Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγω Θελω ινα γινω μαμα,εκεινος Θελει να γινει μπαμπας????


ToniaPap

Recommended Posts

Καλησπερα!Σημερα μολις γραφτηκα και θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας μερικες σκεψεις μου...Σε ενα μηνα κλεινουμε ενα χρονο παντρεμενοι!!!Εγω ειμαι 32 και ο αντρας μου 37,αλλα ακομα δεν εχουμε προσπαθησει για παιδι!!Το θελω παρα πολυ αλλα ο αντρας μου λιγοτερο λογω των οικονομικων δυσκολιων μας....Περιμενουμε να τελειωσουν καποιες υποχρεωσεις μας(για ενα χρονο ακομα) και μετα να προσπαθησουμε....Βεβαια εγω ειμαι ετοιμη και το θελω πολυ αλλα εκεινος ειναι πολυ επιφυλακτικος...Σιγουρα δεν τρεχει κατι αλλο αφου ξερω πως ολα ειναι μια χαρα στη μεταξυ μας σχεση.Απλα το μονο που με προβληματιζει ειναι πως το παιδι δεν γινεται κατα παραγγελια ουτε μενεις εγγυος οποτε θελεις....Αυτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ενας αντρας παντα δυσκολευετε να το παρει αποφαση..

εχεις ομως κ εσυ απολυτο δικιο το μωρο δεν ερχετε κατα παραγγελεια...

τα οικονομικα ποτε δεν στρωνουν απλα το κανεις....κ εμεις φοβομασταν αλλα αν περιμεναμε να στρωσουν τα οικονομικα μας ακομη μονοι μας θα ειμασταν....αν υπαρχει αγαπη ολα γινοντε!!!

σου ευχομε να αλλαξει συντομα γνωμη αν οχι καντον εσυ να αλλαξει(κρεββατομουρμουρα :D )

κ ελπιζω να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα σε λιγο καιρο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχα,κρεββατομουρμουρα δεν παιζει!!Εχω πιο καλο χαρτι στα χερια μου!!Πριν 2 μηνες γεννησε η κολλητη μου,πριν 15 μερες η γυναικα ενος φιλου μας και σε 2 μηνες γενναει μια πρωτη ξαδερφη του!!Με τοσα μωρα δεν θα επηρρεαστει??????Σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!!!Και εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οι άντρες θέλουν να είναι σίγουρη ότι μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της οικογένειας τους και να σου πω την αλήθεια θεωρώ ότι ένας άνθρωπος πρέπει να είναι συνηδιτοποιημένος με τις δυσκολίες που ζούμε . Θα μου πεις και τη δνε θα κάνουμε παιδί ; όχι και βέβαια θα κάνεις απλά πρέπει να του μιλήσεις και να του πεις ότι εσύ δεν είσαι 25 χρονών ούτε εκείνος 30 τα χρόνια περνάνε και πρέπει να κάνετε οικογένεια . Μην απογοητεύσε και όλα θα πάνε καλά αρκεί να είσαι καλά με τον άντρα σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλα τονια δεν το συζητω σιγουρα θα επιρρεαστει!!!!

ετσι αφεθηκε κ ο δικος μου αντρας εβλεπε γυρω τους φιλους του να εχουν μωρακια κ χαλαρωσε οταν εμεινα εγκυος εκαναν πηγαδακια στο στρατοπεδο οι μελλοντικοι μπαμπαδες κ λεγαν ο καθενας τα δικα του ουτε εγω δεν εκανα ετσι καλε!!!!

κ τωρα εχω στο σπιτι εναν μπαμπα φουλ ερωτευμενο με την κορη του!!!τωρα που εμαθε πως κ το δευτερο ειναι κοριτσι παει τον χασαμε!!!!

σταυρος 2004 σιγουρα ενα ζευγαρι πρεπει να ειναι συνηδειτοποιημένο οταν αποφασισει να κανει παιδι στην παρουσα φαση τα παιδια ειναι απλα υπαρχει ο φοβος των οικονομικων...ολοι το ιδιο φοβουντε μωρε..παντως εχεις δικιο.

τονια μου πρεπει να του τονισεις οτι κ η ηλικια δεν σας παιρνει για πολυ καθυστερηση ...δειξτου οτι το θελεις παρα παρα πολυ!!!!καντου δωρο εναν πελαργο :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια είμαι η Βάνια είμαι παλιό μέλος αλλά δεν δεχόταν το κωδικό πρόσβασης έστειλα να μου στείλουν στο email αλλά δεν πήρα καμιά απάντηση έτσι έκανα νέο και έχω βάλει το όνομα του γιου μου .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

NOMIZW PWS THA TOU KSUPNHSEI TO PATRIKO ENSTIKTO KI EKEINOU...WRA TOU EINAI...KOITA,SIGOURA DEN EINAI EPOXH GIA PAIDIA,LOGW OIKONOMIKWN,OMWS APO THN ALLH...KSEROUME POTE THA EINAI???NOMIZW PWS SE ENA XRONO ISWS EINAI XEIROTERA TA PRAGMATA...MIA APOFASH EINAI....SIGOURA VEVAIA,OFEILEIS NA MPOREIS NA KALUPSEIS TIS VASIKES ANAGKES TOU PAIDIOU...DEN TO KANEIS ETSI ANWRIMA KAI META TO AFHNEIS NA PEINAEI...APLA, NA UPARXEI THERTIKH SKEPSH, AGAPH KAI OLA TA ALLA TA LUNEIS SIGA SIGA....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μια απο τα ίδια κι εγώ. Ο άντρας μου ήταν ανένδοτος για παιδί, δεν είχαμε κανένας από τους 2 σίγουρη δουλειά (τώρα είμαστε και οι 2 άνεργοι :cry: ) και δεν ήθελε με τίποτα! Μέχρι που 2 φίλες μου έμειναν έγκυες και (ω του θαύματος) μετά απο έναν μήνα έμεινα κι εγώ!

Επηρεάστηκε απο τους φίλους μας, ζήλεψε, το πήρε πατριωτικά, δεν ξέρω, πάντως κάναμε το παιδάκι μας! Αυτά βέβαια πριν μπούμε πολύ βαθιά στην κρίση (τώρα το νινί μας είναι 20 μηνών), απλά για 2ο ούτε που το συζητάει, παρόλο που είναι τρελαμένος με τον γιο του.

Η αλήθεια είναι οτι τα οικονομικά είναι ΦΟΒΕΡΑ δύσκολα και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρναμε και με 2ο, ας είναι καλά το αγγελούδι μας και βλέπουμε, ακόμη είμαι 32 κι εκείνος 35.

Πιστεύω κι εγώ οτι θα επηρεαστεί, αν του εξηγήσεις και τον καλοπιάνεις, κάτι θα γίνει. Γυναίκες είμαστε, ξέρουμε απ' αυτά. Φέρτον και λίγο τούμπα που λενε! :)

Εύχομαι γρήγορα εγκυούλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να συζητήσετε ήρεμα και όμορφα και να εξηγήσεις στον αντρούλη σου ότι ένα μωράκι δεν έρχεται πάντοτε όταν το θέλουμε, κατά παραγγελία... άσε που αν γίνει έτσι κ πείτε "τώρα ξεκινάμε", το άγχος θα είναι αρνητικός παράγοντας. αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση. ο φόβος για τα οικονομικά πάντοτε θα υπάρχει, οπότε, αν πιστευεις ότι μπορείτε να εξασφαλίσετε μια καλή διαβίωση και με βοήθεια απο γονείς, κάντε ένα παιδάκι. εύχομαι ό,τι καλύτερο κ σύντομα εγκυούλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμείς ήμασταν αντίστροφα από εσάς! Ο άντρας μου λύσσαγε για παιδί, αλλά δεν ήξερε τι σημαίνει "έχω παιδί", νόμιζε ότι το έχεις εκεί πέρα και κοιμάται και δε σε ενοχλεί ποτέ και συνεχίζεις τη ζωή που έκανες πριν. Εγώ πάλι, δεν ήθελα, ίσως γιατί ήξερα τι σημαίνει "έχω παιδί" και δε νόμιζα ότι το έχεις εκεί πέρα και κοιμάται και δε σε ενοχλεί ποτέ και σίγουρα, δε συνεχίζεις τη ζωή που έκανες πριν.

Τελικά έμεινα έγκυος χωρίς προσπάθεια, κατά λάθος σχεδόν! Αν δεν έμενα πριν από ένα χρόνο, δεν ξέρω αν θα το έπαιρνα απόφαση ποτέ μου.

Όμως, όπως λες κι εσύ, δεν έρχεται κατά παραγγελία το παιδί. Αν βελτιωθούν τα οικονομικά σας σ' ένα χρόνο, δε σημαίνει ότι τότε θα έρθει και το παιδί. Μπορεί να έρθει ένα χρόνο μετά, δύο χρόνια μετά, δεν ξέρεις ποτέ. Οπότε, γιατί να το καθυστερείτε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστω λες για τις ευχες σας και για τις απαντησεις σας!!!!Η αληθεια ειναι πως εγω μονο ειμαι ανεργη εκεινος ευτυχως εχει μια πολυ καλη δουλεια,δεν θα το συζητουσα αν ηταν και εκεινος ανεργος.....Βεβαια με ηρεμια και με πολυ αγαπη θα ξεκινησει το ολο θεμα...ευχομαι να γινει συντομα και ολα να ειναι καλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα οικονομικα ποτε δεν στρωνουν στο βαθμο που τα θελουμε για να κανουμε ενα μωρακι. βεβαια ισως ο αντρας σου φοβαται και την ευθυνη αλλα στην αρχη ολοι ετσι κανουν. Πιστευω οτι πρεπει να το συζητησεις μαζι του και να του πεις τις ανησυχιες σου καθως και οτι δεν γινεται τιποτα κατα παραγγελια οπως λες. Σου ευχομαι γρηγορα οτι καλυτερο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 year later...

Καλημέρα σας...είμαι νέο μέλος...δεν είμαι ακόμη μανούλα αλλά θα ήθελα να γίνω. Είμαι παντρεμένη εδώ κι 1,5 χρόνο. Ο άντρας μου από τη στιγμή που γνωριστήκαμε μου είπε ότι θέλει να κάνει οικογένεια, ο ίδιος μεγάλωσε μόνο με τη μαμά του κι ήθελε να κάνει μια σωστή κι αγαπημένη οικογένεια. Θεωρώ ότι ουσιαστικά θέλει να κάνουμε παιδί πιο πολύ απ΄οτι θέλω εγώ, γιατί εγώ έχω και το φόβο ότι δε θα είμαι καλή μαμά, επειδή με τα παιδάκια των άλλων κάποια στιγμή βαριέμαι και σταματώ να ασχολούμαι, επειδή είμαι τρελλή με το σπίτι να είναι τακτοποιημένο και επειδή λόγω επαγγέλματος ασχολούμαι καθημερινά με παιδιά και πιστεύω ότι δε θα έχω την απαραίτητη υπομονή γιατί ήδη έχω εξαντλήσει ένα μέρος της. εκείνος είναι τρελός με τα παιδιά, όπου πάμε και υπάρχουν παιδιά ασχολείται ακούραστα μαζί τους. Τέλος πάντων...μέχρι πριν λίγους μήνες δεν ήθελα με τίποτα να κάνουμε παιδί γιατί εκείνος ήταν άνεργος κι εγώ έχω ανοίξει μια δική μου δουλειά και δεν πήγε πολύ καλά πέρυσι. είχαμε πει όμως ότι του χρόνου είτε λυνόταν το πρόβλημα δουλειάς είτε όχι θα βάζαμε μπροστά το ερχόμενο καλοκαίρι (2014). τελικά εκείνος βρήκε δουλειά κι εγώ φέτος πάω καλύτερα, άρχισε να τσουλάει το πράγμα (δε βγάζω τρελό κερδος αλλά δε βάζω πια από την τσέπη μου, κάτι μένει και άρχισε να τσουλάει). Με την κρίση και την αβεβαίοτητα μπορεί εκείνος να απολυθεί οποιαδήποτε στιγμή κι εμένα η δουλειά να ξαναπαρουσιάσει κάμψη. Δε θα σκεφτώ αυτό γιατί τότε δε θα κάνω ποτέ παιδί. εγώ λοιπόν αφού τα δεδομένα μας τώρα είναι καλά (να σημειώσω ότι έχουμε δικό μας σπίτι, βοήθεια από γονείς και είμαστε πολύ του προγράμματος στα έξοδά μας και καταφέρνουμε να είμαστε καλά και με τα λίγα), θέλω να αρχίσουμε προσπάθεις γιατί εγώ είμαι 33 κι εκείνος 37 και έχω στο μυαλό μου ότι το παιδάκι μπορεί να έρθει αμέσως μπορεί και όχι...εκείνος όμως θέλει να ξεκινήσουμε όταν είχαμε προγραμματίσει το καλοκαίρι δηλαδή για να σταθεροποιηθούμε στις δουλειές μας (να περάσουν λίγοι μήνες να δει αν είναι ευχαριστημένοι στη δουλειά του κι αν την παλεύει κι εκείνος κι εγώ να δω αν θα κρατήσω σταθερούς τους πελάτες μου). εγώ στενοχωριέμαι λίγο, ξέρω ότι το κάνει μόνο επειδή ξέρει ότι είμαι αγχώδης και θέλει οικονομικά να είμαστε όσο πιο σίγουροι γίνεται στις μέρες μας...επίσης επειδή η δουλειά μου είναι εποχική και την κρατώ μόνη προς το παρόν κι είναι η φύση της τέτοια που δεν μπορώ να λείψω, θέλει η γέννα αν γίνεται να γίνει καλοκαίρι που κλείνω έτσι κι αλλιώς τη δουλειά μου. ευελπιστεί ότι θα πετύχουμε το μωράκι με τις πρώτες προσπάθειες. αλλά εγώ αγχώνομαι γιατί σκέφτομαι...να αρχίσω στα 34...κι αν δεν έρθει αμέσως; κι αν μετά τα 35 είναι πιο επικίνδυνο να εμφανιστούν διάφορα προβλήματα στο μωρό; πώς να τον πείσω;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...