Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!! Έχετε να μου προτείνετε γυναικολόγο καλό, όχι ακριβό και πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΟ στη Θεσσαλονίκη? Θέλω να αλλάξω τον δικό μου γιατί έγιναν κάποια περιστατικά που με απογοήτευσαν πολύ (ενώ του είχα πολύ εμπιστοσύνη)....ευχαριστώ εκ των προτέρων :) !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μωρουδένια μου θα προτιμούσα να μην αναφέρω το όνομά του (αν θέλεις θα σου στείλω πμ)....θα σου πω μόνο ότι είναι στη Β. Όλγας...

Θα περιμένω να μου πεις αύριο εντυπώσεις. Σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπιλουνης μιχαηλ...δεν υπαρχει αλλος!!!!!...ο γιατρος μου να τον εχει ο θεος καλα γερο και δυνατο...εφερε στον κοσμο με την βοηθεια του θεου την μονακριβη μου, ειναι ανθρωπος και εξαιρετικος επιστημονας, τον εχω 10 χρονια στο πλαι μου... οποια θελει ας μου στειλει προσωπικο μηνυμα να τα πουμε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια κ ο δικός μου γιατρός είναι πολύ καλός, δεν σε αγχώνει, πάντα με το χαμόγελο κ καθόλου παραδόπιστος!!!!!!!!!! Τον γνωρίζω πάνω από δεκαετία....δεν νομίζω όμως να έχει ιατρείο στην Θεσ/νίκη (εγώ πηγαίνω στο ιατρείο του εδώ Χαλκιδική), μπορείτε όμως να τον βρείτε στην Γενική Κλινική στο Ποσειδώνιο...όποια θέλει να της δώσω στοιχεία με πμ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πηγα εχθες...πολυ καλος φιλικος γιατρος,δεν σε αγχωνει καθολου ,συζηταει τα παντα και καλος στην τεχνικη!αν θες πες να σου στειλω τα στοιχεια του

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...