Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια 6ου-7ου-8ου '12.Ο πρώτος μας χειμώνας!!! Νο12


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

λια οχι δεν γκρινιαζει..της δινω τα πως τα λενε τελος παντων κ τα δαγκωνει..οσο τα ξυνει τα ουλα ακουγεται σαν τριξιμο..καλα λια επαθα πλακα με τον γιο σου!!χαμογελαστος με τα 2 δοντακια σαν λαγουδακι!!!κουκλος ειναι!!

αριαδνη δλδ θα φορας πλαστικο μασελακι για μην τριζουν την νυχτα?δεν θα ενοχλει?

κατερινααααααααα.... :-* δεν εκανα γι'αυτο παραπονο..προσεξα οτι δεν μου μιλαει καν το συγκεκριμενο ατομο..ισως να ειπα κατι γραπτο κ να παρεξηθηκε χωρις να το θελω..ισα ισα ολες ειστε μες στην καρδια μου..να φερω ενα παραδειγμα..μιλαμε σχεδον πανω απο χρονο ολοι μαζι.οταν ειδα την αντωνια κ τον ανασταση απο κοντα ηταν λες κ τους ηξερα χρονια..παρα πολυ καλη οικιοτητα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαράκι όχι δεν το έχω αποφασίσει να το πάρω γιατί δεν θα την παλεύω!!!Μάλλον θα κοιμάμαι με κανένα μασητικό της μπέμπας,χαχαχα :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:lol::lol::lol::lol: αριαδνη !!!!!!κανουν καλη δουλεια παντως!!! :lol::lol::lol::lol: λια φανταζεσαι να ειναι σαν του ροκι? :lol: εγω αν τα εβαζα νομιζω οτι θα πνιγω!!!παντως για να πουμε την αληθεια δεν νομιζω να ειναι τοσο μεγαλα..
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βικάκι εγώ πολλές φορές έχω κάνει ερωτήσεις και δεν έχω πάρει καν απαντήσεις αλλά το θεωρώ αναμενόμενο γιατί όλες λίγο πολύ τρέχουμε με τα μωράκια μας.

Κάποια στιγμή κάτι είχα ρωτήσει την Νάνσυ εδώ και με μήνυμα προσωπικό και στο chat του mammy και δεν πήρα ποτέ απάντηση αλλά τώρα τι να πεις στην Νάνσυ με 3 παιδιά? Δεν μου απάντησες και στο κρατάω? :lol::lol:

Και πάλι καλά που γράφει κάποιες φορές εδώ να μαθαίνουμε τα νέα της.

Εγώ όταν λείπω αγχώνομαι γιατί ξέρω ότι δεν θα προλάβω να διαβάσω όλα τα νέα σας και να απαντήσω.

Επίσης, συμφωνώ με την Κατερίνα ότι αυτές που μπαίνουν τακτικά όταν εξαφανίζονται τις ψάχνουμε πιο πολύ. Όμως δεν ξεχνάμε ποτέ ούτε την Αφροδιτούλα αλλά ούτε και το xtinaki μας κ.α. κοπέλες που έχουν πολύ καιρό να μπουν όπως το ραπανάκι και η fotini που έχει πάρα πολύ καιρό να μπει και αναρωτιόμουν τις προάλλες τι να κάνει.

Μαράκι κι εσείς δοντάκι? Αχχχ θέλω κι εγώωωω. :(:(:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας πάλι και απο μένα

Επιτέλους ξαπλωσα, μέχρι να τα κάνω μπάνιο να πιουν γάλα και να κοιμηθούν και να φέρω το σπιτι στα ίσια του μου πήρε τρεις ώρες.

Αντωνία χαρούμενα μηνογενεθλια, πέντε μηνών ο Αναστάσης!!!!λες να φταίνε τα γαλακτοκομικά μακάρι να βγάλεις άκρη γιατι πολλές φορές δεν μπορείς να ξέρεις τι ακριβώς τον πειράζει.

Αμαλία πολυ γελαστος ο Στρατουλης, τα δοντακια ειναι τόσο όμορφα, και σε μια φωτογραφία εχει το βλέμμα σου ίδιος!! Εγω είχα πει για την hallo kitty ευχαριστω που τα έβαλες δείχνουν τόσο ωραία....

Σταυρουλα καλοφορετα τα ρουχαλακια! Νομίζω η λύση στο θέμα του άντρα σου ειναι να του κανεις την κόρη σύντομα, τότε θα τα ξεχάσει όλα τα αλλα ;)

Βρε Βικακι ξέρουμε ότι το λες καλοπροαίρετα αλλα όλες λίγο πολυ τρέχουμε και εγω πολλές φορές δεν σχολιάζω τα πάντα ειδικα αν ειναι πολλα ή όταν μπαίνω βιαστικά, όπως πολλες φορές αν δεν έχω κάτι να πω για μένα και τα μικρά απλά σχολιάζω και φυσικά δεν περιμένω να με σχολιάσει κανείς. Πάντως ειναι ωραίο να σε αναζητούν :D δείχνει ότι σε σκέφτονται!

Αριαδνη πως το κανείς αυτο με το τριξιμο δεν ανατριχιαζεις.....συνηδητα ή δεν το καταλαβαίνεις?

Άντε παραπονιαρες καληνύχτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια μου οκ κ εγω μου εχει τυχει να ξεχασω ατομα δε το συζητω..απλα τελευταια το παρατηρησα εντονα για αυτο το λεω,εννοειται οτι δε το κραταω,εδω δε κραταω αλλα κ αλλα σε ατομα που θα επρεπε.να πω την αληθεια μετανιωσα που το εγραψα γιατι δε με ξερετε κιολας κ θα μπορει να σκεφτειτε διαφορα κ ισως να μην ισχυουν..

σιδερωνα ποση ωρα,τωρα τρωω μια πιτσουλα που εψησα η μπεμπα ψιλογκρινιαζει,οι αντρς μου ειναι μεσα ξαπλωμενοι κ παιζουν κ σε λιγο θα παω κ εγω για τον μαραθωνιο θηλασμου! :lol:

καληνυχτα σε ολες,φιλακια!!

αληθεια η ελενα που ειναι;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια, σήμερα ανοίγω εγώ τό μαγαζάκι και φυσικά ευθύνεται ο άντρας μου :( Χτές τελικά αποκοιμήθηκα απο τις 10μιση και του είπα να την ταίσει στις 12.Φυσικά αποκοιμήθηκε και δεν το έκανε και τη μπέμπα ξύπνησε στις 5 (λογικό αφού είχε κοιμηθεί απο τις 8)και την ταίσε αλλά μετά την έβαλε στην κούνια και δεν ασχολήθηκε να την ξανακοιμήσει και αυτή νόμιζε ότι ήταν πρωί και έκανε παιχνίδια και φωνές.Αναγκάστηκα να την ξανακοιμήσω εγώ και ξαγρύπνησα :( Και φυσικά νευρίασα μαζί του.

Λίααα αυτό για σένα (το μασελάκι του Ρόκι):

http://www.dentnews.net/?p=6295

Κατερίνα απο το άγχος το κάνω ασυνείδητα :oops:

Να έχουμε όλες μια ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρααα φιλεναδίτσες.

Βικάκι μου εγώ προσωπικά δεν σε παρεξήγησα ίσα ίσα που με κάνεις να σε προσέχω περισσότερο τώρα παραπονιαρούλα μου. :-*:-*

Αριάδνη το κάνει και ο άντρας μου αυτό στον ύπνο του και μάλιστα γι'αυτό το λόγο του έχει φύγει και η γνάθος κάποιες φορές και κάποια στιγμή έπαιρνε κορτιζόνη για να ισιώσει.

Κατερινάκι σε καταλαβαίνω κι εγώ χτες το απόγευμα δεν ήξερα τι να πρωτοκάνω. Μόλις γυρίσαμε από το σουπερ και από το διαγνωστικό φώναζε ο μικρός ήθελε τάισμα ο μεγάλος ήθελε και αυτός τάισμα μόλις πήγαινα να ετοιμάσω το φαγητό του μεγάλου χέζεται ο μικρός :lol: οπότε τον κάναμε μπάνιο γιατί έτσι κι αλλιώς θα τον έκανα μετά. Ταυτόχρονα είχα ρούχα που τα μουλιάζω στην λεκάνη με λευκαντικό γιατί η σκατίλα στα ρούχα δεν φεύγει ούτε με 100 βαθμούς κελσίου τα νεύρα μου :evil::evil: Πραγματικά όταν μπλοκάρω έτσι με πολλές δουλειές σκέφτομαι την Νάνσυ και λέω πάει είμαι τελείως άχρηστη νοικοκυρά :lol::lol:

Τελικά όπως όλες θα φανταστήκατε δεν έχει τίποτα ο άντρας μου και του λέει η γιατρός τα αποτελέσματα είναι σαν μωρού :lol::lol: Ησυχάσαμε για λίγο. Είχε τρελό ενθουσιασμό αφού όταν πήγαμε στο σουπερ μαρκετ ενώ κρατούσε το καρότσι (άδειο) κάπου το παράτησε και όταν πήγαμε σε άλλο διάδρομο νόμιζε ότι ένα άλλο καρότσι ήταν το δικό μας. Και του βγάλαμε του αλλουνού τα πράγματα νομίζοντας ότι μας βούτηξε το δικό μας :lol::lol::lol::lol:=))=))=)) Στο δικό μας είχα βάλει 50λεπτά και όταν το επέστρεψα και πήρα ένα μονόευρο κατάλαβα τι έγινε και έσκασα στα γέλια. Του λέω άντε με την αφηρημάδα σου βγάλαμε και 50 λεπτά. =)) Ευτυχώς που δεν μας πήρε πρέφα ο άνθρωπος. :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera kouklitses mou

ariadni egw otaneixa vgalei ta siderakia forousa ena plastiko maselaki alla oxi san auto pou evales to eixe ftiaksei sto sxima ton dontiwn mou k to forousa mono to vradi k sto spiti ama imoun kamia fora giati olo eksw imoun stin arxi psiloenoxlouse meta to sinithisa...

k egw exw ksipnisei apo tis 6 k den mporesa na ksanakoimithw o mikros me ton mpampa tou roxalizoun...

antwnia xaroumena minogenethlia...

maraki k eseis dontaki ante tha eisai i deuteri... mpravo stin mpoumpou pou den gkriniazei...

vre koritsia mou logiko einai kapoies fores na min ta sxoliazoume ola giati eimaste oles ligo polu sto treksimo me ta mwra k tis douleies.. egw to vlepw k apo mena pou sas diavazw meta ksexnaw sxedon ta misa apo auta pou tha ithela na grapsw k den exw panta apleto xrono na ksanagurisw pisw na thimithw auta pou legate....

episis kseroume oti kapoies den mporoun na mpainoun suxna k xairomaste kathe fora pou vlepoume mnm tous... oi alles pou mpainoun kathe mera ama leipsoun fainete... den uparxei logos pisteuw na xaliomaste gia vlakeies, apo tin stigmi pou exoume dimiourgisei mia wraia parea...

ta dika mou egw eimai xalia akoma k o mikros sunexizei me vixa twra to prwi tha ton paw sti giatro na ton dei...

sas filw oles na exoume kali mera ksipnise o mikroulis ama mporesw meta tha mpw na sas pw nea

ax stauroula polu gelasa me to super...

mia xara tha itan o antras sou ante mpas k iremisei ligaki...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια σκεφτόμαστε να πάμε κάπου τα Χριστούγεννα. Για πείτε μου τα μέρη σας είναι όμορφα να σας επισκεφτούμε? Μου λέει ο καλός μου μην πάμε πολύ μακριά μην τυχόν συμβεί κάτι στο παιδί. Του λέω θα πάμε όπου έχω απεσταλμένους :lol: Πχ. του λέω η φίλη μου η Αντωνία έχει πολύ καλό παιδίατρο. Θα πάμε εκεί και θα νοιώθουμε ασφάλεια αν τύχει κάτι στο μικρό. Το ίδιο σκεφτόμουν για τις καλοκαιρινές διακοπές. Του λέω φέτος θα πάμε Κρήτη έχω 2 βοηθούς εκεί για τον κατάλληλο παιδίατρο και το κατάλληλο νοσοκομείο :lol::lol: .

Λοιπόν? Ποια θα με διεκδικήσει? :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Την Κυριακή λέω να ξεκινήσουμε ρυζάλευρο. Πρέπει να πάρω και ειδικό πιατάκι και κουταλάκι? ή να του το δώσω με το δικό μας κουταλάκι? :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσακια!!

πωπω παραπονακια βλεπω!!

βικαρα μου εγω ξερεις δεν σε ξεχναω!!!!ξερω οτι δεν μπαινεις καθε μερα γιατι δεν προλαβαινεις.α!κ περιμενω να περασει καμια βδομαδα απο τη σαντυ για να σου ρθω!!ή να παμε παιδοτοπο!

εστε σου παραπονιαρα ν2 σου χα πει οτι δεν ειχα λαβει ποτε προσωπικο μνμ κ στο σκαιπ δεν μπαινω πια δν προλαβαινω..κ αν μ βλεπετε μεσα..ειναι ο αντρας μου που με τσεκαρει :lol::lol::lol: φοβαται μην αποκτησω εκτος απο ιντερνικες φιλες κ ιντερνικο γκομενο :lol::lol::lol:

μαρακι παραπονιαρα νΟ3 ποια εννοει ο ποιητης;;;;;

κοριτσια εχτες μου ανακοινωσε η νονα των διδυμων κατι που με στεναχωρησε...οτι δεν θα ψωνιζει τα χριστουγεννα στα μωρα..κ οτι δεν το κανει σε κανενα βαπτιστηρι παρα πμονο πασχα γιορτη γενεθλια..δεν της ειπα τιποτα αλλα προτιμω αντι στην ονομαστικη να ψωνιζει τα χριστουγεννα..μου ρθε καπως..η κορη της η μια εχει γενεθλια κοντα στις γιορτες κ ετσι δεν της φαινεται ασχημο αυτο..αλλα εμενα με στεναχωρησε..τι θα ερχονται οι νονοι της σαντυς να φερνουν δωρο κ στα διδυμα τιποτα;;;;υπαρχουν παρα πολλες φθηνες επιλογες..βρισκεις πλεον παιχνιδι κ με 3 ευρω!!

κ στο κατω κατω ξερεις οταν βαπτιζεις οτι εχεις καποιες υποχρεωσεις..τα παιδια την ημερα τα δωρα τα χριστουγεννα περιμενουν πως κ πως!δεν με πειραζει να πληρωσω ολη τη βαπτιση εγω αλλα τουλαχιστον να τους επαιρνε κατι στις γιορτες...

δεν θελω να παρεξηγηθουμε αλλα δεν ξερω πως να της το πω οτι δεν το θεωρω σωστο;;;;;

μου πε οτι τα αλλα 2 βαπτιστηρια που εχει δεν τα ηθελε..τα δικα μου που τα θελει γιατι να τα βαλει στο ιδιο τσουβαλι;;;;

αχ!μακαρι να μας προτεινε κ κανενας αλλος μπορει να την θελω γιατι εχουμε πολυ συχνη επαφη κτλ αλλα θα θελα τουλαχιστον στα βασικα να ναι ενταξη..

πειτε μου την γνωμη σας!!!!!!!

ειμαι παραλογη που με πειραξε;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εστε;;;; :lol::lol::lol:

ξεχασα να ρωτησω απο που κ ως που φταιει η σχεση σας που ο αντρας σου νομιζει οτι πεθαινει;αυτοι οι ψυχολογοι καποιες φορες λενε πραγματα που μπορει να μην στεκουν απλα εχουν καποια στανταρ κ νομιζουν οτι σε ολους ειναι τα ιδια..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νάνσυ μου δεν παραπονέθηκα σιγά. Άλλωστε το μήνυμα και αυτό που σε είχα ρωτήσει 2 φορές εδώ αφορούσε εσένα κι όχι εμένα. :D:D Σε ρωτούσα αν θέλεις κουπόνια babylino που έχω πολλά να σου στείλω. ;):-*

Του το είπα χτες γι'αυτό που είπε η ψυχολόγος και μου λέει ότι εννοούσε ότι αυτός πρέπει να δουλέψει να πάει καλύτερα η σχέση μας...κάτι τέτοιο δεν κατάλαβα και πολλά. Πάντως του είπε ότι κάθε εβδομάδα πρέπει να επιδιώκουμε να βγαίνουμε μόνοι μας. :twisted:

Άγχος και γι'αυτό τώρα. :twisted:

Νάνσυ μήπως τελικά δεν πολυψήνεται η νονά και για τα δικά σου και δεν στο λέει? :roll:

Για ποιο λόγο δεν θέλει τα Χριστούγεννα? σου είπε? Για να κάνει οικονομία ή δεν πιστεύει στα Χριστούγεννα? :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

επισης νενε μας οποτε μπορεσεις πες κ στα κοριτσια τι συμβαινει..

πιστεψε με θα νοιωθεις καλυτερα αμα ξερεις οτι ειμαστε κ μεις εδω να τα λεμε..

θα πανε ολα τελεια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εστε μου δεν πηρα ποτε τετοιο μνμ νομιζα οτι ελεγες για τοτε ποο με ρωτουσες για τον ατμομαγειρα που κ τοτε δε το χα παρει...

κ εγω σου χα στειλει μια φορα για κατι σε προσωπικο μνμ αλλα μαλλον ουτε κ εσυ το χες παρει..

κ ο αντρας μου το ιδιο πιστευει..κ θα την ρωτησω παλι..εκεινη μου πε οτι δεν εκανε ποτε στα βαπτιστηρια που εχει ηδη δωρο τα χριστουγεννα..καλα δεν ειναι κ λατρης της θρησκειας αλλα δεν το κανει για αυτο το κανει για να μην εχει το ανχος κ τα χριστουγεννα για τα δωρα..παιρνουν μονο στα παιδια τους.αλλα εγω δεν θελω ετσι..τι να κανω;;;;;κ τωρα ειναι μωρα σιγα δεν καταλαβαινουν αργοτερα ομως;;;;;τι θα τους λεω;;;δεν μπορω για παντα να ψωνιζω κ να τους λεω οτι τα πηρε η νονα..ετσι δεν ειναι;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κ πιστευω οτι τα παιδια κ να τους πεις οτι η νονα δεν εχει λεφτα θα σου πουν καποια στιγμη οτι εστω κ μια σοκολοατα θα μπορουσε ετσι δεν ειναι;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναταλάκι και γω το φορούσα αυτό όταν έβγαλα τα σιδεράκια γι αυτό δεν θέλω να περάσω τα ίδια!

Σταυρούλα, το δικό μου μέρος είναι μόνο για καλοκαίρι και είναι και κοντά ;) Τα Χριστούγεννα εμείς θα πάμε Θεσνικη, δεν έρχεστε και σεις να κάνουμε ωραία παρέα?? Εντωμετάξυ και ο άντρας μου έχει μια συγκαλλυμένη-ακόμα-αρρωστοφοβία, οπότε αν πιάσουν κουβέντα με τον άντρα σου γι αυτά, εμεις σίγουρα θα γελάσουμε πολύ!!!

Για τα υπόλοιπα που είπε η ψυχολόγος δεν μπορώ να εκφέρω άποψη αλλά γενικώς-ανεξαρτήτως προβλήματος- είναι καλό το ζευγάρι να βγαίνει μια φορά την εβδομάδα μόνο του, απλά γι αυτος που δεν έχουν βοήθεια είναι δύσκολο.Εσεις να το κάνετε.

Νάνσυ,ούτε μενα μου άρεσε αυτό με τα Χριστούγεννα.Αλλά ο καθένας έχει τις ιδιοτροπίες του. Πάντως και μένα η κουμπάρα μου δεν νομίζω ότι θα είναι πολύ τυπική σε αυτά λόγω οικονομικής στενότητας γενικότερης.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σταυρούλα νομίζω ότι πουλάνε ειδικα κουταλακια σιλικόνης

http://www.mothersblog.gr/O-kosmos-toy- ... -moroy-moy

Να μας πουν οι δευτερομανουλες καλύτερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω αντιθετα θεωρω τα χριστουγεννα πιο σημαντικα για τα παιδια παρα το πασχα.αν μου ελεγε το πασχα θα παιρνουν μονο λαμπαδα δε θα με πειραζε καθολου..αλλα εγω μεγαλωσα με δωρα κατω απο το δεντρο..κ τα περιμενα πως κ πως..

απο την αλλη μπορει κ να μην τα πειραξει ποτε..αλλα ο νονος τησ σαντυς ειναι πολυ τυπικος σε αυτα κ πιστευω οτι θα τα ενοχλει αν βλεπουν μονο η σαντυ να παιρνει δωρα αν κ πιστευω πως ο συγκεκριμενος θα παιρνει σε ολα ετσι θα καλυπτεται το κενο... :lol::lol: πολυ πολυ να φωναζουν νονο τον ιδιο :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εστε ναι οσο ειναι πολυ μωρα μονο πλαστικα ή σιλικονης

εχω νεο....

θα παμε με τον αντρα μου κ τους νονους της σαντυς ρωμη..αποφαση της στιγμης..ακομα δεν εχουμε ανακοινωσει οτι θα κρατησουν 4 μερες 3 παιδια μαζι με την πεθερα μου :lol::lol: αλλα κ εγω δεν το εχω εμπεδωσει ακομα οτι θα αφησω 3 παιδια αλλα μου φαινεται πιο ευκολο να αφησω 3 παρα ενα :lol::lol: θα εχουν παρεα!!

αλλα κοριτσακια κ εγω κ ο αντρας μου το εχουμε μεγαλη αναγκη γιατι η κλεισουρα μας την εχει βαρεσει..λατρευω κ ιταλια κ δεν δυσκολευτικα να πω ναι..η ασπλαχνη μανα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βεβαια εννοειται οτι θα πουμε οτι παμε για δουλεια κ οτι με θελει ο αντρας μου για την γλωσσα :lol::lol: βεβαισ δεν ειναι κ εντελως ψεμα.ασχετα βεβαια οτι νομιζω οτι τα χω ξεχασει ολα!!! :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...