Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ !!!!!


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΛΕΙΨΕΙ !!! ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΕΙΝΑΙ 16 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΔΑΓΚΩΝΕΙ (ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ )ΝΑ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΠΟΝΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΑΓΚΩΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ Η ΛΥΣΣΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ .

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!!!!! :cry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μηπως να εφαρμοζες τυπου τιμωριες - γωνια της σκεψης - καρεκλακι της σκεψης κλπ

σαν την νταντα δεν ειναι και μωρο πια - 1,5 χρονων ειναι

αλλα κατα τα αλλα θα σου ελεγα οτι λιγο πολυ ολα κατι κανουν - να μην ανυσηχεοι - να του υπενθυμιζεις οτι ειναι κακο

μακαρι να εχον καμια ιδεα και τα αλλα κοριτσια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα ακουστω αυστηρη (συγγνωμη προκαταβολικα) αλλα ειναι απαραιτητο!!!

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ!!!ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣ ΤΙς ΑΛΛΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ!!! :o:o

ειμαι παθουσα, πριν 4 μηνες, ενα παιδακι σαν το δικο σου πλησιασε με χαρα και δαγκωσε την 12 μηνων κορουλα μου στο μαγουλο!!!!!!!!!!!!!το παιδι μου εκλαιγε σπαραχτικα και την πηρα αρον αρον για να της βαλω παγο και δεν προλαβα να τα πω ενα χερακι στην κοπελα που συνοδευε το αγορακι!!!! :evil::evil::evil: 2 ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ!!!!!!

εκανες κακη αρχη, δινοντας περισσοτερη σημασια απο ο, τι επρεπε στα δαγκωματα του και τωρα νομιζει οτι ειναι παιχνιδι :( οπωςδηποτε ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ και μπορεις να προσπαθησεις να του το κοψεις απλα, απομακρυνοντας τον απο πανω σου οταν βλεπεις οτι παει να σε δαγκωσει... να του δειξεις οτι δεν ανεχεσαι τετοιου ειδους συμπεριφορα, και αυτο σημαινει οτι ουτε εσυ θα δαγκωνεις, ουτε για αστειο, γιατι τα παιδια δεν καταλαβαινουν αστειο-σοβαρο, αρνητικη-θετικη προσοχη, γιάυτα ολα ειναι παιχνιδι...

δεν θελω να φανει το υφος μου επικριτικο, δεν σε κατηγορω για το δικο μου παθημα (ξερω οτι επρεπε να ειμαι πιο ψυλλιασμενη :( ) απλα, ηθελα να αναδειξω τη σημασια του, και απο ο,τι καταλαβα σε απασχολει κι εσενα γιάυτο αλλωστε ζητας συμβουλες....αν προσεξεις αυτα τα πραγματακια, φαση ειναι και θα περασει :)

να χαιρεσαι και το ζουζουνι σου (μαλλον σε πηρα απο τα μουτρα, συγγνωμη :oops: )!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πιστευω πρεπει να γινεις πιο δραστικη και ισως αυστηροτερη μαζι του πανω σε αυτο το θεμα..μην του δινεις στο παραμικρο την αισθηση οτι ειναι κατι λιγοτερο σοβαρο απο οσο ειναι..ισως του τονισεις οτι τα αλλα παιδια θα απομακρυνθουν η τον διακοψεις απο καποια αγαπημενη του ασχολια οταν το κανει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα! Νομίζω εκανες κακή αρχή με το να τον δαγκώσεις και εσύ..ετσι το πηρε σαν παιχνίδι..μπορεί όμως να αλλάξει αυτό..μεχρι τότε σίγουρα να μην τον χανεις από τα ματια σου και συμβουλή μου να δουλεψεις με θετικες ταμπέλες..όσο μικρός και αν σου φαινεται, όλα τα καταλαβαίνει..δε θα λες μπροστα του ότι "το παιδακι μου δαγκώνει" αλλα ότι προσπαθεί να το κόψει.Βρίσκε καθε ευκαιρία που παιζει όμορφα με άλλα παιδακια, και επιβραβευσε αυτή του τη συμπεριφορα..δωσε του ενα αυτοκόλλητο, ή κατι που του αρεσει..Πες του πολλα μπραβο, κανε τον αγκαλιτσες, φίλησε τον να καταλαβει ότι η μανουλα ενθουσιαζεται όταν κανω αυτό.Όταν δαγκωνει, ίσως θα πρεπει να τον απομακρύνεις απο τα παιδακια την ιδια στιγμή και να του κανεις την παρατηρηση όταν θα είστε μονοι σας..ώστε να μη γινεται το επικεντρο ..και ξερεις αυτό τους αρεσει..εννοω το να γίνονται το επίκεντρο..θα πρεπει να καταλαβει ότι αυτή η συμπεριφορά είναι ανεπιθύμητη και όταν την κανει δεν κερδίζει όλα αυτα τα μπραβο και τα δψρακια της μαμας..αλλα πάλι με προσοχή και με πολλη αγάπη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχας αυτο το κανουν τα περισσοτερα πιτσιρικια...δυστηχως.Και η δικια μου το εκανε στην ηλικια αυτη,αλλα μονο σε εμενα...ευτηχως.

Πως της το εκοψα;;;Ααααχ......τα θυμαμαι κ ανατριχαζω ακομα,λοιπον απλα δεν αντιδρουσα οταν το εκανε.Τιποτα...ουτε εδειχνα πονο(δεν ξερω πως αντεχα),ουτε γελαγα,ουτε φωναζα,ουτε μαλωνα...τιποτα.Το εκανε,το ξαναεκανε,το ξαναεκανε...ωσπου ειδε πως δεν αντιδρω κ το εκοψε...

Βεβαια ολο αυτο μας πηρε κανα 2μηνο και εγω στα χερια ημουν μεσα στη δαγκωματια κ τη μελανια,αλλα τι αλλο να εκανα;;

Οσο να μαλωσεις,να βαλεις τιμωριες κ τετοια το παιδι θα συνεχιζει γιατι το βλεπει σαν παιχνιδι.Ακομα κ το οτι νευριαζει τη μαμα,ειναι παιχνιδι για εκεινο.

Δεν ξερω....αυτη ειναι η μεθοδος η δικη μου κ παρα πολλες φορες,επειδη η κορη μου ειναι πολυ δυσκολο παιδι,με εχει βοηθησει.

Προσπαθησε το κ οπως σου γραφει κ μια αλλη μαμα,εχε το νου σου οταν εισαστε με αλλα παιδακια. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω ανηκω στην αλλη πλευρα που ενας αλλος μικρος δαγκωσε τη δικη μου και ματωσε. Τι να πω μικρος και ο αλλος αλλα οταν το ειδα ανεβασα πιεση 200!! Θελει πολυ προσοχη γυρω απο αλλα παιδιακια αν το κανει με μεγαλη συχνοτητα . Παντως θα το σταματησει που θα παει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ααα τότε λαθος θυμάμαι θέλει να κλεισεις και την 37 εβδομάδα τότε 
    • Πρόωρο ονομάζεται κάθε μωρό που γεννιέται πριν τις 37 εβδομάδες κύησης. Μεγάλο (ή όψιμο) πρόωρο είναι το 34-36 εβδομάδων, πολύ πρόωρο είναι το 28-32 εβδομάδων και εξαιρετικά πρόωρο το <28 εβδομάδων κύησης. Συνήθως τα πρόωρα μωρά έχουν και χαμηλό βάρος γέννησης, δηλαδή ζυγίζουν λιγότερο από 2,5 κιλά. Εν έτη 2023 ένα μωρό μπορεί να γεννηθεί στις αρχές του 6ου μήνα της εγκυμοσύνης (ή την 22η εβδομάδα κύησης) με εξαιρετικά χαμηλό βάρος γέννησης 500 γραμμάρια ή και λιγότερο και να επιβιώσει. 
    • Αν γεννήσεις πριν την 36 εβδομάδα θεωρείτε πρόωρο  Αν γεννησεις μετα την 36 είναι τελειομηνη έτσι κατάλαβα γιατί μετά την 36 εβδομάδα μπορούν να σου σπάσουν τα νερά οποιαδήποτε στιγμή 
    • Ναι λαθος μου από την βιασύνη μου δεν το έγραψα σωστά μπερδεύτηκα 😅 Όταν μπήκα στην 31 εβδομάδες  (8ο μήνα )  πηγαινα 1 επίσκεψη κάθε 2 βδομαδες δηλαδή μέσα σε ένα μήνα πήγαινα 2 φορές  μετα όταν μπήκα στον μήνα μου στις 36 εβδομάδες πήγαινα μια φορά την εβδομάδα 
    • Να μη χαλιέσαι καθόλου κοριτσάκι μου! ΣΠΩ και εγώ και προσπάθειες ενάμιση χρόνο! Έκανα δυο σπερματεγχυνσεις και έμεινα έγκυος και τις δυο φορές απλά εμένα δεν πήγαν καλά και είχε μια βιοχημικη και μια παλινδρομη στην 9η εβδομάδα! Τώρα περιμενω να αδιαθετησω μετά την απόξεση και να κάνω και Τρίτη σπερματεγχυνση! Καη επιτυχια σου ευχομαιιιιι🙏❤️
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...