Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Χρυσάκι μου γλυκό δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, αισθάνομαι όμως πολύ καλά με τον εαυτό μου! ;)

Τώρα έχω βάλει στόχο την εξεταστική του Ιουνίου. Απο βδομάδα αρχίζω διάβασμα. :roll:

Βίκυ έχω μπερδευτει με αυτό το θέμα. Αν μετραει απο τη στιγμη που έγινε η συλληψη απο την ΤΕΜ μέχρι την ΠΗΤ μεσολαβούν 38 εβδομάδες. Δεν καταλαβαίνω... Αν μετράει απο την 1η μέρα την ΤΕΜ μεχρι την ΠΗΤ τότε ναι είναι 40... γόρδιος δεσμός πια αυτή η ΠΗΤ! :geek:

Δημοσίευση

δε τα διαβασα τωρα.

ιουλιαααααααααααα :(:(:(:(:(:( περαστικουλια ρε,..ευχομαι να μη ειναι κατι σοβαρο :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::-*:-*:-*

ρε παιδια τι να κανω με το φαι?μα ολο τρω..κ τωρα τελευταια πιτογυρα κ αλλες μαλακιες..κ σκεφτομαι ΜΟΝΟ τη σοκολατα..καθε μερα θελω γλυκο :cry::cry: μολις τωρα σχεδον εφαγα ενα ζαχαρουχο με το κουταλι :o:o:o:o:o

τι σκατα..οκ δε παχαινω προς το παρων..αλλα δε θελω να τρωω τετοια..οκ παντα ετρωγα αλλα οοοοοοχι τοοοοσο πολυ απ εξω :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

νατασα να πιουμε καφε αυριο η θα κολλησουμε? :roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Σίσσυ η ΠΗΤ αναφέρεται στην ηλικία κύησης που είναι οι 40 εβδομάδες. Η ηλικία όμως του εμβρύου στις 40 βδομάδες είναι περίπου 38 εβδ αν υποθέσουμε οτι η σύλληψη έγινε την 14η-15η μέρα του κύκλου.

Ο νόμος καλύπτει τους γιατρούς μέχρι τις 40 εβδομάδες . Από κει και πέρα θεωρείτε ασφαλές με στενή παρακολούθηση να δωθεί παραταση έως και 2 εβδομάδες παραπάνω για τοκετούς σε κλινικές, νοσοκομεία. Σε τοκετούς στο σπίτι επειδή οι μητέρες έχουν την ευθύνη η παράταση ίσως είναι μεγαλύτερη. Πάντως υπάρχουν δεδομένα και για τοκετούς που ξεκίνησαν την 43η και 44η εβδομάδα κύησης (βάσει της ΠΗΤ).

Εγώ γέννησα στις 41+4. ;)

Δημοσίευση

Θου ασ' το καλύτερα...

Έχω βήχα ρε συ σήμερα. Χθες ήμουν καλύτερα μάλλον... :?:?:?

Αναστασία τί τη θες τη γλώσσα καλή μου;;; Τόσο έχει το κιλό.Αντε να τη βρεις σε κανένα καπάνι 16-17 ευρά. Τπτ δεν έχει η Α; Άντε μια χαρά! Φιλιά στα μπουτάκια σας!!!(Και στων 2 :lol::lol::lol: )

Ιουλία περαστικά ρε συ! Γιατί δεν κάνεις τεστ; Καλά λέει η Βίκυ. Προκειμένουν να είσαι μές το άγχος...

Λέτε και μεις τον Η1Ν1 να περνάμε;;; :lol::lol:

Να μην αγχώνεσαι πάντως. Ρώτα και την Παναγιώτα που το πέρασε...

Γωγώ ξεκόλλα μαρήηηηηηη!!!!!! Φιλάκια στα κορίτσια σου!!!

Χρύσα περαστικά σας ρε συ...

Νατάσα Πέμπτη βράδυ ξεκίνησε με εμμετούς και Τετάρτη μεσημέρι έκανε τελευταία φορά διάρροια. 1 εβδομάδα περίπου....

Αφρο να πάρεις αυτό!!! Είναι βίβλος!!!http://www.karmanor.gr/index.php?mid=1&lid=1&bid=4

Αrgi οκ για τη διευκρίνηση!

Ασχετο αλλά σχετικό το ξέρατε οτι σε γυναίκες που έκαναν το εμβόλιο για τον ιό παρουσιάστηκε άυξηση 700%!!!!!!! στις αποβολές;;;;;;; :shock::shock::shock:

Οργανωμένο σχέδιο μου ακούγεται......

Δημοσίευση

σας διαβασα

ρε σισσυ απο τωρα διαβασμα :roll::o:roll:

μα χαρας το κουραγιο σου

αναστασια μπραβο που εφαγε η αννυ..ειστε καλυτερα?

γωγω μαρη ξεκολααααα

κανε το σταυρο σου κ τιποτε αλλο

βικυ με προβληματισες..αχ μακαρι να περασει με αντιβιωση..ακομα δε τη πηρα

επισης κ γω λεω φετος θα χρεωκοπησουμε επισημως

νατασα :o:o:o:o

Δημοσίευση

Aφρο πήγαινε στην ιστοσελίδα

www.toparamithimou.gr

ρε συ θέλεις να προσωποποιήσεις και το βιβλίο μαγειρικής? :roll::roll::roll: αν μπορείς ωραία ιδέα!!! :D:D

Νατάσα επίσης είπε για ΕΝΑ σκάφος, φαντάσου για όλα που υπάρχουν στην Ελλάδα και για όλους τους επιχειρηματίες, γιατί κανείς δεν πληρώνει!!! :evil::evil:

επίσης (ξανά :roll: ) πολύ καλή ανάλυση έκανες για τις 40εβδ.!!! :D

ρε Σισσιώ δεν καταλαβαίνω πού μπερδεύεσαι :?

Δημοσίευση

βλέπετε τι σας λέω? σήμερα αυτό!!!! X(X(X(X(X(

η Ρ. στο πεζοδρόμιο, αρνούμενη να περπατήσει στο γυρισμό από τον παιδικό και ο Λ. πήγε να της πει να σηκωθεί!!!! :!:

κατάλαβες Μιτσάκη?....ζυγίζει 16 κιλά για να την πάρω αγκαλιά, το κάνω και κερδίζω λίγα μέτρα....

Δημοσίευση

τι εννοεις να προσωποποιησω ?

εβλεπε αυτους τους σεφ με μεγαλο ενδαφερων .

Νατασα μου ποτε δεν εχω φαει κατι Κρητικο ...μονο ντακο δεν ξερω καν τι φαγτα εχει ... :?

αργυρω με την πρωτη ματια τα ειδα για αστεγους !! :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλα ρε ρουφιανακια ποσα ειπατε παλι;;;;;!!!!!! :o:o:o:o

Θουληηηηηη σα πολυ χαλαρες δε τις εχεις αφησει;;;;;;;για βαλε λιγη ταξη!!!!!!! [smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] :lol::lol::lol::lol:

Ιουλιακι τοσο ασχημα ρε;;;;;πωπω περαστικα ρε πουλακι μου και μακαρι να την εχει γλιτωσει ο μικρος!!! :(:(

Νατασουλα περαστικα και στην Ελενα σου!!!!ευτυχως ελαφρια τη περναει απ'οτι φαινεται!!! #:-s

Αργυ απαπαπαπα υπογλωσσια θελεις καλε καθε φορα;;;;;;;;; το ατιμουτσικο θηλυκο!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Βικυ ακομη εδω;;;;; αντε ρε να το χωραει το μπεμπε το πυρεξακι στο μαιευτηριο,μη σας κανουν ειδικη παραγγελια!!!! :lol::lol::lol:

Γωγω ρε ο θεος ξερει τι προβλημα ειχε το συγκεκριμενο παιδακι και πεθανε... :(:(:( περισυ πολλα παιδια γνωστων μας τη περασανε και τιποτα δε παθανε!

καλα για το εμβολιο ειμαι σιγουρη!!!!! :twisted::twisted::twisted: βρωμοεμβολια!!!!! :twisted::twisted::twisted:

Α ρε Θουλακι τελειες οι τουρτες σου!!!!ειδικα η κουκουβαγια ΓΑΜΑΤΗ!!!!!! Να ανοιξετε ζαχαροπλ. με την αδερφη σου να χεστειτε στο ταληρο!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Αφρο..ρε συ εισαι ηρωιδα ειλικρινα!!!! πολλα ρισπεκτ πραγματικα!!!! καλα για τις μαναδες μας..τι να πουμε πια...ευτυχως η δικια μου τα κραταει αδιαμαρτηρητα τωρα που δουλευω γιατι το θεωρει υποχρεωση της.... :roll:

ελα να σε παω να φας κρητικους μεζεδες!!!!! :P

Μαρακι η Σισσυ ανεβασε το πηχη πολυ ψηλα,αλλα κι εσυ ακομη ψηλοτερα με το μεταπτυχιακο!!!!! ειστε τα καμαρια μας τρελα μας φοιτητονια!!!!!! :lol::lol::lol:

Μαρη Γωγω τωρα που το θυμηθηκα...αυτο το "γαμω τη πουτανα μου,κωλοπαιδα..κτλ" λες και ακουω τον εαυτο μου!!!!!! Μα την ιδια στοιχομυθια ακτιβως!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δε παιρνεις εσυ το Γιωργη σου και τα κοριτσια να ερθετε αυτη φορα;;;;α παρε και τη πεθερα που τη βλεπω προθυμη να της φορτωνουμε και τα 4 να κανουμε τη ζωη μας!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Εγω πηγα πρωτη μερα δουλεια σημερα...ειναι παρα πολυ καλα απ'οτι φαινεται!!!!! οι συναδελφισσες πολυ καλες,τα κοριτσια πολυ καλα,αν και εχουν τα καημενα τα θεματακια τους...ειναι και στην εφηβεια οι περισσοτερες και ειναι τα νευρα τους κορδονια,αλλα οκ με τοσα που εχει περασει η καθεμια και παλι καλα!!! :roll: εχουμε και 5 κοριτσακια του δημοτικου..ψυχουλες μου...τα 2 αδερφακια πεθανε η μαμα τους πριν 6 μηνες απο καρκινο,τα αλλα τα εχουν παρατησει για να κανουν τη ζωη τους οι σκυλες.... :(:(:(

Θα ειμαι 2 απογευματα και 3 πρωινα και 1 Σ/Κ το μηνα απογευμα...

Δημοσίευση
αργυρω με την πρωτη ματια τα ειδα για αστεγους !! :lol::lol::lol::lol::lol:

:evil::evil::evil::evil::evil::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλά δεν με λυπάστε τώρα? :cry::cry::cry: στην ηλικία μου? :lol::lol::lol:

το πρωί, πηγαίνοντας, ήθελε να είναι πρώτη, αλλά ο Λ. πιο γρήγορος και η Ρ. τα "πήρε" και δεν περπατούσε....της λέω έλα πάμε για να είσαι πρώτη, με το να σταματάς δεν θα είσαι πρώτη :roll::roll: ....αλλά μάταια, αντίθετα ξάπλωσε στο πεζοδρόμιο :o:o:o:o:evil::evil::evil: .....τα νεύρα μου πρωι πρωί!!! :evil::evil: της λέω φεύγουμε....και όντως απομακρυνθήκαμε και εκείνη ατάραχη συνέχισε να είναι ξαπλωμένη κάτω!!!! X(X(X(X(X(X(X(

Τόνια :cry::cry::cry::cry: πολύ κρίμα για τα παιδιάκια, πολύ λυπάμαι!!! :cry::cry::cry:

Αφρο είχα πει να το βάλω όταν το πήρα και ξέχασα, άσε που καμμιά δεν έδωσε σημασία :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

εγω ειχα καταλαβει οτι ετυχε το παραμυθι να εχει Λουκα και Ρεα ,τωρα καταλαβα !!! :lol::lol::lol:

θα το κανω αλλα αργοτερα οταν θα μπορει να ακουει παραμυθι χωρις πολλες εικονες και με πολλα γραμματα .

Τονια γεια σου ,για πες κανενα Κρητικο φαι ...εκτς απο κοχλιους (μην ξερασω μεσημεριατικα ) :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

και ο Λ. ενθουσιάστηκε

εν τω μεταξύ η αδελφή μου στην πρώτη σελίδα έγραψε

για τον¨Λ. από την θειά τάδε θείο τάδε και τα ξαδέλφια και καλή αρχή στο δημοτικό και κάτι τέτοια....και στο τέλος...ελπίζω να σου άρεσε Λ.!!! :roll::roll::roll:

πολύ ωραίο

Δημοσίευση

Argi σκέφτηκες τη διαδρομή να την κάνετε με το ποδήλατο; ΄Για να μην κατεβαίνει και κουράζεται. Πάντως είναι πίκρα...

Πραγματικά δεν μπορώ να το φανταστώ.... :?:?:?

α... και μερσι!!!!

:lol::lol::lol:

Ρε συ δεν έχει μόνο κρητικές συνταγές. Είναι βίβλος λέμεεεεε!!! Έχει τα πάντα μέσα. Σαν τον τσελεμεντέ ένα πράγμα... Περιγράφει και διατροφική αξία!

Θου πήγες στο γιατρό; Δεν πέρασες... :(

Τόνια πότε ξεκινάς; Κρίμα... :(:(:(

Τα παιδάκια δεν είχαν άλλους συγγενείς; Ο πατέρας;;;;

Έχετε ποτέ σκεφτεί πως αν (χτύπα ξύλο) πάθουμε ποτέ κάτι ποιος θα αναλάβει την ανατροφή των παιδιών μας; :roll::roll:

Μου περασε από το μυαλό τελευταία...

Δημοσίευση

ναι οι γονείς μου 8-)

πριν λίγο καιρό με ρωτούσε η Ι για τα παιδάκια που μεγαλώνουν στο ορφανοτροφείο (έβλεπε Κάντυ)

ε και μιλούσαμε και μου λέει αν δεν έχουν γονείς κάποια παιδάκια μένουν με τη γιαγιά και τον παππού?

Λέω ναι μερικές φορές μένουν και λέει "'αααα μια χαρά είναι τότε" :lol: (η Ι είναι κολλημένη με τους γονείς μου και την αδερφή μου, το όνειρο της είναι να μένει μαζί τους :lol: )

Δημοσίευση

καλησπερα

μια ερωτηση

ο μικρος δε θηλαζει πολλες φορες μεσα στη μερα

θα σας δωσω το σημερινο μας προγραμμα

κοιμηθηκε οριστικα 1.30 το βραδυ κ ξυπνησε 9.30 το πρωι-1 θηλασμος

ξυπνησε παλι τις 2 κ κατι - 2 θηλασμοι

ξυπνησε παλι κατα τις 8.30 - 3 θηλασμοι

κ παλι εφαγε πριν μιση ωρα

τι ειναι αυτο?

τα βυζια μου πανε να σκασουν! ειναι φυσιολογικο?

οποτε παω να τον ταισω ενδιαμεσα φτυνει το βυζι

γυγκεκριμενα επιδη νυσταζει οταν καταλαβαινει οτι ερχεται το γαλα κανει μια φατσα αηδιας γκρινιαζει το φτυνει κ θελει την πιπιλα :? τι κανω λαθος?

παω να σας διαβασω

Δημοσίευση

πωπω ποσα παιδακια ειναι αρρωστα καλε!!

νατασουλα περαστικα στη μικρη

ιουλια περαστικα κ σε σενα

πω πω ρε τονια πολυ τα λυπαμαι αυτα τα παιδακια

αργυρουλα γιαυτο κανετε μια ωρα να γυρισετε????

νατασα αυτο το σκεφτομαι πολλες φορες..

α αργυρουλα πολυ ωραια η ιδεα με το παραμυθι

πφφ κουραστηκα

πηγαμε λαικη σημερα, ξοδεψαμε κ τα τελευταια μας 30 ευρω μεχρι την τριτη που θα πληρωθω :roll:

εκανα τα πατζαρια τα μπροκολα τα χορτα τις πιπεριες τα καροτα κ εχουν μεινει τα μανιταρια κ βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πηραμε κ 3 κιλα πως θα τα καθαρισω ολα αυτα

Δημοσίευση

αφρο γενικα κοιμαται πολυ (φτου φτου φτουυυυυυυυυυυ) αλλα εκανε κ ενα διαλειμμα για να φαει

τωρα κοιμαται μονοτερμα :? \

αρρωστος δεν ειναι κ τον γλυκαινω τακτικα μην ανησυχεις :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Λένα κοιμάται πάρα πολύ ρε συ....Μέσα στη μέρα 6.30 ώρες;;;;;

Από πάνες πως τα πάει;

Γενικα η τόση νύστα δεν είναι κάτι το φυσιολογικό.. :?

Μέσα στον ύπνο του αν τον βάλεις στο στήθος θα φάει;

Μαρία τέλεια!!!

Δεν είμαι μόνο εγώ η τρελή λοιπόν!!

:lol::lol::lol:

Εγώ σκέφτομαι πωμια τέτοια αποφαση πρέπει να κατοχυρωθεί και με συμβολαιογραφική πράξη... :roll:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια τι κάνετε? Πως είστε όσο περνάει ο καιρός? Εγω εχω αρχίσει και βαραίνω και δυσκολεύομαι σιγά σιγά.. Εχω κατι πόνους σαν μυϊκούς θα τους περιεγραφα, χαμηλα στην κοιλιά αριστερά μονο στις κινήσεις. Σκέφτομαι μηπως εχει σχέση με την τομη της προηγούμενης καισαρικής μου. Εαν καποια εχει ξανακάνει καισαρική, ειχε ποτέ τετοια ενόχληση? @Elk μου εσυ που εχεις κανει καισαρικες είχες ποτε κάτι παρόμοιο?
    • Τελεια, εγώ μένω Αιγάλεω και είμαι φιλόλογος χρόνια σε φροντιστήριο και ιδιαίτερα αλλά τώρα με κάλεσαν αναπληρώτρια στην Δ φάση και πηγαινοέρχομαι Θήβα!
    • Σήμερα είχα άλλη μια συνάντηση με το γιατρό του νοσοκομείο που θα με ξεγεννήσει... καλά που δεν παίξαμε ξύλο. Φίλε οι άνθρωποι εκεί μέσα πρέπει να κουβαλάνε πολλά κιλά κόμπλεξ.. γενικά οι γιατροί..    Ακούστε να δείτε τώρα.. την προηγούμενη Τρίτη που πήγα για καρδιοτοκογράφο άρχισε να μου λέει τι σκέφτομαι, και αν το σκέφτομαι καλά τι θέλω να κάνω, καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό... του λέω γιατρέ τι να σου πω, δεν ξέρω.. εγώ άγνοια κινδύνου έχω, δεν έχω ξανά γεννήσει για να ξέρω τι θέλω, ότι μου πεις εσύ θα κάνουμε.. αν μπορούμε να το πάμε φυσιολογικά, θα το πάμε φυσιολογικά, αν πάλι όχι για το χ - ψ λόγο το πάμε καισαρική. Μου κάνει τον υπέρηχο μου λέει βλέπω τον λόρο γύρω στο λαιμό του μωρού, σου το είπε αυτό η γυναικολόγος σου; (έχω εξωτερικό γιατρό και συνεργάζονται αυτοί μεταξύ τους).. Λέω όχι, πριν δύο εβδομάδες που με είδε δεν μου είπε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα ότι είναι όλα μια χαρά και η μικρή μεγαλώνει φυσιολογικά. Αααα μου λέει εδώ ο λόρος είναι μπερδεμένος.. εντάξει δεν είναι πρόβλημα αλλά σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού θα δούμε πως θα πράξουμε.. του λέω τι εννοείς γιατρέ; Του λέει ο άντρας μου, τι θες να πεις γιατρέ με αυτό; Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό; Και λέει αυτός: Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αλλά εκείνη την ώρα υπάρχει περίπτωση αν ο λόρος είναι κοντός να δυσκολευτεί στην έξοδο το μωρό αλλά αυτό θα το διαχειριστώ εγώ.. αν είναι μεγάλος ο λόρος είναι οκ! Και του λέει ο άντρας μου, αυτό πως μπορούμε να το γνωρίζουμε; Δεν μπορούμε του λέει ο γιατρός.. Άντε πάνε εσύ και βγάλε άκρη μετά..   Ακούω εγώ αυτά, με έχει αγχώσει καλά καλά και πάω να μου μετρήσει την πίεση η μαία. Μου βγάζει την πίεση 15 τη μεγάλη.. ααα μου λέει αυτός με τέτοια πίεση δεν πάμε με τπτ σε φυσιολογικό τοκετό, υπήρχει θέμα, έχεις χαμηλό ποσοστό για προεκλαμψία, συν ότι είσαι ηλικιακά μεγάλη, είσαι και από εξωσωματική.. Του λέω γιατρέ η πίεση μου καταρχάς δεν είναι αυτή.. η πίεση μου τόσο καιρό είναι στο 12 και τώρα την τελευταία εβδομάδα max 13.. δεν είναι με τπτ στο 15. Ααα μου λέει δεν ξέρεις εσύ.. η πίεση σου είναι αυτή που βλέπω εγώ τώρα.. γιατί όταν θα ρθει η ώρα του τοκετού στα ζόρια τέτοια πίεση θα ανεβάσεις μπορεί και πάρα πάνω.. λέω καλά.. εσύ ξέρεις. Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού που ήταν το σημερινό και φεύγουμε.    Εντωμεταξύ με το που φεύγουμε από αυτόν πάμε καρφί στη εξωτερική γυναικολόγο μου γιατί ήθελε σώνει και ντε να βγάλει 3D φωτογραφίες τη μικρή.. τόσο καιρό δεν μπορούσε γιατί το σκατό είχε μονίμως τα χέρια και τα πόδια του μπροστά στα μούτρα της.! 🤣   Πάμε λοιπόν, της λέμε το και το έγινε στο γιατρό, μας είπε αυτά κι αυτά, μας άγχωσε για το λόρο, μιας και ήρθαμε για τις φωτογραφίες δες και για το λόρο ρε Μαρία. Κοιτάει η γυναίκα, όλα καλά, μπόρεσε επιτέλους την έβγαλε και κάνα δυο φωτογραφίες βλέπει και το λόρο, εννοείται μια χαρά, δεν ήταν τυλιγμένος πουθενά απλά ήταν μπροστά στο πρόσωπο και στο λαιμό του μωρού.. μου δίνει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και φεύγουμε. Εντωμεταξύ πριν φύγουμε γυρίζει και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα για φυσιολογικό τοκετό, η ηλικία σου είναι μια χαρά, εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος γιατρός ξεγέννησε φυσιολογικά κοπέλα 45 χρονών.. η εξωσωματική δεν παίζει ρόλο, η πίεση οκ! από τη στιγμή που δεν δείχνει να ανεβαίνει δεν υπάρχει θέμα, το παρακολουθείς αλλά μέχρι εκεί.. το μωρό έχει πάρει ήδη θέση, δεν βρίσκω το λόγο μου λέει γιατί να μη σε πάει φυσιολογικά. 🤓   Βγαίνουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, στρεπτόκοκκος β θετική.. Μιλάω με τη Μαρία μου λέει θα πάρεις κολπική κρέμα απλά, δεν θα σου δώσω αντιβίωση, δεν είναι κάτι ανησυχητικό που θα πρέπει να πανικοβληθείς, υπάρχει στη χλωρίδα του κόλπου, απλά και αντιβίωση να σου δώσω τώρα μέχρι τη γέννα μπορεί να ξανά εμφανιστεί, να ξέρεις μόνο ότι σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά θα πρέπει να πάρεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση. Της λέω οκ! και κλείνω το τηλέφωνο.    Πάμε στο σήμερα.. Πάω στο νοσοκομείο, ο γιατρός με "μούτρα" παρεξηγημένος...   Μου λέει πως είσαι, εεε λέω γιατρέ καλά, αλλά είναι πρωί ακόμα δεν έχει αρχίσει αυτή να κουνιέται και ανησυχώ.. μου λέει θα βάλουμε τον καρδιοτοκογράφο θα τα δούμε όλα, μην ανησυχείς.. Μου βάζει τον καρδιοτοκογράφο με το που ακούω καρδούλα ησυχάζω, του λέω τώρα που ακούω καρδούλα όλα καλά.. Μου λέει γιατί αγχώνεσαι.. εεε λέω γιατρέ λίγα γίνονται κάθε μέρα, τόσα ακούμε.. μου λέει πότε θα ξεαγχωθείς εσύ.. λέω όταν θα πάρω τη μικρή στα χέρια μου.. Εεε μου λέει πολύ αγχώνεσαι.. λέω γιατρέ εσύ με αγχώνεις, εγώ μου λέει γιατί, γιατί του λέω την προηγούμενη φορά με τις πιέσεις και το λόρο με άγχωσες.. εεε μου λέει μια μπούρδα είπα κι εγώ για το λόρο μην το δένεις κόμπο, άλλο ο 2D υπέρηχος άλλο ο 3D της Μαρίας.. Μου ήρθε να του πω μωρέ μαλάκα, αν είναι έτσι τότε τι την λες την παπαριά και τζάμπα τον άλλο τον αγχώνεις. 🤯   Έρχετε και ο άντρας μου μέσα, τελειώνει με τον υπέρηχο που μου έκανε, μου μετράει και την πίεση και μας λέει πάμε στο γραφείο. Λέει ραντεβού την άλλη Τρίτη τι ώρα;; Λέω γιατρέ ότι ώρα σε βολεύει.. Όλα καλά;;; Και λέει αυτός ναι όλα καλά, ο καρδιοτοκογράφος οκ! η πίεση καλούτσικη, το αμνιακό εντάξει.. Λέω γιατρέ τι θα κάνουμε με το θέμα του τοκετού;; Και αρχίζει αυτός.. πήγες λέει στη Μαρία και την είπες για το λόρο και καλά ότι παίρνω λόγια από αυτόν και τα μεταφέρω στη Μαρία.. Του λέω καταρχάς στη Μαρία δεν πήγα για το λόρο αλλά για τις φωτογραφίες.. και μιας και πήγα είπα να δει και το λόρο.. σου είπε μου λέει η Μαρία ότι με το μικρόβιο που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Λέω όχι, το μόνο που μου είπε ήταν να πάρω την κολπική κρέμα και αν σπάσουν τα νερά να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση αυτό.. Του λέω γιατρέ δεν θα με ξεγεννήσει η Μαρία, εσύ θα με ξεγεννήσεις, εγώ από σένα περιμένω να μου πεις τι θα κάνουμε, εγώ δεν ξέρω, ούτε αποφασίζω μόνη μου. Μου λέει αυτός δεν σου είπε η Μαρία ότι με τόσους σοβαρούς παράγοντες που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Του λέω όχι, δεν μου το ανέφερε ποτέ αυτό. Πετάγεται ο άντρας μου και λέει η Μαρία σε τέτοια βγάζει τον κώλο της απ' έξω, δεν είναι αυτή που ξεγεννάει αλλά εσύ. Λέει αυτός εγώ νόμιζα ότι γνώριζες τους κινδύνους, του λέω όχι.. γι' αυτό περιμένω εσένα να μου πεις.. Αρχίζει αυτός να λέει σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει ανάγκη από πελατολόγιο, ότι και καλά αν θέλουμε να πάμε σε άλλο γιατρό μπορούμε, ότι αυτός είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και τα ποσοστά του είναι υψηλά οπότε δεν τρελένεται να τα χαλάει με καισαρικές, σαν να λέει ότι εμείς υπαινισώμαστε ότι μας πάει για καισαρική καθαρά για χρηματικό σκοπό.. καμία σχέση εμείς εντωμεταξύ.. και κάθομαι και σκέφτομαι εγώ εκείνη την ώρα.. τι λέει ο άνθρωπος;;; 🤯🤯🤯   Του λέω γιατρέ, ούτε εχθρό σε βλέπω, ούτε κόντρα θέλω να σου πάω.. Δυστυχώς εδώ το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει γυναικολόγος που θα σε αναλάβει από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα, αναγκαστικά πας αλλού. Εγώ εσένα διάλεξα και δεν έχω θέμα μαζί σου, ίσα ίσα, απλά περιμένω ξεκάθαρες κουβέντες, να ξέρω εξ αρχής πως θα πορευθούμε, δεν είμαι εγώ γιατρός, εσύ είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα. Κσι μου λέει θα μπορούσα τώρα να σου βάλω προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες αλλά δεν σε βάζω ακόμη γιατί θέλω να το δούμε πως θα πάει βδομάδα με τη βδομάδα.. αν δούμε ότι όλα πάνε καλά και φτάσεις 39 εβδομάδες και το κεφάλι έχει αρχίσει και φαίνεται και με ένα σπρώξιμο βγει το μωρό εννοείται δεν σε βάζω στο μαχαίρι.. Εεε λέω πες με έτσι να καταλάβω, εξηγημένες κουβέντες..    Με έσκασε κορίτσια.. όχι τπτ άλλο, τώρα ξέρω ότι περιμένει τουλάχιστον να πάμε 38 εβδομάδες, ότι έχει σκοπό να με πάει με καισαρική, αλλά αυτό θα το δούμε ανάλογα με την υγεία μου και την υγεία του μωρού.. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους είναι να μιλήσουν νορμάλ αυτοί οι άνθρωποι;;;   Sorry για το σεντόνι.. 😅
    • Ναι ρε γαμώτο! Εδώ στο τέρμα Θεού, αρχές Αλάχ που ζω.. δεν υπάρχει γυναικολόγος που ταυτόχρονα να είναι και μαιευτήρας. Οπότε έχεις άλλον έξω που σε παρακολουθεί και τον πληρώνεις αδρά.. ιδιώτη.... και πας σε άλλον προς το τέλος της εγκυμοσύνης στο νοσοκομείο για να σε ξεγεννήσει.  Εγώ αυτή η γιατρός που έχω γενικά, η γυναικολόγος μου, ασχολείται κυρίως με εγκυμοσύνες και ότι αφορά τους μεγάλους υπερήχους, αυτόν τον γιατρό που είναι στο νοσοκομείο τον ξέρει γιατί ήταν συμφοιτητές στην ιατρική. Οπότε την αρχή της εγκυμοσύνης την αναλαμβάνει αυτή και το τέλος, τη γέννα δηλαδή την αναλαμβάνει αυτός. Εννοείται ότι στο νοσοκομείο υπάρχουν και άλλοι γιατροί, απλά αυτός είναι το όνομα και ο καλύτερος εκεί μέσα. Αυτός είναι ο μόνος που είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού, αλλά είναι δυστυχώς λίγο παρμένος από ότι καταλάβατε.. δηλαδή θέλεις διερμηνέα για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής κάθε φορά. Δεν μιλάει ξεκάθαρα. Είναι πολύ παρεξηγήσημος, δεν είμαι η μόνη δηλαδή που έχω θέματα μαζί του, οι περισσότερες κοπέλες είναι.. και δεν είναι λίγες οι φορές που έχω ακούσει είτε άντρες είτε γυναίκες να είναι στα πρόθυρα τσακωμού μαζί του. Ναι! η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε εξ αρχής να μου πει σε πάω σε καισαρική, κάτι το οποίο δεν κάνει.. θέλει να δει πως θα ανταποκριθεί το σώμα μου στις εβδομάδες που έρχονται και ανάλογα θα πράξει. Εντάξει σε αυτό του βγάζω το καπέλο, απλά το θέμα είναι ότι πρέπει όπως είπα να μυρίζεις τα νύχια σου για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής. Την απόξεση που χρειάστηκε να κάνω στην πρώτη εγκυμοσύνη αυτός μου την έκανε, και έκανε πολύ καλή δουλειά, γι' αυτό και τον εμπιστεύομαι, γι' αυτό και τον επέλεξα, αλλά ξέρω ότι είναι ιδιάζουσα περίπτωση.. 😅
    • @melitiniღ είχατε σόου δηλαδή 😅 εγώ δεν κατάλαβα, με συγχωρείς αν το έχεις γράψει ξανά δεν έχω δει κάτι, γιατί ενώ σε παρακολουθεί άλλη γιατρός θα γεννήσεις με άλλον γιατρό; Γενικά για μένα έχει σημασία να εμπιστεύεσαι αυτόν που θα έχεις στη γέννα, αν δηλαδή σε πάει για καισαρική να υπάρχει οντως λόγος, όχι επειδή είσαι 38 εβδομάδες. Που απ' ότι κατάλαβα βέβαια κι αυτός είπε να περιμένετε. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...