Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ 8ου-9ου-10ου2010:ΔΑΝΑΗ Η ΜΟΝΑΚΡΙΒΗ,Η ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ


Recommended Posts

Αντε,ας παει και το παλιαμπελο!!!Ετσι για να σκασουν και οι εχθροι μας!!!!!

Φουφουκα ακους,σε περιμενω!!!!

Εξαιρετικο αφιερωμενο απο τις θειες στη Δαναη!!!!

Και αλλο κακο να μην μας βρει!!!!

Θα λειπω στο εξοχικο των γονιων μου για 3 ημερες και δεν θα χω νετ,θα τα πουμε οταν γυρισω!!!Τωρα μολις γυρισα απο εφημερια και πρεπει να ετοιμασω πραματα να φυγω!!!!

Συμπεθερα θα σου πω για ΤΖΙΑ την Τριτη,περιμενε....

Αντε φιλια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 940
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

KΟΙΤΑ ΑΥΤΑ:

http://www.keablue.gr/main.php?selectlanguage=gr

www.anemousa.gr/

www.hotelkarthea.gr/

AYTA EINAI ΠIO OIKONOMIKA!!!!

Εμεις μειναμε στο ΚΕΩΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:www.keos.gr/ εκανε 230,αλλα μας το αφησε 210 γιατι δεν ηταν Σ/Κ!!!Ηταν εξαιρετικο!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιούπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!Welcome back!Και τι ωραίος τίτλος!!!!!!!!!!!Να μας ζήσει το Δαναούλη!

Βγήκαν οι παιδικοί σταθμοί οριστικά.Μάλλον δεν είμαστε μέσα αν και κάτι έχει γίνει με τις θέσεις και είναι πόλύ λιγότερες.Αύριο θα ρωτήσουμε στο σταθμό γιατί από site δε βγάζεις άκρη.Αλλά ελπίδες γιοκ.Ο άντρας μου στεναχωρήθηκε,χάλασε η Κυριακή του.Το πρωί πήγαμε θάλασσα,τώρα κοιμούνται,απολαμβάνουμε ηρεμία και καρπούζι και το απόγευμα θα πάμε σε ένα ωραίο πανηγύρι του Σωτήρα.Ξέρω δε με θέλει με τα πανηγύρια αλλά θα χω και άντρα μαζί.Οι γονείς μου πάλι χάλια Αλεξ και Μάγκυ.Κουράστηκα να νταντεύω μωρά μικρά-μεγάλα...Ουφ...Αντε Κατερινιώ έλα και συ.Πάω να ενημερώσω στο παλιό ότι μεταφερθήκαμε...Χαρά καλά να περάσετε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας φιλεναδες!!!!καλοριζικο το θεματακι μας κ μονο ευχαριστα σε αυτο το θεμα!!!!!Χαρα :-bd ,ηθελες τα παρακαλια σου ε; :lol::lol:καλα να περασεις το 3ημερο!!!! φουφου σε περιμενουμε!!!!

Μαρακι μακαρι να εχετε ευχαριστα αυριο απο τον σταθμο ;) ...οσο για τους γονεις...γιατι παλι ετσι;;θα παει τελικα η μαμα στην αδερφη;

Σταυρουλιτσα μια χαρα η μικρη με την θαλασσα,τωρα δεν μπορουμε να την συγρατησουμε...εκει που καθεται εξω σηκωνεται κ μπαινει μεσα ανετη :o .οσο για την σοκολατα ειχε δοκιμασει κ πιο παλια αλλα τωρα κ αναγνωριζει την συσκευασια κ παει στο ψυγειο κ την ζηταει...δεν μπορω να την ξεγελασω πια!!!πηγατε αυτο το σκ για μπανακι;

Μαγδουλα αφου κανετε κ συμφωνιες κ τρωει πρωτα ενα πιατο φρουτα τι να πω;; :o:o ;προσκυνω απλα!!!!!να στην στειλω για εκπαιδευση;;;εγω οσο κ να της ταζω σοκολατες για να φαει δεν πιανει...κ προσεχε τι λες ε;!!μην ανακοινωσω τιποτα κ μετα μου τα γυρνας!!!υποσχεθηκες συμπαρασταση!!! :lol::lol: οσο για τα δωματια που εβαλε η συμπεθερα σου,μου αρεσει πολυ το 1ο ,νησιωτικο με κτιστα κρεβατια...ουαου(που εχει μαθει κ λεει η Κωνσταντινα).θελω κι εγωωωω!!!

κι εμεις ειχαμε παει θαλασσα το πρωι...ειχαμε παει σε μια παραλια που ειχε βραχια καθως εμπαινες,επιπεδα αλλα γλυστραγαν σε καποια σημεια(στον Αγ.Νικολαο στο Λαγονησι Μαγδα αν εχεις παει) κ εφαγα κατι γλυστρες...ευτυχως μεσα στο νερο δεν πονανε... :lol::lol: την τελευταια κραταγα την μικρη κ πεφτω κ για να μην μπει στο νερο βουλιαξα κ ηπια κ καμποσο νερο...αφηστε τα...τωρα πηγαν βολτα στον παππου.ευκαιρια να χαλαρωσω κι εγω αφου με εκανε τουρμπο παλι που δεν ηθελε να φαει...τι κακο κ αυτο πια!!!φιλακια σε ολες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας φιλέδες και με γεια το νέο μας θεματάκι.Κατι μου λέει ότι θα έχουμε πολλές ευχάριστες εξελίξεις εδω και νέα μπεμπάκια θα μπουν στην παρέα σύντομα!!!! :lol::lol::lol::lol:

Εμείς περάσαμε ένα ήσυχο ΣΚ.Σήμερα πήγαμε μετά από απαίτηση της δεσποινίς να φάμε εξω.Είχε μια γάτα εκεί και η δικιά μου την έσκασε στο φαί.Τωρα είναι πάλι βολτιτσα με την γιαγια και ξεκουράζεται η μαμα. ;)

Μαράκι τι κρίμα για τον παιδικό.Ας ελπίσουμε να γίνει το θαύμα τελευταία στιγμή.Τι επαθαν οι γονείς σου?

Μαγδα τα ξενοδοχεία είναι πολύ ωραια αλλά ξεχωρίζει το πρώτο.Περιμενουμε να μας πεις ποιο εκλεισες.

Αλεξάνδρα κάνατε το μπανάκι σας ε?Α ρε ερμη μάνα παρα λίγο να πνιγείς για το παιδί σου... :lol::lol:

Χαρά καλά να περάσεις.φιλιά στη Μιμίκα!!!

Αρια υπήρχε σκέψη να ερθουμε αυτη την εβδομάδα για 2-3 μέρες αλλά περιμένω να αδιαθετήσω οπότε δε ξέρω τι θα κάνουμε.

Φωτεινή σε φαντάζομαι με αυτη την ζέστη να τρέχεις και με τους 2.Μόνο που σε σκέφτομαι κουράζομαι. :D:D:lol::lol:

Στεργία τι κάνει η μικρή?Καλέ εγιναν τα βαφτίσια? Μπες να μας πεις τα νέα σου.

Φουφούκα αντε καλέ σε περιμένουμε...... :-*:-*:-*:-*

Α!!!Να σας ρωτήσω...Εχετε γράψει τα παιδια σας στον παιδικό?Μια φιλη μου που το παιδί της είναι λίγο πιο μεγαλο από την εμμελεια το εγραψε τον Ιουνιο.Θα πάω από αυριο να ρωτησω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κόρες,

Τα αποτελέσματα για τους παιδικούς έχουν βγεί μισά οπότε ακόμα ελπίζουμε.Με τα μόρια μας είμαστε οριακά να μπαίνουμε.

Και γω μυρίζομαι ότι το Νο 6 μας θα χει εγκυμοσύνες,δε ξέρω γιατί προαίσθημα..

Σταυρούλα εμεις τις πάμε από πέρσι παιδικό,από 1 ετους.Κοίταξε το αν ενδιαφέρεσαι τώρα είναι περίοδος εγγραφών.

Χθες στο πανηγύρι κάτσαμε για ένα σουβλάκι μετά την εκκλησία και να δείτε τη Δήμητρα με το καλαμάκι να προσπαθεί να βγάλει το κρέας όπως οι μεγάλοι.Φυσικά αποθανάτησα τη σκηνή.Πολύ γέλιο.Τους πήρε και ο παππούς κάτι μυλαράκια που κάνουν μουσική,ε από χθες το βράδι μέχρι σήμερα το πρωί που τα πήραν μαζί σχολείο ακόμα παίζουν....χα χα..

Να χαίρεστε τα Σωτηράκια σας όσες έχετε.

Χθες έκαν ένα ρολό με κιμά της Μπαρμπαρίγου.Καλέ ωραίες συνταγές έχει αυτή,πετυχημένες.Με σαλτσούλα βγήκε μούρλια.Σας βάζω το Link. http://argiro.gr/recipes/%CF%80%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%AC%CE%BB%CF%84%CF%83%CE%B1

Δοκιμάστε το.

Εγω το κανα με τα αυγά στη μέση τόσο καιρό και μου βγαινε σφιχτό.Τώρα έτσι βγήκε τέλειο.

Α να μη ξεχάσω,πήρα quaker μου είπαν βοηθάει στη δυσκοιλιότητα για τη Χρυσάνθη και ψάχνω συνταγή για κρεμούλες ψυγείου με αυτό να τρώγονται όμως μη μου τις φέρει κολάρο...Φωτεινή σα να θυμάμαι εσύ έφτιαχνες τέτοιο του Αλέξανδρου.Πως το κανες;Βάζεις μέλι μέσα που γράφει πάνω η συσκευασία;

Σταυρούλα τα των γονιών μου θα στα πω Prive μολις σε πετύχω,δεν είμαστε και για δημόσια έκθεση...

Φιλιά...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερούδια σας και καλορίζικο το νέο θεματάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλύτερο τίτλο δε θα μπορούσαμε να έχουμε αφού η Δανάη είναι πλέον η μασκότ μας. :lol::lol::lol: Από το προηγούμενο Σάββατο κόψαμε την πιπίλα και σήμερα ξαναξεκινάω επιχείρηση πάνας.Οπότε θα σχολιάσω όταν θα κοιμάται,για να μην έχουμε ατυχήματα.Φιλάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλώς το Κατερινάκι...Καλό κουράγιο με πιπιλοκατάσταση...Εμεις κάνουμε προσπάθειες ελάττωσης από το προπερασμένο Σαββατο και τις δίνουμε μόνο στον ύπνο.Μέχρι στιγμής πάει καλά αν εξαιρέσεις τις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο όπου τις ζητάνε σα τρελές και υποκύπτουμε γιατί δε παλεύεται να οδηγείς και να ακούς στέρεο "πιπιλλλλλλλλλλα"!!!

Με τους παιδικούς είμαι έξαλλη.Ενώ μας έβαλαν να κάνουμε χαρτιά και να δηλώσουμε σταθμούς εκ των υστέρων λένε ότι δεν επαρκούν τα κονδύλια και δε θα καλυφθούν όλες οι θέσεις.Στο δικό μας σταθμό από τις 15 θέσεις θα καλυφθούν μόνο οι 3.Τρίχες δηλαδή.Οπότε θα πληρώνουμε τι να κάνουμε και από του χρόνου θα κυνηγήσουμε να τις βάλουμε σε δημοτικό σταθμό που θα ναι 2,5 ετων.Και κει πληρώνεις βέβαια αλλά δε θα συγκρίνεται με το 500αρικο που θα θέλουμε τώρα το μήνα.

Βλάκες με σύγχυσαν...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είναι οριστικό τελικά Μαριώ για τους παιδικούς;Ε,κοίτα 500 ευρώ το μήνα δεν είναι και λίγα.Βασικά σχετικά με την πιπίλα,αν ήξερα ότι θα την έκοβε τόσο εύκολα,θα της την είχα κόψει νωρίτερα.Το προηγούμενο Σαββατο επειδή θα βγαίναμε είχα πάει να κάνω ένα ίσιωμα.Έτσι για τον ύπνο το μεσημεριανό θα την έβαζε ο άντρας μου.Της έπεσε η πιπίλα,του τη ζήταγε,αλλά δεν της την έδινε επίτηδες μέχρι που κοιμήθηκε.Όταν γύρισα και πήγα να πάρω την πιπίλα,για να την κρύψω είδα ότι είχε κοιμηθεί χεσμένη.Δηλαδή και χωρίς πιπίλα και λερωμένη.Την άλλαξα στον ύπνο της και δεν κατάλαβε και τίποτα.Το πρωί απλά ξύπνησε νωρίτερα για γάλα δηλαδή κατά τις 5,30,αλλά μετά ξανακοιμήθηκε κανονικά μέχρι τις 10,30.Μετά τα υπόλοιπα βράδια πιστεύω μου τη ζητούσε από συνήθεια να το λέει,γιατί της είχα πει ότι την πήρε η γάτα.Κοιμαται μια χαρά και ούτε γκρίνια έχει,γιατί η Στέλλα όταν την κόψαμε και γκρίνια είχε και είχε ελαττώσει τον ύπνο,ίσως όμως επειδή η Αγγελική την είχε μόνο για τον ύπνο και όχι όλη την ημέρα.Χάρηκα πάρα πολύ.Όσο για την πάνα,2 φορές τα κάναμε στο μπάνιο κανονικά και 2 επάνω της. :? Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθούμε πολύ.Θα δείξει.Μετά μόνο το μπιμπερό μένει που ούτε η Στέλλα δεν το έχει κόψει. :oops:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας!!!τι ζεστη παλι επιασε;;αντε να δουμε ποσο θα κρατησει...κ εχω κ σιδερο αλλα δεν το βλεπω!!!

Σταυρουλα αυτα ειναι...η Εμμελεια θελει να τρωτε κ εξω;δεν πιστευω να μην εκτιμα την μαγειρικη σου;; :lol::lol: θα την πας παιδικο απο Σεμπτεμβρη;εμεις απο του χρονου κ βλεπουμε!!

Μαρια μου δεν εκατσε τελικα ο παιδικος ε;ε βεβαια ,εκει βρηκαν να κοψουν κονδυλια... :x ..πολυ καλο το ρολο που εβαλες.κι εγω με αυγο το εφτιαχνα κ μου εσπαγε κ ηταν σφιχτο...θα το δοκιμασω ετσι!

φουφουκι κοψατε πιπιλα ε;μια χαρα!!μπραβο στο Αγγελικακι που δεν σε παιδεψε!!κι εγω το σκεφτομαι αλλα ποσες φορες μπαινω στον πειρασμο κ της την δινω οταν δεν ηρεμει ..δεν την ζηταει ιδιαιτερα την μερα αλλα αν την βρει δεν την αφηνει...!!!πανα βλεπω να αργουμε πολυ...!!!το μπιμπερο εμεις η αληθεια ειναι οτι δεν το πολυχρησιμοποιησαμε...δεν της αρεσε το περιεχομενο οποτε πηγαμε απο νωρις στα ποτηρακια κ στα κυπελακια...

παω να ξαπλωσω κι εγω μιας κ η Κωνσταντινα κοιμηθηκε χωρις διαμαρτυριες!!!φιλακιααααααααααα!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου γλυκά, μετά από προσπάθειες μιας ώρας να συνδεθώ, επιτέλους τα κατάφερα, αλλά τώρα δεν έχω χρόνο να γράψω γιατί θα πρέπει να επιστρέψω σπίτι!!!!Πρώτα απ' όλα και πάνω απ' όλα, Φωτεινούλα μου να σου ζήσει η μπουμπού σου, να είναι καλότυχη και ευτυχισμένη σε όλη της την ζωή!!!!

Καλορίζικο το νέο μας θεματάκι, που έχει τον πιο ωραίο τίτλο κι ας γεμίσουμε τις σελίδες του μόνο με χαρούμενα πράγματα!!!!

Επειδή θέλω πραγματικά να αναφερθώ σε όλα αυτά που έγιναν όσο έλειπα, θα το κάνω αύριο!

Εμείς περάσαμε ήρεμα, ξεκούραση δεν το λες ακριβώς οταν μαγειρεύεις καθε μέρα, αλλά αλλάξαμε παραστάσεις και κάναμε μπάνιο συνέχεια!!!Ο Τασούλης έχει γίνει τρελλό αλάνι, η γλώσσα του έχει πάρει φωτιά και γενικά ήταν πολύ καλό παιδάκι-αυτό το λέει και μόνος του!!!!

Σας φιλώ όλες γλυκά και θα τα πούμε αύριο!!!!

(Μαράκι και Χαρουλίτα οι κόρες σας είναι γλύκες!!!!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι κανετε κουκλες μου; Καλοριζικο το νεο μας θεματακι αφιερωμενο στο νεο μας μελος τη Δαναη μας, χαρηκα που ειδα Κατερινακι και Χαρα!!! και το Ρουλακι που ειχε τοσο καιρο να μπει!!! Συγγνωμη αλλα δεν θα σχολιασω σημερα, εχω τα χαλια μου!!! Εδω γινεται ενας χαμος στο χωριουδακι μας! Θυμαστε τα επεισοδια που ειχαμε με το εργοστασιο που θελουν να ανοιξουν στην περιοχη; Εχθες ειχαμε μια ωραια ειρηνικη διαδηλωση στην πλατεια και ηταν μαλιστα και παιδακια και μωρα στα καροτσια και παππουδες! Ε, σκανε τα ματ απο το πουθενα και αρχιζουν να πεταν δακρυγονα και σφαιρες πλαστικες και κροτου-λαμψης, της τρελλης! Αφησαμε την μικρη στο σπιτι και πηγαμε κι εμεις... Καποια στιγμη χανω στο πληθος τον αντρα μου και ερχεται μετα απο κανενα μισαωρο ασπρος απο το μαλοξ και με ενα σκισιμο στο μαγουλο απο το ματι μεχρι το σαγονι! Εγινα εξαλλη!!!! Σημερα συλλαβανε ενα παιδι που ηταν εχθες στην πρωτη γραμμη και εχουν κι αλλους στη λιστα, οποτε παλι γινεται χαμος! Που θα παει αυτη η κατασταση;;;;

Αντε σας χαιρετω γιατι ερχεται η κουμπαρα μου να μου πει τα νεα, ηταν στη πλατεια!!! Φιλακια σε ολες....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κόρες!

Καλώς τη Ρουλα τη νησιωτοπούλα!!!Περιμένουμε λεπτομέρειες διακοπών....

Τι έγινε βρε Άρια πάλι επεισόδεια;Το θυμάμαι το θέμα που είχατε.Πως είναι ο άντρας σου καλά;Βαθύ το σκίσιμο;Είναι απαράδεκτοι...σε ειρηνική διαδήλωση με καρότσια και μωρά δακρυγόνα και ξύλο;;;Μα είμαστε σοβαροί.

Και γω τα χω πάρει με τους παιδικούς και την κοροιδία τους που είμαι φουρκισμένη με τα συστήματα τους όλα.

Αν δε μπαίναμε γιατι δε θα χαμε τα μόρια δε θα με πείραζε αλλά ενώ τα είχαμε να μου λες ότι τις 93 θέσεις εκ των υστέρων τις έκανες 26 σε όλο το νησί λόγω έλλειψης κονδυλίων ενώ εμένα με έστελνες να μαζέψω όλη τη χαρτούρα χωρίς να έχω ελπίδες,ε αυτό με εξοργίζει...Σήμερα έχει λέει σύσκεψη ο δήμος για το θέμα αλλά τι να κάνουν και αυτοί αν δεν υπάρχουν κονδύλια από πάνω...Θα κλείσουν οι σταθμοί.Ο δικός μας είχε 15 παιδάκια στα βρεφάκια με το πρόγραμμα και φέτος θα χει 3.Σιγά που οι υπόλοιπες 12 μητέρες θα μπορούν να πληρώνουν να τα φέρνουν.Θα επιστρατεύσουν παππούδες γιαγιάδες καμιά γυναίκα στο σπίτι.Εμεις θα τα πάμε,θα κόψουμε από αλλού και θα τα πάμε.Έχουν αποκτήσει ένα πρόγραμμα εκεί,βγαίνουν από το σπίτι ξεδίνουν,τρώνε δε κάνουν νάζια,κοιμούνται το δυωράκι τους το μεσημέρι,μας είπαν θα μας βοηθήσουν και στην εκπαίδευση για τουαλέτα από τη νέα χρονιά.Το προτιμώ από το να είναι με μια γυναίκα όλη μέρα σπίτι και να νευριάζουν και να τσακώνονται.

Η Δήμητρα τώρα τα απογεύματα που καθόμαστε σπίτι λόγω ζέστης έχει αρχίσει το εξής "βιολί".Όλη την ώρα θέλει να ανοίγει το ψυγείο ζητάει πχ ενα γιαούρτι το ανοίγουμε τρώει 3-4 κουταλιές το υπόλοιπο...η Χρυσάνθη.Ζητάει μια μπανάνα την καθαρίζουμε τρώει 2 δαγκωνιές το ύπολοιπο...η Χρυσάνθη.Ανοίγει σακουλάκι corn flakes τρώει 2-3 μπουκίτσες τα υπόλοιπα...η Χρυσάνθη.

Όπως καταλάβατε στις επόμενες φωτο θα βλέπετε μια Δήμητρα ακόμα πιο μινιόν και μια Χρυσάνθη ακόμα πιο αφρατούλα...χα χα..

Τη Παρασκευή φεύγουμε,ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση...Τα πλυντήρια παίρνουν φωτιά για να μαστε πανέτοιμοι!!!Θα με χάσετε 10 μερούλες και θα σας χάσω αλλά θα ναι για καλό σκοπό...χα χα

Φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι επιτελους το νεο θεματακι κ αφιερωμενο στην πριγκιπισα μας τελεια!!!εγω μπηκα απο κντ αφου ειμΑι σπιτι δουλεια κ ενδιαμεσα θαλασσα το ποσο χαρηκα για επιστροφη αστραφτερου σπιτιου κ συμπεθερας δε λεγεται

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρακι μου πολυ κριμα για παιδικο κ για γονεις θα τα πουμε κ στο τσατ αντε τρεις ακομΑ μετ

Μερες εμειναν εγω ακομα ψαχνω για που μαρι συμπεθερα 210 η βρΑδια; ;θα κανω πεζοδρο

Ιο μΑρι να τα βρω καλα η

Μιμη στη φωτο θεαααααα

αριακη καλυτερα ο αντρουλης ;μα πανε καλα;;;

Η μαριλουκα μας καλα;

Φουφουκι μπραβω για πιπιλα εμεις μετα τα γεννεθλια τη κοβουμε αχ δυσκ

Ολα θα ναι μονο στον υπνο τη δινω αλλα τη θελει ααχ τι με περιμενει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κουκιδουλα μου επιτελους πολυ μου λειψες!!!!αλεξανδρουκο πνιγηκες καλη μου εχω παει παλια

αγ νικολα ωραια ειναι πολυ!παλι δε τρωει το ατιμο εμενα ψηλωσε πολυ περασε δη κελυ κ αδυνατησε καπως.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τουιτακο θελει ταβερνακια η μερακλου σουπερ!!!!παιδικο τωρΑ ξεκινανε ακουσα εμενα θα πΑει του χρονου τελικα ως τοτε θα μεινω εγγυος θα σταματησω απο δουλεια κ θα το. Εχω εγω ελπιζω ονειρα κανω βασικα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να μαι και εγω!!!τι κανετε κουκλίτσες?

Φουφούκι πως τα πάτε με την πάνα?Αρχισα και εγώ από χτες.για να δουμε τι θα κανουμε, θα τα πω παρακάτω...Μπες και πες μας αναλυτικα αφού είσαι η μόνη από δω που έχεις εμπειρία.Οσο για την πιπίλα εμείς θα αργήσουμε μου φαίνεται γιατί ενω την είχε μόνο για τον ύπνο τον τελευταίο μήνα έχει εξάρτηση. :evil: Τουλάχιστον δεν την έχει εξω. Υποχώρησα γιατί μπορει να ειναι από τα δόντια. :?:

Μαρία σας δουλεύει η Δήμητρα ε?Καλέ μηπως την βάζει η Χρυσάνθη? :lol::lol::lol: Κρίμα για τον παιδικό μην το σκέφτεσαι και ετοίμασε τα πραγματάκια σας.ανυπομονείς ε?

Μαγδα πως τα καταφέρνεις και δουλεια και θάλασσα μπραβο σου.Βρε αμα θέλει ο ανθρωπος.. :lol::lol: Καλά η συμπεθέρα σου στο κλαρί θα σε βγάλει :lol::lol::lol::lol:

Ρουλάκι καλώς ήλθες.Περασατε καλα ε? Μπράβο στο αγοράκι σου που δε σε ταλαιπώρησε.Αρχισε να τρέχει και η γλώσσα.καλε μεγάλωσαν τα καμάρια μας.Περιμένουμε λεπτομέρειες και φωτο.το μαιλ μου το έχεις? να σου στείλω και εγω.Οσο για το άλλο θέμα αν θες γράψε στην ομάδα γιατί εδώ η Δανάη θέλει να διαβάζει μόνο ευχάριστα!!! ;):-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αριάκι χαμός ε? Το διάβασα εχτες..Δεν εχω λόγια..τουλάχιστον ο αντρας σου είναι καλά?ηταν μεγάλο το σχίσιμο?φαντάζομαι πόσο τρόμαξες.η Μαριλού τι κάνει?

Αλεξ μου τι κάνετε εσείς?σκάτε απο την ζέστη ε?Ασε και λίγο το σιδερο καλε προκομμένη τώρα με τον καύσωνα.

Τα υπόλοιπα κορίτσιαπου ειστε?Καλα η Φωτεινή θα ψάχνει μαξιλάρι να κοιμηθεί και η αλλη η τρελή θα λιάζεται.

Ελενα Βικάκι ειστε καλά?καλε μπείτε να μας πείτε πως είναι τα αντράκια σας. :-*:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπόν εμεις όπως σας είπα αρχίσαμε αγωγή τουαλέτας(χαχα πως τα λέω).Εχτές το πρωι αφού εκανε το πρωι κακα στο παμπερς της εβαλα βρακάκι και την πήγαινα ανα 40 -50 λεπτά.επειδή την βάζω εδω και μηνες,κατουράει αμεσως.το μεσημέρι της εβαλα παμπερσ στον υπνο γιατι δεν ειχα πάρει υπόστρωμα η ξανθιά αλλά ξύπνησε στεγνη.το απόγευμα τη εβγαλα μια βολτα μιαμιση ωρα και δεν μου εκανε καμια βρωμοδουλεια. :D:D Το βράδυ όμως της εβαλα πάνα γιατι κοιμάται πολλές ωρες και θα είναι αδυνατον να κρατηθεί.Σήμερα μία από τα ιδια με την διαφορά οτι τωρα που κοιμαται δεν εχει πανα.αλλα ηπιε πολύ νερο πριν κοιμηθει και ανησυχώ.Με τα κακά δε ξερω τι να κάνω γιατί θα θέλει παμπερσ ειμαι σιγουρη.μεχρι τωρα δεν εκανε.

Αυτα τα νέα μου.ειδατε λεπτομέρειες?δεν πιστευω να εχετε και παραπονο. :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Tι κανετε κουκλες???Σ Κ Α Ω :twisted::twisted: ΤΙ ΚΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ???? 42??????ΕΛΕΟΣ!!!!!

Το χειροτερο ειναι οτι γυρισα τζαμπα :twisted: Απο την προηγουμενη εβδομαδα ειμαστε σε επισχεση εργασιας γιατι ειμαστε απληρωτοι εφημεριες απο τον Μαρτιο :twisted::twisted: Στο μεταξυ συμφωνησαμε με τους επιμελητες μας σαν ενδειξη καλης θελησης να πηγαινουμε τα πρωινα να κανουμε τις δουλειες μας και στις εσωτερικες εφημεριες και να απεχουμε μονο απο τις γενικες εφημεριες,Δηλαδη 1 στις 8 ημερες!!!!Μεχρι εδω ολα καλα ,αλλα αφου καναν μια γενικη μονοι τους κουραστηκαν και αρχισαν οι λιγουρες :!::!:

Εγω ημουν η τυχερη που μαζευα το χαος μετα τη γενικη αφου εφημερευα σε εσωτερικη και επειδη μου βγηκε το λαδι και επειδη στους θαλαμους μου δεν ειχα ασθενεις,δεν πηγα την Δευτερα.Πηρα λοιπον ενανα συναδελφο και μου ειπε εχθες οτι καποιοι το σχολιασαν απο τους μεγαλους,οτι και καλα συνεχιζω τις διακοπες μου :o:o:o και ηλθα σημερα το ζωον!!!Οπου τελικα πηγα εβαλα τη μπλουζα μου καθισα 2 ωρες στο γραφειο και ακουγα μουρμουρα και εφυγα!!!Οποτε τους ειπα οτι θα με ξαναδουν οταν τελειωσει η επισχεση!!!!!

Αυριο λοιπον θα φυγω παλι και βλεπουμε.....

Δυστυχως ο αντρας μου δεν κανουν επισχεση,οποτε πηγαινοερχεται οποτε μπορει!!!

Πολυ με νευριασαν ομως,ταχα μας υποστηριζουν και στο δια ταυτα.....να δουλεψουμε εμεις ΠΑΛΙ!!!!τεσπα,δεν σχολιαζω αυριο γιατι μου αναβουν τα λαμπακια!!!

Κατα τ'αλλα χαρηκα γιατι εκλεισα εισητηρια για 5ημ το Σεπτεμβρη,θα κατεβουμε γιατι παντρευεται μια ξαδελφη του αντρα μου(θα γινει και η Μιμικα μου πρανυφακι) και επι τη ευκαιρια θα κανουμε μινι διακοπουλες!!!!

Αυριο θα παω για νυχια,να ψωνισω τη βαφτιστηρα(Μαρια) για τη γιορτη της,να παρω καινουριο κινητο και βουρ για το κοριτσακι μου..... :D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατα τ 'αλλα η μικρη εχει γινει ταλιμπαν!!!!Να δω πως θα τη μαζευουμε το Σεπτεμβρη!!!!Τρωει συνεχεια!!!Την εβαλα σε μια ζυδαρια που εχει η μανα μου και τη δειχνει 15,5kg :shock::shock: Bebaia exei chlvsei kai poly!!!

Με την εκπαιδευση της πανας οι παππουδες δεν την πολυπροσπαθουνε,αλλα τι να πω αφου εχουν και την ανηψια μου εκει,ποια να πρωτοκοιταξουν!!!Τωρα που θα παω εγω λεω να το προσπαθησω λιγο!!!

Προχθες πηγαμε για μπανιο και μολις βγηκαμε απο τη θαλασσα μου λεει "μαμα κακα" και εβαλε τα χερακια της να το κρατησει ,τελικα εκανε τσισα,οποτε λεω να δω...αλλα τα κακα δεν τα λεει η σκατουλα,εχει απο τις διακοπες που το κανει αυτο,καθεται χεσμενη!!!!

Ειναι τρελλο μουτρο ομως ρε,ολο τσαχπινια και που@@@@α :lol::lol: Διαλεγει τι θα βαλει,φοραει συνεχεια κολιε και βραχιολια,μεχρι και στη θαλασσα!!!Ασε που χορευει σαν τρελλη στα beach-bar!!!!Το νουμερο της παραλιας εχει γινει!!!!Θα την φαω!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ας σχολιασω οτι θυμαμαι....

Συμπεθερα,το 1ο ξενοδοχειο το ανακαλυψα στη ΤΖΙΑ,οποτε δεν ηξερα τιμη!!!Τα αλλα παντως ειναι πιο οικονομικα και γενικα αξιοπρεπη!!Παντως γενικα ειναι ακριβο νησι,ωραια βεβαια!!!Οποτε καντη για Ανδρο,να δεις και τη Μενεγακη :lol::lol:

Ο Β πολυ κουκλι στις φωτο!!!Αλλα και τι κορμι θα παερει,ειδατε ;) Δεν ξερω γιατι δεν παιρνεις τις φωτο :?

Αρια,εχω παθει ΣΟΚ!!!Εχει χαθει καθε μετρο!!!Ειναι καλα ο αντρας σου??Περαστικα σας!!

Μαρακι,τα ειπαμε και στο τσατ.Καλα εχω λιωσει στο γελιο με τις ζουζουνες σου και το φαι!!!Ξερει τι κανει η Χρυσανθη μην την φοβασαι!!!Οσο για τον παιδικο,δεν μου κανει τπτ εντυπωση πια!!!Το κρατος προνοια δεν υπηρχε οταν ηταν παχιες οι αγελαδες,τωρα θα το εχουμε?Βεβαια πολλα τα 500 αλλα αν δεν μπορεικαμια γιαγια να βοηθησει...τι να κανεις??Βεβαια οι δικες σου εχουν μπει και σε προγραμμα οποτε μαλλον δεν θες την λυση των γιαγιαδων!!!

Αλεξ,σαν να μην περασε μια μερα!!!!Ακομακυνηγας τη Κων. να φαει!!!Δεν θα πατε παλι στο εξοχικο??Βραζει ο τοπος καλε,ασε το σιδερο και παντε για μπανιο!!!!

Ρουλακι,επιτελους μας ελειψες!!!Περιμενουμε νεα σου και τη γνωμη σου βεβαια,το ξερεις οτι την εκτιμω ιδιαιτερως!!!Οπως καταλαβες στην Κορινθο ειμασταν οταν λειπατε :( θα ελθουμε παλι 6/5 με 10/5,μπορει να βολεψει τοτε ;)

Φωτεινη,ζεις ή σε ξεζουμισαν????Μπες καλε να μου πεις αν σου αρεσε ο τιτλος!!!

Φουφουκι,και εσυ εκπαιδευση επι παντως βλεπω!!!Τελειωσε την αδεια ο συζυγος??Λοιπον για την πιπιλα ειχα ακουσει τον Μαζανη που ελεγε οτι πρεπει να την κοβεις με ενα ψαλιδι λιγο λιγο και να τους τη δινεις οποτε τραβαν αερα και δεν τη θελουν!!!βεβαια δεν ξερω αν πιανει γιατι εμεις δεν πηραμε ποτε!!!

Σταυρουλα,δεν σχολιαζβ τπτ γιατι με στηνεις στο τσατ :lol::lol: Θα στα πω τωρα στο τσακα τσακα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!!ολα καλα;εμεις μια χαρα…ξυπνησαμε γυρω στις 6 για γαλα κ ευτυχως ξανακοιμηθηκαμε!!!τωρα πρεπει να μαζεψω για σημερα θα παρω την κοριτσαρα κ θα παμε στην εξοχη για λιγες μερουλες…

Ρουλακι καλωσηρθες παλι !!!ελα μην παραπονιεσαι…ξεφυγες από γραφειο,εκανες κ τα μπανακια σου!!!μπραβο στον Τασουλη που είναι τοσο καλο παιδι!!!

Αριακι καλα τι εκαναν ;;δεν σεβονται τιποτα ….ο αντρας σου πως είναι;πριν κατ μερες εβλεπα τους πρωταγωνιστες ,ηταν στο Αγ.Ορος κ εβλεπα τα δαση εκει κ σε σκεφτομουν…!!!

Μαρακι εχεις δικιο για τον παιδικο…εχουν συνηθισει κ τα κοριτσια ,σπιτι θα αφηνιαζουν…κ ποια γυναικα τωρα να εμπιστευτεις…;;το καημενο το Χρυσανθακι εχει το ρολο να τελειωνει ότι αφηνει η μκρη;;χαχα καλα να περασετε στις διακοπουλες σας!!!να μην σε παιδεψουν καθολου τα κοριτσια σου κ να το διασκεδασετε ολοι!!!!

Μαγδουλα στο τρεξιμο εισαι να τα προλαβεις όλα ε;ψηλωσε κ ο κουκλος σου;κι εμνεα πρεπει να ψηλωσε.γραμ δεν εχει παρει οποτε είναι ενας σκελετουλης…θα την παω στην γιαγια να αναλαβει δραση σαν πιο ξεκουραστη…χαχα

Σταυρουλιτσα καλη επιτυχια με την πανα.την βαζεις τουαλετα;όχι γιογιο;ποια είναι η γνωμη σας ;το βραδυ θα της την φορας μεχρι να ξυπναει στεγνη;κ παρακλαω ενημερωσε μας κ για τα κακα!!τα εκανε;;χαχα καλε το σιδερο εχει μεινει στο ντουλαπι…δεν το βγαζω οσο κ αν φωναζει!!!χαχαχα

Χαρουλιτα σου την χαλασαν παλι ε;τι θα γινει ;θα τα παρετε επειτελους αυτά τα λεφτα; Καλα η Δημητραμε το μπικινακι κορδονακι…όλα τα λεφτα!!!κοκετα ε;χαχα εινα απιθανη…εγω καλε δεν σταματησα ποτε να την κυνηγαω ….τωρα το μεσημερι θελει παλι να τρωει μονη…κατι καταφερνει όμως…αμα εχουμε κ κοτοπουλο…το θεριζει!!για την πιπιλα που λες να την κοψουμε ,αν μετα ζητανε άλλη;;;είναι κατι μουτρα αυτά!!!

Εφτασε η ωρα!!!!σας φιλω μια μια σταυρωτα!!!!!θα τα πουμε απο βδομαδα παλι!!!Byeeeeeeeeeee!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...