Μετάβαση σε περιεχόμενο

Βρίσκετε χρόνο για κοκο?


Recommended Posts

:D:D εμείς κΑθολου όλη μέρα είμαστε πάνω απο την μπεμπα καθώς κοιμάται ελάχιστα. Ακόμα κ το βράδυ κοιμάται πολύ δύσκολα κ κυρίως στο κρεβάτι μας. Τι θα κανω? φοβάμαι ότι θα απομακρυνθουμε...εσείς πως βρίσκετε χρόνο? :P
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταρχήν ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ το μωρακι !!!! καλε ειναι νωρίς ακομα !! δωσε χρονο κ στο σωμα σου να επανελθει ... κ οι δυο πρεπει να συνηθισετε τους νεους σας ρολους, νεα καθηκοντα... κ θα ξαναμπειτε σε δραση χωρις να το καταλαβετε ;)

εγω το πρωτο εξαμηνο αισθανομουν εντελως εξω απο τα νερα μου... μετα ομως κ σιγα σιγα μπορω να σου πω οτι ΑΝΑΖΟΓΩΝΗΘΗΚΑΜΕ ;););););) φαντασου οτι ειμαστε σε πολυ μικρο διαμερισμα, ετσι αναγκαστικά (αλλα το θελουμε κιολας) κοιμαται μαζι μας ο μικρος, οποτε δινουμε τα ραντεβουδακια μας στο σαλονι, στο μπανιο κλπ κλπ :mrgreen: μονο στη βεραντα δεν το καναμε ακομα :lol::lol::lol: αλλα που θα παει ;; τωρα που ζεστανε ο καιρος ....οοοοοοοοοοολα ειναι πιθανά :lol::lol::lol:

---δωσε χρονο κ στους δυο σας να προσαρμοστειτε κ ολα θα κυλισουν αρμονικά :x:x ---

ΥΓ: Ε φανταζομαι αμα φτασουμε στα τρια, οπως η Βικυ, θα συναντιομαστε ...ταρατσα ;;;; :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οπως λενε τα κοριτσια ειναι πολυ νωρις ακομη...τα καλυτερα θα ειναι γυρω στο χρονο...αλλα μετα το 6μηνο σιγουρα καλυτερευει η κατασταση..αλλα απο το χρονο ειναι πιστευω καλυτερα κ οσο περναει ο καιρος ακομα πιο πολυ για να καταλαβεις εγω εμεινα εγκυος οταν ηταν 14,5μηνων ο μεγαλος μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και να χαίρεσαι το μωράκι σου!!!!

Στο χέρι σας είναι καλέ!!!! Αμα θέλει η νύφη κι ο γαμπρός τύφλα να έχει ο πεθερός δεν λένε; :lol:

Αρχικά θα πρέπει να κοιτάξεις το θέμα του ύπνου της μπεμπούλας. Αν λυθεί αυτό το πρόβλημα θα έχεις και το ...κοκό σου!!!

Εμείς τουλάχιστον δόξα το Θεό δεν έχουμε τέτοια θέματα. Ο μεγάλος κοιμάται στις 21:30 και ο μικρός στις 22:30 και ξυπνάει ξανά γύρω στις 03:00. Ε, μέχρι τότε έχουμε χρόνο για αγκαλίτσες! Βέβαια μην νομίζεις πως γίνεται και σε καθημερινή βάση γιατί και ο άντρας μου κουράζεται στην δουλειά αλλά και εγώ τυχαίνει να μην μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά (αν και δεν χρειάζεται σ'αυτές τις περιπτώσεις χαχα! ) από την κούραση. Αλλά σίγουρα 2 φορές την εβδομάδα θα ζουζουνίσουμε. Α! Και τις Κυριακές που ο άντρας μου δεν δουλεύει, ίσως όταν κοιμούνται τα παιδιά το μεσημέρι να πέσουμε και εμείς για "ύπνο"!

Αν θέλεις, χρόνο και τόπο θα βρεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε κοριτσια τη θεμα πιασατε??? :lol::lol::lol:

κ μεις δοξα το θεο το αρχισαμε με το που σαραντισαμε ο μικρος μασ κοιματε πολυ οποτε απο χρονο αλλο τιποτα... θα βρειτε τουσ ρυθμους σας σιγα σιγα κ θα ερθει κ το κοκο ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μα βρε etheodorr κοκο????? :lol:=))=)):)):)) εχω πεθανει με αυτην την λεξη που εβαλες :lol::lol::lol:

αφηστε εγω οταν γεννησα παρολο που κοιμοταν σερη η νεογεννητη τοτε ελενα εγω δεν μπορουσα με τιποτα να κανω κατι....ενοιωθα πολυ μαμα...κ οτι τωρα που εγινα μαμα δεν πρεπει να κανω τετοια πραγματα :oops::oops::oops:

ωσπου να καταφερω να το ξεπερασω κ να ερθω στα συγκαλα μου τσουπ δευτερη εγκυμοσυνη

εχω ξεχασει πλεον πως γινετε!!!! :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Προσπαθουσα να βρω μια κομψη λέξη για να το..περιγράψω!

Δεν είναι ότι δε θέλει η νύφη κ ο γαμπρός είναι ότι δεν προλαβαίνουμε ! Η μικρή είναι πολυ απαιτητική ! Αρκεί να σας αναφέρω περίπτωση που έχουμε ξεκινήσει φυλάκια κλπ κ ξύπναει η μικρή οπότε ο άντρας παίρνει ένα απεγνωσμένο βλέμμα της αγελάδας που βλέπει το τρένο να ρχεται! Μάλλον για γέλια είναι η κατάσταση! Συγχαίρω πάντως τις ηρωίδες μανουλες που καταφέρνουν κ αυτο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα μεγαλωσε το μωρακι μου τωρα ειναι 19 μηνων αλλα σε γενικες γραμες οπως ειπε κ μια αλλη φιλεναδα πιο πανω κ εμεις εχουμε καταντησει να δινουμε ραντεβουδακια σε σαλονια μπανια αποθηκες χαχαχαχα ασε που το βεντουζακι ο γιος μου μολις παμε να ξεκινησουμε τσουπ θα σηκωθει μαμα μαμακα...

οποτε ολα γινονται σε χρονο ρεκορ :lol::lol:

καλα να μαστε κ θα ρθουν κ πιο ηρεμες εποχες για ζουζουνιασματα... ;);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...