Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φοβάται το...σχολικό!!


Recommended Posts

Έλεγα πριν λιγες μέρες τι άγχος έχω για την προσαρμογή του Βασίλη (3-) στον παιδικό, αλλά από αλλού το περίμενα κ απο αλλού μου ήρθε. Σήμερα 4η μερα, νομίζω πια οτι μπήκε στο κλίμα λιγο-πολύ, αλλά δυστυχώς δε θέλει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να μπει στο σχολικό.. είναι τρομοκρατημένος, με το που βλέπει σχολικό τρεχει μακρυά. Καμια ιδέα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το πήρε από φόβο από την ώρα που κατάλαβε ότι κάποιος επιχειρεί να τον βάλει μέσα! είχε κ με τα λεωφορεία κάτι αντίστοιχο παλιότερα, με το που έμπαινε μέσα(2-3 φορές συνολικά) άρχιζε να δυσανασχετεί. Έτσι μπήκε κ βγήκε γιατί δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν μέσα με το ζόρι όπως καταλαβαίνετε.

Από την άλλη, κάπως πρέπει να συνηθίσει, είναι κ πρακτικό το θέμα. αν τον πηγαινοφέρνουμε διαρκώς, φοβάμαι πως δε θα το πάρει απόφαση ποτέ. αλλά δε θέλω κ να τον πιέσω. Άτιμα σχολικά! τρομάζετε το παιδί μου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

.......κάπως πρέπει να συνηθίσει, ....... αν τον πηγαινοφέρνουμε διαρκώς, φοβάμαι πως δε θα το πάρει απόφαση ποτέ. αλλά δε θέλω κ να τον πιέσω. ....!!

γιατί θα πρέπει να συνηθίσει κάτι που δεν είναι καν σημαντικό? ........ αν υπάρχει η δυνατότητα να τον πηγαίνει κάποιος από την οικογένεια, είναι πολύ καλύτερα.....προσωπικά θα με ενδιέφερε περισσότερο να έχει καλή προσαρμογή στο σχολείο και να περνάει καλά εκεί παρά να συνηθίσει το σχολικό, που στην τελική δεν είναι και τόσο ασφαλές!!! :!::!:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχουν βαση αυτά που λες φυσικά, όμως μην το λες οτι δεν ειναι σημαντικό. Το σχολικό για μας δεν ειναι πολυτελεια, είναι ανάγκη με τα ωραριά μας. ο παιδικος σταθμός ειναι πολυ καλός, αλλά δυστυχώς μακρυά. Σαφώς κ θα το αναβάλλουμε μεχρι να προσαρμοστεί αλλά είναι πολύ δυσκολο να παει ολη η χρονιά έτσι. Απλα θαθελα ναξερα αν εχει τυχει σε καμιαν άλλη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...