Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο72- Boy or Girl??

Recommended Posts

Κορίτσια SOS..ήρθα σπίτι το Σεμπινι ειναι βραχνιασμενο κ εχει ενα ξηρό βηχαλακι, οχι συνέχεια ουτε συχνό κ έντονο αλλα το εχει..επίσης παραπονέθηκε λιγο πως ο λαιμό του τον ενοχλεί κ γενικά έφαγε λιγότερο αλλα έφαγε, δεν εχει δηλαδή κ αφαγια...

Ειναι καλοδιαθετος, παίζει,κ δεν εχει ουτε πυρετό ουτε αλλα συμπτώματα - λιγο ρουθούνισμα - μπουκωμα μονο..

Να τον στείλω παιδικό αυριο?

Το έχετε πάθει? να τον παω γιατρό? υπερβάλλω??? ίωση παλι? θα πεθάνω, ελπίζω να μην εξελιχθεί σε κατι άλλο, θα σκάσω....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Φρανίτα δεν έχει και τίποτα !!!!

Συνήθως τα παιδάκια πάνε σχολείο με αυτά τα συμπτώματα !!!

Εκτός θέλεις να εκμετάλλευτείς το γεγονός ότι η μαμά σου είναι εκεί οπότε και τον κρατάς μια μέρα σπίτι και βλέπεις!!!!

Και ναι...μπορειτε να μου ευχηθειτε για τον βρωμοποδαρο,σπυριαρη,με το σιχαμενο μουστακι γιο.......

Σας διεψευσα κακιασμενες....

Μονο η νατασουλα,το σισσακι κ η ζωη επεσαν μεσα....

Λεπτομερειες αυριο..γραφω απο το κινητο...

:mrgreen:

γωγουλα!! :D:D:D

συγχαρητηρια!!! :D:D

κυριως που εχεις ενα υγιες μωρακι!ε..ενταξει..κ αφου θα κατουραει ορθιο..ακομη καλυτερα..ετσι για ποικιλια! :):)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)

ολα να πανε καλα κοριτσαρα μου! :)

φρανιτακι μονο επειη ταλαιπωρηθηκε με τις ιωσεις θα το σκεφτομουν..αλλα γενικα δεν ειναι κ κανενα ανησυχητικο συμπτωμα..νομιζω :roll:

Γωγώωωωωωωωωωωωω έλα ρε παίδαρος θα βγει;;;;;

Χαχαχαχαχαχαχα

Σπυριάρης; Και με τι σεξουαλικές προτιμήσεις ; Χαχαχαχαχα

Αντε να έχει παρέα ο Γ. ;)

Με το καλό ένα υγιείς χαρούμενο παιδάκι :x

Γωγω αγοράκι? αν δεν αλλάξει - διοτι ειναι κάπως νωρίς κ το περιθώριο λάθους υπαρχει- ειναι τέλεια! Δυο κόρες κ ενας γιος...ρε Γωγω, ειλικρινά αναρωτιέμαι τι πεθερά θα γίνεις :D:mrgreen:

Θα στείλω τον Σεμπ σχολείο....εχει ενα μπουκωμα κ ακούω ρουθούνισμα αλλα δεν εχει τιποτα αλλο...το βηχαλακι ειναι σταθερά λιγο κ η βραχναδα οχι έντονη...Έφαγε κ δυο πιάτα σούπα....Σίγουρα κατι εχει τσιμπήσει απο το σχολείο, αλλα αναμενόμενα δεν ειναι αυτά? δεν μπορω να τον κρατάω σπίτι με το παραμικρό, ετσι δεν ειναι?

Μονο μην εξελιχθεί σε τιποτα αλλο...ρε κορίτσια με πιάνει πανικός, αδικαιολόγητος μεν - και στην τελική εδω που ειμαι η ιατρικη περίθαλψη ειναι καλύτερη απο την Ευρώπη- αλλα ενα βηχαλακι εχει κ δεν μπορω να ηρεμήσω ...πανικοβαλομαι, τι θα κανω...

Φραν είναι σε κέφια??

Αν τον βοηθήσει να ξεκουραστεί μια μέρα κι αφού έχεις και τη μαμά σου, μπορείς να τον αφήσεις.. :roll:

και τι έγινε αμα δεν πάει μια μέρα? τι θα χάσει?

Καλέ τι της λέτε; Χαχαχαχαχα

Γωγώ τα αγοράκια είναι πιο εύκολα στο μεγάλωμα!!!

Ο Γ χάρηκε;;;; :mrgreen:

Φρανίτα περαστικά ελπίζω να μείνει μόνο σε αυτά !!!!

Εκεί η ιατρική είναι καλύτερη;;;!!!

Απο κέφια μια χαρά...όλη την ώρα έπαιζε, γελαγε, χοροπηδουσε, κ μάλιστα είχε κ αυπνιες επειδη κοιμήθηκε δυο ώρες το μεσημέρι κ πήγε έντεκα για να κοιμηθεί..

Αργυρω η ταιλανδη εχει τα καλυτερα νοσοκομεία, ερχονται απο όλο τον κοσμο εδω....ειναι πολυ γνωστό το επίπεδο της ιατρικής περίθαλψης, Βέβαια ειναι όλα ιδιωτικά αλλα κ παλι ειναι πιο φθηνά αν συγκρίνεις αντίστοιχες υπηρεσίες...αλλα οκ, αχρείαστα να ειναι, εχουμε ασφάλεια...

Και εγω ελπίζω να μείνει σε αυτά...θα τον παω γιατι βαριεται γμτ όλη μέρα, αλλα θα δω κ πως θα ξυπνήσει....

Τζα!!!!

Γωγώ θα κάνεις νύφη;;;;;;;;; ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;; Το καημένο το κορίτσι!!!!

Μωρή σίγουρα δεν έγινε κάποιο λάθος;;;;;;;;;;;;;

Νήπως δεν ήταν τσουτσούνα αυτό που είδατε;;;;;;;;;;

Γεια σας είπα ; Δεν είπα;

Λέω!

Γεια σας!!!!

Είμαστε καλά ευχαριστούμε! Περάσαμε ένα σουπερ Σαβ/κο! Το Σαββατο συναντησαμε -φαγαμε-ψωνίσαμε τα διδυμα Ζωή- Μαριεύη Αναστασία-άννυ! Τ ακορίτσια πέρασαν τέλεια! Εγώ μαγείρευα!!!!χαχαχα Το απόγευμα φύγαμε Χαλκιδικ ή και γυρίσαμε την Κυριακή το βράδυ!!!! Κάνεμε και μπάνιο!!!! Ή θάλασσα ήταν υπέροχη!!!!!

Φρανίτα δε νομίζω να έιναι κάτι σοβαρό! Περαστικά πάντως!

Νατάσα είσαι μέσα στο μυαλό μου! Κουράγιο και περαστικά σας! ;)

Σίσσυ πότε πας γιατρό; Λέγε! Πλησιάζουμε ε!!!!

Αυτά!

Δεν σχολιάζω συγχωρέστε με!

μπανιο :o:o:o:o:o:o ε δε πας καλα..ε δε παςςςς :o:o:o:o:o:o:o χαχαχαχαχα

λοιπον...αν οι στατιστικες λενε οτι μετα απο 2 παιδια ιδιου φυλου πας σε 3 αντιθετο φυλο ειμαι ετοιμη να κανω κορη :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τι κανετε?

γωγωωωωωωωωωω με το καλο ο γιοςςςς

σου λεω με το χερισ τη καρδια οτι οταν εγραφα οτι εχει κορη στο πισω μερος του μυαλου μου ελεγα αγορι..αλλα δε πιανει...φιλια σε ολεςςςςςςςς

λοιπον...αν οι στατιστικες λενε οτι μετα απο 2 παιδια ιδιου φυλου πας σε 3 αντιθετο φυλο ειμαι ετοιμη να κανω κορη :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o αν καταλαβατε γραψτε μου :mrgreen::mrgreen:

Ειστε θεομουρλες....χαχαχα...

Νατασα εγω δεν ειδα τπτ...ουτε τσουτσουνι ουτε μνι..χαχα

Ο γιατρος,ο οποιος ειναι αστερι, ειπε οτι βλεπει αγορι..ειπε ειναι νωρις αλλα αυτος το ειδε αρκετες φορες...

Επιης ο αντρας μου ειδε να κρεμονται τα μπαλακια του γιου του σαν δυο τσσμπια μεγαλα σταφυλια κ στη μεση ειχε κατι...χαχαχα..μα ποσο ελεος...

Καλε δε σας ειπα...ειχαμε παρει κ τν ιω μαζι...της αρεσε αλλα μετα βαρεθηκε κ εβλεπε νικελοντεον στο σαλονι του ιατρειου κ την πηρε ο υπνος στον καναπε..χαχαχα

Το μονο αρνητικο που μου ειπε ο γιατρος ειναι οτι ο πλσκουντας μου ειναι χαμηλα κ πρεπει να προσεχω...δεν ειναι σοβαρο λεει,απλως αυξανονται οι πιθανοτητες για αιμιραγια η αποκολληση αν κ πλεον ειναι λιγορλτερες οι πιθανοτητες..ξερετε κατι περι αυτου;;;;

Οσο για το φυλο διατηρω λιγο ακομα τις επιφυλαξεις μου...χαχαχα

Θουλη αντε βουρ για κορη...χαχα

φρα :oops::oops::oops: ξεχασα...περαστικα..κ γω δε διαβασα κατι περιεργο..εμενα παντα ετσι ητα το χειμωνα...

γωγω κοιμηθηκε? :lol::lol::lol::lol::lol::lol: καταενθουσιαστηκε δηλ :lol::lol:

κριμα για τη πεθερα να μη παρει το ονομα..εκτος αν δωσεις 2 ονοματα κ ας ειναι αγορι...ας πουμε

αγαμεμνονας -χαρα :lol::lol::lol::lol:

πλακιτσα...

ιουλια εχω το αλευριιιιιιιιιιιιιιιι 8-)

Καλημέρα!

Γωγω μου πολύ χάρηκα που είναι αγοράκι! Οκ ήμουν σίγουρη οτι ήταν κορίτσι ...έπεσα έξω αλλα τόσο το καλύτερο που έπεσα έξω και θα έρκος μικροσκοπικη τσουτσου και εσύ!! Χαχαχα μαρεσε που το πρώτο που σκευτηκαν τα κορίτσια είναι τι πεθερά θα γίνεις χαχαχαχαχαχα εγω σκευτικα τα κορίτσια σου σε αρσενική βερσιον και θα είναι Κουκλι ζωγρφιστο το αγοράκι σου!!! Αλλα ναι μαρή τι πεθερά θα γίνεις? Χαχαχαχα πιστεύω καλή πεθερά απο οτι βλέπω πως τα πας με την κοπέλα του αδερφού σου ...απο τωρα φαίνεται το πράγμα ;)

Σήμερα ο Μ πήγε με τρομερό βήχα .....

Φαν δεν ξέρω εμείς τωρα αρρωστενουμε τοσα χρονια δεν ειχε τιποτα ....

Αργυρώ πρέπει να το φτιάνετε το παράθυρο για να μην μπαίνει και βροχή ....ακριβό αλλά άλλα οικονομικά δεδομένα της γερμανίας .....

Θου μέχρι τωρα δεν έχεις και καμοια σοβαρή στατιστικη η αθήνα 3 κορίτσια η Γιώτα και η Γωγω μόνο με τρίτο διαφορετικό ....κάνε και εσύ για να έχουμε περισσότερα στοιχεία για στατιστικη χαχαχαχαχα

Δεν θυμάμαι άλλα

Τωρα που το σκευτωμαι ....μπορεί η τιμή να είναι και λογική ....σου ειπαι 800 τα υλικά και τα υπόλοιπα εργατικά.

Ολο αυτο που θέλεις να κανείς έχει πολύ δουλειά και μελέτη δεν είναι μόνο "παίρνω τα υλικά και τα καρφώνω " είναι μεγάλο θέμα να μην υποτιμήσει κάποιος την δουλειά του η να μην την υπερτιμησει .....εδω στην ελλάδα το κάνουμε συνέχεια και ίσως να μην σκευτωμαστε σωστά πχ θέλουμε να βαψουμε το σπίτι και επιλεγουμε τον φθηνότερο και ας μας πασαλιψει με μπογιές ντουλαπια ξύλα ...τα πάντα και δεν επιλεγουμε τον σωστό που δεν υποτιμά την δουλειά που θα κάνει και την κοστολογει όσο πρέπει και θα βάλει χαρτοταινιες προσεχτικά όπου χρειάζεται και καλύψει θα προσέξει .....

Καλημέρα,

Γωγούλα εγώ είμαι σίγουρη ότι θα είναι αγοράκι :D:D:D:D:D

Άντε με το καλό, για τον πλακούντα δεν ξέρω ελπίζω όμως να μην είναι κάτι σοβαρό

Εγώ σήμερα νιώθω πολύ καλύτερα :D:D

Και ο Μιχάλης έχει σχεδόν επανέλθει, το πρήξιμο υποχώρησε αρκετά και οι μελανιές σχεδόν φύγανε. Μέχρι τέλος της εβδομάδας ελπίζω να είναι σουπερ :D:D

Κορίτσια επειδή άλλαξα συσκευή κινητού έχω χάσει τα περισσότερα τηλέφωνα, αν θέλετε στείλτε μου με μνμ τα κινητά σας

Άφρο πως τα πάει ο Μ με τον παιδικό? γκρινιάζει ακόμα το πρωϊ ή πηγαίνει με χαρά στο σχολείο?

Καλημέρα νατασουλα, ο Μ πάει μια χαρα στο σχολείο δεν γκρινιάζει καν που ξυπνάει και κανειβκαι γριγορα μην χάσουμε το λεωφοριο.

άντε να περάσει η μουριτσα του Μηχαλη.

Αλλα πολύ βήχας βρε παιδιά!!! Και δεν θέλει και σιρόπι .....ούτε κατι ζεστό (δεν θέλει να είναι ζεστό τιποτα ολα κρύα τα θέλει) .....

καλημέρα σας

επέστρεψα γραφείο

ήμουν εκκλησία, είχαμε αγιασμό για τους νέους φοιτητές και πήγα

Εκεί ήταν και το νηπιαγωγείο και ο παιδικός και είδα τα κορίτσια μου :D

Και κορίτσια έβλεπα την Ι που κρατούσε την αδερφή της συνέχεια αγκαλίτσα και τη φιλούσε και τη χάιδευε και πόσο την πρόσεχε :x:x:x εμένα δεν με είχαν δει. Βρεθήκαμε μετά έξω ;)

αυτά τώρα πίσω στο γραφείο

καλημερα κοπελες!!!!!!!!!

τι κανετε;

εμεις καλα ολα σε ταξη!

σκεφτομαι να παμε προς περαια για δουλιτσες βολτουλα με τη μικρη.....

αργυ ωραιο ειναι αυτο που θα ηθελες να κανεις!! :lol: αλλα αυτα ειναι για σας που ξυπνατε αχαραγο καλεεεεε!

η εχει καποιου τυπου πατζουρια; :?ποτε σταματα ο παιδικος της ρεας;τι θα κανετε σημερα;

χρυσαααααααα οκ καλε μν σε βαζω σε κοπο :? εχεις τοσα εχεις κ μενα :D κανονισε μολις γυρισω απο ζακυνθο 22οκτ. δλδ να κανονισουμε να βρεθουμε κ με οποιες αλλες σαλονικιες θελουν...οκ; :)

γωγουλα τοπα δε τοπα;;;;;αγορι εχεις λεμεεεεεεεε!περαν της πλακας με το καλο να ερθει ,γερο ειναι ,ολα καλα!

με τον πλακουντα τι σου ειπεδλδ να προσεχεις εσυ απο βαρη κ τετοια ;

θουλη κ σενα το επομενο κοριτσι θαναι!μν με ρωτας πως το ξερω ομμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

μονο στην ιουλια δν εχω εμπνευση ακομα :-? ασημωσε να σε πω χαχαχαχαχαχα ειναι θολη η εικονα! :lol::lol:

νατασουλα ετσι καθε μερα να υπνας κ νασαι καλυτερα!να σκεφτεσαι θετικα!ολα θα πανε καλα!κ δν μας πρηζεις καλε!πως ειναι δυνατον!!!!!!!!!αντε φιλακια πολλα!

φραν πως ειναι ο σεμπ σημερα;κ μενα δν μου φανηκε ναχει κατι το ιδιαιτερο ανησυχητικο....ελπιζω να μν ειναι τπτ!καλα βκ οπως τα περιγραφεις δν πηγαινα να μεινω ουτε δεμενη! :oops::lol:

ασε που θα γυριζα πισω 40 κιλα!!! :o καλα αυτο θαταν το μονο θετικο! :lol:8-)

αλλα εμπειριες ζωης......φιλια πολλα!

καλα ειμαι γαιδουρα που δν ειπα τπτπ για το σαββατο....

συναντηθηΚαμε με νατασσα αναστασια αννυ δαναη ειρηνη πηγαμε για ψωνια καφε κ μετα για φαι στης νατασσας....

ενα θα πω μαγειρευει πολυ πολυ πολυ πολυ νοστιμα!ηταν ολα υπεροχα αλλα σιγουρα ηταν κουραση για κεινη! :?

περασαμε υπεροχα,αψογη ψιλοξενια!ευχαριστουμε πολυ πολυ!κανατε κ μπανιο ε;;;;ατρομητοι οικογενειακως! φιλακια!

αναστασια μου where are you καλη μου;;η αννυ;;χαρηκαμε πολυ που σας ειδαμε !!!!!φιλακια καλα να περνατε!

εμ τι αλλο;αυτα προς το παρον τα λεμε αργοτερα!

μαρια καλημερα!φανταζοαι πως αισθανοσουν εκεινη την ωρα! :x παντα ετσι αγαπημενες!

καλημέρα σας :x

Γωγώ αν είπε αγόρι από την αρχή, αγόρι είναι.....το λάθος γίνεται με το κορίτσι δλδ αν δει κορίτσι στην αρχή αυτό μπορεί και να αλλάξει και να είναι αγόρι μετά ;) .....αλλά τι θα γίνει με το τσουστούνι μετά θα εξαφανιστεί? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

για το πεθερά εχω τις επιφυλάξεις μου.....η κοπέλα του αδελφού της αρέσει, αλλά αν ο γιος έχει κοπέλα που δεν αρέσει στην Γωγώ :o:o:o:o:o:o:-s:-s:-s:-s:-s:lol::lol::lol::lol::lol:

Αφρο και η Ρ. έχει βήχα και της δίνω μέλι να φάει :?

όχι δεν μπαίνει νερό από το παράθυρο, αυτός μα είπε ότι τα παράθυρα είναι πολύ καλά, γερά αν και είναι 20ετίας!!! :roll::roll: αλλά εμείς θέλουμε καινούργια :roll::roll:

το νερό μπήκε μέσα από τα κεραμίδια κάπως, μας το εξήγησε ότι ίσως να έφταιγε και ο αέρας!!! :?

Μαρία τι καλά :x:x με τα κοριτσάκια σου!!! :x:x

Ζωή έχει αυτόματα πατζούρια που κατεβαίνουν είτε μόνα τους με το που χτυπά ο ήλιος είτε ηλεκτρικά φυσικά! :roll:

ο παιδικός της Ρ. δεν κλείνει, εμείς δεν την στέλνουμε!!! :roll:

χθες πήγαμε και φάγαμε σε ένα ωραίο Ιταλικό :D , πολύ ωραίο και οι μερίδες τεράστιες :o:o:o

πήγαμε και ΙΚΕΑ και θα αγοράσουμε καινούργια βιβλιοθήκη για την σοφίτα :)

Θούλη η στατιστική δεν λέει αυτό! :roll:

λέει ότι ό,τι είναι το πρώτο παιδί είναι και το δεύτερο :roll::roll:

για τα 3 παιδιά δεν έχουμε πολλές πληροφορίες ακόμη :lol::lol::lol::lol: ξεκίνα για να δούμε :D

Νατασούλα ωραία με τον Μηχαλάκη :D:x

και με σένα που είσαι καλύτερα :D:x

Καλημερα

τι κανετς;;;

και ο Χ εχει ψιλοβηχα και τη νυχτα βουλωσε και η μιτι του..

και εγω του δινω μελι να φαει ..μελι με λεμονι..το τσακιζειιιιι...

Ζωη να βρεθουμε καλε...θα σου πω καια πο κοντα...

αχ ελατε σπιτι μου../

δενε χω κανενα ωραιο σπιτι..και τωρα ειδικα που εχω εξαφανισει ακομα περισσοτερα επιπλα ειναι εντελως χαλια αλλα ΟΚ... θα σας εχω μεζεδακια και καλη καρδια...

ο Χ το βραδυ εβπελε εφιαλτες..ελεγε στον υπνο του Οχι Οχι Οχι..τον ρωταω τιε ιδες στον υπνο σου αγορι μου,,...και μου λεει μια γαλοπουλα ηρθε να με φαει...

και του λεω πως δενε χουμε γαλοπουλες στο σπιτ..δε μενουν στα σπιτια αλαλ σε μεγαλες φαρμες εξω στη φυση..και τρωνε σπορια και οχι παιδιακια..

τελικα νομιζω οτι ο πονοκεφαλος ειναια πο τηνελλειψη οξυγονου σε αυτο το παλιογραφειο...

ουτε παραθυρο δεν μπορουμε να ανοιξουμε..

καλα εγω δενε χω και παραθυρο..αλλα ΟΚ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...