Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

απο γαλα την επαθα ...ακομα δεν ειμαι καλα ....χαλια το στομαχι μου .

εμεις δεν του εχουμε πει τιποτα για αγιο βασιλη ...και δεν ξερω πως να του το πω :roll:

δωρο θα του παρουμε για ολλες αυτες τις γιορτινες μερες .

μου ειπαι σημερα ομως η παναγιωτα οτι καλυτερα να μην ειναι αυτο που σας εβαλα γιατι δεν ειναι παιχνιδι αλλα μαθηση ,στην ηλικια τους ειπαι ειναι καλυτερα να παιζουνν ελευθερα ....τωρα καθομαι και ψαχνω τι να του παρουμε .....

• Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ναι ξέχασα να σας πω για τα δώρα! Εμείς της παίρνουμε τα Χριστούγεννα ένα παιχνιδάκι ή ένα Βιβλίο σαν δωρο απο τους γονείς και της Πρωτοχρονια της φέρνει ένα δώρο ο Αγ. Βασίλης. (Περυσι της πήραμε τα Χριστούγενα ένα βιβλίο με παραμύθια, που είχε και σι ντι για να τα ακούει και την Πρωτοχρονιά μια κουζίνα τεφαλ. Φέτος μου ζητησε να γράψουμε στον Αγ. Βασίλη οτι θέλει ένα πατίνι και ένα μπαλόνι)

Αυτό που της παίρνουμε εμείς είναι μικρής χρηματικής αξίας, αυτό που της φέρνει ο Αγ. Βασίλης είναι λίγο ακριβότερο. Δεν ξέρω ρε κορίτσια νομίζω πως τα Χριστούγεννα πρέπει να είναι μαγικά για τα παιδιά!

Εγω τα λατρεύω! Περιμένω να έρθει το ΣΚ για να στολίσουμε!

Γενικά δεν πολυ ψωνίζουμε δώρα. Μόνο σε γενέθλια, γιορτή, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά της κάνουμε δωράκια. :|

Δημοσίευση
μου ειπαι σημερα ομως η παναγιωτα οτι καλυτερα να μην ειναι αυτο που σας εβαλα γιατι δεν ειναι παιχνιδι αλλα μαθηση ,στην ηλικια τους ειπαι ειναι καλυτερα να παιζουνν ελευθερα ....τωρα καθομαι και ψαχνω τι να του παρουμε .....

αυτό δεν το κατάλαβα :? δλδ δεν μπορεί να είναι ένα παιχνίδι από το οποίο μαθαίνεις κιόλας? :?

δεν θυμάμαι τι έβαλες, εμένα προσωπικά μου αρέσουν τα παιχνίδια από τα οποία μαθαίνεις.....και να σας πω ότι - και ίσως με πείτε παράξενη - αυτό το κουκλόσπιτο εμένα δεν μου αρέσει, δεν βρίσκω πώς, με ποιόν τρόπο παίζει ένα παιδί και τι του προσφέρει :?

εξηγείστε μου λίγο.....

βέβαια δεν είναι για την Ρ. γιατί από την πρώτη κιόλας μέρα θα το χαλάσει, οπότε χαμένα λεφτά.... :? και ίσως να είναι για αδελφές και όχι αδελφό, αδελφή!!! :?

επίσης και εγώ το βιβλίο το θεωρώ πολύ ωραίο δώρο ;) για μικρούς και μεγάλους ;)

Δημοσίευση

Σισσιώ η Βόννη είναι όμορφη πόλη, οικογενειακή θα έλεγα.....εγώ, όμως, προτιμώ τις μεγάλες, τις μητροπόλεις....αν το Βερολίνο ήταν στα δυτικά εκεί θα μέναμε ;)

Δημοσίευση

τελιακ διαπιστωνω οτι το να μενες με συγγενεις εχει και πολλα αρνητικα!

δεν μπορπυμε να συνενοηθουμε και ο τρεις!

εχω απιστευτα νευρα!

αλλα που να τα πω?

αν τα πω στον Π. θα μου πει οτι φταιω!

παω να ταισω κοτοσουπα τη Μ-Ι!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω πολυ ολες για την αμεση ανταποκριση...

Αν και για να ειμαι ειλικρινης απογοητευτηκα λιγο με οσα ακουσα (Αναστασια επειδη σε ψιλιδιαβαζω κατα διαστηματα ειχα καταλαβει τι μα'ι'μου ειναι και η δικια σου) αλλα τι αλλο μπορω να κανω???

ΥΠΟΜΟΝΗ...

Cesilia 22 μηνων... :shock:

Lenaki κι ο δικος σου τα ιδια χαλια ???

Maimoudaki με το καλο ο δευτερος γιος...Μου φαινεται τοσο δυσκολο ολο αυτο ισως γιατι με την κορη μου δεν παιδευτηκα καθολου. Απο 40 ημερων υπνος 9-9...

Ιφιγενεια εσενα αν και μικρουλα δεν πολυξυπναει παντως...παλι καλα...το ειπα εγω τα κοριτσια ειναι πιο συνεργασιμα...συνηθως...

Μαρια την ιδια κρεμα της bioten εχω και γω εδω και καιρο αλλα τριχες, ακομη τουλαχιστον, δεν εβγαλα! :lol:

Argi αυτο το πιπιλισμα ειναι που μου τη δινει οσο τιποτα αλλο... :?

lovie ο νυχτερινος αποθηλασμος φανταζει ονειρο απιαστο αυτη τη στιγμη. Ας αρχισουμε να περιοριζουμε κανενα γευμα κατα τη διαρκει της ημερας και βλεπουμε για τη νυχτα... ;)

...και παλι ευχαριστω...

Δημοσίευση

Αφρο αυτό είναι περισσότερο για μεγαλύτερα παιδάκια λέει από 3 έως 6, κυρίως για προνήπια και νήπια :?

δεν του αγοράζεις κάτι πιο κοντά στην ηλικία του?

όντως ίσω ςαυτό να μην το χαρεί!!! :?

Δημοσίευση
...το ειπα εγω τα κοριτσια ειναι πιο συνεργασιμα......

πιο συνεργάσιμα? :lol::lol::lol: η δικιά μου σταμάτησε να ξυπνά το βράδυ όταν ήταν 19 μηνών!!! τέτοια συνεργασία μιλάμε!!!! :roll::roll::roll::roll:

εξαρτάται από το παιδί και όχι από το φύλο!!!....ο γιος μου 6 μηνών σταμάτησε το βραδυνό ξύπνημα!!!

Δημοσίευση

Άφρο εγώ δεν θα το έπαιρνα αυτό τώρα, νομίζω ότι πρέπει να είναι γύρω στα 4 το παιδί για να ασχοληθεί και να του αρέσει. Βέβαια εξαρτάται πάντα και από το παιδί........

Theano εκτός από κουράγιο δεν ξέρω τι άλλο να σου πώ, η δικιά μου σταμάτησε τα πολλά ξυπνήματα περίπου 2 ετών και άρχισε να κοιμάται σερί σχεδόν κάθε βράδυ στα 2,5.

Αργυρώ όπως σου είπε και η Αφρο είναι παιχνίδια μίμισης και σίγουρα προσφέρουν χαρά στα παιδιά αν όχι εκμάθηση.

Δημοσίευση

τι κανετε?

εγω σημερα γυρναω κ καλα στη δουλεια..αυριο θα παω να παραιτηθω :?:?:?

αυριο θα παω το μεγαλο σταθμο αν κ παρασκευες δεν το παω..εχω να παραιτηθω λεμεεεε :lol::lol:

επισης..βρηκα σημειωσα απ το σταθμ να δωσω 10 ε στο συλλογο..νατασουλα πρεπει ρε?

επισης..στις 28 του μηνα(που εγω δε θα μαι) :twisted::twisted::twisted::twisted: θα κανουνεσυναστηση οι παιδαγωγοι να μας ενημερωσουν για το προγραμμα εργασιας(δε καταλαβα)

κ να μιλησουμε για τυχον προβληματα που μας απασχολουν γυρω απο τη συμπειφορα των παιδιων :!:

κ γω θα ΄λειπω :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: το κερατο μουυυυυυυυυυυυυυυ

επισης..νατασα να παεις το μπιντε..μα τη καθαροκωλη φιλη εχω :lol:

ρε παιδια τωρα περα απ τη πλακα..πλενεται το πωπο σας μετα απο καε χεσιμο :o:o

επισης..πηρα κ γω πριν κανα μηνα απο το γκρουπον για μενα κ το στεφανι μου ενα πακετακι για μασαζ..δηλ θα παμε σε ινστιτουτο να μας κανουν :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ανασταισα θα σε παρω τηλ να με πεις νεα σου :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ρε λενακι τοσο χαλια ε? :cry::cry::cry: κ δε ειμαστε κ κοντα..να φωναζουμε μαζι :lol::lol::lol:

μαρια εραστικα ρε...μα λυκοφωλια :lol::lol::lol::lol::lol:

αργι τι ομορφη φωτο..εγω φετος περιμενω πως κ πως να παω παραμονη πρωτοχρονιας κατω με τα πιτσιρικια που γινετε χαμος..ακομα μια φορα το εκανα..τις αλλες δουλευα..αν κ εκεινη η μερα θα εμ φερει θλιψη..παντα μα παντα εκανα ρεβεγιον με το μπαμπα :cry::cry::cry::cry::cry:

αφρο περαστικα ρε..

βικυ κερνω καφε ελααααα

τι ειναι οι γονικες?????????????

ναυασπυλα δε βαζω φωτο..ελα απο δω να τα πουμε κ να με δεις..η να βρεθουμε 8-)8-)8-)

σισσιω σε διαβαζω κ σε χαιρομαι...

χρυσα μα ποοοοοοοοοοοοοσο αλλαξε ο μεγαλος με το νεο λουκ

καρολ με το καλο να φερεις το εγοραρο σου..χρονια πολλα..ευτυχισμεναααααααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ρε παιδια..ποτε δινουμε δωρα χριστουγεννα η πρωτοχρονια?μα ρεσε αυτο που ειπε η σισσω..

αλλα εγω σταμπαρα ενα χριστουγεννιατικο παραμυθι εχει να κανει κ με τη θρησκεια απο το ιανο..αλλα λεω να του το παρω τωρα..γτ αν το δωσω χριστουγεννα ποτε θα το χαρει..δηλ να καταλαβει για τη γιορτη :roll::roll::roll::roll:

επισης.εγω ρωτησα τι θελει απο το αγιο βασιλη κ λεει οοοοοοοοολα τα μεταφορικα μεσα..δηλ αεροπλανο νταλικα κτλ κτλ

τι σκατα να του παρω..οτι θελω η οτι θελει?εσεις πατε με αυτο που σας λεει? :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

αυτο μου ειπαι και η παναγιωτα ...και αρχισα να ψαχνω κατι αλλο...

του αρεσε αυτο http://www.amazon.co.uk/Disney-Cars-Fea ... EMVDTUMVXK

το ειδε και μου ελεγε "δωστο δωστο " :lol::lol::lol::lol:

κατι σε αυτοκινητο απο τον μακουιν τον βλεπω να του παρουμε ...παλι ...οπως και περιση :roll:

Δημοσίευση

θου ο Κ το κανει μετα απο καθε φορα ;)

αχ το μαναρακι μου θελει ολλα τα μεταφ.μεσα :x στα τζαμπο εχει παρα πολλα και σε πολυ καλες τιμες εχει λεοφωρια ,τρακτερ ,πυροσβ,αεροπλανα κτλ απο πανω κατω 5-6ε

εμεις θα του κανουμε και χριστουγεννα και πρωτοχρονια δωρο γιατι εχει γιορτη και η πρτοχρονια ειναι πρωτοχρονια ...αν παιρναμε εκεινο θα ηταν ενα δωρο και μονο αυτο αλλα τωρα θα του κανουμε μαλλον δυο μικροτερης αξιας ;) εχουμε και το νινι φετος που αν και δεν καταλαβαινει πρεπει να του παρουμεκατι για να βρεπει ο Μ οτι ειναι ισα στα δωρα ;)

θεανο ...κουραγιο ειναι μικρο ακομα

Δημοσίευση

Θου... :lol::lol::lol: Καλα μωρη θα σου πω, απο εδω μεσα αν πλενω τον πισινο μου μετα απο καθε @#%$;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αφρο εχεις παστρικο αντρα εεεεεεεεε;;;; :lol::lol::lol:

θα παρετε και στον Πανουλη δωρακι;;;Δεν το χα σκεφτει καθολου για τον Φωτη!!!

Μαλλον κανα σκληρο βιβλιο θα του παρω.

Αργυρω το κουκλοσπιτο ειναι παιχνιδι ρολων ρε συ.Δηλαδη "προσποιεισαι" οτι ζεις μεσα στο σπιτι και κανεις οτι κανει και η μαμα σου και ο μπαμπας σου!!!

Εγω τα λατρευω τα κουκλοσπιτα!!!! :x:x

Απο παιχνιδια ρολων το παιδι μπορει να μαθει να ρωταει, ακουει τον αλλον, συμμετεχει σε συζητηση, συνεργαζεται,να μοιραζεται... πολυ πιο σημαντικα απο τα να ξερει το αλφαβητο.(στην ηλικια των 2μιση)

Νομιζω οτι εκπαιδευτικα παιχνιδια ειναι καταλληλα και μπορει ενα παιδακι να ασχοληθει με αυτα μετα τα 3.

Κοριτσια συμφωνω με την αποψη της παιδ. οτι δεν ρωταμε το παιδι απλα οσο μεγαλωνει ενα παιδακι δεν πρεπει να του εξηγουμε και το λογο;;;

πχ.φορα το μπουφαν γιατι κανει κρυο και αν δεν το φορεσεις θα αρρωστησεις

κρατα μου το χερι γιατι εχει αυτοκινητα που μπορουν να σε χτυπησουν.

Αναστασια καλη επιτυχια στη συνεντευξη!!!!

Δημοσίευση
ξερετε ποιος ειναι ο ηθοποιος που λενε που διακ .ναρκωτικα ?

τον ειδα ....καλε ζει ακομα χαχαχαχα ακου γνωστος :lol::lol::lol::lol::lol: πολυ πολυ παλια ναι ....

:?::?::?: ποιος;;;

Παω να βαλω τον φ. για υπνο... :?:?:?

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παλια υπηρχε φημη οτι τα ειχε με την Πανια!!!! :lol::lol:

Αααα τωρα θυμηθηκα...

Αθηνα ρε συ η Δαναη μεγαλωσε και μπορει να υπερασπιστει τον εαυτο της!!!τα δικα μας ειναι μωρακια ακομη.Ουτε καν περπατανε.Δε μπορουμε να τα αφησουμε ετσι...να τα χτυπαν τα μεγαλα.

Θου οταν θα τα εχεις και τα δυο μαζι δε θα κανεις ρε συ δουλειες!!!

τις δουλειες καντες το πρωι που ο Θοδωρης παει σχολειο και εισαι μονο με το μωρο στο σπιτι.

Νατασα μου το τηλ. το ειδα πολυ μετα.Ειχε μεσημεριασει και δεν πηρα.Αυριο!!!

Δημοσίευση

de eimai kala,.,

ρε παιδια γτ εχω γινει ετσι?

οκ δε ελω οτι ημουνο πιο πραος ανθρωπος αλλα δε ημουν κ αυτο το χαλι

δε εχω υπομονη...

μα γινετε να κοιμουνται τοσο λιγο?κ μετα εχουν μια μιρλααααααααααααααααααα

αααααααααααααα

ξυπνησαν κ τα 2 με κλαματα..παιδια ποσο να αντεξω..φωναζα...κ πανω σατα νευρα μου πεταω το αγαπημενο μου ρολοι που το εχω πανω απο δε ξερω κ γω ποσα χρονια κατω στο πατωμα κ σπαει..

το ειχα παρει τοοοοοοοοοτε με δρχ

κ ο μικρος τρομαξε κ δωστου κλαμα..τι σκατα εχω παθει..που ειναι ο παλιος μου ευατος..

κλαιω κ δε παρηγοριεμαι..

τους κοιτουσα που κλαιγαν κ γινονουν ετσι :evil::evil::evil::evil::evil:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...