Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φθινοπωρινές & Χειμωνιάτικες μανούλες 2011!!!!Νο3!Ελάτε!


Recommended Posts

Χαχα!

Ρε συ, ο δικός μου είναι πολύ κινητικός.. Τον βάζω να τον αλλάξω και πατάει τα πόδια του όπως είναι ανάσκελα και προχωρά προς τα πίσω. Σήμερα έριξε δύο κρέμες κάτω στο πάτωμα... Μια άλλη μέρα έριξε το ταπεράκι με το νισεστέ (του βάζουμε όταν είναι συγκαμένος) και έσπασε και λίγο το καπάκι. Άσε που πλέον όταν τον κρατάω πάει να μου φύγει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 992
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εμεις ακομα ειμαστε νινακια....ενταξει γυρισε μπρομυτα μια φορα στην καλαθουνα κ αλλη μια φορα κατεβηκε κατω κατω....κλωτσιες ριχνει γιαυτο μου ειπε κ ο παιδιατρος βγαζει γουλιτσες....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σου κανει πολλες?

εμενα μου ειπε ο παιδιατρος αν κανει πανω απο 10 την ημερα να το κοιταξουμε..αλλιως ειναι απο την θεση που εχει κ επειδη κουναει τα ποδια της πολυ...να σου πω εμενα κανει γουλιτσα οταν την κανω μπανιο,οταν παω να την βαλω στην αλλαξιερα(εχω βαλει κ μαξιλαρι επανω για να ειναι πιο ψηλα)...οποτε τωρα σταματησα κ την αλλαξιερα την αλλαζω στα χερια... :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όχι, δεν κάνει καν κάθε μέρα. Κάποτε κάνει, κάποτε όχι, αλλά όταν είναι να κάνει, μπορεί να κάνει τέσσερις-πέντε φορές.

Ο γιατρός είπε να το κοιτάξουμε αν βγάζει ρουκέτες και όχι απλές γουλίτσες αρκετές φορές τη μέρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά βρε, πώς την αλλάζεις στα χέρια; Κι εμάς καμιά φορά μπορεί να βγάλει γουλιά όταν τον αλλάζουμε, αλλά μιλάμε για απειροελάχιστη ποσότητα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οκ...ετσι ειπε κ σε μενα...

της αδελφης μου ειχε παλλινδρομηση κ πηρε ενα σιροπι...αλλα ειχε πολλες αναγωγες...

χιχιχι κ ομως την αλλαζω :lol: απο το φοβο μου μην παθει καμια παλλινδρομηση...πως τον θηλαζεις καπως ετσι....απλα αμα την βαλω στην αλλαξιερα θα κανει αν εχει φαει..ασε προσπαθω να μην την κραταω κ πιεζετε η κοιλια της καθολου...ειμαι πολυ αγχωδεις....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αννα μαρια φοβαμαι πολυ συνεχεια....απο τοτε που περασα αυτα με το παραμικρο αγχωνομαι..δεν ημουν ετσι στον γιο μου..θα μου περασει καποια στιγμη που θα παει....

παντως εχει μερες να μου κανει γουλιτσες...θα ξανααρχισω την αλλαξιερα γιατι η αληθεια ειναι οτι ειναι δυσκολο στα χερια :lol:

ο γιος μου βλεπει οτι βγαζει σαλια κ μου λεει εκανε γουλιτσα.... :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα ...ο κακος χαμος παλι χθες το βραδυ....ρε κοριτσια αν εχει στοματιτιδα πως το καταλαβαινουμε? Ο ουρανισκος της ειναι ασπρος,αλλα μηπως ειναι απο τα γαλατα?Κολικοι δεν ειναι γιατι ποδια δεν μαζευει αλλο.Διαβασα οτι η στοματιτιδα δεν ποναει αλλα δεν μπορει να φαει...εμας τρωει κανονικα πλεον....δεν ξερω τι να σκεφτω...μηπως επειδη δεν κοιμηθηκε ολη την ημερα πολυ της βγηκε εκνευρισμος μετα?Μιλαμε για σπαρακτικο κλαμα και δακρυ....εχω φτασει στα ορια μου!! :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα φιλενάδες μου!

Τι κάνετε;; Τα μωράκια της παρέας;;

Ασχολούμαι με την βάπτιση, κλείσαμε και τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια.

Ένα θέμα με την έκκλησία έχω τώρα, με πήρε η κουμπάρα μου η οποία πήγε να ρωτήσει για στολισμό…(της είπα βέβαια ότι δε θέλω πολλά…) και της είπαν ότι στην εκκλησία αυτή που παντρευτήκαμε τις βαπτίσεις τις κάνουν από κάτω….σχεδόν σαν υπόγειο……αμαρτία ρε κορίτσια……..αλλά δε θέλω………θα το επιβεβαιώσω και αν όντως έτσι θα ψάξω άμεσα για άλλη, γιατί είναι σε αναμονή η εκτύπωση των προσκλητηριων.

Συμπεθερούλα μου γλυκιά και εγώ είδα την εκπομπή της Τατιάνας με την επιλόχειο…τι να πεις όλα οι γυναίκες τα τραβαμε με αυτές τις ορμόνες!!

Εγώ πριν γεννήσω αυτό έλεγα στον άντρα μου ότι φοβάμαι μην πάθω επιλόχειο….ευτυχώςςςςςςςς όλα καλά…. Δε το κρύβω ότι το μόνο που ένιωσα ήταν την κλεισούρα μέσα στο σπίτι, και ότι πλέον τίποτα δε θα κάνω για τον εαυτό μου.

Δύσκολη η νυφούλα μου!!!!!!!! Ρε φιλενάδα δε σε αφήνει να πάρεις ανάσα ή μου φαίνεται;;;;;;;; Ο δικός μου μετά την εκδρομή το ΣΚ τα βραδια κοιμάται πολύ εύκολα, ένας φίλος μου είπε ότι θα κουραστεί και θα κοιμάται όλη την υπόλοιπη βδομάδα και εγώ κορόιδευα!!!!!!

Λες η κυρία φραουλίτσα να θέλει να πάρει τον αέρα της;;;;

Βασούλα χαρούμενα μηνογενέθλια!!!!!!!

Χρυσάνθη μου ετοιμάζεσαι και εσύ σιγά σιγά για δουλειά;;;

Αγγελικούλα μου καλή επιστροφή!!!!!!!

Άννα Μαρία υπερκινητικός ο Αντρίκος σου!!!!!!!

Gprip3.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!

εχθές γνώρισα τη συμπεθέρα μου την Αγγελικούλα και είναι καταπληκτική!!

Συμπεθέρα ελπίζω να είχατε καλό ταξίδι και νη μην ταλαιπωρήθηκε ο

γλυκός μου ο Χαρούλης!!μόλις τακτοποιηθείτε σε περιμένουμε να μας πεις

νεάκια!!

Αναστασάκο μου φαίνεται η μικρή φραουλίτσα πρέπει να αρχίσει τα ταξιδάκια,

συμφωνώ με το Μαράκι Γιωτάκι.κάτι το βασανίζει το ζουζουνάκι!

Μαράκι Γιωτάκι αν επιβεβαιώσεις ότι η εκκλησία είναι υπόγειο συμφωνω και

εγώ να την αλλάξεις!!είσαι πολύ οργανωτική,μπράβο φιλενάδα!!!φιλιά στα

πατουσάκια!!!

έρχομαι σε λίγο γιατί ξυπνήσαμε......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δωράκι δυστυχώς έτσι είναι!!!!!!!!!

Η εκκλησία έιναι πολύ ωραία, με σκαλοπάτια και είχαμε κάνει το γάμο μας εκεί...

έχει πρασινάδα για φωτογραφίες....αλλά τις βαπτίσεις τις κάνουν σε μια μαρμάρινη κολυμπήθρα στο υπόγειο, σε πιάνει κατάθλιψη εκεί μεσα........αμαρτία που το λέω...αλλά εκείνοι γιατί δε μου το είπαν, και το έμαθα από την κουμπάρα που ρώτησε για στολισμό και την ενημέρωσαν εκείνοι....;;;;;;;;;

πήγε ο μπαμπάς μου και ρώτησε και του είπαν ότι γίνεται από κάτω.... και σήμερα έτρεχα και δεν έφτανα γιατί οι εκκλησίες κοντά στην αίθουσα είναι κλειστές!!!!!!!!!! Νευρίασα πάρα πολύ....και μου είπε και η κουμπάρα μου σήμερα ότι στο γάμο της ζήτησαν 180ευρώ , ξεχωριστά οι υπόλοιποι!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock:

Βρήκα μια εκκλησία κοντά στην αίθουσα , δεν είναι βέβαια όπως την είχα σχεδιάσει...αλλά τι να κάνω τώρα;;; ευτυχως δεν είχαμε τυπωσει ακόμα τα προσκλητήρια!!!!!! Ο παπάς από το τηλέφωνο πολύ ευγενικός!

Ρε κορίτσια σε ποια περιοχή συναντηθήκατε με την Αγγελικούλα;;; Ωραία θα ήταν σίγουρα.....!!!!!

Συμπεθέρα μου ξεθέωσέ την στις βόλτες!!!!!!!!!!!! Εγώ είπα στον άντρα μου ........Ηλία ετοιμάσου να φύγουμε το ΣΚ για να κοιμάται ο μπέμπης όλη την εβδομάδα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Gprip3.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμπεθερα αν ειναι φυγαμεεεεεεεεε :lol::lol: την εβαλα στην κουνια της φισερ και αποκοιμηθηκε εκει μεσα αλλα εχει στραβα το κεφαλι της και δεν ξερω,να την σηκωσω ή οχι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πειτε μου λιγο ρε κοριτσια,οταν ξυπνανε εσας τριβουν τα μουτρα τους και βαζουν τα χερια στο στομα? Λετε να την τρωνε τα ουλα της?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα φιλενάδες μου!!!!!!!

Επιτέλους κοιμήθηκε το βρυκολακάκι μου, ο άντρας μου με την Μαρία βλέπουν ταινία και είπα να χαλαρώσω ολίγον τι........μ'έχει πιάσει μελαγχολία από την κλεισούρα :ymsigh: βαριέμαι (όσο προλαβαίνω δηλαδή)......κάποια στιγμή είπε ο πατέρας μου να πάμε βόλτα στην αδερφή μου στην Θεσ/νίκη και χάρηκα αλλά τελικά ναυάγησαν τα σχέδια και μου χάλασε την διάθεση :cry: Αύριο θα πάμε στον Πολύγυρο με τον άντρα μου στον ΟΑΕΔ και χαίρομαι και μόνο στην ιδέα ότι θα βγώ λίγο από το σπίτι!!!!!! Ούτε στην νονά της μπέμπας δεν μπορούμε να πάμε τώρα που είμαστε στο ίδιο χωριό γιατί η κορούλα της ήταν ψιλοαρρωστούλα αυτές τις μέρες!!!!!!!!!

Αναστασάκο και η δικιά μου η μπέμπα το κάνει αυτό που λές κι όχι μόνο όταν ξυπνάει.....το κάνει κι όταν νευριάζει, ή πεινάει ή δεν ξέρει τί της φταίει.......Σκορπίνα δεν είναι και η φραουλίτσα??????? Όλα τους φταίνε, μην το ψάχνεις :lol::lol: Η δικιά μου πάντως ούτε με τις βόλτες δεν ησυχάζει....και δεν αφήνει ούτε κι εμάς να ευχαριστηθούμε την βόλτα!!!!!!!! Για την στοματίτιδα που ρωτάς δεν μπορώ να σε διαφωτίσω, δεν γνωρίζω αλλά κάποια στιγμή η παιδίατρος μου είχε πεί να προσέξω αν δώ άσπρα κομματάκια στο στόμα της μπέμπας σαν υπολείμματα γάλακτος......αφού τρώει όμως η μικρή σου δεν νομίζω να έχει στοματίτιδα (εφόσον λες ότι τους κόβεται η όρεξη - παρεπιπτόντως εγώ ξέρω ότι όταν τους κόβεται η όρεξη συνήθως τα ψάχνουν για ουρολοίμωξη). Για το σπαρακτικό κλάμα....στο έχω ξαναπεί....και την μπέμπα μου την πιάνουν κάτι τέτοιες κρισάρες χωρίς εμφανή λόγο......

Γιωτάκι μου γιατί σε πειράζει που η βάφτιση γίνεται στο υπόγειο??????? Το εξωτερικό περιβάλλον όπως το περιέγραψες ακούγεται πολύ ωραίο και ούτως ή άλλως εκεί θα βγάλετε τις φωτος.......όσο για την ώρα του μυστηρίου (τις φωτος που θα βγάλετε μέσα και το βίντεο) όλες οι εκκλησίες ίδιες είναι στο εσωτερικό!!!!!!!! Μην χολοσκάς για τέτοια πράγματα κουκλίτσα.............Κι εμείς εδώ στο κατσικοχώρι 200 ευρώ δώσαμε (η κουμπάρα δηλαδή) πέρυσι για την γαμοβάφτιση, φέτος άλλαξε ο παπάς και ζήτησε 100 ευρώ (και ότι άλλο θέλουμε από κεί και πάνω) για την βάφτιση της μπεμπούλας!!!!!!! Επιχείρηση το έχουν κάνει πια.....σαν δεν ντρέπονται να τολμάνε να εμπορεύονται τα μυστήρια της εκκλησίας και να ζητάνε ένα σκασμό λεφτά!!!!!!!!!

Δωράκι μου τί καλά που συναντηθήκατε με το Αγγελικάκι........βγάλατε καμιά φωτογραφία να μας βάλετε να σας καμαρώσουμε????????? Τί ωραία που θα ήταν να συναντιόμασταν όλες μαζί!!!!!! Φαντάσου τί θα γινόταν.....

Άννα Μαρία ξεκίνησες δουλειά????????? Άντε θα ξεσκάς λίγο.....ο άντρας σου βρήκε τίποτα??? Ο δικός μου ακόμα ψάχνει, έχει βρεί για Σεπτέμβριο ώς Φεβρουάριο αλλά επείγει να βρεί και για τώρα!

Το Μαϊμουδάκι πού χάθηκε???????

Χρυσάνθη κι εγώ σαν εσένα είμαι.....πολύ φοβιτσιάρα ειδικά σε ότι αφορά τα παιδιά μου, είχα κι εγώ μια ατυχία πριν 8 χρόνια και τώρα φοβάμαι πάρα πολύ! Προσπαθώ να το ελέγχω αλλά δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά.........

Τί άλλο γράψατε βρε κορίτσια....δεν θυμάμαι......

Καλό μεσημέρι κοριτσάρες!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σας!

Εμείς πήγαμε κι έκανε ο Αντρίκος δύο εμβόλια σήμερα. Πνευμονιόκοκκο και ηπατίτιδα β'. Ευτυχώς έκλαψε μόνο την ώρα που του έβαζε η νοσοκόμα τα εμβόλια, κατά τα άλλα, δεν έχουμε κάτι διαφορετικό από τις άλλες μέρες!

Εννοείται ότι όλη την ώρα κουνιόταν, το χαρτί που του άπλωσαν στο κρεβατάκι το κουρέλιασε, και γελούσε πριν τα εμβόλια.

Τον ζύγισε και τον μέτρησε κιόλας, είναι 6200 και νομίζω 62 εκατοστά. Καλά είναι λέτε;

Αναστασία, κι εμένα τα κάνει αυτά. Όλη την ώρα τρίβει τα μούτρα του και τεντώνεται!

Για τη στοματίτιδα δεν ξέρω.

Γιωταμαρία, έλα ντε, τι πρόβλημα υπάρχει αν είναι στο υπόγειο η βάφτιση; Στην αρχαία Εκκλησία, πάντα οι κολυμβήθρες ήταν κτιστές και κάτω από το ναό. Θα είναι πολύ ωραία και ατμοσφαιρικά. Εμείς πάντως, δε θα στολίσουμε την εκκλησία, ούτε και το κέντρο.

Νάσια, χάλια η κλεισούρα. Ευτυχώς εγώ πηγαίνω σχολείο και ξεφεύγω!

Δώρα, τι ωραία που συναντηθήκατε με την Αγγελική!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

υπομονη αναστασια...

της αδελφης μου ειχε κατι ασπρακια στο στομα δεν ξερω τι ειχε παντως ετρωγε μια χαρα κ της εδωσε κρεμα ο γιατρος κ του περασαν...καλυτερα να μιλησεις με τον παιδιατρο σας

αχ νασια σε θυμαμαι εχουμε ξαναμιλησει παλιοτερα...μαλλον τελικα εμεις που εχουμε περασει τοσα γινομαστε πολυαγχωδεις μετα...φανταζομαι οτι εινα λογικο...εγω ειχα κ πολυ αγχος σε αυτη την εγκυμοσυνη ενω στον γιο μου τιποτα....αφου οταν εφτασα να γεννησω δεν το πιστευα οτι τα καταφερα....

μαρια να ρωτησεις αν κανει να στολισουν κ την κολυμπηθρα αν θα θελεις να την στολισεις γιατι μερικοι απαγορυεουν τον μεσα στολισμο....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νασιουκο και τι κανουμε σε αυτη την πειρπτωση?Καθε φορα που το κανει την επομενη ημερα που ειμαι μονη με πιανει πανικος μην το κανει ενω δεν εχω κανενα....μιλαμε μενει με ανοιχτο το στομα απο το κλαμα και την τσιμπαω να το κλεισει.... :( γιατι τετοια υστερια....ισως δεν κοιμαται οσο πρεπει την ημερα και την πιανει το βραδυ,υπερενταση,κλεισουρα....σημερα την εχω ολο στον υπνο,για να δουμε θα ειναι ηρεμη ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρυσάνθη μου ναι έχουμε ξαναμιλήσει καλό μου........κι εγώ σε θυμάμαι......αυτό που πέρασα, εσύ το έζησες δύο φορές αν δεν κάνω λάθος!!!!!!!!!! Εγώ στην μεγάλη μου κόρη ήμουν μεσ'την υστερία σε όλη την εγκυμοσύνη.....δεν ευχαριστήθηκα τίποτα, στον υπέρηχο β'επιπέδου δεν είδα τίποτα, είχα κλείσει τα μάτια και τους έλεγα "απλά πέστε μου αν είναι όλα φυσιολογικά"....κι επειδή το πρώτο μου μωρό είχε διαφραγματοκήλη θυμάμαι που ρώταγα συνέχεια τον Αθανασιάδη "κοιτάξατε το διάφραγμα????" Αυτή τη φορά ήμουν λίιιιιιγο πιο χαλαρή κυρίως επειδή είχα άλλο ένα μικρό παιδάκι και δεν προλάβαινα.....τα βράδια όμως αν το έβαζα στο νου μου δεν μου κόλλαγε ύπνος!!!!!!!!

Άννα Μαρία μεγάλωσε πολύ ο Αντρίκος!!!!!! Μπράβο το πουλάκι μου.....δεν πέρασε και λίγα!!!!!!

Αναστασάκο μου μην πανικοβάλλεσαι.....εγώ πάντως όταν την πιάνει αυτό το "πράγμα" (πως να το χαρακτηρίσω?) απλά την παίρνω αγκαλιά, κόβω βόλτες, της μιλάω, προσπαθώ να την ηρεμήσω.......δεν πιάνει πάντα βέβαια αλλά αφού η παιδίατρος με διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κάτι παθολογικό είμαι σίγουρη ότι το κάνει από νεύρα για κάποιον λόγο (συνήθως νυστάζει και δεν την κόβει να κοιμηθεί!)

Πάω να την αλλάξω πάνα γιατί έκανε κακάκια και βρωμοκόπησε το σύμπαν!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...