Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΙΟΥ '11 ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΑΝΤΑΛΙΕΣ


Recommended Posts

Δεσποινάκι μανα κουκουβά :lol: (ενω εμεις δεν είμαστε :shock: )...μηπως θα επρεπε να της βάλετε όρια σε κάποια πράγματα κ να απαιτησεις απο τα πεθερικά το ίδιο,γτ κ επικινδυνο ειναι κ θα σας χοροπηδηξει γενικότερα....

Γεωργιάννα μου γλυκιά,ότι κ να κάνουμε στην μανούλα τους τρεχουν πρώτα,αστο μην το ψάχνεις κ μην αντιδράς θα γίνεστε χειρότερα...εδω ταιριάζει το ποιημα που γραφαμε παντου στα μαθητικά μας χρόνια "οταν αγαπάς κάτι άστο να φύγει,αν γυρισεί,ήταν δικό σου αν όχι,δεν ήταν ποτε".

Το θέμα ειναι να κάνεις κ εσυ ότι θελεις κ να μην πέρνεις την αδειά του,αλλο να συζητάς κ αλλο να επιβαλλεσαι.

Αντριά σου ευχομαι αγοράκι λοιπόν,φυσικά ότι κ να ειναι να ειναι γερό!!!

Εγω σχολασα,πηγα να πάρω την μικρη απο την πεθερα μου κ κοιμόταν,οποτε ηρθα σπίτι εκανα μπανάκι κ χαλαρώνω μεχρι να ξυπνησει κ να την πάρω.

Σημερα έχει γενέθλεια η μεγαλη μου αδελφη κ θα πάω με την Χριστίνα,το Σαββατο εχει η μεσαία κ ενηλικιώνεται κ Κυριακή η μικρότερη έχει επίδειξη ενόργανης στο κλειστό Περιστεριου,κάθε χρόνο είμαι εκει.....

Τελικά όταν εχεις κ πολλά αδέρφια πάντα εχεις κατι να κάνεις.... :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 993
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

τρωω ενα παγωτινι, μια μιαμ!!

σουλακι, δεν καταφερα να διαβασω τα πρασινα σου :(

γεωργιαννα, δεν καταλαβα γιατι τσακωθηκατε, επειδη αργησε να γυρισει;;;κι εμενα με νευριαζει αυτο :twisted:

για το καπνισμα και το θηλασμο εγραψα την αποψη μου, συμφωνω και με τις δυο σας (δαφνη-αφροδιτη)

ολα με μετρο!!!

κι εγω κοριτσια, το δευτερο το θελω αγορακι, γιατι χορτασα τα ροζ, και θελω να παρει το ονομα του πεθερου μου, ειναι πολυ καλος ανθρωπος και τον αγαπω!!!πιο πολυ, βεβαια, σκεφτομαι οτι θελω να διακοσμησω το παιδικο δωματιο με ζωακια, και θυμηθηκα τι ωραια σχεδια ειχα δει στα mama's and papa's !!!δεν μπορω να πω, το κοριτσιστικο της αθηνας το εκανα υπερπαραγωγη, θελω να κανω και ενα αγοριστικο!!!αυτα ολα, οταν με το καλο το αποφασισουμε ;)

αναστασια, φανταζομαι τι κουραση ειναι τωρα στην αρχη!!!η γιωργια πως τα παει με τη γιαγια;; εχετε βρει καθολου ενα προγραμμα;;;

γωγω, πραγματι, τα αδερφια δεν σε αφηνουν σε ησυχια!!!κι εμεις το απογευμα λεμε να δουμε τον αδερφο μου/νονο της αθηνας που εχει το ποδαρακι του στον γυψο :( τελειες οι φωτο απο το ζωο.παρκο!! αξιζε τελικα;;;;το λεω γιατι ειναι σχετικα μικρη η χριστινουλα, και ακριβο το εισιτηριο ;)

καλα, ελενα, στις φωτο εισαι ΤΟ ΚΟΡΜΙ!!!καλε, εσυ απο το μαιευτηριο πρεπει να βγηκες πιο αδυνατη απο οταν εμεινες εγκυος!!! :shock::shock::shock:

δεσποινακι, εχεις παιδι-θαυμα ακομα και με τοσες τουμπες που κανει!!!το μεσημερι η αθηνα ηθελε να παρει το κοντρολ της τηλεορασης απο το τραπεζι για να το πεταξει κατω, και δεν την αφηνα , της ελεγα να πατησει τα κουμπακια...νευριαζε η σκατουλα και φωναζε και εκλαιγε, αλλα δεν της περασε :) χωρις να την φωναξω η να τη μαλωσω, απλα δεν την αφηνα!!!γενικα, τωρα τελευταια, πεταει επιτηδες πραγματα και εχω πει στο γιωργο 1) να μην της δινουμε τιποτε οταν ειναι στο καθισμα φαγητου η την αλλαξιερα για να μην το πεταει και 2) οταν βρισκει κατι και πεταει κατω να μην εχουμε καμια αντιδραση, γιατι η αντιδραση μας ειναι που την τρεφει....ελπιζω να ειναι φαση και θα περασει :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε εγω ψαχνω να βρω χρωμα για το καινουρια μας κομμα το χ.ξ!!!!!μαλλον το μοβ ταιριαζει περισσοτερο :lol::lol::lol::lol:

κοριτσια σας εχω ζαλισει το ξερω αλλα πραγματικα ψηνομε!!!νοιωθω σαν την μπριζολα πανω στο μπαρμπεκιου :lol::lol::lol: θα κανετε υπομονη ακομη δυο μηνες να με ακουτε να γκρινιαζω???? :lol::lol::lol:

δαφνη μου η τριγονελα τι ειπαμε οτι ειναι κ που την βρισκουμε????????

γωγω μου πολυ χαρηκα που εισαστε καλα μπραβο!!!!!!καλα να περασετε στην αδεια!!!!!!!

αναστασια μου καλη αρχη στην δουλεια!!!!!σιγα σιγα θα τον βρεις τον ρυθμο σου!!παντως σας θαυμαζω εσας που δουλευετε κ εχετε κ το σπιτι!!!!πολυ κουραστικο!!!!!καλη δυναμη σε ολες!!!

δεσποινακι τα πρωτα 50 χρονια ειναι δυσκολα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:μετα συνιθηζουμε τις ταρζανιες!!!

γεωργιαννα πες του μην σου παει πολυ κοντρα γιατι ξερεις καρατε!!!!! :lol::lol::lol: παιξτο λιγο τρελιτσα κ εσυ!!!οι αντρες θα ειναι παντα μεγαλα μωρα!!!

ρε σαμανθα τι τελεια που τα περιεγραψες ολα!!!!!!!!!ο δικος μου ο αντρας πως θα ειναι αραγε με το μωρακι μας????παντως πιστευω μεγαλωνοντας η αγαπουλα σας θα της εχει τρελη αδυναμια κ τις δυο οταν ειναι τοσο νινακι δεν μπορει να παιξει να κανει χαδακια κ ειναι λογικο να τρελενετε με την εμμα...

εγω εχω παθει τρελο ερωτα με την ελενα πω πω πω!!!εχει αρχισει να με αγκαλιαζει να με φιλαει!!!!να με κανει ναζακια με εχει ξετρελανει!!!!!εχει γινει κ παπαγαλακι οτι λεξη της λεω προσπαθει να την πει!!!!

εν το μεταξυ το πρωι εκανα ενα ντουζακι στα γρηγορα βγαινω απο το μπανιο κ αρχισε η ελενα να κλαιει γιατι σφηνωσε το ποδαρακι στα καγκελα εγω δεν ειχα προλαβει να ντυθω ε!παω την ξεσφηνωνω το ποδαρακι αυτη βλεπει το στηθος μου κ αρχιζει να φωναζει...μπατα μπατα!!!!!!μπατα ειναι η μπαλα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: κατουρηθηκα απο τα γελια!!!!!!της λεω αυτο δεν ειναι μπατα ειναι μεμε!!!! :lol::lol::lol:

ζουμε μεγαλες στιγμες :lol::lol::lol:

δεσποινακι κ εγω το ιδιο λεω μα τι εξυπνο παιδι που εκανα!!!!!!τι ομορφο!!!!κ τα λεω κ μπροστα σε κοσμο κιολας!!!μου λεει μια μερα η κουμπαρα μου ολη μερα τετοια της λες???μετα μην παραπονιεσε οτι εγινε ψωναρα :lol::lol::lol: μα εγω φταιω????αφου εχω το πιο τελειο μωρο του κοσμου να μην το πω??? :lol::lol::lol::lol:

αντρια μου πιστευω οτι ερχετε ο τσουτσουνακος!!!! :lol::lol::lol::lol: ακομη λιγες μερες κ θα δουμε!!!

αφρο μου εσυ που εχεις κ φαρμακειο να σε ρωτησω βρε..το μπεταντιν χαλαει????εχω ακομη απο τοτε που γεννηθηκε η ελενα που την εβαζα στον αφαλο τι με συμβουλευεις να παρω καινουριο η κανει κ το παλιο για τον αφαλο????

καλα ο αλεξης εχει υπεροχα ματια!!!!!εχει να καψει καρδιες αχ!!!

απο τον αλλο μηνα λεω να ετοιμαζομε σιγα σιγα το καροτσι το διαλυσαμε κ το πλυναμε τωρα εμεινε το ρηλαξ η καλαθουνα κ το καθισματακι αυτοκινητου....

βρε σαμανθα εσυ πως τα εχεις τα καθισματακια???ενα μπροστα ενα πισω η και τα δυο πισω????το δικο μας αυτοκινητο δεν εχει πισω πορτες κ δεν ξερω τι να κανω...αν ειναι κ οι δυο πισω πως να τις ελενχω????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:[smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif] \M/ \M/ \M/ \M/ ...ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΠΙΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 2-3 ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ....ΤΟΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΠΡΑΒΟ....ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑ ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΨΑΡΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ,

ΣΟΥΛΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΜΙΛΑΣ??ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΣΤΗ....ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,

ΣΑΜΑΝΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΛΕΧΩΝΑ....ΑΨΟΓΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...ΜΠΡΑΑΑΑΒΟ ΣΟΥ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ...

ΓΩΓΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ...ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ...ΑΝΤΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΓΙΟ....ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ...ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ.....Κ ΕΧΩ ΧΑΡΕΙ...ΕΣΕΙΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σουλα μου καλα κανεις και λες στο παιδι σου τι ομορφο και εξυπνο ειναι!!!κι εγω το ιδιο κανω!! :lol: αν δεν τα πουμε , εμεις , που ειμαστε μαναδες ποιος θα τα πει;;; :D:D:D πω πω, ξεχασα οτι ενα καινουριο νινι εχει κι αυτο τη φασαρια του, καροτσια, καλαθουνες, καθισματακια ....

αυριο εχουμε ραντεβου με την παιδιατρο, για εμβολιο και μετρημα!!!για να δουμε, πιστευω οτι τα εχει πιασει τα 10 κιλακια....απο υψος δεν ξερω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συγχαρητηρια αλεξακο!!!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause:

μπραβο, αντε και στα δικα μας!!!!λοιπον, οταν με το καλο περπατησει η αθηνα ( νομιζω οτι ειναι το τελευταιο μωρο που εμεινε!!! :lol: ) θα της κανω μια περπατοπιτα για κερασμα και για να κανω και το εθιμο με το επαγγελμα : βαζεις πανω σε ενα τραπεζι διαφορα αντικειμενα που συμβολιζουν καποιο επαγγελμα και αφηνεις το παιδι να διαλεξει και να φανερωσει την επαγγελματικη του κλιση ;);) καλο;;; :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Gwgw mou se euxaristw k sena!!

Soulaki mou makari na min peseis e3w k na einai tsoutsounakos xexe (min pare3igi8w gero na einai alla protimw na tsekete na katouraei :D )

Na sas pw kati na gelasete? egw etixe na dw ton aderfo mou otan eimaste mikroi na stekete na katouraei k i8ela na stekome k egw k mou e3igousan pws ta koritsakia ka8onte k pws ta agorakia oxi alla pali egw ekei epimena k i atimi ta kataferna na stekomai k na kanw tsisa mou, min me rwtisete pws k egw aporw otan mou to leei i mama mou :))=))

Gioulaki mou kalo tre3imo, mpravo ston Ale3ako mas!!!!!!! :-bd:clap: Eides k eisoun mesa sto agxos pws kati exei k 8a ton epernes k giatro? Xalarwse mia xara einai to asteraki sou!! (*):x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπραβο στον αλεξακο!!!!!!!!!!!!!!αντε γιουλακι καλα τρεχαματα τωρα!!!!!ποσα κιλα ακομη ειπες οτι θες να χασεις???ε να η ευκαιρια λοιπον!!!!απο το πολυ κυνηγι τωρα θα τα χασεις θες δεν θες!!!!

το χρυσο ξυλο καλε!!!!αυτο ειναι το καινουριο κομμα :lol::lol::lol::lol:

αντριαααα :lol::lol::lol::lol: κ εγω μικρη κατουρουσα ορθια ηθελα να δω ποσο μακρυα μπορει να φτασει :lol::lol::lol::lol: τελικα τα κοριτσια ειναι χειροτερα απο τα αγορια :lol::lol::lol:

αφροδιτακι αντε τωρα με το καλο κ η αθηνουλα μας να αρχισει το τρεξιμο!!!!!!η ελενα 12 μηνων δεν ειχε φτασει ακομη τα 10 κιλα εχεις μελλον ακομη μοντελα τα κοριτσια μας!!!!!περιμενουμε νεα!!!!!!ελπιζω το αθηνουλι να μην κλαψει πολυ στο τσιμπ τσιμπ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλα Γωγω που θυμηθηκες αυτη την φραση;; πολυ μου αρεσε τοτε.

Με τσαντησε οτι αργησε και οτι μου μιλησε ασχημα. τωρα εμεις ειμαστε η οικογενεια του, αυτο πρεπει να καταλαβει!!

Σαμανθα μου ξερεις ποσες φορες του το εχω πει αυτο με τις δουλειες; βαρεθηκα εγω να το ακουω!! Και το μονο που μου λεει ειναι οτι λειπει ολη την ημερα!!!!

δεν προλαβενω να σχολιασω γτ με πηρε τηλ. να παμε βολτα τα παιδια στην ΡΑφηνα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπραβο στον αλεξακο!!!!!!!!!!!!!!αντε γιουλακι καλα τρεχαματα τωρα!!!!!ποσα κιλα ακομη ειπες οτι θες να χασεις???ε να η ευκαιρια λοιπον!!!!απο το πολυ κυνηγι τωρα θα τα χασεις θες δεν θες!!!!

το χρυσο ξυλο καλε!!!!αυτο ειναι το καινουριο κομμα :lol::lol::lol::lol:

αντριαααα :lol::lol::lol::lol: κ εγω μικρη κατουρουσα ορθια ηθελα να δω ποσο μακρυα μπορει να φτασει :lol::lol::lol::lol: τελικα τα κοριτσια ειναι χειροτερα απο τα αγορια :lol::lol::lol:

αφροδιτακι αντε τωρα με το καλο κ η αθηνουλα μας να αρχισει το τρεξιμο!!!!!!η ελενα 12 μηνων δεν ειχε φτασει ακομη τα 10 κιλα εχεις μελλον ακομη μοντελα τα κοριτσια μας!!!!!περιμενουμε νεα!!!!!!ελπιζω το αθηνουλι να μην κλαψει πολυ στο τσιμπ τσιμπ!!!!!!

ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΕΛΙΚΑ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ 10 ΜΕ 15....ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΡΑΣΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ....ΟΛΟ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΚΑΝΩ....ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΔΙΑΙΤΑ....ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ???ΣΤΗ ΚΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΝΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΗ ΞΙΦΑΣΚΙΑ.......ΣΚΕΦΤΕΙΕΤΑΙ ΤΙ ΚΟΡΜΙ ΘΑ ΕΧΕΙ.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ????ΠΑΕΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΝΑ ΠΝΙΓΩ!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::oops::oops::oops::oops::oops:

ΑΝΤΡΙΑ Κ ΕΣΕΝΑ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ,ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΚΙΟΛΑΣ,ΑΥΡΙΟ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΠΟΥΦ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια στον Αλέξη!!!Γιουχουυυ!!!Καλό τρεξιμο κ στους 2 :D

Οντως να δεις πως θα χάσεις κιλά,άνετα!

Αφροδίτη έστειλα μνμ στην cosmote κενό μνμ στο 19019 κ σου στελνουν κωδικό για 2 ατομα 15 ευρώ η είσοδος,πληρωσαμε αλλα 3 για να παρακολουθησουμε την παρασταση με τα δελφίνια,ήταν τελεια αλλά η αλήθεια ειναι πως πιο πολύ το χαρηκαμε εμεις κ οι νονοί της,αυτη δεν έστρωνε κώλο,την κυνηγάγαμε,που κ που έριχνε κανενα βλέφαρο κ έδειχνε,αλλά όχι κ πολλά......Ομως έχουμε βγάλει πολυ ωραιες φωτο κ θα την βάλω στο αλμπουμ με θεμα η 1η φορά στο Ζωολογικό κήπο,που της έχω φτιάξει :D

Σουλααα μου αρεσει το κοκκινο χρώμα στα γράμματα για το Χ.Ξ...έτσι να ρεει το αίμα :lol::lol::lol:

Ειμαστε μέσα βλέπω,μαζευομαστε...Γεωργιαννα,Αντριά,Δαφνη κ Σούλα :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα μανουλια! Τι κάνετε;

Συγχαρητηρια στον αλεξηγ ι ατο περπάτημα..εμεις ακομα μουλαρωμενες ειμαστε :lol::lol::lol::lol: σταματησαμε να περπαταμε και οταν την σηκωνω θημώνει.. μα ολα μου ταπηρε?? :lol::lol:

Για τα κιλα μη σκας ρε κοριτσι μου... εχασες τοσα ! σιγα σιγα

Ελενα κι εγω απορω απο που τα βγαζεις τα παιδια..εισαι κορμι ! Φτου φτου :)

Εγω κοριτσια ειχα αγορασει μαγια μπυρας σε χαπια και τα επεστρεψα..ειλικρινα αυτο που λεει η Δαφνη..θελεις να αυξησεις την απραγωγη; βαλε το μωρο στο στηθος περισσοτερο..απλα :) Στα παλια τα χροναι ειχαν βοηθηματα;

Εμεις γυρισαμε απο τον παιδαιτρο προχθες..η νεκταρια δενειχε βαλει παλι βαρος..εγω να πεσω στα πατωματα αποτη στεναχωρια μου... ο παιδαιτρος με λιγα λογια μου ειπε να ΜΗΝ ΑΝΓΧΩΝΟΜΑΙ..ειμαστε στο 75% της καμπυλης..καναμε εξετασεις σιδηρου κλπ για να μου φυγει καθε αγωνια ειμαστε καλα :) Δεν ζοριζουμε το παιδι σιγα σιγα θα φαει οτι θελει και οσο θελει..τον ρωτησα για τον θηλασμό..ειπε συνεχιζουμε οσο θελει το παιδι και η μαμα ..φοβόμουν μηπως ειχε συνδιασει " δε θα φαω και θα με θηλασει η μαμα" αλλα καμια σχεση ..μουε ιπε ο γιατρος οτι πλεον το γαλα μου δεν την χορταινει τοσο οστε να φτυνει το φαγητό..απλως ειναι λιγοφάγο παιδι σε αυτη τη φάση...τωρα πουθ το σκεφτομαι δεν περασε και λιγα ..ενα μηνα 8 δόντια , 3 ιωσεις... ενταξει ελεος !!!! Ειμαι πολυ ηρεμη πλεον αφου την βρηκε καλή..θα παμε ξανα σε 2 μηνες ξανα για εμβόλιο! Αχ το νινάκι μου μεγαλωνει :) Εγω απο την αλλη δε εχω χρόνο να σταθω με τα πλεκτα γινεται χαμός..καθε μερα στις κουνιες ολο και καποια μαμα θα μουζ ητησει κατι της...κι εγω βέβαια τα δειγματιζω με το καλυτερο μοντέλο!! χεχε ως και στην παραλι αμου ζητησαν μαγιο πλεκτο μια μαμα απο την διπλανη πετσετα!!! χαχαχα πάλι καλα παει καλα..αλλα ουτε με τη σελιδα μου δε προλαβαινω να ασχοληθω!!

Γωγώ τελεια ηφ ωτοραφια στο αττικο ζωολογικό...ειναι κριμα ναμηνε χουμε κι εμεις ενα τετοιο μερος :( :( :( ηνεκταρια ξετρελενεται με τα ζωακια!

Ξεχσα με την φλυαρία μου οτι αλλο διάβασα συγνώμη!!

Α αναστασια πως ειναι με την δουλεια; διαβασα πυ ειπες οτι γυρνάς ψώφια!! καλό κουραγιο και καλη προσαρμογή!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσάκια καλημέρα!!!!μπαίνω σκαστή από τη δουλειά να δώσω σημεία ζωής και να πω πως είμαστε όλοι καλά!στεναχωριέμαι που σας έχω "παραμελήσει" την τελευταία εβδομάδα αλλά τρέχω σαν τον συγχωρεμένο το Βέγγο στη δουλειά (μέχρι τις 26/6 που είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών)...θα διαβάσω σιγά σιγά τα νέα σας σήμερα που σχολάω νωρίς κ θα είμαι ξεκούραστη,ελπίζω το βράδυ να σας γράψω...Η αυχενική ήταν μια χαρά, οι αιματολογικές επίσης, 1:21.000,νομίζω είναι καλά! :D σας φιλώ γλυκά όλες!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ααα προχθές είχαμε επέτειο 2 χρόνων γάμου με τον κώστα και σήμερα 3 χρόνων γνωριμίας!!!προχθές μετά από πολύυυυ καιρό βγήκαμε μόνοι μας λιμανάδα για θαλασσινά!!!άσχετα που κουτουλούσα καθιστή!!ήταν όμορφα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημεεεεεεεεερα!!!!

χιλιοχρονοι, δαναη μου, και παντα αγαπημενοι!!!με το καλο να γεμισει η αγκαλια σας και με το δευτερο μωρακι !!! καλα, το ποσοστο της αυχενικες ειναι τελειο!!!εγω, νομιζω, ειχα 1 προς 10000 και μου φιανοταν φανταστικο!!φτανει που ειστε καλα, κοριτσακι μου, γιατι ανησυχησαμε λιγο με την απουσια σου :!:

ειρηνη, δεν ειναι ολα τα παιδακια φαγανα!!!και η βαφτηστηρα μου ολιγοφαγη ειναι αλλα τουλαχιστον 4 φορες τη μερα επινε γαλα ( ξενο) !!! πως να πεινασει το παιδι να φαει το φαγητο του;;;; σιγα σιγα ομως, ανοιξε η ορεξη της, και τωρα μεχρι και αυγο ζηταει να φαει που ουτε να το δει δεν ηθελε!!!χαιρομαι που οι δουλειες σου πανε καλα!!!!μακαρι να πηγαινουν ολο και καλυτερα!!!

γωγω, πολυ καλη προσφορα 2 ατομα 15ε!!δυστυχως εχουμε βονταφον :(:( κι εμενα εχει το αλμπουμ πρωτη φοτα στο ζωο. παρκο και το σκεφτομουν!!!

γιουλη, θα σκεφτεσαι τι κομψη που εισαι με τα κιλα που εχεις χασει και στις διακοπες θα το ριξεις εξω για να ξεκολλησει ο οργανισμος σου και να ανεβει η διαθεση σου!!!!και μην βλεπεις αλλες κοπελες!!αυτη με τη ξιφασκια, εχει κανει μωρο;;;;ασε , λοιπον, τις συγκρισεις!!!!

σουλακι μου, η ελενα ειναι δραστηριο παιδακι και δεν καθεται το φαι πανω της!!! :lol::lol: η δικη μου, οχι τοσο :lol:

ακομα να ξυπνησει το αθηνουλι μου!!!μαλλον κουραστηκε χτες, ειχαμε παει στον αδερφο μου και δεν εβαλε κωλο κατω!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια!

Samantha μην ανησυχείς που ο άντρας σου έχει αδυναμία στη μεγάλη. Κι ο δικός μου λέει ότι βαριέται να κάνουμε δεύτερο μωρό επειδή μόνο θα κοιμάται και θα τρώει ενώ η Κατερίνα είναι διαδραστικό μωρούλι όπως τη λέει! Μόλις μεγαλώσει λίγο και η μικρή θα λιώνει και μ'εκείνη. Οι μπαμπάδες με τα κορίτσια έχουν πολύ πλάκα! Σούλα κι εμένα ψωνάρα θα γίνει! Ο μπαμπάς της όλη την ώρα της λέει ότι είναι κούκλα, θεά, πανέξυπνη και άλλα. Αφήστε, έχουμε πάθει έρωτα κι οι δύο!

Άντρια κι εγώ έχω βαρεθεί...πολύ ρουτίνα!

Γωγώ καλέ πόσες αδελφές έχεις? Να τις χαίρεσαι! Τι ωραία!

Αφροδίτη φάση είναι αυτή, ανακαλύπτει τη βαρύτητα! Μόλις βεβαιωθεί ότι όλα πάνε κάτω θα σταματήσει. Κι η Κατερίνα το σταμάτησα αφού σιγουρεύτηκε!

Γιούλη συγχαρητήρια! Σε λίγο δεν θα τον προλαβαίνεις κι εσύ!

Ειρήνη μπράβο που πάνε καλά οι δουλειές! Είσαι τυχερή που κάνεις κάτι που σου αρέσει από το σπίτι. και μην ανησυχείς για τη μικρή, αφού σου είπε κι ο παιδίατρος ότι είναι καλά. Απλώς θέλει το χρόνο της. Και μόνο που έβγαλε 8 δόντια σε ένα μήνα, φαντάζομαι τι πέρασε το καημενούλι!

Δανάη να ζήσετε! Πάντα ευτυχισμένοι κι αγαπημένοι! Με το καλό το αδελφάκι και περιμένουμε νέα σου!

Φιλιά σε όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!

Γωγω μου να χαιρεσε τις αδελφες σου!!! Καλη επιτυχια στις γυμναστικες επιδειξεις.

Ειρηνη μου μην στεναχωριεσαι θα παρει μετα βαρος και θα καταντησεις σαν και μενα με τον Αλεξανδρο που τωρα προσεχει τι θα φαει γτ ειχε κανει κοιλιτσα!!! Πολυ χαιρομαι για την δουλεια σου! αχ μακαρι να τα καταφερω και εγω με τα αλμπουμ!!

Αφροδιτη δεν μας ειπες τι εγινε με τον αδελφο σου; πως ειναι;

Και εγω του λεω του ανδρα μου να κανουμε μια κορη(παραγγελεια :lol::lol::lol: ) για να του εχει αδυναμια. Ο Διονυσης δεν παει με τπτ στον ανδρα μου!!! εχθες που ειμασταν βολτα ηθελε να παει στην συνηφαδα μου παρα στον πατερα του. Καλα στην θαλασσα που τον εβαλα λιγο φοβοταν παρα πολυ, μονο στα ποδαρακια τον εβρεξα γτ ετρεμε.

Αλλα ειναι και ψωναρα δεν ηθελε να λερωθει απο αμμο!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ....ΗΔΗ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ...Μ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΩ...ΤΟ ΙΔΙΟ Κ Ο ΝΙΚΟΣ...ΧΤΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΤΖΑΜΠΟ Κ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΣΩΣΙΒΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ....ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ Κ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΤΟΥ,ΓΤ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΩΣΗ....

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ...ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΗ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΑΜΑ...

ΚΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΛΛΑ 7 ΚΙΛΑ ΝΑ ΠΑΩ 68 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ....ΗΔΗ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΒΕΒΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΗ...

ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ,ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ...

ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΡΑΑΑΑΒΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ....ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΑ ΓΤ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΜΑΤΑ....ΧΑΙΡΟΜΑΙ..ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ...ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΟΥΤΕ ΒΑΡΟΣ ΟΥΤΕ ΥΨΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ...

ΔΑΝΑΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ....

ΑΝΤΡΙΟΥΛΑ??ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΔΕΙΑ...ΚΙ ΕΓΩ ΔΗΛΩΣΑ ΣΗΜΕΡΑ 16-27/7 ΚΑΙ 20-24/8....ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ 40 ΜΕΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ Κ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ...

ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΟ LIBERO DAY ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 27/7???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πωπω΄διαβάζω για τις εγκυμοσύνες σας κ δεν το πιστεύω ακόμα,μπράβο βρε κοριτσάκια δοξα το Θεω ολα σας πάνε καλα!

Δεσποινα ειμαστε 5 αδέρφια,4 κορίτσια κ 1 αγόρι...κ το αγόρι,μεγαλος μπελάς,τελος πάντων.

Κορίτσια έχω πρόβλημα με την διατροφή της Χριστίνας,δεν τρώει το μεσημεριανο,της αρεσει μόνο το το τοστ τα φρούτα κ το γάλα....πως θα την κανω να τα τρωει,εχω δοκιμάσει τα πάντα...αφηστε που πηρε μόνο 60γρ κ στεναχωρηθηκα...

α,ΜΙΑ ερωτηση...τα κακάκια τους,εσας σας βγαίνουν σκληρά κ πολύ πράσινα καμιά φορα?

Αφροδίτη οποιοσδήποτε που εχει κοσμοτε κ στείλει το μνμ ,σου δινει τον κωδικό κ πάς ,1 ευρω χρέωση,δεν υπαρχει πρόβλημα,αν δεν έχει κανενας απο εσάς,πές να στείλω εγώ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γωγω εχεις δοκιμασει αλεσμενο ή το αντιθετο; υπαρχει κατι που της αρεσει πολυ;

τα κακκια του διονυση ειναι μαλακα αλλα οχι πρασινα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πωπω΄διαβάζω για τις εγκυμοσύνες σας κ δεν το πιστεύω ακόμα,μπράβο βρε κοριτσάκια δοξα το Θεω ολα σας πάνε καλα!

Δεσποινα ειμαστε 5 αδέρφια,4 κορίτσια κ 1 αγόρι...κ το αγόρι,μεγαλος μπελάς,τελος πάντων.

Κορίτσια έχω πρόβλημα με την διατροφή της Χριστίνας,δεν τρώει το μεσημεριανο,της αρεσει μόνο το το τοστ τα φρούτα κ το γάλα....πως θα την κανω να τα τρωει,εχω δοκιμάσει τα πάντα...αφηστε που πηρε μόνο 60γρ κ στεναχωρηθηκα...

α,ΜΙΑ ερωτηση...τα κακάκια τους,εσας σας βγαίνουν σκληρά κ πολύ πράσινα καμιά φορα?

Αφροδίτη οποιοσδήποτε που εχει κοσμοτε κ στείλει το μνμ ,σου δινει τον κωδικό κ πάς ,1 ευρω χρέωση,δεν υπαρχει πρόβλημα,αν δεν έχει κανενας απο εσάς,πές να στείλω εγώ.

γωγω, δεν μας εξηγεις λιγο καλυτερα;;;πως της το δινεις , αλεσμενο;;;;μηπως προτιμα τα δικα σας φαγητα;; μηπως φταιει η ωρα, ειναι πολυ κουρασμενη η οχι αρκετα πεινασμενη;;; μου εχουν τυχει καποια σκληρα στην αρχη και μετα μαλακα, και σκουρα πρασινα , αν θυμαμαι καλα, αλλα οταν ηταν μικροτερη, εδω και πολυ καιρο ειναι κιτρινο-πορτοκαλι...πες μας λεπτομερειες!!!εχεις δικιο, αυτο με την κοσμοτε δεν το σκεφτηκα!!! :oops::oops: μου ξαναλες το νουμερο;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεωργιαννα, σου ευχομαι καθε επιτυχια στη νεα σου αγαπη!!!και να εχεις καλες δουλειες!!! με το διονυσακο πηγατε ολοι μαζι θαλασσα και φοβοταν να μπει μεσα;;;στην αρχη ειναι περιεργα, μετα πιστευω , συνηθιζουν!!

γιουλη, καλα τρεξιματα!!! :lol: να , βρε, πως θα χασεις τα κιλακια!!!

δεσποινα, αν της πω οτι ηδη ανακαλυψε το νομο της βαρυτητας ο νευτωνας, λες να τα παρατησει μια ωρα νωριτερα;;;ποσα πραγματα θα μαζευω απο κατω η γυναικα!!! :lol::lol::lol: βλεπω, κι αλλος χαζομπαμπας στην παρεα!!!

εμεις παιδιατρο σημερα!!!ευτυχως το εμβολιο εκανε μονο 15 ε, γιατι αν θυμαστε τα φαρμακεια δεν δεχονται συνταγες :( η αθηνουλα, εκλαιγε με μαυρο δακρυ :( οταν ακουσε την καρδια της, ειδε το κεφαλακι της, ειδε τα αυτακια της, ειδε το λαιμο της, και φυσικα εδωσε ρεστα οταν της εκανε το εμβολιο!! μαλλον, τη θυμοταν απο την προηγουμενη φορα, γιατι με το που την ειδε δεν ηθελε να μπει στο ιατρειο :o ειδε κατι σπιθουρακια μεσα στο λαιμο της και μας ειπε οτι περναει ιωσουλα, κι εμεις χαμπαρι δεν εχουμε παρει...αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι κοιμαται λιγο παραπανω απο το συνηθισμενο, δεν ειχαμε καταλαβει τιποτε :o της εκανε το εμβολιο, γιατι δεν ειναι "βαρυ" και δεν κανει πυρετο , τη μετρησε, ειναι 9.700 κ. και 77,5 εκ, και το κεφαλακι της 44,5!!μια χαρα!! θυμαστε, το δικο σας κεφαλακι ποσο ηταν;;;; γιατι εχουμε ενα αγχος μετα απο εκεινη την ιστορια.... μπορει να τρωει απο ολα , μου ειπε, και θα ξαναπαμε αρχες σεπτεμβρη...αυτα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφροδίτη κενό μνμ στο 19019.

Της έχω δοκιμάσει κανονικό,της αλέθω μόνο τα σκληρά...π.χ σήμερα της έβρασα ενα παντζάρι κ κρεμμυδια,τα άλεσα στο μπλεντερ κ κατόπιν έβαλα αστεράκι ζυμαρικο με ανθότυρο...ουτε να δοκιμάσει δεν ήθελε!

Εχτές της ειχα κριθαρακι,κοτοπουλάκι κ φρεσκια ντομάτα παλι με λίγο τυρί μέσα.

Το τυρί της αρεσει το τρωει πολύ...παλι δεν ηθελε να το φαει με τίποτα,αναγκαστικά το απόγευμα της έδωσα φρούτα πάλι.

Το πρωί τρωει,τοστ ή αυγό με χυμό πορτοκάλι ή φρουτόκρεμα....σνακ τύπου μπισκοτα πτι μπερ της εδινα μόνο αν ειχε φαει,τα αποφευγω δλδ΄.

Τα κακακια της δεν ειναι πάντα έτσι,συνηθως είναι πορτοκαλι-κιτρινο κ μενα,απλά το εκανε κανα 2 μέρες κ καμιά φορα βγάζει πιο σκληρα κ ανυσηχησα....

Μια χαρα η Αθηνουλα,πρεπει να δω το ββιβλιαριο για να σου πώ...το μονο που θυμαμαι ειναι κιλά κ ύψος.

33 ευρω δινουμε για το εμβολιο εμεις,τελευταια της μηνιγγιτιδας κ ετσι οπως τα εχουν κάνει με το ΙΚΑ τρελενεσαι να τρεχεις κ όποτε τα πάρεις......

Εχασα κ το δικο μου βιβλιαριο κ έχω τρελαθεί γμτ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...