Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο72- Boy or Girl??

Recommended Posts

Ρε κοριτσια τι ειναι το προγραμμα φαγητου?? δηλαδη γραφετε τι θα μαγειρεψετε καθε μερα???

Χμμ εγω δεν εχω, οκ δεν μαγειρευω κ συχνα..Αλλα συνηθως ερχομενη απο τη δουλεια σκεφτομαι, τι θα φαει ο Σεμπ αυριο κ περναω απο το ΣΜ η την αγορα κ παιρνω οτι σκεφτω εκεινη την ωρα..Εγω τρωω οτι βρω, για μεσημερι στο γραφειο κ στο σπιτι οτι υπαρχει..

Διωχτε με, πρεπει να γραψω αναλυση για την διαχειριση των πτωματων μετα απο φυσικες καταστροφες :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα! :D

Ετοιμάζομαι να φύγω για την σχολή. Σας ενημερώνω σε περίπτωση που με αναζητήσετε! :mrgreen::lol::lol::lol:

Πηρα μια σύγχιση πρωί πρωί! :evil: Γύρισε ο Παν απο τον παιδικό και μου είπε οτι αυξήθηκαν τα τροφεία! Μα είναι δυνατόν;;;; Δεν πληρώνω τπτ! θα κάνω ένσταση!!! :twisted::twisted::twisted::twisted: Δηλαδή συγγνώμη πως είναι δυνατον να πληρωνω φετος περισσότερα με βάση το περσινό εκκαθαριστικό, το οποίο ΚΑΙ αυτό είναι αρκετά μειωμένο απο το προπέρσινο;;; Θα μας τρελάνουν εντελώς;;; Δεν έχω ρε κορίτσια ούτε 10 € να διαθέσω παραπάνω!! Άι σηχτήρ πια!!! :twisted::twisted::twisted: Να πάρω στον Δήμο;; Να πάρω στο βρεφοκομείο Αθηνών;; Που στο διάλο κάνουν ενστάσεις;;;; :twisted::twisted::twisted:

καλημέρα σας!

:twisted::twisted::twisted::twisted: έχω κάτι νέυρα από χτες :twisted::twisted:

Χτες το απόγευμα πήγα στη φίλη μου να της βάψω τα μαλλιά και τα κορίτσια έμειναν με τον Γ στον οποίο είπα αν γίνεται να κοιμηθούν κατα τις 8 μιας και δεν κοιμήθηκαν μεσημέρι και το πρωί μερικές φορές ψιλοζορίζονται κι εγώ φτάνω στη δουλειά 8:30 :?

Ε γυρίζω 9 και τις βλέπω ξαπλωμένες να βλέπουν Μπάρμπι (οι δικές μου-ειδικά η Ι όταν βλέπει τηλεόραση όσο και να νυστάζει δεν κοιμάται), η δε Φ δεν φορούσε καν πυζάμες :twisted::twisted: Τον ρωτάω τι φάγανε? Μου λέει τίποτα... Λέω από το μεσημέρι θα κοιμηθούν νηστικές? Λέει "Ε αφού τις ρώτησα και δεν είπαν κάτι"

Ε εκείνη την ώρα άναψα [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif]

Άρχισα να φωνάζω και τα γνωστά X( Λέει αφού δεν κοιμούνται

Λέω σήμερα που έχεις εσύ μάθημα θα δεις από τι ώρα θα κοιμηθούν και πως θα μπορέσω να τις βάλω :evil:

Τελικά 9 και κάτι τις πήρε ο ύπνος αφού έκλεισα την τηλεόραση και ξάπλωσα δίπλα τους.

Κι ακόμη με νεύρα είμαι

Πάλι άργησα στη δουλειά και η Φ πάλι έλεγε δε θέλω να πάω σχολείο :evil: και το μεσημέρι δε θέλει να φύγει :evil:

Νηπιαγωγείο είναι? Α ναι να πάρεις στην α'βάθμια

αν είναι παιδικός ανήκει στο υπουργειο υγείας και πρέπει να απευθυνθείς αλλού

αλλά αν βιάζεσαι να ξεσπάσεις πάρε στο δήμαρχο και χώσε :twisted:

Δημοτικός παιδικός σταθμός είναι Μαράκι! :twisted::twisted::twisted: Στο Δήμο πρέπει να απευθυνθώ μάλλον...

Δεν του το είχα πάντως αυτό του Γ! :shock: Να πω οτι ήταν ο δικός μου άντρας μάλιστα! :roll: Τελικά σε κάποια πράγματα απλώς έχουν διαφορετική αντίληψη απο εμας. Τί να πεις;; :roll:

Νατασσούλα ευχαριστω που ρωτάς εχουν βγει τρια μαθηματα που τα έχω περασει, αλλα αυτά τα ήξερα... περιμένω δυο που έχω αμφιβολίες και σε άλλα δύο βαθμούς. :mrgreen:

όσο για την χύτρα δεν ξέρω τί να σου πω! Εγω δεν έχω! Βραζω το μοσχαρακι 3 ώρες!! :P:D

βέβαια κατάλαβε ότι έκανε μαλακία

και μετά έλεγε στα κορίτσια "σε ένα λεπτό η τηλ κλείνει, σε 1 λεπτό κλείνει" το έπαιζε και αυστηρός :lol::lol::lol::lol: μπροστά μου..Τα κορίτσια τι να σας πω χέστηκαν πάνω τους

καλημερα σας.........

θου πριν βαλεις μπροστα για τριτο να συμβουλευτεις τον πινακα....να σαι σιγουρη βρε παιδι μου :lol::lol:

αναστασια φιλια στην κουκλα σου.......

σισιω την κανει η κοιλιτσα;;;;κοριτσακι εχεις;;;;ασχετο η ρουλιτσα τι κανει;;;;;

λενακι μου!!!!!που εισαι βρε ψυχη;;;ολα καλα;;;;

γωγουλα μου μην ακους καμοια.....τσουτσουνι ειναι αυτο..δεν χανεται :D

βικη εμας το νερο ερχεται καθε 6μηνο....το χρονο δεν ειναι πανω απο 20 ευρω......και εχουμε τρελη καταναλωση.....αλλα χωριο :D

ο γιωργος χθες μου εκανε πυρετο....αλλα τωρα ειναι οκ.......πως γινεται αυτο.....μου εκανε ενα 38,3 και μετα απο 5 ωρες μια δεκατικη κινηση μονο......τεσπα....εχει και λιγες μυξες.......

και εγω κρυωμενη ειμαι....σνιφφφ..σνιφφφ......

και φυσικα νυσταζωωωωωωωωω........

δεν θυμαμαι αλλα.........

φιλιααααααα

Φραν το πόδι το πατάει η Έλενα αλλά ακόμα κουτσαίνει λίγο, αυτό βέβαια δεν έχει να κάνει με την αρθρίτιδα αλλά με τον γύψο που είχε 3 βδομάδες.

Η αρθρίτιδα ονομάζεται ιδιοπαθής γιατί δεν ξέρουν από τι έχει προέλθει, έρευνες που έχουν γίνει δεν έχουν αποδείξει ότι είναι κληρονομική νόσος.

Σίσσυ στον δικό μας δήμο οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί είναι ΝΠΔΔ, και κάθε χρόνο μαζί με τις αιτήσει μας δίνουν ενημερωτικό δελτίο στο οποίο περιλαμβάνονται και οι τιμές των τροφείων για την χρονιά που γίνεται η αίτηση. Οπότε νομίζω ότι είναι παράνομο στην μέση της χρονιά να γίνει αύξηση τροφείων

Μπράβο για τα μαθήματα

Βίκυ κάθε 20ημερο πεντικιούρ :o:o:o:o:o:o Η καλύτερη πελάτισσα είσαι ;)

οντως σισσιω αυτο με τα τροφεια λιγο παραξενο μου ακουγεται......

τι να πεις.....ελληνικο κρατος....

δεν εχω προσωπικη εμπειρια γιατι εμεις δεν πληρωνουμε λογω εσπα......

Φραν ναι τετοιο προγραμμα εχει η Παναγιωτα...

τι θα μαγειρεψει τν καθε μερα!

εντελως πρβλεψιμο...!

Νατασουλα...τι επαθε η χυτρα σου?

συνηθως δεν χαλουν !

Σισσι δεν εξρω αν μπορεις να κανει ςκατι με τον παδικο...

το ιδιο θεμ αεχει και μια συναδελφος....

μειωθηκαν τα εισοδηματικα κριτηρια και αυξηθηκαν τα τροφεια , διοτι παλι εισαι υψηλομισθοι!

μαγειρεψα φακες...κοπιαστε!

Κατέβασα τα χειμερινά των παιδιών . Καλέ πόσα μπουφαν έχω!!! Ο χριστός και η παναγία!! Μπουφαν, ζακετες χοντρές ,αμανικα μπουφαν!!! Ο κακός χαμός!!

ενα κακό ε το να έχεις παιδιά ίδιου φίλου είναι οτι βλέπεις κατι ρούχα για.χρονια και πραγματικά θες να τα κανείς κομματάκια για να μην τα βλέπεις μπροστά σου πια!! Χαχχχα

Καλημερα κουκλες!!!!

Τι κανετε;;

Εγω σημερα επισης ειμαι στα νταουν μου..ετσι είναι..αμα δε μου κατσει ο Ο το βραδυ..το προι ξυπναω με νευρα…χαχαχα

Αργυρουλα εκτος του ότι ξηλωσαμε κατι ραφια που ειχα στον τοιχο…κατεβασα κατω το τραπεζακι του σαλωνιου- αλλα όταν θα ερθουν τακοριτσια θα το ανεβασω και ας είναι βαρυ- και μετα παο κανα δυο περιστατηκα, ειμαι ετοιμη να κατεβασω και το επιπλο της τηλεωβρασης…

Διακοσμητικα δεν εχω κανενα..ουτε το φωτιστηκο δαπεζου ουτε τον καλογερο ουτε ΤΙΠΟΤΑ..στο σαλονι υοπαρχουν μονο δυο καναπεδες και το επιπλο της τηλεωρασης..και απειρα παιχνιδια…

Σκεφτομαι πολύ σοβαρα να κατεβασω και το τραπεζι της κουζινας και να τρωμε σε μικρο πτισσομενο..εμ με τα παιδια που εχω…

Αφραν αυτό για τους πειαιδτρους..χαχα..το διαβασα και στο κειμενο σου στο ειμαι μαμα..

Ναι εχεις το απολυτοτερο τωνδικαιων..

Η κουνιαδα μου εχει θεοποιησει τον π@π@ρα τον γιατρο της..που του σκαει ανα 2 ευδομαδες 50ευρα αφορολογιτα…και ακουει με ευλαυικη προσιλωση ότι π@π@ριες της λεει..καινουριο φρουτο..της ειπε να αλλαζει θηλες στα μπιμπερο κάθε μηνα. Και τρεχει στα Τζαμο εκεινη να τις αλλαζει…

Τεσπα…

Χτες της ηρθε και μια ψυχρολουσια ΝΑΑΑ…

Ερχετε πανω και λεει εντρομη…»το γαλα σκονη εχει μεσα λεκιθινι σογιας» ε και;;…τωρα το ειδες…δεν διαβασε τι δινεις στο παιδι σου;;;;; - εχουν ένα θεμα οικογεννικαως..ολη μερα ακουνε τον Λιακοπουλο και παθαινουν συγκοπη ..τεσπα..

Αχ και τι θα κανω που δινω αυτή την αηδια στο παιδι μου..της λεω τωρα πια..τιποτα…

Μετα από 10 λεπτα…

Καλε αυτό το γαλα είναι πανακριβο..λεω ναι..ειναι το Humana είναι από τα ακριβα./..ααα..και εγω τωρα ανα 3 ημερες πρεπει να δινω περι τα 16 ευρω για γαλα…

Της λεω ναι φυσικα…ααααα…μου λεει..χαχαχαχ

Νατασα εγω εχω αυτην

http://www.tefal.gr/All+Products/Cookwa ... ontrol.htm

εχω χασει βεβαια το ρολογακι αλλα ΟΚ..δουλευει και χωρις αυτό μια χαρα

ειμαι ευχαριστιμενη

Επιστρεφω..να απαντισω στη Σισσυ

καλημερα!

βικυ ανα 20 μερες?? ουαου μηπως να ερθω αθηνα?? :lol::lol::lol:

γιατι απο τις αλλεςτις προκομμενες χαιρι δε θα δω!

νατασουλα σε ιεκ παω, δουλευει η κουμπαρα μου εκει κ μου εκανε μεγαλη εκπτωση :mrgreen::mrgreen:

χρυσα :lol::lol::lol::lol::lol: οταν τις πιανει αυτη η υστερια με τα συστατικα... οταν το ξεκινησες δεν ειδε τι εχει μεσα???

μπουρεκακι μουυυυυυυυυυυυυ τι κανεις κοριτσαρα μου??? πως την παλευεις με τα 3?

αφρο κ εγω εχω πολλαααααααααααααααααα ρουχα για τον μικρο πανικοοοοοος

αχ η συμπεθερα μου εχει αγοραρο?????????? με το καλο γωγουλα μου αστερι μπου

φρανιτα περαστικαααα

κουμπαρα ωραιος χωρος το σπιτι σου για παιχνιδι!

καπως ετσι το εχουν οι αδελφες μου ακομα και τωρα που τα παιδια τους ειναι απο 6 εως 11

καλα κανεις αν ειναι για την προστασια τους!

πολυ γελασα με την κουνιαδα σου!

μα που ζει?

Αφρο...σε λιγα χρονια θα λιωνουν τα ρουχα οποτε αναγκαστικα θα πετιουνται!

αλλα οσο ειναι μικρα...τα βλεπεις και σε αλλα παιδακια ...χαχχαχα(βλ. Λεο)

Σιισι θα πληρωνει τα τροφειο Ο Π. με τον μεγαλο μισθο!

το λυκειο απεναντι απο το σπιτι ξεκινησε καταληψη και απο τις 6 μας εχουν ζαλισει....

θεμα: η ψηφιση των νεων μετρων της κυβερνησης :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

χαχαχα..και γ..ω τα θεματα με τις καταληψεις

Βικυ και Λενα..ο Γιαννης εχει μετατραπει σε απιστευτο ζωηρουδι...

εχει απιστευτη τολμη...και δεν φοβαται..αφου σκαρφαλωνει στο επιπλο- στο χαμηλο κομματι- και πηδαει απο εκει...

τι να πεις...

Λενακι οταν ξεκινησε...ηθελε τη βολη της...να βολοδερνει..να μην αρμεγιετε...ε τοτε σκασε και μι μιλας..κατι πρεπει να φαει και αυτο το ερμο...

παντως ακομα και τωρα ειναι ολο βολτες..στα Τζαμπο παει..4 ωρες κανει...

και μετα εγω τσακονωμαι με τον Ο

post-9830-1387393972757_thumb.jpg

Βίκυ δεν σηκώνεται η βαλβίδα, μόλις κλείσω το καπάκι αρχίζει και τρέχει νερό (το λάστιχο το άλλαξα,) και ξεκόλλησε σε ένα σημείο ο πάτος, οπότε λέω αν είναι να δώσω κανένα 100ρικο για επισκευή (ήδη έδωσα 15 για το λάστιχο) καλύτερα να αγοράσω καινούρια.

Χρύσα ευχαριστημένη?

Η κουνιάδα μέχρι τώρα τι έδινε στο μωρό και της ήρθε τώρα το σοκ????????????????

Λένα και πότε πηγαίνεις στο ΙΕΚ απόγευμα?

Γιώτα καμιά χαζοίωση θα ήταν, αφού δεν ξαναέκανε όλα καλά

Μαρία εσείς πληρώνετε στον παιδικό ή είναι δωρεάν? Το έχεις ξαναγράψει σίγουρα αλλά δεν θυμάμαι :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

νατασα ειμαι πολυ ευχαριστιμενη..οταν εχει το ρολοι σφιριζει οταν ειναι να χαμιλωσεις την ενταση..απλα τωρα ορταν το ακους να βγαζει ατμο..πας και το χαμιλωνεις...

δεβ ξερω...μαγειρευει καλα...ειναι πολυ ευκολη στη χριση- κλεινει με ενα κλικ, καθαριζετε ευκολα..

πιστευω εκανα καλη αγορα..

την ιδια εχει και η Αφρο..

εγω την χρισημοποιω πολυ..να χτες εκανα ρεβυθια..τα μουσκεψα το προι..τα εβαλα στην κατσαρολα το απογευμα..σε 25 λεπτα ηταν λουκουμιααααα.

Μοσχαρι μεγαλα κομματια 20 λεπτα...

Γιωτα ιωσουλα θα ειναι..

και τα δυο δικα μου εχουν βηχα..εχουν μηξα στο βαθος..και δεν ξερω τι να κανω...

πηρα χτες τη γιατρο..μου ειπε να τους δινω απλα πολλα υγρα , μελι-λεμονι να μην ερεθιζετε ο λαιμος..και να το παρακολουθω..

αν κανουν πηρετο θα τους δει απο κοντα

Α..νατασα μεχρι τωρα επινε το ειδικο για προωρα γαλα που καλυπτετε κατα 100% απο το ΙΚΑ..οποτε δεν πληρωνε μια..

αλλα τωρα;;..μ'αρεσει που της εδωσε και το χιουμανα και καλα σαν φτινο...χαχαχα ..

εμ τι νομιζουν..τα παιδια εχουν εξοδα..ακομα και να μη χρειαζετε να αγορασει τιποτα αλλο.

Καλημέρααααααααααα!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Κοριτσια τι μου κάνετε;;;

Εγω ειμαι μια χαρα!!!!

Σας εγραψαν τα κοριτσια τα νεα μας απο χθες!!! Ποσο χαρηκα που τους ειδα ολους!!!Παιδακια-μεγαλους!!! :x

Καλα ο μεγαλος μου γιος ειναι για ψυχιατρο :evil::evil::evil:

Εκανε ολα αυτα που σας εγραψαν τα κοριτσια (χτυπαγε το Μαρακι επειδη δεν επαιζε μαζι του και ετριψε ολο το μουστοκουλουρο στο μπαλκονι και μετα τα εβαζε ολα τα τριμματα πανω του...γκρρρρρ)

και οταν φυγατε εψαχνε την πολυποθητη κουβερτουλα του Μακουιν που εφερε η Βίκυ και αδειασε ολα τα απλυτα απο το μπανιο και ολη τη λεκανη με τα σιδερωμενα στο πατωμα και τα παταγε μπας και φανερωθει η κουβερτα.... :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Και μετα μου ελεγε "Μα εγω ειπα στη Μαρια Ιωαννα οτι με λενε Νικολα...Γιατι δε με γνωριζε και δεν επαιζε μαζι μου"

Γωγουλα και γαμω τις πεθερες θα γινεις ρεεεεεε!!!Αλλα με γιο κριαρι την πουτσισες!!!! :lol::lol::lol::lol:

Φραν ..ρε εισαι παντα ευπροσδεκτη για καφε..Αλλα, δεν εισαι λιγο μακρυα??? :-h:-h:-h:-h:-h

Αναστασια :lol::lol::lol: πως παει η διακοπη νερου και το μει ντει;;;

Επισης περαστικα σε ολα τα παιδακια!!!!

Λενακι..κριμα με το διαζυγιο των φιλων σας.Αλλα πολυ μπερδεμενα σας τα λενε ρε.

Αργυ και Ιουλια πηρα και εγω το λαδι... :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Τωρα θα λαμπωωωω :P:P:P

Χρυσα..μια χαρα το σαλονι σου..και τα παιδακια παιζουνε και εσυ δεν εχεις πολλα ξεσκονισματα.

Αν χθες εβηχες ..εμεις σε μελεταγαμε... :mrgreen::mrgreen:

Pαναγιωτα...μια χαρα τον γνωριζε ....τον καρφωσε στον Π. οτνα ηρθαμε...απλα τον αγνοουσε!

χαχαχαχαχχ!

καλε ολες πηρατε το λαδι?

θα π του Π. οτι θελω να το παρω και ξερετε ποια θα ειναι ηα απαντηση ...!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...