Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

βρε Γωγω Μπουλγκαρι ήθελα να γράψω !!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: μωρή κακίστρω κοντεύεις τα 30 τι λες του παιδιού? θέλεις να γίνει κακιά κ να κοροιδευει τα παιδάκια? θα μαθει μονη της να απανταει κ αν αμυνεται ,δεν εχει λες να μοιάσει? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Θου εδώ είμαι!!!! γυρισα απο το μπαλέτο κ ετοιμαζομαι γ γυμναστηριο!!!!! βρε Σισσυ τι σχεση εχουν τα παραθυρα κ τα μπαλκονια με το δεντρο? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αναστ. τι θα κάνεις και θα αλλάξει η ζωή σου ριζικά? αν θες πες, αλλιώς ρίξε ένα τιπ!!! :roll::roll::roll:

Γιώτα μήπως θέλει να βάλει το δέντρο στο παράθυρο, οπότε μετά δεν θα μπορεί να το ανοίξει ή να ανοίξει την πόρτα για να πάει έξω :?

αχαχούχα του Λ. δεν του αρέσει καθόλου η΄γλώσσα!!! το μάθημα εννοώ....έχει μια σελίδα μικρή να κάνει, δλδ από πιο παλιά που τώρα το είδα και του λέω "πάω να πιω τον καφέ μου και έρχομαι σε λίγο" και μου λέει "όχι σε λίγο, έχεις πολύ καφέ να πιείς" :o:o:o:shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol:

Χρύσα και αυτά που του μαθαίνει ο Ο. του Φωφού καλά είναι χρειάζονται και το καλύτερο είναι ότι κάθεται και του διαβάζει ενώ ο άντρας μου δεν διάβασε ποτέ στα παιδιά :? ....αυτό που κάνουν είναι παίζουν κυνηγητό και κρυφτό :?

Δημοσίευση

Χρύσα συμφωνώ απολύτως μαζί σου.... ;);););););) Εμένα δε με νοιάζει από που τα αγόρασε....Μαγκιά της...Έχει και αγοράζει τα πανάκριβα και τις μάρκες... 8-)8-) Αλλά η απορία μου είναι γιατί ντύνει έτσι το παιδί στο σχολείο...Που βγαίνουν στα χώματα στον κήπο και παίζουν..Μα με άσπρες φόρμες;;;; :shock::shock::shock: Και δευτερον γιατί να λέει έτσι στα άλλα παιδάκια;;; :?:?:?:?:?:? Οκ, εγώ μπορώ και θα αγοράσω στην Ιω...Όχι επειδή της είπε έτσι αυτό, αλλά ήθελα να της πάρω..Υπάρχουν όμως και παιδάκια που ίσως δεν έχουν την άνεση να παρουν μπότες.... :(:(:(

Και δέχομαι ότι μπορεί τα μικρούλια να μην το έχουν σκεφτεί καν....Αλλά αν τους το είπε και αυτά δεν έχουν, δεν βασανίζουν την αθώα ψυχούλα και το μικρό τους μυαλουδάκι με σκέψεις του τύπου "εγώ δεν έχω..γιατί;;;" και να αισθάνονται μειονεκτικά;;;;;; :roll::roll::roll::(:(:(

Ψηλή τι έχεις πάλι κατά νου;;;;;; :lol::lol::lol: Τι σχέδια κάνει το μυαλουδάκι σου;;;; :lol::lol::lol:

Επίσης να σου πω κάτι χωρίς παρεξήγηση;;;; :oops::oops::oops::oops:

Η φωτο της Άννυς είναι τέεεεελειααααα πραγματικά....Αυτό το χαλί δεν μπορείς να κάνεις κάτι να το βγάλεις από τη φωτο;;;;; :oops::oops::lol::lol::lol::lol: Τη χαλάει ρε γαμώτο...Τη φωτο...Όχι την Άννυ..Η τσαχπίνα μας δε χαλάει ό,τι και να της βάλεις για φοντο... :x:x:x:x:x:x

Μωρή Γιώτα πας γυμναστήριο;;;;;; :shock::shock::shock::shock: Κι εγώ θέλω... :cry::cry::cry::cry: Αλλά δεν προλαβαίνω... :?:?:?

Δημοσίευση

ξανα ηρθα

καλα ρε χρυσα εμενα αν μου εδειναν να γραψω λεξεις θα ξεχουσα παρα πολλες που ξερει και λεει ....δεν εχω μνημη πια ... :roll:

ο Μ μπορει να μην μιλαει καθαρα και με προτασεις παντα αλλα οκ βελτιωνετε και καταλαβαινομαστε .

εβγαλα σημερα την περπατουρα για το μωρο ...το μωρο πολυ χαρικε !!!και ομανωλης επισης ,μπηκε και αυτος μεσα :lol::lol::lol::lol::lol:

ο μικρος εδω κοιματε μονος του την μερα ...ευτυχως !!!στα Τρικαλα ηθελε κουνημα στο καροτσι!!!

οσο για τις μαρκες .....τι να πω ....εδω ο κοσμος χανετε και εσυ το παιζεις γκομενα που λεει και το ασμα :lol::lol::lol::lol: δεν θα κοιμηθω το βαδυ που δεν εχω γκουτσι και φερε !!! :P:P

Δημοσίευση

μαρακι καλα εισαι ?

να ζησετε να την θυμοσαστε την γιαγια .

εμεις χθες ειχαμε τα 40 του παππου μου ....δεν μπορεσα να παω ουτε στην κηδεια ουτε στα μνημοσυνα ,ημουν σπιτι με τα παιδια ....τωρα αρχιζω και το καταλαβαινω οτι πεθανε ....

Δημοσίευση

Αφρο σου δινουν πινακες με λεξεις και σημειωνεις ποιες το παιδι καταλαβαινει και ποιες λεει..

ε οσεςθυμομουν εγραψα..

]μετα σε αφινουν να γραψεις..ε εγραψα αυτες τις χτηπιτες..δεν ξερω βεβεια κατα ποσοβχρισημο ειναι που ξερει τον Κλουτσ την Ματζικα τον Πανογλαμικσ... :lol::lol::lol::lol::lol:

Μαρι γωγω...στοχολειοπουπατε νομιζω οτι ολοι οι γονειςειναι καπως πιο καλα οικονομικα απο τον μεσο ορο.

παντως τα ΖΑΡΑ και τα Η&Μ..εγω μια χαρα μουρατα τα βρισκω..

Α για τα βαφτηστηκα που ειχες ρωτησει, αυριο που θα παρω αδεια απο τη δουλεια θα παω να τα κλεισω...

αυριο εχω πολλα να κανω...

Μαρακι συλληπητηρια γιατην Γιαγια..να ζησετε νατη θυμαστε..

πως ειστε;;;

Δημοσίευση

είμαστε καλά. Αφροδίτη τα χρόνια τους να πάρουμε :(

κι εμείς χτες είχαμε τα 9μερα αλλά δε μπόρεσα να πάω εγώ η Ι είχε πυρετό το ΣΚ

Να 'ναι καλά τα κοριτσάκια μου χάρη σε αυτές συνεχίζουμε. Είναι νωρίς ακόμη και οι δικοί μου έχουν τα κορίτσια μας να μας θυμίζουν ότι η ζωή προχωρά. Άλλωστε και η γιαγιά αυτό θέλει

Στο σχολείο της Ι είναι παιδάκια από φραγκάτους γενικά γονείς και γνωστούς της πόλης μας. Δεν παρατήρησα τίποτα τέτοιο σαν αυτό που περιγράφει η Γωγώ. Το Ζαρα και το H&M πάει σύννεφο στον παιδικό :lol:

Δημοσίευση

χρυσα ηθελα να σου πω για τα ρουχαλακια που ειχες βρει σε πολυ καλη τιμη αλλα ηταν σκονισμενα .

καλε γιατι δεν τα στελνεις καθαριστηριο ? αν ηταν μονο σκονη θα μπορουσες καλλιστα και χαμιλοτερη τιμη να ζητισειςκαι καθαριστηριο να τα πας ....ετσι και αλλιως καλυτερα να ειναικαθαρα τα ρουχα και ολλα αυτα για την βαπτιση παρα απο το εργοστασιο κατευθειαν πανω στο κορμακι τους που ξερεις που τα πετουσαν οταν τα εραβαν ;)

Δημοσίευση

Αφρο αυτα που θα πηρω μου βγαινουν σαν πακετο 175 ευρω φτηνοτερα

αν μου τα εδινε πιο οικονομικα-γιατι πραγματηκα χεστηκα για τα βρομηκα ουτως η αλλως και αυτα θα τα πλυνω, θα ταπροτιμισω

Μηνομιζει,δεν θαπαρουτεμπαουλακια ουτε τσαντες,

ενα χαρτονενιο κουτι θα ειναι,απλα λαδοπανα κοκ... συνολο μαζι με 100 μπομπο παιδικες 350 τελικη, μενει μονο να παρω σταυρο και τις αλλες μπομπο

Ρε παιδια οπως ειχε πει και η Βενη..για να παιρνω στα παιδια μου τετοια ρουχα, θαπρεπει ναεχω την δυνατοτητα να παιρνω και σε μενα

Δημοσίευση

Τι κάνετε μαναράκια μου????? :YMHUG::YMHUG::oops:

Δεν σας διάβασα αλλά θα σας διαβάσω μετά.. εχω πολύ αγχος, πρέπει να ετοιμάσω τα κουλουράκια σήμερα.. αγχος αγχος αγχος... θα τα πουμε μετά.. φιλιά

Δημοσίευση

γύρισα ,κουρασμένη είμαι ,το σπίτι χάλια...ο Γ ειχε αργία σήμερα κ ήταν απο το πρωϊ με τη μικρή σπίτι..το σπίτι χάλια το κάνανε..παιχνίδια παντού :evil::evil: γυρισα απο τη δουλειά την πηρα κατευθείαν κ πήγαμε μπαλέτο ,γυρίσαμε και έφυγα γυμναστήριο ,γύρισα κ την έκανα μπάνιο ,ρωτάω πριν απο λίγο τι έφαγε το μωρό σήμερα? και τι μου λέει .... :twisted::twisted::twisted::twisted: δημητριακα με γάλα το πρωί ,μια γαλακτοφέτα κ πατατάκια ,και μετά του λέω? ε μετα ηρθες κ την πήρες κ πηγατε μπαλέτο... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: κ εφαγε αλλη μια γαλακτοφετα οταν πηγα γυμναστηριο...να τα ρίξω τα καντήλια τώρα? δεν έχω κουράγιο ούτε να συμμαζέψω ούτε να μαλώσω..

Γωγω πρωτη μερα πήγα...μπας χασω κανα γραμμαριο ,ζήλεψα τη Χρύσα.... :D:D:D Μαρία Ιωάννα πολύ μαρεσει η ΄φωτο σου!!! παιδιά εγω με μάρκες δεν ασχολούμαι ...

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

από τις 6 προσπαθώ να σας διαβάσω και τώρα τελείωσα.........

σήμερα ήμουν εκτός γραφείου γιαυτό δεν μπόρεσα να γράψω τίποτα εκτός από την καλημέρα το πρωϊ και αύριο επίσης θα είμαι εκτός...........

Θου προσκλητήριο μου έχεις δώσει,

με γειά το μαλλί,

το φάρμακο για το λάδι κράτησέ το έχω κι άλλο,

η Έλενα θήλασε χθες μετά από 7 μέρες και η αλήθεια είναι ότι το χάρηκα πολύ :D:D:D

Αναστασία γιατί δεν ήρθες για καφέ αφού δεν είχες τίποτα να κάνεις την Κυριακή το πρωϊ???????????????

Ο Γιάννάκης της Χρύσας είναι τόσο καλό μωρό :x:x:x:x:x 2,5 ώρες στο παιδότοπο την φωνή του δεν την ακούσαμε

Γωγώ και η Έλενα στο σχολείο σπάνια φοράει φόρμες, συνήθως φοράει φορεματάκια, φουστα-μπλούζα, σορτσάκι-μπλούζα και μπότες και πολλά από αυτά είναι και μάρκες με την διαφορά ότι όλα μου τα έχουν δώσει και δεν έχω αγοράσει ούτε ένα, για φέτος το μόνο που της αγόρασα είναι ένα ζευγάρι παπούτσια. Με αφορμή την Αργυρώ που είχε πεί ότι πρέπει να αγοράσει ρούχα για την Ρέα μέτρησα τα σετάκια της Έλενας τα οποία είναι 39 εκ των οποίων μόνο τα 3 φόρμες :o:o:o σιγά μην πάω να της αγοράσω κι άλλες φόρμες της φοράω΄από αυτά που έχω ;)

Αργυρώ με γειά το γραφείο, πήρατε και στην Ρέα τελικά?

Έρη καλή επιτυχία :x:x:x:x

Αχ δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σχολιάσω.........

Σας στέλνω τα φιλιά μου και πάω να δώ τις φώτο στην ομάδα

Δημοσίευση

ρε νατασουλα 39 εκ :lol::lol::lol::lol: μηπως 93? :lol::lol::lol::lol::lol:

εχω θεμα,,οπως κ οοολες αυτες που εχουν 2 παιδια..

ρε παιδια τι σκατα αλλο να κανω ?

ολο το βαραει-κλωτσαει-σκουνταει-ορμαει-κτλ κτλ

εχω δοκιμασει τα παντα...

κ αδιαφορησα..κ φωναξα κ τιμωρια κ κ κ κ κ κ κ κκκκκκκ

σημερα τον εβαλε κατω μπρουμυτα κ το σηκωσα κ το καθισα με φορα στο πατωμα :twisted:

ε μααααααααααα

Δημοσίευση

Νατασούλα χίλια ευχαριστώ ρε συ για τις πληροφορίες. :x:x:x:x

Έχει πάρει φωτιά ο κώλος μας από το πρωί..... Σκατούλες και πάλι σκατούλες.

Μα 39 σετάκια;;;; :shock::shock::shock: Διάβασα καλά;;;; Η Ε ζήτημα να έχει 9. Όλο τα ίδια και τα ίδια φοράμε.....

Γιώτα είναι της υγιεινής διατροφής ο Γ!!!! Έχεις κάθε δίκιο να τα παίρνεις......

Ερη φιλάκια!

Μαρία στις 11-11 σε σκεφτόμουνα. Θυμήθηκα για τον αριθμό 11 που μας έλεγες κατά καιρούς. Η γιαγιά εκείνη τη μέρα πέθανε;

Χρύσα πολύ καλή η τιμή από τα βαπτιστικά. Το φουστάνι της Ε είχε αρχική 395 Ε. :shock::shock::shock: Όταν το είδα φρίκαρα. Βέβαια δεν το πλήρωσα εγώ.

Δημοσίευση

Θου ότι θέλεις διαβάζεις..........όχι 39 εκατοστά:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ρε 39 σετάκια ρούχα

Νατάσα μου τα έχουν δώσει όλα δεν έχω αγοράσει ούτε ένα και αυτά είναι τα καλά που κράτησα μου είχαν δώσει περισσότερα ;)

Τι ευχαριστείς μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω, ελπίζω να βρείτε άκρη.......

Προσπαθώ να σας βλάω φώτο από το ΄παιδικό δωμάτιο για να δώ τί θα καταφέρω

Μαρία έλα ρε αλήθεια????? έχω πάθει σοκ τώρα :o:o:o:o:o

Δημοσίευση

μαριαααααααααααα :o:o:o:o:o:o:o:o

πλακα κανειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

αΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΛΑ ΡΕΑ :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

ρτι ειχες με το 11 ακριβως? :cry::cry:

εμεις πληρωσαμε τη μιση δοση απ το χαρατσι..εσεις? :roll::roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

αχχχχχχχχχχχχχχχ τι τελειαααααααααααα

;;);;);;);;);;);;);;);;);;)

εγω ειμαι σε σκεψη..η τετοι θα κανω η αυτο που ειχαμε στο πατρικο πριν βαλουμε τις κουκετες..

ειχαμε ντιβανι που ειχε συρταρι απο κατω κ το σηκωναμε κ κοιμομασταν κ οι 3 :mrgreen::mrgreen::mrgreen: εγω στη μεση :twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

καλά βρε δεν σας είπα ότι η 11-11 δεν ήταν τελικά καλή μέρα για μένα?

νόμιζα το ξέρατε :roll:

το 11 11 το βλέπω συνέχεια από μικρή μπροστά μου όπως και συνέχεια διπλούς αριθμούς στις πινακίδες των αυτοκινήτων. Από μικρή αυτό. Ξυπνούσα το βράδυ και κοιτούσα ρολόι και ήταν 11:11. Δεν ήξερα τι ήταν το είπα στους δικούς μου και πρόσφατα διάβασα κάτι τέτοιο http://1111spiritguardians.com/

Νατασούλα πολύ ωραία τα κρεβατάκια σας :D

Κι εμείς στο σπίτι της μαμά μου τέτοιον καναπε είχαμε, τώρα η αδερφή μου αγόρασε κρεβάτι ημίδιπλο και κοιμόμαστε εκεί μαζί εγώ η αδερφή μου η Ι και η Φ και γίνεται της τρελής :lol: Το Σάββατο εκεί κοιμηθήκαμε :D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...