Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τα αγιοβασιλακια 6ου-7ου-8ου '12 περιμενουν τον Santa!ν13


Recommended Posts

ΜΑνουλομανουλιτσες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Ελπιζω το βραδακι να καταφερω να μπω και να χαλαρωσω με την παρεουλα σας :)

Εχω να διαβασω και αρκετο πραμα!!!!!!

:-*:-*:-*:-*:-*:x:x:x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αρα ειναι στην καλη θεληση του παπα?Ετσι να το εξηγησω? Μαρακι τι καινουργιο βγαζουνε , δηλ. δεν επιτρεπουν την γαμοβαπτιση την ιδια μερα??? :? Για να μας βαζουνε σε εξοδα μαλλον!!!

Πολυ ωραιο το νυφικο φορεμα που διαλεξες.

Νανση μου χαρας το κουραγιο σου που ανοιγεις και φυλλο, χρυσοχερα μαγειρισα!

Εμεις γιορταζουμε 1/1 και σκεφτομαι να παραγγειλω απο catering.Moνο τα γλυκα να φτιαξω και τις σαλατες.Θα δουλευω και την προηγουμενη μερα και δεν θελω να κουραστω.

sonja χαρουμενα μηνογενεθλια να εχετε.Καλως μας ηρθες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια μου τι κανετε;

διαβασα τα νεα σας,ευτυχως δε γραψατε πολλα απο χθες που ειχα να μπω. :)

λοιπον για το μωσαικο εγω κανω ενα πολυ ευκολο.χρησιμοποιω ενα βιταμ σοφτ,δυο ποτηρια αχνη ζαχαρη,δυο πακετα πτι μπερ,λιγο γαλα κ δυο κουτ.σουπας κακαο.κ λιγο κονιακ.ολα μαζι τα ανακατευω κ καποια στιγμη γινεται ολο αυτο μαζα.κ το τυλιγω σε αλουμινοχαρτο το ''παιζω''στο αλουμινοχαρτο να γινει σαν ραβδος πως να το περιγραψω,δε ξερω..πολυ ευκολο κ ωραιο.αν δε το θες πολυ γλυκο βαλε 1 ποτηρι ζαχαρη η το πολυ εναμιση.εγω δε βαζω δυο,δε μου αρεσει να ειναι πολυ γλυκο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κοριτσάκια μουυ. Σήμερα προσπαθούσα όλη μέρα να μπω αλλά δεν προλάβαινα. Είχαμε και εμβόλιο να κάνουμε. Ο βήχας μου συνεχίζεται σε σημείο που κάποιες φορές δεν μπορώ να πάρω ανάσα. Αύριο θα μιλήσω πάλι με το γιατρό γιατί απ'ότι φαίνεται η αντιβίωση δεν με έπιασε και δεν ξέρω αν μπορώ να πάρω άλλη. Δύσκολη η ανάρρωση όταν θηλάζεις.

Λέλα εμ πως να μην είναι πιο ακριβά τα next στην Ελλάδα έτσι όπως έχουμε γίνει.

Εμένα μου ήρθανε τα πράγματα από next και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη από την πυτζάμα φλις που πήρα και το σχέδιο τέλειο και πολύ καλή ποιότητα πολύ μαλακό. Είναι αυτή http://www.nextdirect.com/gr/en/shoppin ... ightshirts

Εμένα η μπεσαμέλ μου πέφτει βαριά κι έτσι προτιμώ την κρέμα γάλακτος να κολυμπάει μέσα η ταλιατέλα :lol:

Tsevoula από 3 μηνών αν θυμάμαι καλά τον πήγα στο δωμάτιό του.

Ευχαριστώ Μαράκι μου για τις ευχές αν και δεν θα γιορτάζουμε του Αγ.Ευστρατίου αλλά των Ταξιαρχών.

Σονια περαστικά στις μικρές σου. Σήμερα ήπιαμε 10 ολόκληρα ml νερό από το ποτηράκι που έχουμε ίδιο με του Αναστάση. Ακούς Αντωνία? Εμείς το έχουμε σε κίτρινο. :D:D

Ήταν καλό παιδάκι σήμερα φτου μην τον ματιάσω παρόλο που τον τάραξε ο παιδίατρος με το εμβόλιο το οποίο του το έκανε στο χέρι και είδε μέχρι και την βελόνα! :o:o Μα πάνε καλά? Πουθενά αλλού δεν γίνεται αυτό το κωλοεμβόλιο? :evil::evil: Μετά από όλα αυτά έπεισα και τον σύζυγο να αλλάξουμε παιδίατρο....πάλι.

Το τζελ Σόνια είναι το Mundisal. Το βάζω καμιά φορά αν με δαγκώνει με μανία και έχει γκρίνια και υπερένταση καταλαβαίνω ότι είναι τα δόντια (αφού έχω τσεκάρει όλα τ'άλλα φυσικά) και βάζω μία σταγονίτσα στο χέρι μου και κάνω μασάζ στην γνάθο του. Χαρούμενα μηνογενέθλια και σε σας.

Κατερινάκι καλός να δεχθείς την μανούλα.

Σας αφήνω γιατί ήρθε επιτέλους ο σύζυξ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας γεια σας μανουλιτσες

Σημερα δεν μπήκα καθολου απο το πρωι, εκανα δουλιτσες στο σπιτι και ο μικρος κοιμηθηκε μονο λιγο το μεσημερι οπότε ξεκινάω με τα χθεσινά...

Λια η οδοντοπαστα ήταν στην ιδια συσκευασία με το δαχτυλακι και ειναι κατάλληλη απο μηνών και αν θυμάμαι καλα δεν ήθελε και ξέβγαλμα.

Μαρακι καλα δεν πήγα και βόλτα για δουλειές είχα βγει πάντως και εγω παίρνω τον μικρο μαζι για να γλυτωσω τις ουρές αλλα λέω τωρα ασε καλυτερα που ειναι όλοι άρρωστοι να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Βλέπω είσαι σε καλο δρόμο και με τις ετοιμασίες της γαμοβαπτισης.

Αντωνία τι λαχταριστη που δείχνει η πιτουλα σου, αλλα ο γλυκος σου χαμογελαστος Αναστάσης ειναι ακομα πιο λαχταριστος.

Κατερίνα ωραία που θα έχεις παρεουλα το σαββατοκύριακο. Δεν το θυμομουν αυτο για τη μαμα σου, εύχομαι να πηγαίνουν απο δω και πέρα όλα καλα και να καμαρώνει τα παιδια και τα εγγονακια της :)

Βικακι με γεια το μαλλι. Πήρες δώρο για τον Αντώνη, εγω αυριο θα πάω να της πάρω πως πέρασε ο καιρος και κλείνουν τα 3 τα ζουζουνια μας.

Ναταλια προβληματίζεσαι με τα οικονομικά του γάμου ε?

Βιβη αφου έχεις αυτη τη δυνατότητα καλα ειναι να βρεις παιδιατρο που θα σου κάνει κλικ. Η μπεμπουλα σου εχει περάσει και μας που είμαστε κΙ αγόρι και κανα δυο μερες μεγαλύτεροι. Εγω έχω ένα μήνα που τον έχω στο δικο του δωμάτιο.

Λια μονο βάπτιση τελικα, απ ότι κατάλαβα ειναι θέμα παπά γιατι και εγω έχω παει σε βάπτιση που το ζευγάρι ήταν παντρεμενο μονο με πολιτικό.

Νανσυ έχει παρει φωτιά η κουζίνα σου με τόσες ετοιμασίες!

Σοφάκι χαρούμενα μηνογενεθλια, να χαίρεσαι ι τις Κοριτσαρες σου. Πω πω πω ωραία που ακούγονται όσα φτιάξετε!! Περαστικα πως ειναι οι μικρές αν ανησυχείς για τον βήχα καλυτερα να τις δει ο γιατρός, ο εμετος ειναι απο φλεματακια που δεν μπορούν να διαχειριστούν μου εχει τύχει και στην Αγγελική που ειναι και πιο μεγαλη. Για τα δοντακια που ρωτησες συνήθως βγαίνουν πρώτα τα δυο κάτω, μετα τα δυο πανω, μετα αλλα δυο πανω, μετα δυο κάτω μετα πάλι κάτω και παει έτσι.

Σταυρουλα ποιος παιδιατρος ειναι αυτός, ο ίδιος με τη ζάχαρη, εμάς όλα στο μπουτακι τα κάνει, στο χέρι εκανε πρώτη φορα η κόρη μου πριν ένα μήνα που ειναι σχεδόν τρία.

Τελικα μονο ο Στρατουλης της Ναταλιας γιορτάζει σημερα? ευτυχισμένος να ειναι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

exw na diavasw 6 selides mou ksefigate ligaki aurio to prwino tha einia afierwmeno se sas mou leipsate.... sas filw polu polu... kalinuxta euxomai na koimithoun na zouzounakia simera... na ksekourastoun k oi manoules...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγνωμη :(

Νόμιζα ότι θα τον γιορταζεις των ταξιαρχων επειδη θυμάμαι ότι έχετε καταγωγή απο Μυτιλήνη. Να τον χαίρεσαι τον Τατουλη σου τον όμορφο! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια μου, είστε καλά?Με ξύπνησε ο άντρας μου απο τις 6μιση που ετοιμαζόταν για το σχολείο και τώρα δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ :twisted: Χτες το μπισκοτάκι έδωσε ρεσιτάλ και κοιμήθηκε 11 το βράδυ, που είναι πολύ αργά γι αυτήν!Δεν ξέρω τί είχε, ευδιάθετη ήταν αλλά δεν νύσταζε με τίποτα.Ομολογώ ότι ήταν πολύ κουραστικό, αλλιώς με είχε συνηθίσει και ήμουν μέσα στα νεύρα.Χθες δεν έγραψα καθόλου γιατί ασχολήθηκα με διάφορες δουλειές και πληρωμές :evil:

Λία μου να χαίρεσαι τον Στράτο σου και να τον δεις όπως εσύ θέλεις :)

Ναταλάκι χρόνια πολλά και σε σας, σου έγραψα στην ομάδα.

Σταυρούλα, μεγειά τις πυτζαμούλες, μου φαίνονται τέλειες και πολύ χουχουλιάρικες.Πρώτη φορά ακούω σε μωράκι να κάνουν το εμβόλιο στο χέρι.Γιατί δεν τον ρώταγες??

Κικίτσα, να χαίρεσαι το Βαλεριάκι, είναι μια σκέτη γλύκα και έχει πολύ εκφραστικά μάτια!

Μου έστειλε ένα mail το babylino club που έχει κάποιες δραστηριότητες για παιδάκια στην Αθήνα, σας βάζω το link για τις δευτερομανούλες που έχουν μεγαλύτερα παιδάκια

http://lmnts.athinorama.gr/adv/lmnts/babylino/

Επίσης έχει συνεργασία με το manessis travel και έχει 25 ευρώ έκπτωση το άτομο στην παρακάτω εκδρομή.Αν το μπισκοτάκι ήταν πιο μεγάλο, θα μου άρεσε πολύ

http://www.manessistravel.gr/atomika-ta ... mpaka.html

Σήμερα το απόγευμα θα έχω το μαρτύριο του κομμωτηρίου που θα τα κάνω όλα, κανα τρίωρο μπορεί να το φάω.Θα τα βάψω και αποφάσισα να κάνω και λίγα φλασακια έτσι για αλλαγή και κούρεμα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalhmera ....

Lioumpa xronia polla sto Stratoulh mas :o):o):o):o):o) ......To ksexasa xthes h paliogoyroyna...

Egw ekleisa sth Palaiopnagia kai o papas mas eipe oti se emas tha mas kanei kai ta dyo musthria...

Lil mou,ki egw eixa skeftei na fwnwxw catering sth giorth toy antra mou twn fwtwn alla kserw oti tha sxoliastei apo th pethera mou opote leme na pame se ena estiatorio me ligous filous sto patriko mou sto korydallo....Ekei phgainame se shmantikes stigmes mas ontaw eleytheroi.....

Ari mou,kalo apotelesma malliwn,vale fwto aaaaaa kai kalh ypomonh........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέραααα.

Κατερίνα ναι αυτός με την ζάχαρη. Μήπως το συγκεκριμένο πρέπει να γίνεται στο χέρι γιατί και την πρώτη δόση στο συγκεκριμένο εκεί μας την έκανε. Είναι το Prevenar, το έχει κάνει καμία?

Για πες περισσότερα για την οδοντοπαστα και το δαχτυλιδι. Με ενδιαφέρει γιατί έχουμε κι εμείς 2 (τελικά) δοντάκια και σε λίγο που θα βγάλουμε κι άλλα θέλω να την έχω.

Αριάδνη δεν τον ρώτησα γιατί και την προηγούμενη φορά το ίδιο είχε κάνει. Άσε που δεν είναι και πολύ ομιλητικός. Εμένα μου την έδωσε ακόμα που δεν μου λέει συγκεκριμένη ώρα που θα έρθει και η μητέρα μου έρχεται από μακριά και περιμένουμε πότε θα έρθει ο γιατρός. Πχ. χτες μου είπε θα έρθω μετά τις 11...ε λέω 11μιση-12 θα είναι εδώ. Ήρθε 1 :shock: Και φυσικά είχα κοιμίσει τον μικρό γιατί δεν ήξερα πότε ακριβώς θα έρθει και δεν μπορούσα να τον κρατάω άλλο.

Η πυτζαμούλες πολύ χουχουλιάρικες και βολεύουν στον θηλασμό. Εντωμεταξύ επειδή φοράω όλο φόρμες επιτέλους πήρα ένα πιο θηλυκό σχέδιο να μην είμαι σαν την καθαρίστρια μέσα στο σπίτι...αλλά σαν την κιουρία του σπιτιού :lol::lol: Ζηλεύω που θα πας κομμωτήριο.

Λελούκο και Ναταλούκο να χαιρόσαστε τους Στρατούλιδες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμείς το prevenar το έχουμε κάνει στο μπουτάκι πάντως.

Η οδοντόβουρτσα είναι κάτι τέτοιο νομίζω

http://www.babycorner.gr/index.php?act= ... oductId=47

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα !!!!!

Σημερα θα πάω να πάρω τα είδη για το πάρτυ της Αγγελικης μου που θα της κάνουν στον παιδικο την Δευτέρα για τα γενέθλια της, παραγγειλαμε τούρτα Barbie τελικα. Θα πάω να της πάρω και το δωράκι της :)

Σταυρουλα και μεις το prevenar κανουμε και στο μπουτακι μας το κάνει. Δεν θυμάμαι αν σε είχα ξανά ρωτήσει τι ηλικίας ειναι ο παιδιατρος αυτός? μια άλλη που είχες φωνάξει?

Αριαδνη μπορει να ειναι αρκετές οι ώρες θα ανανεωθεις όμως ;). Κάπως έτσι ειναι η οδοντοβουρτσα δαχτυλακι εγω την είχα παρει απο το φαρμακείο και ήταν μαζι το δαχτυλακι με την οδοντοπαστα, δεν θυμάμαι όμως πως την έλεγαν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερα κοριτσακια μου!!!

Να πω πρωτα πρωτα χρονια πολλα στους Στρατουλιδες μου γιορταζαν...αντε κ του χρονου επισημα πλεον...

Σταυρουλα ωραια τα πυτζαμακια σου..μεγεια!!!!!κ μεις το εμβολιακι αυτο το καναμε στο μπουτακι!!!!!πολυ περιεργος ο παιδιατρος σας :roll::roll::roll: δεν ρωτησες γιατ????πινει ο Στρατουλης μας νερακι!!!τελεια το πουλακι μου..μονο ο δικος μου μου κανει νουμερα τελικα!!!!!

Κικιτσα η κορουλα σου ειναι πολυ ομορφη..να την χαιρεσαι!!!!

Σονια πως ειναι η μικρουλες σου σημερα..χαρουμενα μηνογεννεθλια κ σε σας!!!!

Αρι τι επαθε το μπισκοτακι μας!!!αρχισε τα ξενυχτια????αντε καλο καλωπισμο κ σε σενα...να ανανεωθεις λιγακι...

Ελενη κλεισατε κ σεις..αντε με το καλο κοπελα μου να γινει κ η βαφτιση κ ο γαμος..

Λιακι μωσαικο ε???τι ετοιμαζεις καλε..ποιον θα ταισεις κ θα κανεις τοσα πραγματα..???

λοιπον κανω κ το μωσαικο που κανει η Βικη αλλα κ λευκομωσαικο..σου γραφω συνταγη,

2 πακέτα πτι-μπέρ

1 ζαχαρούχο

60 γρ. μαργαρίνη (Αν το θέλουμε πιο μαλακό, βάζουμε περισσότερο)

180 γρ. λευκή κουβερτούρα

2 βανίλιες

1 σφηνάκι λικέρ της επιλογής μας

Λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι τη μαργαρίνη και την κουβερτούρα.

Σε ένα μπωλ, θρίβουμε τα μπισκότα όσο πιο πολύ θέλουμε και στη συνέχεια ρίχνουμε όλα τα υλικά μέσα και ανακατεύουμε με ένα ξύλινο κουτάλι.

Όταν ενωθεί όλο το μίγμα, παίρνουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα και βάζουμε το μίγμα πάνω. Το τυλίγουμε γύρω γύρω να πάρει το επιθυμητό μέγεθος και σχήμα και έπειτα τα βάζουμε στην κατάψυξη, για 1 ώρακ παραπανω.

Πρίν σερβίρουμε, το αφήνουμε 5 λεπτά απ' εξω για να το κόψουμε πιο άνετα.α κ μπορουμε να βαλουμε κ λσιροπι σοκολατας..μιαμ μιαμ

οτι αλλο θες ρωτα κ αυτη η συνταγη ειναι τελεια...τοκανω για κατι διαφορετικοαπο το συνηθισμενο....

Ελενα :-*

Κατερινακι με το καλο να ρθει η μανουλα σου!!!

Ναταλακι ολα καλα???

Κατερινα καλα ψωνια!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πάνω από 50 πρέπει να είναι ο γιατρός. Δεν είμαι και καλή σε αυτά.

Την άλλη δεν την είχα φωνάξει είχα πάει στο ιατρείο της. Καλή ήταν όμως έχω υπόψη μου έναν εδώ κοντά μας ο οποίος μου είπανε ότι στο ιατρείο του μέχρι και παιδότοπο έχει. Κρεμάει κουκλάκια πάνω του και είναι πολύ καλός με τα μωράκια παιδάκια. Επίσης, είναι πολύ ψαγμένος και σχετικά νέος. Δεν ρώτησα ηλικία αλλά θα πάω μία επίσκεψη να τον γνωρίσω και αυτόν. Επίσης, μου είπαν ότι είναι στον ΕΟΠΥΥ και μπορεί να μου γράφει τα εμβόλια.

Κατερίνα δεν πειράζει που δεν θυμάσαι. Λογικά η κουνιάδα μου θα ξέρει ποια είναι γιατί δουλεύει σε φαρμακείο. Καλά ψώνια.

Αχ κορίτσια το πιστεύετε ότι ανυπομονώ να συναντηθούμε. Θα περάσουμε τέλεια με τα μωράκια μας. Και η πλάκα είναι που θα γίνει πριν το τέλος του χρόνου. :D:D

Αγχώνομαι που βλέπω ότι όλες λίγο πολύ έχετε ξεκινήσει ετοιμασίες για την βάφτιση κι εγώ δεν έχω κλείσει ούτε την εκκλησία ακόμα. Ευτυχώς τουλάχιστον δεν θα έχουμε ούτε catering ούτε τραπεζώματα. Η οικογένεια μόνο θα γυρίσουμε σπίτι να φάμε όλοι μαζί.

Kikitsa είναι σκέτη γλύκα η μπεμπούλα. Σαν ζαχαρωτό να την φας :D:D Να την χαίρεσαι. Ωραίο πράσινο βλέπω στις photo.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια, εμείς εδώ έχουμε κόσμο και ασχολείται με τα παιδιά και ειπα να πιω το καφεδάκι μου ησυχα.

Χρόνια πολλά σε όλους τους στρατούληδες. Αλήθεια τα εχετε βαφτίσει? Γιατι εμενα μου λεει η πεθερα μου οτι δεν λεμε χρονια πολλα πριν τα βαφτισουμε (υπερβολες αλλα τεσπα...) .

Κατι διαβαζα τις προαλλες εδω και ειπα να σας στειλω αυτα τα λινκ

http://www.gamos.gr/editorschoice/article/?aid=406

http://www.gamos.gr/editorschoice/article/?aid=417

Τα κοριτσια μου ειναι καπως καλυτερα αλλα εχουν πολλα φλεμματα αομα που να δω πως θα βγουνε. :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera kouklitses mou tha me vrisete kamia mera sas diavasa apo xthes k den thimamai k polla sunxereste me....

na sas pw ta nea mou k meta na sxoliasw osa thimamai....

etrexa me kati grafeiokratika k akoma den exw teleiwsei k exw polla neura giati einai oloi tous axristei telos pantwn... xthes piga se ena seminario thilasmou sta litw alla telika itan gia ekgues mono giati elege gai tis prwtes meres thilasmou k ta loipa k ekatsa ligo k paratirousa ta posa lathei exw kanei me ton thilasmo eutuxws akoma thilazei, ama ta ekana opws eprepe pisteuw den tha eixa kanena provlima me ton thilasmo....imoun i moni me ninaki ekei pera oles itan fouskwmenes...xixixi

aa kapoia thimamai elege gia prasina kakakia auti eipe oti ta prasina ofeilontai sto oti den trwei swsta to paidi k den xortainei....

kata ta alla eimaste kala pira epitelous to imerologio pou ithela k tha katsw sk na to grapsw...

egw lew na ton giortazw 13/12 ton mikro k euxaristw gia tis euxes alla xthes pou to anakoinwsa sta petherika i pethera mou ksinise diladi leei tha giortozoun diaforetiki mera me ton papou nai lew eustratio tha to vaftisw to paidi k simere einai i giorti den milise leei analoga ti tha sou pei o papas.. telos pantwn den dinw simasia....

na euxithw k egw stous sunonomatous xronia polla...

nai me apasxoloun oi etoimasies tou gamou alla lew prwta na parw times apola na exw mia eikona k meta tha doume gia glenti pou thelw an k den pisteuw na ginei....

ta dika sas twra...

perastika sta mwrakia pou einai arrwstoulia...

k sta mwrakia pou exoun minogeneflia xaroume na na einai xronia polla....

katerinaki me to kalo na upodexteis tin manoula einia duskolo auto pou pernaei na ginei grigora kala euxomai....mporei na erthw kastoria tha sou steilw mnm na sou pw...

maraki esu sxedon ola etoima ta exeis k egw twra lew na arxisw mallon apo tin nea xronia tha to parw entatika k siga siga na ta pernw kiolas.... mono veres tha pame na paroume twra...

liaki ti etoimasies etoimazeis?

polu laxtarista auta pou grapsate anoiksa ena fakelo na apothikeuw oti grafete min ta xanw....

ari kali ananewsi ti epathe to mpiskotaki allakse wrario? k emena to exei allaksei koimatai arga k mou kakofenete...

antwnia mou ti wraia auto tha to kanw kamia mera mou arese...o anastasis mia gluka einai.... gia na se kathisixasw oute emena pinei nero to krataei to potiraki k to dagkwnei....

eleni mou k esu etoimasies pws pige i proba i mpoumpou ti kanei?

lil mou min anusixeis gia to thiroeidi k o antras mou exei k pinei xapaki twra kathe mera sinitheia einai afou mou exei ginei k emena kathe prwi ton rwtaw gia to xapi....

este mou k emeis sto mpouti to kaname mou fenete polu periergo na to kanei sto xeri apo toso mikro.... se auta pou elege gia tin kleisoura k egw etsi akrivos eimai niwthw oti exw gerasei den niwthw pia 22 panw apo 30 niwthw kleismeni mes to spiti twra pou evgaina gia tis douleies moni mou allos anthrwpws eniwsa..

tsevoula polu kalo auto me tin ethniki mou arese k mena....

xristinaki pou eisai ti kanoun ta mwroulia....

bikaki k esu ananewthikes ti wraia pou einia otan vgaineis apo to kwmmwtirio ksananiwneis re paidi mou...

eleni ti kanei pws einai i evelina.... k emena etoimos na pousoulisei einia k ton vazw katw twra gia na arxisei siga siga....emeis sto rilaks kathomaste mono gia na fame alliws den to thelei katholou....

katerinaki ti dwro tha pareis stin mikri?

kikitsa mia koukla einai i mikri k i manoula... k esu ananewthikes megia to malli..

anthi mou pws eisai ante konteuoun oi giortes na ksekourasteis ligo

nansy popo etoimasies sto foul pote tha pate xwrio?

xtinaki ti kanei to mpempe perimenoume nea sou 4 meres meina gia tin b epipedou ee?

gurise o suziks sas afinw na kanw k kamia douleia giati tha me dioksoun sto telos axouri einia to spiti mou... filakia polla polla se oles sunxwreste me ama ksexasa kamia

sonia sto lilype pane k kaneis apo kei...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια!!!!!!!αχ τι ωραια που θα βρεθειτε ολες μαζι!!!!!!!!! :) θα εχετε πολυ πλακα!μαμαδες εν δραση κ κανα 4-5 καροτσια με μωρα!!! :lol: θα λενε απο που βγηκαν αυτες? :lol::lol: κ εμεις πρεπει να το παρουμε αποφαση μια μερα να το κανονισουμε ολες μαζι εδω..η κικιτσα καποια στιγμη θα ερθει θεσσαλονικη..παρεπιπτοντως κουκλα η μπουμπου σου,να βρεθουμε ολες μαζι..αντε κατερινα οταν ερθεις βεροια κανονισε κ εσυ μια βολτα στην πολη!!! ;):) με την αντωνια θα βρεθουμε τριτη στην παιδιατρο!!!!!!!! :YMHUG::YMHUG:

σταυρουλα θα κανουμε κ εμεις τωρα το πρεβαταλ ξανα κ μας το κανει στο μπουτι..αυτος ο παιδιατρος που λες φαινεται καλος ..κ της αντωνιας που παμε ειναι πολυ γλυκια με τα μωρα..παντως η δικια εκλαψε μολις την εκανε το εμβολιο τον προηγουμενο μηνα κ μετα ολο γελια κ χαμογελα ηταν μαζι της!!!

erxomai se ligo..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοριτσια πηρα αλλο γαλα στο μωρο κ η καημενη κλαιει κ ζοριζετε να κανει κακα..επαιρνα το σανιλακ 1 κ τα εκανε μελατα κ τωρα πηρα το νοβαλακ γιατι δεν ειχε κανενας το σανιλακ..πολυ την λυπηθηκα..βγαζει κατι κραυγουλες κ κραταει την αναπνοη της απο το ζορι..τωρα την αλλαξα παλι 2 φορες εκανε απο λιγα κ κοιμηθηκε..

μου ειπε η αδερφη μου οτι εχει στο μασουτη -35% σε ολα τα παιχνιδια...

αντωνια κουκλος ειναι ο αναστασης!!ολο χαμογελα ειναι!!εμενα δεν πινει το νερο..της βαζω να πιει κ κανα μπουρμπουληθρες με την γλωσσα!!της φαινεται αγευστο?τι να πω?!!

ναταλια θελει πολλα λεφτα δυστηχως για το γλεντι!κ εγω ηθελα ετσι αλλα μετα λεω γιατι να καλεσουμε ξενους που ουτε που τους ξερουμε?σογια δλδ..αν ησασταν εσεις εννοειτε πως θα χαιρομουν πολυ κ θα ησασταν στο γλεντι..γιατι καλανε εδω κατι ξαδερφια που ουτε μια φορα δεν τους εχουμε δει..αυτο ελεγα σημερα στην πεθερα..εμεις κ εμεις κ οχι τα σογια τα μακρυνα του πεθερου..κ μου λεει ενταξει..δλδ τα ατομα που θελουμε κ τους ξερουμε..

σονια τα δινεις τιποτα τα μωρα για τα φλεματα?θα πας στο ελεχο μελους κ θα κανεις διαγραφη αυτο που εχεις κ μετα στο lilype να διαλεξεις σχεδια κ να κανεις κοπυ παστε κ να το βαλεις εκει που διεγραψες το αλλο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια!ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια!

χρονια πολλα για χθες στους στρατούληδες μας! να τους χαιρεστε!

βουλα το πρασινο ειναι απο σερρες που ειχαμε παει!αν προσεξεις φοραμε ακομη καλοκαιρινα!ειναι απο το σεπτεμβριο αυτη η φωτο!θα βγαλω και χειμερινες στο δεντρο μας να σας βαλω!

εχει ψοφοκρυο και χαλασε το τζακι μας (ενεργειακο) και περιμενω απο το πρωι μαστορες και τα νευρα μου!αν κρυωσει η μικρη θα γινει χαμος1 αναξιοπιτοι φουλ, υποτιθεται θα ρχοταν 8.30 το πρωι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ωχ κικιτσα δλδ τωρα εχετε κρυο στο σπιτι?δεν τους πηρες τηλ να τους ξεχεσεις λιγο?μωρο εχεις στο σπιτι..αλλα που να καταλαβουν..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!

το μενου εχει σημερα μπιφτεκια με πατατουλες στον φουρνο κ μου εφερε κ η πεθερα μου φασολαδα.

τωρα ειμαι μονη εχει παει ο αντρας μου τον αντωνη για κουρεμα.

κατερινακι μου πηγες για το δωρο της αγγελικουλας;τι της πηρες;εγω ακομα δε πηγα,λογω ωραριου του αντραμου κ επειδη δεν οδηγω κ δεν ειναι ευκολο να παω μονη μου λογικα θα παω λιγο καθυστερημενα,δηλ τεταρτη η πεμπτη που εχει ρεπο.ισως κιολας να χρειαστει καμια αλλαγη απο τα δωρα που θα του φερουν οποτε θα τα κανουμε ολα μαζι.εμενα εχει μανια με τα αυτοκινητα.μεγαλο κολημα κ με βλεπω να καταληγω σε κατι σχετικο.

κικιτσα εγω δε μπορω να δω φωτο σου,μαλλον δεν ειμαστε φιλες ε;θα ψαξω μετα να δω κ αν ειναι σου κανω αιτημα. ;) εχεις δικιο να θυμωνεις που χεις κ μωρακι.κ ειδικα εκει ξερω ποσο κρυο εχετε..

ειχα ενα ψιλοασχημο βραδυ,κοιμηθηκε κλασικα 1 κ ξυπνησε 5.30 κ μεχρι τις 8 περιπου δε κοιμοταν.την ειχα συνεχεια στηθος.ολο ελεγα να σηκωθω να κανω ξενο αλλα νυσταζα κ ελεγα οτι απο λεπτο σε λεπτο θα κοιμηθει κ δε σηκωθηκα.αλλα αλλη φορα δεν το ξανακανω.πανω στη πιο ωραια φαση του υπνου εμεινα ξυπνια.

μαρακι τηνπειραξε το παλιογαλα ε;εγω της δινω το φριζολακ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...