Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Φίλη διάβασες;;;; :lol::lol::lol:

Καλή επιτυχία σήμερα! Θα πας εκείς και θα τους σκίσεις!

Θα πεις 2 λέξεις και θα σε προσλάβουν αμέσως! Μη σου πω πως θα παραιτηθούν για να αναλάβεις εσυ!!! :D:D:D

• Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

και εγώ συμφωνώ με την παιδοψυχολόγο και μια φορά στο είχα πει Ιουλία για τις πολλές ελευθερίες στο παιδί (γενικά όχι στο δικό σου) π.χ. να ανοίγει το ντουλάπι να παίρνει τα σιντι, να σκαρφαλώνει κ.λπ, κ.λπ, το ίδιο είχε πει και μία εδώ παιδοψυχολόγος σε κάτι φίλους μας που ρωτούσαν τα παιδιά τι να μαγειρέψουν :o:o:o και τους είπε δεν ρωτάμε ποτέ το παιδί, μαγειρεύουμε και του το προσφέρουμε, πώς ξέρει εκείνο τι είναι καλό? :!: ......αλλά όσον αφορά στον Γ. που πήγε αμέσως όταν του μίλησε η παιδ.ψ., θα έλεγα ότι είναι φυσικό όλα τα παιδάκια θα "υπακούσουν" και θα κάνουν αυτό που θα τους πει μια ξένη - η δασκάλα ή η παιδ.ψ. - μην εκπλήσσεσαι......στην μαμά, επειδή ξέρουν ότι τους παίρνει, θα αντιδράσουν,ξέρουν ότι είναι η μαμά που τους αγαπάει, θα τους συγχωρήσει κ.λπ.....πάντως αν αλλάξεις συμπεριφορά προς τον Γ. να το κάνεις σιγά σιγά μην πάθει το παιδί :lol::lol::lol::lol:

σήμερα η Ρ. ενώ ξύπνησε καθόταν στο κρεβάτι της, πάω της λέω καλημέρα, να ντυθείς κλπ και δεν ήθελε, άρχισε να γκρινιάζει "ωχ" σκέφτηκα.....αφού ετοιμάστηκα της πάω ένα βρακάκι που έχει μήλα πάνω και της αρέσει και της λέω "θέλεις να φορέσεις το βρακάκι με τα μήλα?" για πότε άλλαξε συμπεριφορά, σηκώθηκε με χαρά και το έβαλε και ντύθηκε :lol::lol::lol::lol: το σώσαμε το πρωινό :roll::roll::roll:

Θούλη απλά μην αφήνεις από το οτπικό σου πεδίο τον Παντελάκο και όταν αντιλαμβάνεσαι ότι ο χαμογελαστός Ντόντος πάει να κάνει την σκανταλιά του ν ααπομακρύνεις τον μικρό, έτσι όλοι είναι χαρούμενοι :) .....τώρα όταν πας να κάνεις κάποια δουλειά, βάζε τον μικρό κάπου που να είναι ασφαλής και καλύτερα θα ήταν να κάνεις τις δουλειές σου όταν λείπει ο Ντόντος στον παιδικό, έτσι όταν γυρίζει θα τον επιβλέπεις!!! ;)

Θεανώ μόνο 11 μήνες έχεις άυπνη? :lol::lol::lol::lol::lol: εδώ υπάρχουν και άλλοι με 3 χρόνια :lol::lol::lol: έχεις μέλλον δλδ!!!! :roll::roll::roll:

το μόνο που έχω να πω είναι ότι όταν καταλαβαίνεις ότι πιπιλάει να τον απομακρύνεις και να τον ηρεμείς διαφορετικά, πότε με βόλτα, πότε με τραγουδάκι ή όποιον τρόπο θα βρεις εσύ ότι ταιριάζει στο παιδάκι σου :| ....για την διάρκεια της ημέρας είμαι υπέρ της βόλτας έξω.........και εγώ εδώ είμαι τελείως μόνη μου, βοήθεια από πουθενά, αλλά η βόλτα βόλτα, κυρίως στον γιο μου (1ο παιδί) δεν μείναμε ούτε μία μέρα μέσα, ακόμη και με θερμοκρασίες μείον!!! ;)

δεν θυμάμαι άλλα, το ΣΚ, και μάλλον την Κυριακή θα στολίσουμε και εμείς το δέντρο......το υποσχέθηκα στον Λ. ,......βαριέμαι, βαριέμαι, βαριέμαι και φέτος δεν έχω καθόλου χριστουγεννιάτικη διάθεση!!! :?

Χρύσα ωραίος ο σταυρός μου άρεσε :) δεν μου αρέσουν τα κίτρινα-χρυσά

Αναστ. πολλά έγραψες :lol: ποστάρω και σε διαβάζω :roll:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

φιλια σε ολες!

η Μ-Ι κοιμαται ακομα!

εγω ξυπνια!

γκρρρρρ

θελω να παω στο μαλλ!

αλλα μονη μ ετην Μ-Ι?

ΜΗΠΩς ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ?

ΒΓηκε η νεα λιστα με τα ΒΑΕ ...τη βρισκω δικαιη...εμεις ειμαστε μεσα... ;););););););););)

οποτε θα βγω στην συνταξη στα 60 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εεεε να γελασουμε λιγο περι συνταξεων...

Δημοσίευση

α Μαρία-λυκάνθρωπε :lol::lol::lol::lol: πολύ γέλασα με την Ι :lol::lol::lol::lol: , μου θύμισε τον Λ., στην γιορτή μου ο άντας μου, μου έφερε λουλούδια και εγώ ήμουν πάνω και ήρθε ο Λ. πάνω και μου λέει "μαμά κάτω είναι κάτι λουλούδια για σένα από τον μπαμπά" :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

να σου πω μια ιδέα? τώρα μου ήρθε: πάρτε και κάτι άλλο ενα μικρό δωράκι και δώστε το στην μαμά σας και αργότερα φανερώστε και την ραπτομηχανή ;) θ αείναι σαν έκλπηξη πάλι ;)

τι υδατική ήταα αυτή? :o:o:o εγώ χρησιμοποιώ της Logona :|

Νατάσα περαστικά :x

Λένα εμάς μόνο ο Αη Βασίλης φέρνει δωράκια, δεν λέμε ότι είναι δικά μας και τα πεθερικά, όπου τους λέμε ότι τα έστειλαν οι γιαγιά-παππούδες! :!:

η δασκάλα του Λ. μας έστειλε email και είπε κάθε γονιός να αγοράσει ένα μικρό δωράκι γύρω στα 2ε (λες και υπάρχει τόσο φθηνό!!! :o:o:o που ζει ήθελα να ήξερα), να το τυλίξουμε και θα βάλει τα παιδιά να διαλέξουν και όποιο δώρο πετύχουν!!!! :roll::roll::roll: ε πήραμε ένα παζλ-μπάλα που έκανε 6ε και μετην έκπτωση έκανε 4!!!! αγορά της χρονιάς!!!! :lol::lol::lol::lol: θα το τυλίξω και θα το πάω σήμερα το μεσημέρι!!! ;)

Δημοσίευση

goodmorning!!

τι κάνετε???

ρε κορίτσια τον μπιντέ τι τον κάνετε?

εμείς έχουμε και σε αυτό το σπίτι και στη λυκοφωλιά αλλά δεν τον χρησιμοποιώ 8-)

α μόνο η Φ τον χρησιμοποιεί μερικές φορές που κάθεται να κάνει τσίσα όταν είναι και η Ι στην τουαλέτα και επειδή είναι δίπλα με τη λεκάνη το βρίσκουν παιχνίδι :mrgreen:

Σήμερα και η Φ δεν κάνει πυρετό.

Το απόγευμα θα πάμε στο σχολείο που θα έρθει μια διατροφολόγος να μας μιλήσει.

Την κρέμα δεν την δοκίμασα ακόμη. Σήμερα έβαλα τελευταία φορά από του Κορρε που τελείωσε.

Θα τη βάλω και θα σας πω. Είδα και τόσα χρόνια που έβαζα τις πανακρίβου κρέμες αποτελέσματα τι να σας πω :|

Αναστασία πες μας ρε λεπτομέρειες για τη δουλειά. Περι τίνος πρόκειται?

Βίκυ να πας στο Mall. Μεγάλη είναι η ΜΙ περπάταει μια χαρά και σε ακούει έτσι δεν είναι?

δε νομίζω να έχεις πρόβλημα

Σίσσυ την έστειλα χτες βράδυ την εργασία μου. Καλά αποτελέσματα μου εύχομαι :lol:

Ναι ρε Τόνια μα 1000 ευρώ? Χάζεψες? Τι κουμπαριές κάνεις ρε.

Έμεινα με το Λενάκι που έγραψε ότι την παίρνει ο ύπνος όπου λάχει :o τι κούραση τραβάς ρε συ :(

Βλέπει καμιά τον Πειρασμό στον Αντ1? Αν ναι γράψτε τι έγινε χτες και προχτές γιατί τα έχασα :geek:

Α ξέχασα να γράψω Ιουλία νομίζω έχω ξαναγράψει για το θέμα που έχουμε με τις ωτίτιδες με τη Φ.

Πέρυσι μας πήγαινε βδομάδα παρα βδομάδα. Φέτος σαν να ξεκινήσαμε λίγο καλύτερα :roll:

Την έχει δει φίλος μας ΩΡΛ και είδαμε ότι έχει κρεατάκια αλλά θα δούμε τι θα κάνουμε μετά τα 5.

Δεν ξέρω τι θα κάνουμε. Αλλά συνεχώς ακούω ότι η επέμβαση είναι αποτελεσματική και απαξ και τα αφαίρεσες δεν ξανααρρώστησες. Τι να πω. Για ομοιοπαθητική δνε ξέρω. Έλεγα κι εγώ να ξεκινήσω πέρυσι που είχα απελπιστεί αλλά έκανα πίσω :?

Αργυρώ bioten λέγεται

Δημοσίευση

Αναστ. καλή επιτυχία στην συνέντευξη, δεν μας είπες για τι δουλειά πρόκειτε?

η Χριστ. αγορά είναι: στο κέντρο, αλλά και σε συνοικίες, π.χ. στην δικά μας, στήνουν ξύλινα σπιτάκια και πουλούν την πραμάτειά τους, μπορείς να βρεις χριστουγεννιάτικα πράγματα, κεράκια, μπάλες, διακοσμητικά, δαχτυλίδια, κολιέ και τα όμοια (ασημένια, χειροποίητα), δερμάτινα είδη....επίσης υπάρχουν πολλά σταντς ξύλινα πάλι, που πουλούν φαγητό με τοπικές λιχουδιές (λουκάνικα, πατάτες, ψάρι κ.λπ) και σταντς που πουλούν ποτά, ανηψυκτικά, καφέ....επίσης καρουσέλ.....γενικά είναι πολύ όμορφα και θα σας π΄ροτεινα αν θέλετε να ταξιδέψετε εξωτερικό για τις γιορτές η βόρει αΕυρώπη είναι πολύ όμορφη τα Χριστ., και μου αρέσει το Βερολίνο, είναι πολύ ωραίο τα Χριστ. :)

μια μικρή φωτό, δείγμα της αγοράς της Βόννης!

Δημοσίευση

Συμπεθερα....πραγματικα σε ζηλευω...ποση υπομονη διαθεση κλπ εχεις!

εγώ? :o:o:o:o:o:o γιατί πράμα μιλάς? ποιά περίπτωση? δεν θυμάμαι :?

τι έκανα που σε εντυπωσίασε? :shock::lol::lol::lol:

να πας στο mall με την νυφούλα μου και να πιείτε και καφεδάκι 8-) είναι μεγάλη, πόσο θα σε ταλαιπωρήσει? όταν θα γεννηθεί και το άλλο μπορεί να μην το χαρείς τόσο, άκου με που σου λέω!!!! :lol::lol: εκμεταλλεύσου την στιγμή!!! ;)

Αφρο τι έφαγες? περαστικά :x

Δημοσίευση

ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Η ΔΑΣΚΑΛΑ:

"Ένα λάθος κόμμα μπορεί να σου χαλάσει όλη τη σύνταξη, έλεγε η δασκάλα στο σχολείο.Τώρα κατάλαβα ότι δεν εννοούσε τα γραπτά. "

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

μαρακι μια χαρα ειναιη bioten επισης εαν θελεις πιο οικονομιακ καλλυντηκα και οχι μονο που παιρνεις σε hondow και φαρμακεια, να δεις αυτο

www.pharmacy4u.gr

εγω ακομα και τον φυσιολογικο ορο απο εκει τον αγοραζω ειναι τουλαχιστων 2 ευρω πιο φτηνος και μαζευω παραγγελια και παιρνω ποσοτητες οποτε μου βγαινουν δωρεαν τα εξοδα αποστολης- μεχρι 30 ευρω ειναι 2 ευρω

Γραφω την VBAC μου για να το ποσταρω στο φεισ στην ομαδα...

Δημοσίευση
..γενικά είναι πολύ όμορφα και θα σας π΄ροτεινα αν θέλετε να ταξιδέψετε εξωτερικό για τις γιορτές η βόρει αΕυρώπη είναι πολύ όμορφη τα Χριστ., και μου αρέσει το Βερολίνο, είναι πολύ ωραίο τα Χριστ. :)

μια μικρή φωτό, δείγμα της αγοράς της Βόννης!

εμείς δεν μπορούμε ,

για Χριστούγεννα λέμε να πάμε στο σαλέ μας στο Ασπεν για σκι

και να αλλάξουμε χρόνο Νέα Υόρκη 8-)8-)8-)8-)

Αργυρώωωωωω στην Ελλάδα ζούμε!! Εδώ δεν μπορούμε να πληρώσουμε τα χαράτσια και τους φόρους μας :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Συμπεθερα....χαχχαχα σε εμας το προτεινεις?

ολος ο μισθος μου δεν φτανει ουτε για το μισο ταξιδι να ερθω!

να μην πω για το δωρο μου!

αν το παρω δηλαδη...

αληθει αυπεγραψε ο Σαμαρας?

μεσα σε 1 ωρα μου εχεουν τηλεφωνησει 4 φορες απο την δουλεια...

να με ρωτησουν αν εχουμε αλλο μουλτι, για τα φαρμακα, να βγει μια υπαλληλος εξω για 1/2 ωρα,

αν πρεπει να παμε μια ενοικο σε εφημερευον λογω βηχα...και αν ναι ποιος θα μεινει πισω?

ελεος....ρεπο εχω!

ααααααα οσες ειστε δημ. υπαλληλοι...σε εμας γονικες παιρνεις απο οταν το παιδακι σου κελισει τα 4

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!!

Σας διαβσα και ως συνηθως ξεχασα τι ηθελα να σχολιασω!

Νατασα περαστικα στην Δαναη, αφου μειωνεται ο πυρετος καλυτερα! Ομοιοπαθητικη ε? λοιπον δεν ξερω, αλλα μετα απο αυτα που περασα εδω, 2 εβδομαδες τετοιο χαλι θα αρχισω να το σκεφτομαι και εγω για τον μικρο..Δεν μπορω να τον κρατησω αλλο εξω απο το σχολειο..Εχω δουλεια κ δεν βγαινει, μαλλον θα τον στειλω αυριο παλι και ελπιζω να μην γυρισει με αλλο ιο, δεν θα το αντεξω!!

Θουλη σιγα μην περπατουσε ο μικρος βουδας ενα μισαωρο!! Περπαταει ενα δεκαλεπτο κ μετα...αγκαλια...Τον παιρνω στους ωμους, καμια φορα τον δενω στην πλατη με ενα μαντηλι οπως κανουν εδω οι αφρικανες..Περιττο να σας πω πως αυτο το δεσιμο στην πλατη ειναι τεχνη! Αν δεν μου το εδειχναν θα εσκαγε στο χωμα το παιδι! Εχω ενα υφασμα ειδικο και δενεται κ την καταβρισκει ο μικρος..Αλλα ειναι βαρυς κ μετα απο κανα τεταρτο ζηταει να κατεβει!!

Εγω χριστουγεννα θα κανω στη Δανια, στο εξοχικο..αχ οσο σκεφτομαι το κρυο!! Θα στολισουμε δεντρο παντως για το μικρο

ΕΓραψα ενα ρεπορταζ για τα εμφιαλωμενα, συντομο βεβαια διοτι εχω περιορισμο στις λεξεις κ δεν μπορω να κανω αναλυση, αν σας ενδοαφερει διαβαστε το

http://tvxs.gr/news/periballon/pos-oi-p ... F%81%CE%B1

Ρε κοριτσια σας εχω πει ποτε τι ακριβως κανω εδω?? Διοτι ολο λεω εχω δουλεια κ ποτε δεν εχω εξηγησει!!

Δημοσίευση

Φρανίτα δεν λες λεπτομέρεις και εδώ δεν υπάρχει περιορισμός στις λέξεις ;)

αυτό ήθελα να σε ρωτήσω: δεν σε ρωτάει ο Σεμπ γιατί δεν πάει πια σχολείο? γιατί σταμάτησε?

το είδα το άρθρο σου, αλλά δεν το διαβασα ακόμη, μετά θα το κάνω!!!

Δημοσίευση

Franita σε διάβασα το πρωι για τα εμφιαλωμένα.

Πήρα το Γ και του είπα "στοπ στο εμφιαλωμένο νερό"

Εμείς έχουμε μηχανή στο σπίτι και μάλιστα σήμερα περιμένω να φέρουν νερά.

Λοιπόν τελέιωσε θα του πω στοπ.. Αφορμή έψαχνα

Οκ δεν είναι και τόσα πολλά τα χρήματα αλλά για τα χρήματα μας πλέον και αυτό είναι πολυτέλεια αυτή τη στιγμή. Από τη βρυσούλα μια χαρά.

Αχ ε κορίτσια ακούω για γονικές κλπ και εδώ στη δουλειά και λέω τι ειν' τούτο?? πόσο ζηλεύω :?

Δημοσίευση

Εμεις παλη δενε χουμε μιχανη, και δεν αγοραζουμε αμφιαλομενα, ειμαι κατα αυτου για ολους τους λογους που γραφει η Φραν και για μερικους παραπανω,μ απλα εχουμε αγκαταστησει φιλτρο στην κεντρικη παροχη για επιπλεων φιλτραρησμα,

Στο γραφειο εχουμε ενασ μιχανημα που φιλτραρει το νερο της βρισης και μας το σερβιρει ειτε ζεστο ειτε δροσερο

Δημοσίευση

καλημερα και απο εμενα χθες η μικρη μου κοιμηθηκε 11,30 με 7,30 ουαουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ και εφαγε ξανακοιμοηθηκε και ξυπνησε 11...αλλα με ξενυχτησε ο μεγαλος ξυπνησε 6,30 γιατι τρομαξε στον υπνο του και φωναζε γαλααααααααααααααααααααα.του λεμε ειναι νωρια κανε νανι ηθελε γαλα πρωτη φορα τοσο νωρις του εκανα κ φυσικα δεν το ηπιε ξαπλωσα μαζι του κοιμηθηκε 7 7,30με ξυπνησε η μικρη κατα τις 8,30 με ξυπνησε ο μεγαλος μετα τον εδιωχνα καθε τεταρτο ασε με να κοιμηθω τιποτα του ειχα κανει γαλα και κινουμενα αλλα μπα...

στη θεσ/νικη σπουδασα στατιστικη την οποια ποτε δεν ασκησα γιατι ποτε δεν βρηκα δουλεια σε αυτο...

σες μου το καρφουρ εβγαλε κουτι νομιζω με 40 αμπουλες γυρω στα 3,5 ευρω εγω απο εκει πηρα...παλιοτερα επαιρνα απο τζαμπο τα σταματησαν...

εμεις εδω πινουμε εμφιαλωμενο οπως κ ολοι στη πολη γιατι δεν ειναι καλο το νερο κ το πληρωνω 65 ευρω το 3μηνο

Δημοσίευση

Ιφη εγω παιρνω τις Fhysiomer καπου τοσ μου βγαινει η αμπουλα, λιιιγο πιο ακρινβο το σπρει

καλε σημερα η παπιομανα εχει γεννεθλεια!!!!!!

Ρυζακι μου :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif]

Δημοσίευση

Καλημερα!

Δουλειά έπεσε πάλι... Με πηγαίνει πιπ@ κ@λο τις τελευταίες εβδομάδες! @-)@-)

Σήμερα δε θα πάω στην σχολή, θα μείνω με την μικρούλα μου. Έτσι κι αλλιώς έχω μόνο 2 ώρες 7-9 το βράδυ, να χασω και άλλες δύο στο πήγαινε έλα καθόλου δε λέει.

Εμείς δεν αγοράζουμε εμφιαλωμένο νερό. Το νερό της Αθήνας είναι μια χαρά!

Γονικές άδειες παίρνουμε όταν το παιδι μας κλείσει τα 4 εκτός αν πηγαίνει σε παιδικό σταθμό που έχει και προνήπιο. ;)

Χρύσα εμένα γιατί δε με έχετε συμπεριλάβει στο ΦΤΜΚΤ γκρουπ στο φέις :?:?

Αργυρούλα τί τυχερή που είσαι; Μενεις σε πολύ όμορφη πόλη! :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

Μαρία εσείς στο Ασπεν το έχετε το σαλέ;; Εμείς... στην Αράχωβα!! :)):)):)) Καλη επιτυχία με την εργασία! :-B:D:YMHUG:

Κάρολ χρόνια πολλα και απο δω!!! :x:x:x:x

Δημοσίευση

Μαρία καλή επιτυχία με την εργασία

να χαίρεσαι την μαμάκα σου :D:D

Καρολ Χρόνια Πολλά με το καλό να υποδεχτείς τον παπένιο σου :D

Αναστασία καλή επιτυχία με την συνέντευξη, περιμένουμε λεπτομέρειες........

Αργυρώ φωτο έβαλα μόνο την κουκέτα γιατί πολύ απλά δεν κάναμε τίποτε άλλο, ίσως του χρόνου..... προς το παρόν έχω το φοιτητικό μου γραφείο και βοελυόμαστε με αυτό ;)

Μαστογραφία έχω κάνει μια φορά στα 25 και δεν θυμάμαι αν ήταν απλή ή ψηφιακή, από τότε κάθε χρόνο κανω υπέρηχο και μόνο αν φανεί κάτι στον υπέρηχο θα κάνω μαστογραφία. Μέχρι στιγμής ευτυχώς όλα καλά.

Τι ωραία η φώτο που έβαλες από την Βόννη...... το μόνο που μου λείπει από την Γερμανία είναι τα Χριστούγεννα.........θέλω πάρα πολύ κάποια στιγμή να πάμε οικογενειακώς.

Δημητρούλα γενικά είμαι ήρεμη και δεν βγαίνω εύκολα εκτός ορίων, όταν όμως φτάσω στο αμην και ξεσπάσω δεν θα πρέπει να υπάρχει άνθρωπος σε ακτίνα χιλιομέτρων :oops::oops::oops::oops:

Χρύσα πολύ ωραίος ο σταυρός μου αρέσει που είναι απλός και δικριτικός

Τις φώτο δεν πρόλαβα ακόμα να τις δώ στο φβ

Τόνια 1000€? :o:o:o πάρα πολλά ρε σύ..............

Λενάκι πολύ στεναχωριέμαι που σε σε διαβάζω τόσο πεσμένη :(:(:( η πεθερά σου δουλεύει? δεν μπορεί να σε βοηθήσει λίγο? κρίμα πάντως να μην σε βοηθάει και ο άντρας σου.

Εμένα όταν είναι σπίτι βοηθάει πάρα πολύ

Φραν να μας ενημερώσεις πότε ακριβώς θα έρθεις για να κανονίσουμε συνάντηση :D

Εμφιαλωμένο νερό δεν χρησιμοποιούμε, τής βρύσης πίνουμε, μόνο αν είμαι έξω θα αγοράσω εμφιαλωμένο

Σίσσυ το πήρε πολύ πατριωτικά το θέμα με την σχόλη βλέπω.....μπράβο άντε καλή επιτυχία με την εξεταστική

Γωγώ τι έκανες τελικά θήλασες την μικρή ή το έβγαλες το γάλα?

Άφρο από τι έπαθες δηλητηρίαση?

Δώρα εμείς δεν παίρνουμε τα Χριστούγεννα μόνο αυτά που θα φέρει ο Αγ. Βασίλης.

Ο Μιχάλης θέλει lego για την Έλενα δεν έχω αποφασίσει ακόμα..... βασικά πιο πολύ με τα παιχνίδια του Μιχάλη παίζει........

Θου βάλε καμιά φώτο να σε δούμε

Λένα απορώ που βρίσκεις την όρεξη να ανοίγεις και φύλλο.....

Νατάσα φοβερή αγορά ο μπιντές, να τον χαίρεσαι :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εμείς πάντως δεν έχουμε και τα μαντηλάκια μια χαρά είναι................

Σήμερα έχουμε συνάντηση στον παιδικό, να δώ αν θα βγάλω άκρη με τα λεωφορεία :?:?

Με απασχολεί πάρτα πολύ το θέμα του φαγητού με τη Έλενα, τρώει υπερβολικά πολύ και όλα τα βρίσκει πολύ ωραία.........αλλά παρόλα αυτά δεν βάζει ιδιαίτερο βάρος και εγώ αγχώνομαι

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...