη καρέκλα.Ναι, αφού είναι τόσο χάλια τα πράγματα και προσφέρετε κοινωνικό έργο εγκαταλείψτε την Έλληνες τη μπανανία και πάτε Αυστραλία να κάνετε λεφτά και αφήστε το 1,000,000 άνεργους να λάβουν θέσεις υπό ιδιωτικό καθεστώς.

Και ναι, αν εξυπηρετηθώ σε μια μέρα χωρίς να χρειάζεται να βάλω το γνωστό για 5-6 ρημαδουπογραφές ναι να πληρώσω και με το παραπάνω ακόμα και αν μου κρατάνε 25% του μισθού μου για κρατήσεις και άλλες τόσες από τον εργοδότη μου.

Γιατί εγώ που είμαι στον ιδιωτικό τομέα και είμαι απλήρωτη στο χ- ψ εργοδότη που βρίσκεται υπό κατάρρευση με τη κρίση να έχω το άγχος να μην απολυθώ,να δουλεύω και να μη μιλάω και να είμαι με το χαμόγελο με το φόβο να μη με διώξει ή μου κάνει παρατήρηση;;;

Γιατί ο υπάλληλος του νοσοκομείου να έμαθε να ζει με τα 1000 και τώρα τα 600 να του κακοφαίνονται όταν και γω στον ιδιωτικό τομέα έχω υποστεί ανάλογες μειώσεις και δε μπορώ να διαμαρτυρηθώ κιόλας γιατί θα τη χάσω και αυτή τη ρημαδοθέση;;;;;

Ναι Χαρά να σταματήσουν να διαμαρτύρονται και να δηλώσουν παραίτηση όσοι είναι απλήρωτοι και δουλεύουν για τη ψυχή της μάνας τους,να μπουν και άλλοι να ζεστάνουν τις καρέκλες.Να βγούν έξω στον ιδιωτικό τομέα να δουν την ανασφάλεια και το φόβο που υπάρχει.

Και δε ξέρω γιατί αναφέρθηκες στις αριστερές πεποιθήσεις και το Σύριζα,εγώ δε μιλάω ούτε ασχολούμαι με τα πολιτικά.Εγώ σαν αγανακτισμένος πολίτης μιλάω που για να εξυπηρετηθώ μια φορά που το χρειάστηκα έβγαλα σπυριά....που παρακαλάω να μη βρεθώ στην ανάγκη τους με αυτά που είδα και να με αξιώνει πάντα ο Θεός να χω μια δουλειά να μπορώ αν πάθω κάτι να πληρώσω για να γίνω καλά.

Ναι να γίνουμε Αμερική αν είναι όλα να δουλεύουν ρολόι....επιμένω ναι στην ιδιωτικοποίηση,ναι στην αλλαγή φρουράς,έξω οσοι μπήκαν με ρουσφέτια ή μάλλον αξιολόγηση και έξω όσοι δε κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Αρνούμαι να δεχθώ ότι στα επείγοντα δεν υπήρχε ένας΄άνθρωπος να μας εξυπηρετήσει είτε ήμασταν Ελληνες είτε Αλβανοί είτε τσιγγάνοι είτε ηλικιώμένοι είτε παιδιά επειδή ο άλλος είναι απλήρωτος θα τήν πληρ'ωσω εγώ;;;Όχι αρνούμαι....έξω αλλαγή συστήματος και νοοτροπίας.

Γιατί έχει παραγίνει με το δημόσιο υπάλληλο γενικά,όλοι μουρμουράνε αλλά δεν είδα έναν να σηκώνεται να αποχωρεί οικειοθελώς γιατί ξέρει έξω τι τον περιμένει.Το κεφάλι κάτω και δουλειά και όλα μετρημένα....

Χαρά προς Θεού μη τα πάρεις προσωπικά ούτε εγώ αυτά που μου είπες τα παίρνω προσωπικά.

Ευχομαι ο αγώνας σας να δικαιωθεί αλλά και να δικαιωθεί αν η νοοτροπια είναι δεν μου αρέσουν οι περικοπές και εξυπηρετώ για όσα πληρώνομαι λυπάμαι δε θα πάμε μπροστά.

Επεξεργάστηκε από MARDIO
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επανέρχομαι αφού έβγαλα τα σώψυχα...

Χθες πήγαμε στη κουμπάρα μου για το βαφτηστήρι μου που έκανε μια χαρά μολις με είδε,πρώτη φορά.Περίμενε με λαχτάρα τα δώρα,για όλα έδειξε να ενθουσιάζετε.

Αλλα δε πέρασα καλά.Θυμάστε που σας είχα πει η κουμπάρα μου από τα γενέθλια το Γενάρη ήθελε κάτι να μου πει;Εγω νόμιζα δε τα πάνε καλά σα ζευγάρι αλλά τελικά ήταν άλλος ο λόγος.Χθες ξέσπασε και έκλαιγε όση ώρα ήμασταν εκεί.

Εχουν πάρα πολλά χρέη.

Ξανοίχτηκαν στην εποχή των δανειών και έφτιαξαν μια σπιταρόνα 300 τμ με κηπουρό αυλές,μπάρμπεκιου,πήραν audi και Mercedes,είχαν τουριαστικά μαγαζιά και πήραν και ζαχαροπλαστείο και περίπτερο.

Τελικά όμως κατάρρευσαν και χρωστάνε πάρα πολλά χωρίς και οι ίδιοι να έχουν ακριβή εικόνα του τι γίνεται.

Αφησαν τα τουριστικά χωρίς να μπορούν να πληρώσουν τα χρέη για να τα κλεισουν στην εφορεία και δουλεύουν μέρα νύχτα ο ένας στο φούρνο και εκείνη στο ζαχαροπλαστείο.Ο κουμπάρος μου πιστεύει ότι θα τα σώσουν αλλά με μαθηματική ακρίβεια τους βλέπω πάτο αν δεν σαλτάρουν πρώτα.

Για άλλη μια φορά θα νευριάσω με τη νοοτροπία του Ελληνα και ειδικά του Ροδίτη που μεγαλοπιάνεται και σε μια δύσκολη περίοδο καταστρέφεται.

Ζουν για να δουλεύουν.Το σπίτι της ένα χάος,τα παιδιά λερωμένα με τις μύξες,έχει παραιτηθεί.Είναι μόνο δουλειά-σπίτι και χωρίς να βλέπει φως μπροστά.

Και ο άντρας της να βλέπει φως και να σκέφτεται φιλόδοξα ακόμα.όχι λέει δε θα πάω να πληρώσω τεβε ή εφορεία αλλά θα πάω να πάρω ψυγεία να εξοπλίσω το μαγαζί.Μα του λέω ακούς τι λες;;;;Αντι να βάλεις ενα δικηγόρο να σου κάνει ρυθμίσεις για τα χρεη σου να τα βάλεις σε μια σειρά εσυ ακόμα σκέφτεσαι ξανοίγματα;Το αίμα μου ρθε στο κεφάλι και η άλλη να κλαίει δίπλα μουμε αναφιλητά.

Όταν έπαιρνε τα ρίσκα να ανοίξει μαγαζιά απόφοιτος γυμνασίου τον ζήλευα και έλεγα στον άντρα μου κοίτα ρισκάρει και κάνει μεγάλη ζωή και μου λεγε μη τα ζηλεύεις αυτά είναι εφήμερα.Πόσο δίκιο είχε.Πόσο ευτυχισμένη νιώθω που έχω τη δουλείτσα μου και ο άντρας μου το ίδιο και ζω-χαίρομαι τα παιδάκια μου.Του λέω θα γεράσεις και θα ξυπνήσεις μια μέρα και θα λες πως έφυγε έτσι όλη η ζωή ή θα κυνηγάς να μαζέψεις τα παιδιά σου και να τους καλύψεις τα κενά.

Οχι να λέει αυτός τα παιδιά μου τα στέλνω στο ιδιωτικό κολλέγιο και είναι άριστος μαθητής ο βαφτιστηκός σου.Και αυτό του λέω ειναι;Εσυ είσαι ποτε εδω να τον διαβάσεις;Να παίξετεςΝα βγείτε για ποδήλατο μια Κυριακή;Να είχε του λέω ένα αντίκρυσμα αυτό που κάνεις μια προοπτική να το καταλάβω.Αλλά εσύ κινείσαι τελείως αντίθετα.Με τόσα χρέη και πήγε να αγοράσει φούρνο 400 τμ με εργαστήριο και πορώθηκε να κάθεται από το πρωι ως το βράδι να φουρνίζει ψωμιά.

Η κουμπάρα μου αν μπορούσε οικονομικά να στηθεί μόνη της θα τον είχε εγκαταλείψει αλλά η οικογένεια της δε μπορεί να τη στηρίξει.Τη λυπήθηκα τόσο.Εκέινη ήταν πάντα μεσα στο γέλιο το χαβαλέ το σπίτι της πάντα έλαμπε τα παιδιά της με τα πιο ωραία ρούχα έψαχνε να τα ντύσει και τώρα;;;

Να του μιλάμε και οι δυο και να μη μας καταλαβαίνει εκεί...κολλημένος....

Με λίγα λόγια περάσαμε χάλια...με ένταση το βράδι...και είχα ντύσει τόσο ωραία τις μικρές με καλτσονάκια και φορέματα hello kitty που δεν είχα διάθσεη μια φωτογραφία να τραβήξω με τις φραντζούλες μας να σας στείλω.Αστε που φοβόμουν με τόσους ανοιγμένους σκορπισμένους μαρκαδόρους και σκουπίδια τι θα βρουν να πιάσουν να λερωθούν ή να μου φέρουν.

Σήμερα ξημέρωσε ο Θεός τη μέρα του...πήγαμε καφεδάκι και κούνιες με Φωτεινούλα και συμμαθητή.Αλεξανδρούκος κούκλος με καπελάκι κούρεμα,άστε τη μαμά να λέει...Για να μη μιλήσω για Δανάη που είναι μια τσαχπινογαργαλιάρα...τους άφησα να τρέχουν στις τσουλήθρες και έκαστα ίσκιο να παίζω με το μωρό,το πως με χαλάρωσε...αλήθεια Φωτεινή...

Το απόγευμα ο μπαμπάς μας θα πάει μπασκετάκι με τους γυμναστές ΄από το γυμναστήριο.Μου κανε και μένα πολλές δουλειές όπως της Χαράς οπότε δε μιλάω.Κλάδεψε,κούρεψε ακάλυπτο,θα φέρει πιεστικό να κάνει την είσοδο αύριο.Να ρθει και η γυναίκα για παντζούρια γιατί μόνη πάνω κάτω με τη μέση δε τη παλεύω.Ωστε τις αργίες μας να χαλαρώσουμε και μεις.

Καλοκαίριασε τα κορίτσια αναψοκοκκίνησαν.....Τις έκανα μπανάκιπου ήρθαμε,φάγαν και ξάπλωσαν.

Πολύ χαλάστηκα όμως που χαλάστηκες ρε Χαρά...αλλά με πνίγει το δίκιο του πολίτη.Αν ήσουν και συ στη μεριά μου έτσι θα ένιωθες,εσύ που είσαι και πιο τσαούσω ακόμα χειρότερα θα τους την έλεγες και επι τόπου.

Αλεξ α πα πα το πετικάκι μας φτερό στον άνεμο μωρέ και έπεσε.Ευτυχώς δεν ήταν σοβαρό.Αντε καλέ βγείτε βολτίτσες και άσε τα πολλά πολλά οι στιγμές δε ξανάρχονται.Να κάνεις ότι σε χαλαρώνει και είμαι σίγουρη η κουζίνα εσένα σε φτιάχνει...

Μάγκυ βάλε καλέ μπικίνι και τ-shirt από πάνω.Τόσο αυστηροί είναι πιά;Τι θα διαγράφει μέσα από το μπλουζάκι ήμαρτον ή πάρε ένα φθηνό αθλητικό μαγιό ίσα ίσα να πεις ότι έχεις ένα και αν δεις ότι δε το πολυτηρούν και οι άλλοι ξεκίνα με το μπικινάκι σου.

Βρε το Βατίλη ήθελε να βάλει και παιχνίδια στο ενυδρείο...σα τις δικές μου που ότι έχουν πάνε και το βάζουν στο στόμα του σκύλου του γείτονα για να παίξουν.Λες και είναι κουμπαράς....

Χαρά από Σεπτέμβρη παιδικό ε;Νόμιζα΄τώρα άμεσα θα ξεκινούσατε.Δε πειράζει καλή αρχή όποτε και να ναι αφού είναι τόσο ωραίο το περιβάλλον δε τη φοβάμαι τη Μιμίκα έτσι κι αλλιώς.

Για όσες ενδιαφέρεστε που δε νομίζω να ναι και καμιά δηλαδή βγήκε η προκήρυξη για τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.20 Μαιου με 15 Ιουνιου η χαρτούρα για κατάθεση δικαιολογητικών.Εμεις θα πάμε προς τα εκει΄.Με τη νέα εξέλιξη στα εργασιακά μου ούτε λόγος πια για ιδιωτικό σταθμό.Εκεί θα πληρώνουμε μόνο τα τροφεία γύρω στα 200 ευρω το μήνα και για τις δυο.Θέλοντας και μη λοιπόν νέο σχολείο και μεις από Σεπτέμβρη.Πιστεύω δε θα χουν θέμα για πολύ καιρό γιατί εντάξει τη γκρίνια μας την αρχική θα τη φάμε γιατί θα παέι και ο συμμαθητής ελπίζουμε να τα πάρουν στον ίδιο.

Αντε καλή συνέχεια Κυριακής.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαιρετώ τις όμορφες.

Όλα τα μωρά μου, και τα 3, κοιμούνται, και εγώ απολαμβάνω τραγανά κουλουράκια με καφεδάκι.

Χθες στα γενέθλια που πήγαμε όπως πάντα στην αρχή ο Αλ κολλημένος στη μαμά, αλλά ευτυχώς μετά έλυσε και έπαιζε με τα άλλα παιδιά, τραγούδησε το τραγουδάκι και έφαγε και τον άμπακο!

Σήμερα ο καιρός θαύμα έξω, κατακαλόκαιρο. Πήγαμε για καφεδάκι με Μαρία και τέκνα και μετά στην παιδική χαρά. Τα μικρά καταευχαριστήθαν τρέξιμο και παιχνίδι. Όλα τους πια είναι σαν ταρζανάκια και τρέμει το φυλλοκάρδι της Μαρίας καθε φορά που τα βλέπει να σκαρφαλώνουν στις πιο ψηλές τσουλήθρες. Τα μαγουλάκια της Χρυσάνθης ειδικά όταν φεύγαμε ήταν κατακόκινα από τον ήλιο.

Μάγδα ξεκινήσατε μπανάκια; Καλέ τι είστε εσείς; Εγώ είμαι κρυουλιάρα, σιγά μην μπω θάλασσα πριν τον Ιούλιο. Κατακουζηνός ο πατέρας, γκεσταπίτισσα η μάνα α ρε έρμε Βασιλάκη τι σου 'μελλε να πάθεις;!!! Πράγματι με την μνημη των μικρών απορώ πολλές φορές. Πως σκατά θυμούνται κάτι λεπτομέρειες ή πρόσωπα μήνες μετά; Πρόσεχε μη φάει ο νεμο κανενα παιχνιδάκι στο κεφάλι και μείνει στον τόπο!! Βρε Μαγδα θυμισε μου η Ευγενια και η Κελυ ποιες είναι; Θυμαμαι η κορητης μανικιουριστας ειναι Εβελινα. Αυτες τωρα ποιες είναι;

Μαρία όντως το Στέκι έχει πολύ ωραία πράγματα. Καλή ιδέα η ταμειακή. Εμείς για Πάσχα πήραμε το ποδήλατο και καλό του είναι, άλλο που δεν το συμπάθησε. Εμείς σας περιμένουμε και τη Μ. Πέμπτη και τη Μ. Παρασκευη και το Σαβ και....[smilie=laughing9.g:[smilie=icon_tongue: Βάλτες στο αμάξι, βάλε παιδικά τραγουδάκια στο τέρμα και ξεκίνα. (δωστους και κανένα μπισκοτάκι να μασολογάνε και μετά την κινέζα εσύ[smilie=laughing1.g:).

Το έξραψα και τις προάλλες, μεγάλο χάσιμο χρόνου αυτό το πιστοποιητικό για να μην πω τίποτα άλλο. Πριν 4 χρόνια το χρειάστηκα για άδεια εξασκησεως και τράβηξα τα ίδια σχεδόν. Ακόμα θυμάμαι τον οφθαλμίατρο να ρωτά "γυαλιά φοράς;", τα ίδια δηλ που είπε και σ'εσένα. Μετά στην επιτροπή θυμάμαι ότι μπαίνεις με νουμερο σύμφωνα με τον πίνακα που θα βγάλουν αυτοί αλλά αν και ήμουν κάπου στο 60 μπήκα στους πρώτους 5 γιατί θεωρουμασταν γρηγορη υποθεση και μας φωναξαν πρωτους. (Τελικά την εγχειρισμένη πως την έβγαλαν από το ασανσερ;;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαρά πολύ θετικα τα πράγματα με τον παιδικό, μπράβο. Πάλι έδινε παράσταση η Δημ στους πεζόδρομους της Θεσ/νικης; Καλέ βρες της κάτι με θεατρικό παιχνίδι, τη δασκάλα θα τους κάνει!!

Τι παραλήρημα καλέ σε έπιασε; Η κατάσταση που περιγράφει η Μαρία δεν είναι σημερινή. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, και πριν 5 χρόνια και πριν 10, προ κρίσης τα ίδια σκατά ήταν. Ούτε η Μαρία κακολόγησε το ιατρικό προσωπικό αλλά κυρίως το διοικητικό-γραμματειακό και το σύστημα που επικρατεί. Ούτε η Τρόικα είναι αυτή που κατάφερε να μας εξαγοράσει τη σκέψη, η σκέψη πολλών χειραγωγείται εδώ και χρόνια από λαϊκιστές πολιτικούς του χειρότερου είδους. Απλά τώρα ήρθε και έδεσε το γλυκό γιατί μας κάνανε να λέμε και ευχαριστώ για ένα κομμάτι ψωμί.

Αυτο που με λυπει περισσοτερο ομως ειναι οτι εχει περασει η προπαγανδα και ο ενας θελει να βγαλει το ματι του αλλου αντι να ξεσηκωθουμε ολοι για να αλλαξουν τα πραματα.Συνεχιστε λοιπον να το παιζεται ολοι γιαλαντζι αριστεροι και να ψηφιζετε ΣΥΡΙΖΑ για να εχετε ησυχοι τη συνειδηση σας οτι κανατε την επανασταση σας!!!!

Αν δεν κάνω λάθος μονο εγώ και η συμπεθέρα μου έχουμε πει ότι ψηφίσαμε Συριζα όποτε θα με κάνεις να τα πάρω προσωπικά αυτά που λες. Γνωριζοντας όμως τον παρορμητισμό σου θα το προσπεράσω. Μάλλον κάτι/κάποιον άλλο είχες στο μυαλό σου φαντάζομαι και ελπίζω. Και να είσαι σίγουρη ότι ήσυχη τη συνειδηση μου δεν την έχω επειδή ψηφισα το συγκεκριμένο κόμμα, που έτσι και αλλιώς δεν είναι η πρώτη φορά που τους ψήφισα, ούτε περίμενα η ψηφος μου να με κάνει αριστερή, άλλα πράγματα νομιζω με κατατάσσουν κατακει.

Αλεξάνδρα άσε τις βλακείς καλέ που θα ευχαριστήσεις κιόλας. Απλά απορούσα που τόσο καιρό δεν το έκανες και πήρα την πρωτοβουλία να ανοιξω θέμα. Θα σου στείλω και μειλ με κάτι ιδέες που έχω, τρομάρα μου. Βολτίτσες ακούω, σουπερ!!! Και εγώ χθες στα γενέθλια προσπάθησα να ψησω τη μαμα του παιδιου να πηγαίνουμε μαζί βόλτες. Τα είδες όλα με την τούμπα της μικρής, απαπα. Περνας από τους διαδρομους με τις σοκολάτες και πιάνει;;; Η καλή μου, που θα πάει τα τρώει όλα κάποια στιγμη. Το καβαλέτο δεν το εγκαινιάσαμε ακόμα, ισως από Δευτερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και επανέρχομαι μέχρι να ξυπνήσουν οι κόρες...

Δε μπορώ βρε Χαρά μου να καταλάβω πως δικαιολογείς τον ακτινολόγο που δεν ήταν στη θέση του και ο άρρωστος με τα σπασμένα πλευρά πάσχιζε να κάτσει σε μια καρέκλα.Επειδή δεν έχει πληρωθεί τις υπερωρίες δε θα πρεπε να ναι και στη θέση του;Τι πάει και κάνει τότε στο νοσοκομείο;Υπογράφει παρουσιολόγιο και τρέχει ο μισθός;

Ή πως δικαιολογέις τον προιστάμενο που με βλέπει τυ λέω τι θέλω και παίρνει επι τόπου μπροστά μου να κανονίσει τις βάρδιες των αργιών;Η αγένεια του δικαιολογείται επειδή δε πληρώνεται όσο θα ήθελε;

Η προισταμένη της επιτροπής που μπροστά μου μιλάει στο τηλέφωνο με τη κόρη της για τα κουλούρια και έξω πέριμένουμε ώρες ουρά ενώ έχουμε φύγει από τη δουλειά μας και τις υποχρεώσεις μας;Την δικαιολογεί και αυτήν η αγανάκτηση της;;;;

Τον τραυματιοφορέα που κάνει black χιούμορ με την εγχειρίσμενη που είναι μπλοκαρισμένη σε ένα ασανσερ και βογγάει πάλι τον δικαιολογεί το στρες που τραβάει επειδή δεν έχει πάρει τα extra του;

Εμένα γιατί δε με δικαιολογεί κανείς αν μια μέρα πάω στη δουλειά φτιάξω φραπεδιά πιάσω και το τηλέφωνο με τη τσίχλα και μιλάω με τις ώρες στη μάνα μου για το τι θα μαγειρέψω σήμερα;;;Πρεπει να έρθει η εξίσωση ιδιωτικου και δημοσίου σε όλους τους τομείς.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κόρες...δε προλαβαίνω να ξεθυμάνω με το ένα θέμα και μου γεννιέται άλλο...χα χαΧθες με παίρνει η νονά κατά τις 18,00 και μου λέει να ρθουμε επίσκεψη (για τα δώρα και καλά).Της λέω ελάτε σπίτι είμαστε.Εντάξει μου λέει θα πάμε μια βολτούλα πρωτα γιατί είμαστε από το πρωί μέσα να περπατήσουμε και θα ρθουμε.Ωραία της λέω αλλά ξέρεις 21,00-21,30 κοιμούνται τα παιδιά.Παιδιά τι ώρα ήρθανε;;;;21,00 ακριβως.Λέω φταίω εγώ να μην ανοίξω τώρα;;;;;;;;;Σημαιοστολισμένοι,βαμμένες αυτή και η αδερφή της έτοιμες για έξοδο μετά.Πρέπει να σκεφτείτε ένα χοντρό χουνέρι να τους κάνω την επόμενη φορά.Δε παλεύεται η κατάσταση τους.Τους την λέω και μου λέει δε θα κάτσουμε πολύ...ίσα να δούμε τα παιδιά και θα φύγουμε.Μα αυτός είναι ο ρόλος του νονού;Να πετάξει το δώρο και να φύγει;Το δώρο ήταν από ένα φόρεμα μακό,μια λαμπάδα με μια κορδέλα γύρω γύρω και από ένα σοκολατένιο αυγό,αυτή που τα παιδιά της δε θα μάθουν τι θα πει σοκολάτα....Τα μικρά απογοητεύτηκαν φυσικά αφού η Δήμητρα έλεγε από το πρωί ότι θα της φέρει η νονά barbie.Ανοιξε με λύσα τη σακούλα και είδε ένα μπλουζοφόρεμα που ούτε κατάλαβε τι είναι το παιδί.Τελός πάντων το προσπερνάω το δώρο είπαμε είναι συμβολικό.Μου λέει με ύφος παιδούλας:Πως είσαι Μαράκι; Της λέω εξαντλημένη.Μου λέει γιατί;;;;;;; Με μια έκφραση απορίας λες και της έλεγα το σπανιότερο πράγμα στο κόσμο για μια εργαζόμενη μητέρα με εξαντλητική δουλειά,αποκλειστική φροντίδα 2 νηπίων και ένα πεντακάθαρο στολισμένο σπίτι με 2 κατσαρόλες στη φωτιά.Δε μπορούσε να καταλάβει γιατί είμαι κουρασμένη.Τα παιδιά νομίζει είναι όλη την ώρα τριαλαρί τριαλαρό όπως το δεκάλεπτο που έρχεται και τα βλέπει αυτή.Μου ρθε να της πω τι να καταλάβεις εσυ από κούραση που δουλεύεις 08-12,00 γυρνάς φαγητό έτοιμο απο πεθερά,άλλη γυναίκα για σίδερο και άλλη για δουλειές.Το Σαββάτο με πήρε να μου πει δε θα ρθουν γιατί καθυστέρησαν είχαν πάει για νυχάκια και μαλλάκια!!!Ε ρε δε θα κάνει παιδί....αλλά και να κάνει είναι τόσο τα ζα μου αργά που πάλι τυχερή θα ναι θα το μεγαλώνει η πεθερά.Με ρώτησε για την αδερφη μου πως είναι της έλεγα και λέω για 32 χρονών θα πρεπε να σκέφτεται πιο για την ηλικία της.Μα γιατί μου λέει δεν είναι και γρια.Επειδή αυτή είναι 33 και σκέφτεται το ίδιο έτσι αργά αργά....Τι να πω....22,00 έφτιαξα γάλατα πήγα άλλαξα τα παιδιά και τους λέω καληνύχτα!!!Ε μα δεν υποφέρονται καθε φορά το ίδιο βιολί.Και ο κουμπάρος και φίλος μου ντρέπεται πυ καθυστερούν και δεν είναι τυπικοί στις υποχρεώσεις τους και προσπαθεί να δικαιολογηθεί πάντα αλλά τον κάνει ότι θέλει αυτή και δε τολμάει να μιλήσει.Αυτά...τα νέα...γκρρρ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πραγματικά δεν ξέρω πια τι να κάνω με αυτή την τρελή που μου 'λαχε για πεθερά[smilie=angryfire.g: Ήρθε πρωινιάτικα και με σύγχυσε. Δεν φτάνει που κάνει βλακείες θέλει να βγει και απο πάνω. Δεν έχω όρεξη να αναλύσω τι έγινε αλλά το καλύτερο δεν μπορώ να μη σας το πω, με απείλησε ότι θα τα πει στο Τ, [smilie=laughing6.g:[smilie=laughing6.g: εδώ όπως καταλαβαίνετε μονο να καγχάσω μπορώ. Πως της ήρθε και το είπε ούτε ξέρω, τι νομιζει ότι παίρνει το μέρος της;;;; Ουφφφ τι άλλο θα ακούσω;;;

Κατα τ'άλλα όπως κάθε Δευτέρα μου βγαίνει η κουραση του σ/κ. Ευτυχώς που υπήρχε και ένα πιάτο φαγητό γιατί βαριόμουν, βάλε και τα νευρα που είχα με την αλλοπαρμένη.

Φούρνο τελικά παραγγείλαμε το Σάββατο από Ηλεκτρονική ένα Νeff. Είχαν έκπτωση 20% για λίγες μέρες και από 800 κάτι μας βγήκε 690 ευρώ. Δεν τον έχω δει από κοντά, πήγε ο Τ και διάλεξε, ελπίζω να είναι καλός.

Από δουλειές μου έμειναν τα χαλιά. Από τη μία θέλω να τα βγάλω το συντομότερο για να ξεκινησει ο Αλεξ τουαλέτα, από την άλλη σκέφτομαι τη μικρή που μπουσουλάει και μάλλον θα κρυώνει έτσι και τα μαζέψω. Αλλά και αυτή που τη χάνεις που τη βρίσκεις όλη την ώρα είναι στα δωματια που δεν έχουν χαλιά, στην κουζίνα και στο γραφείο μου. Θα αφήσω καλύτερα να περάσουν τώρα 2 εβδομάδες και τα βγάζω στο τέλος της άλλης.

Μαρία ένας και ένας οι κουμπάροι και οι νονοί. Η νονά όπως πάντα στην κοσμάρα της. Ό,τι χουνέρι και να της κάνεις μυαλό δεν θα βάλει. Οπότε απλά εσύ μη χολοσκάς. Ο κουμπάρος σου όταν έχει πάθει όλα αυτά που λες και συνεχίζει το ίδιο βιολί τότε είναι να σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Και δεν φταίει μονο η δική του μεγαλομανία/φιλοδοξία/νεοπλουτισμός αλλά και οι τράπεζες δεν πάνε πίσω που κάποτε με το καλημέρα σας σου έδιναν και 5 δάνεια χωρίς έλεγχο χωρίς τίποτα.

Χαίρομαι που σε ηρέμησε λίγο η αγκαλιά με τη Δανάη, να βρισκόμαστε να παίρνεις τη δόση σου [smilie=laughing6.g: Ευχαριστώ και για το μέιλ με τους παιδικούς. Θα το προωθησω στον Τ να αρχίσει να μαζεύει δικαιολογητικά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρακι μου σε νιωθω εμπειρια δεν εχω αλλα αυτα που ακουω γενικα ειναι τραγικα για τα νοσοκομεια ελπιζω καποτε ολοι μας να κανουμε κατι για να αλλαξουν ολα αυτα για μας για τα παιδια μας για ολους μας!!!

Εγω ειχα ενα σουπερ σκ κ σημερα επηξα κλασικα στη δουλεια ηρθε κ ο επιθεωρητης κ πηγαινε να με φιλησει για πασχα πηγαινα πηγαινα κατα πισω κολησα στον τοιχο κ τελικα απλωσα το χερι κ επιτελους το καταλαβε οτι δεν μου αρεσουν τα πολλα πολλα γενικα τι χω αυτο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρακι τη νονα πως την επελεξες;; Σε ακουω συνηθως δυσαρεστημενη ετσι ηταν παντα;;λυπηθηκα κ την αλλη σου φιλεναδα αλλα να σου πω ρε αγαπη μεγαλα καραβια μεγαλες φουρτουνες κριμα τα παιδακια τους αλλα κανανε μεγαλοζωη μαλλον χωρις να σκεφτονται το μετα εγω ειμαι σαν τον αντρα σου δε μου αρεσει το εφημερο καλλιο δεκα κ στο χερι παρα δεκα κ καρτερι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον ειπες αλεξ για τα ολοσωμα με ανοιγμα κ θυμηθηκα προ τριετιας οταν ημουν εγγυος ειχα παρει ενα τετοιο εψαξα το βρηκα κ ετοιμη γλιτωσα ενα εξοδο πηρα μονο σκουφι θα σας στειλω κ του β φωτο αφασια

Φωτεινακι μου γλυκο ξεπεταχθηκε κ η δαναουλα ετσι κ της ινας σεπτεμβρη λενε για γαμοβαφτηση τελικα

Σαββατο δουλεια ψωνια στην βαφτηστηρα μετα σουπερ μαρκετ μετα τα πηγα θαλασσα για παγωτο τελεια η ευγενια λεει ειμαι η καλυτερη νονα του κοσμου κ η κελυ νονα με λεει

Η νονα κ η κελυ ειναι του αδερφου του αντρα μου οι κορες φωτεινη την μια την εχω βαφτησει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα χω μεγαλωσει κυριολεκτικα αυτα τα παιδια κ τα λατρευω

Κυριακη τσαρκες στο καβουρι για καφε θαλασσα με ινα αυτα τα δικα μου

Σημερα εχουμε κολυμβητηριο αλλα νεα θα λεγα χαλαρα μαρακι

Εγω λεω στην νιανια εχεις τοσα λεφτα παρε οτι θες κ το χαιρεται πολυ απο μικρη εμαθε ετσι κ ακομα λεει νονα αυτο μας φτανει αυτο οχι

Κριμα που θελαν μπαρμπι τς ρουχα σε αυτη την ηληκια δεν ο δικος μου παλι δωρο να ναι κ οτι να ναι πολυ χαιρεται κ τα ρουχα ακομα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλέ τι ψαράκι είναι αυτός ο Βατίλης!!!Και τι σκουφί,κουκλί!Αλήθεια το πήραν με καλό μάτι τα μικρά σας το νερό ε;Πολύ με χαροποιεί αυτό γιατί πέρσι δε τη πολυήθελαν τη θάλασσα οι δικές μου.

Σας έστειλα φώτο με φραντζούλες όπως υποσχέθηκα.Σήμερα έιχαν και κοτσίδια από το σχολείο,για ζούπηγμα ήταν ειδικά αυτό το Χρυσανθάκι...το άλλο φυσικά ήταν για πολλά χαστούκια....Με νευρίασε τόσο που μου ρθε να της γυρίσω κολάρο τη κατσρόλα με το νερό που έβραζε το χταπόδι με το χταπόδι μέσα!!!!!!!!

Όλη την ώρα θέλω και θέλω...δεν έχουμε ζωή εμείς υπηρέτες της Δήμητρας!!!!

Μάγκυ φίλος μου ήταν ο νονός και μόλις έμαθε ότι είχα πρόβλημα σύλληψης μου πε ήθελε να μου βαφτίσει το μωρό ότι και να ναι.Ε όταν έμαθε ότι είναι δυο είπε να τα βαφτίσει με τη κοπέλα του τότε γυναίκα του σήμερα.Ούτε εκείνος νομίζω την αντέχει ώρες ώρες αλλά είναι πέσε πίτα να σε φάω και τον κάνει ότι θέλει.

Φωτεινή αμαν αυτή η πεθερά,για καλό έρχεται ή για να ανεβάσει την πίεση σου.

Μακάρι να μασταν πιο κοντά να βρισκόμασταν συχνότερα,ταιριάζουν τα χνώτα μας βρε αδερφε πως να το κάνουμε.....

Βρε Μάγκυ απορία πρώτη:Στο σωματάκι το μια σταλίτσα δεν ήταν σακούλα το μαγιό της εγκυμοσύνης;;;;

Απορία δεύτερη:Γιατί καλέ τραβήχτηκες μη σε φιλήσει ο χριστιανός;;;Χούφτωμα πήγαινε να κάνει ή φίλημα στο μάγουλο;

Αλεξ where are you? Ετοιμάζεις το δώρο της κλήρωσης για αύριο!Να μας ενημερώσεις για το αποτέλεσμα,εύχομαι να ναι κάποια από το παρεάκι μας.

Α δε σας είπα το νέο!ήρθε ο αντικαταστάτης μου,από αύριο τέρμα οι πρωινές επισκέψεις μου στο μαμμυ.

Και μαντέψτε ποιος είναι;Ο ανηψιός του λογιστή.Τελείωσε τώρα φαντάρος 22 χρονών δηλαδή και σπούδασε λέει λογιστικά,δε διευκρίνησε τι.Από αύριο αρχίζει η διδασκαλία αν και είναι τόσα πολλά που δε ξέρω από που να αρχίσω.Κουτί του ρθε μάλλον του λογιστή να βολέψει και τον ανηψιό.

Φαίνεται συνεσταλμένο παιδί αλλά άπειρο ρε γαμώτο για τέτοια θέση.Και γω 22 χρονών ξεκίνησα να δουλεύω αλλά έκατσα και 3 χρόνια δίπλα στο λογιστή πριν ξεκινήσω μόνη.Αλλά φυσικά σαν ανηψιό θα τον στηρίξει και αυτόν.Αχ εμένα να δούμε ποιος θα βρεθεί να μου δείξει τα νέα μου καθήκοντα...

Σπάζομαι λίγο που θα πρέπει να μίλάω και νε εξηγώ με τις ώρες και να μην έχω ελευθερια κινήσεων.

Τελος πάντων πρέπει μη μουρμουράω πάλι.

Φιλιά ΄καλό βράδι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαίρεται. Σήμερα είπα να κάνω μπράτσα :evil: και έφτιαξα τσουρέκια. Απαπα μια φορά το χρόνο και καλά είναι!!! Είναι νοστιμα τα άτιμα αλλά διαδικασία μεγάλη. Τωρα τα έβαλα για το τελευταίο φούσκωμα και σε καμια ώρα θα τα ψησω να τελειώνω. Κουλουράκια έκανα το Σάββατο αλλά σίγουρα θα ξανακάνω γιατί τελειώνουν αφού με κάθε καφέ εγώ καταβροχθιζω αρκετά.

Εγκαινιάσαμε το καβαλέτο. [smilie=blob7.gif]Ζωγραφίσαμε στο χαρτί με μαρκαδόρους και στο μαυροπίνακα με κιμωλίες. Προτιμά τις κιμωλίες. Σε λίγο όμως δεν θα χωράμε ούτε εμείς στο δωμάτιο με τόσα παιχνίδια που έχει γεμίσει.

Αύριο θα πάω τζαμπο για ψιλολογια και λαμπάδες για τα βαφτιστήρια του Τ.

Μάγδα λόγω ζέστης ο τσιτσιολίνος τα πέταξε έξω ή λόγω εκπαίδευσης τουαλέτας; Με τα φιλιά το έχω και εγώ και το πήρε και ο Αλεξ, όταν τον φιλάνε παπουδογιαγιάδες τραβιέται ή σκουπιζεται μετά (ο σιχασιάρης), αυτό το έκανα και εγώ και η μάνα μου ωρύεται "μα σε όλα θα σου μοιάζει;;;;" χαχαχα. Ααα αποφάσισαν για γαμοβάφτιση ωραία με το καλό. Λοιπόν Ευγενία και Κελυ ανιψιες του άντρα, η μια και βαφτιστηρα, ο.κ φακελώθηκες!!!!χαχαχα

Καλέ άμα γράψω τι μου έκανε η τρελή χθες θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Αυτή για ψύλλου πήδημα μαλώνει με τον εαυτό της και με τους γύρω της.

Με συντομία: σηκώθηκε να φύγει χωρίς να πει γεια και βγαίνοντας λέει στον Αλεξ " πες της να ανοίξει την πόρτα" (ήμουν στην κουζίνα, και εννοούσε την αυλόπορτα που ανοίγει με το θυροτηλεφωνο). Βγαίνω λοιπόν και τη ρωτάω "Σε ποιον να πει;" και απαντά "Στη μανα του" !!!!, λες και δεν έχω όνομα, λες και δεν υπάρχω, και μετά αμέσως τη ρωτάω "φεύγεις χωρίς να πεις γεια;" και τι απάντησε η αθεόφοβη "Ξεχάστηκα" !!!!!!! (που σκατά είναι το εικονιδιο που τραβάει τα μαλλιά του;;;;;;;;;):evil: Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμουν πολύ ηρεμη μετά άρχισε το πανηγυρι. Όπως πάντα αυτή με το παραμικρό κλαίει και φωνάζει και άρχισε να λέει ότι την κακομιλώ και άλλα ωραία. Είπε και το θεϊκό που σας έγραψα χθες ότι θα τα πει στον Τ, αλλά μέχρι σήμερα ο Τ δεν μου έχει πει τίποτα. Φυσικά είπε και ότι δεν θα ξαναρθει αλλά αυτό το έχει πει και παλιοτερα που τσακωθηκε με τον Τ και τελικά μετά από λίγες μέρες παλί εδώ ήταν.

Μαρία δεν φαινόντουσαν τόσο κοντά τα φραντζάκια την Κυριακή. Την επόμενη φορά κοψτα λίγο πιο κάτω. Τι γκριμάτσες καλέ κάνει αυτή η Χρυσανθη, χαχα φοράει και ποδιά μη λερωθει με την μάνα την κατακουζηνα. Ο λογιστής θα το μετανιώσει πικρά που έφερε τον ανιψιο. Μέχρι να μάθει τη δουλειά θα του βγάλει το λάδι έτσι άπειρος που είναι ο νέος. Εντάξει είπαμε να βοηθάς συγγενείς αλλά αυτός δεν βγήκε ακόμα από το αυγό του θα μπορεί να τα βγάλει πέρα με Γ' κατηγορίας;;;

Φιλια σε όλες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλοχα τσουπρια μου χτες πηγαμε κολυμβητηριο ο β τρελαμενος μονο οταν ηταν να φυγουμε δεν εβγαινε εξου κ τα μουτρα στις φωτο εφαγε δυο πιατα κ ξεραθηκε στης 8 κ σηκωθηκε 9 σουπερ!!σημερα πανικ στη δουλεια γυρησα κ η πεθερουλα ηταν να σκασει η νιανια με κοκκινα ματια το κουταβι ειχε γραντζουνισει τη μουρη του βασιλη κ νιωθαν τυψεις σκεφτειται η ευγενια γδαρθηκε μονη της για να συμπαρασταθει στον β αυτο το παιδι με εκπλησει με καθε τροπο απολαμβανω τρελα να την εχω σπιτι μου την θελω κορη μου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο τσιτσιολινος με κατουρησε δυο φορες ουφφ ζορικη η εκπαιδευση χαχα

μαρακι αψογα τα μαλλια σας κουκλαρες!!

φωτεινη η πεθερα σου ειναι χαζη εξακριβωμενο αγνοησε την μην τη σουρομαδησεις θα ξαναμπω εχω τρελο σιδερο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι κανετε κουκλες?Εγω σε πεισμα καποιων που μας εξοριζουν στην Αυστραλια εξακολουθω και εφημερευω!!!!Γιατι εννοειται οτι δεν τελειωσα το "παραληρημα" αλλα ημουν στη μανα μου και δεν μπορουσα να απαντησω.Ειλικρινα Φωτεινη,μου προκαλεσε μεγαλη εκπληξη ο παραπανω χαρακτηρισμος γιατι αν η δικη μου απαντηση,που σε τελικη θιγομαι αμεσα,ειναι παραληρημα ,το γεγονος οτι η απαντηση ειναι 3 κατεβατα μηνηματα,τι ειναι ακριβως????Και φυσικα παρορμητικη δεν ημουν ποτε,παντα σκεφτομαι πολυ καλα τι λεω και για αυτο ποτε δεν τα μετανοιωνω.Σιγουρα δεν ειμαι ο τυπος που θα προσπερασει κατι και θα το αφησει να πεσει κατω,παντα θα παρω θεση και θα απαντησω,ποτε ομως παρορμητικα!!!

Και φυσικα η ανα φορα μου για το ΣΥΡΙΖΑ δεν αφορουσε εσενα και την Αρια,αλλα το 16% των Ελληνων που αποφασισε οτι ετσι επαναστατει,μιας και μεχρι τοτε 4% ψηφιζαν αυτο το κομμα.Η αναφορα μου ηταν προς τον γενικο πλυθησμο και σιγουρα οχι για σενα Μαρια,που στα δικα μου αυτια τουλαχιστον ο λογος σου ειναι πιο συντηρητικος και απο του Σαμαρα!!!!

Αλλωστε,η Μαρια αναρωτωθηκε αν οι υπαλληλοι αυτοι ειναι τοσο απογοητευμενοι και σε αυτο ακριβως της απαντησα.Και φυσικα δεν αναφερθηκε μονο στο διοικητικο προσωπικο αλλα και σε συναδελφους μου και για αυτο θιχτηκα αμεσα και απαντησα.Αλλωστε και στο 1ο μου μηνυμα εγραψα οτι επιορκοι υπαρχουν παντου ,αλλα οσο και αν δεν το πιστευετε αυτοι ειναι η μειοψηφια.

Και ειλικρινα χαιρομαι που με επιβνεβαιωνετε με τις απαντησεις σας,οτι δηλαδη η προπαγανδα εχει περασει.Αφου αυτος ακριβως ειναι ο στοχος να μας πεισουν,οτι η λυση ειναι οι απολυσεις και να απολυσουν 1.000.000 κοσμο για να προσλαβουν αλλον με συμβασεις 490 ευρω,με νες ομηριες τυπου stage και να γυρισουμε στον εργασιακο μεσαιωνα.Τωρα αν η λυση για την πολυποθητη αναπτυξη ειναι ακομα τοσοι ανεργοι,κατι δεν καταλαβα καλα μαλλον!!!!

Αλλα ειλικρινα Μαρια ο λογος σου με σοκαρε!!!!Τοσο μενος απο τοσο νεους ανθρωπους???Στην τελικη πισω απο αυτον τον κοσμο υπαρχουν οικογενειες,υποχρεωσεις.Τι μου λες δηλαδη οτι επειδη πεθανε η κατσικα μου να πεθανει και του γειτονα???

Και τι κανει δηλ ο αλλος που ειναι 5χρ πριν τη συνταξη,να αφησει τη θεση του να παει που????ΕΛΕΟΣ!!!!

Οσο για το αν εγω κανω κοινωνικο εργο το ξερουν οι ανθρωποι που εχουν περασει απο τα χερια μου!!!!Και σε πεισμα ολων οσων ασπαζονται τετοιες αποψεις δεν προκειται να παμε πουθενα!!!!Αλλωστε και να θελα δεν θα μπορουσα γιατι την ειδικοτητα μου κανω και υποχρεωτικα ειμαι εδω μεσα.Οταν τελειωσω θα παω σε ενα ιδιωτικο που τοσο θαμαζεις ,να σου χρεωνω το 3πλασιο και να μου λες και ευχαριστω!!!Γιατι εχω δουλεψει και στον ιδιωτικο τομεα και ειδα την συμπεριφορα των ασθενων,οτι και να τους κανουν χαρουμενοι ειναι.Τελικα ο Ελληνας για να σεβαιται κατι πρεπει να το πληρωνει,ακομη ραγιαδες!!!!Μαλλον για αυτο ευχαριστιομαστε και τα τοσα χαρατσια και δεν μιλαει κανεις.

Βεβαια και μεχρι αυριο να μιλαμε εμεις οι δυο δεν προκειται να πεισει η μια την αλλη ,οποτε τζαμπα η κουβεντα.Ειμαι κατα των ιδιωτικοποιησεων και Μερκελικες σου αποψεις ειλικρινα με τρομαζουν !!!!!Γιατι οΚ,εμεις καταστραφηκαμε λογω του δημοσιου τομεα ,οι Ισπανοι,οι Ιταλοι,οι Γαλλοι???Διεφθαρμενοι και τεμπεληδες και αυτοι?

Χαιρομαι βεβαια που αθελα σου με επιβεβαιωνεις!!!!Προσλαβατε τον ανηψιο του λογιστη!!!!Γιατι καλε αφου εκει εισαστε ολοι αξιοκρατικα?Ασε με ρε Μαρια και στον ιδιωτικο τομεα υπαρχουν ανθρωποι που διεκδικουν και αλλοι που σκυβουν το κεφαλι!!Το κακο ειναι οτι λιγοι αγωνιζονται για το καλο των πολλων παντα και αλλοι γλυφωντας την εργοδοσια προσπαθουν να αναρριχιθουν!!!Παντα βεβαια αυτοι που αντιδρουν παρουσιαζονται ως περιθωριακοι και τεμπεληδες,δεν πειραζει εγω θελω να μαι με αυτους και να τα εχω καλα με τον εαυτο μου!!Ακομα θυματαια τι περασε ο προηγουμενοε εργοδοτης μου απο μενα και απο τοτε εκανε κανονικη προσληψη στους γιατρους του.

Και δεν υπερασπιζομαι κανεναν τεμπελη,αλλα δεν μπορει η μειοψηφια να παρουσιαζεται κανονας!!!!Και πως να το κανουμε ο εργαζομενος θελει κινητρο για να δουλεψει,αλλιως θα γινουμε Αλβανια,που αυτοι κανανε οτι τους πληρωναν και ο λαος εκανε οτι δουλευε!!!Πως θα γινει δηλαδη,νηστικο αρκουδι δεν χορευει!!!!

Οπως ειπε και η Μαγδα ολοι πρεπει να προσπαθησουμε για να αλλαξει το συστημα,αλλα τον Ελληνα δεν τον νοιαζει!!!!Τον ενδιαφερει μονο να εξυπηρετηθει,να γινει η δουλιτσα του!!!Και μιας που το ανεφερε η Αλεξ,τα απογευματινα ιατρεια ειναι νομιμα!!!Οταν διαμαρτυρομασταν οι γιατροι για την λειτουργια τους γιατι θα γινουν τα νοσοκομεια μαγαζακια μερικων,δεν ειδα κανεναν πολιτη διπλα μας!!!Ισα-ισα χαιροταν που θα βρισκουν μεγαλα ονοματα σε προσιτες τιμες!!!

Σε οτι αφορα δε τον δικο μας τον κλαδο,να σε πληροφορησω οτι οι προσληψεις στο ΕΣΥ εχουν παγωσει για τα επομενα 10χρ και για καθε γιατρο που συνταξιοδοτειται η θεση δεν επαναπροκυρρησεται,οποτε και να φυγουμε στην Αυστραλια εμεις οι τεμπεληδες,δεν θα ελθει κανεις αλλος στη θεση μας!!!Ετσι λοιπον δεν θα εχω την ευτχια να ζεστανω την καρεκλα μου ετσι και αλλιως οποτε μην ανησυχεις!!!Αλλωστε τωρα που θα μπεις και εσυ στην μεγαλη αγκαλια του δημοσιου και μεινεις μερικους μηνες απληρωτοι,οπως πολλοι δημοτικοι υπαλληλοι τον τελευταιο χρονο θα με καταλαβεις τι λεω!!!Αλλα εσυ θα δουλευεις και στο λογιστηριο οποτε τα δικα σου θα φροντιζεις να τα παιρνεις!!!Και στα νοσοκομεια το ιδιο γινεται μονο οι λογιστες ειναι τα αγαπημενα παιδια των διοικητων γιατι τους μαγειρευουν τους προυπολογισμους ,εις βαρων των μισθοδοσιων μας!!!!

Παντως μου κανει ειλικρινα εντυπωση που απορεις οτι χαλαστηκα!!!Και φυσικα απο το 2ο μην και μετα η επιθεση σου ηταν και προσωπικη!!!Γιατι ηθελα να ξερεις πως θα το εβλεπες εσυ ,αν ησουν 6 μηνες απληρωτη και εγω σου ελεγα ,αν δεν σου ρεσει γιατι δεν παραιτεισαι!!!!Και νηστικος και δαρμενος δηλαδη!!!!

Και μετα απο οσα σας γραφω για την καθημερινοτητα μου εδω τοσο καιρο,αληθεια αν αυτο που κανουμε δεν το κανουμε απο κοινωνικη ευαισθησια,αληθεια γιατι το κανουμε???Δεν ξερω κνεναν αλλον κλαδο που γυρνας στη δουλεια 6 μηνες μετα τη γεννα και κανεις νυχτερινη εργασια ενω θηλαζεις και να ανεβαινεις απο τα επειγοντα για να βγαλεις γαλα γιατι πρηξστηκε το στηθος σου!!!

Επισης την ωρα που εσυ ανοιγες με τα παιδακια σου τα Χριστουγεννιατικα δωρα,το δικο μου το παιδι ηταν μονο του και εκλαιγε και εγω ξενυχτουσα εδω ΑΠΛΗΡΩΤΗ!!!!!Αν εσυ παρ'ολα αυτα θεωρεις οτι δεν ειναι κοινωνικο εργο,δεν θα σε πεισω οτι δεν ειμαι ελεφαντας!!!Και δεν παραπονιεμαι γι ατις εφημεριες αυτη ειναι η δουλεια μου και ην λατρευω αλλα απο αυτο ζω κιολας,δεν το κανω απο χομπυ!!!

Με ολα αυτα βεβαια που ειπες με βοηθησες να παρω τη σωστη αποφαση και να να ψηφισω υπερ της επισχεσης,βεβαια κατα το ημισυ γιατι αν και δεν εχουμε παρει μια,θα μεινουμε μεσα τις γιορτες για να εξυπηρετηθει ο κοσμος!!!

Τεσπα,αυτα και οποιος καταλαβε...καταλαβε!!!!

Καλη Ανασταση και καλο Πασχα σε ολες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κ ας λυσω κ τις αποριες στο μαρουσκακι μου φιλεναδα το μαγιο ελαστικο δεν μου ναι φουφουλα απο πανω φοραω κ τι σερτ αλλωστε αρα κομπλε μου κατσε

οσο για τα φιλια συμπασχω με φωτεινη δε μου αρεσει να με φιλανε κ να με ακουμπανε αγνωστοι τον ξερω ελαχιστα αρα δε θελω πολλα πολλα ο βασιλης ειναι τρελα χαδιαρης σαν τον αντρα μου εγω παλι μονο σε αυτους κανω χαδια δε θελω πολλα πολλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχετε κ εχουμε ολοι δικιο ο καθενας κουβαλαει το δικο του σταυρο..

προτεινω να μη μαλωνουμε χαλαμε τις καρδιες μας κ το ζητουμενο δεν ειναι αυτο σε αυτο το φορουμ..

ρεντεβου αυριο κουτουλαωωωω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ποπολαρε θελω νεα της νυφαδιας μη μου χολοσκας η δουλεια σου ειναι λειτουργημα

οσο για σενα μαρακι ξερω πως οσα ειπες δεν τα πες με κακια προθεση απλα μας εχουν αγανακτησει κ ξεσπαμε ο ενας τον αλλον

υγεια κ ολα τα αλλα ερχονται

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε Χαρά,δηλαδή ήμαρτον...

Δεν είχα πρόθεση από την αρχή να θίξω εσένα.Το τι τράβηξα μια μέρα που πήγα να εξυπηρετηθώ είπα και συ μου άρχισες την απολογία του Βασιλάκη Καίλα..Το ξεκίνησες από την Ρόδο και το πήγες στη Κέρκυρα.Είπαμε βρε κορίτσι επαναστάτρια αλλά όχι κι έτσι.Που κολλόυσε τώρα ότι εγώ θα μαι στο λογιστήριο και θα πληρώνομαι κατ εξαίρεση με την κακή οργάνωση του δημόσιου τομέα και τη δουλειά σας που έχει βάρδιες με τον ανηψιό που δε μπήκε αξιοκρατικά κλπ κλπ...

Νομίζω είσαι πολύ πιεσμένη με αυτά που συμβαίνουν στον εργασιακό σου χώρο και δεν μπορείς να δεις το θέμα από τη πλευρά του πολίτη.

Επιμένω φυσικά στις απόψεις μου τις "Μερκελίστικες" και "Σάμαρίστικες" εξάλλου είναι γνωστό ότι εμείς οι λογιστές είμαστε της τάξης και της οργάνωσης.Οπότε πρόγραμμα,δουλειά,ραγιάδες για να φτιάξουμε την Ελλάδα που χαλάσαν οι προηγούμενες γενιές.Κάποιος πρέπει να πληρώσει για να ζήσουν τα παιδιά μας σε καλύτερο κόσμο.

Καλές γιορτές και από μένα να ηρεμήσεις στην άδεια σου να χαρείς το παιδάκι σου που ξέρω πόσο σου χει λείψει και άντε τώρα χαλάμε τις καρδιές μας Πασχαλιάτικο,δε τα μπορώ εγώ αυτά,στεναχωριέμαι ειλικρινά.Στο χω πει πολλές φορές πόσο σε εκτιμώ και σαν επιστήμονα με το έργο σου και σα μανούλα με τη διαπαιδαγώγηση που δίνεις στο παιδί σου και προσπαθείς να του προσφέρεις τα καλύτερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βεβαια και μεχρι αυριο να μιλαμε εμεις οι δυο δεν προκειται να πεισει η μια την αλλη ,οποτε τζαμπα η κουβεντα.

Δεν είχα πρόθεση να σε πείσω για κάτι.Την άποψη μου εξέφρασα που τόσο σε σόκαρε.

Ειλικρινά βρε κόρες τα γραψα τόσο σοκαριστικά;Δε το κατάλαβα.Φάνηκε ότι κάνω επίθεση στη Χαρά;Καμία σχέση!Αν δηλαδή πήγαινα στην εφορεία και ο τεμπέλης υπάλληλος δε με εξυπηρετούσε και τα χωνα εδώ για τη ταλαιπωρία που τράβηξα αν είχαμε κάποια εφοριακό θα θιγόταν έτσι;Ξέρω ο απρόσωπος λόγος παρεξηγείται αλλά όχι να χαλάσουμε τις καρδιές μας.Καλύτερα να μη μιλάμε τότε εδώ για τα πιστεύω μας αλλά για το τι μαγειρέψαμε και τι λεξούλα είπε σήμερα το παιδί μας μόνο.Εχουμε τριβή καθημερινή.Και στη δουλειά μου το συζήτησα για την εμπειρία που είχα στο νοσκομείο και όλοι πριν εκφράσω άποψη τα ίδια με μένα έλεγαν,για τη μπανανία που ζούμε.Και μάλιστα για να συνεχίσω την αναξιοκρατία που γίνεται,πήγα σήμερα να καταθέσω υπεύθυνη δηλωση στο δήμο ότι θα προσκομίσω το πιστοποιητικό υγείας μετά τις 13/5 που θα γίνει η επιτροπή και έκπληκτη ακούω ότι άλλοι που πήραμε την ίδια μέρα τα δικαιολογητικά το προσκόμισαν ήδη....Δηλαδη εδώ δε θα σχολιάσω ότι κάποιοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους και εξυπηρέτησαν από τη πίσω πόρτα τους γνωστούς τους;;;;

Ο δικός μου γνωστός ένα παιδί στο λογιστήριο είναι που το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν ραντεβού που υπήρχε διαθέσιμο για 15/5 να το ΄φέρει πιο κοντά για να προλάβω το 30ημερο που θέλουν οι άλλοι τα χαρτιά.Για κάτι τόσο απλό μια εξέταση ρουτίνας δε θα πρεπε να ταλαιπωρείται ο κόσμος τόσο.Και δε ταλαιπωρήθηκα μόνο εγώ αλλά και οι ασθενείς που είχαν ανάγκη,πονούσαν,δε μπορούσαν να κάτσουν και όλοι ήταν άφαντοι ή με μια τυρόπιτα στο χέρι έκαναν βόλτα στους διαδρόμους.

Χαίρομαι Χαρά που θα χρειαστεί να περάσεις μόνο λίγο καιρό για την ειδικότητα από το δημόσιο χάλι μας.....με τέτοιες συνθήκες εργασίας που επικρατούν.

Επεξεργάστηκε από MARDIO
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...