Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Την ΔΕΗ μαζί με το χαράτσι τα πλήρωσα σήμερα με μισή καρδιά βέβαια αλλά δεν κατάφερα να πείσω τον Η να μην το πληρώσουμε :(:(

Ευχαριστώ Μαρθούλα :x:x:x:x:x

εμένα με βόλεψε πολύ αυτή η κουκέτα αλλά αν θες να κάνεις και 3ο κρεβάτι δεν μπορείς να βάλεις σε αυτήν ενώ στιε ψιλές κουκέτες μπαίνει και 3ο

• Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μπα εγώ νομίζω είναι τυχαίο βρε..

η κατάσταση της είχε επιδεινωθεί πολύ τις τελευταίες μέρες

μπορούσε να ήταν 10-11 ή και 12-11 :?

αυτό το παθαίνω πάντα και από μικρή που θυμάμαι τον εαυτό μου.

Σήμερα στο γραφείο κοίταξα το τηλέφωνο μου και έγραφε 11:11 :roll:

Δημοσίευση

γεια σας!!

χρυσα ρωταω για μια φιλη του τολη (που ειχε χασει το πρωτο παιδι) που εχει κανει 2 καισαρικες κ οοοοταν ξαναμεινει εγκυος θελει να παει για φυσιολογικο. οποτε εχεις χρονο γραψε μου κ αλλα! ευχαριστω!

ιουλια 2.30??????? :shock::shock:

λενακι καλο ταξιδι!

παναγιωτα να σου πω την αληθεια αυτο με τα παιχνιδια του μεγαλου κ του μικρουδεν το ειχα σκεφτει..

συμπεθερααααααααααααααα μια χαρα θα τη τσιμπησςεις την τσαντουλα παλι!!! :lol: ποιος τη χαρη σου!

θουλαραααααααα δε θα γεννησω ρε ακομα! να κανονισουμε τεταρτη - πεμπτη???

θες να παμε στη βενι?? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σισσιωωωωωωωωωωω φιλακια κοριτσαρα μου!!

νενη δεν εχω ιδεα τι μπορει να ειναι αυτη η φουσκαλα... πως ειναι, σκληρη, εχει πυον μεσα?

αναστασια τι σκεφτεσαι μωρη?? κ μετα λετε εμενα ψυχακια!! :lol::lol::lol:

νατασα ποσο σας ηρθε το χαρατσι?

νατασουλα πολυ ωραια τα κρεβατια!! κ τα παιδακια σου τι τελειααααααααααααααααα

καλε η ελενα φαινεται πολυ μεγαλη στη φωτο!!!

χαιρετω παω να κανω κεικ κ ρυζογαλο

Δημοσίευση

Μαρία ανατρίχιασε ρε συ...........................

Μπρρρρρρρρρρρρρρ

Νατάσα μ'αρέσει γιατί δεν είναι ψηλή κουκέτα. Έχω πέσει εγώ από κει πάνω άπειρες φορές.......

Ρε συ η Έλενα πόσο κούκλα έχει γίνει;;; Και το μαλλάκι της έγινε πολύ όμορφο! Φτου φτου τα μικρά μου!!!

Θου γιατί πατάς εκεί που πονάει ρε συ;;;; :(:(:(

Λένα η Αγγελική αναλαμβάνει πάντως. Ξέρω κοπέλα που είναι στην προσπάθεια για vba2c.

To χαράτσι πόσο μας ήρθε;;;;

Χααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα άστο καλύτερα.........

Είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγγες !!!

Δημοσίευση

Αφρο δεν σου ξαναμιλάω ποτέ... :-w:-w:-w[-([-([-([-( Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εγώ το παίζω γκόμενα;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted: Κουβέντα κάνουμε.... :oops::oops::oops:

Μαράκιιιιιι :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o Δεν το πιστεύω..... :?:?:?:?:?:?:?:? Καλά η μικρή τώρα;;;;;;

Χρύσα μια χαρά ρε... ;););) Αντε με το καλό να βαφτιστελι το παλικαράκι μας... :x:x:x Εσύ τι θα φορέσεις;;;;; :D:D:D Επίσης, τι στο καλό έκανες μωρή και αδυνατισες τόσο;;;;; :roll::roll::roll:

Συμπεθέρα αύριο που ο Γ. έχει ρεπό θα προσπαθήσω να τον πείσω να πάει ταχυδρομείο.... :lol::lol:

Νατασούλα ωραιότατα τα κρεβατάκια σας..... :D:D:D Καλά τα παιδάκια κουκλιά... :x:x:x:x:x 39 σετάκια;;;;; :o:o:o:o:o:o Εγώ έχω περίπου 20 μπλούζες της Ιως, 6-7 κολάν, 2 ζευγάρια φόρμες, ένα παντελόνι φόρμας πιο καλό, 2 τζινάκια, 4 μπουφάν (τα 2 μου τα έχουν δώσει)....Φούστες της έχω 2-3...Φουστανάκια καθόλου... :roll::roll::roll: Καλά ρε και τη βολεύουν στο σχολείο φουστάνια και φούστες;;;; :roll::roll::roll::roll::?:?:?

Α, Μαράκι μη σου πω πόσες ξέρω που δεν έχουν να φάνε και ντύνονται πανάκριβα.... :evil::evil::evil::evil::evil: Ασε αυτές που ψωνίζουν ΤΙΣ μάρκες με "τεφτέρι" (έτσι το λένε;;; :roll::roll::oops::oops: ) όπως στα μπακάλικα.... :o:o:o:o:o:o:o:o Και επίσης πολλές που έχουν ΤΑ λεφτά και ντύνονται πάρα πολύ απλά... ;););) Αλλά λίγες.... :roll::roll::roll:

Κορίτσια εγώ τα Η&Μ και τα Zara τα λατρεύω...Ειδικα τα H&M είναι τόσο φθηνα...Και βρίσκεις και προσφορες..Μου αρέσουν πολύ..Κι εγώ ψωνίζω συνέχεια από εκεί για μενα... ;););)

Θου μωρήηηηη πως τα έκοψες τα μαλλιά;;;;; :?:?:? Χάλια;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Επίσης, έχω το ίδιο θέμα με την Ιω...Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...Πλέον ή αδιαφορώ ή ουρλιάζω σαν την τρελή όλη την ώρα... :oops::oops::oops::oops: Σου λέω εκεί που κάθεται στο πάτωμα η μπέμπα και παίζει, πάει της πιάνει το κεφαλι και την κάνει να φιλήσει το πάτωμα..... :?:?:?:? Η τη σπρώχνει και πέφτει πίσω και χτυπάει το κεφάλι της..Μια μέρα την είχε αφήσει την μπέμπα στον καναπέ η πεθερά μου για να την αλλάξει και πήγε να πετάξει το πάμπερς...Και γυρίζει και βλέπει την Ιω της είχε ανέβει πάνω της και της έκανε "Ντεϊ, ντεϊ, ντεϊ..." :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Τι άλλο ήθελα να πω;;;; :roll::roll::roll: Βλέπω Ράδιο Αρβυλα...

Α, Νατάσαααα με τις υγείες σας μωρή.... :lol::lol::lol::lol::lol: Τι μαλάκες.... :evil::evil::evil::evil: Και αυτοί δεν πληρώνουν τίποτα οι παπάρες....

Εμείς πρέπει να βάλουμε πετρέλαιο.... :?:?:?:? Δεν έχουμε σταγόνα....Και πόσα να βάλουμε ρε πούστη;;;;;Πάνω από 300 ευρώ δεν μπορούμε με τίποτα α δώσουμε...Και εδώ αν δεν βάλεις ποσότητα μεγάλη, δύσκολα στο φέρνουν... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

Α Γιώταα μωρή το παιδί νηστικό ήταν όλη μέρα;;;;; :shock::shock::shock::shock: Με γκοφρέτες και γαριδάκια την έβγαλε;;;;;; :o:o:o:o:o Θα τον είχα σκίσει.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Ο δικός μου γύρισε από δουλειά και πήγε να παίξει μπάσκετ με την ομάδα.... :?:?:?:? Και πόσο φοβάμαι μην πάθει τίποτα... :?:? Τρέμω.... :(:(:(:(

Δημοσίευση
Αφρο δεν σου ξαναμιλάω ποτέ... :-w:-w:-w[-([-([-([-( Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εγώ το παίζω γκόμενα;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted: Κουβέντα κάνουμε.... :oops::oops::oops:

:lol: το τραγούδι έλεγε η Άφρο καλέ δεν εννοούσε εσένα :lol:

μονοκατοικία Γωγώ? δύσκολα να ζεσταθεί όλο το σπίτι

κάθε πότε βάζετε πετρέλαιο??

εμάς σε αυτό το σπίτι το χαράτσι ήρθε σύνολο 560 ευρω

Δημοσίευση

καλε εχετε πολλα ρουχα για τα μικρα!!! ουαου!!!!!!

αχ σας διαβαζω με αυτα που λετε με τα δευτερα κ δεν ξερω κ εγω τι θα τον κανω..

πω πω γωγω κ 300 ευρω δεν ειναι μεγαλη ποσοτητα??? ποσο εχει παει το λιτρο??

εμειςακομα περιμενουμε να μας συνδεσουν το φυσικο αεριο... ευτυχως το σπιτι ειναι αρκετα ζεστο κ δεν εχουμε πτος το παρον μεγαλο προβλημα

σας καληνυθχτω μεχει πεθανει η μεση μου

Δημοσίευση

Μαράκι μεζονέτα είναι και μεγάλη μάλιστα.... :?:?:?:?:?:?

Το υπόγειο που καθόμαστε όλη μέρα είναι σχετικα ζεστό...Αλλά οι κρεβατοκάμαρες που είναι στον 1ο έχουν πολύ κρύο.... :?:?:?:? Φέρνει πολύ κρύο η σοφίτα.... :twisted::twisted::twisted::twisted: Και της μπέμπας είναι κρύο το δωμάτιο που είναι βορεινό.... :roll::roll::roll::roll:

Της έχω βάλει ένα αερόθερμο έξω από την πόρτα της να ζεσταίνει γιατί το αιρ κοντίσιον που είναι δίπλα στην κρεβατοκάμαρά μας δεν το ζεσταίνει.... :roll::roll::roll::roll:

Η Ιω έχει βαρύ πάπλωμα και πάντα καίει.... ;););)

Εγώ σκεπάζομαι καλά κι έχω και το κλιματιστικό...

Το μωρό;;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Λένααα είναι από 0,93-1 ευρώ το λίτρο... :o:o:o:evil::evil::evil::evil: Οπότε χοντρικά 300 λίτρα..... :roll::roll::roll::roll:

Α Μαράκι φέτος δεν έχουμε βάλει καθόλου πετρέλαιο προς το παρόν...Είχε 150 λιτρα από πέρυσι, αλλά τα κάψαμε... :roll::roll::roll::roll: Πέρυσι όλο το χρόνο κάψαμε το πολύ 800 λίτρα.... :roll::roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Εμείς βάλαμε 390 Ε αυτή τη φορά. Πέρυσι κάψαμε όλον το χειμώνα 1000 ευρώ αλλά η τιμή του ήταν 0,80 νομίζω (;). Το σπίτι μας είναι σχετικά ζεστό πάντως γιατί είναι κλεισμένο από παντου. Στο πατρικό μου που είναι μονοκατοικία βάζαμε 4-5 τόνους συνολικά το χειμώνα για να ζεσταθούμε. Βέβαια περισσότερα τα μέτρα αλλά είχαμε και απώλειες από τα κουφώματα που ήταν ξύλινα. Σίγουρα πάντως μια μονοκατοικία θέλει περισσότερο πετρέλαιο για να ζεσταθεί!

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

είδα μόνο τα ωραία ζουζουνάκια της Νατασούλας :x:x τι ωραία παιδάκια, φτου φτου :x:x

και φαίνονται πολύ αγαπημένα, μου θύμισαν τα δικά μου......η Έλενα τι κατσαρό ωραίο μαλλάκι, φαντάζομαι το χτένισμα :lol::lol::lol::lol: ....επίσης και τα κρεβατάι απολύ ωραία, να υποθέσω ότι της Έλενας βγαίνει έξω ε? :roll::roll::roll::roll: δεν μας έβαλες το γραφείο (ο καθένας με τον καημό του :lol::lol::lol: )

επίσης και άλλο διάβασα: 39 σετάκια ρούχα? :o:o:o:o:o:o:o:o Παναγία μου το κορίτσι μου είναι γυμνό :?

και τα δικά μου παιδιά δεν πάνε με φόρμες στο σχολείο, η αλήθεια είναι ότι κανένα παιδάκι εδώ δεν πάει σχολείο με φόρμες, μόνο με ρούχα....ίσως τα τουρκάκια να πηγαίνουν :?

πάω να ξυπνήσω τον Λ. και συνεχίζω μετά!!! ;)

Δημοσίευση

Καλημερα σααας!!!

Ξενυχτησα κ παλι...6.30!Και 2-3 φορες ξυπνησε στο ενδιαμεσο! :o

Αλλα οπως λεει η Σισσυ..Καποια στιγμη θα το ξεπερασουμε κ αυτο το παλουκι!!! :lol::lol::lol:

Νατασα ποσο κανανε τα αβγα ρε συ????Γι'αυτο σε επαιρνα τηλ ολο το ΣΚ(και δεν απαντουσες :twisted::lol: )!Για να ξερω τι χρωσταω!!!!

Το Σαββατο απο τη 1 κ μετα εχει στο κοσμος...κατι σε σχεση με ηρωες της ντισνευ..ασχολια με παιδια κ τετοια!Μαλλον θα παμε..!

Μαρη Γωγω εισαι απιστευτη!!!!χαχαχαχα Τι ζωδιο εισαι ειπαμε>??? :lol:

Και χεσε μας με το χαλι!!!Το εδωσα στη μανα μου τωρα!Τελος!!! :D Θα αλλαξω γενικως φωτο καποια στιγμη!

Γιωτα καλη αρχη στο γυμναστηριο!!!Τι κανεις εκει?

Νατασουλα μου την κυριακη ειχα να παω στο γαμο της 2ης ξαδερφης μου γι'αυτο δεν ηρθα.Ομως η Αννυ δεν ηθελε!Εχω ειχα διαθεση(οπως παντα) για βολτες αλλα εκεινη... :?

Κοριτσια εχει αλλαξει πααααααρα πολυ!Τι νευρα?Τι κολληματα!Λες κ ξαφνικα περασε τη γραμμη των terrible twos!Και εχει κ μεγαλο θεμα με τον μπαμπα της...Ουτε να τον φτυσει εδω κ 4 μερες... :? Προσπαθω να κανουμε πραγματα ολοι μαζι αλλα κανενας τους δε βοηθαει [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif]

Αργυρω τι τιπ να δωσω???

Εγω απλα..θα δουλεψω,θα παει η Α παιδικο και θα χωρισω!!!!(ο χρονος δεν ειναι γνωστος ακομα για τιποτα απο αυτα) :lol: Τοσο απλα!!!!

Θα το κουβεντιασουμε καποια στιγμη στην ομαδα! ;)

Σισσυ δε με πηρες επειδη τολμησα να μην μπω στο μαμμυ την ωρα που το εγραψες??? :lol::lol::lol::lol: Ωραια ηταν εε???Τι καλα που κερδισες!Κ εγω θελω να κερδισω κατιιιιιιιι!!!!!!!1 :P

Θουλη μαπα η φρατζα???Στα'λεγα! :lol::lol::lol::lol:

Ιουλιαααααα!Που εισαι ρε κορμι?!!!!Καλε δεν υπονοουσα κατι που πηγες τον Γ στον παιδοτοπο με ωτιτιδα ή μυξα!Απλα σε χαιρομαι που οδηγας πλεον κανονικοτατα μαζι του!!!! :D:D:D:D

Νομιζω πως ακομα δεν αποθηλασατε εντελως αλλα συντομα θα γινει...και η Νατασουλα το ιδιο!Μπραβο σας!!!Καλα τα καταφερατε!!! :D:ymapplause::ymapplause:

Α!Κ εμεις φοραμε κυριως ζαρα κ h&m!! Ειναι τελεια!!!!Αντε κ κανα μπενετον-σισλευ!

Γωγω :o:o:o τεστ παπ απο πριν γεννησεις την ΙΩ????? :shock::shock::shock::shock: σαν να το παρααμελησες λιιιιιγο? :lol::lol::lol:

Προ Αννυς(και αφου μπορουσα οικονομικα) εκανα καθε 6-8μηνο...Ετσι για να ειμαι σιγουρη...

Παω να διαβασω απο σελ 42 κ επειτα!

Δημοσίευση

Καλημερα!!

Σημερα μπαινω στα ....37...οιμεεεεεεεεε...και ομως νιωθω 22, οποτε ναι κλεινω τα 22 :D:D

Σασ διαβσα αλλα θυμαμαι γενικα :shock:

ΠΟυ ειναι τα ζουζουνια της ΝΑτασουλας να τα δω και εγω?? στην ομαδα??

Για το αρθρο που λετε, ναι ρε κοριτσια εννοειται οτι ειναι γνωστα, αλλα ειναι γνωστα γενικα τυπου οι φαρμακευτικες σκοτωνουν κοσμο, καλο ειναι να θυμιζουμε συγκεκριμενες περιπτωσεις..Αν κ εγω δεν πιστευω σε θεωριες συνομωσιας, απλα υπαρχει και αυτη η εκμεταλευση...

Γωγω σε διαβασα για το σχολειο...χμμμμ τωρα θα σχολιασω και μη με παρεξηγεις...Καταρχας Γωγω μου εγω δεν θα πηγαινα το παιδι μου σε σχολειο οπου ο ανταγωνισμος για τα ρουχα και το φαινεσθαι ξεκιναει απο την τρυφερη ηλικια των 2 ετων...Εθιζει τα παιδια σε ενα πολυ υπερφιαλο και καταναλωτικο τροπο ζωης και οσο και να προσπαθεις εσυ να κρατησεις τις ισορροποιες στο σπιτι θα ειναι πολυ δυσκολο οταν λαμβανει τετοια μηνυματα απο το σχολικο της περιβαλλον και τους φιλους της..Προσωπικη μου επιλογη, εδω στην ΟΥγκαντα ηταν να αγνοησω ολα τα μεγαλα διεθνη σχολεια και να στειλω το παιδι μου σε ενα ταπεινο σχολειο οπου ομως οι ανθρωποι ζουν στην πραγματικοτητα..Παλι βεβαια εχει πολλα περισσοτερα απο ενα ντοπιο παιδι εδω, αλλα δεν ηθελα να λαμβανει λαθος μηνυματα απο τωρα...

Οσον αφορα τις μαρκεες, εγω ουτε καν τις γνωριζω...Ο Κ εχει μια μανια με τα τιμπερλαντ κ εχει παρει τιμπερλαντ στον Σεμπ αλλα μεχρι εκει..Ο μικρος εχει λιγα ρουχα, και 3 ζευγαρια παπουτσια: ενα κλειστο για τις βροχες και τη λασπη, ενα πεδιλο κ ενα κροκσ για τη θαλασσα..Υπεραρκετα κ δεν προκειται να παρει αλλα μεχρι να τα λιωσει...Το ιδιο κ με τα παιχνιδια, δεν εχει πολλα...

Ξερω πως τα μεγεθη ειναι διαφορετικα αλλα δεν μπορω να μην σκεφτω πως γυρω μου οι ανθρωποι δεν εχουν τιποτα..Και οχι μονο εδω αλλα παντου..Γενικα νομιζω πρεπει να συγκρατηθουμε λιγο σε ολα..Ειτε εινα φαι, ειτε ειναι ρουχα....να μαθουμε να βαζουμε προτεραιοτητες..Να ερθει τωρα εμενα καποιος να μου πει τι? γιατι δεν αγοραζω gucci στο παιδι μου? Τι σημαινει αυτο για μενα? ουτε καν θα απαντησω, δεν με αφορα, η ζωη ειναι αλλου και συχνα πολυ φτηνη ρε κοριτσια..

Συγγνωμη για το σεντονι αλλα ειναι ταπεινη μου γνωμη..χωρις παρεξηγηση...

Εχω δουλιτσα...μαλλον θα κανω καποιο ταξιδακι Μελβουρνη σε λιγους μηνες, με εχουν καλεσει για μια ομιλια για την ΟΥγκαντα..θα παω μαζι με το σεμπινι εννοειται...

Δημοσίευση

Εχασα το 2ο ποστ μου! :twisted:

Νατασουλα τα μωρα σου ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ σε βαθμο να θελω να τα απαγαγω!!!! :lol::lol::lol: Ειδικα την Ελενα...!!!Να εχει κ το μωρο μου παρεα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Και η κουκετα πολυ ωραια!!!Μεγεια σας!

Τα αλλα βαριεμαι να τα ξαναγραψω!

Σας φιλω!!!

Φρανιτα τα φιλια μου!!!!!!

Δημοσίευση

καλημέρα!!!!

Φρανιτάκι χρόνια πολλά! Πολύχρονη και κάθε ευτυχία στη ζωή σου!

Πόσο συμφωνώ με αυτά που λες :D είναι κρίμα να βάζουμε τα παιδιά μας σε τέτοια τριπάκια.

Πλέον στην Ι που είναι και πιο μεγάλη όταν δεν θα θέλει να φάει το φαγητό της ή βλέπει κάτι στην τηλεόραση και λέει "αυτό θέλω! κι αυτό" της εξηγώ ότι είμαστε πολύ τυχεροί άνθρωποι που έχουμε όλα τα καλά και είμαστε μια ευτυχισμένη οικογένεια που όλα τα άλλα είναι περιττά. Έτυχε να δούμε μαζί στην τηλεόραση τα παιδάκια της Αφρικής και της έδειξα και αυτά που γράφεις και πραγματικά είδα αλλαγή! Όταν θέλει να πετάξει το φαγητό της της θυμίζω πόσα παιδάκια πεινάνε και δεν έχουνε παιχνίδια στην Αφρική και αμέσως αλλάζει ;) Αυτό βέβαια χωρίς να δημιουργώ ενοχές στο παιδί μου έτσι? Και μετά αγκαλιαζόμαστε όλοι μαζί και φωνάζουμε "είμαστε μια οικογένεια" :D:D αλλά η Φ λέει ακόμα οικογενείααααα :lol:

Μελβούρνη ε?? κι εγώ θέλω! Πόσο θέλω να πάωωωωω 8-)

Αναστασία αυτές τις αποφάσεις που πήρες τις ξέρει ο Α? :?

Ότι καλύτερο για σένα και την Α να κάνεις ;)

Και στο Πάνθεον εδώ έχουνε μέρα παρα μέρα εκδηλώσεις για τα παιδάκια

Α η Φ σήμερα το πρωί έκανε 39 πυρετό. Πάμε για δεύτερο γύρο :(

Η κατάσταση με το πετρέλαιο έχει ξεφύγει πολύ! Και θα γίνει ακόμη χειρότερα από του χρόνου που θα φτάσει όσο η βενζίνη X(

Δημοσίευση

καλημερα .

ρε γωγω δεν το ειπα για σενα !!!! :o:o:o:o:o:o:o:o

βρε κοριτσακι μου που πηγε το μυαλο σου !!!!!πας καλα για σενα ετσι θα μιλουσα !!!! :o:o:o:o:o:o

ελα και δεν ειμαι στα καλα μου σημερα ,ειμαι και τσακωμενη με τον Κ .....πρωτα απο ολα ειναι στοιχος απο τραγουδι και δευτερον πηγενε στην μαμα της μικρης με τις μαρκες .

Δημοσίευση

Μαρια μου να πεις στην Φ πως δεν πεινανε ολα τα παιδακια στην Αφρικη! Ας μην μεγαλωνει με την ιδεα πως οι μαυροι το μονο που κανουν ειναι να πεινανε..Τοε χω σκεφτει πολυ και δεν μου αρεσει αυτη η εικονα...Συζητηση κανουμε τωρα, ετσι?? φοβαμαι πολυ μην παρεξηγηθω ρε κοριτσια οταν γραφω κατι εδω... :?

Εδω ο Σεμπ ερχεται αντιμετωπος καθημερινα με την εξαθλιωση..Αυτο που φροντιζω ειναι να του δειχνω κ προτυπα..Εννοω, πως θα δει πως ναι οι ντοπιοι ζητιανευουν κ ειναι εξαθλιωμενοι αλλα θα φροντισω -οπως εχωπει- να παει σε ενα σχολειο οπου οι δασκαλες του θα ειναι αφρικανες...Να εχουμε εναν γιατρο οπου θα ειναι αφρικανος..Να κανουμε παρεα με τον π. Αντωνιο που ειναι ιερεας αλλα αφρικανος..Ετσι δεν εχει στο μυαλο του το στερεοτυπο..Αν κ πλεον ειλικρινα δεν βλεπουμε καν χρωμα...Αν δει εναν μαυρο με ενα λευκο παιδακι νομιζει πως ειναι ο μπαμπας του...

Επειδη ομως βλεπουμε και πολλα παιδια στα τζαμια, ο Σεμπ παντα ρωταει τι κανουν εκει..Του λεω πως δεν εχουν μαμα κ μπαμπα να τους δωσει φαγητο κ πρεπει να το ζητανε..Κ καθε φορα του λεω αν θελει να τους δωσουμε εμεις κατι, πχ τα μπισκοτα του..Και μου λεει ναι κ τυς δινομε οποτε εχουμε..Το ιδιο και οταν μαγειρευω για καποιους ανθρωπους εδω, παμε το φαγητο μαζι...Οκ εκει δινει, οταν αομως ειναι να δωσει παιχνιδια ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ... :roll::lol::lol::lol:

ΑΝαστασια τι αποφασεις??

Μαρια δεν ξερω ακομα ποτε θα παω αλλα ειμστε σε συζητησεις...θα δουμε, παντως θα παρω κ το Σεμπ μαζι, αν κ δεν ξερω τι θα τον κανω στην ομιλια...

Δημοσίευση

Ευχαριστω Αφροδιτη!! Τι κανουν τα ζουζουνια?? Γιατι δεν εισαι καλα?? αχ ετσι κ η αδερφη μου ολο αυτο μου λεει...Ελπιζω να σε δω τον Ιανουαριο που θα κατεβω Ελλαδα για λιγο..Εσενα κ ολα τα κοριτσια! Να κανονισουμε!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...