Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ

1. Μη φοβάσαι να είσαι σταθερή μαζί μου. Αυτό θα με κάνει να νιώθω περισσότερη σιγουριά.

2. Μη με παραχαϊδεύεις. Ξέρω πολύ καλά πως δεν πρέπει να μου δίνεις οτιδήποτε σου ζητώ. Σε δοκιμάζω έτσι για να δω.

3. Μη με κάνεις να νιώθω μικρότερος απ' ότι είμαι. Αυτό με σπρώχνει να παριστάνω καμιά φορά τον σπουδαίο.

4. Μη μου κάνεις παρατηρήσεις μπροστά στον κόσμο, θα προσέξω περισσότερο αυτό που θα μου πεις αν μου μιλήσεις ήρεμα μια στιγμή που θα είμαστε οι δυό μας

5. Μη μου δημιουργείς το συναίσθημα πως τα λάθη μου είναι αμαρτήματα. Μπερδεύονται έτσι μέσα μου όλες οι αξίες που έχω μάθει να αναγνωρίζω.

6. Μη με προστατεύεις από τις συνέπειες των πράξεων μου. Χρειάζεται καμιά φορά να πάθω για να μάθω.

7. Μη δίνεις σημασία στις μικροαδιαθεσίες μου. Καμιά φορά δημιουργούνται για να κερδίσω την προσο-χή που ζητώ.

8. Μη μου κάνεις συνεχώς παρατηρήσεις, γιατί τότε θα προστατεύσω τον εαυτό μου κάνοντας τον κουφό.

9. Μη μου δίνεις επιπόλαιες υποσχέσεις. Νιώθω πολύ περιφρονημένος, όταν δεν τις κρατάς.

10. Μη με αγνοείς όταν σου κάνω ερωτήσεις, γιατί θα ανακαλύψεις πως θα αρχίσω να παίρνω τις πληρο-φορίες μου από άλλες πηγές.

11. Μην πέφτεις στις αντιφάσεις. Με μπερδεύεις έτσι αφάνταστα και με κάνεις να χάνω την πίστη μου σε σένα.

12. Μην προσπαθείς να με κάνεις να πιστέψω πως είσαι αλάνθαστη. Είναι δυσάρεστη έκπληξη για μένα, όταν ανακαλύπτω πως δεν είσαι.

13. Μη διανοηθείς ποτέ πως θα πέσει η υπόληψή σου αν μου ζητήσεις για κάτι συγνώμη. Μια ανα-γνώριση του λάθους σου μου δημιουργεί πολύ θερμά συναισθήματα απέναντι σου.

14. Μη ξεχνάς πόσο γρήγορα μεγαλώνω. Θα πρέπει να σου είναι δύσκολο να κρατήσεις το ίδιο βήμα με μένα, αλλά προσπάθησε σε παρακαλώ.

15. Μην ξεχνάς πως δε θα μπορώ ν' αναπτυχθώ χωρίς πολλή κατανόηση και αγάπη. Αυτό όμως δε χρειάζεται να το πω. Ετσι δεν είναι;

Σε λατρεύω

Το παιδί σου.

οπως και αυτο θα το εχετε διαβασει

• Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αργυρω πολυ ωραιο αυτο...

πακος εργασιας και βενζηναδικο μαζι..

αλλα εχει ενα τετοιο...τον παγκο εργασιας Black & Decker, με κατσαβιδια δλαπανα πλιονια, κατσουκ (σφυρι) πακσιμαααδια, βιιιιδεσ...

Ενα δωρο θα ειναι το βαλιτσακι που σας ειπα γιατι θελω να ερχετε σε παφη και με αλλα πραγματα εκτος απο εργαλεια, και αλλο δωρο δεν ξερω..παπουδογιαγιαδες θα βαλω να του παρουν ρουχα για του χρονου..

η θεια του θα του παρει βιβλια..ο αδελφος μου δεν ξερω θα σκεφτω..

να μην παιρνει και πολλ..αν και τα παιχνιδια του Χριστοφορου θελουν μια ανανεωση και φυσικα μαζεμα με οσα δεν παιζει

Δημοσίευση

αχ απο ρουχα ειμαι γεματη εχω για τον κωνσταντινο μεχρι 4 χρ.σιγουρα εμασα πολυ ρουχο στη βαφτιση ειχα μικρα ουτως η αλλως που ειχα αγορασε εγω η μαμα μου ειχε παρει για 1χρ.και οπτε τα πηρα ολα απο 1,5 και πανω και ολα χειμωνιατικα στα καλοκαιρινα περιμενω δωρα ως συνηθως γιατι μαιο και ιουνιο εχουμε γιορτη κ γενεθλεια...απο παιχνιδια κεγω προβληματιζομαι τωρα παιζει με αυτοκινητα κυριως πανω στη σκεπη εχω μια σακουλα εκπαισευτικα γιατι οταν με ρωτανε τι να του παρω παιχνιδι τους λεω απο 3 και πανω για να παιξει μετα αφου τοτε καταλαβαινουν περισσοτερο εγω καθε μηνα σες μου αφαιρω παιχνιδια μιας και τα σκορπαει και δεν παιζει αλλα σκεφτομαι σε κανα 3μηνο θα τα βγζαω για τη μικρη κ χαμος θα γινεται...

τωρα που το σκεφτομαι σχεδον ολο το χρονο γιορταζουμε...τι εννοω γεναρη γιορταζεο ο αντρας μου φεβρουαριο εχει γενεθλεια,μαρτιο εγω απριλιο γιορταζει η κορη μου μαιο κ ιουνιο γιορτη και γενεθλεια ο μεγαλος μου ιουλιο η γεωργια.αυγουστο παυση σεπτεμβριο επετειο γαμου οκτωμβρη παυση νοεμβρη γιορταζω εγω δεκεμβριο παυση(αλλα παιρνουμε ολοι δωρα λογο χριστουγεννων)κανω πλακα τον αντρα μου ενα παιδακι ακομα να γεννηθει και να γιορταζει εκεινους τους μηνες ειμαστε φουλ....

Δημοσίευση

Ιφηγενεις ασυμφοροι ειστε για συγγενεις και φιλους!!!! :lol::lol::lol::lol:

εγω την τελευταια φορα μαζεψα παααρα πολλα παιχνιδια..

αφισα μονο μερινα μεγαλα σε μεγεθος κατι γερανους εκσαφεα και κατι αυτοκινητακια οπως και κατι λεγκο...

ολα τα υπολοιπα απο Litle people και αλλα τα εξαφανησα..ε δεν αντεχα η γυναικα..

οπως και πολλα βιβλια εξαφανισα..αφισα μονο μερινα κομικ και μερικα παραμυθια που διαβαζει γιατι οι σκεψεις του αρχησαν να μπερδευοναι..

χτε ςπου τον ξεντηνα το βραδυ αρχησ ενα μου κλεει πως ο χιστοφολος θα παλει την καλαμπινα..θα παει στο δασος και θα΄λιχνει τουφεκιες, και θα πιασει την γκλι γαλοπουλα και μετα θα παει στο πουκε μακετ ( σουπερμαρκετ) με τον μπαμπα και θα αγολασει τη μαυλη γαλοπουλα και μετα με τον ντοναλτ και τις παπιεσ θα φανε τη γκλι γαλοπουλα και τη μαυλη γαλοπουλα

οποτε..δεν ειναι λογια αυτα για ενα 2χρονο

Δημοσίευση

εκανα δυο φαγητα + φρουτα για τον μικρο ...ολα μεσα σε μια ωρα

εκανα μακαρονια με κιμα ,κεφτεδακια για τον Μ και εκανα τα φρουτα του Π και τον ταισα ,μετα ταισα-ιζω ακομα τον Μ και εφαγα και εγω !!! ααα μεχρι να μπορεσω να ταισω τον μικρο τον θηλασα λιγο .

τωρα το καιμενο προσπαθει να κοιμηθει και ο Μ δεν τον αφυνει ....πανω που εκλεισε τα ματακια πηγε ο Μ και του πηρε ενα παιχνιδι ,ξυπνησε το καιμενο και με κοιταξε με απελπισια παραπονιαρικα του εβαλα πιπιλα και τωρα ξανα κοιματε .Θα ερθει ο Κ οπου νανε να παρει τον Μ βολτα στο καραβι !!!ετσι τον ταιζω του λεω να κανει μαμ γιατι αλλιως δεν θα παει βολτα :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημέρα! :)

Πως μου είστε; Δεν προλαβαίνω να γραψω... :roll:

Σήμερα μετά το μάθημα θα πάω Ερμου να αγοράσω ρούχα της Χ από τα Η&Μ .

Θα πάρω και κάτι της μαμας μου που γιορτάζει σήμερα. :D Μάλλον καμια μπλούζα σε γκριζάκι ή μωβακι ή άλλο τέλος πάντως... ε ήρθε ο καιρός να βγάλει σιγά σιγά και τα μαύρα... :roll:

Έχω νευριασει και με τη δουλειά... δεν έγινε κάτι, άλλα είναι που είναι στραβό το κλιμα, καμία όρεξη δεν έχω να βλέπω πολλούς εδώ μέσα...

Χθες η Χ είχε λυσσάξει το απόγευμα και της έλεγα οτι θα γραψω στον Αγ. Βασίλη να μην της φέρει δώρο

:?:geek:

Μετα της εξηγούσα οτι ο Αγ. Βασίλης φέρνει δωρο μόνο στα παιδάκια που είναι καλα, δηλαδη σε αυτά που ακούνε τους γονείς τους, τρώνε το φαγητό τους, δεν γκρινιάζουν και δεν χτυπάνε.

Τη ρωτησα αν η ίδια είναι τέτοιο παιδάκι και αφού το σκέφτηκε λίγο μου είπε οτι δεν είναι.

Τότε της είπα οτι ο Αγ. Βασίλης θα της φέρει δώρο γιατί είπε την αλήθεια και γιατί προσπαθεί να είναι καλύτερο παιδάκι!

Μα τι καλό παιδί που έχω... :x:x:x:x:x:x:x:x:x:mrgreen::oops::oops::oops:

Κατερίνα χρονια πολλά κουκλίτσα μου! :x Πάντα χαρούμενη και γελαστή σου εύχομαι! :D

Δημοσίευση

ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙΓΓΕΙΛΑ ΤΗ ΣΟΦΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣΟΥΛΑΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΑΚΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΠΙΛΕς ΔΕΝ ΤΙς ΠΟΛΥΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΨΙΛΟΜΑΣΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΔΕΙΚΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙς ΓΙΟΡΤΕς

Δημοσίευση

Αφρο και αυτό θα το διαβάζεις στα αγγλικά? :?

και όταν τελειώσει το φαγητό έρχεται ο Κ. τότε ο Μ τον ρωτάει πότε θα με πας στο πλοίο και έτσι ρίχνεις το μπαλάκι στον Κ!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: καλό!!!!

ο άντρας μου, μου είπε ότι άκουσε στο ραδιόφωνο ότι δώθηκαν στην δημοσιότητα τα ονόματα των μεγαλοφειλών πλουσίων.....ψάχνω και δεν βρήσκω τίποτα....ξέρετε κάτι? :?:

εγώ μαγειρεύω, τα παιδιά είναι πάνω παίζουν ή φωνάζουν, αναλόγως και ο άντρας μου κοιμάται!!! :evil::evil: μετά θ αφύγει για ένα reunion, το οποίο γίνεται κάθε χρόνο .... τι είδους είναι αυτό που γίνεται κάθε χρόνο.....

Σισσιώ να χαίρεσαι την μαμά σου....πολύ ΄ωραία τα είπες στην Χ. σου :D

Μαρία και εσύ να χαίρεσαι την μαμά σου, της άρεσε το δώρο της? :)

Δημοσίευση

Αργη και να δωθηκαν...σηγα μη παρουν τιποτα.

Υπαρχουν νομικα κενα.

ΠΧ τα χρεη προς το δημοσιο δικαζονται σε βαθμο πλημεληματος...και οι πλειοψυφια των ποινων εχει ανασταλτηκο χαρακτηρα...

και εαν τελικα καταδικαστει καποιος τελεσηδηκα οι ποινες κημαινονται απο 1-5 χρονια

Και δεν υπαρχει καποιος μιχανησμος που να τους αναγκαζει να τα πληρωσουν η που να εκποιουν περιουσιακα στοιχεια

Δημοσίευση

γειααααααααααααα

τι κανετε?

αχ αφρο για μενα ειναι η κουκουβαγια καλεεεε

δευτερα φευγω κρητη..αντωνιααααααααααααααααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σημερα ερχεται η αδερφη ανηψια..αυριο εχουμε γαμο :mrgreen: ποτνιακα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλε η σοφη τι ειναι?τι ειναι αυτο παλι?

επισης δωρο απο αι βασιλη ειναι οτι θελετε εσεις η οτι θελουν τα παιδια????????????

σημερα τοη πηγα σταθμο..μιλησα κ με τη καλη κυρια κ με τη ξυνη..κ η 3 ειναι καθε φορα διαφορετικη :roll::roll::roll:

κ τους ειπα οτι θα μου τα πουν προσωπικα αυτα που θα πουν τη δευτρα που αθ λειπω κ λεει η καλη φυσικα..κ η ξυνη δε μιλησε :twisted::twisted:

η συνελευση ειναι για τα παιδια που φευγουν με σχολικο κ δε ενημερωνονται οι γονεις για τη προοδο.οποτε να δω τι θα με πουν :roll::roll:

10 λεπτα πριν παραλαβω το μικρο(μεγαλο δηλ)με περνει η ξυνη να πει οτι εχει πληγη στο χειλακι του γτ μαλωσε με ενα παιδακι για ενα παιχνιδι κ τον εσπρωξε κ ο δικος μου επεσε κ χτυπησε

νατασουλα τι ωραια πραματα μαθαινει η ελενα :D:D

κατερινακι μου χρονια σου πολλαααααααααααααααααα..

αντε συντομα να μας ανακοινωνεις μια 2 εγκυμοσυνη..καλα ναπερασεις στη μανουλα

σισσιω να χαιρεσαι τη μανουλα.γτ φοραει μαυρα? :oops::oops::oops::oops::oops:

μαρια κ συ να χαιρεσαι τη δικη σου

Δημοσίευση

τελικά Χρύσ αν πλήρωνε ο καθείς τον φόρο που του αναλογεί, δεν θα υπήρχε και πρόβλημα! :?

και εγώ δεν ξέρω τι η Σόφη :?

Θούλη δεν πειράζει ρε που σκίστηκε το χειλάκι, πάνω στο παιχνίδι πολλά γίνονται.....αρκεί να μην χτυπήσουν σοβαρά! :!:

Αφρο στα αγγλικά είναι η ομοιοκαταληξία όμως!!!! :lol::lol::lol::lol:

Θού χΗρα είναι η γυναίκα χωρίς σύζυγο ενώ χΕΙρα είναι η χείρα βοηθείας!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

δωρο ειναι .....οτι ξερουμε οτι θα του αρεσει πολυ με βαση αυτα που αγαπαει .

αν ομως τον αφηνα να επιλεξει ανεξελεκτα θα α)επαιρνε κατι παρα πολυ ακριβο β)κατι που δεν ειναι στην ηλικια του γ)καποια βλακεια ,γιατι ολα τα θελει .

τωρα για το μωρο επιλεγω εγω αφου ετσι και αλλιως γνωμη δεν εχει :lol::lol::lol:

μαρη παλι Κρητη θα πας ?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...