Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

πηρα σημερα παμπερσ κανονικη τιμη στο μαρινοπουλο 14,50 αλλα 44 τεμ κ επειδη ειχα κουπονια τα πηρα 11,50.παντως εγω παιρνω απο βουλγαρια τα παμπερς 6 νουμ 70 τεμ 12,50 ευρω οπως και 3αρι για τη μικρη ιδια τιμη 12,50 80φευγα τεμαχια και κυριως απο εκει παιρνω απλα ξεμεινα τωρα

• Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αθηνα που εισαι ρε κορμιιιιιιιιιιιι;;;;Καλη δυναμη...α για να παρηγορηθεις και εγω ξενυχταω ακομη!!!!

Πυρετο η Δαναη ρε συ;; :(:( Απο τι το καημενο;;;Περαστικα της να ειναι.

Μαρακι μπισκοτα λες ε;;;μμμμ..μπορει να κανω και της Ερης αυτα τα τελεια με τις σταγονες σοκολατας.

Κεκακια ρε κοριτσια δε ξερω που να τα ψησω;;; :oops::oops::oops: πρεπει να κανω για 30-40 παιδακια...να παω τωρα να παρω τοσα φορμακια;;;

Επισης σκεφτηκα και σε ποτηρακι χαρτινο-μικρο με ζωγραφιες να κανω κατι σαν τουρτιτσα-ατομικη με μπισκοτα και ανθος αραβοσιτου. (θουλη :lol::lol::lol::lol: )

Σισσακι μου εννοω να μην ειναι ρε παιδι μου τιγκα στη σοκολατα αυτο που θα φτιαξω πχ σουφλε σοκολατας ..Καταλαβες?? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αργυρουλα και το κεκακι μου αρεσε να σου πω την αληθεια ...απλα κεικ τους δινουν καποιες φορες οι ιδιοι...για αυτο λεω να μην το κανω.

Γωγω ελπιζω να μην μου τρωει τις μυτες απο τους μαρκαδορους ο Ν.τι στο καλο;;Μεγαλωσε τωρα...

Αααα οταν θα μπουσουλησει η μικρουλα να δεις που θα πρεπει για 2η φορα να εισια προσεχτικη με το πατωμα...ναειναι καθαρο,να μην εχει κομματακια απο παιχνιδια κατω κτλ.

Τονιαααααααααα που εισαι καλη μου;;;

Μητσακι πως πατε;;;Ο αντρουλης σου με τη μεση του;;;;η Β;;;

θου εχω την εντυπωση πως μονο τα δικα μας τα μεγαλο_σκασμενα δινουν ξυλο στα μικρα μας. :oops::oops::oops:

Η Χρυσα δε φανηκε σημερα ε;;

Δημοσίευση

το σατουρν εκλεισε...το ειδα..

οσο για τα μιντια μαρκ με ειπαν οτι θα βγαλει ο κοτσοβολος τιιιις προσφορες για να κλεισει το μιντια..τινα πω

εδω με ειπαν οτι εκλεισε τα μακεδονια παλας :o:o:o:o

Δημοσίευση

μιτσακι κουραγιο μανααααααααααααα..ταχεις δει ολα ε?

ουτε σκεφτηκα οτι στη γιορτη του θα πρεπει να κερασω το σχολειο..κ μαλιστα κ τη ξυνη :twisted:

σημερα πηγα τη ειπα να βαζει σφραγιδα στο θοδωρη αν τρωει..για το θοδωρη πιο πολυ..εγω ξερω οτι τρωει..αλλα αυτος χαιρεται διπλα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

επισης.βρηκε γκομενα(νατασα ακους? :lol: )

ολο για τη γεωργια μιλαει.με λεει εγω τη εδωσα φιλακι :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κ σημερα ρωτησα ποια ειναι αυτη κ μου τη εδειξαν..πιο μικρη ειναι..ηταν κ στο περσινο τμημα..θυμαστε οταν πρωτο αρχισαν σχολειο που μια μικρουλα φωναζε εκλαιγε θελω τη μαμα κ ερχοταν σε μενα κ ελεγε πανε με στη γιαγια μου :cry::cry::cry:

παναγιωτα να παρεις τα φορμακια μια χρησεως δε κανουν?

Δημοσίευση
θου εχω την εντυπωση πως μονο τα δικα μας τα μεγαλο_σκασμενα δινουν ξυλο στα μικρα μας. :oops::oops::oops:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: μην το λες έλα και εδώ να δεις πόσες τρώει η Ρ.!!! :roll::roll::roll:

εδω με ειπαν οτι εκλεισε τα μακεδονια παλας :o :o :o :o

όλα τα πιστεύεις? :o:o:o:o:lol::lol::lol:

για το Media Markt μου το είπε και ο άντρας μου ότι το αποσύρουν από Ελλάδα, δεν ξέρω γιατί!!! :!:

επισης...

εγω δε προσεχω το πατωμα κ ας μπουσουλησε..καλα δε εχω χωματα αλλα δε βαζω τρεις τη ωρα σκουπα..σιγα :oops: :oops:

και εγώ, όταν μπουσουλούσε η Ρ.!!!

Δημοσίευση

http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =112677797

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Θούλη αν με διάβαζες θα ήξερες ότι ο Μαρινόπουλος έχει οικονομικά προβλήματα, ότι η Saturn έκλεισε και στη Media Markt την άνοιξη θα επαναξιολογήσουν τις αποδόσεις τους και αναλόγως θα πράξουν.... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Επίσης κλείσε το στόμα σου... :twisted::twisted: Που το βαζεις μωρή τόσο φαγητό;;; :twisted::twisted::lol::lol::lol::lol:

Για τη Δανάη :(:(:(:(:(:(:(:(:(

Αθηνά το είδα το βίντεο αλλά χωρίς ήχο.... :?:?:? Τι καλές που είναι..... :x:x:x:x Ρεεεεεεεεε τι φρατζολίτσα είναι η μικρή... :x:x

Ιφιγένεια υπομονή...Φάση είναι θα περάσει.... :roll::roll::roll::roll: Τι να πω;;; :roll::roll:

Δημοσίευση

Ναι, έκλεισε το Μακεδονια Παλλάς.... :?:?:?:?:?:?

Τα Media Markt τα κρατούν προς το παρόν, αλλά θα επαναξιολογηθούν την άνοιξη....Τα Saturn θα γίνουν Media Markt....Μιλάω με έναν τύπο από εκεί, το γενικό διευθυντή..Έχω καλή πληροφόρηση.... ;);););)

Μωρήηηη Θου η Παναγιώτα δεν εννοεί να σκουπίζεις... :lol::lol::lol::lol: Εννοεί να μαζεύουμε τα παιχνίδια που έχουν μικρά κομματάκια για να μη φάνε τίποτα τα μικρά... :?:?

Παναγιώτα μωρή γιατί εμένα η Ιώαννα δεν την έχει ταράξει την μπέμπα;;;;;; :twisted::twisted::twisted: Ένα με το πάτωμα την έχει κάνει τη μικρούλα μου.... :cry::cry::cry::cry::cry:

Ρεεεεεεε Θουυυυ εννοώ να με διάβαζες στην εφημερίδα... :lol::lol::lol::lol: Εκεί τα γράφω.... 8-)8-)8-)8-)8-) Θα με κυνηγούσατε αν σας έλεγα εδώ ό,τι γράφω στην εφημερίδα... :lol::lol::lol::lol: Θα με βαριόσασταν... :oops::oops::oops::oops: Όχι ότι τώρα δε με βαριέστε, αλλά τέλοσπαντων... :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

τι λες μαρηη//εγω λατρευω το γραπτο σου

κ σταματαω..ολο εγω γραφω :oops::oops::oops:

αλλα να σας πω κ κατι ακομα..χθες ηρθε η παλια μου αφεντικινα..εχει ενα ανηψιο που παει γ δημοτικου..με λεει το καλοκαιρι εβγαλε τη βραδινη πανα :o:o:o:o:o:o:o

κ μεχρι τωρα ακομα κατουριεται :o:o:o:o:o:o:o

α λεω μη κλαιγομαι εγω :lol::lol::lol:

αλλα μαλλον ειναι λεει κληρονομικο..γτ κ αυτη αργησε να βγαλει τη πανα..κ η θεια της μεχρι 14 χρ κατουριοταν :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

οποτε εεεεχω ακομα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

βαρεθηκα..ολο πλενω κατουρημενα..για βραδυ μιλαω..μερα παρα μερα σχεδον..της μερας κοπηκαν εδω κ καιρο

καρολ πες φυλοοοοο

Δημοσίευση

Kαλησπερα!

Θουληηηηηηη εισια θεα μαρη!!!! :lol::lol::lol: Μια λιχουδα πολυξερη θεα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Το μακ παλας γιατι κλεινει?επειδη πηρε ολη την πελατεια το κεμπινσκι ή επειδη ηταν ακριβο για...γαμιστρωνας????? =))=))=))=))

Λυπαμαι πολυ για την κατασταση της χωρας....Κριμα που εγιναν ολα αυτα τοσα χρονια...Νομιζω πως ακομα κ αν γυρνουσαμε το χρονο πισω παλι τα ιδια θα γινοντουσαν γτ ο ελληνας δεν αλλαζει... :roll::roll::roll:

Αθηνα τα κοριτσια σου ειναι υπεροχα!!!Γελασα παρα πολυ!!!!!!!

Ιφιγενεια δεν σε καταλαβαινω αλλα...δεν πειραζει!!!!Δλδ αν θηλαζεις το παιδι σου αποκλειστικα για 6 μηνες οπως συνιστουν παγκοσμιοι οργανισμοι κλπ το βγαζεις απο "την κανονικη ροη του φαγητου"? :o

Τεσπα...λυπαμαι αλλα δεν εχω συμβουλη που θα σου ταιριαζει.

Γωγωωωωω!!!! :lol::lol::lol::lol: Αν εγραφες εδω τα βαρετα πραγματα :P:P:P που γραφεις στην εφημεριδα θα εβγαζα τα ματια μου απο βαρεμαρα! :P:P:P:lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Ομορφες τι κανετε;;;;;

Ρε σεις πιπα κωλο εμπλοκη με παει την ερμη μανα!!!! :-t [smilie=confused2.gif] [smilie=confused2.gif] [smilie=dontknow.gif]

Εχω τον Αλεξ με γαστρεντεριτιδα και οξεια γκρινιαριτιδα κι εχω φτυσει αιμα!!!! :crazy:

Μονο τα τελευταια διαβασα...

Αθηναααααα!!!!! ποσο χαρηκα που σε ειδα ξανα εδω!!!!!! σε σκεφτομαστε!!!! :D:YMHUG:

Πεθανα με τη Δαναη σου!!!!! "μια κουραδα" λεει!!!!!!!! :)):)):)):)) σου μοιαζει!!!!(η ΔΑναη οχι η κουραδα! :lol::lol: )

Και το Ιλιανακι τι καλο!!! :x:x

Νατασακι ειδα και τις δικες σου φωτο(τα γραφω εδω γιατι στην ομαδα δε με αφηνε να σχολιασω! :twisted: τραβαει χοντρα κολληματα τελευταια το μαμμυ!!! :twisted: )

Ειστε μια υπεροχη οικογενεια ρε!!!!! :YMHUG::YMHUG: ΚΑλα το Ρηνακι ΙΔΙΟ ο μπαμπας!!!!!(καλα μωρη μη βαρας,απο σενα πηρε τον πλουσιο εσωτερικο κοσμο!!! :lol: ) η μικρη τωρα δε μπορω να καταλαβω σε ποιον μοιαζει περισσοτερο..ειναι μια καλη μιξη!!! ;)

Παντως ειναι ΚΟΥΚΛΑΚΙ!!!!!! :x:x

Ιφιγενεια αν ειναι μονο 15 μερες κι οχι γενικα,ισως οντως να ειναι κανενα δοντι...ισως να την εχει επιρρεασει και η αλλαγη περιβαλλοντος οταν πηγατε στη γιαγια...

κι εμενα η μπεμπα που ειναι πολυ ησθχο μωρο,περναει κατα διαστηματα κατι μερες που δε ξερει τι θελει και ειναι μες τη γκρινια...

Γωγω δεν υπαρχεις ρε!!!!μιλαμε γελαω τοσο πολυ με τη παρτη σου!!!!! :lol::lol::lol::lol: πιο προσωπικα το πηρες εσυ με τις μποτες παρα η Ιω!!!!! :lol::lol::lol:

Σισσιω σε τσιτωσε το Χαριλινακι πρωι πρωι;;;;;; αχ πως σε νιωθω!!!!! το ψυγειο μου εχει μια λακουβα ΝΑ γιατι πριν λιγες μερες με τεντωσε τοσο πολυ ο Αλεξ που για να μη τον δειρω επαιξα μπουνια στο ψυγειο!!!! :?

Αφρο γυρισατε;;;;;;αντε ρε να ξαναβρειτε τους ρυθμους σας!!! ;) νομιζω κουραστηκες πιο πολυ,ψυχολογικα ειδικα,τοσες μερες με τους δικους σου... :roll:

Παναγιωτα φτιαξε κεκακια ή μπισκοτακια σε διαφορα σχηματα για τη γιορτη του Νικολα! ;)

Ωχ Νατασακι αρρωστη η ΔΑναη;;;;;ελπιζω τιποτα σοβαρο και να περασει γρηγορα!!! :(:(:(

Ρε γαμωτο ολος ο κοσμος αρρωστος παλι...μα τι σκατα με αυτες τις ιωσεις!!!!!! :twisted::twisted::twisted:

Θουλακι κλεινει ο Μαρινοπουλος;;;;; :shock::o ε δε το περιμενα αυτο...

Εσυ εχεις ξεσκισει ολα τα γλυκα του συμπαντος ε;;;;;; :lol::lol::lol:

Κι εγω γιατι με εφοδιαζει η αεδρφη σου συνεχως και δε μπορω ν'αγιασω!!!!! :lol::lol::lol:

Αντε ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

Χρυσα να ειχα τωρα ενα καφε απο αυτο που φτιαχνει η καφετιερα σας... παρολο που δεν ειμαι πολυ του καφε,το περιγραφεις τοσο απολαυστικο που λες και νιωθω τη γευση του!!!! =p~=p~=p~

2 ωρες το γραφω το μνμ!!! :?

Μα καλα ποσα ειπατε παλι ρε ρουφιανακια;;;;;;; :o:lol:

Παναγιωτα παρε ρε φορμακια μιας χρησης! ;)

Επισης μπορεις να κοψεις μπανανες ροδελες,να λιωσεις κουβερτουρα να τα περιχυσεις και να φτιαξεις ωραια μπανανοσοκολατακια!!! :P

Γωγω ουτε εγω το ειδα που το εγραφες!!! αλλα ειπαμε περιορισμενης ευθυνης ο εγκεφαλος μου!!!! :lol:

Μιτσακι κρατα γεραααααα!!!!!! και στον εαυτο μου το ιδιο λεω αλλα ωρες ωρες νομιζω φτανω στο χειλος! :roll:

Αντε κρατα με να σε κρατω νανεβουμε το βουνο!!!! :P

Ρε σεις 1,5 μηνας σχεδον περασε που εκοψα το θηλαστρο κι ακομη αφαντη η περιοδος...φυσιολογικο;;;; :?

Καλα εγω το πατωμα το εχω χεσμενο! το πολυ 2 φορες τη βδομαδα( εκτ ων οποιων τη μια η γυναικα)!!! εδω δε προλαβαινω να κλασω, θα καθομαι να σκουπιζωσφουγγαριζω;;;; τιποτα δε παθαινουν!!αντισωματα!!!

Αργυ τη κοπαναη τη Ρεα ο Λουκακος;;;;;; :lol::lol:

Μωρε ολα τα ιδια κανουν στα 2α!!!

Δημοσίευση

Να γιατί δεν σας γράφω συχνά!!!! Που να προλάβω να διαβάσω όσα γράφετε;;;;; :lol:

Μετά νιώθω άσχημα που δεν απαντάω και περνάνε οι μέρες χωρίς να μπω. Τώρα για παράδειγμα τρώω ξύλο από την Ιλιάνα και ετοιμάζομαι να πάρω τα κορίτσια από τον παιδικό.

Σας χαιρετώ και τρέχω! ΜαμαΘούλ θα προσπαθήσω να σε πάρω τηλεφωνο από αύριο. Αν και έχω τρεχάματα για να μου δώσουν θέση στον παιδικό για την Ιλιάνα και δεν ξέρω αν θα είμαι σπίτι.

Κοριτσάκια σας χαιρετώ όλες!

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

γελάω με Θούλη, Γωγώ και Αναστ.!!! :lol::lol::lol::lol:

Γωγώ και μένα - που τα διαβάζω όλα τα ρεπορτάζ κ.λπ, τα οικονομικά ρεπορτάζ πολύ τα βαριέμαι :oops::oops::oops::oops: ....ίσως αν έβαζες και καμμιά φατσούλα να τα διάβαζα πιο ευχάριστα!!!!! :lol::lol::roll::roll::roll::roll:

Τόνια περαστικά :x

τώρα πάνω γίνεται Ο χαμός, κάτι κάνει η Ρ. και ακούω τον Λ. που φωνάζει και κάτι της κάνει γιατί εκείνη κλαίει!!!! :roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Ρε επιχειρηματικά γράφω...Δεν είναι και τόσο βαρετά... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::cry::cry::cry::cry:

Αργυρώ βάζω μαρή φατσούλες...Από επιχειρηματίες... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol::lol::lol: Και γιατί γελάς μαζί μας;;;;; :twisted::twisted::twisted:

Τόνιαααα περαστικά ρε στον Άλεξ τον τρομερό.... :x:x:x:x:x Το γλυκούλι μου... :x:x Καλά μωρή τρελή μπουνιά στο ψυγείο;;;;; :o:o:o:o:o:o Για ζουρλομανδύα είσαι κι εσύ.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ψηλέγκωωωωωω πως θα σου γίνονταν τα μάτια;;;Έτσι;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Επίσης, το Μακεδονία Παλλάς γαμιστρώνας;;;; :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o Ακριβά γούστα έχουν οι πατριωτισσες σας.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το αποφάσισα...

Κάθε Δευτέρα θα σας βάζω να διαβάζετε αυτά που γράφω... :geek::geek::geek::geek::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Και μετά θα σας εξετάζω.. :-bd:-bd:-bd [smilie=laughing4.gif] [smilie=laughing4.gif] [smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif]

Δημοσίευση

τονια οχι εχει 15 μερες εστι δεν ηταν μακαρι να ειναι φαση τι να πω σημερα την κοιμησα 4 μαλλον αποκοιμηθηκε κ ακομα κοιμαται αλλα 4,10 ειχε ξυπνησε και εκλαιγε γιατι δεν μπορουσε να ξανοιμηθει την πηρα αγκαλια εκλαψε εκλψε το 20λεπτο της και ακομα κοιμαται απλα ενδιαμεσα μεσα στον υπνο της κλαιει της βαζω πιπιλα και οκ...

αναστασια δεν καταλαβες τι εννοω τη γεωργια μου τη θηλαζω αποκλειστικα κ οτι μετα τους 6 μηνες ξεκιναω με το φαγητο και δεν θα το αποτρεψω κ ενδιαμεσα θα της δινω να πινει γαλα απο εμενα αλλα θα της τηρησω τα 3 γευματα υποχρωτικα φρουτοκρεμα φαγακι και κρεμουλα γιατι μερικες κοπελες δινουν γαλα μονο για πολυ παραπανω αυτο εννοω φυσικα το πρπηγουμενο διαστημα πρεπει να πινει γαλατακι,οπως ανεφερα στο γιο μου τον θηλασα 1 χρονο μετα το εκοψα θεωηρσα οτι οτι επρεπε να παρει το πηρε και οτι εγω εκανα οτι καλυτερο με τοσο χρονικο διαστημα...

Δημοσίευση

Τι κάνετε κοριτσάκια μου? :-*:-*:-*:-*

Φραν μου χρονια σου πολλά και απο εδώ, να εισαι πάντα καλά φιλενάδα και να μην σταματήσεις ποτέ να νοιάζεσαι.. Φιλιά πολλά! [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif]

Νατασούλα ωραία τα κρεβατάκια και τα νινάκια σου ειναι σκέτη γλύκα! Πεθαινω με το μαλάκι της μικρής! :D:D

Αναστασάκι μου χωρίζεις? :?: Κάτσε βρε ξανασκέψου το λίγο.. για θυμίσου τον έρωτα.. :roll:

Υπομονή και πάλι με τα ξενύχτια κοριτσάκι μου... :x

Ιφιγένεια καλωσήρθες, συμφωνώ με την Παναγιώτα, μάλλον μανούλα θέλει το νινάκι σου, να τα χαιρεσαι τα παιδάκια σου!

Αθηνά μου τι κάνετε βρε? Πολύ χάρηκα που διάβασα μηνυμά σου! θα πάω να δω το βίντεο! :D

Παναγιώτα δες εδώ για school treats. Αν θες βοήθεια πέσμου http://www.marthastewart.com/272000/sch ... ale-treats

Για τα κεκάκια πάρε τα μιας χρήσης καλέ τζαμπανταν. ;);)

Θουλάκι μεγια το μαλί!

Για τα ρουχα και παπουτσια που λέτε εγώ ειμαι μέση κατάσταση, έχει απο όλα αλλά όχι υπερβολές..

Τονάκι περαστικά! :x

Πηγαμε τον Κώστα και βγάλαμε φωτο με τον Santa να στείλουμε στους παπούδες στην Ελλάδα...

Δεν έχω scanner και την έβγαλα με το κινητό...

kostas_santa.JPG[/attachment:31c2af2j]

post-4408-13873938142_thumb.jpg

Δημοσίευση

τι κνετε?

Αθηνα...καλω ηρθες παλι...φιλια πολλα στις κουκλες σου!

δεν εχω διαβσει σχεδον τιποτα!

σημερα ημουν πρωι...

την Μ-Ι την κρατησε η κουνιαδα...

ξερετε πως την βρηκα...

υποτιθεται ηταν ετοιμη για ρυθμικη...

φορουσε 5 μπλουζες...η μια εξ αυτες η πυζαμα...ενοιεται οτ ειχαν και 2-3 λαδιες

φορμα γκρι..

καλτσες κοκκινες..

μπαρετουλες ροζ με λουλουδακια..

μπουφαν λαχανι

χωρις κοκαλακι...και με κοκκινα βαμενα νυχια..

φρικαρα....

μου θυμισε ψυχιατρειο

μα επρεπε να της ετοιμασω και τα ρουχα?

νοιωθω τρελη κουραση...

θα πρεπει να δουλεψω 5 ημερεςαπο το 2012 για να εχω δικαιωμα στην κανονικη αδεια του 2012

δεν θελω...δεν θελω....δεν θελω!

παω να διαβασω!

Δημοσίευση

Παναγιώτα τα δικά μου πανεύκολα

Κεκάκια

http://eri-captaincook.blogspot.com/201 ... st_18.html

Μπισκότα

http://eri-captaincook.blogspot.com/201 ... st_07.html

Αλμυρά μπισκότα

http://eri-captaincook.blogspot.com/201 ... st_29.html

Όλα είναι πανεύκολα δεν χρειάζεσαι ούτε μίξερ απλά άσε το βουτυρο να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και φτιάξτα..

Φιλάκια

γειά σου Βικάκι!

Δημοσίευση

Ελευθερία ευχαριστούμε!! :D:D:D

Θα ξεκινήσω δοκιμές και ότι πετύχω καλύτερα θα το στείλω στο σχολείο.

Μέχρι τώρα έχω φτιάξει κεκάκια και μπισκότα βουτύρου. Καλά βγήκαν.

Πήγαμε ΙΚΕΑ με την αδερφή μου και την Ι. Αγόρασα ένα μικρούτσικο ελατάκι σε γλαστρούλα και στολιδάκια και το έφερα στη Φ που έχει πυρετό να χαρεί :D Το στολίσαμε :mrgreen:

Βίκυ :lol::lol::lol::lol:

πωπω όντως ρε παιδί μου φαντάζομαι φρίκαρες ε?? αχαχαχαχαχαχα!!!

Δημοσίευση

Φρανιτακι εχεις γενεθλια;;;;;;;;;χρονια πολλα βρε κοριτσακι!!!!!! [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] Να κανεις παντα αυτο αγαπας και σε κανει ευτυχισμενη!!!!! ;):YMHUG::YMHUG::x:x

Βικυ :lol::lol::lol::lol::lol: μηπως ντυθηκε μονη της η μικρη;;;;μπααα η Μ-Ι στανταρ θα ειχε καλυτερο γουστο!!!!!! :lol::lol::lol:

Ιφιγενεια φαση ειναι τοτε θα περασει! ;)

Ερακι μου γλυκο!!!!!!! :YMHUG::YMHUG: σε εχω χασει τελειως... :(

Ο Κωστης σου ρε πως μεγαλωσε!!!!τι ομορφο αντρακι εχει γινει!!!!!! :x:x:x

Γωγω για ζουρλομανδυα δε λες τιποτα!!!! :lol::lol::lol: σκεψου σε τι σημειο ομως με εφερε το σκατιαρικο!!!Ρε δε με νοιαζει(πολυ) που ειναι ζωηρος και κανει ζημιες,αλλα αυτη η ατερμονη γκρινια δε παλευεται!!!!μα δε μπορειτε να φανταστειτε το βαθμο...νομιζω οτι σπανε ενα ενα τα αγγεια του εγκεφαλου μου!!!!! ~x(~x(~x(~x(

Μαρακι και η ΦΑιδρουλα σου αρρωστη;;;;περαστικα της!!! :(:(

Α ξεχασα να σας πω οτι ο Αλεξ αναστηθηκε και ειναι μια χαρα απο το απογευμα,αλλα ξεκινησε η μικρη μυξα και πολυ βηχα!!!!

Βικυ στειλε μου ρε κανενα καλο χαπακι απο το Δαφνι γιατι δε τη παλευω!!!! L-):-s8-x

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...