Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φθινοπωρινές & Χειμωνιάτικες μανούλες 2011!!!!Νο3!Ελάτε!


Recommended Posts

χρυσανθη τι κανετε????

εμενα αγκου ειπε λιιιιγο πριν κλεισει τον πρωτο μηνα κ ο αναστασης το ειχε πει λιγο αργοτερα

αννα μαρια ναι να το αποστειρωσεις κ να το σκουπισεις με καθαρη πετσετα ειναι λιγο χαζομαρα.. μαλλον :roll: δεν ξερω.. εγω τωρα στον μικρο μονο την πιπιλα βραζω κ ελπιζω να μην παω στη δουλεια τελικα κ να μη χρησιμοποιησω ουτε το θηλαστρο ουτε τον αποστειρωτη

γιατο σιδερο δεν ξερω, να σου πω την αληθεια δεν το ειχα σκεφτει ποτε! κ εχουμε κ θεμα με τον ανασταση με τα βρογχικα..

εμεις για εμβολιο μαλλον θα παμε πιο αργα. να πληρωθω πρωτα γιατι δεν εχει μεινει μια

αν κ αγχωνομαι μηπως του κανει γκρινια το εμβολιο κ δεν ειναι τοοοοοοοοοσο ηρεμος οσο τωρα

αγγελικουλα καλα ειναι τα παλικαρια μου!

ο αναστασης σημερα λυσσαξε να κοιμηθει στη μαμα μου κ στεναχωρεθηκα λιγο για τη χυλοπιτα που εφαγα :lol:

βανεσσακι αν δεν την ξυπνησεις δηλ εκεινη την ωρα ποσο θα κοιμαται ακομα? θα πεινασει, δε μπορει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 992
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ευη μου ετσι ειναι οι πιο πολυ αντρες..κατσε ρε φιλεναδα σπιτι με την μιλα και που να τρεχετε τωρα πρωι πρωι μες στο καταχειμωνο οικογενειακως στο ικα..

Λενακι να μου φιλησεις τον ανασταση τον κουκλο..Νονο ουτε εμεις βρηκαμε ακομα..Ειχε πει ο κουνιαδος αλλα δεν ...ελεγα για την αδερφη μου αλλα θα του κακοφανει του αντρα μου αφου εγω δεν θελω τον αδερφο του..και παει λεγοντας..

εγω κοριτσια για να ειμαι ειλικρηνης δεν θελω να κανω μεγαλα γλεντια κτλ..με την εκκλησια δεν εχουμε θεμα, ο πατερ δεν ειναι απο αθτους που πρεπει να κλεισεις μηνες πριν, για τραπεζι λεω να κανω εδω στον κηπο μου κατι και να φερουμε κετεριγκ..στολισμο λεω να κανω μονη μου γιατι μου αρεσει να ασχολουμαι με τετοια..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μωρε εγω σπιτι θα κατσω σιγα μην τρεχω αλλα αμα βαριουνται 1000πραγματα βρισκουν..α ναι θυμιθικα που εγραψες οτι πηρες βαπτιστικα γελασα μαρηη αμα τα παρεις εσυ η νονα τη θα παρει..γιατι δεν κανετε και τον αδερφο του και την αδερφη σου νονους??εγω την αδερφη μου θα κανω μου το ειχε πει χρονια πριν οποτε ηταν στανταρ οτι θα ειναι αυτη ασε ειναι λιγο δυσκολο να κανεις τον καθε ενα και αμα δεν τα πατε καλα...αστα να πανε...ενω τα αδερφια ειναι αλλιως...εγω παντως αμα κανουμε τραπεζι στη σερβια ητε σπιτι ητε σε μαγαζι κατι θα στολισω δεν μπορωωω αγαπω αγαπωω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα, κοριτσάκια μου.

Μόλις κοιμήθηκε η μπεμπούλα μου. Εμείς δεν την ξυπνάμε το βράδυ για να φάει. Αν πεινάσει θα ξυπνήσει μόνη της.

Αναστασία, μακάρι να στρώσει η φραουλίτσα σου.

Λένα, κανονικά όταν επιστρέφεις από άδεια δεν πας στην προηγούμενη θέση σου, αν έχει αναπληρωθεί, για να μην διαταραχθεί η λειτουργία του σχολείου και τα παιδιά. Αν κάποιοι πήγαν είναι γιατί είχαν μέσο και τους πήγαν στο σχολείο τους γιατί τους ήταν πιο βολικά.

Εγώ με τις αποσπάσεις που παίρνω κάθε χρόνο είμαι και σε διαφορετικό σχολείο. Δύσκολο κι αυτό.

Άννα Μαρία εγώ κλείνω το μπουκάλι και το βάζω στην άκρη μετά την αποστείρωση. Και όλες μου οι φίλες έτσι έκαναν και δεν είχαν πρόβλημα κι ας έχει και λίγο νεράκι μέσα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια καλημεραααααααααααα.................μηπως γινεται θαυμα σιγα σιγα?Χθες ηταν αρκετα καλη,μονο το βραδυ κατα τις 8.30 γκρινιαζε,αλλα ηθελε να κανει κακα...δεν τα καταφερε....πρεπει να το δω το θεμα...και μετα κοιμηθηκε απο τις 12 παρα μεχρι τις 7....και τωρα ξανακοιμαται!!! :P Τι να πω... μακαρι να ειμαστε σε καλο δρομο......παρλα σας επιασε βλεπω.....θα σχολιασω καποια στιγμη.... παω να κανω καφεδακι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρααααααααα!!!!!

Χτες πήγαμε στην έκθεση από το απογευμα με τον μπέμπη (ο άντρας μου κατασκευάζει έπιπλα , δε θυμάμαι αν το έχω αναφέρει…..) και γυρίσαμε το βράδυ, τον κάναμε μπάνιο έφαγε και κοιμήθηκε το μαναράκι μου.

Στην έκθεση κύριος!!!!

Έχουμε ήλιο…….για να δούμε…θα βγούμε να πάρουμε ψάρι με τον μπέμπη και βολτούλα μόλις σηκωθεί.

Βανεσάκι γιατί σας έχει πει να την ξυπνάτε να φάει;;;

Εγώ δε τον ξύπνησα ποτέ ….ούτε νεογέννητο, σηκωνόταν μόνος του.

Λυδιάκι αγωγή διαβάζω έγραφες με την μικρή αγκαλιά, δύσκολο ρε φιλενάδα και να την κρατάς και να γράφεις…εδώ στο μάμμυ προσπαθώ να γράψω με ένα χέρι και κάνω μια ώρα , όχι εσύ που πρέπει να γράψεις κατεβατά…φιλάκια

Άννα Μαρία θα το μάθει και το μπιμπερό….θυμάμαι ο ανιψιός μου τι κλάμα έριχνε τις πρώτες δυο μέρες που ήταν να φάει από το μπιμπερό γιατί έπρεπε η αδερφή μου να πάει στη δουλειά……..χαλούσε τον κόσμο…αλλά μετά έμαθε και έτρωγε από το μπιμπερό και τον θήλαζε πρωί –βράδυ.

Λενάκι μου μας έλειψες! Τι κάνουν τα μαναράκια σου;; Πώς τα πάει ο Αναστασάκος με την έλλειψη πιπίλας;;;;

Ευη μου πώς τα βαριέμαι όλα αυτά τα γραφειοκρατικάαααααα!!!!!! Ευτυχώς εμένα έτρεχε ο άντρας μου και άφηνε το μαγαζί…..αλλά με τον μπέμπη ήταν αδύνατο να τρέχω εγώ….σε καταλαβαίνω τα νεύρα σου κρόσσια.

Συμπεθέρα μου μπράβο στη φραουλίτσα, κάτι την ενοχλούσε την καημενούλα, τώρα προφανώς αρχίζει να ηρεμεί………φτουυυυυυυυ

Εφούλα τα φιλια μου!

Gprip3.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμπεθερουλα ετσι λεω,αρχισε να ηρεμει...αλλα μαλλον εχουμε θεμα με τα κακα..κανει αλλα δυσκολευεται...τι γινεται σε αυτην την περιπτωση δεν ξερω....μηπως αλλαζουμε γαλα?Ψαρακι σημερα εεε..τι καλα?Γιουβαρλακια λεω να κανω,ετσι ζεστα ζεστα να λαδωσει το εντερακι μας!

Εμενα η μικρη 2 μηνων αρχισε να λεει αγουυυυυ...τωρα λεει κι αλλα,βγαζει κραυγες...μας εχει τρελανει....κανει κανονικο διαλογο.... 8-) κι αν της βγαλω και τα γαντακια χαιρεταιιιιι!!!Αρχισε να πιανει διαφορα που της βαζω στο χερι!Ριζαλευρο στον 5ο ξεκινανε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερουδιαααααα φιλεναδουλες μου τι κάνετε ?? έχω μέρες να μπω είχα τις κλειστές μου...χάσαμε έναν παιδικό μου φίλο 37 ετών οπότε καταλαβενετε.......

Τα μωρα μου είναι καλα αλλα ακόμα ξενύχταμε τώρα θα τους πάω βολτουλα μιας που είναι καλός ο καιρός θα μπω μετα πάλι μόλις μπορέσω φιλακια σε ολεσσσσσσς........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερουδια σε ολες!

Βανεσσακι μου ουτε εγω την ξυπνω το βραδυ για φαγητο!μπορει να κοιμηθει στις 10 η στις 11 μεχρι τις 5!η γιατρος μας ειπε να μην την ξυπναμε να της χαλαμε τον υπνο!

Αννα μαρια το νερακι το αδειαζεις μετα την αποστειρωση και ολα μια χαρα!

Αναστασουλα μου ευχομαι να μεινει ετσι ηρεμη η μικρουλα!

Αγγελικουλα πως ειναι ο χαρουλης?

Χθες εμεις πρεπει να χαμε κολικους γιατι ηταν αρκετα ανησυχη και ολο αγκαλια την ειχαμε!

Σημερα πολυ καλυτερα!Δοξα Το Θεο και Την Παναγια!

Και εμεις αγου ειπαμε μετα που σαραντησαμε!τωρα βγαζουμε κραυγες,τιναζουμε ποδια, χερια, μας τρελαινει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!

εφη κ 3γω ετσι πιστευα, οτι πας σε λειτουργικο κενο για να μη διαταραχθει η λειτουργια του σχολειου

εκπαιδευτικος εισαι κ εσυ?

αλλα μου ειπαν οτι το 2011 αλλαξε ο νομος κ γυρνας στην οργανικη σου :?

πρεπει να το δω..

μαρακι γιωτακι δεν τα παει.. δεν αντεξα κ του την εδωσα. :oops: το ξερω οτι εκανα μαλακια αλλα δεν αντεξα αλλο που εκανε ετσι κ δεν κοιμοταν. τωρα ηρεμησε πααααααααααρα πολυ

νια φιλακια κοριτσαρα μου

δυσκολα πρεπει να ειναι με διδυμα

αναστασακο εγω σταματησα να του φοραω γαντακια απο ενος μηνα σχεδον. αλλα λυσσαει ο αντρας μου να του βαζψ για να μην κρυωνουν τα χερια του με 22 βαθμους μεσα στο σπιτι :lol:

για τις κρεμες θα σου πει ο γιατρος, εγω στον ανασταση ειχα ξεκινησει οταν εκλεισε τον 6ο με φρουτα κ μαλλον κ με τον μικρο ετσι θα κανω

γενικα μην πολυβιαζεσαι με τις κρεμες παντως

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εδω ειμαι κι εγω..αγκαλιτσα με τον μικρο χαρουλη..εχουν κοκκινισει λιγο τα ουλακια του κατω δεξια και γκρινιαζει απιστευτα..πραγματικα η γκρινια υων δοντιων ειναι χειροτερη απο τους κολικους..

Σημερα με εχει πιασει μια βαρεμαρα βρε κοριτσια αλλο πραγμα..εχει τοσο ωραια μερα και δεν ε χω ορεξη για τιποτα..νυσταζω,ζαλιζομάι,βαριεμαι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αγγελικουλα γκρινιαζει μωρε το κουκλι???

ναι πραγματικα υποφερουν με τα δοντια

ο αναστασης κ τα 20 τα εβγαλε με απιστευτη γκρινια, σαλια να τρεεεεεεεεεεχουν κ διαρροιες

ελπιζω του μπεμπη να μην τα καταλαβαουμε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σας!

Εμείς πήγαμε στο νοσοκομείο και εξέτασε τον μικρό ο γιατρός. Μας είπε ότι είναι τέλειος! Θα συνεχίσουμε τις μασκούλες για τρεις μέρες ακόμα και φτάνει!

Εγώ γαντάκια δεν του φόρεσα σχεδόν καθόλου. Τώρα που κάνει αρκετό κρύο του φοράμε μόνο το βράδι που κοιμάται, γιατί έχει αρχίσει να ανακαλύπτει τα χέρια του και δε θέλω να του το στερήσω.

Εύη, κι ο άντρας μου κάνει τέτοια κουλά, έχει κάτι φαεινές ιδέες πότε-πότε...

Α, ρώτησα το γιατρό για το σίδερο, και μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να σιδερώνω στον ίδιο χώρο με τον Αντρίκο!

Σας φιλώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γαντακια εμεις του φορουσαμε μεχρι τους τρεις μηνες σχεδον..μετα τα βγαλαμε επειδη ξεκινηςε να βαζει τα χερια στο στομα και εκανε μουσκεμα τα γαντακια του..του βαζαμε κι εκεινες τις φορμουλες που κλεινουν τα χερακια μεσα αλλα κι εκεινα τα μουσκευε..εννοειται βεβαια πως και τωρα γδερνεται συνεχεια.του τα κοβω τα νυχακια του αλλα παλι ειναι κοφτερα..

Αννα μαρια αρχοντας ο αντρικος!

Λενακι ασε απο σαλια αλλο τιποτα..μιλαμε για ποσοτητες..μασιτικα ο δικος μου δεν κραταει..βαζει τα χερια του η το μικρο μου δαχτυλακι..δαγκωνει με πολυ δυναμη..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kαλησπεραααα!!!μολις γυρισαμε απο παιδιατρο.καναμε το εμβολιακι μας και τωρα κοιμαται η Δαναουλα!!!ειμαστε 63 cm kai 6200kg!!!!!! :?:?πηρε λιγο παραπανω μας ειπε, αλλα λεει απο τον 3ο κοβουν λιγο...μου ειπε να μην την ξυπναω πια το βραδυ!!!ισως γι αυτο πηρε παραπανω το παιδι!! :?:?:? δεν πειραζει βεβαια.κατα τα αλλα την εξετασε, ολα οκ.μεγαλωνουν τα γλυκουλια μας μωρε!!!! :):) δε σας διαβασα κοριτσακια γιατι τωρα ηρθαμε

:oops::oops: θα σας διαβασω σε λιγο!!!!πολλα φιλακια σε ολες!!!!και σε ολα τα μωρακια μας !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια κι εμενα βαζει τα χερια στο στομα....δοντια απο τωρα? :shock: Νομιζω με κολικους πρεπει να ηρεμησαμε.....θα δειξει βεβαια....γαντακια κι εγω της εβαζα συνεχεια μεχρι πρν 1 εβδομαδα της τα βγαζω πλεον γιατι τα κανει παπαρα στο στομα..το βραδυ μονο να μην γδερνεται....εσας καθονται να τους κοψετε τα νυχια?εμενα κανει λιγο την ζορικη αλλα κατι καταφερνω....οντως ξυραφια ειναι οσο και να τα κοψεις......

Αννα Μαρια μπραβο ο Αντρικος που ειναι καλα....μας τρομαξε το πουλακι μου!!! :)

Αγγελικουλα κι εγω βαριεμαι σημερα,αλλα κανω ολο δουλειες να περναει η ωρα....ο καιρος παει καλα και πρεπει σιγα σιγα να το παρω αποφαση να κυκλοφορω με την μικρη στο αυτοκινητο.Βασικα θελω να παραγγειλω καθρεπτη να μπορω να την βλεπω πισω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βανεσσακι μια χαρα η μικρη...εμεις πριν 1 εβδομαδα ειμασταν 5500 και 60 εκ.Αρχες εχουμε εμβολιακι,για να δουμε που θα εχει φτασει....γιατι εχει μειωσει λιγο τα γευματα της!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια. Μπήκα λίγο στα γρήγορα για να πω κάτι στη Λένα για την πιπίλα.

Λενάκι, έχεις ακούσει τον παιδίατρο Μαζάνη για το κόψιμο της πιπίλας; Μέχρι πέρυσι τον είχε η Μενεγάκη και φέτος είναι στο Μεγκα. Η κουμπάρα μου προσπαθούσε πριν δυο χρόνια να κόψει την πιπίλα στην κόρη της και δεν μπορούσε. Της είπα αυτό που είχα ακούσει από τον Μαζάνη και σε λιγότερο από βδομάδα τέρμα η πιπίλα. Αφήνεις μόνο μια πιπίλα έξω και την κόβεις λίγο με ένα ψαλιδάκι. Μετά από δυο μέρες την κόβεις λίγο περισσότερο και επειδή το παιδί σταματάει να έχει την ευχαρίστηση του πιπιλίσματος την παρατάει μόνο του. Αν θέλεις δοκίμασέ το.

Όσο γι' αυτό που λες για το νόμο δεν το ξέρω. Αν μάθεις όμως πες μου κι εμένα. Βέβαια εγώ είμαι στη διάθεση. Απλά καλό είναι να τα ξέρεις αυτά. Φιλάκια προς το παρόν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε κορίτσια κάτι άσχετο. Εμένα η μικρή όταν ξυπνάει το βράδυ δεν κλαίει αλλά στην αρχή έτρωγε τα χέρια της και τώρα τρώει το σεντόνι. Το πρωί το βρήκα παπαριασμένο. Και στο ριλάξ που την έχω σκεπασμένη με μια πάνα, αν της φύγει η πιπίλα τραβάει και τρώει την πάνα. Χτες που την έβαλα στο γυμναστήριο και κρέμασα ένα παιχνιδάκι για να το φτάνει με τα χέρια της, αυτά που έχει το γυμναστήριο είναι πολύ ψηλα, το είχ4ε τραβήξει κάτω και το είχε βάλει μέσα στο στόμα. Ποια αποστείρωση;;;!!! Και πολλές φορές την βρίσκω σκεπασμένη μέχρι πάνω από το κεφάλι. Αυτό κάνει και τώρα. Τραβάει την πάνα μέχρι πάνω από το κεφάλι της. Υπάρχει καμιά λύση; :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βανεσσακι ακομα δεν εχουμε αποφασισει για ονομα,πολυ πιθανον της πεθερας μου,Κωνσταντινα,αλλα ακομα υπο συζητηση...ξερεις...μαγειρευουμε τωρα!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια...χτες ειχαμε γκρινια....απο τις 6 το απογευμα μεχρι κ τις 2 την νυχτα την ειχα αγκαλια....την αφηνα εκλαιγε την επερνα αγκαλια σταματουσε.... :roll: μαλλον ηταν η μερα της....

εγω στον γιο μου ειχα σημειωσει στο ημερολογιο του οτι αγκου ειπε 20 ημερων...αλλα μου λενε ολοι οτι αποκλειεται κ ειπα και εγω μαλλον λαθος θα σημειωσα....γιαυτο ρωτησα κ σας...η μπουμπου βγαζει κατι ηχου...κατι γκου,αχ...αλλα ακομα αγκου δεν εχουμε πει...

τον αδελφο της τον λατρευει μολις τις μιλαει του γελαει κ γενικα την ηρεμει..αν το βραδυ εχουμε γκρινια θα του πω να της τραγουδησει το νανουρισμα που του εμαθα :lol:

εχω πιατα να πλυνω κ τα χερια μου εχουν ματωσει απο το πολυ πλυσιμο κ δεν μπορω να τα πλυνω...αχ πως θα αντεξω να τα πλυνω παλι...μου τελειωσαν κ τα γαντια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φιλεναδες μου μαλλον την αρπαξα για τα καλα..φταρνιζομαι συνεχεια,νιωθω μια συγχηση,ποναει ολο μου το σωμα,τρεχει και λιγο η μυτη..εβαλα μασκα για να μην κολλησει ο μικρος και πηρα και αυτα τα cold &flu που συνηθως εγω δεν παιρνω τιποτα...

βανεσσακι εκανε εμβολιο η δαναη?σημερα θα κοιμαται σαν πουλακι το καμαρι μου..

αναστασακι δεν ειναι ασχημο το κωνσταντινα..μπορεις να την φωναζεις ναντια η ντιανα που δεν ειναι και τοσο συνηθισμενα..

εφη πολυ καλο το κολπακι που λες..εμεισ βεβαια δε εχουμε θεμα αλλα θα το εχω υποψιν..οσο για το αλλο που λες,τα κανει κι ο δικος μου αυτα..τα κουβερτακια κτλ ειναι πλυμενα αλλα οχι αποστειρωμενα..δεν χρειαζεται να ανησυχεις..δεν παθαινει τιποτα το μωρο ας μην ειμαστε υπερβολικοι..ξερεισ οτι οι αμερικανοι δεν χρησιμοποιουν καν αποστειρωση?σιγουρα πρεπει να ειμαστε λιγο προσεκτικοι γιατι τους τρεις περιπου πρωτους μηνες το εντερακι τους ειναι αποστειρωμενο αλλα ολα με μετρο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγγελικουλα,ευτυχως εχει ωραιο ονομα αν το βαλουμε.... :P

Εμενα η δικια μου σημερα δεν πολυ τρωει,σταματαει...κλαιει.....και κοιμαται...ειναι ζωηρη οταν ξυπναει αλλα κοιμαται συνεχεια... :? τι παιζει παλι....μην με αρρωστησει φοβαμαι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...