Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο.69 ..........

Recommended Posts

msa sto spiti exei drosia ...kai kausona sto mpalkoni !!!h eksoteriki monada epidi einai ena teras !!mpike kato kai bgazei poli zesth !!!to kalo einai oti deen tha kathomaste ekso otan douleuei to klimatistiko 8-):lol::lol::lol:

ax poli to xerome !!einai 24pt kai einai souper !!

katebasame me ton M ta koutia kai ta skoupidia ,me boithise to palikari mou koubalise ta fenizol :lol::lol:

giota kala eisai ? ante me to kalo h metakomisi .

re argyro pes kai mena mhn anoigo to googl pou einai h pretoria !!!proth fora thn akouo :oops:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

τι κανετε αγαπημενες?????ειμαισ τη 29 σελιδα...πφφφ

σας ευχαιρστω για τις ευχες σας..νατασα κ βενι παναγιωτα σορυ δε το ακουγαααα :oops::oops::oops::oops:

σας ευχαριστω παντως..

εμεις καλα περασαμε..κ μαντεψτε..εχει αδεια ο αντωνης :evil::evil::evil::evil: τετοιες μερες σιγα μη βρω φτηνα εισητηρια.. :(:(:( εε εω ορεξη να τρεχω θασο για να νοικιασω κτλ...κ σκεφτηκα να πηγαινουμε κανα μπανιο μες τη βδομαδα να παμε λιγο καβαλα λιγο χαλκιδικη(αυθημερον)κ αννννν βρω εισητηρια μετα το 15αυγουστο για σαντορινη να παω μονη εμτα παιδια :roll::roll::roll::roll::roll:

για τα κρεβατια που λετε..σκεφτηκα να κανω το καναπε κρεβατι..το χαμηλο χαμηλο που δε αρεσε στις περισοτερες αλλα βολευει πιο πολυ..αλλα το μονο κακο ειναι το μαζεμα παπλωματων ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..

αλλα με ειπαν να μη κανω καλυτερα απο τωρα καλα κρεβατια..να παω απο ικεα καλυτερα...

κ μπηκε σε σκεψεις..κ τωρα ντρεπομαι να πω το ξαδερφο του αντωνη δε θα κανω κρεβατια..το εχω πρηξει

το απογευμα θα παμε λουνα παρκ

ζωηηηη να χαιρεσαι το κοριτσακι σουυυυυυ

χρυσα θα σου ερθω για καφε..δε σε ξεχασα..πολυχρονος ο χοντρουλης σουυυ

Αφρο :o:o:lol::lol::lol::lol:

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF% ... E%B9%CE%B1

Θούλη έχεις πολύ πλάκα με τα κρεβάτια :roll::roll:

συνήθως όταν τα παιδιά είναι μικρά οι γονείς αγοράζουν όχι και πολύ ακριβά κρεβάταια γιατί μπορεί το παιδί να το χαλάσει, π.χ στην δική μας περίπτωση η Ρ. έγραψε στο ξύλο X(X(X(

ο Λ. χάλασε την ντουλάπα, όταν ήταν πιο μικρός!!!

το δε γραφείο του από άσπρο έγινε έγχρωμο γιατί η Ρ. ζωγράφισε πάνω του, η καρέκλα χάλια και αυτή!!

για αυτό καλύτερα να κάνεις κάτι οικονομικό και όμορφο, πήγαινε ΙΚΕΑ και πες στον ξάδελφο ότι φοβάσαι μήπως τα παιδιά το χαλάσουν και θα κάνεις αργότερα το καλό!!! ;)

ρε συ σίγουρα θα βρεεις εισητήρια ;)

αργι εχεις δικαιο..κ γω του ελεγα ολο ποοοοτε θα ρθεις να παρεις μετρααα..βλαμενη ειμαι..

κ γω ικεα λεω..τεσπα..

ευχαριστω παντως..τη φωτο δετη προλαβα

αφρο δροσιζεστε?

καλε φραααγιορτη ειχε το πλαικαρι μου..α δε ξες το αγιο παντελεημονααα

μιλησα με μαγδα..ερχεται δευτερα το απογευμα..αλλα δε ξερω αν τα καταφερω :(

αυτα σας διαβασα..νατασουλα θελω το τηλ της ελενας..το χεις??????????????/

μακια σε ολες

Γιώτα πώς τα κατάφερες έτσι, να μείνεις εσύ πίσω!!! :o:o:?

ή από Σεπ θα πας και εσύ πάνω? :?:

η Κων/να θα είναι με σένα?

καλά να περάσεις! :D

ρε Θούλη δεν σε βρίσκω με τίποτα βρε :roll::roll::lol::lol::lol:

στείλε μου πάλι με μήνυμα!!! :roll::roll:

μόλις αδιαθετησα!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

τί τρελη ευτυχιαααααααααααααααααααααααααααααααα!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ο χ. εχει παθει καταθλιψη!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αααχ!τωρα θα περιμενω ηρεμα ηρεμα τα αποτελεσματα μας! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

φραν ειναι πολυ πολυ σοβαρη κ πολυ συχνη νοσος,οσον αφορα τους φορεις τουλ..,περισσοτερο απο αλλες για τις οποιες εξεταζομαστε υποχρεωτικα..

κ εγω οπως εσυ σκεφτομουν..κ να τί επαθα :roll::roll:

σας φιλω!!!

Πόσο χαιρομαι αληθεια!κ ποσο μπορω να γελασω με την καρδια μου με τη φατσα του χ. που δε το πιστευει! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

η νατασουλα ειναι με την ελενα! :):):) συναντηθηκαν οι κουκλες! :):)

σας φιλω ολες γλυκά γλυκά!!

μα τι χαρα ρε ιουλια :lol::lol::lol: αντε ηρεμησες τωρα..τελεια..

ο χ γτ δε το πιστευει\?νομιζε με τη μια θα γινει? :roll::roll:

αντε χαμογελααααααααααααααααα

αργυ λες να ειμαι αλλιως? :oops:

καλε σιγααα μη κατσει εκει η γιωτα..τι θες να βαραει ενεσεις? :P:P

αχ κ γω θελω τη ελενα να τη γνωρισωωωωωωωωωωωωωωωω :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλησπερα! :)

Αρχισα να ετοιμαζομαι...!Αγχωνομαι..πιο πολυ για το τελος των διακοπων! :?

Τι κανετε εσεις?Λετε να ξαναμαζευτουμε απο σεπτεμβρη ολες οι τσουπρες?

Θουλακι μιλησες με τη Μαγδα?Μπορουμε να πιουμε καφεδακι και την αλλη δευτερα στις 6/8 που θα την φερω αεροδρομιο...Να κανονισουμε αν δεν κανονισετε!

Ιουλια μου συγχαρητηρια :roll: για την περιοδο!Ποτε θα ερθεις δλδ ποσειδι?τηλ μας οκ?

Ζωη εσενα θα σε δουμε 1000%!!! :D:D;)

Θου για το κρεβατι μη σκας ρε!Βασικα εισαι σιγουρη πως απο ικεα θα ειναι πολυ πιο φθηνο?Δες πρωτα κ επειτα βρισκεις μια δικαιολογια για τον ξαδερφο... 8-)

Θελεις να ερθετε για μπανιο κ εκει που θα ειμαι???? :D

Φραν τα φιλια μου!Χαλκιδικη θα ειμαι για διακοπες!!!! :D:D:D:D

Αργυρω την παλευεις???Με τα παιδια στο σπιτι κ βαρεμαρα κλπ????Δεν το ριχνετε στις κατασκευες?Κανενα καναπε σαν της Μαριας ας πουμε! :lol:

σας φιλω ολες!Αν δεν ξαναγραψω....καλες διακοπες κ θα σας σκεφτομαι!

Θα σας θαβω κ με τα κοριτσια!(πλακιτσα!_) :D:D:D:D

καλημερουδιααααα

τι κανετε;

εμει; καλα εδω χαλκιδικη

η μικρη εχει 2 μερες που κατουραει στο γιογιο

βεβαια οταν ειναι στο απιτι την εχω χωρις βρακακι κ οταν της ερθει κραταει το πιπι της κ τρεχει στο γιογιο

κ μετα ερχεται να τα παμε στη λεκανη κ να τα στειλουμε ταξιδι κ φωναζει bye bye

εχει πολυ γελιο μεσημερι κ βραδυ φοραει πανα καθως κ οταν πηγαινουμε καπου λετε οταν πηγαινουμε βολτουλες να

την αφωνω με το βρακακι;

αναστασια θα σε τηλ σημερα θα τα πουμε απο κοντα φιλακια

ιουλια θα δεις που ολα θα ειναι τελεια κ οταν γυρισεις απο σιακοπες θα μειενις εγκυουλα

ο αντρας σου περιμενε οτι θα μειενις εγκυος απο το πρωτο μηνα γιααυτο εκανε ετσι;

χαχαχα τσι τσι αντρες ελπιζω να τα πουμε κ μεις

αργυρω μου τελικα θα πατε αφρικη δν καταλαβα εσυ πως αισθανεσαι;τα παιδια το συζητησατε μαζι τους;

να σε ρωτησω καθε ποτε ερχεσαι ελλαδα δλδ παιρνεις τα παιδια κ ερχεσαι κατω η το κανονιζετε παντα στα πλαισια των καλοκαιρινων διακοπων;

θουλη να σου ζησει το αντρακι σου γερο κ δυνατο κ παντα χαμογελαστο στα κκεα εχει κ ενα σετ για διωροφο παιδικο κρεβατι που ειναι πολυ ωραιο γιατι δν κοιτας κ γιαυρο;τωρα για τον ξαδερφο μπερδεμα αλλα πες οτι θα κανεις κατι προσωρινο μεχρι να πανε σχολειο κ μετα οτι θα κανεις μια συνθεση με κρεβατια κ γραφειο σε στυλ πιοπ παιδικο εφηβικο καπως ετσι φιλια πολλα

λενακι ναπερνας ομορφα να ξεκουραστεις κ να γεμισεις ομορφες εικονες φανταζομαι τα παιδια πως κανουν ε;

φιλακια πολλα

χρυσααααααααα να χαιρεσαι το γιαννακη χιλιοχρονος κ ευλογημενος να τον καμαρωνεις παντα!

αφροδιτη αλλη φαση το κλιμα καλεεεεε αλλα θα δεις στο μπαλκονι θα κανει νταβανο

για πες πως κοιμηθηκε ο μανωλακης ,θα πατε ποθεν; για καλοκαιρι;

πεμπι κ γω αρχικα νομιζ ειχε κ τη μικρη μεσα ...περαστικα στον πεθερο καλα να περασετε στο εξοχικο σας φιλια

μαρια που εισαι καλε;τα κοριτσια σου καλα;φιλια

βενι κερκυρα λεμεεεεε!καφου ειναι ιδια τ αλεφτα ....πες του το καμπινγκ θα ειναι εκει κ του χρονου ενω καλη ευκαιρια με τα εισητηρια δν πετυχαινεις παντα κ μαλιστα οταν τα θελεις εσυ!οπου κ να πατε καλα να περασετε φιλια

αυτααααα δν θυμαμαι αλλα θα τα πουμε αργοτερα ισως καλη κυριακη σε ολες!

καλημερες!! :D:D

ψηνω μπισκοτα βουτυρου κ εχει μοσχομυρισει ο τοπος! :D:D

ααχ!μα τί χαρα! :D:D

θουλιτσα επειδη στον γιωργο εμεινα εγκυος με τη μια κ μοναδικη φορα προσπαθειας..το εδεσε σχοινι κορδονι ο χ.! :lol::lol::lol::lol::lol:

καλα γελαω απιστευτα,γιατι ηδη αρχισε τα"το οτι καπνιζες φταιει,τοτε δεν καπνιζες""το οτι το συζητουσαμε φταιει,τοτε δε το συζητουσαμε" κ τετοια χαριτωμενα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ποσο πολυ γελάωωωω! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κ φυσικα μετα αποαυτα που σας ειχα γραψει στο κρυφο νιωθω μια απεραντη ανακουφιση..οχι ετσι..ο χ ι

ειλικρινα δεν μπορω ουτε να φανταστω τη φατσα του αν κ τον δευτερο μηνα τζιφος..αφου ειναι ικανος καλε να μη με αφησει να φυγω τον αυγουστο διακοπες..ας μη το μελεταω καλυτερα :roll::roll::roll:8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)

αναστασακι κυριακη,αλλα την αλλη,θα ερθω!να τελειωσει η περιοδος κ εφτασα!ισως κ μεσοβδομαδα,αλλα δεν ξερω αν θα μπορεσει να μας φερει ο χ..αν τελειωσει νωρις κ φορτωσουμε ολα τα πραγματα,ισως..θα παρω τηλ.! ;)

για το μετα των διακοπων που σε αγχωνει..μονο καλυτερο θα ειναι!κ εν πασει περιπτωσει,αστο στην ακρη του μυαλου σου για ενα μηνακι ακομη! ;) ασε που απο σεπτεμβρη θα μετρας 9 μηνες ως το επομενο καλοκαιρακι..εε..δεν ειναι κ τοσο πολυ! ;)

καταλαβες μαλλον ποσο πολυ χαρηκα κ αρχισα τα χαζα μου παλι,ε;;; :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ζωιτσα συγαρητηρια για τα τσισακια σας!! :D:D:D

εμεις εχει 3 ημερες που δε φοραμε ουτε το βραδυ πανα! 8-)8-)

βασικα εκανα αυτο που σας ειπα κ το παιδι με επιβεβαιωσε περιτρανα!περιμενασ,οπως κ με την ημερησια πανα,ποτε θα ειναι εκεινος ετοιμος!χωρις καμια εκπαιδευση!ε,εδω κ 3 ημερες,κ αφου εβλεπα οτι δεν εβρεχε την βραδυνη καμια εβδομαδα..την βγαλαμε!κ μια χαρα!ποσο χαιρομαι που δε με επιασε το αγχος να προσπαθησω μονη νωριτερα..ουτε κατουρημενα,ουτε τιποτα! 8-)8-)

γνωμη μου ζωη..περιμενε κ εσυ..σιγα σιγα!ο γιωργος την ημερησια την εβγαλε 2 κ 7 μηνων,αφου το ζητησε ο ιδιος! ;) κ θα περιμενα κ αλλο ,αν δε το ζητουσε! ;)

σας φιλω ολες πολυ πολυ!!

kalhmera.

iouli poli gelasa me ton x !!!!

olo to proi asxolieme me ta mpalkonia ...oute malia na htan !!!sto mprostino pou exei mpei h eksoteikh monada tou klimatitisko efera bolta ola ta pragmata 6 fores mexri na apofasiso pou tha balo to trapezi gme tis karekles ai ta paixnidia ton paidion ....meta afou katalija piga sto piso kai to eplina kai ayto ...mazi kai ena xali ....

oi gitones tha me misisan me toso soursimo pou ekana sto mpalkoni !!xaxaxaxa

alla einai duskolo giati efige apo thn teleia thesh to trapezi me tis karekles kai oles oi alles theseis h einai aboles oi epikindines gia ta paidia ...n aneboun sto trapezi kai na kanoun boutia ....ok exoume balei psili kalamoti kai ipostirigmata alla den to diakindineuo katholou ....

pira na fao kaik ...me blepei o mikros kai arxise na skouzei ....ton bazo kai ayton sto kareklaki kai tou deino mia feta keik ...thn efage amesos kai tora blefariazei to ena mou kommataki pou afisa mexri na sas grapso ....xaxxaxaxa tha tsiriksi se ligo na tou to doso kai auto ...ok koimate orthios xaxaxa ton pire o ipnos xaxaxa kala na pathei pou mou ksipnise apo tis 7 !!!

καλημέρα σας!! :D:D:D:D

Αχ κορίτσια ακόμη προσπαθώ να συνέλθω από τον Χαρούλη :D:D:D

Περάσαμε τέλεια!!! Μαγικάααααα :D:D:D:D Γυρίσαμε μετά τις 3

Ήταν φοβερός!

σας διαβάζω

Καλησπεραααααα!!!! :D

Τι κανετε?

Εμεις τελεια!!! Ηπιαμε χθες καφεδακι με την Νατασουλα την Ελενα και τον Μιχαλη!!! Μα τι να πω γιαυτην την οικογενεια, απλα αξιολατρευτοι ολοι τους!! Τρελάθηκα με την Ελενα και το μαλλακι της, την εξυπναδα του Μιχαλη και φυσικα με την πανεμορφη Νατασα! Βαλαμε τον Π. να κανει την νταντα :lol: και εμεις τα λεγαμε.

Θου χρονια πολλα για τον Παντελακο!! Θα σου στειλω τον κιν. μου σε λιγο. Μακαρι να σας δωωωωωωωω!!!

Χρυσα να χαιρεσαι τον Γιαννακη!! ποτε περασε κιολας ενας χρονος? :shock:

Ιουλια εν ολιγης διαβασα τι σου συναιβει, συγχαρητηρια λοιπον για την περιοδο!!! :mrgreen: Ευχομαι συντομα να ξεκαθαρισει το τοπιο και να ερθει γρηγορα το μωρακι που τοσο ποθειτε!

Αργυ εχετε ζεστες εκει ε? Παιζει και Αφρικη? αααα εχασα επεισοδια!

Ζωη συγχαρητηρια για το γιογιο!!! Μια χαρα θα τα καταφερετε χωρις πιεσεις και αγχος. Τα μικρα περνανε τελεια, ολη μερα βολτες, λουνα παρκ, θαλασσα.

Αφρο με γεια το κλιματιστικο!! Εμεις δεν εχουμε και λιωνουμε με τους ανεμιστηρες...

Δενα θυμαμαι αλλα... Η Ε. φοβαται τρελα την θαλασσα, ολη την ωρα ειναι εξω και παιζει με την αμμο και τα κουβαδακια της. Δεν με εφηνει ουτε καν να την ξεπλενω, ουτε ντουζ να την κανω και ετσι εχει γεμισει παντου σπυρια και ερεθισμους. Ο Γ. παλι το αντιθετο! Ολη την ωρα μεσα και παιχνιδια εκει που σκαει το κυμα. Σημερα πηγαμε μονοι με τον Π. και απολαυσα μπανιο επιτελους, πηρα και χρωματακι :D αυτα τα ολιγα.. τα φιλια μου σε ολες!!!!

Καλημέρα,

ΣΚ περάσαμε πολύ ωραία η θάλασσα ήταν τέλεια, πρώτη φορά φέτος τόσο ήρεμη,

η Έλενα επιτέλους μπήκε και δεν ήθελε να βγεί :D:D:D:D:D:D:D

μέχρι την προηγούμενη βδομάδα φοβόταν, έλεγε ότι έχει πολύ νερό και να πάμε σε μια θάλασσα μικρή με λίγο νερό :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το Σάββατο το απόγευμα συναντηθήκαμε και με τη Έλενα και περάσαμε τέλεια :D:D:D:D:D:D:D

Ο Γιώργος με την Έλενα δεν σταμάτησαν να τρέχουν, ο άντρας της τους κυνηγούσε κι εμείς πίναμε καφεδάκι :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Με την Έλενα εντωμεταξύ ένιωθα σαν να την ξέρω χρόνια και είναι τόσο γλυκιά, περιττό βέβαια να σας πω ότι είναι μισή μερίδα και μια κούκλα :D:D:D:D:D:D:D:D

Ελπίζω να καταφέρω να την ξαναδώ πριν φύγουν

ΚΑΛΗμερα!

γυρισαμε...περασαμε τελεια...!

νοιωω λες και ημουν κανα 10ημερο εκει!

τα νεα...

ο πεθ . την ημερα του ατυχηματος ...αντι να παει νοσοκομειο...επεστρεψε πσω στο εξοχικο...ενοιωθε(δεν ηταν)καλα, την επομενη...πηγε και για μπανιο στη θαλασσα!

εκει αρχισε να μη νοιωθει καλα....αντι να γυρισουν αθηνα....επελεξαν ν πανε χαλκιδα...τελικα ..οπου και νοσηλευεται με αιματωμα-υγρο στον πνευμωνα...

η πεθ σκορπα τον πανικο γυρω της...τις περισοτερες φορες χωρις λογο!

καποια στιγμη πονουσε...δεν εβρισκαν γιατρο γιατι ηταν ολοι στο χειρουργειο...πανικοβληθηκε...αρχισε τα τηλ... να βρουμε τροπο να τον παμε στη ΑΘηνα...λες και ηταν ολο αυτο ευκολο...!

τελικα παραμενει εκει!

Νατασουλα χαιρομαι που περασατε καλα....καλε φαινεται οτι ειναι μιση μεριδα!!!!!!!!!!!!

Άφρο με γειά το κλιματιστικό. ελπίζω να κοιμάστε καλύτερα τα βράδυα

Βένι εννοείται Κέρκυρα αφού βγαίνουν τα ίδια με το καμπινγκ ;) το κάμπινγκ εμένα μου αρέσει μόνο με καλή παρέα αλλιώς δεν λέει

Βίκυ περαστικά στον πεθερό ελπίζω να μην είναι σοβαρό

Βάζει και τον μικρό θάλασσα?

Μαρία για πες για την συναυλιά, πανικός?

Βίκυ πωπω μα έπρεπε κι αυτή να πάει πρώτα σε νοσοκομείο..να πάθει και τίποτα σοβαρότερο και να τρεχετε :o:o:o

Νατασούλα Ο ΠΑΝΙΚΟΣ μιλάμε. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν στο ίδιο μέρος ο Αλκ. Ιωαννίδης. Καμία σχέση :roll:

Θέλω να ξαναπάωωω :D:D:D

Μια φωνάρα, αφού άφηνε το μικρόφωνο και τραγουδούσε μόνος του. Φωνή κρύσταλλο :D Μοναδικός ;)

Καλημέρα.

Νατασουλα δεν το έχω βάλει βραδυ να δουλεύει ακόμα. Το βάζω τοβάζω μεσιμερακι και μέχρι απόγευμα κιι μετα όταν πάνε για ύπνο τα παιδια είναι δροσερό το δωμάτιο ...δεν έχει και πολύ ζέστη τωρα ....τούς έχω αφήσει και τον ανεμιστιρα. Έχω ενα θέμα ...συνέχεια βγάζει αερα ποτέ δεν σταματάει ...στο κλήμα που έχω στο δωμάτιο μου έχει επιλογή οικονομη και όταν την έχω επιλεγμενη σταματάει όταν πιάσει θερμοκρασία μέχρι να ξανά πέσει 1 -2 βαθμούς ...αυτο δεν έχει τετεια επιλογή. Το οτο που έχει είναι αρκετά δυνατό και ούτε με εκείνο ειδα να σταματαει ,το βάζω στον χαμιλο νββδουλευει για να μην μας θερίζει και ο άνεμος .έχει μια επιλογή που λεει τεμπ και εικονίζει ενα σπιτάκι κιι αν το πατισεις 3 φορές βλέπεις 3 επιλογες σπιτάκι άδειο, σπιτάκι με θερμόμετρο, σπιτάκι με εξωτερικό θερμόμετρο .....εντομεταξ οι οδηγειες είναι στα αγγλικά οκ αυτο αλλα στα αγγλικά ειααι ελλειπς!! Στα γαλλικά λέει περισσότερα! (Εξιγει περισσότερα δεν εχει περισσότερα γράμματα χαχχχα) αλλα και πάλη όσο κιι να ξεσκόνισα τα γαλλικά μου (οκ 6 χρονια ήταν αυτα κατι θυμάμαι) έκαμα και μεταφραση στο γουγλ δεν καταλαβα τιποταγκατι τα λεεει επιγραμματικα ...

Θα σκάσω ...

Kαλημερα!!!!

Μαριαααα!!!!!!!!!εχω ξεπατωθει στο γελιο κ κατα καποιο τροπο φταις εσυ!!!!

Διαβασα χθες βραδυ οσα γραφατε αλλα κουτουλουσα ασχημα!

Λεω σημερα πρωι πρωι να μπω να σας χαιρετισω.,...δεν ψαχνω -σκεφτομαι- πρωτα ποιος ειναι αυτος

ο γιαννουλης(ετσι θυμομουν :lol::lol::lol::lol: ) που ξετρελανε τη Μαρια!Και πεφτω πανω σ\ευτον που λεει "παμε για καφε σε καποια παραλια κλπ" =))=))=))=))=))=))=))=))=)) Οου μαι γκαντ,λεω,φωνη κρυσταλλο αυτος???Μα τι λεει αυτο το κοριτσι?! :lol::lol::lol::lol::P:P:P:P:P

Μπα σε καλο μου πρωινιατικα!!!!

Ιουλια να κουβαλησω το δωρο σας στη χαλκιδικη?Φοβαμαι μη δε συναντηθουμε ή δεν εχεις χωρο...ειναΙ 2 φαγανες!(οχηματα!)

Επισης γελαω πολυ με το Χ!!!!Πες του να γυμνασει καλυτερα τους κολυμβητες του την επομενη φορα!! :lol::lol::lol:

Αχ τι καλα!Θα κανεις κ αλλο παιδακι!!!!! :D:D:D:D:D:D

Νατασα-Ελενα χαιρομαι που τα ειπατε κ μαλιστα χαλαρααααα!!!!!

Εκτος απροοπτου(κατι για απεργιες σε αεροδρομια ακουω) κατα τις 6 συνανταω τα 2Μ(Μαγδα-Μαρκελλα) κ φυυυυυγαμεεεεεεεε!!!Εχω εεεενα αγχος αλλα κ μιιιιιιια χαρα!Αραγε πηρα οτι χρειαζομαι(με φορτηγακι θα μου κουβαλησει τα πραγματα ο Α :lol::lol::P )?

Θα ειναι οκ τα μωρα?Θα παιζουν καλα ή θα μας βγαλουν το λαδι?

Α!Αργυ στη γιορτη των 2Μ απο εσενα το θυμηθηκα κ ετσι της μετεφερα κ τις ευχες σου! :lol::D

Επισης η Μ κ το Μιτσακι συναντηθηκαν!!!!(η Μ ηταν στο χωριο του αντρα της Δ!)Σας μπερδεψα με τα Μ-Δ-κλπ? :P

Η Γωγω εφυγε?που θα πηγαινε?Η Χρυσα?η Λενα τι κανει?Την παλευει με τα 2?

Αφρο ο Μ εκοψε πανα????Ολα τωρα μου ηρθαν! :P:oops:

(Θα μπορουσα βεβαια να σηκωσω το κουλο μου κ να παρω κανα τηλ! :oops::lol: )

Τεσπα!!!Καπου εδω θα ειμαι μεχρι το μεσημερι αργα!Θα σας ξαναπρηξω!!! :x

Α!Θουλακι λαμβανεις???Σημερα δυσκολο ετσι κ αλλιως να συναντιομασταν στο αεροδρομιο γτ

θα μας "συνοδευει" κ ο Α με το φορτηγακι :lol::oops: .Στο γυρισμο ομως(δευτερα 6/8) θα τηλ για να ερθουμε πιο νωρις!ΑΝ θα εισαι εδω βεβαια!

Και οποια αλλη θελει φυσικα!

Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οοοοοοποια θελει να ερθει για μπανιο(σας φιλοξενουμε κιολα :D ),θα χαρω πολυ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...