Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

λοιπόν λέω σήμερα να στείλω την εργασία μου :?

μα τι παθαίνω κάθε φορά την ανοίγω, την ξανακοιτάω την εκτυπώνω, τη διαβάζω κάτι δε μου αρέσει την επεξεργάζομαι, την ξανακλείνω την ανοίγω..άμα είχε χέρια θα με χτυπούσε :|

Και όσο την κρατάω τόσο αγχώνομαι. Είναι να την παραδώσω μέχρι 25/11 αλλά θα εφαρμόσω διαχείριση κινδύνου και θα τη στείλω τώρα :?

Μου ήρθε και το χαζο ΤΕΒΕ χτες 574 ευρώ μέχρι 30/11 :twisted::twisted::twisted:

• Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Φρανίτα Χρόνια Πολλά, πάντα ευτυχισμένη και με πολλές φιλανθρωπικές δραστηριότητες :)

εγώ δεν κατάλαβα και βαριέμαι να ψάξω, η μαμά του παιδιού ρώτησε την Ιω? ή το άλλο κοριτσάκι την ρώτησε? γιατί αν ρώτησε η μαμά του, το θεωρώ τελείως γελοίο και ηλίθιο

:shock::shock::shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil::evil: αν είναι δυνατόν να πω σε ένα παιδάκι γιατί δεν έχει κάτι!!!! μη χειρότερα!!!!

επίσης Γωγώ κοιμάστε με αναμένη θέρμανση? :o:o:o:o να ξέρεις ότι δεν κάνει καλό, προκαλεί αλλεργία και άσθμα (αν θυμάμαι καλά)....θα πρέπει να διατηρείς μία θερμοκρασία μεταξύ 16 και 21 βαθμούς το βράδυ την ώρα του ύπνου και ιδανικό είναι πριν τον ύπνο να ανοίγεις τα παράθυρα στις κρεβατοκάμαρες για να μπει καθαρός αέρας! :!:

στα παιδικά τι θερμοκρασία υπάρχει?

η δική μας θέρμανση ανάβει στις 6.00 και σβήνει στις 23.00, αλλά για το πρωί για ένα 2ωρο τα παράθυρα είναι ανοιχτά ανεξαρτήτου εξωτερικής θερμοκρασίας δλδ και με μείον πάλι το ίδιο κάνω!!!! :!:

εμείς (οι γονείς) κοιμόμαστε με το παράθυρο ανοιχτό πάλι ανεξαρτήτου εξωτερικής θερμ. :roll::roll::roll:

Μαρία θα σου έλεγα να μην ξανακοιτάξεις το ρολόι, αν έχει κάποια υποψία :lol::lol::lol::lol::lol: εννοώ το 11.11 :roll::roll::roll: και εμένα μου έχει τύχει αυτό αλλά μόνο με την ώρα, κοιτώ και πάντα είναι 11.11!!!! :o:o:o:o

γενικώς δεν είμαι προληπτική, ε όχι να κάνουμε πιο δύσκολη την ζωή μας!!!

Αναστ. με το καλό η δουλειά και ο παιδικός της Α. για τό άλλο δεν ξέρω τι να σου ευχηθώ!!! :?

Αφρο μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε!!! :?

Νατασούλα όχι δεν της αγοράσαμε ακόμη γραφειάκι, θα το κάνουμε όμως, συνήθως τα κάνουμε αυτά το ΣΚ γιατί τις καθημερινές ο άντρας μου έρχεται στις 16.00, τρώει και κοιμάται, οπότε είναι αργά μετά.

επίσης την σκάλα της κουκέτας την βάζεις μπροστά για να ανεβαίνει ο Μ.?

και τον τοίχο τον έκανες ωραίο!!!

και εγώ δεν ενδιαφέρομαι για μάρκες, αρκεί ένα ρούχο να μου αρέσει, δεν με νοιάζει αν είναι φθηνό για τα παιδιά, αφού ταλαιπωρούνται (τα ρούχα) πολύ, π.χ. τις προάλλες είδα ένα παντελονάκι κοτλέ για την Ρ. 30ε και δεν το πήρα, το θεώρησα ακριβό!!! :!:

Γιώταααααα μόνο αυτά έφαγε το παιδί όλη την μέρα? μα είναι δυνατόν, αυτοί οι άντρες να μην καταλαβαίνουν τα αυτονόητα? :evil::evil::evil::evil: ας της έδινε φρούτα τουλάχιστον!!!

Μαρία δώσε την εργασία επιτέλους :roll::roll::roll:

ηλεκτρονικά δεν την στέλνεις? αλλά και ταχυδρομικά ε?

αν το αφήσεις για την τελευταία μέρα, μπορεί κάτι να γίνει και να μην έχεις την δυνατότητα να την στείλεις :!:

Γωγώ όταν έμεινες έγκυος την 2η φορά ο γιατρός δεν σου έκανε τεστ ΠΑΠ? :?

Δημοσίευση

καλημεραααααααααααααααα

τια κανετε?

με εφερε ο νατρας μου συροπιαστα κ τα εχω σκισει :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

εβαλα κ κιλο..οποτε δε εχω θυροειδη :P:P:P:lol::lol::lol::lol:

συμφωνω απολυτα μαζι σου φρα..τι ωραια τα λες...

χρονια σου πολλα κοριτσακι..συντομα με μια κορη 8-)8-)8-)

Δημοσίευση

Καλημερααααααααααααα :D:D:D:D

Φραν μου Χρονια Πολλα και απο εδω!!!!να εισαι καλα!!!! :x:x:x

Καλημερα Ιφιγενεια. :) Ξεκινησε σαν ποστ θηλασμου και ξενυχτιων και εχει εξελιχθει σε κατι αναμεικτο!!!

και θηλασμος και παρεα και απο ολα τα καλα!!!! :mrgreen::mrgreen:

Δημοσίευση

αχ μιας και ειστε εμπειρες σε αυτο το θεμα για ναδουμε τι θα μου πειτε ο μεγαλος μου θηλασε ενα χρονο αλλα απο 3μηνων σταμαστηε να μου ξυπναει μεσα στη νυχτα...κοιμοταν απο τις 12 εως 9-10 τωρα εχω τη μικρη που ειναι 4,5 μου κανει ανω κατω τα παντα τι εννοω σαν μωρο οκ μου ξυπνουσε αθε 3 ωρες για φαγητο μεχρι τους 3 μηνες περιπου και κοιμοταν μονη της της ξαπλωνα κατω και τσουπ μετα απο λιγο νανι..εχει 1,5 μηνα ξεκινησαν οι πρωτες αλλαγες για ενα διαστημα 15 ημερων περιπου μου κοιμοταν σερι 12 με 7-8 το πρωι και ειπα ωραια αρχισαμε να στρωνουμε...μετα πηγαμε στα πεθερικα μου για μια βδομαδα τοτε με ταραξε να με ξυπναει στις 4 και επειδη εκλαιγε και κοιμομασταν ολοι μαζι με τον μεγαλο μου στο ιδιο δωματιο δεν την αφηνα να κλαψει πολυ για να μην μου τον ξυπνησει μετα γυρισαμε σπιτι μας για μερικες μερς αρχισε παλι να κοιμαται και λεω οκ μετα περασαμε μια φαση ποτε ξυπνουσε ποτε οχι... εχει ομως κανα 15-20 μερες που με εχει ταραξει στη γκρινια κλαμμα και να μην μπορω να την παρηγορησω με τιποατ και να μην κομαται μονη της ουτε μεησμερι ουτε βραδυ γενικα μου κανει οτι δεν μου εκανε και απορω...με λιγα λογια πχ εκει που κοιμοταν γυρω στις 11,30 με 12 με πηγαινε 2 το βραδυ με γκρινια να κοιμηθει μετα με ξυπνουσε μεσα στη νυχτα και να κλαει για μια ωρα παλι και το μεσημερι που ειναι να κοιμηθει παλι τα ιδια μια ωρα κλαμμα και μετα υπνος...δεν ξερω τι να κανω τι κουνημα δοκιμσα τι βολτα τη αγκαλια τι το ενα τι αλλο μονο λιγο με στηθος ηρενει οχι για να φαει αλλα ετσι και δεν ειναι κατι που το θεωρω λυση...υποτιθεται μεγαλονωτας κοιμουνται και περισσοτερο το βραδυ τωρα εχει 2 μερες λιγο καλυτερα ας πουμε την ταιζω γυρω στις 10,30 με 11 και μετα κατα τις 12(τωρα 2 βραδυα)κοιμαται και με ξυπναει 4,30 με 5,30 για να φαει λιγο και μετα ξανα γυρω στις 8,30 με 9,30 οπου τρωει κανονικα και ξανακοιμαται μεχρι τις 12 μετα για μεσημερι για να κοιμηθηει η θα παει 5 για νακοιμηθει ενω εγω παλευω στις 3,30 να την βαλω η θα κοιμηθει κ αυτο για μιση ωρα με 45 λεπτα αλλα γκρινια γκρινια γιατι νυσταζει χθες κοιμηθηκε 3 ξυπνησε 4 παρα και με τα χιλια ζορια την εβαλα 5 ξανα κ ξυπνησε 6 μετα αρχισε να γκρινιαζει γιατι φυσικα δεν κοιμηθηκε καθολου αργοτερα και ετσι την εκανα μπανιο την ταισα και κοιμηθηκε 12 γιατι δεν μπορω να την βαλω ενα ψιλοπρογραμμα?ενω ειχε?τι συμβαινει?γιατι μου εγινε γκρινιαρουλα ενω ειναι ηρεμο μωρο γενικα?σε λιγες μερες ξεκιναμε και κρεμες και πως θα την προγραμματισω?αφου δεν εχει στανταρ απο τις 12 και μετα?

Δημοσίευση

Νατασουλαααααααααα...καλε τι κουκλια ειναι αυτααααααααααα????

Μαναρακιααααααααα μου!!!! :x:x:x:x:x

Φτου φτου!!!

Καλε η Ελενα φαινεται για 5 χρονων!!! :mrgreen::mrgreen:

Ρε συ σου εδωσαν τοσο σετακια;;;Εμενα ουτε ενα βρακι δεν μου εχουν χαρισει ποτε!!! :?:?:?

Μονο η κουμπαρα μου μου εχει δωσει ριλαξ,μαρσιπο και αποστειρωτη (τον οποιο δεν χρησιμοποιησα)!!!!

Γωγουλα ρε ο στοιχος ειναι απο ενα τραγουδι που λεει η Βιταλη νομιζω.(Η κιβωτος νομιζω λεγεται).

Κοριτσια help ρεεεεεεε!!!!

Καταρχην θου πες μου ρε αν ειναι αυτη η πορτοκαλοπιτα που φτιαχνεις!!! :roll::roll::roll:

Καμια ιδεα για γλυκακια που θα στειλω στον παιδικο στη γιορτη του Νικολα.

1)να ειναι καπως υγιεινα

2) να μπορουν τα παιδακια να τα φανε ευκολα

3) να ετοιμαζονται γρηγορα

Παω να καμαρωσω τη νυφουλα μου.

Δημοσίευση

Ιφιγενεια..ρε συ ειναι 4μιση μηνων...παρα πολυ μικρουλα...

δε ξερω..νομιζω οτι τα παιδακια που θηλαζουν πανε ετσι μεχρι το χρονο και καποια το συνεχιζουν...

Για τα κλαματα τωρα.

Μαλλον θελει να φαει ή θελει το στηθος να ηρεμησει.Μην της το στερεις.

Ο δικος μου κοντευει να χρονησει και ακομη ενα ξυπνημα κατα τις 3 θα το κανει.Και μετα παλι στις 6-6μιση τον θηλαζω εγω!!!!!

Μα ουτε τις στερεες δεν εχει αρχισει το κοριτσακι σου.Μου φαινεται πολυ δυσκολο να κοιμηθει σερι ολη τη νυχτα!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκια καλημέρα από μια ξεχασμένη φίλη!

Χάθηκα αλλά που να προλάβω; Τώρα κοιμάται το Ιλιανάκι και κάθησα λιγάκι. Πολλή δουλειά τα τρία παιδιά. Οι νύχτες μου είναι ακόμα άϋπνες. Θηλάζουμε σταθερά, αλλά τρώμε κανονικά. 12 κιλά, 80εκ με κάτι μπουτια που δεν τα έχετε ξαναδει.

Οι άλλες δύο είναι και αυτες υπέροχες αλλά κάθε λιγο και λιγάκι σφάζονται.

Πολλά φιλιά. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω ένα αστείο βίντεο στην ομάδα αλλά δεν ξέρω αν θα το δεχτεί λόγω μεγέθους.

Δημοσίευση

Γειαααα...Τι κάνουμε;;;;; :D:D:D

Φρανιτάκι συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες....Βέβαια εσύ έχεις κι άλλες προσλαμβάνουσες, οπότε είναι λογικό να είσαι πιο "προσγειωμένη"... :x:x Επίσης, τα υπόλοιπα παιδάκια, τουλάχιστον αυτά που βλέπω στο σχολικό τα θεωρώ νορμάλ...Σαν την Ιωάννα....Αλλά σίγουρα θα υπάρχουν και εξαιρέσεις... :roll::roll::roll::roll:

Αρτζι το κοριτσάκι το είπε αυτό στην Ιω...Όχι η μαμά... :roll::roll:

Τεστ ΠΑΠ πριν μείνω έγκυος στην Ιω έκανα κάθε έξι μήνες.... :roll::roll::roll: Τώρα δεν ξέρω πως το αμέλησα... :?:?:?:?:oops::oops::oops: Οταν έμεινα έγκυος στη μικρή και το είπα στο γιατρό μου είπε ότι δεν κάνει να κάνω τεστ ΠΑΠ... :?:?:? Δεν ξέρω γιατί... :roll::roll::oops::oops::oops:

Αθηνά που είσαι ρε θηρίο;;;Αντέχεις;;;; :D:D:D Βάλε φωτο της μικρής να δούμε... :x:x:x

Θουυυυ σιγά μωρή πήρες ένα κιλό και κάτι έγινε.... :twisted::twisted:

Παναγιώτα εσύ είχες ρωτήσει για τους μαρκαδόρους που γράφουν μόνο στο χαρτί τους;;;; :roll::roll: Είχα εγώ....Αλλά η Ιω έτρωγε τις μύτες και τους πέταξα... :shock::shock::shock: Οντως γράφουν μόνο σε αυτό το χαρτί, αλλά αν ακουμπήσουν σε καναπέ κλπ αφήνουν ένα σημάδι, σαν λαδιά... :?:?

Ιφιγένεια να χαίρεσαι τα παιδάκια σου....Μήπως η μικρή περνά άλμα ανάπτυξης και γι'αυτό είναι τόσο ανήσυχη;;;; :roll::roll::roll: Η δικιά μου είναι 7 μηνών και σταθερά ξυπνά 2 φορές τη νυχτα...Τρώει κοιμισμένη και συνεχίζει τον ύπνο της... :roll::roll:

Αφροοοο μωρή σε πειράζω.... :lol::lol::lol::x:x:x Τον ξέρω τον στίχο αυτόν.. :lol::lol::lol: Αλλά νόμιζα ότι το είπες για μενα... :oops::oops::oops: Γι'αυτό και η πλακίτσα... :?:?:lol::lol:

Αναστασίαααα για πλάκα δεν είπες ό,τι είπες;;;; :?:? Εννοώ για χωρισμό;;; :roll::roll::roll:

Επίσης κάνε ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗ με την Άννυ.... :lol::lol::lol::lol:

Μαρία πολύ σωστά μιλάς στο παιδί... ;););) Εγώ υπάρχουν φορές που της λέω τις Ιως δεν έχουμε λεφτά να πάρουμε και άλλα παιδάκια πεινάνε κλπ κλπ, αλλά πολλές φορες όταν μου λέει θα πάρουμε αυτό κι εκείνο, της λέω ναι... :oops::oops::oops:

Α, Φραν η Ιω όταν βλέπει μαύρο σε φανάρια, μου λέει πεινάνε τα παιδάκια του;;;; :roll::roll::roll: Επειδή έτσι της είχα πει μια φορά..Και από τότε μου λέει να δίνω λεφτά να πάρει φαγητό για τα παιδάκια του.... :x:x:x Δεν ήταν σωστό λες που της είπα έτσι;;; :roll::roll:

Δημοσίευση
1. αλλο μονο λιγο με στηθος ηρεμει οχι για να φαει αλλα ετσι και δεν ειναι κατι που το θεωρω λυση...

2. υποτιθεται μεγαλονωτας κοιμουνται και περισσοτερο το βραδυ

3. και μετα ξανα γυρω στις 8,30 με 9,30 οπου τρωει κανονικα και

4. ξανακοιμαται μεχρι τις 12 μετα για μεσημερι για να κοιμηθηει η θα παει 5 για να κοιμηθει ενω εγω παλευω στις 3,30 να την βαλω η θα κοιμηθει κ αυτο για μιση ωρα με 45 λεπτα

5. σε λιγες μερες ξεκιναμε και κρεμες και πως θα την προγραμματισω?αφου δεν εχει στανταρ απο τις 12 και μετα?

1. τα παιδάκια σε αυτήν την ηλικία θέλουν το στήθος όχι μόνο ως τροφή αλλά και ως παρηγοριά, ως ασφάλεια κ.λπ,......η αλλαγή αυτή μπορεί να ωφείλεται και σε αναπτυξιακό άλμα που ενδεχομένως να περνά και έχοντας το στήθος να αισθάνεται μεγαλύτερη σιγουριά.

2. αυτό μην το λες, η δικιά μου 15,5 μηνών και ξυπνούσε 2,3 φορές τα βράδια :!: και όχι μόνο η δικιά μου, εδώ ακόμη και 2 ετών και ξυπνούν τα βράδια!!!!

3. οκ

4. αφού ξυπνάει στις 12 πώς θα μπορέσει να ξανακοιμηθεί στις 15.30 που το παλεύεις? :?::?:

δεν ξέρω το καθημερινό σου πρόγραμμα, αλλά αυτό που θα έκανα είναι να την βγάζω καθημερινά έξω μετά το πρωινό της δλδ στις 9.30, θα πηγαίναμε βόλτα και θα γυρνούσαμε κατά το μεσημεράκι, όπου θα την τάιζα και την έβαζα για ύπνο, αν δεν θέλει ύπνο, τότε θα την έβαζα κάτω για να παίξει :roll::roll:

5.από τόσο νωρίς θα αρχίσετε τις στερεές? :?:

Δημοσίευση

Καλημέρα! :|

Που είναι το δεύτερο χθεσινό μεγάλο μου ποστ?!?!?!?!?! :evil::evil::evil::evil::twisted:

Πάτησα υποβολή είμαι σίγουρη! :twisted::twisted::twisted:

Αθηνά!!!! :x:x:x Μια χαρά περνάτε στο στρουμφοχωριό δηλαδη! :lol: Πολλά φιλιά! :D

Μαράκι καλή επιτυχία με την πτυχιακή! Τα κεκάκια είναι πολύ καλή ίδεα! Μπορείς να φτιάξεις και αλμυρά! ;) Και γω κάτι τέτοιο σκέφτομαι να κάνω όταν έρθει η γιορτή της με το καλό!

Όσο για τα ρούχα στον παιδικό, δεν ξέρω ρε κορίτσια... ο,τι δήποτε άλλο εκκτός απο φόρμες μου φαίνεται εντελώς άβολο για την ηλικία τους και για το μέρος που βρίσκονται! Η Χ πάντως φοράει μόνο φόρμες και στο τσακίρ κέφι άντε και κανα τζιν.

Άφηστε που εχουμε πολύ λίγα ρούχα και είμαι συνέχεια στο πλύνε-βάλε. :roll: Τα "θετικά" της κρίσης βλέπετε... :?:oops:

Θουλάκι αν και καθυστερημένη τις είδα και γω τις φώτος! Ήσουν κούκλα ρε!! :x

Σαυρογιωτίνι πώς θα στολίσω δέντρο βρε σε βρώμικο σπίτι;; Να φαίνεται απο το παράθυρο το δέντρο μαζί με τις δαχτυλιές του Π και της Χ;; :|:roll:

Παναγιώτα το "ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ blogspot" ΔΕΝ είναι της Όλιβ ρε! :mrgreen: Επίσης τι υγιεινά μαρή και κουΡαφέξαλα;; Κεράσματα είναι! Άσε τα παιδιά να φάνε και κάτι τζανκ! :mrgreen: Τα μπισκοτάκια που λέει και η Μαρία είναι μια καλή ιδέα! :)

Επίσης συμφωνω με Μ-Ι που συμφωνεί με Φραν στο θέμα μάρκα. :P:mrgreen: Φραγκίσκα χάπι μπέρθντει και απο δω! :D

Κάρολ πήγες για την εξέταση;;;; Τί είναι τελικά το νέο παπίιιι;;;;

Σήμερα ανέβηκα το πρωί στη σχολή και τώρα το μεσημέρι θα ξαναπάω μετά τη δουλειά.

Το τί τραβηξα το πρωί με την Χ δε θα σας το γράψω γίατί δε θέλω να το θυμάμαι. Το μόνο που θα σας πω είναι οτι υπήρξα τέρας ψυχραιμίας και αφου δεν την χαστούκισα σήμερα το πιθανότερο είναι οτι δε θα την χαστουκήσω ποτέ...

Θα επανέλθω λίγο αργότερα και ότι θυμηθώ απο χθες που δεν δημοσιευτηκε θα το γράψω σήμερα! :P:mrgreen:

Δημοσίευση

Σισσιώ εσύ λες για τζανκ φουντ που δεν δίνεις ούτε νουτέλα? :o:o:o:o:lol::lol::lol::lol:

εγώ όταν έρθει ο καιρός θα αγοράσω έτοιμα για το δημ., αλλά στα γενέθλια του Λ. στον παιδικό έστελνα κέικ!!!...μπορείς να κάνεις ένα κέικ, πιάτα εκεί έχουν και πιρουνάκια-κουταλάκια και μπορεί να φαγωθεί και με το χέρι ;)

Δημοσίευση

Παναγιώτα θα φτιάξουμε κάτι απλό χωρίς πολλά υλικά, γεύση συνηθισμένη και φυσικά χωρίς ξηρούς καρπούς να τρώγετε έυκολα από όλα τα παιδάκια.

Αγόρασα αυτά αν φτιάξω μπισκότα βουτύρου και μου αρέσει που το λουλούδι είναι μεγάλο σχέδιο

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=p ... &iID=33691

και αυτά που είναι Χριστουγεννιάτικα και έχω άλλα τόσα

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=p ... &iID=14668

και έχω και αυτό που φτιάχνω κεκάκια

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=p ... w&iID=2779

και μπορούμε να βάλουμε μέσα χαρτάκια

Δημοσίευση

Σας έβαλα λινκ το βίντεο στην ομάδα.

Τα νέα μου είναι ότι ψάχνουμε για σπίτι. Θέλουμε περισσότερο χώρο και το βασικότερο να πάμε σε άλλη γειτονιά με καλύτερο σχολείο για τη Ναταλία. Είμαστε ακόμα στο κενό.

Ξύπνησε η μικρή και τα κάνει ΌΛΑ λίμπα. Δεν περπατάει ακόμα αλλά έχει το χάρισμα να κάνει το σπίτι άνω κάτω.

Δημοσίευση

βουλωστε μου το στομααααααααααααααααα :twisted::twisted::twisted::twisted:

τρωω 2 κοματι τζις κεικ :twisted::twisted::twisted::twisted:

κ το πρωι συροπιαστα...πφφφφφφφφφφ

αθηνααααααααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: καλα το βιντεο κ γαμω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

επισης..ζηλεψα...μηπως θελω κ γω 3 κοριτσια? :lol::lol::lol: θυμηθηκα τα παιδικα μου χρονια 8-)8-)8-)8-)8-)

αναστασια μη γελας...αγορια θελω :lol::lol::lol::lol::lol:

ιφιγενεια συμφωνω με τα κοριτσια..εχω μονο να πω.το μεμε σωζει ζωες..εγω σηκωνω μπλουζα ..δε μπρω αλλο κλαμααααααααααααααααααα

αναστασια :cry::cry::cry::cry::cry: ρε στεναχωρεθηκα..γμτ τι τραβας κ συ

μιλησα με νατασα..η δαναη εχει 39,4 :cry::cry::cry::cry::cry: το καημενουλη...

ααααααααααα ακουσα οτι κ ο μαρινολπουλος καρφουρ σε οολη τη ελλαδα θα κλεισει :o:o

κλεισαν κ τα σατουρν..κ πανε για φουντο κ τα mediamarkt..ελεοςςς

α ο μαρινοπουλος απο αυριο εως 6 του μηνα θα εει τα παμπερς μειον 20% κ τα βειμπιλινο μειον 45%δειχνει μικρη συσκευασια αλλα λεει για ολες τις συσκευασιες :roll::roll:

που χαθηκε η τονια?

Δημοσίευση

κοιτα ξε στις 9,30 περιπου θελει να κοιμηθηει απο μονη της δεν μπορω να κανω κατι ειναι πολυ μικρη για να την κραταω ξυπνοια ακομη εκει που καθεται κοιμαται...

αλλα και βολτα να ηθελε αν την βγαλω εχω τον μεγαλο σπιτι εινια 2,5χρ και δεν παει παιδικο και ειναι πολυ ζωηρος οποτε δεν μπορω να βγω με τη μικρη στο καροτσι κ τον μεγαλο απο το χερι θα τον κυνηγαω δεν εχω κ βοηθεια απο γονεις πεθερικα μενω μονη μου...

5 μηνων ξεκιναει ρυζαλευρο και φρουτοκρεμα και 6 φαγητο...ειμαι υπερ του θηλασμου αλλα οχι να σταματησω τη ροη της στερεας τροφης και απο εκει κ περα αν θελει ενδιαμεσα να θηλασει δεν λεω οχι...

τωρα για να παιξε η μικρη οταν ειναι στα καλα της παιζει με τις ωρες σοβαρα γενικα σαν μωρο μπορω να πω οτι ξεχναω οτι εχω απλα αυτες τις 15 μερες ειναι αλλο παιδι ιως να βγαζει και δοντακι δεν ξερω...

Δημοσίευση

Σας διαβάζω, σας αγαπώ, αλλά... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ, όπως πολύ σοφά είχε πει η Αθηνά!!! :?

ΤΡΕΧΩ απ' το πρωί ως το βράδυ κι απ' το βράδυ ως το πρωί!!! :shock::shock::shock:

Ό,τι κι αν προσφέρουν οι άντρες μας, έστω και κάτι μικρό να είναι... είναι ΚΑΤΙ!!!!!!!!!

Σας φιλώ!!

Κι αν δε φανώ στο άμεσο μέλλον... να ξέρετε, κατέρρευσα!!! :roll:8-)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...