Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΜΒΟΛΙΟ?


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ..ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΡΙΚΑ Η ΚΑΘΟΛΟΥ.?ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ.ΕΣΕΙΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμεις στον πρωτο τα καναμε ολα, αλλα το μμρ κ της ανεμοβλογιας με μεγαλη καθυστερηση.

στον δευτερο θα ξεκινησουμε οταν κλεισει τους 6 μηνες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τα εμβολια πρεπει να γινονται ολα

δεν υπαρχει αχρηστο εμβολιο

πλεον ειναι ολα ελεγμενα δεν υπαρχει κανενας φοβος

μονο για το αντιγριπικο υπαρχει δυχασμος και αυτο με την εννοια εαν ανηκει σε ομαδα υψηλου ή οχι

και σε μα τετραμελη οικογενεια πρεπει τουλαχιστον οι 2 να εμβολιαζονται

εγω παλι ειμαι υπερ και του αντιγριπικου αν και ειναι τοσες οι ιωσεις που με αυτο καλυπτεις μονο τις 2-3 στο συνολο των τυλαχιστον 6 -7 που θα κολλησεις ολη την χρονια

του βιβλιαριου πρεπει να γινουν ολα παντως

απο κει και περα ο καθε γιατρος εχει τη δικη του μεθοδολογια και σειρα

αλλοι τα κανουν 2 μαζι και αλλοι 1 καθ μηνα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΝΙΚΩΣ.ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ,ΕΜΒΟΛΙΑ(ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ Κ ΟΧΙ ΑΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ)ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΤΛ

http://emvolia.blogspot.com/

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν θα διακινδυνευα να μην κανω εμβολια στο παιδι μου, οταν αποδεδειγμενα εχουν σχεδον εξαλειψει θανατηφορες ασθενειες. τωρα αν υπαρχουν μακροχρονιες παρενεργειες δεν μπορουμε να το ξερουμε, οπως βεβαια και για οσα τρωμε, αναπνεουμε, πινουμε ακομα και τους ψεκασμους που αναφερεις, οποτε απλα προσευχομαστε να εχουμε ολοι υγεια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

παρενεργειες εχουν σιγουρα τα εμβολια, το θεμα ειναι να εχει το παιδι "δυνατο" οργανισμο κ να μην το επηρεασει. εχω διαβασει παρα πολλα τον τελευταιο καιρο, γιατι ειχαμε διαφωνια με τον αντρα μου για το θεμα των εμβολιων (αυτος δεν ηθελε να κανουμε κανενα) κ τελικα αποφασισαμε να κανουμε τα περισσοτερα αλλα αφου κλεισει ο μικρος τους 6 μηνες. κ τα "επικινδυνα" σιγουρα μετα τα 2

ο καθενας κανει αυτο που θεωρει καλυτερο για αυτον κ τα παιδια του

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια με συγχωρείτε αλλά θα σας αναφέρω μόνο ένα περιστατικό που συνέβη σε ένα παιδάκι φιλικού μου προσώπου.Το παιδάκι για κάποιο ανεξήγητο λόγο είναι στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή απο κάτι που δεν έχει βρεθεί ακόμη αλλά θέλω να εστιάσω στο γεγονός οτι το μωρό δεν έκανε κανένα εμβόλιο και δυστυχώς δεν είχε καμία άμυνα σε αυτό που του συνέβη.Εμείς τα κάναμε όλα μας τα εμβόλια όταν ήμασταν παιδιά.Τώρα ξαφνικά είναι επιβλαβή? Κάποιες φορές γινόμαστε υπερβολικοί και βάζουμε σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού μας.Μια φορά θα χτυπήσει καποιος ιος και εκεί πρέπει να τα χρειαστούμε.Το παιδάκι παντως κόντεψε να πεθάνει και τώρα είναι σε σοβαρή κατάσταση.Δεν ξέρω πολλά περιστατικά που πάθανε κατι λόγω εμβολιασμού.Αυτη ειναι η γνώμη μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το οτι ειναι στο νοσοκομειο για καποιον ανεξηγητο λογο δε σημαινει οτι κολλησε κατι επειδη δεν εκανε εμβολιο. κ ο δικος μου που εκανε ολα τα εμβολια κανονικοτατα ( ο μεγαλος) εμεινε στο νοσοκομειο μια ολοκληρη εβδομαδα, το κατατρυπησαν, ακουσαμε το μακρυ κ το κοντο του καθε ασχετου γιατρου κ δε μαθαμε ποτε τι ειχε..

κανεις δεν ειπε οτι τωρα μονο ειναι επιβλαβη τα εμβολια, απλα τωρα βγαινουν πολλα στη δημοσιοτητα με το ιντερνετ.

εγω προσωπικα δεν υποστηριζω να μη γινεται κανενα εμβολιο, απλα καλο ειναι να ξεκιναει ο εμβολιασμος οταν εχει μεγαλωσει λιγο το παιδι κ οχι να βομβαρδιζεται με ιους κ χημικα απο 2 μηνων

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τα εμβολια πρεπει να γινονται ολα, δεν υπαρχει αχρηστο εμβολιο,

πλεον ειναι ολα ελεγμενα δεν υπαρχει κανενας φοβος

καταρχήν αν κάποιος κάνει ένα εμβόλιο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα νοσήσει καθόλου, π.χ της ανεμοβλογιας, μπορεί να νοσήσει απλά θα το περάσει σε πιο ελαφριά μορφή!!

έπειτα ποιός είπε ότι τα εμβόλια δεν έχουν παρενέργειες? μέχρι και πρόβλημα στον εγκέφαλο μπορούν να προκαλέσουν ή ακόμα ακόμα και θάνατο!!!...............

πριν κάνουν τα εμβόλια οι γιατροί σας δίνουν να διαβάσετε τις τυχόν παρενέργειες που μπορεί να προκληθούν?

και τι γίνεται αν κάποιος είναι αλλεργικός στο εμβόλιο?

κάποια άτομα έπαθαν αλλεριγικό σοκ, και κάποια άλλα πέθαναν όταν έκαναν το εμβόλιο κατά του καρκίνου της μήτρας........σε κανέναν φυσικά δεν συμφέρει να αναφέρει τίποτα τέτοιο.....

έχετε αναρρωτηθεί γιατί οι γιατροί δεν κάνουν τα εμβόλια στον εαυτό τους? π.χ. αυτό της γρίππης?

δεν θα ήταν φρόνιμο να ξέρουμε τι μπορεί να προκαλέσει ένα εμβόλιο? όπως όταν αγοράζουμε ένα φάρμακο και διαβάζουμε πρώτα το χαρτί που αναφέρεται στις παρενέργειες, έτσι θα πρέπει να ξέρουμε και ΤΙ γίνεται με τα εμβόλια!!!................και έπειτα η απόφαση και ευθύνη είναι του γονέα!!! :!::!:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑRGI.EINAI AΡΚΕΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ.ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ Η1Ν1 ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ.ΤΥΧΑΙΟ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΒΛΙΟ "ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ" ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΟΥΡΟΥΤΗ.ΜΙΛΑΜΕ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΤΛ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ.

Μερικά από τα Συστατικά των Εμβολίων: Πώς είναι δυνατόν τα εμβόλια να μην είναι επιβλαβή για την υγεία σας;

* • Αδέσποτοι ιοί και βακτηρίδια από τις καλλιέργειες, όπου παρασκευάζονται τα εμβόλια.

* • Ο υδράργυρος, ένα πολύ γνωστό δηλητήριο, βρίσκεται ακόμη σε φιαλίδια πολλαπλών δόσεων εμβολίων κατά της γρίπης. Ίχνη υπάρχουν και σε εμβόλια κατά άλλων ασθενειών.

* • Το Αλουμίνιο, ένα δηλητήριο που μπορεί να προκαλέσει εκφυλισμό στα οστά, στον μυελό των οστών και στον εγκέφαλο.

* • Ζωικά κύτταρα από πιθήκους, νεφρά σκύλου, κοτόπουλου, αγελάδας, και ανθρώπου.

* • Η φορμαλδεΰδη (υγρό ταρίχευσης), ένα γνωστό καρκινογόνο.

* • Πολυσορβικό 80, το οποίο προκαλεί στειρότητα σε ποντίκια.

* • Ζελατίνη από γουρούνια και αγελάδες, που μπορεί να προκαλέσει αναφυλαξία, βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες στα εμβόλια για MMR και ανεμοβλογιά.

* •Μονογλουταμινικό νάτριο (MSG) στο εισπνεόμενο εμβόλιο της γρίπης, που μπορεί να προκαλέσει μεταβολικές διαταραχές (π.χ. διαβήτης), και άλλες νευρολογικές διαταραχές.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιστευω οτι δεν θα πρεπει μεμονομενα να κανουμε η να μην κανουμε εμβολια. Ακολουθησε τις συμβουλες του παιδιατρου σου. Αν απο μονοι μας με βαση τις παρενεργειες που διαβαζουμε εδω και εκει αποφασιζουμε να μην κανουμε καποια απο αυτα τοτε σιγουρα καποια νοσηματα θα ξαναφουντωσουν και θα εχουμε εμεις αυτη την ευθυνη για τα παιδια μας αλλα και τα παιδια των αλλων.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ,ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ,ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ.ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ...?ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε κοριτσια με αγχωσατε!αυριο γινομαστε 3ον μηνων και θα κανουμε δυο εμβολια μαζι!το neisvac-c και το prevenar 13!διαβαζω τις παρανεργειες και η αληθεια ειναι οτι ειναι αρκετες!εχει κανει καμια αυτα τα δυο εμβολια μαζι;δεν ξερω τελικα τι ειναι καλο και τι οχι!να γινονται τα εμβολια η οχι;ειχε καμια σοβαρες παρενεργειες απο καποιο εμβολιο που εχει κανει μεχρι τωρα;στο πρωτο που καναμε εμεις ειχε μονο παραπανω υπνηλια η μικρη για κανα δυο μερες και βγηκε απο το προγραμμα της!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

toum συνήθως κάποια εμβόλια τα κάνουν διπλά και εμένα τα περισσότερα διπλά τα έκανε να μην ανησυχείς . Παρενέργιες έχουν όλα τα φάρμακα . όσο για τα υπόλοιπα πιστέυω τα ακόλουθα Τα εμβόλια όμως πόσες ασθένειες έχουν εξαλείψει; η έχουν μειωθεί ; σε πόσες χώρες τριτοκοσμικές που δεν εμβολιάζονται υπάρχουν ακόμα ; βέβαια σε αυτό συντελεί και το γεγονός ότι εκεί οι συνθήκες υγιεινής και διατροφής είναι ανύπαρκτες . Προσωπικά εμένα πάντα μου έλεγε η παιδίατρος μου τι ακριβώς είναι το κάθε εμβόλιο και τη τυχόν παρενέργειες μπορεί να έχει , αλλά μου εξηγούσε και τη προβλήματα θα είχε το παιδί μου αν προσβαλλόταν από την ασθένεια που αντιπροσώπευε το κάθε εμβόλιο . Και να μην πούμε ότι ότι δεν γίνεται μπορεί όχι συχνά αλλά γίνεται και τα εμβόλια τα ίδια δεν επηρεάζουν την υγεία αλλά αν ένας οργανισμός έχει την προδιάθεση να αρρωστήσει θα γίνει , η εγκεφαλίτιδα δεν προκαλείται από το εμβόλιο αλλά το παιδί θα την έβγαζε απλά με το εμβόλιο γίνεται πιο γρήγορα αντιληπτό . Το παιδάκι μιας φίλης μου γεννήθηκε καλά έτσι έλεγαν αλλά το γιατρός το είχε αφήσει και είχε πάρει περισσότερες από της 40 εβδομάδες κύησης όταν γεννήθηκε ήταν μελανό . Πήγε περίπου 2 μηνών και κάτι και έκαναν το πρώτο εμβόλιο μετά από κάποιες ώρες έκανε πυρετό μετά απο μια μέρα ο πυρετός ανέβηκε πολύ το παιδί έπαθε κρίση επιληψίας , ταλαιπωρήθηκε πολύ αρχικά έλεγαν οι γονείς ότι έφταιγε το εμβόλιο τελικά διαπιστώθηκε ότι το παιδί είχε εκ γεννετής νευρολογικό πρόβλημα και απλά το εμβόλιο έκανε την παρουσία του προβλήματος , δεν το είχαν βρει όταν γεννήθηκε γιατί για να γίνει αντιληπτό έπρεπε να το περνούσαν απ΄π μαγνητικό τομογράφο σε ποιο νεογγένητο υγιείς το κάνουν ; Μεγάλος λόγος έχει γίνει και για το εμβόλιο της φυματίωσης κάποιοι γιατροί λένε στους γονείς ναι κάποιοι άλλοι όχι . Το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι μαζικό συνήθως γίνεται από κινητή μονάδα στα σχολεία αλλά επειδή πολλοί διευθυντές σχολείων δεν καλούν το συγκεκριμένο κλιμάκιο πολλά παιδιά μένουν χωρίς να το κάνουν . Αυτό γίνεται αν όχι στο σχολείο μόνο σε δημόσια κέντρα ( κέντρο μάνας και παιδιού & πικπα ) Μέχρι πριν 2 χρόνια ο παγκόσμιος οργανισμός το είχε σταματήσει και ο λόγος ήταν η έξαρση τηη ν΄σου Η1Ν1 τώρα με την εισβολή τόσων ξένων κυρίως σε περιοχές που έχει πολλούς λαθρομετανάστες και αλλοδαπούς επιβάλλεται . έλεγαν τα 1000 μύρια ότι έχει τις παρενέργειες δεν έχει απολύτως καμιά μάλιστα σου δίνουν και οδηγίες τι πρέπει να προσέξεις για 1 μήνα και αν τα κάνεις δεν μένει και σημάδι . Είναι βέβαια και στην εκτίμηση του κάθε γονιού αν θέλει η δεν θέλει να εμβολιάσει το παιδί του

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ουτως η αλλως εμεις αποφασισαμε να τα κανουμε ολα τα εμβολια που χρειζεται και σε οσες δοσεις πρεπει αν και τρεμει η ψυχη μου με αυτα που εχω διαβασει και με τις τοσες παρενεργειες που γραφουν στα κουτια τους!και ο θεος μαζι μας αν προκυψει κατι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΒΛΙΟ "ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ" ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΟΥΡΟΥΤΗ.ΜΙΛΑΜΕ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΤΛ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ.

ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΠΟΣΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣΤΕΡ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΑ.ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ...ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΧΑΣΤΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..ΓΙΑΙΤΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ?ΕΚΕΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ηλεκτρα και εγω στην μεγαλη μου τα εκανα ολα γιατι ειχα αγνοια μεχρι τοτε για το τι

συμβαινει αλλα στον μικρο εκανα μεχρι και την πρωτη δοση του μμρ. Εδω και ενα μηνα μου λεει να παω το παιδι να κανουμε δευτερη δοση μμρ και ανεμοβλογιας αλλα αποφασισα να μην του κανω κανενα αλλο απο εδω και περα. Θα το συζητησω και μαζι του σε λιγες μερες. Ειναι μεγαλο θεμα τα εμβολια, το εχω ψαξει και εγω πολυ. Καθε μανουλα αποφασιζει τι θα κανει στο παιδακι της. Εγω την αποφαση μου την πηρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ 2-3 ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΜΜR ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ,ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ :P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Λυπάμαι κορίτσι μου. Για να έρθει περιοδος και να μην προχωρησει σημαινει πως δεν θα ηταν βιωσιμη ετσι κι αλλιως. Καλυτερα ετσι! Και την επομενη φορα να είναι ολα οπως πρεπει 🫶🌻 Καπου ειχα διαβασει πως καλυτερα να νην μπαινουμε στη διαδικασια να κανουμε τεστ πριν την καθυστερηση, δηλαδη οσο πιο αργα τοσο το καλυτερο γιατι πολλες φορες μπορει να γινει συλληψη και να μην προχωρησει. Αν ομως δεν εχει προηγηθει τεστ και απλως καθυστερησει 1-2 μερες η περιοδος δεν ξερεις αν εγινε συλληψη η οχι. Για το ψυχολογικο κομματι το ελεγε.   Όπως και να χει εσυ να εισαι καλα τωρα και με το καλο την επομενη φορα 🙏🏼  
    • @marinamanoulitsaκοριτσακι μου λυπαμαι πολύ και για εσενα😢 πάλι βιοχημικη βρε κορίτσι μου πφφφφ! Δεν ξερω τι να πω πραγματικά! Μη το βάζεις κατω κορίτσι μου γτ είναι πολύ σημαντικό που κανεις συλληψη φυσιολογικά και δεν χρειάζεσαι άλλες μεθόδους! Θα έρθει το μπεμπακι σου είμαι σιγουρη🙏
    • Κορίτσι μου λυπαμαι πολύ😢 ήταν βιοχημικη κορίτσι μου ότι και να έπαιρνες δεν θα βοηθούσε! Πέρασα και εγώ μια βιοχημικη τον Δεκέμβρη που μας πέρασε ακριβώς όπως εσυ η πρώτη χοριακη νου ήταν 9,9 και η δεύτερη αρνητικη  και έπειτα πολύ αίμα και πόνοι δυνατοί ! Ξεκινά καινούργιος κύκλος όποτε σφίξει δοντια σήκωσε ανάστημα και ξεκινά τις προσπάθειες και το μωρακι είναι στο δρομοοοοο❤️🙏
    • Με τίποτα κορίτσι μου δεν θα ήθελα να παρω την απόφαση ! Ούτε να το σκέφτομαι άλλωστε παρακάλεσα τον άγιο Εφραίμ που πήγα και του είπα πως αν είναι άρρωστο το μωρακι μου να το πάρει κοντα του🙏 ο γιατρός μου είπε πως θα είχε πολλα προβλήματα μιας και η αυχενική του ήταν πολύ αυξημένη  αλλά είχε υγρό και στην κοιλιτσα του και αν δεν παλινδρομουσε και ερχόταν στη ζωή θα είχε σοβαρά θέματα! Ευχαριστώ κοριτσάκι μου μακάρι η Τρίτη να είναι και η τυχερη🙏🤞🌈 Μακάρι κορίτσι μου μακαριιιιιιιιιιιι🙏❤️🌈 Ναι είναι σπάνιο σύνδρομο και έχει διάφορες μορφές ! Μπορεί πχ να είναι μόνο στείρο , να έχει αναπτυξιακά , νοητικά (σπάνιο), αλλά και παθολογικά όπως διαβήτη, αυτοάνοσα, αντίσταση στην ινσουλίνη , πρόβληματα στα αυτιά όπως ακοή ωτίτιδες κτλ αλλά και  ψυχοκοινωνικά θέματα. Τυχαίο γεγονός μας είπε και εμας μιας και οι καρυοτυποι μας βγήκαν φφσηολογικοι! Όπως τα λες κορίτσι μου συν αυτά που ανέφερα πιο πάνω! Τα πήρε ψηλά μαζί του για να μην ταλαιπωρηθούν το πιστεύω πολύ αυτό🙏 Σε ευχαριστώ πολύ για τα ομορφα λογια σου κορίτσι μου❤️ θα ανταμειφτούμε όλες μας και θα κρατήσουμε ένα γερό μωρακι στην αγκαλια μας❤️🌈 μπάντα αξία να είσαι είσαι κορίτσι μου🙏 με το καλό η βαφτηση και με το καλό το μπεμπακι σου το γλυκο ουράνιο τόξο σου🙏❤️🌈 Καλύτερα που σταμάτησε η καρδουλα από το κοριτσάκι μου δεν θα άντεχα να έρθει στη ζωή και να ταλαιπωριόνταν με τίποτα🙏 με το καλοοοοστη φίλη σου κοριτσάκι μου🌈 όλα να πανε υπεροχα❤️ Αχ κορίτσακι μου θα έρθει το ουράνιο τόξο μας θα το δεις🌈🌈 εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε☺️❤️
    • Ααα εντάξει τότε καλύτερα να έχεις κάποιον κοντά σου εκείνο το διάστημα είναι η αλήθεια  Ναι να πάρεις τηλ μακάρι να βρεις ραντεβού άμεσα.. εγω Τετάρτη θα πάω να με δει και πρέπει να παρω τον άλλο τηλ (τον ιδιώτη ) να του πω ότι λογικά θα σταματήσω να πηγαίνω σε αυτόν 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...