Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΙΟΥ 2011 τα πρωτα λογακια


Recommended Posts

Καλημερα!!

Καλη εβδομαδα μας ευχομαι!! κριμα που η 28η ειναι Κυριακη, εχω τοσο πολυ αναγκη να κατσω σπιτι αλλη μια μερα.

Σημερα κλεινουμε 1,5 χρονο ζωης!!! ειναι απιστευτο και ομως αληθινο αυτο το ζουζουνι που μας εχει τρελανει με τις ζουζουνιες του κλεινει 18 μηνες ζωης. Παντα υγεια και μες στο χαμογελο Διονυσακη μου!!!!

Δαναη μου περνει πολυ καλα με τον πατερα του αφου του κανει ολα τα χατιρια και ολο βολτες ειναι. ενω εγω ειμαι πιο πολυ σπιτι.

Εφυγα παω για δουλιτσα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 988
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλή βδομάδα κορίτσια!

Σούλα τι ωραία που μας τα έγραψες! Μπράβο που μπήκατε σε πρόγραμμα. Για να είμαι ειλικρινής με τρομάζει πολύ η ιδέα 2ου παιδιού τόσο νωρίς αλλά εσείς τα πηγαίνετε τόσο καλά! Φτου φτου!

Γεωργιάννα να τον χαίρεσαι το Διονύση!

Δανάη κι ο άντρας μου αυτό μου έλεγε τις προάλλες που έβλεπε φώτο με την Κατερίνα μωρό: γι αυτό κάνουν οι άνθρωποι κι άλλα παιδιά, γιατί περνάει τόσο γρήγορα η μωρουδίλα και θες κι άλλο!

Άντρια κάνε κανένα ευχέλαιο :lol: ευτυχώς είσαι καλά.

Εμείς περάσαμε καλά το ΣΚ, έκανα και φασίνα και με έπιασε η μέση μου. Ανυπομονώ να πάω σπίτι να δω το κοριτσάκι μου! Τις Δευτέρες μου λείπει πιο πολύ που την έχω συνηθίσει όλο το ΣΚ. Κι έχει γίνει ένα γλυκύτατο παιδάκι! Λιώνω η μάνα!

Α! Για τα Χριστούγεννα που λέγατε εγώ φέτος ανυπομονώ να στολίσω και να τα περάσουμε μαζί με την Κατερίνα που φέτος θα καταλαβαίνει!

Σας φιλώ όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα!

Γεωργιάννα,να χαίρεστε το ΔΙονυσάκη!!!!!!!πάντα γερός κ ευτυχισμένος κ εσείς αγαπημένοι να τον καμαρώνετε!

Δέσποινα,λογικό να σου λείπει όταν εισαι στη δουλειά...Και λογικό να λιώνεις,είναι στα καλύτερά τους τώρα!!Τα Χριστούγεννα θα έχεις καθόλου άδεια να την χαρείς παραπάνω;

Σήμερα ο καιρός ήταν φθινοπωρινός με βροχή κ υγρασία!πέρασα σχεδόν όλο το πρωί στην πρέσα,χάρηκα όμως γιατί τακτοποίησα τα ρούχα του μικρού ανά μήνες κ μου έφυγε μια έγνοια.Μεθαύριο μπαίνω στον 8ο και μου φαίνεται σαν ψέμα...

Πάω να κάνω ένα ντουσάκι κ να χαλαρώσω.Η μικρή ξάπλωσε μετά από πολύ παιχνίδι (το αγαπημένο της είναι να αδειάζει όλα τα άπλυτά της από το καλάθι στο δωμάτιό της και να τα σέρνει δεξιά-αριστερά).Ο Κώστας σχολάει στις 8.

Καλή ξεκούραση σε όλες!! :YMHUG:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια θα τρελαθώ...

εχω ναυτια και κανω εμετους...

περιμενω να αδιαθετησω σε 1 εβδομαδα περιπου...

εχω εδω και 1 εβδομαδα δυσκολια στην ουρηση και ο γιατρος λεει οτι ειναι ουρολοιμωξη...

εκανα γενικη ουρων και εχει αυξημενα πυοσφαιρια...αυριο θα βγει και η καλλιέργεια...

δεν μου έχει τυχει ξανα ουρολοίμωξη αλλά διάβασα ότι μέσα στα συμπτωματα ειναι και οι εμετοι και οι ναυτιες...

σας εχει συμβει ποτε? εχω πολυ αγωνια...δεν ξερω αν με καταλαβαινετε...

μου ερχεται να κλαψω... :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας μανουλίτσες.. Σαμάνθα δεν μου έχει τύχει αλλά μην αγχώνεσαι, θα περάσει και θα ηρεμήσεις, λίγη υπομονή κάνε... Γεωργιάννα χαρούμενα μηνογενέθλια.. να τα χαίρεσαι και τα δύο σου ζουζούνια, να είναι γερά και πάντα ευτυχισμένα!! Όσο για το πρώην δεν πρόκειτε να συνεννοηθείς ποτέ, αλλά πιστεύω ότι στη ζωή μας δεν χρειάζεται να έχουμε μόνο καλά παραδείγματα, μας χρειάζονται και τα κακά παραδείγματα προς γνώση και αποφυγή, θα το καταλάβει αργότερα αυτό ο Αλέξανδρος.. Άνδρια σας έχει τρελάνει με τα σκέρτσα της η ναζιάρα σου Βικτώρια.. πρόσεχε πολύ στ δρόμο.. στο μαγαζί που ψωνίζω για τον μικρό έχω βρεί ένα ειδικό εξάρτημα που μπαίνει στο κάτω μέρος της ζώνης και σε περίπτωση σύγκρουσης την κρατάει χαμηλά ώστε να μην πάθει τπτ το μωρό, ψάξου μήπως το βρείς και εκεί.. Έλενα μου χαίρομαι που καταφέρνεις και θηλάζες, είναι μαγικές στιγμές αυτές.. ήθελα να ρωτήσω γιατί πάντα μου είχε μείνει απορία, το βράδυ αν δεν ξυπνήσουν μόνα τους για μεμε τα ξυπνάς;; Εμένα μου είχε πει η παιδίατρος στην αρχή που ήταν μικρούλης να τον ξυπνάω αν δεν ξυπνάει απο μόνος του στο 3ωρο.. Δανάη, κάτι τέτοια μου κάνει και μένα ο Παναγιωτάκης με τα ρούχα, τα σκορπάει, τα βουλεύει και τα ψάχνω μετά, έχει γίνει παπαγαλάκι και έχει απίστευτη πλάκα.. είναι στα καλύτερα τους.. Δέσποινα πιστεύω η ιδανική διαφορά στα παιδιά είνια 3 χρόνια για μένα και αναλόγως τις συνθήκες έτσι... φιλιά πολλά στη παρεούλα σας και στα πατουσάκια σας..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσακια μου!!!

6 το πρωι ξυπνησε η μπεμπα την κοιμησα κ τσουπ να ειμαι παλι εδω....

χοανιτακι μου βρε ολο με μπερδευεις το ονομα :lol::lol::lol: σουλα με λενε :lol::lol: !!!

να σου πω την αληθεια εγω δεν την ξυπναω,δεν επεμβαινω καθολου την αφηνω να φτιαξει μονη της το προγραμμα της αλλα η δικια μου γεννηθηκε κ 4 κιλα!αν ηταν πιο μικρο μωρο σιγουρα θα την ξυπνουσα μεχρι να παρει τα πανω της...

τωρα κοιμοαστε μαζι μολις την ακουω να μουρμουραει τσουπ απο την παραγωγη στην καταναλωση :lol::lol:

δαναη προς το παρων ο μπαμπας μας θελει να την πεταξει απο το μπαλκονι :lol::lol::lol: ειναι πολυ γκρινιαρουλα....επειδη κανει βλεννες στα κακα της θα κοψω γαλακτοκομικα μπαχαρικα κ πρασσινα λαχανικα για ενα διαστημα να δουμε πως θα παει ισως η συνεχεις γκρινια κ οι βλεννες να οφειλετε εκει...

μαλλον τα ρουχα ειναι το αγαπημενο παιχνιδι ολως εδω ε????εφτασες κιολας στην τελικη ευθεια βρε δαναη μου πως περναει ετσι ο καιρος!!!!!!βλεπω το τικερακι σου κ συγκηνουμε σκεφτομε πως αυτος ο κυκλος εκλεισε για μενα....οποτε μονη σου θα πας στο τρελοκομειο :lol::lol::lol:

σαμανθα λες να μας εχεις κανενα ευχαριστω νεο παλι???θα τρελαθω!!!!!τι να πω εγω που εχω παθει ουρολοιμωξη δεν ειχα τιποτα απο αυτα τα συμπτωματα αλλα ισως να ειναι κ στον καθε οοργανισμο τι να πω....

διονυσακο χαρουμενα μηνογεννεθλεια!!!!!!!!να τον χαιρεσε γεωργιαννα μου!!!!!εγω ξεκινησα να δουλευω απο την 1η εβδομαδα που βγηκα απο το νοσοκομειο η δικη μου δουλεια ειναι ευκολη κ γρηγορη..

αντρια σκεφτεσε να προσπαθησεις φυσιολογικα????

δεσποινακι μου περαστηκα με την μεσουλα σου!!!ειναι να μην λιωνεις η μανα τα καλυτερα τους ειναι τωρα!!!!!

εω στεναχωριεμε πολυ η ελενα μερικες φορες χτυπαει την μπεμπα σφαλιαρα στα μουτρα προχθες το εκανε δυο φορες με εκνευρισε απιστευτα η μπεμπα αρχισε να ουρλιαζει η καημενουλα κ εγω απο τα νευρα μου της φωναξα δυνατα κ την χτυπησα ο χερακι :oops: εχθες εκει που ηρθε στην αγκαλια μου μου εδωσε εμενα σφαλιαρα εκει που δεν το περιμενα ηταν τοσο δυνατη που ειδα αστερακια παλι με νευριασε παλι την φωναξα πολυ κ την χτυπησα το χερακι η ελενα αρχισε να κλαιει κ να με κοιταει με δακρυσμενα ματακια...την πηρα αμεσως αγκαλια...νοιωθω πολυ κακια μαμα που δεν μπορω σε τετοιες φασης να ελενξω τα νευρα μου κ πως να την μαθω να μην χτυπαει οταν εγω η ιδια το κανω????νοιωθω τετοιες τυψεις κ τετοια απογουτευση απο τον εαυτο μου...δεν θελω να γινω σαν την μαμα μου...

κ η ελενα ειναι ενα παιδι που αν δεν την αφησεις να κανει αυτο που θελει επιμενει ακομη περισσοτερο..αν παει να την χτυπησει κ προλαβω να την τραβηξω θα ορμηση με μεγαλυτερη μανια τοεχει σακατεψει το καημενο το μωρο...ουφ να σκασω ειμαι.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα!

Έλενα,μην πανικοβάλλεσαι!έχω περάσει μια φορά ουρολοίμωξη πριν χρόνια κ θυμάμαι μόνο το τσούξιμο στα ούρα.δεν είναι κάτι,θα πάρεις λογικά κάποια αντιβίωση κ θα περάσει.νομίζω βοηθάει κ το πολύ νερό,αν δεν κάνω λάθος.Ναυτίες κ εμετούς δεν είχα αλλά μπορεί να είναι πιο βαριά η δικιά σου.Αλλιώς....όπως λέει η Σούλα,θα έχουμε ευχάριστα?!?!Περαστικά σου κ ψυχραιμία!Ενημέρωσέ μας!

Σούλα,εγώ θα σου έλεγα να προστατεύεις το μωρό,δηλ να μην την αφήνεις σε σημείο που μπορεί να την φτάνει η ΈΛενα όταν είναι μόνες τους.Μπορείς πχ να βάζεις το ρελάξ μέσα στο πάρκο.Είναι λογικό να της βγαίνει μια επιθετικότητα,σε πολλά αδελφάκια αυτής της ηλικίας το ακούω αυτό.Και την ψυχραιμία σου μπορεί να χάσεις κάποια στιγμή,ανθρώπινο κ αυτό...Ίσως να προσπαθούσες να έχεις κάποιο χρόνο αποκλειστικά με την Έλενα για να νιώθει κ εκεινη σημαντική κ ασφαλής.Δεν ξέρω,λέω...

Χοανίτα,χάθηκες!!Τα μωρά τα ξυπνούν για τάισμα κάθε 3 ωρες μέχρι να φτασουν τα 4 κιλά.μετά τα αφήνεις να ξυπνήσουν μόνα τους.

Βρέχει πάλι από το πρωί.Η μικρή μαμουνίζει στο κρεβάτι της κ ο κώστας κοιμάται.Θέλω να πάμε κ στο Jumbo να πάρουμε καινούριες ασφάλεις για τα ντουλάπια γιατί κάποιες τις έχει ξεπατώσει η μικρή.Χθες άνοιξε τα σκουπίδια της κουζίνας,έβγαλε κάτι φλούδια από πατάτες κ καρότα,τα έφερε στο σαλόνι κ τα ακούμπησε στον καναπέ,πήγε να φέρει τη επόμενη δόση κ την τσάκωσα κ άρχισε να τρέχει :lol:

Καλή μέρα να έχουμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια καλημερα και παλι!

δεν ανησυχω για την ουρολοιμωξη (εάν είναι ) αλλα τρέμω μηπως ειμαι παλι εγκυος...για αυτό ανησυχω

δεν θα αντεξω να περασω 3η χρονια 3η εγκυμοσυνη...ουτε ο οργανισμος μου θα αντεξει τοσες καισαρικες....

προσεχαμε πολυ...τωρα αν ειναι γραφτο τι να πω πια...

το θεμα ειναι οτι δεν εχω ακομα ουτε καν καθηστερηση τελη του μηνος-αρχες του επόμενου περιμενω να αδιαθετησω...και στις 2 εγκυμοσυνες μου τα συμπτωματα ειχαν αρχισει απο την 7η εβδομαδα...τι να πω...εχω τρελαθει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελενα μου,προσπάθησε να μην ανησυχείς προκαταβολικά.περίμενε να δεις τι ισχύει.για την ουρολοίμωξη είσαι σίγουρη;τι σου είπε ο γιατρός;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!

Έλενα ψυχραιμία, περίμενε να δεις τι γίνεται και μη τρελαίνεσαι προκαταβολικά! Περιμένουμε νέα σου.

Σούλα μου οι βλέννες έχουν και αίμα? Πόσο καιρό έχει βλέννες? Τα κακά της μικρής τι χρώμα είναι? Μη κόβεις πολλές τροφές προληπτικά, κόψε μόνο τα γαλακτοκομικά, τα πράσινα λαχανικά δεν έχουν καμία σχέση!

Δανάη πολύ γέλασα κι ο Άρης βουτάει πράγματα από τα σκουπίδια και αδειάζει τα συρτάρια στο δωμάτιό του (οι κάλτσες συνήθως καταλήγουν στα πιο απίθανα σημεία) και στη κουζίνα και παίζει ντραμς με τις κατσαρόλες!

Πάω στο Θαλερό, τελειώνουμε επιτέλους το βάψιμο, βγήκαν περισσότερες δουλειές απ' ότι περίμενα, έχω βγει τελείως εκτός χρονοδιαγράμμματος και εκτός προϋπολογισμού αλλά την άλλη βδομάδα μπαίνουμε!

Σας φιλώ όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια!

Samantha μου φαίνεται πως είναι πολύ νωρίς για συμπτώματα εγκυμοσύνης, σέρνονται και ιώσεις, μην αγχώνεσαι. Υπομομή μέχρι αύριο που θα βγει η καλλιέργεια.

Χοανίτα κι εγώ πιστεύω ότι τα 3 χρόνια είναι καλή διαφορά, το μεγάλο είναι πιο ανεξάρτητο και δεν πελαγώνεις με δύο μωρά μαζί. Υπάρχουν όμως και μανούλες που τα καταφέρνουν τέλεια με 2 μωρά ;) Φιλιά στον Παναγιωτάκη!

Σούλα υπομονή, η Έλενα διεκδικεί την προσοχή σου από το καινούργιο μέλος. Μη στενοχωριέσαι, και προσπάθησε να περνάς και χρόνο μόνο μαζί της όπως είπε και η Δανάη.

Δάφνη καλορίζικο το Θαλερό! Καλές και δημιουργικές δουλειές!

Κι η Κατερίνα αδειάζει τα άπλυτα και προσπαθεί να τα βάλει ή μας φέρνει με το ζόρι παντόφλες και παπούτσια πάνω στον καναπέ και το Σάββατο μου ανέβασε και ένα χαλάκι πάνω στο κρεβάτι! Τα σκουπίδια δεν τα αδειάζει ακόμα αλλά της ανακύκλωσης της δίνει και καταλαβαίνει :lol:

Φιλιά πολλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koritsakia mou sas xeretw!!!!!

Samanthaki mou 4ixraimia, den ginete na vgoune ta apotelesmata pio nwris? I giati den pas gia xoriaki na vgeis apo tin egnoia alla an perimeneis telos tou mina den 8a dei3ei :? Axxx makari na min eisai egkuos afou den 8es..

Soulaki mou 8elw na prospa8isw gia fisiologiki an me afisoun giati o enas giatros mou leei na min to riskarw giati fovounte gia ri3i mitras k allos mou leei pws den iparxei provlima k an 8elw na dokimasoume..Oso gia ta nevra se katalavainw wra wra vgenw ektos elegxou k lew tou george na tin analavei giati fovame min parafer8w k emas otan einai k o aderfotexnos mou edw stin mama mou eimai se egrigorsi min tou xtipisei, merikes fores apo tin xara tis paei na ton xaide4ei k den mporei na ele3ei tin dinami tis k ton xtipaei katala8os, i 8elei na ton parei agkalia k vazei to xeri tis katw apo to sverko tou k ton travaei k egw prepei na eimai apo panw tis sinexeia min tou kanei kamia zimeia..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Xoanita mou gnwrizw gia tin zwni alla eipa na min paw na tin parw twra pou mou meinane 2,5 mines k etsi k alliws twra den me vgazoun e3w, autes tis 2 meres i epistrefei i alli kopela k pernei tis paraggeleies i tis paei o gios tou afentikou, toso kairo me talaipwrousane emena as doule4ei k kaneis allos..Mallon pire to minima o gios tou pou tou eipa meta3i sovarou k asteiou pws den me "8elei" to autokinito tous k na me afisoune mono gia to grafeio i apo monoi tous fovi8ikane na min tous to vgalw total lost :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια!!

ελενα, μην στεναχωριεσαι προκαταβολικα!!εχουν δικιο τα κοριτσια, μπορει να ειναι ουρολοιμωξη, που θελει πολυ νερο, η καμια ιωση!! αφου περιμενεις να αδιαθετησεις την αλλη εβδομαδα και δεν εχεις καθυστερηση, για να ανησυχεις;; ;)

σουλακι, μην αισθανεσαι τυψεις οταν παραφερεσαι καμια φορα και το μετανιωνεις! και οι γονεις ανθρωποι ειναι και χανουν την ψυχραιμια τους! προσπαθησε να εχεις την μικρη καπου που να μην τη φτανει η ελενα και μη στεναχωριεσαι οταν της δινει και καμια, προφανως το κανει γιατι η μικρη κλαιει μετα και της αρεσει η διαδραση :lol: δεν καταλαβαινει ακομα οτι ειναι κακο... το να της χτυπας το χερακι, συνηθως δεν την αποτρεπει, αλλα καταλαβαινω οτι ειναι ενστικτωδης αντιδραση, και ειδικα τωρα που εισαι φουλ στις ορμονες!!! παντως, μην νιωθεις κακια μανα, κανεις μας δεν ειναι τελειος, απλα καποιες φορες ειμαστε λιγοτερο ψυχραιμοι... και μονο που σε απασχολει, δειχνει ποσο καλη μανουλα εισαι!! :x:x:x για τις βλεννες,, η δαφνη το εχει ψαξει πολυ και ξερει!!

δεσποινα, οι ανθρωποι ξεκουραζονται το σκ, δεν ξεπατωνονται!!! καλα, πεθαινω για συναντηση ολων των ζουζουνιων μας σε ενα σπιτι, να ανεβουν σε καναπεδες και να αδειαζουν συρταρια!!!το φανταζεστε;; :lol::lol::lol:

δαναη, εδω εχει καλο καιρο και μ'αρεσει!! μην ξεχνατε βεβαια οτι την προηγουμενη εβδομαδα εριχνε τουλουμια!!!

ιωαννα, μας ελειψες!!!παπαγαλακι ο παναγιωτακης, εεεε;;;; η αθηνα εχει μαθει εδω και κατι μερες το "αα" για να πει οχι, σηκωνοντας το κεφαλι, και ο,τι την ρωτησεις ετσι σου απανταει :evil: τα νευρα μου σπαει!! της λεω να λεει και ναι, αλλα μονο στο τηλ. το χρησιμοποιει!!

η αθηνα "σιγυριζει" τα ντουλαπια της κουζινας, εχει μεγαλη αγαπη με ολων των λογιων τα μπολ και τα κουβαδακια.. βαζει και βγαζει συνεχεια πραγματακια απο το ενα στο αλλο!!! στα ντουλαπια των ρουχων δεν την αφηνω, και το ξερει, γι'αυτο που και που κανει μια "εξορμηση" για να την κυνηγησω μετα, πολυ της αρεσει!!! :lol::lol::lol:

εγω ειμαι πολυ χαρουμενη, αυριο το μεσημερι θα φυγουμε για αθηνα και θα ειμαι με τον αντρουλη μου μεχρι την κυριακη!!! θα βαλουμε πλανο να βρισκομαστε καθε 2 εβδομαδες και νιωθω πολυ καλυτερα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας!!

Σαμανθα μου δεν εχεις ακουσει για την γαστρεντεριτιδα που κυκλοφορει; Προσεχε τις μικρες!! Τα συμπτωματα τις εγυμοσυνης δεν ξεκινανε τοσο νωρις, και ειδικα που εχεις περασει 2.

Σουλιτσα μου μην εχεις τυψεις. απλα βρες εναν αλλο τροπο να την μαλωνεις. και εγω του εδινα καμια στο χερι τωρα απλα ή του φωναζω ή του μιλαω. αλλα ειναι επιμων και ο δικος μου!!!!

Ιωαννα τα νεα σου να μας πεις!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφροδιτη μου καλο ταξιδι!! καλα να περασετε με τον ανδρουλη σου. ετσι πρεπει καθε 15 μερες να ερχετε ή ο ενας ή ο αλλος.

ευχαριστω γεωργιαννα!!! ελπιζω να μην κανει πολυ χειμωνα στην αθηνα, αλλα παλι λιγο με νοιαζει!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοριτσακια μου συγνωμη που σας αναστατωσα...

απλως λογικα λογω γαστρεντερίτιδας ελαφριας που περασα ειχα εμετους και με ενοχλουσαν και οι μυρωδιες...

απλως ηταν ο συνδυασμος που με πανικόβαλε.. δηλαδη ζαλιζομουν απο τις μυρωδιες και μου μυριζαν ολα πολυ εντονα και μετα ειχα εμετους...πω πω πανικοβληθηκα...τωρα ειμαι καλυτερα...

πραγματι βγηκε ουρολοιμωξη και θα ξεκινησω αντιβιωση...

αφροδιτη μου με το καλο να πας στον αντρουλη σου! πως θα πατε? Θα ερθει και η Αθηνα?

θα σας διαβασω το βραδυ μολις κοιμηθουν τα ζουζουνια!!!

filiaaaaaaaaaaa

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελενα, ειδες που τζαμπα πανικοβληθηκες;;; αντε, περαστικα σου!!! ποιος φανταζοταν οτι θα χαιροσουν με το ακουσμα της ουρολοιμωξης!!! :lol::lol: γιαννενα ειστε;; αυριο θα παμε οδικως εγω, η μαμα μου και η αθηνα στην αθηνα! δεν ειναι πολυ ευκολο ταξιδι, αλλα ελπιζω να παμε και να γυρισουμε ολοι καλα!! :D

καληνυχτα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφροδιτη μου καλο ταξιδι ! Να προσεχετε πολυ! θα οδηγησετε εναλαξ?

Εχουμε κατεβει και εμεις οδικως με την Εμμα και ηταν αγγελουδι!

Τωρα ειμαι στα Ιωαννινα!Ειναι παρα πολυ ωραια εδω! :D:D

Δανάη μου με το καλο το αγοράκι σου! Πέρασε ο καιρός! Ολα να πάνε τέλεια! Είμαι περίεργη να δω σε ποιον θα μοιάζει!

Σουλα κοριτσάκι μου ειναι πολύ μεγαλο θεμα αυτο που λες με την Ελενα και με την 'ανυπακοη'.

Λοιπον, η δικια μου οπως φανταζομαι και ολα τα παιδακια ηταν πολυ ζωηρη και αρκετα ανυπάκοη και φωναζε οταν δεν γινοταν το δικο της. Την ειχα 4 εβδομαδες στην μαμα μου και γυρισα και βρηκα αλλο παιδακι! Την αφηνει να της βαζει λαστιχακια στα μαλλια της ενω πριν φωναζε...τρωει ολο το φαγητο της ενω πριν μας εβγαζε το λαδι και δεν ετρωγε στο τελος. Ζηταει κατι και οταν λεμε οχι δεν επιμενει και τοσο...

Ρωταω την μαμα μου πως τα καταφερε και μου λεει οτι της εξηγει τα παντα και το καταλαβαινει. πχ: να βαλουμε τα λαστιχακια στα μαλλια για να μην μας πεφτουν στα ματια...να φορεσουμε τα παπουτσια μας για να μην κρυωσουμε και πονεσει η κοιλια μας. ετσι γινεται με ολα..σιγουρα υπαρχουν και στιγμες που θα φωναξει αλλα πραγματικα εντυπωσιαστηκα...

της μιλαω λοιπον και εγω συνεχεια και αυτο σε συνδυασμο με το οτι την ξεγελαω καπως σε ορισμενα θεματα (και αυτο κολπο της μαμας μου) παμε πολυ καλα!

Τωρα το να χτυπησει το μωρο ειναι καπως επικινδυνο...Σουλα μου ομως μην στενοχωριεσαι, δεν το κανει επιτηδες ουτε εκεινη ουτε εσυ. απλως πραγματι καλο ειναι να μην της χτυπας το χερακι. Να της εξηγεις οτι δεν ειναι καλο αυτο που κανει και το μωρακι θα κλαιει και οτι θα πρεπει να την αγαπαει και οτι ειναι μικρουλα. Εγω οταν τρωω καμια αναποδη :lol: λεω οτι στενοχωρηθηκα και θα κλαψω και κανω οτι κλαιω και τοτε ερχεται και με κανει καλο καλο...προσπαθω να την πιασω στο 'φιλοτιμο' και σχεδον παντα λειτουργει και σταματαει και περιμενει ποτε θα γελασω ξανα...

αχ γραφω στο σκοταδι γιατι κοιμουνται τα ζουζουνια

παντως κοριτσια ειναι μοναδικη ευτυχια να βλεπεις 2 αδερφακια να ειναι διπλα διπλα και να κοιτιουνται και να πιανει το ενα το χερακι του αλλου...τι να πω! δεν εχω δει κατι πιο ομορφο στην ζωη μου και νιωθω απιστευτα τυχερη που το ζω αυτο...και το μωρακι μου αγαπαει παρα πολυ την Εμμα και η Εμμα σταζει ....μελι οποτε το βλεπει...βεβαια λογικο ειναι να ζηλευει λιγακι και 1-2 φορες το εκανε ντα (της βγηκε απο το υποσυνειδητο πιστευω) αλλα μετα το εκανε ολο μα -μα και καλο καλο...

ααα επισης η ζουουνιτσα η μεγαλη μου ειναι ενα ξεφτερι! (κουκουβαγια!) Μαθαινει 2 λεξεις την μερα!! :lol::lol::lol: Εχει μαθει και Αγγλικες και Γερμανικες λεξεις....χαχα πολυ πλακα εχει!! λεει:

Bye, to you (απο το happy birthday to you). wolf (απο τα 3 γουρουνακια). Gut (καλα στα γερμανικα οταν την ρωταω στα γερμανικα, πως κομηθηκες? και μαλιστα το λεει 10 φορες: gut gut gut gut lol) και διαφορες αλλες!!

χθες της εφερα και μια κουκλα και ενα καροτσι και την κουκλα την ειπαμε Ελλη και το εμαθε σε 5 λεπτα !! και τωρα την φωναζει: Ελληηηηηηηηηηηη χαχα εχω λιωσει!!και την κανει συνεχεια βολτα με το καροτσι!!

εχει καλη βραχυπροθεσμη μνημη, κατι που δεν ειχα ποτε εγω :lol::lol: !!

αχ κλεινω να πεσω για υπνο γιατι αυριο εχουμε πρωι πρωι παιδιατρο και μετα εχω εγω πολεοδομια, εφορια, τσμεδε, συμβολαιογραφο γιατι ΝΑΙ ειχα κλεισει να κανω και εδω δουλειες!!

μολις παρουσιασω την διατριβη μου υποσχεθηκα στον εαυτο μου να κατσω 1 μηνα ολοκληρο με τα παιδια να παιζουμε συνεχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σας φιλωωωωωωωωωωωωωωωω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έλενα,τέλος καλό όλα καλά!!!περαστικά!!!συγκινήθηκα με τα γραφόμενά σου.ελπίζω κ τα δικά μου να ειναι αγαπημένα.Αυριο το πρωί έχουμε ραντεβού στο γυναικολόγο κ θα πάρουμε κ τη Μυρτώ πρώτη φορά μαζί μας.Να δει κ το αδελφάκι της στο μόνιτορ!κουτουλάω,μόλις σηκώθηκα από τον καναπέ όπου με είχε πάρει ο ύπνος βλέποντας τηλεόραση.καληνύχτα!!Αφροδίτη,καλό ταξίδι!!!να προσέχετε!καλή αντάμωση με τον άντρα σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...