Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΕ ΜΩΡΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 ν8


Recommended Posts

Γεια σας φουσκωτές και ξεφούσκωτες φιλενάδες μου!! Σήμερα η μέρα μου ήταν γεμάτη και όμορφη! Το μόνο κακό είναι πως υποφέρω πάρα πολύ από τη ζέστη..Δεν αντέχω..'Η που θα φυσάει και θα έχει ψύχρα ή που θα έχει κάυσωνα :?:?:?:? Μια μέση κατάσταση δεν υπάρχει πια;;;;;

Νάνσυ μου το βάρος των μωρών σου είναι κάτι παραπάνω από καλό!!!! Μπράβο στα ζουζούνια σου! Είδες που ανησυχούσες για το αν θα φτάσουν τα 2 κιλά;; Στο τσεπάκι τα έχουν ;);););) !!!

Ναταλάκι λογικά κολικούς θα περνά το αντράκι σου..Υπομονή θέλει αυτή η φάση..

Μπεμπούλα μου είναι πολύ λογικό που κουράστηκες στα 100 μέτρα. Είμαστε ακριβώς στην ίδια εβδομάδα και ώρες ώρες νιώθω ότι δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Εσύ με 2 μωράκια τι να πεις;;;

Τι πάθατε βρε LIL μου;; Φαντάζομαι την τρομάρα σου..Είχα πάθε κάτι παρόμοιο όταν είχα τον Πάνο ενός έτους, Πήγαινα να τον βάλω στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου όταν ένας βιαστικός οδηγός έπεσε πάνω στην πόρτα μου και με χτύπησε με το μωρό αγκαλιά :o:o:o:o:o ...Μας άκουσε όοολη η γειτονιά από τις φωνές μου...

Αννούλα μπράβο στη μανούλα σου που ήρθε και σε βοήθησε με τον μπέμπη!!! Η κούραση τις πρώτες μέρες απλά δεν παίζεται :?:?:?:?

Αντωνία μου κάνε υπομονή και θα συνηθίσει η μικρούλα σου την παρουσία του μπέμπη..Καλά θα κάνεις και θα πας στη μαμά σου για να βοηθήσει την κατάσταση ;);););) Πάντως είναι πάααρα πολύ λογικό να νιώθουν έτσι τα μεγάλα μας. Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι σαν να φέρει ο άντρας μας (που τον θεωρούμε αποκλειστικά δικό μας) μια άλλη γυναίκα μέσα στο σπίτι και να μας πει : "Αγάπη μου από σήμερα θα έχουμε μαζί μας και αυτή τη γυναίκα που θα την αγαπάμε πολύ και θα την προσέχουμε. Εσένα το ίδιο θα σε αγαπάω"... :shock::shock::shock::shock:

Αριάδνη μπαίνεις κι εσύ στο μήνα σου σε λίγο ε;; Πώς τα πας με τα νεύρα;;; Εγώ ευτυχώς καλύτερα. Πότε έρχονται και πότε φεύγουν..

Ελένη μου δεν ανοίγω δικό μου φροντιστήριο γιατί 1) θα δουλεύω πολύ περισσότερες ώρες προκειμένουν να πάει καλά η δουλειά και 2) δεν το αντέχω το άγχος (έχω ήδη πολύ). Σίγουρα το να κάνεις μια δικιά σου δουλειά και ιδιαίτερα στην εποχή μας είναι πολύ αγχωτικό :?:?:?:?:?:?:?:?:? Έτοιμη λοιπόν για τη γέννα ε;; Έχεις και νυχάκι γαλλικό..ποιος σε πιάνει ;);););););););) Δε νομίζω πάντως ότι οι φωτό φατσούλας είναι fake γιατί και ο Πάνος είχε βγει ίδιος με τη φωτό του υπερήχου και τα μωρά πολλών φίλων μου βγήκαν ίδια. Εντωμεταξύ μερικές φωτό (όταν το μωράκι βρίσκεται στην κατάλληλη θέση) είναι τόσο καθαρές που νομίζεις ότι βλέπεις γεννημένο παιδάκι..

Κατερινάκι μου λογικά η Αγγελικούλα αύριο θα είναι τελείως καλά και θα ασχοληθείς με τη διακόσμηση!!! Είδα φατσούλα και ήταν νευριασμένη :lol::lol::lol::lol::lol: Της έχω σπάσει τα νεύρα με τα νεύρα μου φαίνεται :lol::lol::lol::lol::lol: Επίσης έχει απίστευτα μαγουλάκια!!!Τον θερμαντήρα πώς τον χρησιμοποίησες στο γάλα σκόνη;; Δεν είναι για να φέρει κάτι παγωμένο στην κατάλληλη θερμοκρασία;; Το γάλα σκόνη όταν το φτιάχνουμε είναι καυτό. Πάγωμα θέλει και όχι ζέσταμα :roll::roll::roll::roll::roll:

Βικάκι περαστικούλια σου! Δεν αντέχεται που δεν αντέχεται η ζέστη, φαντάζομαι με πυρετό και εγκυμοσύνη μαζί τα πράγματα θα είναι τρις χειρότερα :?:?:?:? Αν το μωράκι μου είχε τόσο καλά κιλάκια στην 36η εβδομάδα δε θα με χάλαγε καθόλου να γεννήσω τότε. Άντε θα μας πεις και εσύ νεάκια από το γιατρό!

Αυτά κοριτσάκια μου και για σήμερα! Θα τα ξαναπούμε αύριο! Φιλάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Καλησπέρα κοριτσακια μου.

Τωρα βρηκα ευκαιρια να τα πουμε ;);););) . Ηρθα προχθες το βραδυ με την πεθερα μου και θα μεινει εδω μεχρι την Κυριακη. Ηρθε για να με βοηθησει με τις υπολοιπες δουλειες που μου εμειναν στο σπιτι, γιατι ρε κοριτσια βαρυνα και δεν μπορω να κανω βαρια πραγματα, ασε που ψιλοφοβαμαι κιολας μη παθει τιποτα και η νεραιδουλα μου. Εχθες και σημερα καναμε τα σαλονια, κουρτινες, αλλαξα χαλια, τζαμια, πετσετακια ολα.............. και μου σιδερωνει κιολας και γενικα δοξα τω θεο με βοηθαει πολυ. Εγω μονο μαγειρευω και κανω τα ελαφρια, σκονες, πλυντηρια, τον πριγκιπακο μου και δεν κουραζομαι και πολυ. Μας εμεινε μονο το μπανιο και να πλυνω τα καινουργια πραγματα της μπεμπουλας. Τα δικα μου τα ψωνια εχουν ολα γινει, απλα θα ετοιμασω τη βαλιτσα μου και τελος.

Εξακολουθω να μετραω καθημερινα την πιεση μου, η οποια ειναι ακομη τσιμπημενη. Ελπιζω να παραμεινει μεχρι 14/10 μεχρι να γεννησω και να μη χρειστει να παρω χαπια, γιατι φοβαμαι μηπως κανουν κακο στο μωρο. Αληθεια τωρα το καλοκαιρι με τις ζεστες η πιεση μας ανεβαινει ή πεφτει????

Κατα τ' αλλα καλα, περιμενω να περασουν οι 3 εβδομαδες να μπω με το καλο στο μηνα μου και να μην ανησυχω απο εκει και στο εξης :):):):) .

Ααααα. Πηγα και στο Γενεσις στη θεσσαλονικη να δω τιμες και δωματια. Δεν επεσαν και πολυ.....κανενα 400αρι ευρω. Δεν εχω αποφασισει ακομη σε τι δωματιο θα παω...... θα το σκεφτουμε και θα δουμε. Το μονο που μας ειπαν επιπλεον ειναι οτι δικαιουμαι εκπτωση 10% επειδη γεννησα εκει και το 1ο παιδι μου. Τρομερη εκπτωση!!!

Αλεκα μου θα σας βαλω φωτο και του δωματιου και της κοιλουμπιτσας μου.

Φωτεινουλα μου εχω το στιγμα γι αυτο και εχω χαμηλο αιματοκριτη. Σιδηρο παιρνω εδω και 1 μηνα περιπου γιατι εχω υψηλο. Ειναι γυρω στο 120 με 1 χαπι τη μερα και δεν μπορω να παρω περισσοτερο, γιατι αντι για καλο θα μου κανει κακο. Αφου δεν ζαλιζομαι ολα ειναι οκ ;););)

Οσο για τις αποριες που εχουν οι φρεσκομανουλες μας δεν θα σχολιασω γιατι σας εχουν ηδη απαντησει οι εμπειρες δευτερομανουλες και θα ηταν περιττο. Αλλα αν εξακολουθειτε να εχετε καμια απορια ευχαριστως να σας πω τη γνωμη μου :):):):)

Ελενακι μου πηγαν ολα καλα δοξα τω θεο. Αυτο πρεπει να σου μεινει απο την εμπειρια του τοκετου και το οτι γεννησες ενα υγειεστατο μωρακι και εισαι και εσυ καλα. Μοναδικες στιγμες....... :):):):) . Με εχουν συγκινησει παρα πολυ οι ιστοριες ολων σας και κλαιω απο χαρα οταν σας διαβαζω. Σαν να ειστε δικα μου ατομα σας νοιωθω :):):):)

Νατασαμαρια να σας ζησει η μπεμπα, γερη, τυχερη και καλοφωτισμενη. Και εσυ καλη λοχεια να εχεις κοπελα μου :):):):)

κατερινα περαστικουλια στην μικρη σας.

ΝΑνσυ μια χαρα τα διδυμακια σας!!!!

Λιλ μου τι τρομαρα θα περασες κοριτσι μου....... αφου δεν επαθες κανενα κακο............η Παναγιτσα σας φυλαξε :):):) Καλη επιτυχια για αυριο :):):)

Ανθουλα μου και τα δικα σας νεα μια χαρα, χαιρομαι πολυ :D:D:D:D

Βικακι περαστικουλια σας :):):)

Ελπιζω να μη ξεχασα καμια σας. Παω να την πεσω. Καληνυχτα και καλο ξημερωμα να εχουμε γλυκουλες μου και μωρακια μας :):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα,,,

Πασχαλιτσακι μια χαρα!Ειχατε φασινα δηλαδη...κι εγω με τη μαμα στις ιδιες εβδομαδες περιπου με σενα ειχε γινει γερο καθαρισμα!Πασχαλιτσακι νομιζω οτι το καλοκαιρι η πιεση ανεβαινει,γι αυτο το λογο οι γιατροι ζητανε συντηρητισμο ως προς τις ωρες εξοδων,να αποφευγονται εξοδοι με νταλα ηλιο.Οποτε προσοχη!!!

Καngaroo,δηλαδη τον θερμαντηρα στο μητρικο γαλα πως το χρησιμοποιεις???

Ολα καλα θα πανε,κατι θα βρεις!Ειναι δυσκολος ο κλαδος σου?Ανθη μου καταλαβαινω πως σκεφτεσαι σε σχεση με τη δουλεια!!!Απλα στο ανεφερα γιατι οσο να ναι αλλο δικη σου δουλεια να μην εχεις κανενα πανω απο το κεφαλι σου(εννοω παντα εαν εργαζεσαι στον ιδιωτικο τομεα)....Αυριο θα του επιβαλλω του γιατρου να μου δωσει κι εμενα μια φωτο με προσωπακι(νωρις το θυμηθηκα βεβαια)...

Λια μου περιμενουμε νεα απο το γιατρο!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερουδια ομορφουλες μου κοιλιτσες, μανουλες και μωρακια :):):):):):)

Σημερα δεν θυμαμαι να κοιμαμαι :(:(:(:(:(:( επεσα να κοιμηθω κατα τις 1, με πηρε ο υπνος κατα τις 2 και ολη την ωρα στριφογυρνουσα ή κατουριομουνα ή ζεσταινομουνα ή κρυωνα!!!!!! Και να πω οτι ειχε ζεστη :shock::shock::shock::shock::shock: καθολου, απεναντιας δροσουλα, τωρα εχει γυρω στους 20 βαθνους και φυσαει δροσια!!!!!!

Τελος παντων καποια στιγμη αν μπορεσω και νυσταξω πολυ θα την ξαναπεσω, μιας και ειναι εδω η πεθερα μου και θα προσεχει τον πριγκιπακο μου ;););););););)

Νενε μου και εγω ετσι νομιζω για την πιεση. Ελπιζω να μην ανεβει περισσοτερο και να περασουν με το καλο οι εβδομαδες για να ειμαι και εγω οσο γινεται πιο ηρεμη :):):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσακια μου!!

σημερα μπορει να ερθουν οι νονοι της μικρης κ θα ψησει ο αντρας μου πατατουλες κ σαλατα!ευτυχως το σπιτι ειναι καθαρο.μονο κανενα πλυντηριο εχω να βαλω κ μαζεμα.

εχτεσ με κλωτσαγε ο μικροσ κ επειδη ειναι τοσο χαμηλα νομιζα οτι θα γεννησω!!κ αρχισε το κραξιμο ο αντρας μου που κανω δουλειες..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η ελεναρα μου δεν προλαβαινει να μπαινει καθολου..

χασαμε κ την αλεκα..

εστε βρηκες πιο ριλαξ σκεφτεσαι να παρεις;

κ εγω θα παρω θερμαντηρα λια μου βασικα θα μου τον κανουν δωρο οταν γεννησω ειναι ενας που εχει γυρω 90 νομιζω αλλα ειναι τελειοσ!φτιαχνει το γαλα σε δευτερολεπτα ουτε κρυωμα βρυσες ουτε τιποτα κ με τα διδυμα θα με βολεψει παρα πολυ κ αργοτερα ζεσταινεις κ φαι.

εναν που μου χε δωσει η ξαδερφη μου μικρουλη που βαζεις νερο μεσα κ ζεστενεται κ βαζεις κ το μπουκαλι κ κανει μπιπ οταν ειναι ετοιμο αργουσε πολυ κ δεν με βολεψε καθολου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα εγκυούλες και μανούλες. Εμείς χτες παρόλο που είχε πολύυυ ζέστη είχε κάνει μούσκεμα το σεντόνι του από τον ιδρώτα κοιμηθήκαμε καλά. 6 ώρες σερι και μετά από τις 5 μέχρι τις 7 το πρωί. Δόξα το Θεό.

Πολύ ζέστη ρε κορίτσια. Εγώ θέλω το κλιματιστικό και ο άντρας μου δεν θέλει λέει για να μην κάνει πρόβλημα στο λαιμό του μωρού. Αφήνω βέβαια πάντα λίγο ανοιχτά τα παράθυρα να ανανεώνεται ο αέρας αλλά δεν μπορώ να το αφήνω και να σκάει το μωράκι μου.

Μαρακι αυτό που έχεις το ριλαξ της chicco έχει και δόνηση? Εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ με τον ξαπλωτό θηλασμό απλά είναι πιο βολικός και ξεκούραστος. Μαράκι όντως κούκλα η κοράκλα.

Lia και εγώ έχω αυτό το πρόβλημα με το καθισματάκι του αυτοκινήτου και γέρνει και το κεφάλι. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό αλλά του αρέσει γιατί στο πορτ μπεμπε είναι όλο ξάπλα ενώ στο καθισματάκι είναι πιο όρθιος. Βοηθάει και μετά τον θηλασμό να χωνέψει πιο εύκολα.

Οχι Νάνσυ δεν βρήκα ακόμα.

Νενέ όντως πολύ καλή προσφορά τα pampers και έρχονται και με courier. Ωχ δεν με βλέπω να την βγάζω καθαρή με την νύφη :lol::lol: . Εγώ από δουλειά κανονικά Σεπτέμβρη αλλά θα δούμε αν υπάρχει μέχρι τότε η εταιρεία μας. :(

Νενε κάνε τώρα τους καλωπισμούς σου γιατί μετά θα τα ξεχάσεις όλα αυτά. Μία αποτρίχωση ήθελα να κάνω εδώ και 2 εβδομάδες και ακόμα δεν έχω καταφέρει. Εμένα ο γιατρός μου ο ανοσοβιολόγος -γενετιστής που ειδικεύεται σε θέματα υπογονιμότητας μου είχε πει ότι η μάνα επιβάλλεται να φιλάει συνέχεια το μωρό της έτσι ώστε ότι μικρόβια το περιτριγυρίζουν να περνάνε τα αντισώματα στο γάλα της και μετά στο μωρό.

Κορίτσια αν πάρετε σλινγκ μην πάρετε το babasling γιατί έχει πολύ χοντρό ύφασμα για καλοκαίρι θα σκάσει το μωρό. Εγώ αυτό έχω και ενώ τα κατάφερα μια χαρά να τον βάλω μέσα είδα ότι είναι πολύ ζεστό και τώρα σκέφτομαι είτε για μαρσιπο είτε για το ring sling που είναι πιο λεπτό το ύφασμα.

Κατερινάκι ναι έρχονται γρήγορα τα αυτοκόλλητα με courier.

kokona ότι θες θα τρως απλά να αποφεύγεις τις τροφές που πειράζουν εσένα στα έντερα γιατί θα πειράζουν και το μωρό. Και να αποφεύγεις τα ξινά γιατί λένε ότι ξινίζει το γάλα. ΑΝ είναι πολύ ξινός ο χυμός να βάζεις λίγη ζάχαρη.

Εγώ θερμαντήρα είχα πάρει έναν της chicco από το jumbo. Νανσυ αυτόν που λες έχω και σκέφτομαι να πάρω άλλον αργότερα. Θέλει λίγο νεράκι μέσα βάζεις το μπιμπερό και το ανάβεις και το ζεσταίνει συνήθως στους 37 βαθμούς αλλά εγώ πάντα το τσεκάρω σαν θερμοκρασία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εστε μου δεσ αυτο εχει δονηση.ο μπαμπας μας αυτο πηρε κ μετα γινεται καρεκλακι για οταν μεγαλωσει.εμενα να σου πω την αληθεια μου αρεσουν τα μονοχρωμα της chiccho αλλα δεν ειχαν δονηση αυτα που ειδαμε κ ο αντρας μου το ειδε πιο πρακτικα ενω ειχαν ιδια τιμη αυτο εχει πολλα περισοτερα θετικα.

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st= ... selcat=bgb

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!

Κοκονα υπομονη με τη μικρη ισως να ειναι λιγο νωρις να προσαρμοστει, αργοτερα πιστευω οτι θα αλλαξουν ολα.

Ανθη τι περασες και εσυ με το μωρο στην αγκαλια :o:o:o Ευτυχως που αποφυγατε τα χειροτερα...προσοχη μεγαλη θελει!!!

Πασχαλιτσακι μια χαρα που σε βοηθαει η πεθερουλα σου τωρα στις δουλειες και προσεχει τον πριγκιπακο σου! Αντε σιγα σιγα θα ετοιμαζεις τη βαλιτσουλα σου και εσυ!

Ελενη μου και εσυ αυριο εχεις γιατρο???Με το καλο γλυκια μου!!! Θα περιμενουμε και τα δικα σου νεα....

Σταυρουλα εμεις στο κλιματιστικο εχουμε γυρισει τις περσιδες μπρος τα κατω οχι με το χειριστηριο γιατι δεν πηγαινε αλλο, αλλα με προσοχη με το χερι δεν το βαζουμε δυνατα καπου στους 28 και αφηνουμε και δεκα ποντακια την μπαλκονοπορτα.

Νανση κοιτα να μην κουραζεσαι με τις επισκεψεις..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!

Εγω εχω αυτο το ριλαξ ,κι εχει δονηση.http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st= ... selcat=bgb

Καγκουρο κι εγω αυτον της avent σκεφτομαι να παρω,αλλα λεει οτι δεχεται μονο μπιμπερο avent ,ισχυει??

Γιατι θηλαστρο,κι εξτρα μπουκαλακια αποθηκευσης θα παρω της medela.Μη την πατησω και μετα δεν ταιριαζουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα φιλες μου, η Αγγελικη ειναι απο χθες το βραδυ χωρις πυρετο ετσι σημερα την εστειλα και σχολειο. Πηγα και κομμωτηριο και τωρα γυρισα, ενα κουρεμα εκανα φιλαριστο ισα ισα να ερθουν στα ισα τους τα μαλλια γιατι εχει ψιλοφυγει και η περμαναντ που ειχα κανει τον Οκτωβρη και τις τελευταιες μερες ηταν χαλια.

Σε λιγο λεω να παω μια βολτα μεχρι τα jumbo να δω τι εχει σε αυτοκολλητα τοιχου εχω δει και καποια στο internet και να αποφασισω, ειμαι παντως μεταξυ 'αερα' και 'θαλασσας'. Λεω ή να συνδυασω τιποτα πεταλουδες στον ενα τοιχο και αεροπλανακια στον αλλο ή τιποτα γοργονες στον ενα με ψαρακια στον αλλο αρκει να μου ταιριαξουν καλα τα χρωματα.

Ανθη μου δεν εισαι η μονη που δεν αντεχεις τη ζεστη και εγω το ιδιο ουτε το πρωι ουτε το βραδυ δεν παλευεται τοση ζεστη. Για τον θερμαντηρα που με ρωτας, στην Αγγελική εφτιαξα πρωτη φορα γαλα σε σκονη 15 μηνών οποτε τοτε ουτε αποστειρωση ηθελε ουτε βραστο νερο, το εφτιαχνα με νερο βρυσης οποτε το εβαζα στον θερμαντηρα για να ζεστο και παντα στην ιδια θερμοκρασια.

Κατερινακι πολλες δουλειες σου μαζευτηκαν αλλα αφου εχεις βοηθεια ολα θα γινουν ;)

Ελενη μητρικο γαλα έβγαζα με το θηλαστρο οταν ειχα γυρισει στην δουλεια και για να πινει η μικρη τις ωρες που ελειπα της το ζεσταινε η μαμα μου στον θερμαντηρα. Να μας πεις αν σου βγαλει και σου δωσει 3d φωτογραφια με το προσωπακι της μικρουλας σου τωρα που εχει μεγαλώσει πολύ γιατι και εγώ δεν εχω και δεν εχω δει καθολου το μουτρακι του.

Σταυρουλα και εγω εχω απο την κορη μου το babasling και τις προαλλες που τον επλυμα ειδα οτι ειναι χοντρο το υφασμα για καλοκαιρι εχεις δικιο. Βεβαια ειναι και ποσο θα το χρησιμοποιησεις.

Αμαλια νομιζω πως αυτος της Avent περνει τα μπιμπερο και τα δοχεια της Avent. Εγω τα εχω ολα της Avent ετσι δεν εχω δοκιμασει αν περνει μπιμπερο ή δοχεια αλλης μαρκας.

Σας αφηνω φιλακια!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινακι πολλες δουλειες σου μαζευτηκαν αλλα αφου εχεις βοηθεια ολα θα γινουν ;)

Μαζευτηκαν γιατι τρεις την ωρα λειπουμε βεροια και επειδη ειμαι και μονη δεν μπορω να κανω τα βαρια!!!!!! αλλα ολα γινονται να ειμαστε καλα μονο :):):):)

Χαιρομαι που η μικρη ειναι καλα :D:D:D:D

ΝΑ σας ρωτησω κατι βρε μανουλες που γεννησατε προσφατα..... αλλα και τις υπολοιπες. Βλαστοκυτταρα συλλεξατε ή θα συλλεξετε? Περιμενω τηλ απο τη biohellenika εκει ειχα κανει και του πριγκιπα και δεν εχω αποφασισει ακομη αν θα κανω εκει τη φυλαξη ή αλλου....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια.

Κατερίνα μόλις θα έλεγα και γω για τα βλαστοκύτταρα.

Εγω δεν θα κάνω φύλαξη, θα κάνω μόνο δωρεά στη Δημόσια τράπεζα και μάλιστα αυτό θα έλεγα, ότι μου έστειλαν σήμερα το κουτί με τα διάφορα έντυπα και τα σύνεργα για τη φύλαξη. Να φανταστείς τους πήρα τηλ τη Δευτέρα και τα έστειλαν σήμερα και σε απομακρυσμενη περιοχή μάλιστα. Πάντως και στη δημόσια τράπεζα μπορείς να κάνεις οικογενειακή φύλαξη εκτός απο δωρεά και κοστίζει 984 ευρω απ οτι διάβασα λίγο στα γρήγορα στα έντυπα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eγω δεν κρατησα βλαστοκυτταρα.

Κανγκουρακι θελω τη βοηθεια σου περι φυλαξης μητρικου γαλακτος ,αποψυξη κτλ.Εκτος απο το θηλαστρο τι αλλο χρειαζεται?Ποιο μοντελο θηλαστρο εχεις?Eισαι ικανοποιημενη?(ουτε γκαλοπ να εκανα)

Θελω να οργανωθω για να μπορω να λειπω καποιες ωρες χωρις αγχος,αλλα φοβαμαι μην πανε χαμενα τα λεφτα.

Ο μικρος δεν θελει ουτε την πιπιλα στο στομα του.Αν δεν θελει να πιει απο μπιμπερο? :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ti kanoun ta koritsia mou? ego opos kathe mera zestainomai uperbolika!

koritsia pirazei an paro megali balitsa sto nosokomeio??? tha me koroideuoun? allios prepei na paro 2 sak bouagiaz...

nene ego logika se 2 xronia tha guriso sti douleia, ektos an einai polu xalia ta oikonomika mas kai prepei na pao tou xronou.

bikaki perastika koritsaki mou...

nansoula kai ego thelo megali oikogeneia, latreuo ta paidia! elpizo na mporesoume na meino ksana egkuos, alla xoris eksosomatiki!!!

to proi sto ika itan mia manoula me ta didumakia tis, 22minon einai! mou eipe oti gennise 37ebd+4 kai den xreiastike na mpoun thermokitida ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια.

Κατερίνα μόλις θα έλεγα και γω για τα βλαστοκύτταρα.

Εγω δεν θα κάνω φύλαξη, θα κάνω μόνο δωρεά στη Δημόσια τράπεζα και μάλιστα αυτό θα έλεγα, ότι μου έστειλαν σήμερα το κουτί με τα διάφορα έντυπα και τα σύνεργα για τη φύλαξη. Να φανταστείς τους πήρα τηλ τη Δευτέρα και τα έστειλαν σήμερα και σε απομακρυσμενη περιοχή μάλιστα. Πάντως και στη δημόσια τράπεζα μπορείς να κάνεις οικογενειακή φύλαξη εκτός απο δωρεά και κοστίζει 984 ευρω απ οτι διάβασα λίγο στα γρήγορα στα έντυπα.

Πως μπορω να επικοινωνησω μαζι τους? Εχεις το τηλεφωνο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοιλιτσες κ μανουλιτσες.....

Κατερινακι χαλαρα εσυ με τις δουλειες...ευτυχως εχεις κ βοηθεια....

Νενε μου Ελενη...ο αντρας μου με βοηθαει πολυ οταν γυρναει απο την δουλεια...ανυπομωνω να παει 7 η ωρα το απογευμα για να αναλαβει την μικρη....η πεθερα μου ειναι 72 κ οτι μπορει κανει δεν μπορω να πω...αλλα σαν την μαμα δεν εχει....

Αμαλια ακριβως τα ιδια θελω να ρωτησω κ γω περι θηλαστρου...γαλατος αποθηκευσης κ τετοια....ν αρχισω κ γω ναποθηκευω στην περιπτωση που θα χρειαστω να λειψω...κ εμενα ο μικρος δεν παιρνει πιπιλα...αναγουλιαζει...εγω σκεφτομαι να παρω θηλαστρο swing της madela το ηλεκτρικο καλα θα κανω ???ειναι καλο οι αλλες μανουλιτσες τη θηλαστρα πηρατε???κ τι αλλο χρειαζεται να παρουμε..????ααα κ καθε ποτε βγαζετε...κ εχετε για να θηλασετε κ τα μωρακια σας....χρειαζομαι τα φωτα σας.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αμαλια ακριβως τα ιδια θελω να ρωτησω κ γω περι θηλαστρου...γαλατος αποθηκευσης κ τετοια....ν αρχισω κ γω ναποθηκευω στην περιπτωση που θα χρειαστω να λειψω...κ εμενα ο μικρος δεν παιρνει πιπιλα...αναγουλιαζει...εγω σκεφτομαι να παρω θηλαστρο swing της madela το ηλεκτρικο καλα θα κανω ???ειναι καλο οι αλλες μανουλιτσες τη θηλαστρα πηρατε???κ τι αλλο χρειαζεται να παρουμε..????ααα κ καθε ποτε βγαζετε...κ εχετε για να θηλασετε κ τα μωρακια σας....χρειαζομαι τα φωτα σας.....

Γλυκουλα μου εγω ειμαι η πλεον αναρμοδια να σας πω για το θηλαστρο!!! Αγορασα με τοπου γεννησα ενα της μεντελα. Ξεκινησα να αποθηκευω 5-6 γευματα αλλα ο δικος μου, περα απο το οτι εγω ειχα υπερπαραγωγη και τον εβαζα να πινει συχνα γαλα για να μου το αδειαζει, ετρωγε παααααααααααρα πολυ συχνα. Εκανε σχεδον 10 γευματα τη μερα, οποτε δεν προλαβαινα να κανω και φυλαξη.

Επισης δεν πηρε ποτε μπιμπερο και ακομη και αυτα τα γευματα που ειχα κρατησει καποια στιγμη τα πεταξα :(:(:(:(:( .

Αααααα και κατι ακομη. Ενω ο μικρος εκανε ικανοποιητικους θηλασμους, με το θηλαστρο δεν καταφερνα να βγαζω πολυ ποσοστητα. Μαξιμουμ 120μλ και κυριως απο το ενα στηθος. Οποτε το εβαλα στο ραφι με τη σκεψη να το χρησιμοποιησω μελλοντικα στο επομενο μωρακι μου ;);););););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera koritsia mou den diavasa k polla o mikros telika mallon den exei kolikous xthes to vradi koimithikame mia xara alla apo to prwi pou ksupnise den trwei katholou kala ton vazw sto stuthos to petaei k arxizei na klaiei i pinei poli ligo k koimatai to polu mia wra den kserw ti na ton kanw... exw arxisei na aganaktw k den mporei na erthei k i mana mou simera...

kokona mou upomoni liges meroules k na pas stin mama sou na se voithaei...

bikaki perastika...

nansy k anthi mia xara ta nea sas apo tous giatrous...

emas mas piran dwro to rilaks tis chicco to i-feel k leei apo o minwn xthes ton evla ligaki k itan mia xara..

gia auta pou rwtate lia k kokona exw k egw apories...

koritsia fovamai oti mou kovete to gala k den kserw ti na kanw na auksisw tin paragwgi kserei kamia?

o mikros mou den trwei kala k me anusuxei i ama faei trwei mono apo to ena stithos to allo den to pernei me tpt k arxizei na klaiei...

xthes evgala me to mpimpero k efage kala, mipws emathe sto moimpero k twra den thelei na parei to stuthos?

sugnwmi ama sas ta zalisa k pou den sxoliasa ola auta pou grapsate alla den eimai kala me exei trelanei o mikros..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εδω ειμαι εδω ειμαι απλως η γουρουνα κοιμαμαι ατελειωτα γιατι κουραζομαι με τη μεγαλη που θελει παιχνιδακια!!!!

οποια γεννησε στειλτε μου πμ να την περασω

πληρωθηκα και τις 56 μερες στο ΙΚΑ(μεσω ΤΑΞΥ) μπεμπουλα ακου 1780ευρω πηρα και για τις επομενες 63 θα παρω 2200 αλλα επειδη οι οταν τελειωνουν αυτες οι μερες θα ειναι μεσα αυγουστου θα την κοψω και θα παρω μεχρι 40μερες καπου στα 1400 για να επιστρεψω στη δουλεια και να κολλησω ενσημα...αρα στη δουλεια επιστρεφω καπου στις 21 του ιουλιου. ασφαλισα και το μικρο και μου μενει ακομη να πληρωθω το εμβολιο της σαντυς, ελπιζω μεχρι τη παρασκευη να τελειωσω και απο αυτο!

φιλακια σε ολες σας!!!!!!! εδω τριγυρω θαμαι μη αγχωνεστε και φυσικα ο μικρος μια χαρα ειναι !!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Lil εγώ ανάβω το aircondition που έχουμε στο σαλόνι όχι του δωματίου που είναι το μωρό. Ωραία αυτά τα ριλαξ της fisher price μάλλον κάτι τέτοιο θα πάρω.

Lia πολύ πιθανό να μην θέλει το μπιμπερό όπως και ο δικός μου.

Mina ωραίο το ριλάξ αλλά πανάκριβο και δεν κάνει και για μεγάλο μωρό.

Ναταλία μπορεί να μην έχει συνηθίσει τις θηλές σου ακόμα. Μην τα παρατάς. Αν δεν τραβάει ο μικρός το γάλα από το στήθος πρέπει να το βγάζεις με το θήλαστρο για να μην σου κοπεί το γάλα. Αν το αφήσεις μπορεί και να σου κοπεί.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Αχ άσε... Αναπολώ τις μέρες που κοιμόταν πολύ τα πρωινά και προλάβαινα να πιω καφεδάκι 🤣 εμένα το παληκάρι κοιμάται 1,5 το πολύ 2 ώρες το μεσημέρι αλλά μόνο πάνω μου... Αν κάνω να τον αφήσω δίπλα ανοίγει μάτια και κλαίει... Οπότε είμαστε αυτοκόλλητοι μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθεί. Δε προλαβαίνω τι-πο-τα 🤯 ξέρω όμως ότι αυτές οι στιγμές αργότερα θα μου λείπουν.  Αααααα σιδερένιο το 7ο δοντακι σας! (Κι εμένα με δαγκώνει το κουνέλι μου 🤣) Ναι όσο μπορείς πάλεψε το με τα πατημένα γιατί μετά αν το αφήσεις ίσως να δυσκολευτεις.  Κι εγώ νιώθω ότι δεν έχω συνέλθει πλήρως από τη φάση γέννα - νεογέννητο... Καταρχάς ακόμα σκέφτομαι τη καισαρική και τη περίοδο της λοχείας και ανατριχιαζω... Μπρρρρρ!  Πότε πέρασε ένας χρόνος Ε; Απίστευτο! Ένας χρόνος απαιτητικός αλλά συνάμα όμορφος! Πως έχουν αλλάξει τα μωράκια μας... από μικρά νεογέννητα έχουν γίνει μικροι εξερευνητές 🤣 Κοιτάζω τις φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη ή βιντεάκια με τη κοιλιά μου να κινείται και ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι το έζησα, σαν ένα γλυκό όνειρο.... Τον κοιτάζω και η καρδιά μου πάει να σπάσει από αγάπη... 💙      
    • Πώς τη παλεύω; Πφφφφ ανάλογα τη μέρα .. υπάρχουν μέρες που βγαίνουμε βόλτα, μέρες που συναντιεμαι με φίλες που έχουν κι αυτές μικρά παιδάκια και μέρες που είναι σκέτη καταστροφή...  Εμένα αν ξυπνήσει μέσα στη νύχτα θέλει οπωσδήποτε να πιει γάλα αλλιώς δεν ηρεμεί με τίποτα.  Ευτυχώς 20:30-21:00 κοιμάται. Τις τελευταίες δυο μέρες και μένα κοιμάται περισσότερο.... Μωρέ λες; Λες να κοιμόμαστε σαν άνθρωποι σιγά σιγά; 🤣🤣🤣🤣 Φτου φτου φτου μη το ματιασω!   
    • Να χαίρεσαι!! Μια χαρά είναι ο τράχηλος! Άλλες έχουν μικρό τράχηλο και κάνουν περίδεση, εσύ δεν έχεις να το σκέφτεσαι αυτό!!  Σε κάποια φάση λογικά ξεκινά και μειώνεται το πάχος για τον τοκετό! Τα κορίτσια που είναι μαμάδες θα ξέρουν καλύτερα κιόλας!
    • Καλά εσενα θα θέλει σίγουρα να σου το αυξήσει όταν μιλήσεις μαζί του πες μας 
    • Είχε ζοριστεί που με έβλεπε τότε με τους εμετούς συνέχεια ξαπλωμένη γιατί ερχόταν και με πείραζε  για να σηκωθώ μετά από ένα σημείο άρχισε να μου τραβάει και τα μαλλιά για να με σηκώσει 😅 τωρα όχι γιατί την παίρνω αγκαλιά αλλά επειδή περπατάει κιολας Εεε δεν την ζητάει συνέχεια την αγκαλιά αλλα οποτε απλώσει χερι να την παρω την παίρνω απλά δεν θα την κρατήσω πολύ ώρα μετά από λίγο την αφήνω 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...