Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

επισης..αθηνα λες να αφησω το μικρο να τα βρει με το μεγαλο? :lol::lol::lol::lol:

ρε αν ειχαν διαφορα σα της αργυ η σα εσενα οκ..εκει μπορει λιογ πολυ να υπερασπιστει το μικρο μονο του..

αλλα στη δικη μου περιπτωση? :cry::cry::cry::cry:

νατασα μηπω λεω μηπως ξεχασες να με φερεις κατι?το κοφτη καλεεεεεεεε :twisted::twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μολις εφαγα ρεβυθια..κ 4 φετες ψωμι με μαρμελαδα κ τυρι :o

γωγω για πες επαθε τιποτα η μικρη με το ξενο γαλα που ηταν 1+?με κανει εντυπωση που το ηπιε..εμενα κ τα 2 σιγα μη το επιναν..

για το θοδωρη θα παρουν οι θειες μια τελεια πιστα με δρομο απο το elc..θα το χαρει απιστευτα..απο το αγιο βασιλη τι να τπο παρω?παλι παιχνιδι?απο νονα παλι παιχνιδι θελει..

ενα θα παρετε εσεις ε??δηλ ενα κοινο απο αγιο βασιλη κ απο σας ε?

Δημοσίευση

http://www.toys-shop.gr/product_info.ph ... ts_id=6389

εχω δει και κατι σαν αυτο το σκεφτομαι

θελω να παω στα τζαμπο να δω.ναι αφροδιτη εχει το θρανιο εκει?πριν μηνες ειχα ρωτησει κατι αναλογο αν υπαρχει γενικα και μου ειχαν πει οχι

Δημοσίευση

Καλημερα τσουπρες!!! :D

Θουλακι οταν τις τρωει επειδη χτυπαει τον Παντελακο,θεωρει οτι φταιει ο Παντελης που τις εφαγε, θυμωνει περισσοτερο μαζι του και μετα τον ξαναχτυπαει και παλι απο την αρχη! Στο τελος ξερεις τι θα κανει;;;απλως θα προσπαθει να τον χτυπαει στα κρυφα..Τον Αλεξ πχ εσφιγκα τα δοντια(γιατι εκεινη τη στιγμη ηθελα να το τσακισω) και δε τον εδειρα ποτε οταν χτυπουσε τη μπεμπα γιατι ηξερα οτι μετα θα τη πληρωνε το μωρο πολυ περισσοτερο... :roll:

Προτιμοτερο ηταν να τη φαει στο κωλο για τις χιλιες μαλακιες που εκανε πριν παρα οταν χτυπησε τον ΠΑντελη..

Φρανιτακι καλα εκανες και τον σταματησες απο το σχολειο το Σεμπ...κι εγω το ιδιο θα εκανα στη θεση σου..

Οσο για το 2ο...να κανεις οτι σε κανει ευτυχισμενη γιατι αυτο εχει περισσοτερο αναγκη ο Σεμπ! μια ευτυχισμενη μαμα!!! ;)

Αν γυριζα το χρονο πισω και ηξερα τι με περιμενε,νομιζω οτι ουτε εγω θα εκανα 2ο...

Σημερα σκεφτομουν ποσο θελω να παω Αθηνα να δω καποιες πολυ αγαπημενες μου φιλες,να γνωρισω και τις τρελογκες,οτι γενικα θα μπορουσα να παω διαφορα ταξιδακια με τον Αλεξ..μεχρι και Γερμανια θα μπορουσα ανετα,να γνωρισω το συμπεθερακι μου!!!!! :P και την Αργυ βεβεαιως βεβαιως και την Αθηνα!!! :D

Ενω τωρα για να παω ταξιδι μονη με 2 παιδια θα πρεπει να περιμενω τουλαχιστον 3 χρονια!

Συμπεθερακι τραβας μεγαλο ζορι κι εσυ πουλακι μου...και εισαι και μονη... :?

Το Ρηνακι πως τα παει με το παιδικο;;;

Ιουλιακι μου εσεις τι κανατε τελικα με τα αυτακια του Γιωργου;;;μεινατε στη γνωμη του 2ου γιατρου ή πηρατε και τριτη;;παει στο παιδικο;;;

Αχ και θεσσαλονικη θα πηγαινα στανταρ να σας γνωριζα κι εσας ολες!!! :D:D

Αναστασι που εισαι εσυ καλε;;;; καπου εγραψες για τα γυμνασια που σου κανει η Αννυ και κατι για τον Α;;;δε το πετυχα να το διαβασω... :roll: για πες να σου πω πως θα του εκπαιδευσεις και τους δυο!!!! :lol::lol::lol:

Η Ανδριανα εχει αισιως 7 δοντια!!! :o[smilie=toothy3.gif] αλλα ουτε να σηκωθει απο ανασκελα δε μπορει ακομη το φακλανακι!!!! :lol:

Αργυ καλυτερα ρε που εκανε τη ψηφιακη γιατι για σκεψου να ειχε κατι και να μη το εβρισκε η απλη;;;; :?

Εγω δεν εχω κανει ακομη μαστογραφια..μονο ενα υπερχο μετα που γεννησα τον Αλεξ...και τεστ παπ εχω να κανω απο τοτε...εμ αφου ακομη αφαντη η περιοδος...

Λενακι 37 εβδομαδων ε;;; αντε μια βδομαδουλα ακομη και μετα ας ερθει ο μπεμπαρος!!! :P πως εισαι;;τη παλευεις;;;

Αφρο δε ξερω να σου πω για τα λαχανικα..ειδικα ομως η πατατα νομιζω θα γινει χαλια.. :roll:

Ουτε εγω ξερω τι να του παρουμε για τα Χριστ. αφου δε παιζει με κανενα παιχνιδι ουτως η αλλιως...αυτες τις μερες που ειναι σπιτι μου εχει σπασει τα νευρα γιατι δε παιζει καθολου με τιποτα σχεδον κι ολη την ωρα ειναι απο πισω μου και δε με αφηνει ουτε να κατουρησω μονη μου!!! :twisted:

Μαρακι σε βλεπω ετοιμη για το 3ο!!!!! :D

Θουλακι βαριεται να περπαταει ο ντοντος;;;;; εμενα ο Αλεξ γουσταρει τρελα το περπατημα.. μπορει να κανει πολλα χιλιομετρα αδιαμαρτυρητα!!!!

Χρυσακι πολυ ομορφα τα παιδακια σου ρε...φανταζομαι δηλαδη γιατι ειπαμε ΔΕΝ ΕΧΩ Φ/β!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: εδω δηλαση θα σου πεσει το κωλι να βαλεις καμια να τα καμαρωσουμε και οι μη εχοντες φ/β;;;;; :-w:-w:-p:lol:

Γωγω δε ξερω ρε να σου πω..αλλα αφου σου βαλανε αυτη τη ποδια λογικα δε θα εχει επιρρεαστει ε;;;; :? δε μπορεις να πας στη τουαλετα στη δουλεια και να βγαλεις με το χερι σου λιγο;;; :roll:

Γιατι εκανες πανοραμικη αληθεια;;;

Αθηνουλα κι εγω εσενα σκεφτομαι καθε φορα που πελαγωνω,αλλα δε με παρηγορει...παντως για μενα εισαι ΜΕΓΑΛΗ ηρωιδα!!!!!!! ;)

Μαρη Θουλη σταματα να μιλας να μπορεσω να ποσταρω επιτελους!!!! :lol::lol:

Δημοσίευση

τονια ρε λυπαται η ψυχη μου να βλεπω να τις τρωει ο μικρος :cry::cry::cry::cry::cry:

ασχετο..αποφασισα...

θα κανω καααααποια στιγμη κρεβατι για το μικρο...

οχι ομως κουκετα..γτ εχω σπιτι ηδη χαμηλοταβανο :evil::evil::evil::evil::evil: ελεος

κ αν βαλω κ διωροφο θα κλεισει ο χωρος...

θα κανω παραγγελια οπως ειχαμεστο πατρικο μου..καναπε οπου απο κατω θα βγαινει συρταρι κρεβατι κ αν θελουμε να το σηκωνουμε ;)

κ ετσι κ 3 να κανω χωρανε μια χαρα..μη σας πω κ 4 :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Αφρο :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ωραίο δώρο για τον Κ.!!! :lol::lol::lol::lol:

Θούλη μαστογραφία κάνεις στα 40 ή μία αναφοράς στα 35....εξαρτάται αν έχεις και ιστορικό....εμείς π.χ. που έχουμε ιστορικό πρέπει να κάνουμε οπωσδήποτε στα 40, αν και στην αδελφή μου (36) της είπαν ότι πρέπει να κάνει κάθε χρόνο, όμως και αυτές δεν είναι αθώες, δλδ η απλή εξαιτίας της ακτινοβολίας της ευθύνεται για τον καρκίνο του μαστού!!!! :!::!:

σήμερα έκανα μπιφτέκια σουβλάκι με πατάτες φούρνου και τα έβαλα μπιφτέκι-τοματίνι-μπιφτέκι-αγγουράκι!! :roll::roll::roll: και επειδή ήταν σε καλαμάκι το έφαγαν αμέσως τα παιδιά, αν τους έδινα το μπιφτέκι σκέτο δεν θα το έτρωγαν!!!! :roll::roll:

Δημοσίευση
Θουλακι οταν τις τρωει επειδη χτυπαει τον Παντελακο,θεωρει οτι φταιει ο Παντελης που τις εφαγε, θυμωνει περισσοτερο μαζι του και μετα τον ξαναχτυπαει και παλι απο την αρχη! Στο τελος ξερεις τι θα κανει;;;απλως θα προσπαθει να τον χτυπαει στα κρυφα..Τον Αλεξ πχ εσφιγκα τα δοντια(γιατι εκεινη τη στιγμη ηθελα να το τσακισω) και δε τον εδειρα ποτε οταν χτυπουσε τη μπεμπα γιατι ηξερα οτι μετα θα τη πληρωνε το μωρο πολυ περισσοτερο... :roll:

Προτιμοτερο ηταν να τη φαει στο κωλο για τις χιλιες μαλακιες που εκανε πριν παρα οταν χτυπησε τον ΠΑντελη..

Συμφωνώ ;)

Χρυσακι πολυ ομορφα τα παιδακια σου ρε...φανταζομαι δηλαδη γιατι ειπαμε ΔΕΝ ΕΧΩ Φ/β!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: καλή είσαι εσύ βρε!!! :lol::lol::lol::lol:

φόρεσα στον Λ. κόκκινη μπλούζα σήμερα και είναι πολύ ομορφούλης!!!! :roll::roll::roll::roll:

τελείως αντικειμενικά δλδ!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλησπερα πανεμορφες!

αθηνα καλωσηρθες κ παλι!μας ελειψες! :):):)

πραγματικα εισαι ηρωιδα κ ειμαι σιγουρη οτι εισαι τελεια μανουλα!εγω νομιζω θα ειχα καταρρευσει.. :roll::roll:

φρανι απο φλεβαρη θα ξαναπαει παιδικο ο σεμπ;αντε να ανεβεις θεσσαλονικη να σε γνωρισουμε! :D

καρολ συγχαρητηρια!με το καλο ο παπενιος! :D:D:D

νατασα περαστικα σας! :(:(

να σε ρωτησω,ομοιοπαθητικη κανεις στα κοριτσια;εννοω,αν αρρωστησουν δινεις συμβατικα φαρμακα;η γιατρος στο σχολειο μου,επαλ,μου ειπε οτι κανει ομοιοπαθητικη στην κορη της,κ μου ειπε να παρω απο το φαρμακειο εχινακεια κ μουρουνελαιο κ οποτε ειναι κρυωμενος να βαζω λιγες σταγονες εχινακεια στο χυμο,νερο,γαλα κ να δινω καθε μερα μουρουνελαιο.. :roll::roll:

σε εμπιστευομαι κ οταν κλεισουμε ραντεβου,θα παω στην ομοιοπαθητικο που μου ειπες..

τονια μου πτωμα εισαι,ε; :(:(

ο γιωργος πηγαινει κανονικα παιδικο..οι μυξες υποχωρουν απο τοτε που κανω το κολπο με τη συριγγα..αλλα το υγρο στα αυτακια υποθετω παραμενει..τον αλλο μηνα θα παμε για επανελεγχο..

απο φαρμακα δε δινω τιποτα..

στον παιδικο ειναι οαλ αρρωστα,μεχρι κ η δασκαλα του αρρωστησε,λαρυγγιτιδα κ δεν μπορει να μιλησει :shock::shock: οποτε υποθετω οτι ο οργανισμος του παλευει με καθε λογης ιωσεις..ισως για αυτο να εχει αρχισει να θηλαζει περισσοτερο τωρα τελευταια..κ για αυτο δε τον αποτρεπω..λεω,ισως να το εχει αναγκη κ ενστικτωδως να το ζηταει κ να του κανει καλο.. :?:?

εχθες συναντησ ατην παιδοψυχολογο του σταθμου..μου ειπε οτι ο γιωργος ειναι παρα πολυ εξυπνος,εντυπωσιαστηκε απο το λεξιλογιο του κ ακριβως επειδη μαθαινει λεει πολυ ευκολα μου ειπε να τον εκθετω σε πολλα κ διαφορετικα ερεθισματα..μπορω να δουλεψω πολυμε το παιδι μου ειπε..κ προβληματιστηκα τί να κανω..παζλ κ παραμυθια σκεφτομαι αρχικα..

επισης μου ειπε οτι ειναι σοβαρος..γεγονος που σημαινει οτι πρεπει να τον αντιμετωπιζω σαν μεγαλο..

το αρνητικο,μου ειπε οτι χρειαζεται να του βαλω λιγα περισσοτερα ορια..ειναι αρχηγικος τυπος μου ειπε,επιλεγει αυτος τις παρεες του κ απορριπτει τα αλλα παιδια ενω τον ζητουν,κ οταν του λενε κατι,ενω τα αλλα παιδια υπακουν με τη μια,σε αυτον πρεπει να το πουν 3 φορες..δε μου το ειπε ασχημα..αλλα μου ειεπ οτι πρεπει να ειμαι πιο απολυτη σε ορισμενα θεματα..

κ μπροστα της εγινε ενα σκηνικο..βγαινει ο γιωργος γιανα φυγουμε..κ πρεπει να του βαλω το μπουφαν..κ δε θελει..κ αρχιζω εγω"ελα να το φορεσουμε,δε θελεις;κανει κρυο.."κ κλαιει κ θελει να βγει εξω..μου κανει νοημα η παιδοψυχολογος κ τον αφηνω να βγει στην αυλη..κ μου λεει οτι το λαθος ειναι δικο μου καθαρα!δε συζηταμε κ δε διαπραγματευομαστε θεματα του στυλ"θα βαλεις μπουφαν;"πρεπει ναβαλει μπουφαν κ τελος!παιρνεις το παιδι μεσα,του βαζεις το μπουφαν χωρις να μιλας κ φευγεις!

παει εξω,του λεει σταθερα,τραβωντας τον,οχι δυνατα,απο το χερι"γιωργο ελα μεσα τωρα,θα βαλεις μπουφαν κ θα πας σπιτι με τη μαμα"!

ερχεται ο γιωργος,παω να βαλω το μπουφαν,κλαιει,τραβιεται,με το ζορι του το βαζω ενω χτυπιεται,κ του μιλαω"μην κλαις,πρεπει να το βαλουμε.."κ μου λεει η παιδοψυχολογος"μην απολογεισαι,μια χαρα ειναι ο γιωργος!δε χρειαζεται να πεις τιποτα!"τον παιρνω κ φευγουμε..

εχω κανει αρκετα λαθη μαλλον ως τωρα..πρεπει να ειμαι πιο απολυτη στα ορια που βαζω..

δεν ειδα τα δωρα που λετε να παρετε..μονο το κουκλοσπιτο της μαριας κ το λατρεψα! :D:D:D

εγω ακομη δεν εχω αποφασισει..

θου ξανακουρευτηκες;

για τον παντελακο κ τον θοδωρη....δεν ξερω ρε συ..στερηση προνομιων,οπως αυτο που εκανες με το ναμη δει βιντεο..

κ στον γιωργο,που βριζει πολυ,η παιδοψυχολογος μου ειπε οχι τιμωρια,δεν πιανει λεει στην περιπτωση,αλλα στερηση προνομιων..

νατασουλα τελειο το δωματιο των παιδιων!κ τα παιδια κουκλια!αγαπω μιχαλακη κ λατρευω την ελενα!ειναι τοσο ομορφη κ τοοοοσο τσαπερδωνα!κ τί γλυκα που μιλαει! :):):):)

σεντοναρα απλωσα!

ααα!εχθες εκανα χαλβα σιμιγδαλενιο!γενικα καθε μερα εκτος απο φαγητο κανω κ κατι εξτρα..το εχω ριξει στη μαγειρικη..ψυχοθεραπεια;; :roll::roll::roll::?:?:?

φιλια σε ολες!

Δημοσίευση

ιουλιαη παιδοψυχολογος ειναι στην ταξη του γιωργου? :roll::roll: πως το ξερει τοσο καλα?

συμφωνω με τη τυπισσα..χθες αφου εγινε το σκηνικο με το ξυλο φευγουμε απ τη νονα του κ ουρλιαζε γτ δε ηθελε να με δωσει το χερι να περασουμε το δρομο :twisted::twisted::twisted:

δε αφησα περιθωριο..το βουτηξα απ το χερι κ πηγαμε :geek:

τπ απογευμα λεω να του κανω χειροτεχνιεσ καμπανες..για να τα βαλουμε στο τεραστιο δεντρο μας

:roll::roll::roll: οοοοοταν στολισουμε

Δημοσίευση

Ιφη ωραιο το δωρο της γιορτης..μ'αρεσε..

Αφρο καλη ιδεα....ταμαμ για τον Χριστφορο..

Τονιααμαν...κανε ρε φεισσσσ...

καλα καλα..θα κανωπετρα την καρδια

Θου...φιλακιαααααα

Δημοσίευση

θουλιτσα η παιδοψυχολογος πηγαινει 1 ημερα ανα 15ημερες κ καθεται ολη την ημερα στην αιθουσα με τα παιδια..κανει παιχνιδια ειδικα,τα παρατηρει..εγω πετυχα την ημερα που ειχε ερθει..κ θυμοταν να μου κανει κ συγκριση σε σχεση με την τελευταια φορα που τον ειχε δει,πριν 15 ημερες..μου ειπε οτι τοτε δεν πολυηθελε τα αλλα παιδια κ τα παιχνιδιακ ηθελε ολο να ειναι με τη λιζα,τη δασκαλα του..

αυτο λεει δεν ηταν καλο για τοσο μεγαλο διαστημα που συνεβαινε κ δειχνει τον ισχυρο δεσμο του με εμενα..προφανως με ειχε αντικαταστησει στο μυαλουδακι του λε τη λιζα οσο ηταν εκει λεει..

τωρα ηταν πολυ διαφορετικος..επαιζε κ δεν ετρεχε ολο πισω απο τη δασκαλα..συμμετειχε σε δραστηριοτητες κ τα σχετικα συν ολα αυτα που εγραψα πριν!

χρυσα προσπαθω να δω φωτο στο φεις κ δε με αφηνει να μπω! :evil::evil::evil:

Δημοσίευση

Ιουλιακι μου αρεσει η παιδοψυχολος σας!!!!! :P:lol:

Και ο Γιωργος επειδη ειναι τοσο εξυπνος σε δουλευει ψιλο γαζι δυσμοιρη μανα!!!!! :lol::lol:

Αφρο δε το ειδα ρε αυτο που ειπες να του παρεις.. :oops: πολυ ωραιο ρε!!! μου εβαλες ιδεα!!!!! :D αν και για λιγο μεγαλυτερη ηλικια νομιζω...

ΚΑλα τα κουκλοσπιτα ειναι τα αγαπημενα μου!!!! εχω αποθυμενο απο μικρη φαινεται που δε μου πηραν οι δικοι μου! :P

το γιαμπανταμπαντου ειναι εδω στο Ηρακλειο..ειχε ανοιξει πολυ κοντα στο σπιτι μου αλλα μεταφερθηκε τωρα..

ωχ ξυπνησε ο ταλιμπαν...

Δημοσίευση

τι κανετε μορφες?

ποσες σελιδες καλε γραψατε?

κουμπαρα....δεν εχω λογια για τα παιδια σου!

κουκλια!

και φυσικα σου μοιαζουν!

ετοιμαζεστε για τα δωρα?

εμεις δεν ξερουμε ακομα,,,,

σιγουρα θα της φερει ενα ο αγιος βασιλης γιατι δεν εχει πολλα λεφτα λογω κρισης και θα παει απο ενα σε καθε παιδακι!

οταν στολσουμε θα του γραψουμε το γραμμα και θα του κανυμε και μια ζωγραφα για το ψυγειο του...!

Καρολ...με το καλο ο γιος!

Θουλη....αρχισες να πεφτεις μεσα?

ξεκινα τις πρβλεψεις για τα 3α!

Τονια να σου στειλω οσα χαπια θες...

αν και δε βέπω να σε πιανει τιποτα...!

Θουλη....υπομονη!

εγθνες ακομα πιο κουκλα?

Αφρο..πως ειναι η επιστροφη?

θα πιουμε κανα καφε?

Συμπεθερα....πραγματικα σε ζηλευω...ποση υπομονη διαθεση κλπ εχεις!

Μαρια...μηπως να κανεις 3ο?

εγω τωρα δεν ζηλευω εγγυμσυνη...

εχω τεραστια κοιλια...εκανα και λιγες ραγαδες....οποτε αλλαα γνωμη

βασικα δεν ξερω ποση θα γινει ακομα η κοιλια μου!

Λουκια τι καλα που προσαρμοστικε στον παιδικο!

πως ειναι?

οσο για τους ψυχολογους...χμχμμχ σωστη μου ακουγεται...

γενικα...οι περισοτεροι ειναι καβαλημενα καλαμια...

Λενα ....κοντευεις?

φυσιολογικα υπθετω!

Νατασα...περαστικα σας!

Ιφηγενεια καλως ηρθες στο τρενακι...

ακου τις αναγκες του μωρου!

θα σε καθοδηγησει!

Δημοσίευση

γενικα απο παιχνιδια εχουμε πολλα και ειναι σε φαση που περααπο τα αυτοκινητα που παιζει με τις ωρες δεν εχουμε τοσο ενδιαφερων με κατι λιγο στη ζωγραφικη περισυ του πηρα το χαλακι με τον ειδικο νερο στυλο αλλα μου εχασε το στυλο δυστυχως...τωρα ζωγραφιζει και αυτο το θεωρω καλη επιλογη και για νακαθεται εκει οταν βλεπει τηλεοραση και μεθαυριο οταν θα αρχισει να γραφει.μετα τα 3 ισως 4 ειναι καλη ηλικια για πολλα ενδιαφερων παιχνιδια και επιτραπεζια...επισης παιζει με πολυ μεγαλη ευκολια τα παζλ ξυλινα που μπαινουν σε θεσεις του εχω κανε 6-7 και παθαινω πλακα με μια φορα ξερει που να τα βαλει...

αχ και εγω επειδη τα εχω κανει κοντα και δεν εχω βοηθεια δυσκολα να κανω ταξιδια που θα ηθελα μεχρι να γινει ημικρη κανα 4χρ.και ωε τοτε αν μπορουμε οικονομικα γιατι για την ωρα μεσα σε 4 χρονια εκανα γαμο 2 γεννες και 2 βαφτισεις αφηστε....

οσο για την εγκυμοσυνη τη θεωρω πολυ δυσκολη περιοδο και οχι ποτε δεν μου ελειψε αυτη η φαση απλα πριν μεινω εγκυος στον μεγαλο μου ηθελα πολυ να κανω παιδι και ηρθε σχεδον μετα απο 1 χρονο στη μικρη το σκφτομουνα και χωρις προσπαθεια εμεινα(εκλαιγα κανα μηνα απο το αγχος πως θα τα βγαλω περα απο ολες τις πλευερες μιας και ελεγα να γινει 3 ο μεγαλος και μετα)οοποτε αν κανω 3 θα ειναι γιατι θα θελω να κανω 3 και οχι γιατι αναπολησα την κοιλια μου ειχα τεραστιες κοιλιες τουρλωτες και κουραστηκες

αφου τωρα που γεννησα σκεφτομαι σχεδον μερα παρα μερα ποσο ευκολα κανω τα παντα τωρα και χαιρομαι χανω και τα κιλα πολυ ευκολα σχεδον και στις 2 εβαλα 15 κιλα κ τα εχασα μεσα σε 3 μηνες χωρις προσπαθεια

Δημοσίευση

Βικυ ανιατη η περιπτωση μου ε;;;;;ουτε με χαπια!!!! :lol::lol::lol:

Χρυσακι αυτη η σακουλα γιατι ειναι;;;πολυ ομορφη ομως εσυ την εφτιαξες;;;και ο σταυρος πολυ ωραιος!!! :-bd:-bd

280 μςε την αλυσιδα;;;;;!!!!!! :o:o ρε παιδια εδω ειναι πανακριβα!!!!με τοσα χρηματα αντε να εβρισκες κανενα σταυρουλακι κουτσικο με μια αλυσιδα σα κλωστη!!!!

ο σταυρος του Αλεξ και της μπουμπους εκαναν 1000ευρω ο καθενας!!!!! :?

Ιφιγενεια που μενεις τωρα;;;

Α αθουλακι κατι θελω να σε ρωτησω!!! αν σε πετυχω ον λαιν θα σου πω στο τσατ..

Δημοσίευση

Οχι τονακι..η σακουλα ειναι του καταστηματος, σε τετοια σακουλα τα δινουν..

Απο αυτον τον χρυσοχωο ψωνιζπυμε χρονια, γαμος βαφτησςειςαραβωνα ολα απο εκει...

η τιμη του ηταν γυρωστο 500αρη μαζι με την αλυσιδα

αφου με ξερετε...ειμαι bargain hunter...χαχαχαχαχ

Δημοσίευση

ΖΩ!!! Ακόμα... :-\ :-s

Πολύ γρήγορα, γιατί λαλεί το μικρόβιο (ως συνήθως!) κι όσα θυμάμαι!

Καρολινάκι!!! :D Πολύ χάρηκα μωρό μου που πήγαν όλα καλά με την αυχενική!!! Με το καλό ο γιόκας σου!!!

Αθηνά! :!: Το βιντεάκι είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! :D Τι ξανθιά οπτασία είναι αυτή!!! :ymdaydream: Τη λάτρεψα! Και πέθανα στο γέλιο με το ύφος της και με το "μη γελάς!" =))

Ιουλιάκι!!! Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ εννοούσα, όταν -προ ημερών- σας έλεγα για τον άντρα μου και το ότι έχει χάσει τον έλεγχο με την πειθαρχία της Β. Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ είναι που μου σπάει τα νεύρα και με αναγκάζει να επεμβαίνω όταν δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα!!! ;) Αν όντως το κάνεις, για το καλό το δικό σου αλλά και του Γ, διόρθωσέ το! Δεν ρωτάμε ΠΟΤΕ το παιδί ΑΝ θέλει να φορέσει το μπουφάν του, ΑΝ θα πλύνει τα χέρια του κλπ κλπ... ;)

Τέλεια τα πάει ο μικρός πια με τον παιδικό, ε; :-bd Πολύ χαίρομαι! Κι εύχομαι να περάσει η παλιοωτίτιδα εντελώς!

Μα με τις παλιοιώσεις, μας τάραξαν φέτος, κι από πολύ νωρίς! :evil: Εγώ αυτή την εβδομάδα δε την έστειλα καθόλου, μπας και συνέλθει για τα καλά το πουλάκι μου! Ευτυχώς την πήρε λίγο χθες και λίγο σήμερα η μαμά μου, για βολτούλα! :D

Αναστασί!! Επάρθησαν οι αποφάσεις; :roll: Είναι οριστικό; Σε σκέφτομαι πολύ συχνά! Να μας πεις τις εξελίξεις (αν θέλεις φυσικά) στην ομάδα! :x

natasoula, πολύ όμορφη η κουκέτα, αλλά πολύ πιο όμορφα τα κουκλάκια σου!!! Τι γαλήνια προσωπάκια που έχουν!! :x Να σου πω; Νομίζω ότι κι εσύ (άκου τώρα, κι ας μη σε "ξέρω") είσαι πολύ ήρεμος άνθρωπος, γι' αυτό... ;)

Νατασούλι, περαστικά στην Δ!!! Ψήθηκε το πουλάκι μου! :( Πως είναι τώρα;

Οι φωτογραφίες απ' τη βάπτιση είναι ΤΕΛΕΙΕΣ!!! ΛΑΜΠΕΤΕ οικογενειακώς!!!!!!! :D:D:D

Χρυσουλάκι μου αγαπημένο, κι οι δικές σας οι φωτο είναι τέλειες!! Δεν το συζητώ ότι τα παλληκάρια σου είναι ΙΔΙΑ εσύ!! :lol: Ο μικρός είναι τεράστιος :o και απίστευτο φατσόνι, ο δε Φόφος ΚΟΥΚΛΟΣ με το κοντό μαλλάκι!!! :D Ωραία η μπούκλα, αλλά με το κοντό είναι πιο αντράκι!! ;)

Αφροδίτη, καλώς ήρθες πίσω!!! :D Για να δούμε... θα καταφέρουμε να κανονίσουμε να βρεθούμε; :-\

Φρανίτα!!! Είμαι απαράδεκτη!!! :oops: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ!!! :D Να ζήσεις, να τα εκατοστήσεις, να σε χαίρονται οι άντρες σου!!! Να 'σαι πάντα καλά, γερή και χαμογελαστή!! :D

Για το 2ο παιδάκι, θα συμφωνήσω! Θεωρώ τα αδέρφια τεράστιο δώρο για τα παιδιά μας, αλλά ΦΥΣΙΚΑ με την προϋπόθεση ότι η μάνα αντέχει και είναι ευτυχισμένη μ' αυτό... Αν δεν αντέχεις... [smilie=dontknow.gif]

Μαϊμουδάκι..... Κοντεύεις κοριτσάρα μου, ε; :o Πως πέρασε έτσι ο καιρός; :-\ Ε-ε-έρχεται!!! [smilie=blob5.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif]

Τόνια και Λενάκι, συμπεθερούλες, πολύ στεναχωριέμαι με την ΤΟΣΗ κούρασή σας!!! :( Αυτές τις μέρες πραγματικά ένιωσα την απελπισία του να μεγαλώνεις ολομόναχη δύο παιδιά... :? (κι έναν άντρα ανήμπορο) Εξαντλήθηκα και σωματικά και ψυχικά! :? Δόξα τω Θεώ, είναι περαστικό... :roll:

Απ' τους άντρες σας, καμία βοήθεια; :( Λείπουν ΟΛΗ μέρα;

Θουλάκι, συμφωνώ απόλυτα με Τόνια και Παναγιώτα... Μόνο το αντίθετο καταφέρνεις, άλλαξε τακτική! ;)

Έρη, Βίκυ, Αργυρώ, Σισσάκι, Γωγώ, Παναγιωτούλα, Ιφιγένεια, Μαρία (κι όποια ξεχνώ ας με συγχωρέσει) :oops: τα φιλιά μου! :-*

Πολλά είπα τελικά! :oops:8-)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...