Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πολύ μπέρδεμα...


witchy punk

Recommended Posts

Καταρχήν καλησπέρα σε όλες και όλους :) Είμαι καινούριο μέλος και θέλω την γνώμη σας αν θα πρέπει να ανησυχώ για πιθανότητα εγκυμοσύνης. Για να πάρω τα πράγματα από την αρχή τον Απρίλιο είχα με τον φίλο μου ένα ατύχημα και πήρα το χάπι της επόμενης ημέρας, ενώ η τελευταία μου περίοδος ήταν στις 8/4 λόγο του χαπιού μου ξανά ήρθε στις 19/4. Η επόμενη ήταν στις 24/5 δηλαδή κύκλος 37 ημερών. Στις 17/6 ήρθαμε σε επαφή και έμεινε το προφυλακτικό μέσα μου, ευτυχώς το κατάλαβε και το τράβηξε. Απ'όσο το τσέκαρε μου είπε ότι δεν υπήρξε κάποια διαρροή. Οι απορίες μου είναι 2 αν υπάρχει πιθανότητα να ξέφυγε έστω μια μικρή ποσότητα σπέρματος και να μην το κατάλαβε και δεύτερον σύμφωνα με την τελευταία μου περίοδο η επαφή έγινε μέσα στις γόνιμες μέρες μου αλλά εφόσον ο κύκλος μου δεν είναι σταθερός μπορεί όντως να ήταν γόνιμες ? :-? Εντάξει ξέρω ότι είναι λίγο τραβηγμένη περίπτωση αλλά δεν ξέρω αν θα πρέπει να έχω κατά νου τίποτα απρόοπτα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα μου έχει τύχει το ίδιο με το προφυλακτικό, σε γόνιμες μέρες μάλιστα, και δεν έμεινα έγκυος.

Σου εύχομαι να μην είσαι έγκυος, αφού δεν το θέλεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου!οι πιθανοτητες ...νομιζω ειναι στο να μην εισαι....χαλαρωσε ομως γιατι θα εχεις καθυστερηση λογω αγχους και θα νομιζεις αλλα.......παντως να ξερεις οτι εγω εμεινα εγκυος ενω ειχα παριοδο(τελευταια μερα..)ενω προσπαθουσαμε παρα παρα παραπαρα καιρο....!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...