Μετάβαση σε περιεχόμενο

διατηρηση μητρικου γαλακτος


Recommended Posts

κοριτσια τη βοηθεια σας.....!!!!!!!!!!!!εχω μπεμπη 25 ημερων κ κανω αποκλειστικο θηλασμο.χρεισιμοποιω και θηλαστρο 2 φορες την ημερα κ διατηρω το γαλα στο ψυγειο σε περιπτωση που το χειαστουμε το βραδυ κυριως που για καποιο λογο τον πιανει λαιμαργεια!η ερωτηση μου ειναι η εξης..μετα απο 20-23 ωρες διατηρησης στο ψυγειο το γαλα που δεν χρησιμοποιω το βαζω στην καταψυξη σε ειδικα σακουλακια γραφοντας παντα κ ημερομηνια.ειναι σωστο μετα απο διατηρηση στο ψυγειο να το βαζω στην καταψυξη η θα πρεπει απευθειας μετα την αντληση να το βαζω στα σακουλακια;περιμενω απαντησεις....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το σωστο ειναι ναπεριμενεις 2-3 ωρες στο ψυγειο, και μετα να το βαζεις καταψυξη...

αλλα γιατι κανεις τραπεζα;;;..θα επιστρεψεις συντομα στη δουλεια;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν κάποια μερίδα γάλακτος που έχουμε συλλέξει δεν καταναλωθεί το 1ο 24ωρο και ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να καταναλωθεί ούτε το επόμενο, τότε καλύτερα να την καταψύξουμε. Αν το γάλα έχει μείνει δύο 24ωρα και δεν έχει χρησιμοποιηθεί το βάζουμε πάλι στην κατάψυξη αλλά το σημειώνουμε γιατί αυτό ίσως να μην διατηρηθεί το ίδιο με το άλλο που έμεινε μόνο ένα 24ωρο στο ψυγείο. Αυτό φροντίζουμε και το καταναλώνουμε πριν το τρίμηνο και όταν το αποψύχουμε το δίνουμε πρώτο.

http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/1 ... st_30.html

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω εκανα αντλησεις απο 1μηνου....μεχρι πριν κανα διμηνο περιπου...αυτο που παρατηρησα παντως ηταν οτι, οσα εβαζα αμεσως στην καταψυξη μετα την αντληση οταν το δοκιμαζα ηταν λες κ το αντλουσα εκεινη τη στιγμη ενω οσα ειχα στη συντηρηση πρωτα κ το πολυ μεχρι 24ωρες ειχαν λιγο πιο διαφορετικη γευση κ μετα τα εβαζα αμεσως γιατι φοβομουν μη δεν το πινει...βεβαια δεν εχουμε τετοιο θεμα :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...