Μετάβαση σε περιεχόμενο

απελπιστικα


jojobaaaa

Recommended Posts

γεια σας ειμαι 23 χρονων παντρεμενη 2 χρονια και προσπαθω να κανω παιδακι 3 χρονια τα 2 απο αυτα με παρακολουθηση γιατρου εχω πολυκυστικες ωοθηκες και υποθυρεοειδισμο.λεγοντας την αποφαση μασ να κανουμε παιδακι με τον συχηγο με πηραν οι αδερφες μου και με πηγαν στην οικογενειακη μασ γιατρο η οποια μου εδωσε να παρω κλομιφαινη (αφου ειχα προσπαθησει ενα χρονο μονη)το 1ο μηνα εμεινα εγκυος αλλα την ιδια μερα που το εμαθα απεβαλα μου εδωσαν αντιβιωση και μου ειπαν να απαιχω για τουσ επομενουσ 2 μηνες ,συννεχισα με κλομιφαινη αλλα τπτ μεχρι που η γιατρος μου ειπε να κανω εξωσωματικη , θεωρησα πως ειμαι πολυ μικρη για κατι τετοιο και ειπα να παρω μια 2η γνωμη και αλλαξα γιατρο η οποια ηταν εξερετικη και πανω απ'ολα ανθρωπος απλα δεν μου εδινε φαρμακα γιατι ειμαι μικρη και δεν ηθελε να με φορτωσει τπτ και αυτο το χρονο, ειπα να παω να παρω ακομη μια γνωμη και σημερα 13η μερα του κυκλου πηγα σε μια αλλη γιατρο η οποια μονο που δεν με εβρισε με εκανε να νιωσω σκουπιδι ημουν ετοιμη να βαλω τα κλαματα ειμαι 85 κιλα και μου ειπε να μι σκεφτομαι να κανω παιδι γιατι και να μεινω εγκυοσ που δε μπορω θα το χασω γιατι ειμαι παχυσαρκη μου ειπε να παω σε διατολογο,διαβητολογο,ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟ,και με εστειλε σε χειρουργο παχυσαρκειας μου ειπε οτι ειμαι πολυ μικρη για παιδια και να κοιταξω πρωτα να φτασω τα 60 κιλα και μετα να προσπαθησω ,με εκανε κομματια δε μπορω να κοιμηθω.θελουμε πολυ να κανουμε παιδακι (για αυτο το λογο παντρευτικαμε) ειναι τοσο σοωαρες οι πολυκυστικες ωοθηκεσ γιατι τις ειχα στο μυαλο ωσ κατι συνηθεσ ,γνωριζει καποια καποιον γιατρο που να μπορει να με βοηθεισει?ζω στη θεσσαλονικη το ξερο οτι τα κιλα μου ειναι προωλημα αλλα προσπαθω,δε ξερο τι αλλο πια να κανω εχω απογοητευτει τοσο πολυ :(:(:(:(:(:(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!!Ελα βρε μικρουλη!!!Μην στεναχωριεσαι,εισαι τοοοοοσο νεα ακομα.Βεβαιως κ θα κανεις παιδακια!!Ισως χρειαστει να το προσπαθησεις λιιιγο παραπανω(λογω πολυκυστικων),αλλα τωρα πια με τοσους καλους γιατρους που εχουμε;;;Κανουν θαυματα πλεον.

Και μην ακουω πως απελπιστηκες!!Εδω εμεις κοντευουμε τα 40 κ ακομα το παλευουμε!!

Λοιπον για γιατρο στη Θεσσαλονικη δεν ξερω να σε βοηθησω γιατι μενω Αθηνα,αλλα αν θελησεις γιατρο εδω,πολυ ευχαριστως να σε συστησω!

Μπορει να σου φανηκαν λιγο βουνο ολα αυτα που σου ειπαν,σε καταλαβαινω.Ομως καταρχας κοιταξε οσο μπορεις να χαλαρωσεις..ναι το ξερω ακουγονται κοινοτυπα αυτα,αλλα εχει σημασια το να μην εισαι στρεσαρισμενη!

Ολα θα πανε καλα!Απλα επελεξε ενα γιατρο που να σου εμπνεει εμπιστοσυνη κ ξεκινα.Εισαι πολυ νεα κ αυτο ειναι υπερ σου!

Ακομα κ εξωσωματικη να χρειαστει να κανεις,δεν ειναι τιποτα το φοβερο!!

Σου ευχομαι ολα να πανε καλα κ οχι απελπισιες κ τετοια.Αισιοδοξια,ηρεμια κ θα δεις σιγα-σιγα ολα θα γινουν! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για τις πολυκυστικες τι κανεις;;;Και στη τελικη λογικο μου φαινεται που εχεις προβλημα με τα κιλα σου αφου εχεις και πολυκυστικες.Εχεις κανει εξεταση για αντισταση στην ινσουλινη;Καλα σου ειπε να πας και σε διαβητολογο και να δεις και ενδοκρινολογο για να σιγουρευτεις οτι ολα ειναι καλα με το θυρεοειδη σου και τις αλλες ορμονες.Εγω ειχα και αλλες ορμονες αρυθμιστες και κανεις δεν μου ειχε πει τπτ.Να πας να τσεκαρεις ολες τις ορμονες σου και την προλακτινη μεσα.Εγω ειχα παρει και 20 κιλα απο αυτο το προβλημα και εννοειται οτι παιδακι δεν πιανεις αν ειναι ανεβασμενη.

Διαιτολογο καλο θα ηταν να δεις αλλα οχι και να σκασεις τωρα γι αυτο.Ασε που αν παιζει καποιο προβλημα δεν θα χανεις κιολας βαρος.Ακου χειρουργο παχυσαρκιας μικρη κοπελα...μη κανεις καμια βλακεια και πας και κοψεις κανενα στομαχι...Παναγια μου!!

Και σορρυ κιολας για το σπερμα εχετε κανει εξεταση;Δεν υπαρχει πιο απλο πραγμα.Κακως σου εδωσαν κλομιφεν ετσι το βρηκαν τωρα και χαπακωνουν τον κοσμο.Και εχεις και πολυκυστικες.Πρωτα απο ολα φτιαξε αυτο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπητή jojobaaaa,

Είσαι όντως πολύ μικρή καλό μου κορίτσι, κι όποιο κι αν είναι το βασικό σας πρόβλημα, σίγουρα έχετε πολύ χρόνο μπροστά σας ώστε να το αντιμετωπίσετε.

Σκέψου για λίγο την δική μου περίπτωση: εγώ 41, ο σύζυγος 50, χρόνια ελεύθερων επαφών χωρίς αποτέλεσμα, οι πρώτες 2 εξωσωματικές στον βρόντο, οι επόμενες δύο μας έφεραν μπροστά στα προβλήματά μας και προσπαθήσαμε να τα υπερβούμε στην 5η όπου και έμεινα έγκυος σε δίδυμα αλλά παλλινδρόμησαν την 9η εβδομάδα, βρήκαμε κάτι επιπλέον και προχωρήσαμε στην 6η, η οποία μόλις έληξε άδοξα καθώς... δεν είχαμε υγιή έμβρυα να μεταφέρουμε. Εγώ τι πρέπει να κάνω τώρα; Να αγχωθώ; Να πηδήξω από κανένα μπαλκόνι;

Όχι! Επιλέγω να σηκωθώ γρήγορα στα πόδια μου, αφού πια δεν έχουμε πολλά χρονικά περιθώρια και να προχωρήσω δυναμικά στο επόμενο βήμα άμεσα, ελπίζω χωρίς φάρμακα και να δώσω έτσι την ευκαιρία στον οργανισμό μου να προχωρήσει με τους δικούς του ρυθμούς!

Συμφωνώ με την littledancer, ψάξε ό,τι μπορείς να ψάξεις!

Εύχομαι πάντως, να τα ξεπεράσετε όλα και σύντομα να είσαι μια όμορφη εγγυούλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια να σας πάνε όλα καλά, και εγω μια απο τα ίδια... αλλά τίποτα στον ορίζοντα! Θέλει πολύ δύναμη

η όλη κατάσταση και δεν ξερω πως συνδυάζεται η ψυχραιμία με τόσα φάρμακα! Ελπίζω να την γλυτώσει

ο άντρας μου (γιατί ειναι απαραίτητος) και να μην τον καθαρίσω με τόσα νεύρα που έχω.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: :twisted: :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας ,απλα το ειχα τοσο ευκολο στο μυαλο μου και βλεπω πως δε γιντε :( ξερω πως υπαρχουν κοπες που προσπαθουν πολυ περισσοτερα χρονια απο εμενα και ειλικρινα ευχαμαι σε ολες να τα καταφερετε και να ειστε δυνατες κατι που εγω δεν ειμαι και ντρεπομαι που το λεω η ψυχολογια μου ειναι στο πατωμα και μαλλον θα πρεπει να φτιαξω πρωτα αυτο.littledancer οχι για τις πολυκυστικες δεν κανω καποια θεραπεια το μονο χαπι που περνω ειναι το medithyrox που μου εδωσε ο ενδοκρινολογος για τον θυροειδη , και ο αντρας μου κανει κατα καιρους σπερμοδιαγραμματα το 1ο δεν ηταν πολυ καλα αλλα μετα βελτιωθηκε με την αλλαγη τισ διατροφης του(δεν ηξερα να μαγειρευω και τρωγαμε αποκληστικα απο'εξω)αλλα απο το 2ο και μετα και η γυναικολος και ο ουρολογος που τον εστειλα ειπαν οτι ειναι μια χαρα και μπορει να γονιμοποιησει φυσιολογικα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Jojobaaa το πρωτο που πρεπει να κοιταξεις ειναι οι πολυκυστικες.Ο γιατρος που σου εδωσε τα κλομιφεν δεν σε ρωτησε γι αυτο;;Να πας να δεις οπωσδηποτε και διαβητολογο μπορει να εχεις και αντισταση στην ινσουλινη.Τσεκαρε ολες σου τις ορμονες.Δεν ξερω κι εγω κανεναν γυναικολογο εκει να σου συστησω.. :( Φανταζομαι οτι στα νοσοκομεια θα εχει καλους γιατρους ομως.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οχι δεν μου ειπε τπτ για τις πολυκυστικες απλα να περνω κλομιφειν 2-6μερα του κυκλου και 12η να πηγαινω τπτ αλλο.σε διαβητολογο θα παω απλα ψαχνω και εναν καλο γυναικολογο να με καθοδηγισει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ενα θα σου πω..μην τρελαινεσαι αδικα!αυτη που σου ειπε για τα κιλα σου ειναι κομπλεξικη.για χειρουργο κ τετοια εννοειται ουτε να το σκεφτεις στην ηλικια σου.κοιταξε τα ορμονικα σου,τις πολυκυστικες,προσπαθησε να χασεις βαρος (για σενα) κ ολα θα πανε καλα.

εγω να σου πω πως ειχα φτασει 120,5 κιλα :oops: .προσπαθουσαμε 1,5 χρονο για παιδακι.καποια στιγμη πηγα σε διαιτολογο κ εχασα σε 7 μηνες 28 κιλα.εντωμεταξυ πηγα κ στο γυναικολογο μου.ουδεποτε μου μιλησε για τα κιλα μου,πως ειναι πολλα κ τετοια.μου εδωσε θεραπεια με serpafar κ το δευτερο μηνα κ εχοντας φτασει τα 92,5 κιλα (πααρα πολλα),εμεινα εγκυος!ο γιατρος μου το μονο που μου ελεγε χωρις να με μαλωνει ειναι να μην παρω πολλα κιλα για να μην ανεβασω πιεση,σακχαρο κ τετοια.εγω πηρα 22!μια χαρα πηγαν ολα!

γιαυτο σου λεω,μην τρελαινεσαι.κανε τις προσπαθειες σου (πιστευω πως ενας λογος που εμεινα εγκυος ηταν που εχασα αρκετα κιλα,παρολο που ημουν πολλα ακομα) κ να δεις που σε λιγο καιρο θα μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!

ααα,να σημειωσω πως κ εγω εχω πολυκυστικες!

καλη επιτυχια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν βρεις ενδοκρινολογο αναπαραγωγης ακομα καλυτερα κι εγω σε ενδοκρινολογο παω αντι για διαβητολογο αλλα ειδικευεται σ αυτα.Ρωτησε σε καποιο απο τα μαιευτηρια εκει που εισαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...