Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΠΕΛΑΡΓΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ'12 ν7


Recommended Posts

καλημερα κορίτσια!επιτέλους καταφερα να σας διαβασω!εχασα καποια επεισόδια γιατι την πεμπτη το βραδυ ειχα φοβερο στομαχοπονο, δεν αντεξα και πηγα νοσοκομειο!μου καναν μια ενδοφλέβια ζαντακ και ηρέμησα απλά εχουν σαν αρχή να μας κρατανε μέσα εδω στα Ιωάννινα για να μας παρακολουθο΄υν οταν στη βαρδια ειναι μόνο ειδικευόμενοι!και βγήκα παρασκευη μεσημερι!και από τότε μου βγαζε τη βλακεια pin me!λόγω του στομαχιού έκοψα όοοοοοοοοοολα τα φαρμακα από τη πέμπτη αλλα η μπέμπα δε λέει να κανει εμφανιση!!!!!!!!τι θα γίνει όλες μαζί θα γεννησουμε?!θα χασουμε τη μπάλα!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

βαριεμαι να παω για πλατσουρισμα.... μαλλον θα φτιαξω μια ομελετιτσα και θα την πεσω για νανι παλι!

απιστευτο που δεν επιασες και εσυ να βαψεις τα καγκελα μαρακι μου!!!!

αααα ξεχασα να σας πω προχθες ειδα στον υπνο μου το πετρακη ενα καραφλουλικο μωρακι γλυκυτατο και ασπρουλιαρικο και μεσα στο ονειρο μου ελεγα στο γιατρο "γιατρε γιατι εχει τοσο μικρο πουλακι το παιδι μου?" και οταν το πρωι το ειπα το ονειρο στο αντρα μου μου απαντησε "απο το πεθερο μου θα πηρε το πουλι του" :lol::lol::lol:

αχ κικιτσα μου τουλαχιστον τωρα εισαι καλυτερα.... αν μου γεννησετε ολες μαι θα τρελαθω να φτιαχνω τη λιστα με εσας που εχω μπλεξει! αν και πιστευω οτι μετα απο μενα θα γεννησεις και εσυ και η μαρια μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσακια μου

ολες εδω ή γεννησε καμια?

επιτελους φτιαχτηκε και το mammy γιατι απο χθες εχουμε ερθει στο χωριο της μαμας μου με τους γονεις μου και την μικρη και απο τον φορητο δεν μπορουσα να συνδεθω.

Τα νεα σας θα τα διαβασω το μεσημερι που θα κοιμηθει η κυρια.

Φιλακια :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera koritsia mou sas egrafa k xthes alla den mporesa na to steilw loipon auto einai to xthesino pou egrafa....

polu kala ta nea sou este mou mpravo ante apo dw kai pera tha apolamvaneis oti thes....

ariadni afou se kathisixase i giatros giati anusixeis opws sou eipan k ta koritsia den anaptusontai panta me ton idio ruthmo...

aleka emena mou eixe pei na to niwthw toulaxiston 3-4 fores tin mera diladi prwi mesimeri vradi k den uarxei provlima...

klwtsies emena exei stamatisei na rixnei alla smrpoxnei suxna...

k exei suxna loksigga...

elena kane kana mpanaki k gia mas exoume skasei edw...

vlepw tin thalassa apenanti k tin laxtaraw..

beboula k egw etsi eimai simera oli mera idrwnw 3 fores ekana ntouzaki

emena koritsia me ponaei i plati k simera me pono stin plati ksupnisa apo to varos tis koilias einai mallon...

maraki mou den emeine k polu k egw mou fenete tha ton kleisw ton mina etsi opws pame den leei na parei thesi o mikros voleutike etsi...

k sunexizw..

bikaki sugkinithika k egw mono to mwraki mou skeftomai tpt allo den me endiaferei mono to mwraki mou pou tha to dw se ligo kairo....

epitelous ftiaxtike to mammy...

tin nansy oute egw tin exw dei oute sto fb...

venus gt neura kale?

maraki edw eimai den genisa akoma exw kairo

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Delphinaki kane kamia oikodomiki ergasia giati de se blepw na gennas!! :lol::lol:

Aleka gelaw me to oneiro :lol:

Kikitsa pwpw ti perases? Apo ti itan o stomaxoponos?

Maximaki me tin plati ase...exw arxisei kai duskoleuomai ston upno, simera koimithika polu xalia pali kai eftege pou ponage h plati mou. Kai ebala kai ton antra mou na mou kanei masaz xtes, alla tipota de boithaei.

Re koritsia h Elena h alli pou eixe suspaseis ti egine?? Mipws exei gennisei kai auti kai den to exoume mathei?

Aleka liges meres emeinan kai gia sena!

Kai egw nomizw oti den tha ftasw mexri to telos tou mina giati eimai polu drastiria auto to mina...ta kanw ola, kolumpi, perpatima, douleies, laikes, boltes....enw ston 8 den ekana tipota...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καντα τωρα που μπορεις ελενα μου γιατι μετα οταν θα ερθει η μπεμπα σας μεχρι να βρειτε το ρυθμο σας θα αργησεις να ξανακανεις περπατημα!!!

ναταλακι εχω ψιλοηρεμησει να σου πω την αληθεια με τις απαντησεις σας.... το κακο ειναι οτι την ημερα δεν τον ακουω σχεδον καθολου και το βραδυ αμα συγμινηθει να κουνηθει για κανενα μισαωρο!!!! τεμπελοσκυλο τι να τον κανω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ξεκινησα να βαψω κ εγω αλλα με εδιωξαν.. :( βαριεμαι να καθομαι!!

κατερινα μπα καμια ακομη δεν γεννησε!!!!!!!!

μου φαινεται οτι ολες μαζι την αλλη βδομαδα!!!!χαχαχαχα...πλακα θα εχει!!!!!!! :)

κικιτσα περαστικα!

ναι ρε κοριτσια..η νανσυ,η ελενα που ειναι?

εστε φανταζομαι τι χαρα πηρες με τα αποτελεσματα!!!ολα καλα πανε!! :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσακια μου, εφαγα το γιουβετσακι μου απο τα χερακια της μαμας,κοιμηθηκε και η μικρη και μπορώ να σας διαβασω με την ησυχια μου.

Εχουμε ερθει στο χωριο αφου η μικρη δεν εχει σχολειο τη Δευτερα, ετσι και εγω εχω βοηθεια και η μικρη ειναι ολη την ωρα εξω και παιζει και αφησαμε τον μπαμπα μας να κανει καμια δουλεια με το δωματιο στην Αθηνα. Χθες πηγα και στην θαλασσα αλλα μεχρι το γονατο μπηκα μου φανηκε κρυα, λεμε να παμε και αυριο το πρωι για να δω θα το επιχειρησω να μπω κανονικά μεσα.

Ελενα το παγωτο σου πρεπει να το φτιαξαμε ολες, εγώ εβαλα μπισκοτα OREO που ρώτησες και τα ετριψα λιγο με το γουδοχερι οποτε δεν θρυματιστηκαν πολυ και ηταν πολύ ωραιο και σε εμφανιση και σε γευση. :) Το εκανες και το μπανακι σου βλεπω, τελεια η θαλασσιτσα φανταζομαι.

Νατασα μια χαρα τα νεα απο την μπεμπουλα σας, μπηκες και εσυ σον μηνα σου με το καλό!!!

Αριαδνη ολα καλά θα πανε οι υπερηχοι εχουν παντα αποκλισεις εξαρταται και απο την θεση που εχουν καθε φορα και εχεις και εσυ πολύ καιρο ακομα για να παρει βαρος. Πάντως τα 1850 που σου εβγαλε ειναι μια χαρα για την εβδομαδα που εισαι, η κορη μου ηταν τοσο στις 33 εβδομαδες και γεννηθηκε τελικα 2650. Δεν θα δυσκολευτεις και στον τοκετο ;)

Κατερινα να χαιρεσαι τον πριγκιπά σου, να ειναι πολυχρονος και να εχει ολα τα καλα του κοσμου.[smilie=occasion13.gif]

Μαρακι μια βδομαδα ου εμεινε οτι και να γινει σε 7 μερες θα την εχεις αγκαλια την μπεμπουλα σου.

Αλεκα εγω θα σου ελεγα να μιλησεις με τον γιατρο αλλωστε λενε αν μειωθουν οι κινησεις να τους ενημερώνουμε, σιγουρα παντως ο χωρος που εχουν πια ειναι πολύ περιορισμενος. Παντως αδου πηγες για nst και δεν σε κρατησαν ολα καλα ειναι μην ανησυχεις.

Σταυρουλα καταπληκτικά τα νεα απο τον διαβητολογο, μπορει να ταλαιπωρηθηκες λιγο αλλα τα καταφερες μια χαρα για σενα και τον μπεμπουλη σου.

Βικάκι τελυταια βδομαδα στη δουλεια και μετα ξεκουραση και ετοιασιες. Πολυ συγκινητικά οσα εγραψες πραγματικα ειναι στιμες που δεν περιγραφονται με λογια.

Νιωθω και εγώ οπως και εσεις οτι το μονο που με νοιαζει ειναι αυτο το μωρακι και η Αγγελικη μου και οτι ολα τα αλλα γυρω μας που πραγματικα ειναι δυσκολες και αβεβαιες καταστασεις ειναι πιο μακρια απο μενα.

Πλησιαζετε πολλες βλεπω και η Κικιτσα και η Αντωνια θα εχουμε πολλα γεννητουρια τις επομενες μερες.

Ναταλια ας παρει και ολο τον μηνα δεν εγινε τιποτα, μονο εγώ μου φαινεται θελω να παρει ολο τον μηνα και να ερθει στην ΠΗΤ μου, σας βρισκω ολες πολύ βιαστηκες.

Μου εστειλε και μηνυμα το Καρολινακι μας, ειναι κουρασμενη πολύ γιατι θηλαζει πολύ και δεν εχει κουραγιο να μπει στο mammy, ανυπομονει να σαραντησει για να βγαλει καμια βολτα τον ποντικουλη γιατι τωρα μεχρι την βεραντα βγαινει.

Διαβασα αρκετες σελιδες και ελπιζω να μην ξεχασα καμια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κοιλουμπιτσες μου,τι κανετε;

αριαδνη μου μια χαρα ειναι η μικρουλα σου,αδικη αγχωθηκατε!σε καταλαβαινω βεβαια ....

εχω ειχα την κουμπαρα μου φιλοξενουμενη απο χτες κ σημερα που εφυγε καταφερα να μπω να σας διαβασω.περιμενα να διαβασω για καμια γεννα ακομα ....αλλα τιποτα!!!!

νιωθω οτι ζεσταινομαι πολυ κ το βραδυ δεν μπορουσα να βολευτω πουθενα με την κοιλια μου!!!!μαρτυριο ο υπνος!!!

απο χτες ειμαι εκνευρισμενη με τον αντρα μου,ολα τον ενοχλουν!ενταξει δεν λεω οτι οι δικες μου ορμονες ειναι στα καλυτερα τους αλλα εγω δεν ασχολουμαι!αυτος διαρκως κατι μουρμουραει που τον ενοχλει!τωρα πηγε για υπνο κ ηρεμησα λιγακι!

ποναγε η λεκανη μου το μεσημερι,βασικα απο χτες συνεχεια καθομαι σε μια καρεκλα κ εχω πιαστει!τωρα ειμαι καλυτερα .μπορει να ειναι κ συμπτωμα γεννας!τι να πω!

αυριο εχω καλεσει τους γονεις μου για καφε κ φαγητο κ το απογευμα θα παμε γιατρο.αντε να δουμε τι θα μας πει!

Κατερινα να χαιρεσαι τον μικρουλι σου,πολυχρονος κ καλοτυχος να ειναι!

ρε κοριτσια να ρωτησω κατι;;;;ειναι στιγμες που δεν θελετε να βλεπετε κ να ακουτε κανεναν;;;εγω σημερα ετσι νιωθω!μας ειπαν κατι φιλοι για καφε κ μολις το ακουσα τους ειπα οτι θα ξαπλωσω αν θελουν ας πανε με τον αντρα μου!αλλα δεν βλεπω να πηγαινουν πουθενα! :(:(:( .Πολλα νευρα!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κοιλιτσες μου.

Χθες δεν μπηκα καθολου γιατι ειχαμε τα γενεθλια του πριγκιπα μου :D:D:D:D:D . Μεγαλωσε το μαναρακι μου..........εγινε 2 χρονων αντρακι. ΠΕρασαμε πολυ ομορφα. Ειχαμε λιγο κοσμο, καλεσαμε μονο τους γονεις και τα αδερφια μας, τον κολλητο του με τους γονεις του και 2 φιλους μας και ειμασταν οσο επρεπε. Κουραστηκα λιγακι γιατι το διαλυσαμε κατα τις 11 το βραδυ αλλα ο πριγκιπακος μου ηταν πολυ χαρουμενος και εγω καμαρωνα μαζι του :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας. Με το καλο να παρουμε τα μωρακια μας αγκαλιτσα φουσκιτσες μου :D:D:D:D:D

Αριαδνη μου ειδες που ολα ειναι καλα κοπελα μου? Μην ανυσηχεις απο εδω και στο εξης και απολαυσε το θαυμα που μεγαλωνει μεσα σου. Θα γεννησεις μια κορακλα και θα λες "ποσο λαθος ηταν που στεναχωριομουνα και ετρωγα την ψυχη μου...." οπως εχουμε πει ολες οσες ειχαμε θεματακια με τις μετρησεις ;);););)

Ελενα σε ζηλευω που κανεις μπανακια..... εγω παλι με κυαλια θα δω τη θαλασσα!!!

Εστε μου τι ομορφα τα νεα απο τον γιατρο :):):):):) Αντε να ηρεμησεις και εσυ με τις μετρησεις ολη την ωρα, μπραβο!!!!!

Αλεκα καλα που μας ανημερωσες για τη νανσυ γιατι και εγω ειχα αρχισει να ανυσηχω.... αφου ειναι καλα περιμενουμε τα νεα της και τα κατορθωματα της μικρης ταρζαν!!!! Τωρα που θα λειπεις για τη γεννα ποιος θα μας ανανεωνει τη λιστα :roll::roll::roll::roll::roll: ? Τουλαχιστον μαθαιναμε γρηγορα ποια γεννησε!!!!!!!!!

Δελφινακι μας οτι και να γινει πλησιαζουν οι μερες...... ξεκουρασου γιατι σε λιγο οτι και να γινει η πριγκιπισσα σας θα ειναι στην αγκαλια σου :D:D:D:D:D

Βενους χαιρομαι που ολα πανε καλα και με το δικο σου μωρακι :):):):) .Ραντεβου σε 2 εβδομαδες να το ξαναδεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακια καλησπερα

Χθες γυρισαμε απο την κλινκη με τον μπεμπη μας ,και ολα πηγαν πολυ καλα.Ο μικρος γεννηθηκε 2700 και 50cm αν και μικρος ειναι καταγερος.

Οταν εχω χρονο θα μπαινω να σας διαβαζω και να σας λεω τα νεα μας!!!

dXQAp3.png

IEkup2.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας αγαπημενες μου!

Πηραμε τηλ και το γιατρο γιατι αγχωθηκαμε λιγακι και μας ξαναδιαβεβαιωσε οτι δεν εχει δει κατι και δεν εχει να κανει με το αυξημενο αμνιακο υγρο, μονο το στατιστικο λαθος που υπαρχει σε ολες μας και αποφασισαμε οτι δεν θα την κανουμε αφου ολες οι εξετασεις ειναι πολυ καλες.

Τωρα θε περιμενουμε να ξανακανουμε το doppler στις 14 του μηνα να δουμε πως παμε......

Αριαδνη μου μια χαρα , απολαυστετο λοιπον, ολα θα πανε καλα.Εμενα που εχουμε μια εβδομαδα διαφορα εχει λιγο μικροτερο βαρος απο εσενα, οπως λενε και τα κοριτσια πιστευω οτι θα παρει βαρος , ελπιζω να υπαρχει και αυτη η αποκληση με τον υπερηχο που μου γραψατε.

Κατερινακι περιπου στα ιδια με την κορουλα σου ημαστε, αρα εκει περιπου το υπολογιζω και εγω αν γεννησω νωριτερα...

Πασχαλιτσακι χρονια πολλα στο αντρακι σου!! :ymparty:

venus συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα!

Σταυρουλα μπραβο με το ζαχαρο, πολυ χαρηκα για σενα!

Βικακι ταλαιπωρηθηκες κοριτσακι , ευτυχως που ηρθε η ευτυχια σας!Με την καμπυλη και εγω μια χαρα.

Δελφινακι μια εβδομαδα εμεινε, ρειξε και κανα περπατημα...

Ελενακι μια χαρα με τα μπανακια, γελασα και με αυτο που ειπες :lol: Κανε και για εμας καμια βουτια!

Κικιτσα περαστικα ταλαιπωρηθηκες κοριτσακι.

Αλεξανδρουλα τωρα που εφτασες στο τελος μην ανυσηχεις, δεν θα εχει χωρο ο μπομπιρας και θα απολαμβανει τις τελευταιες το μερες στην κοιλιτσα σου!

Βετακι να σας ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας στελνω τις ευχες μας για υγεια , τυχη και ευτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλη λοχεια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια οσες εχετε φεισμπουκ...

ποια ειναι απο εμας η "Stavy Balenciaga"????

Εχει μυνημα στο φεισμπουκ "Γεννησα σημερα 16.25 ένα μπεμπη 3280"

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsia gennise i este mas polu xarika opws egrapse sto pasxalaki gennise k einai 3280 o stratoulis tis...

este mou na sou zisei gero na einai k kali loxeia na exeis...

den to perimena katholou polu xarika...

den sas exw diavasei tha sas diavasw aurio i argotera ama den koimithw....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η Σταυρουλα ειναι (este).

Να της ζησει ο Στρατουλης!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παντα ευτυχισμενος γερος και καλοτυχος!!!!!!! [smilie=blob3.gif]

Ηρθε το τριτο μωρακι της παρεας και το πρωτο του Ιουνιου, εκανε την εκπληξη τελικα, το Μαρακι περιμεναμε η Σταυρουλα γεννησε τριτη.

Βετα να σου ζησει, παντα χαρες να εχετε και εσυ καλη λοχεια. Οποτε μπορεις να μπαινεις να μας λες τα νεα σου!

Λια δεν νομιζω οτι ειναι λογος το στατιστικο σφαλμα για να κανεις αμνιοπαρακεντιση οποτε θεωρω οτι πηρατε σωστη αποφαση. Ολα καλα θα ειναι με το αντρακι σου και θα δεις θα εχει παρει αρκετο βαρος μεχρι το επομενο ντοπλερ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αααααχ ποσο χαρηκα και εγω δεν το περιμενα!!!!!

Σταυρουλα να σας ζησει!!!

Πολλες ευχες για εσας , οτι επυθυμειτε!!!

:ymparty::ymparty:[smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=angel13.gif] [smilie=binkybaby.gif]

καλη λοχεια!!!!!

Ετσι λεμε και εμεις κατερινακι μου, τωρα ευχομαι να πανε ολα καλα...ευχαριστω :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι ευχάριστα νέα είναι αυτά;;;;;; Σταυρούλα να σου ζήσει ο παίδαρος!!! Καλή λοχεία να έχεις! Έκανες την έκπληξη! Βιαζόταν το αντράκι σου ε;;; Ανυπομονούμε να μας πεις τα νέα σου αναλυτικά!!!!

Βέτα επιστρέψατε σπιτάκι;;; Να σου ζήσει το αντράκι σου και όποτε μπορείς να μας λες τα νέα σου!

Πασχαλιτσάκι μου να χαίρεσαι το αγοράκι σου το μικρό!!! Πάντα ευτυχισμένος να είναι ο πριγκιπάκος σου!

Κατερινάκι καλά έκανες και πήγες στο χωριό! Να περνάς ΤΕΛΕΙΑ και σε ζηλεύω που θα κάνεις μπανάκι! Το ίδιο και την Έλενα!!!!

Όλο γεννητούρια θα έχουμε αυτές τις μέρες!! Τι καλάαααααααααααααα!!!!!

Φιλάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερουδια σας κοριτσια!!!! σημερα σηκωιηκα λιγο νωρις μπας και κανω καμια δουλεια στο σπιτι αλλα δεν το βλεπω.....

κατερινα να χαιρεσαι το πριγκηπακο σου... γερος και δυνατος ναναι και να ερθει και η αδελφουλα του με το καλο

καγκουρακι αν ξαναμιλησετε με τη παπιοποντικομανα ρωτα την η λυδια πως τα παει με το μωρο για να εχουμε υποψην μας τι πρεπει να προσεχουμε και φυσικα δως της τα φιλια μας!

αννουλα μου υπομονη οι ορμονες μας κανουν παρτυ γιαυτο εισαι ετσι.... οσο για τον αντρα σου που να ακουσεις τον δικο μου μουρμουρα ατελειωτη και οταν παω να του μιλησω εγω για κατι μου λεει "τωρα σε επιασε η παρλα"

βετουλα με το καλο κοριτσι μου καλη λοχεια ναχεις.... αχ βλεπω το τικερακι σου (5μερων) και με πιανουν τα ζουμια! ελπιζω να εχεις μια καλη αναρρωση

λιλ μου καλα κανατε και αποφασισατε οχι αμνιο τωρα στο τελος.... να δεις που στο επομενο ντοπλερ θα ησυχασετε ακομα πιο πολυ!

καλα μη μου πειτε γεννησε η σταυρουλα???? εεεε οχι!!! ξεπερασε και την μαρια!!!!

σταυρουλα μου καλη λοχεια ναχεις και περιμενουμε αγωνιωδως τα νεα σου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!! ε δεν το πιστευω!!!!!!!!!! εστε να σου ζησει ο γιος!!!!!!!!!!! να ειναι καλοτυχος κ καλη λοχεια να εχεις!!!!!!!!!! :):)

δεν μπηκα faceb ακομα για να το δω!!

βετα καλη λοχεια να εχεις!να σου ζησει ο μπεμπης κ καλοτυχος!!!!!!!!!!!!! :):)

αχ ρε κοριτσια συγκηνηθηκα για να πω την αληθεια!!!

εγω τιποτα τελικα.. ;) μια βδομαδα χαλαρα θα την φαμε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα!!!!!να ζησει και το τρίτο μωρακι της παρεας!

οι κρητικες καντε και καμια βουτια και για μας γιατι εδω στα ηπειρωτικα ακόμη δεν ειναι για μπάνιο!

ρε κορίτσια εμενα η μικρη όσο δεν κουνιόταν στην αρχη και αγχωνόμουν, τοσο έχει ξεσαλωσει τωρα,τι έχει πάθει?!αφου θελει να κανει γυμναστικη γιατι δεν βγαινει????!!!!!!!!(δεν το λεω για να σε αγχωσω αλέκα ότι κουνιέται, μωρο με μωρο διαφερει!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κικιτσα μου παλι σκατοκαιρους σας κανει πανω???? ο μπομπιρας χθες ηταν πιο ζωηρος αλλα τωρα νανι νανι παλι....

δεν παιζει ρολο βαραει πολυ αρα θα βγει.... υπομονη και εσυ θαρθει και η σειρα σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΕ ΜΑΣ!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!ΜΑς ΕΚΑΝΕΣ ΕΚΠΛΗΞΗ!!Ε;;;ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΒΓΕΙΣ!!ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΛΟΤΥΧΟ!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ Κ Η ΠΛΑΚΑ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΤΟ ΧΕ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ....

ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ!

ΑΧ ΓΕΝΝΑΜΕ ΟΛΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!

ΒΕΤΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Κ ΕΣΕΝΑ!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Κ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!

ΕΧΩ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΕΝΕΣΗ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ Κ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΥΟΤΟΠΑΡ..Κ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΝΟΙΩΘΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ Κ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΙΑ..ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΠΟΥΘΕΝΑ..ΟΥΤΕ ΚΑΘΙΣΤΗ ΟΥΤΕ ΟΡΘΙΑ ΟΥΤΕ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ..ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΥΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΜΟΝΟ..

ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΒΓΑΖΑ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Κ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΔΩ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΝΑ..

ΑΧ ΤΩΡΑ Η ΕΣΤΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ..

ΕΓΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ..ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ξαπλωσε αγαπη μου ξαπλωσε.... ναι το αιμα αμα το δεις ειναι κατι γρηγορο ή θα ακουσεις ή θα δεις....

ξεκουρασου και μαζευε δυναμεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...